Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 2
Brettpaymn, CharlesHoife

-> Regisztráltak: 303
-> Legújabb tag: NormaLab

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Már nincs sok időnk, ezért el kell kezdeni, új alapokra...

HírekMár nincs sok időnk, ezért el kell kezdeni, tiszta új alapokra építkeznünk...!

Az oldalunkon folyamatosan beszámolunk a történésekről.

Lesz még Hun birodalom...?
Te mit gondolsz, lesz még Hun birodalom?

Az emberiség elmebaj mocsarában való elmerülése...

HírekAz emberiség elmebaj mocsarában való elmerülése, vagy az ember természetének megváltoztatása...?!Agenda 21: terv az emberiség 95%-nak kiirtására 2030-ig

Az Új világrend hatalomra kerülésekor az emberiség nagy része eltörlődhet a Föld színéről.

Röviden és tömören miről is szól pontosan az Agenda 21 tervezete? Ennek a lényege szerint a háttérhatalom célja az ember pusztítása, mert minden probléma gyökere alapjában véve maga az ember. Az egyik megoldás a népesség csökkentésében rejlik.

Sokak szerint valós problémáról van szó, nem pedig összeesküvés elméletről, ugyanakkor rengeteg a szkeptikus is, akik szerint csak kitaláció az egész.

Azok szerint, akik szerint valóban életbe léphet néhány éven belül az Agenda 21, azt mondják, számtalan jel utal arra, hogy ez az egész nem összeesküvés, és tényleg létező folyamatok zajlanak le a hátunk mögött.

Élőben Párizsból

Hírek

Követnünk kell elődeink, Őseink útját!

HírekKövetnünk kell! Elődeink, Őseink útját, mert csak így lehetünk szabadok! Áldás...

1848-as honvédek – életük alkonyán
Kiskunfélegyháza 1902. szeptember 19-én ünnepséget tartott Kossuth Lajos születésének 100. évfordulója alkalmából. A Kossuth-kultusz mindig is jelen volt a 48-as eszmékhez hű városban: 1886-ban díszpolgári címmel tüntették ki az emigrációban élő nagy hazafit, rá egy évre a település főutcája vette fel nevét, Kossuth 1894-ben bekövetkezett halálakor pedig városi gyászünnepélyt tartottak.

Az 1902-es rendezvény emelkedett hangulatban telt, alkalmat adott arra, hogy Kossuth születési évfordulója kapcsán felidézzék életútját, politikusi pályáját. Az akkori helyi újság vezércikkben magasztalta Kossuth érdemeit és címoldalon közölte le Móra István „Kossuth” című versét.


Az ünnepség részeként a városi képviselő-testület dísz közgyűlést tartott, a Városház téren (mai Petőfi téren) pedig szónoklatokkal, szavalatokkal, Kossuth-nótákkal emlékeztek a haza nagyjának 100. születésnapjára. Este 150 fős bankettet rendeztek a Koronában, ahol 19 „öreg honvédet” a város látott vendégül. Róluk közös kép is készült, 54 évvel az 1848/49-és forradalom és szabadságharc kitörése után 18 hajdani félegyházi katona látható rajta, mindannyian 70 év felettiek. Közülük többen a Lehel- és Hunyadi-huszároknál szolgáltak, mások a 26., a 104. honvédzászlóalj, illetve a 7. huszárezred kötelékébe tartoztak.

Az egykori hősök, őseink emléke előtt tisztelegve, álljon itt a levéltárban is fennmaradt képen látható veterán katonák névsora: Varga Mátyás, Csabai István, Szénási József, Horváth Pál, Dobák Orbán, Csapó János, Ónodi Gábor, Mácsai Lőrinc, Krizsa Péter, Szabó Antal, Móczár Gáspár, Móczár László, Budai Flórián, Faragó János, Terjék József, Tóth Pál, Szabó Flórián, Selyem Gáspár.

Ónodi Márta


Autonómiát a Székelyeknek és minden elszakított népnek!

Hírek

Erőből le lehet váltani ezt a rendszert? Párizs...

Hírek

Már nincs sok időnk...

Hírek


Tisztelt magyar Honfitársaim!

Mintegy ezer éve adatott meg az a lehetőség utoljára népünknek, hogy országunk, hazánk helyzetén és jövőjén változtattak elődeink.! Jövőnk változtatásának fő alapja , hogy meg kell hallgatnunk és követni kell őseink intelmeit, Istenünk figyelmeztetését és védőszentünk útmutatását. Most egy olyan jövő alapjait szándékozzuk lerakni, amely a magyar társadalom , jelenét és jövőjét gyökeresen fogja megváltoztatni! Mivel számunkra megadatott, hogy megismertük múltunkat, annak ismeretében vagyunk képesek ezt a jövőt megteremteni. Utoljára Árpád nagyfejedelemnek és vezéreinek adatott meg, hogy megalapítsa a Magyar Nemzetet Ha körbenézünk a nagy világban, mindenütt látjuk és tapasztaljuk, ugyanazokat , a rendszerből adódó társadalmi elégedetlenségeket, feszültségeket mint itt a Kárpát-medencében.

Minden hitel csalásra épül...

Hírek

Külhoniak Venezuelában...

HírekMindenütt jó egy bizonyos ideig, de a legjobb otthon!

A tisztánlátás végett...

Hírek


Kedves feleim! Nem volt könnyű amit fent már leírtam de sajnos ki kellet mondanom, írnom mielőtt még a nagyérdemű arcra nem esik, mint a nagy nemzetmentő Vukiccsal....? Mielőtt bárkiről is véleményt mondanék, kétszer is meggondolom, mielőtt kimondanám! De ezt már nem lehetett elhallgatni amit a Geri Tibor művel. Vagy elbír még ez a legyengített, megcsonkított nemzet újabb pofonokat? Én személyesen jártam nála és a saját szájából hallottam, amit csak részben osztottam meg itt a nyilvánosság előtt. Nem az az érdekem, érdekünk, hogy a nehezen épülő közösséget megosszam, hanem az együtt gondolkodás az együtt haladás. Mert enélkül nem lesz felszabadulás a rabság terhei alól! Én a Tibitől Úgy váltam el, rendezi a csapatával kialakult helyzetet, de akinek van szeme az láthatja, ez valakinek a befolyása végett, nem lett rendezve. Ennek a Tibor és én is tudatában vagyunk, az okát mind ketten ismerjük, de erről nem kívánok itt beszélni és nem is fogok! A Tibor kompetenciája egyedül, megosztja-e veletek.
Generálási idő: 0.50 másodperc
1,513,118 egyedi látogató