Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 189
-> Legújabb tag: SamaraHam

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Mit foglal magában az UCC...?

HírekDe mégis, mi a ménkű az a UCC, amiről Herédi Mihály beszél?! Nekem személy szerint, mi közöm van a UCC-hez? Nagyon közérthetően, és röviden:
Annak ellenére, hogy neked esetleg fogalmad sincs róla, a jelentősége sokkal, de sokkal nagyobb, mint gondolnád. Rád is vonatkozik, még ha nem is tudsz róla, vagy eddig nem értesítettek róla hivatalosan.
Természetes, hogy a Földön lennie kell egy, a helyes és minden érintett által elfogadott jogrendszernek, amely az emberiség jogi helyzetét, a gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyleteket szabályozza, amelyet mindenki ismer és betart, mert enélkül káosz lenne...
A UCC az egyes országok jogszabályaitól független, globális jogrendszer, amely mindenkire vonatkozik, az emberiség jogi helyzetét és a Föld gazdasági és/vagy kereskedelmi életét szabályozó, az egyes országok jogszabályai felett álló alaptörvény, vagyis a UCC az egyes országok Alkotmányai, Alaptörvényei felett álló alaptörvény.

Hun vezére, Hun király uralkodója lesz az emberiségnek!

Hírek


MAGYAR lehet a Föld vezető vérvonala? Évezredes titok, amit elhallgattak!
W. Penfield kanadai professzor kutatása megdöbbentő összefüggéseket tár fel. Olyanokat, amikről nem lenne szabad hallani, mégis felszínre tört az igazság rólunk, és a népünk szerepéről a múltban és a világon!

A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel ezelõtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be van-e és melyik az a génfajta, amely földünkön alapvető gén.

Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár óriási, több millió dolláros támogatást kapott. A ki nem mondott, de valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita gént találják meg, mint ilyen felsőbbrendű gént.

Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet!

A tüntetéssel nem lehet kellő eredményt elérni! Párizs...

HírekMinden országnak el kellene gondolkodni azon, hogy ezzel a tüntetéssel már nem lehet megfelelő változást a felső kasztnál elérni! A Hunok Nagy Szövetsége rendelkezik megfelelő stratégiával, amivel igen is térdre lehet kényszeríteni a felső kasztot! Áldás...

A jelenlegi kialakult helyzet, rendszerváltással orvosolható!

HírekKeményítenek a sárga mellényesek Párizsban!

HírekA felső kaszt a háttérből irányítja az eseményeket és egy hajszála sem görbül.

Van Alkotmányunk, vagy nincs...?

Hírek


Az államcsíny megtörtént, Magyarországnak már nincs Alkotmánya. Vörös Imre, volt alkotmánybíró véleménye
|
Doki 2014. április 11., péntek 07:21
Vörös Imre volt alkotmánybíró még 2014. március 24-én adott interjút a Vasárnapi Híreknek. Érdekes gondolatok következnek:

Ezzel kellene kezdeni: „feltéve, hogy lesznek szabad választások, de a mostani állás szerint nem lesznek” – Vörös Imre volt alkotmánybíró korábban azzal a véleményével kavart vitát, amely szerint a következő Országgyűlés minden olyan törvényt megsemmisíthet, amely az államcsínyt szolgálta, így az Alaptörvényt is. Az Alaptörvény negyedik módosítása után azt mondta: a jog lehetőségei kimerültek, Magyarországnak már nincs alkotmánya, nincs jogállam és nincs jogbiztonság sem.

Élőben fészen a tűntetésről
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025375926152

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025375926152

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025375926152

2019-év. Mindenki felelőssége kell legyen...?!

HírekMindenki aki magyar, felelősséggel tartozik azért, hogy hazánk lángba borul-e, vagy nem!
Mindenki, aki a rendszernek a szolgája, vazallusa az mind felelős, beleértve a kormányt és az ellenzéket is!

Világ a színfalak mögött...

Hírek

Áldott új esztendőt...

HírekÁldott, békés, boldog új esztendőt kívánunk minden olvasónknak...

Megszűnt a Magyar köztársaság...

HírekKedves Heffner Attila! 2011.11.25-én a Magyar Köztársaság megszűnt! A Magyarország nevű gazdasági társaságot
0000889414-es sorszámon jegyezték be Amerikában "New Yorkban. A UCC 2012.12.25-én felszámolta az összes kormányok, bankok hivatalok, hatóságok meglettek szüntetve! https://op.harmoniaban.org/jogi-valtozasok
https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type&dateb&owner=exclude&count=100
Minden eddigi diktatúra által elfogadott törvényt törölni fogunk!
Úgy fent mint lent! Rendnek kell idelent is lenni! Rendet fogunk tenni, mert csak szabályozni és rendeletet hozhat a földi emberi s-Ég! Áldás a Hun Nemzetünkre!

Generálási idő: 0.36 másodperc
1,190,677 egyedi látogató