Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 4
-> Legújabb tag: fozosandor

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

A világ leggazdagabjai

Hírek

Az emberiség pusztítója a fasiszta cionizmus

Hírek

A magyarság sorsa is az lesz mint a románoké...

HírekA szabadságunkat és függetlenségünket, csak tűzzel és vassal, bátorsággal, elszántsággal és kitartással tudjuk kivívni!
Nem létezik más út! Bár lenne más út! De sajnos nem látok rá más megoldást. Még valamikor én is a békés utat láttam, az egyetlen megoldásnak. Ezzel az információval, ismerettel, tudással azt kell mondanom, hogy nem létezik békés átmenet. Van rá kidolgozott stratégia! Áldás
A rendőr 2011 november. 25-e óta, nem hatósági személy! A rendőr, bíró, ügyész, politikus hivatalnak hazudott szerv, mind, mind megélhetési bűnöző! Nem hatósági szerv! Gazdasági társaság dolgozója.


Folytatódnak a tüntetések Romániában

HírekTűzzel és vassal lehet ezeket a hatalom bitorlókat megállítani, mert a szó már kevés!


Ezzel a tüntetéssel, már nem értek el eredményét!

HírekAz igazi gazemberek továbbra is a helyükön maradnak...! Más módszert kell alkalmazni velük szemben!

Az alvilág

Hírek

Romániában tüntetés

Hírek


40 ezer kivándorolt román tért haza, hogy a kormány ellen tüntessen

Legalább 74-en megsérültek, mikor a péntek esti demonstráción könnygázt és vízágyút vetettek be a tüntetők ellen. Országszerte és nyugat-európai nagyvárosokban számos szimpátiatüntetést is szerveztek.

Eljön még a mi időnk....!

HírekEljön még a mi időnk, tartsatok ki! Szép estét...

A Kossuth térről...

Hírek

Őcsény...

Hírek


Egy Tudó Embernek, tudni kell a történelmünket! A sikeres hadjárataink ott csaptak vissza, hogy a "visszaszerzett " értékeink mellé csurrant-cseppent egy kis templomi arany, egy kis városi kassza-ezüst, egy kis ez, egy kis az ! vagyis megjelent a kézzel fogható érték, az arany, az ékszer és a pénz az Ősi Erénnyel szemben ! Az Ősiség törvényének szőttese azonnal bomlani kezdett. Ma éppen a jurta táborba jártam a lányommal. És lelkendeztünk, mert most voltunk életünkben először ilyen helyen! Megkérdeztük bemehetünk-e? Igen, Fényképezgetünk-e? Igen. Kérdezgettünk mint a ma született hülye tudatlanok, mivel azok vagyunk a jurtához! És akkor a sátor feje, a fej -szigorú, korlátozó, leuraló nézéssel, fölényes fajsúly nyomatékkal, lassú ólomnehéz szavakkal, de parancsoló oekintettel " megbeszélést szeretnénk tartani."
Generálási idő: 0.17 másodperc
863,210 egyedi látogató