Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Az új világrenddel jön a chip

HírekSvédországban elkezdték chippelni az embereket. Sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban

Svédországban már tavaly óta igénybe lehet venni egy olyan szolgáltatást, mellyel orvosi úton a bőr alá helyeznek egy chipet. A hüvelykujj és a mutatóujj közötti bőrréteg alá ültetik be, amely létfontosságú dolgokat képes helyettesíteni. Nagyon népszerű a svédek körében, kezdetben 100 emberen végezték el a beavatkozást, ám ez a szám napról napra nő, és ma már több, mint 4000 emberbe van ilyen chip ültetve.

Mai cikkünkben bemutatjuk, milyen funkciókat képes ellátni, illetve, hogy helyileg hova is van beágyazva.

Hiába a tüntetés...

HírekHiába a tüntetés, ha holnap a felső kasztnak a rabszolgája maradsz, neki dolgozol! Nem ez a megoldás kulcsa! Ki kell lépni a rendszerükből, és a sajátodat kell minden nemzetnek újból felépíteni, ez a járható út!
Tanulj, Ukránok és a Franciák tüntetéseiből, ők sem jutnak egyről a kettőre...!

Boldog névnapot minden...

HírekBoldog névnapot kívánok minden Bálint nevű névnaposnak, druszámnak! Áldás...
Kitartás, nemzetünk feltámadása közeleg! Áldás...

Párizsból! Üssétek már szét a felső kaszt kutyáit?

HírekAnnyian vagytok, miért hagyjátok, a felső kaszt kutyáinak, hogy azt csináljanak veletek amit csak akarnak?!
Az egész kialakult helyzetért csak is ők tehetnek, ők a felelősek és senki más! Nem akarják és nem is az a céljuk, hogy bármit is megoldjanak. Szándékuk tiszta és világos, megfélemlítés, uralkodni a többség felett, a káosz teremtése!Kedves Talpi! Igazad van! Már csak az a kérdés, kik is azok a szemiták valójában? Itt van egy kis segítség ennek a kérdésnek a megválaszolásához! www.magyarvagyok....lyezkedese Küzdelem a nomád életformájú szemitákkal-A szemiták bejövetele és elhelyezkedése.A szemiták eredete és népi kiléte. Halmy György zsidó filmrendező csinált egy filmet zsidó megrendelésre, aminek a címe: "Sivatagi nemzedék". HA BÁRKI KÍVÁNCSI RÁ, HOGY KÖRÜLBELÜL HOGYAN IS NÉZET KI AZ "EREDETI, ŐSI" SZEMITA RASSZ, FAJ, AZ OLVASSA EL A FENT AJÁNLOTT ÍRÁST ÉS NÉZZE MEG EZT A DOKUMENTUMFILMET!" https://www.youtu...Q2NdYajLg4 Halmy György: Nomád vezeklés a XXI. században. Puntai József Antal története Németh Péter Mikola közreműködésével. NA, VALAHOGY ÍGY NÉZHETTEK KI AZ EREDETI SZEMITÁK! A fenti írásban leírt ismertető jegyek alapján legalábbis így nézhet ki egy szemita!

Így működne a felső kaszt?

Hírek


A volt holland elitbankár, Ronald Bernard egy interjú során bepillantást engedett a pénzügyi rendszer mocskos üzelmeibe. Bankok, nagyvállalatok, titkosszolgálatok és terrorszervezetek közvetítőjeként látta, hogy hogy hozzák létre és finanszírozzák a háborúkat, és hogy a világon levő szenvedést teljesen tudatosan okozzák. Rájött, hogy a pénzhatalom csúcsán különleges szabályok érvényesek és hogy az a körülbelül 8.500 ember, aki kiválasztottnak érzi magát, függővé tette önmagától az emberiséget.

Párizsból élőben

Hírek

Trianonba, nem nyugszunk bele!

HírekPárizs népe már fizet, a bennünket szétdaraboló Trianonért! Nem a nép a felelős! A felső kaszt az elkövető,
nekik kell érte bűnhődni, nem a Francia népnek!A rendőr a felső kaszt, terrorszervezete... Párizs

HírekA bíró, ügyész, rendőr, hivatali személy, a felső kaszt terrorszervezete...! A rabszolga sors, rabszolga rendszer, fen tartója, végrehajtója...!

Bolívia Caracas...Maduro

Hírek Egy újabb front kell a felső kasztnak, a totáli káosz teremtésének...!

Az új világrend előtt, egy totális káosz...

HírekAz Új világrend felállítása előtt, egy totális összeomlás, egy totális káoszt kell teremteni, azért mert így tudja az emberiséggel elfogadtatni az új világi rendet.

Generálási idő: 0.46 másodperc
1,348,899 egyedi látogató