Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 318
-> Legújabb tag: MichaelNeurn

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntõ

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerõssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprõ többséggel  gyõzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhetõ, felemelõ és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építõ javaslataikat, mellyel közösen  élhetõbbé tehetjük a magyarság életét!

ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA

Hírek


ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA
Hírek Hogyan viselkedtek a békekövetek? Rögtön hangoztatni kezdték azt, hogy milyen gazdag és szép ajándékokat hoztak, de Atilla egy kézlegyintéssel elnémította õket, és nem engedte meg, hogy lovaikról leszálljanak, hanem félreérthetetlen latin nyelven közölte velük feltételeit a következõképpen: (ezt a szöveget a PANIUMI PRISKOSZ: Excerpta de legationibus Romanorum ad gentes munkájából veszem át. Kiadója C. de Boor and Boissevain 1910.) Rajtatok múlik, hogy háborút vagy békét akartok. Én háborúra indultam, de a békét megkaphatjátok feltételeim teljesítésével, melyek a következõk:

ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA

Hírek


ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA
Hírek ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA. Kérdések és válaszok. Ki lett a Hunok királya Ruga után? ATILLA lép trónra öccsével együtt 434-ben. Atilla öccsének neve: BUDA. Hallottál-e már valamit Atilláról? Mikor elõször hallottam a nevét, úgy mondták, hogy az Isten ostora volt, és megmutatták nekem azt a gyönyörû festményt amely Raffaello munkája és az eredetije a Vatikánban van. Mit ábrázol ez a festmény? Atillát Hun seregével Róma elõtt és I. Leó pápát, amint eléje járul békét kérni. A legérdekesebb ezen a képen az, hogy Leó pápa mögött, az égbõl hatalmas pallosokkal a kezükben, Péter és Pál száll alá Atilla ellen, és úgy tanították nekem, hogy Atilla azért fordult vissza Rómától, mert megijedt az égbõl alászálló, kardforgató két szenttõl.

ATILLA A HUNOK NAGY KIRÁLYA

Hírek


A HUNOK EURÓPAI TÖRTÉNETE.
HírekMikortól kezdõdik a Hunok történelmében ez a fejezet? Amióta letelepedtek a Kárpát-medencében és a Közép-Ázsiáig terjedõ birodalmuknak központja a Magyar Nagyalföldön volt. Melyik évtõl számíthatjuk ezt? A régi Magyar írások szerint a Hunok Kr.u.374 táján jöttek a Kárpát-medencébe. A nyugati történészek és régi történetíróik úgy állítják, hogy a Hunok Kr.u.378. évben már megtelepedtek Magyarországon. Hogyan nevezték ebben az idõben ezeket a földrajzi helyeket? A Duna bal partján elterülõ vidék, Ister-Gamtól a Pontiusig (Fekete-tenger) és aztán keletre Közép-Ázsiáig HUNNIA néven volt ismeretes. A mai Dunántúl a Vág-torkolatától a Dráváig húzott É-D irányú egyenes vonal határig VALERIA, a bécsi medence ettõl a határvonaltól számítva a Mura torkolatáig: FELSÕ-PANNONIA és a Dráva-Száva köze: ALSÓ-PANNONIA nevet viselt.

Ismét elérhet?ek vagyunk

HírekEgy kis technikai szünet után, folytatjuk munkánkat a nemzetünk megmaradásáért!

Kész átverés show

Hírek

Mi lett volna ha nem öleti meg a Hunok nagy királyát?

Hírek


Római Birodalom, Vatikán - MAGJÖTT VIVA ATILLA KÁN!

Hunok érkezését ábrázolja. Olaszországban, Udine városában található. Udine városa a mai napig alapítójaként tiszteli Atillát.

Az álarcok mind lekerülnek! Eljött Atilla ideje! A tisztulás és a tisztánlátás ideje! Ezt olvassátok el figyelmesen és mindent megértetek: DONATIO CONSTANTINI a nyolcadik században készített hamisítvány, amint azt állítólagos keletkezése után kereken ezer évvel késõbb Lorenzo Valla reneszánsz tudós egyértelmûen bebizonyította. „A romlás gyökerének tartották” a dokumentumot, ami korlátlan világi hatalmat adott a pápaság kezébe.

A feljegyzések szerint a nyolcadik század végén I. Hadrián pápa volt az elsõ, aki az adománylevélre hivatkozva sürgette Nagy Károly császártól, hogy Konstantin példáját követve rendelje alá birodalmát Rómának.

Nagyon sokan nem értik még az UCC-ét

Hírek Nézzük meg pl. ezt: A UCC 1-308§ alkalmazása fizetési meghagyás eljárásban
Az állítólagos EOS Faktor Zrt. ez év tavaszán fizetési meghagyás (fmh) eljárást indított ellenem. Most kipróbáltam egy új módszert: NEM MONDTAM ELLENT.
Egyszerûen csak leírtam, hogy én nem egy jogi személy vagyok, hanem egy szabad ember, aki nem áll az általuk említett törvények hatálya alatt. Élõ és szabad emberként nem rendelkezem az ügyben perbeli jogképességgel. Ehhez a „UCC 1-308§”-t használtam, ami lehetõséget teremt erre. Az ügyet lezárták egy végzéssel, amit késõbb jogerõre is emeltek.
Egy kis magyarázat: Élõ és szabad emberként nem állsz az általuk említett „törvények” ( valójában csak jogszabályok ) hatálya alatt, ahhoz még SZÜKSÉGÜK VAN A BELEEGYEZÉSEDRE.

Így kell ezt csinálni!

HírekA kifosztókkal így kell csinálni! El kell mindenkinek határolódni ettõl a bûnszervezettõl!
Nem szabad nekik egy fillért sem fizetni!

Ennek a borzalomnak csak akkor lesz vége...!

HírekEnnek a borzalomnak csak akkor lesz vége, ha a delikvensek a kötélen himbálóznak...!

Ezért Államosították az energia szektort.
Hogyan lopják meg a szolgáltatók a lakosságot?

Ma már semmi szükség nincs se villanyórára, se gázórára!
Hogy miért?

Mert ezek a mérõórák eredetileg azt a célt szolgálták, hogy a fogyasztó és a szolgáltató egymás között korrekten elszámoljon és a fogyasztó annyi díjat fizessen, amennyi villanyt, vagy gázt a mérõóra szerint elhasznált.
Ennek azonban ma már semmi jelentõsége nincsen, mert bármit mutat a mérõóra, a Szolgáltató olyan összegû számlát állít ki, amilyet akar!

A Magyar népet, Magyar közintézményt idegenek szállták meg!

Hírek


KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓK !

Kedves Igaz Magyar Testvéreim !
Tudjátok azt, hogy Alkotmányos Válságban van az országunk?
RENDÕRSÉG DOLGOZÓI FOKOZOTTAN ELLENÕRIZZÉK!

2012-01-01.-én Alkotmányos PUCCSOT hajtottak végre az országunkban.
A Magyar Köztársaságot, Alkotmányellenesen megszüntették, és Törvényellenesen létrehoztak egy
MAGYARORSZÁG NEVÛ, de NEM MAGYAR ÁLLAMOT, ami,
szerintük sem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal!
Ennek létrehoztak egy alaptörvény nevû tákolmányt, amibõl kihagyták a Magyar Emberek érdekeit és jogait, úgy, hogy az emberek nagy része, észre sem vette. Elfoglalták az Országunk vezetését és Hatóságaink felett is átvették az irányítást! Alkotmány jogászok szerint is az
alaptörvény érvénytelen és joghatás kiváltására nem alkalmas!
Ellenõrizd : www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/dokumentumok

Generálási idő: 1.25 másodperc
1,625,798 egyedi látogató