Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 4
-> Legújabb tag: fozosandor

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözlünk az oldalon

Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Csak akkor ér véget, ha kiszállsz a rendszerből

Hírek


Közérdekű információk!

Kedves igaz, magyar testvéreim!
Tudjátok azt, hogy Alkotmányos válságban van az országunk?
RENDŐRSÉG DOLGOZÓI FOKOZOTTAN ELLENŐRIZZÉK A FELETTESEIK TÖRVÉNYTELEN INTÉZKEDÉSEIT!
2012-01-01.-én alkotmány ellenes PUCCSOT hajtottak végre országunkban.
----------------------------------------------------------------------------------
A Magyar Köztársaságot, alkotmányellenesen megszüntették és törvényellenesen létrehoztak egy
MAGYARORSZÁG nevű, de NEM MAGYAR ÁLLAMOT, ami szerintünk sem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal!l

Légy újból tudatos...!

Hírek


Légy újból tudatos és megváltozik körülötted minden!

Magyarnak lenni büszke gyönyörűség. ?Sokan elítélik ezt ma már, mert nem tudják az igazságot, amit magában rejt ez a mondat, hogy miért is büszke gyönyörűség a magyarság sorskérdése. A magyarság egyáltalán nem azzal a múlttal rendelkezik, amiket az iskolákban tanítatnak velünk és egyáltalán nem az a sorsa, amit idegen érdekek rá akarnak minden áron erőltetni. Éppen a nemzetünk azért olyan beteg, mert a lelkisége nincs rendben. És ha nem ép a lélek, akkor a test sem lehet az. Ezért mondják azt, hogy ép testben ép lélek.

Miért vagy rabszolga...

Hírek


A Chabad Lubavics mozgalom egyik volt tagja leleplezi a kultuszt…

…amelynek Trump családja is hódol
Szerző: Michael Berg (henrymakow.com)
Csonthegyi Szilárd 2015. decemberi ismertetésében a tőle megszokott alapossággal számol be az igen veszélyes zsidó szektáról, a Chabad Lubavicsról. Jelen írásunkban a mozgalomnak egy volt tagja, Michael Berg osztja meg velünk tapasztalatait.

A turáni átok

Hírek
Ősi legendáink szerint, midőn eleink István király akaratának engedelmeskedve felvették a keresztséget és megtagadták ősi hitüket, a táltosok megátkozták a magyarságot. Legyen sorsuk széthúzás és belviszály, soha, semmiben ne egyezzenek, belső féreg rágja a nemzetet, lassú pusztulás végezzen vele. ÉS?

Ha Atilla nagy királyunkat nem gyilkoltatják meg..?

Hírek


Nem lennének a nemzetek rabszolgák, kiszolgáltatottak, nem lennéne ilyen nehéz helyzetben az emberiség!

Ki lett a Hunok királya Atilla után? Miután nincs semmi adat arra vonatkozólag, hogy Atilla trónörököst jelölt volna ki fiai közül, csak a régi történészek találgatásaira vagyunk utalva. Az adatok nagyobb része azonban azt erõsíti meg, hogy Atilla legidõsebb fia ELLÁK vette kezébe a birodalom irányítását.

A jövőt te határozod meg, a jövő most kezdődik!

Hírek


Tisztelt Olvasóink! A hunok év ezredek óta fennmaradtak! Az előző honlapunkat melynek több százezer látogatója volt, a hatalom megsemmisítette! Nem tetszett a hatalomnak, hatalmon lévőknek, hogy amit teszünk, azt hazánkért, magyarságunkért, a magyar nemzetért tesszük! Mint azt tisztelt olvasóink is látják, nincs az a hatalom, amely minket meg tudna semmisítene!

Jahvéd szólíthatna már magához!

HírekA bőr hűlne már rád!

Ezt te sem hitted volna! Kiderült a nagy titok migráns-ügyben! Soros György exkluzív interjúja! (Osszátok meg ezt a cikket, mert ezt az aljasságot mindenkinek meg kell tudnia!)

George Soros amerikai-magyar üzletember, exkluzív interjút adott tegnap este egy amerikai lapnak. Az interjú fő témája, hogy a migránsok miért épp Európába mennek, mi ennek a háttere.

Az interjúból közlünk fontos részleteket:

Riporter: Információink szerint, az Afrikában élő elszegényedett lakosság, nem véletlenül vette az útirányt Európa felé. Mit tud erről mondani?

Már háború van, gazdasági, politikai és pénzügyi!

Hírek


Tisztelt Kutasi Úr!

Tisztelettel - MEGKÖSZÖNJÜK a továbbított levele!!! TÖKÉLETESEN egyetértünk a levél írójával-fogalmazójával,sőt...ragozhatnánk és folytathatnánk,hogy: a MAGYAR PARLAMENT épületében székelő,NÉPNYÚZÓ,álmagyar "politikai elit" ...................................!!! Azt már látjuk,sírtuk és mondtuk,hogy: az ŐSI HON megtisztítása véráldozat hozatala nélkül NEM lehetséges!!! A "választás" utáni napokban -egyik ismerős Hazatért a Közel keletről!!! Elmondta: a "kiválasztott nép" gyerekei magyarul tanulnak,hatalmas TÁBLÁK hirdetik: vegyél házat-földet az új "hazában" Magyarországon!!! Épülnek a "lakónegyedek" - a DEVIZAHITELESEK kilakoltatása folyamatos - NÉPÜNK kiirtása elkezdődött,az ŐSI HUNNIA földje: kiárusítás alatt,suttyomban folyik!!!
" DE ne feledjük: nekünk,bátor,dicső NEMZETNEK történelmünk van,nekünk HAZÁNK van"!!! Ez mind igaz - még akkor is,ha "jeles történészek-politológusok,stb." az ŐSI igaz és valós TÖRTÉNELMÜNK elhazudását és meghamisítását napjainkban is folytatják!!! AZ ŐSI HUNNIA - nem eladó,a MAG NÉPE örök!!!
"mert mindig csúfosan elzavarták őket"!!! Ismételten megfog történni!!!

A MAGYAROK ISTENE hitében,szeretetében és szellemiségében - ÜDV: HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT

Az alvilág uralkodói, urai...

Hírek


ŐK az illuminátusok legfőbb vezetői: kitálalt egy korábbi tag!

Egy teljes listát szivárogtattak ki... hát ők azok, akik a háttérből irányítanak!

Az interneten egyre több oldalon jelent meg a hír, miszerint egy neve elhallgatását kérő volt illuminátus tag közzétett néhány nagyon belső információt erről a titkos társaságról.

Konkrétan kiszivárogtatta a teljes listát, legalábbis már ami a vezetőség tagjait, vagy az úgynevezett illuminátus kabinet tagjaira vonatkozik.
A lista igen hosszú, és rengeteg számunkra is nagyon ismerős, világszerte elismert személyt találhatunk rajta. A lista a források szerint hiteles, és a nyilvánosságra hozó személy nem fedte fel kilétét, mivel a szivárogtatást követően veszélybe fog kerülni az élete.

Az illuminátusok ugyanis csak úgy nem hagynak tagokat kilépni maguk közül.

Aki már volt illuminátus tag, azt örökre soraikban tartják, ha pedig ez nem sikerül, gyakran el is hallgattatják az illetőt.

Nekik köszönhető minden nélkülözés, fájdalom és szenvedés!

Az emberiség iszonyatos sötétségben él

Hírek
Generálási idő: 0.16 másodperc
830,413 egyedi látogató