Hunok Nagy Szövetsége
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 14
Legújabb tag: ywqtlwpnm96
Üdvözlet
Üdvözlünk az oldalon
Köszöntő

Köszönti Önöket Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke!

 

A Hunok Nagy Szövetségének bejegyzése  2009. december 24.-én vált jogerőssé! A magyarság összefogására, felemelkedésére és fennmaradására jött létre! A 2018-es választásokra  megkezdjük a felkészülést,  melyen elsöprő többséggel  győzni fogunk!

 

CÉLUNK: hogy utat mutassunk minden magyar embernek (határon innen és határon túl) hogy egy élhető, felemelő és virágzó társadalmi jólétet hozzunk el a magyarság, nemzetünk számára. Tudjuk, hogy az emberiség  sorsa a magyarság kezében van. Tudásunkkal olyan magas szintre emeljük nemzetünket,  melyre az utókor is méltón, büszkén fog visszaemlékezni!

Várom hozzászólásaikat, építő javaslataikat, mellyel közösen  élhetőbbé tehetjük a magyarság életét!

Pártban nem!!!


Szerpentin
Rád került a sor Soros Gyurika?
Több mint 2500 fájlt szivárogtattak ki ismeretlen hekkerek a Soros György által működtetett szervezetektől.

A DC leaks szombaton több száz belső dokumentumot szivárogtatott ki a milliárdos Soros György által működtetett csoportok különböző osztályaitól, elsősorban az Open Society Foundationstől.

A portál a fájlokat különböző kategóriákba rendezte főleg földrajzi elhelyezkedés szerint. A területek mellett külön kategóriát kapott az amerikai elnöki iroda és a Világbank is. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.

Az RT arról ír, hogy a közzétett adatok rávilágítanak Soros György különböző tevékenységeire, prioritásaira és stratégiáira is, többek között arra is, hogyan befolyásolta az európai választásokat, a bevándorlást és az Európában elfogadott menedékkérelmeket.

Egyes feltételezések szerint a DC Leaks nénéhány amerikai aktivista munkája, akik be akarták mutatni az igazságot az amerikai döntéshozás működéséről és a politikai élet kulcselemeiről.

Az Egyesült Államok biztonságpolitikai szakértői szerint azonban néhány orosz hekker állhat a szivárogtatás mögött.

A DC Leaks már júniusban is szivárogtatott adatokat az Open Society Foundationstől, korábban pedig a NATO egykori tábornokának levelezését hozta nyilvánosságra.

Ennél több nem is kellett a Twitter felhasználóinak, akik az alábbi következtetéseket vonták le a fájlok átböngészése után:

– Soros szomáliai menekültekkel árasztja el az európai országokat

– Soros zsebében van az Európai Unió

– Soros pénzeli az illegális bevándorlás melletti tüntetéseket

– Soros újabb migránsválságot idézne elő

– Soros újradefiniálná a nemek fogalmát

– Soros manipulálta az EU parlamenti választásokat

– Soros Izrael-ellenes kampányt finanszíroz

Hozzászólások:


Gino Gold
Belezzétek ki ezt a gecit már!!
Tetszik · Válasz · 8 · 2016. október 15. 0:19

Béla Kormos · Itt dolgozik: CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT.
dögöljön meg!
Tetszik · Válasz · 4 · 2016. október 15. 1:02

Deák Mária · Princess, Queen
Az ilyen száz évig él és hagy maga után elég embert, aki véghez viszi amit eltervezett... Undorító.
Tetszik · Válasz · 2 · 2016. október 15. 2:14

Varró Miklós · Budapest
a vén rocsildnak (akinek ez a fasz a tőzsdése,alkalmazottja) már 7 azaz hét szivátültetée volt.Nem mer megdögleni,rettegnek a haláltól. Még egy pár átültetés,pénze mint a tenger,és arra vár hátha a tudomány előáll valami komoly áttöréssel az élet meghosszabbitása terén.Ha bejön,ezek élni fognak 200 évig,ha nem akkor a fattyaik kinozzák a világot tovább.Tehát az esetükben mrad a kiirtás irmagig,ahogyan azt felénk mondják.
Tetszik · Válasz · 4 · 19 órája

Deák Mária · Princess, Queen
Varró Miklós Hhihetetlen!!! Olyan rossz, hogy még az ördögnek sem kell!!! :O
Tetszik · Válasz · 11 órája

Gizella Gizus Gobbi · Budapest
Varró Miklós De látod egyetlen sziv se maradt egészséges benne mind kővé vált!
Tetszik · Válasz · 1 órája

Melinda Kovács · Nursery Assistant, JBD Recruitment
De miért ez a sok f.szság....????!!!! Ez miért jó ennek a szarhazinak...???? Mennyit kap azért h támogatja az illegalis bevandorlokat???!!! Gusztustalan.....
Tetszik · Válasz · 1 · 2016. október 15. 3:43

Monika Pintérová · Itt dolgozik: Köln (Cologne), Germany
Ha zsido akkor van neki miert
Tetszik · Válasz · 2 · 22 órája

Anna Kovács · Kapuvár
Aljas szemét DISZNO
Tetszik · Válasz · 5 · 2016. október 15. 8:32

Kati Helt
Nem hiszem,hogy ilyen nagy befolyása lenne mindenre ami itt megjelent,mert ha ez valóban így lenne akkor már rég megállították volna,így vagy úgy.Mi értelme lenne erre?-világhatalom?
Tetszik · Válasz · 2 · 23 órája

Gizella Gizus Gobbi · Budapest
1-2 vh-t is a roszchildok finanszirozták és szervezték....tehát most is az ők csicskájuk vagy mijük ez a fax.
Tetszik · Válasz · 1 órája

Kovács Bálint · Kalocsa
Remélem a fosás jön rá minimum 3 hétig...
Tetszik · Válasz · 22 órája

Ágota Kiss · Szerencs
Nem cserélnék vele, amikor el kell menni a másik dimenzióba! Szánalmasak ezek a lelketlen roncsok !A pénzen kívül semmijük nincs , a lelkük az ördögé ! Nagy teljesítmény!
Tetszik · Válasz · 9 · 21 órája

Márta Vass · III. Béla Gimnázium
Igen,tökéletes a megfogalmazásod !
Tetszik · Válasz · 1 · 21 órája

Ima Mami Mámó
Ez is bizonyítja, hogy mêgse" Isten..
Tetszik · Válasz · 20 órája

Bill Toth
Nincs isten.
Tetszik · Válasz · 1 · 19 órája

Ballók László · 101 Szemere Bertalan
Bill Toth Miért nem vállalod a képed ? ISTEN előtt nincs titok !!!
Tetszik · Válasz · 2 · 8 órája

Széphelyi Imre Robertó ·
Úgy van , akkor dobálják már szanaszét a szerveit , bár a kutyának sem kell , csak szennyezi a föld bolygót ..- igaz ha egyben van akkor iss .........................
Tetszik · Válasz · 17 órájaMi szkíták vagyunk...mondja az orosz 1918-ban...
KultúraSzkíta NemzetisÉg - Mindez 14 évvel ezelőtt... Értitek az Irányt? - 2002. október 9. lezajlott oroszországi népszámláláson a Don-menti Rosztovban mintegy 30-an azt írták be a kérdőívbe, hogy Szkíta nemzetiségűnek vallják magukat. Fjodor Mikusin, a városban működő Szkíta Nemzeti Kongresszus vezetője a Novosztyi hírügynökséggel arról számolt be, hogy az orosz népszámlálások több mint száz éves történetében először jelennek meg a szkíták az oroszországi etnikai térképen. Egyik nemzettársa esetében egyébként a számlálóbiztos először elzárkózott a nemzetiség feltüntetésétől, de az elkötelezett szkíta végül érvényesítette jogait.

„Да, скифы - мы!” - Александр Блок (1918)
Link
Felső kaszt a hóhérod! Ne vállalj velük semmilyen közösséget!


A megoldás egy erős Hun szövetségben van!
SZENTENCIÁK és KABARÉBA OLTOTT DRÁMA TÖBB FELVONÁSBAN

Ősi értékek hagyománya, a valós történelmet nem elhazudó, nem idegen kultúra, erkölcs, megbecsülés, igazság, a kettős mérce helyett, egy mérce, a tiszteletre méltóknak - tisztelet, nyugalom, biztonság, egészséges, örömökben gazdag, természettel ölelkező élet. Virágzó Haza, az utódoknak szépreményű jövő és azonnali ébresztő, mert eszméletlenül büdös bilibe lógott a lábunk!

Hölgyeim és Uraim!

Hosszasan elgondolkodtam, hogy az elmúlt hónapok történései vonatkozásában érdemes-e egyáltalán megszólalnom, hiszen a felszínen nem sok értelme látszik a jószándéknak, s az őszinte szónak, mert akik nem szokták, azoknak bődületesen botrányos egy ilyen írás. Nem is jelenhet meg az idegen ihletésű médiában. Elkezdtem írni, félretettem hetekre, aztán győzött bennem az örökérvényű: soha nem adhatjuk fel, ezért tovább folytattam!

Elnézést kérek önöktől, hogy az alábbiakban refrénként üvöltenek a vérszopók
és szintén refrénként, kórusban nyögnek fel időszerű keserveink!

Kezdjük töretlenül az aktuális lényeggel!

SÜRGŐSEN KI KELL LÉPNÜNK AZ EURÓPAI UNIÓBÓL,
A NATO-BÓL ÉS MEG KELL SZABADULNUNK A
NEMZETKÖZI HIPERPARAZITA BÉKLYÓKTÓL!

ALKALOMADTÁN GYÖKERES RENDSZERVÁLTÁST KELL VÉREHAJTANI! LE KELL MAGUNKRÓL PÖCKÖLNI
A HAZAI ÉS A NEMZETKÖZI PARAZITÁKAT IS!

Totális tévhit bedőlni a már teljességgel leszerepelt, újabb hatalomért karmoló, vagy most uralmon lévő hazai zsebtömők ravasz ígéretének, miszerint a Nemzetért küzdenének!

Az egyik, újból kormányzásra vágyó hazai „jellem” az egész Nemzetet leköpte, nyíltan hazaáruló és nyíltan kirabolt minket.

A másik „jellem” nemzeti bőrbe bújva, hazug nemzetépítő retorikával kormányoz, több tényező alapján lassan, de biztosan pusztulni hagyja az egész Kárpát-hazai Nemzetet és strómanokat is bevet csonka Hazánk / vonagló nemzettorzónk kibuggyanó véréből történő gazdagodásához.

A harmadik „jellem” még nem volt hatalmon, de vágyik rá, csupán reformot ígér, ugyanezt a rendszert és parazitáit szolgálja, lassan de biztosan ez is a vérünket szívná.
JÓL VÉSSE ÉSZBE!

Önnek, mint szabad államalkotó hunmagyarból - teherhordó rabszolgává vált véreszívottnak soha nem hoz jót a nemzetközi paraziták által kiagyalt egyetlen társadalmi berendezkedés és bárminemű nemzetközi uniós - tákolmány sem.
Tehát ez a többpártrendszerű „demokrácia” és egyetlen helytartó párt sem Önökért van. Miként a NATO és az EU és a többpártrendszerű „demokrácia” sem az Önök érdekét szolgálja.

De nem volt ám Önért a Varsói Szerződés, a KGST és
az egypártrendszerű, bolsevik „demokrácia” sem!

Biztosan tudja, mert csak a hülye nem látja: Azon túl, hogy egyik sem a népek, nemzetek érdekeit szolgálta / szolgálja, még az a közös vonásuk is meg van, hogy miként, a ránk kényszerített nemzetközi-szocialista förmedvényeknek lényegileg nem volt köze az orosz és Európa népeihez. Miképpen a „német” népnek alapvetően nem sok köze volt a zsidó ihletésű nemzetközi- nemzeti szocializmushoz (nácizmus), úgy a mai „demokrácia” förmedvényeinek sincs köze Amerika és Európa népeihez. Csak felhasznált eszközök ezek egy nemzetköziekből álló hiperparazita kaszt számára. Tehát lényegileg akkor is és most is a nemzetközi hiperparaziták uralkodtak, valamint csörtéztek a világban.

A gondolkodással hadilábon álló, iskolázatlan, - buta, vagy iskolázott, de valójában is buta ember - jellemző meggyőződése, hogy a jelenlegi rendszer jó, nem lehetséges jobb, csak a politikusaink nem végzik jól a dolgukat, lopnak, csalnak, hazudnak, ezért nem működik jól a berendezkedés és ezért rossz neki. Eszébe nem jutna szerencsétlennek, hogy az ilyen áldatlan állapotoknak a rendszer az alapvető oka, s hogy ilyen rendszer van, az ő lelkén is szárad. Természetesen ezért a dolgokról való tudásának, adottságainak, lehetőségeinek mértékében felelős. Bár az utóbbi meglehetősen kényes kérdés, hiszen önzésből, kényelemszeretetből hajlandó az ember alulértékelni a saját lehetőségeit és felelősségét.

A másik szemellenzős, akiből teljességgel hiányzik az individuális gondolkodás, akinek az agya a média által szalonképesé kent pártnak, felszíni politizálásnak, vagy mindig az aktuális hatalomnak elkötelezett, jellemzően az éppen aktuális ellenzéket és a külföldi tényezőket okozza az elégtelen, tarthatatlan állapotokért, ha ezek az állapotok egyáltalán láthatók számára.

Van rengeteg rövidlátó ember, akik mindig csalódnak, mert képtelenek felfogni, hogy ezer éve, kisebb megszakításokkal, minden rendszer és szinte minden eddigi, ostobasága miatt általa is felkent hatalom az ő akadálytalan kifosztására, ehhez szükséges felépítmény fenntartására, vagyis egy kaszt uralmának, parazita életvitelének fenntartására lett kitalálva.
Fel nem fogja, hogy a hazai és nemzetközi parazita kasztnak „szalonképes” pártokban mindig a kaszthoz tartozók adják a vezetést, akik minden látszat ellenére a nemzetközi felépítmény csúcsán székelő hiperparazita bűnszövetkezetek tagjai, vagy lakájai és az estleges érdekellentéteik a nagy lényeget / a kifosztásunkat, Nemzetünk kifosztásának lehetőségét soha nem érinthetik. Akkor sem, ha idegen áradat betelepítésével, vagy éppen a kaszt egyes csoportjai a betelepítés ellenességgel elterelik a figyelmünket.
A végtelenül ostoba polgár a saját reménytelenségét és biztosan keserves jövőjét tovább generálva azt hiszi, hogy a köz érdekében tenni akaró, persze jellemzően nyilvánosságot nem kapó minden ember olyan, mint az előbbiek, vagy / és magából indul ki.
Azt hiszi, hogy nincsenek nemes szándékú emberek, nemes szándékú közösségek, nincs jó megoldás, nem érdemes fellázadni az elnyomás ellen és felesleges törődni a Nemzet sorsával.
Az ostoba, nemtörődöm ember meggyőződése, hogy elég, ha magával és esetleg a családjával törődik, hiszen úgy sem lehet mást tenni. Eszébe nem jutna, hogy pont azért ilyen áldatlan a helyzet, mert a többség hasonlóan gondolkodik, mint ő, aki a mosott agyával képtelen meglátni a lényeget, s főleg tennie ellene!
Talán még álmában sem suhan át az agyán, hogy hosszútávon kivenni a közösből, legyen az anyagi, szellemi, erkölcsi, … csak akkor lehet, ha teszünk is bele, különben kiüresedik és az űr helyébe minden tekintetben az értelmetlenség és a gonosz szándék fészkeli be magát.
A jövő generációk, a hunmagyarság, a Nemzet, az emberiség, a Földünk, az egész csodálatos természeti világ vonatkozásában a felelősségről, e beszűkölt tudattal rendelkező lény / „pillanatember” esetén szót sem ejthetünk.
Nem mellékesen az országutakon ez a primitív, egyre szaporodó lény a gyorshajtó. Ezek miatt veszélyes áthaladni egy keresztezősében, körforgalomban, autópályán előzni, … Ez dobja el a szemetet, az utak mentén, erdeinkben e stupid lény miatt rondít és károsít az amúgy is kártevő, nem civilizáció, hanem globalizáció. Sajnos az alapból kártevő, helytartó kormányainkban ez a jellem is domborít, hiszen csakis ezért nem fontos számukra az utóbbi tendencia azonnali és gyökeres felszámolása.
Sajnálatos, de ezen kialakított emberi jellemzők okán képes működni a világban a legnagyobb keservet okozó, mindent tönkretevő, lelketlen és gyilkos parazita gépezet. A felépítményről olvashatsz az: „Ébredj Európa, ébredj emberiség!” című írásomban.
Bocsássanak meg nekem a címzett vádakért!
Valójában nem az előbbiekben említett embertípusra akarom rakni a teljes felelősséget, hanem azokat az aljas, eszes, minden hájjal megkent, a világ dolgaival teljességgel képben lévő hiperparazitákat és a provinciáikban kormányzó helytartókat okolom a legjobban, akik generációk óta végzik az agymosást és a kifosztást, akiknek a szerencsétlen többség számtalan tekintetben áldozata, miként bizonyos tekintetben voltam, s vagyok én is, honfitársaim és az emberiség zömével egyetemben.
Valamennyire az áldozat kategóriájába tartozik még a szerencsétlen, önmagát a lényegében nem létező fajtához tartozónak gondoló, felhasznált, a nagy „zabálások alatt az asztal alá pottyantott morzsákhoz” férő eszköz is. Ezek elődeiből kiírtattak jó néhányat a háttérben előkészített nagy nemzetközi merénylet-terv egy részeként. Majd az emberiségnek okozott hasonló, vagy sokkal nagyobb tragédiákból kiemelve, megkülönböztetve, látványosan és kizárólagosan felcímkézve, aljasul, hogy a népek revolverezésének és vérszívásának egyik jó ürügye legyen.
A világban tobzódó parazita gazemberek és ostobák generációinak halmozódó produktuma által egyre tornyosuló emberi szennyhullám és a rendre csonkított, felbőszített természet haragja valamely közeljövőbeli generáció élete folyamán cunamiként fog rácsapni az emberiségre és kő kövön nem marad!
Némi vidámságra okot ad, hogy a Brexitpártiak győztek Angliában és
Orbán felsült emiatt, mint Rottenbiller a hajnalig tartó, züllött ultipartiban.

A hamisan győzelmet ordító nemzetköziek kampányának bedőlt Orbán és a Hunmagyar Nemzet pénzén angol honban pártoskodó hirdetést adott fel, de csúfosan rajtavesztett.

Netán tudatosan vállalta a kockázatot, hogy a vészterhesen bukni látszó ügyben jópontot szerző, hosszúnyelvű megmentők egyike, esetleg koppanó prókátor legyen?

Ahogy tetszik, de egy biztos: Orbán hatalmasan bizonyította, hogy még töretlenül hálás hűbérúr és a hazai helytartó kasztnak kedvezőtlen iszlám betelepítéssel történő szembeszegülése ellenére is töretlen vazallusa a nemzetközi hiperparazita gengsztereknek.

Örülnék neki, ha … kilépéssel és számtalan más magyarérdekű lépéssel bizonyítaná, hogy valóban gerinc és fejedelmi tehetség, miként azt sok szerencsétlen vakhangya már az eddigi ténykedése alapján is állítja. Bebizonyíthatná, hogy képes fellázadni gazdái ellen, megtérni a hunmagyar érdekhez, a néphez, mely őseit befogadta, hiszen nem neki vagyok alanyi alapon az ellensége, hanem a szemfényvesztő, elégtelen és sok tekintetben a nemzetre káros, kétszínű politikájának.

A média és a politika magyarországi nemzetköziei úgy tesznek, mintha elfeledték volna a kasztjuk gyakorlatát, amiről most mindenki mélyen, cinkosan hallgat, hogy a választások előtti közvéleménykutatásokat, miként nálunk és szerte Európában, Angliában is rendre manipulálják. A nemzetköziek régi pszichológiai módszere, hogy a számukra kedvező döntést vetítik előre, mely a nem gondolkodó tömeglényt manipulálja, mert az orránál tovább nem látó, kizárólag a parazita médiából tájékozódik, s ami a legnagyobb katasztrófa, hogy az álláspontját is a parazita média által tálaltakból választja! Ez a lény, a pszichológia kiszolgáltatott alanya, nem szeret a vesztesre voksolni. Erről a piszkos játszmáról mélyen hallgatnak a média és politika jakhecei. Ebben is egyhúron pendült a nemzetköziekből álló teljes európai média és az álnemzeti politikai tábor.

Ott kezdtük a gondolatot, hogy az ébredező vidéki angolok tömegei szabotázsként vasvillát dugtak a lakáj kormányaink és a nemzetközi gonosztevők együttműködésével épülő világbirodalom EU-s segédfogaskerekei közé.

Persze ettől még a parazita gépezet nem áll le! Az angol haza nemzetköziei továbbra is uralkodnak a némi nemzetközi megakasztást elvégző angol nép felett, s ha a hazai-nemzetközi lakájkaszt uralmon marad, akkor a nemzetközi-hiperparaziták közvetett uralma is töretlen marad.

A Brexit egy következmény, de az nem a Brexit következménye lesz, ha a gyökereiben és céljaiban is álnok EU felbomlásának láncreakciója valaha beindul. Ennek záloga a csírázó igazság magvában és a mértéktelen aljasság elleni esetleges lázadás reményében foglaltatik. De egy jóravaló hazafi se higgye, hogy a főparazita / hiperparazita háttérhatalmi parancsra létrehozott EU-s berendezkedéshez / globális gyarmatbirodalmi részegységhez / világuralmat előkészítő egyik nagy átnevelő lágerhez ne ragaszkodnának minden körömmel, sőt gátlástalan hatalmi centralizáció tanúi lehetünk, viszont, ha beindul a bomlás, az a mai felállás szerint szintén az ő irányításukkal fog lezajlani, hiszen, ha a kilépő népek kormányait nemzetköziek adják, akkor ...!? Tehát az angol népnek, Nemzetnek is meg kell értenie, hogy addig, ameddig nem számolnak le a hazai- nemzetközi kasztbéli parazitáikkal, vagyis amíg ki nem rekesztik őket a hatalomból és az angol sorsot nem teszik angol-brit kézbe, addig a kilépés sem hoz teljes megoldást, csak egy jó lépés, mely után további lépések szükségesek.

Erre, a hunmagyarságnál már visszatérő felismerésre a nemzetközi parazitaságot évszázadokon át töretlenül szolgáló, főgyarmatosító és abból alsóbb szinten is hasznot húzó, totális agymosásban részesült lakosságú Angliában nem sok esély van, de soha nem lehet tudni.

A politikát, a médiát, a gazdaságot, a tudományt, a kultúrát, az oktatást, a hitéletet uraló és folyamatosan mérgező, a háttérhatalmi hiperparazitákat szolgáló hazai-nemzetközi kasztot, hunmagyar viszonylatban is a partvonalon kívül szükséges helyezni! Mindezt kizárólag a hunmagyar lelkületünk által vezérelve, emberséggel, de lehetőség esetén meg kell tennünk! Hogy ezután a teljességgel szükségtelen föderatív, vagy szintén szükségtelen konföderatív parazita berendezkedés-kelepcék nélkül, sorsunkat saját kezünkbe véve, szabadon, a világ bármely érdemes és alkalmas államával előnyös egyezségeket tudjunk kötni! Felvilágosult, szabad hunmagyar akarat teljében élhessünk, hogy adottságaink és megtermelt értékeink a hunmagyar nép javát szolgálják, s ne a nemzetközi és a hazai parazitákat gyarapítsuk.

Az mindenesetre természetes, hogy Izrael, USA, valamint az európai bábállamok, közte a hunmagyarság bábállama és annak nemzetköziekből álló keltetője/ paradicsomi inkubátorban élő kasztja nem örül a Brexites történetnek. A háttérhatalmi hiperparazitáknak meg lehet, hogy új stratégiát kell kidolgozni az emberöltők óta tervezett modern rabszolgatartó világbirodalom kibővítéséhez, átalakításához, a vérszívás tökéletesítéséhez, az új rabszolgatípus megteremtéséhez.
Jobban résen kell lenniük és kalkulálni kell az erőszakos betelepítési módszerük következményeivel, mert az elnyomottak felébredhetnek és kézbe vehetik sorsukat, akkor pedig bedőlhet a ma még töretlen nemzetközi parazita uralmi felépítmény.
Kérem, figyeljen rám!

Valójában ezt ordítja, ezért aggódik Orbán vazallus is, csak a kifosztott, agymosott nem érti. Azt hiszik az ostobák, hogy mivel Orbán aggódik és megpróbálja elhárítani bandavezérei gátlástalan és roppant kockázatos biológiai terrormerényletét, ezért teljesen más hajóban evez.
Nem mellékesen Orbán sem ismerheti főnökei minden tervét, minden módszerét, mert nem kötnek mindent az orrára, s ha ismeri, vagy sejti, akkor sem biztos, hogy mindennel egyetért, de a lényeggel, vagyis a kaszt nemzetközi uralmával, ravasz gyarmatosítással, okos, problémamentes elnyomási formákkal, vérszívással egyetért, mert kezes benne. Ezt képtelen eltakarni. Ordító bizonyíték rá, hogy szövetségese és gyakorlati támogatója a hiperparazita gépezetnek! Ordító bizonyíték, hogy politikája a nyíltan hazaárulókkal történő marakodás ellenére biztosítja Nemzetünk kintről történő kirablásának lehetőségét is. Kedvez a hazai parazita kaszt mindennemű uralmának és ehhez töretlenül hozzájárul a hivatalosan torzított oktatás, kultúra, gazdasági és történelemszemlélet is! Nem utolsó sorban NEMZETTORZÓNK hivatalos nemzetközi viszonyában, letudott, megváltoztathatatlan tényként kezeli a soha le nem tudható és a mindenképpen rehabilitációt követelő trianoni gyalázatot. Mert bizony nem hunmagyar lélek az, aki ezt képes letudni! Gyakorlatilag ölbetett kézzel nézi, hogy az elrabolt Hunmagyar Haza tájain, az egykoron erőszakkal rabosított magyarjainkkal idegenként, egyelőre megtűrt, de rendre megrugdalt, eltüntetésre szánt kutyaként bánjanak.

Egyes politikai és nemzetbiztonsági szakértői hangok talán tájékozatlanságból, de jobbára hátsó szándékkal azt állítják, miként a nagy törésvonal a betelepítési és egyéb világpolitikai kérdéskörben a liberálisok és az ortodoxok között lenne. Természetesen mindegyiknél lehagyják a parazita jelzőt is, sőt egyesek odáig merészkednek, hogy a szabadkőművesség támogatására és majdhogynem Izraellel történő együttműködésre kérnek minket, mivel a kaszt egy része nem betelepítés párti és az uralmát, vérszívását egyébként is más eszközökkel kívánja biztosítani. A hangok elvétve, s egyre ritkábban szólnak arról, hogy a terrorállamot az USA-t, Izraelt is a hiperparazita háttérhatalom hozta létre és mindig csend volt arról, hogy a terrorállam vezetőjét Izraelben képezték ki. Hogy a világban folyó terrorért, legyen az öngyilkos merénylő általi, zömében ártatlan birkák életét kioltó terrorért, ki a felelős valójában, arról nagy a csend. A felelősséget általánosságban az iszlámra és a szintén felhasznált, lényegében ártatlan, agymosott, szemellenzős tudatlanokra kenik!

Szerintem örök szabály kell, hogy legyen, ki mit tud, olyan mértékben felelős a tetteiért, s azon történésekért, melyre befolyása van, vagy lehetne!

Valójában kik a felelősök a terrorakciókért!

A pszichológia torzított hitbéli eszközével vakított, agymosott terrorista muszlim fiatal nem bűnös, „csak” bűnt követ el. Nem mellékesen érdemes mérlegelni, hogy nem ugyanolyan kártékony-e, vagy kártékonyabb az önző, a világ értékeinek szempontjából semmirevaló európai fiatal! Mert az ilyenek nemtörődömsége, felfogása is hozzájárul, hogy züllik az emberiség, tönkre megy a Földünk, tobbzódnak a paraziták, jönnek az idegenek, terrorizmus van és mindennek következtében nagyságrendekkel nagyobb létszámú ember harap a fűbe, viszont az európai selejt egyre csak szaporodik.

Él olyan jöttment, véglény szócsöve a parazitáknak e hazában, aki nyíltan fel van háborodva, hogy „nem engedik be a szenvedő migránsok ezreit, emberségből.”
Az nem fejtegeti, hogy miért is szenved, mi és ki az oka és hol lehetne elejét venni a szenvedésének. Azt akarja, hogy szenvedjen más is! Mi is! Számára nem emberség, ha nem robbantanak ki háborúkat, nem tesznek földönfutóvá népeket, nem uszítanak fel hazájuk elhagyására tömegeket, terrorra predesztinált elemekkel, később aktivizálható katonasággal és idegen kultúrával, terrorral nem igyekeznek szétverni más nemzeteket, kultúrákat.

A valódi bűnözők, az emberiséget gátlástalanul manipulálók véletlenül sem iszlámvallásúak, hanem háttérhatalmi hiperparaziták és a felépítményükben szereplők a súlyuknak, a feladatuknak megfelelően ténykednek!

Ezek a paraziták művelik a kultúrák szétzüllesztését, emberi genetika manipulálását, az egyéni és tömeglélektan degenerálását, szorongást, félelmet keltenek, a lényegről viszont elterelik figyelmet, hogy kiszolgáltatott eszköz légy, ők meg lapíthassanak a háttérben, mert a mai politikusok is csak jól fizetett csicskásaik, lakájaik.

Az iszlámot radikális, szétzüllesztő eszközként és figyelemelterelésre is használják.
Wolfgang Schäuble, Németország pénzügyminisztere, illetve Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, elszólta magát a piszkos tervről: „Faji- és kulturális keveredés és sokszínűség Európa és az európai nemzetállamok jövője.” Vagyis a még nyomokban meglévő nemzetállami tulajdonságok felszámolása és az új rabszolgatípus megteremtése: „az oszd meg és uralkodj!” - gyakorlat tökélyre fejlesztése és a totális parazita világuralom kiteljesítése, és szükség esetén háborút kirobbantó eszköz, ha ezzel nem is a teljes cél felvázolásával folytatta.

Némelyek állítják, hogy már háború van, melyet az iszlám visel a „keresztény” népek és kultúrák ellen. Egyeseknél ez az állítás tájékozatlanságból, másoknál elterelési szándékból adódik.

Hogy teljességgel érthető legyen, hogy miről beszélek: Jómagam tisztelem Allahot / a Teremtőt, mert az csak egy lehet, ha van és nem is emberi lény, hanem őslélek, ősértelem, a világ princípiuma, kvintesszenciája, az ősmagyarnak a világot szülő Uranya, de a valóban ábrázolhatatlan EGY! Teljesen mindegy kik, hogyan nevezik és nem keverendő a prófétákkal, apostolokkal / földi lényekkel, mint Jézus, vagy Mohamed. Tudtommal az iszlámvallás hasonlóképpen az asszír-latin-„zsidó” paraziták által mesterségesen kifundált vallás, mint a judeo-„kereszténység”, bár alapból az eredeti iszlám talán igazságosabb, mint a judeo-„keresztény”. Valamint az sem mellékes, hogy ennek az „álkeresztény” vallásnak legalább annyi, ha nem több vér tapad a kezéhez, mint magának az iszlámnak.
Az iszlámról, mint egészről, ma nem beszélhetünk terror ügyben, csak zömében azokról az elhajlásokról, amiben a mesterkedő parazita ügynököknek a manipulált „iszlám” tanokat sikerült elültetni és egyben felhasználni a hívőket.
Másrészt az iszlám nem háborút viselő fél, hanem csupán eszköz / kard a paraziták kezében, még akkor is, ha sok felhasználtnak erről fogalma nincs.

Másrészt a gondolkodó ember rájön, hogy ez a háborúnak nevezett terrorhadjárat egyáltalán nem a hiperparaziták ellen, nem is a provinciákban uralkodó parazita-lakájaik ellen, hanem pontosan a paraziták által véreszívott gazdanépek ellen, vagyis ellenünk folyik, még akkor is, ha netán a tudatlan és kézivezérléssel minden estben nem irányítható eszköz buzgóságában célt téveszthet. Persze a hiperparaziták a kötelékek erősítése, a nyilvánosság megtévesztése, manipulálása okán direkt is áldoznak be kasztjuk alsó szintjéhez tartozó, rang nélküli sleppet is.

Tehát nincs itt háború, hanem a nemzetközi, nem iszlámhoz tartozó paraziták, aljas célok okán, migrációs - biológiai támadást, valamint közvetett, aljas, fegyveres orvtámadást indítottak saját, véreszívott gazdanépeik ellen!

Egyrészről szervezik és generálják a terrort, másrészt a katonasággal és a rendvédelmi szervekkel a megtévesztés okán végeztetik el a kötelező árnyékolást.

Tehát ez nem háború, szabadságharc meg viszont akkor lenne, ha szembefordulnánk a parazitákkal!

Valószínűen folyik egy háború lehetőségének előkészítése is, miként történt ez többször a történelemben és lehet, hogy rákényszerítik a népeket, miként „kard- ki – kard” menjenek szembe egymással, most éppen az iszlámmal, pedig minden baj megelőzhető lenne a parazita hatalmi felépítmény semlegesítésével.

Hol is van az a valódi törésvonal!
Tehát tudomásul kell vennünk, hogy az óriási szakadék a kijátszott, kifosztott, zömében agymosott, orránál fogva vezetett, manipulált terrorizált emberiség és a nemzetközi parazita kaszt / felépítmény között van, nem az iszlámisták és a keresztények között! Legyen az egyrészről az elnyomott, manipulált emberiség - muszlim, keresztény, vagy hitetlen - tagja. Másrészről lehet liberális, ortodox, balos, álbalos, jobbos, áljobbos, vagy bármely vallási, vagy látszólag egyéb filozófiai eltérést képviselő, de lényegileg a nemzetköziek parazita kasztjához tartozó.
Az iszlám és bármely idegen kultúra vonatkozásában nem a békétlen egymással élést, hanem békés különélést kell szorgalmaznunk. Tehát ne jöjjön hozzánk egy sem, de nemzetközi kártevők befolyásától és hazai kártevők bajt hozó nemzetközi pártütő bandázásától is meg kell mielőbb szabadulni!
A türelmüket vesztett hiperparazita főnökök úgy is gondolhatják, ha nem fogadjuk szépszerével az általuk kitervelt migrációs-biológiai fegyvert, vagyis az új rabszolgatípus és új társadalmi forma, új „piaci” berendezkedés, lényegében a világbirodalom megteremtésének kísérletét, akkor zsarolást és közvetett terrort, majd felmentő szerepet eljátszva közvetlen terrort fognak alkalmazni. Ha a hiperparaziták a legkezesebb EU helytartói segédletével nem tudják keresztülverni az iszlám betelepítését, ha nem tudják szétverni a még minimálisan független provinciák államiságának felszámolását, ha nem lesz transz-atlanti gazdasági szipoly, akár fegyveres bandákat is szabadíthatnak rájuk és akár háborús frontot nyithatnak, nálunk is (Lásd: orosz-ukrán ellentét szítása!). Persze a fegyvertartást szigorítják, nálunk nem is engedik, nehogy védekezni, vagy lázadni tudjunk, mert ennek is ez a lényege, hiszen a terroristákat nem érintik az ilyen korlátozások, sőt felfegyverzik őket.
Ezeket titkolják előtted ezerrel Orbánék is, legfeljebb álcából érintik a valóságot. (A felépítmény!!!) No és mit titkolnak még politikusaink, nemzetbiztonsági szakértőink? Miféle elterelés, vakítás, uszítás folyik?
Kövessük csak a csapákat! Némi empátiával érthető, hogy a helyi-nemzetközi kasztbéli lakájparaziták (Benne a Fidesz népség és a parlamenterek zöme.), akiknek alapvető feladatuk a hiperparaziták nagytételű rablási lehetőségeinek biztosítása, közben egymással is marakodnak a vagyonosodást lehetővé tevő helytartó szerepért. A „jobboldaliak” aggódnak a feletteseik túlzóan erőltetett birodalomépítő menete és gátlástalan, kockázatos módszere miatt, hiszen számukra jól bevált világ az eddigi.
A Brexites történések tükrében a magyarországi nemzetközi kaszt tagjai a baltól jobbig rémálomként vizionálják magukban az EU megszűnésének lehetőségét, mert akkor nem lesz kire hivatkozni, nem lesz kivel fenyegetőzni, s nem tarthat soká a vérszopó hatalmuk. Bár Orbánék plusz egy ciklust nyernének az önkéntes kilépéssel. Ha viszont a „magyar sors - magyar kézbe” kerülne, hamarosan vége lenne hazánk fosztogatásának is! Rémítgetnek, magyarázzák a bizonyítványt, hamisítják az okokat. Orbánék EU-s sakkfigurákat cserélnének, mintha csupán egyes személyek alkalmatlanságáról és tévedéséről lenne szó. Szidják az álbaloldalt, minta politikai táborok között komoly lenne a törésvonal, csakhogy mentsék, amíg menthető a piszkos lehetőségeket garantáló szemük fényét, az EU gennyletet / a gyarmati világ legfontosabb, minden eresztékében nyiszorgó, zsizsikes fiókját, melybe a komoly felvirágzást hozó semlegesség békés terepe helyett, az egész kaszt együttesen vállvetve, nekifeszülve taszajtották a magyar népet.

Mélyen hallgatnak az EU tarthatatlanságát jelentő politikai, gazdasági, emberjogi és háttérhatalmi vonatkozásairól, a valódi piszkos céljáról.
Mélyen hallgatnak ennek a nyirkos és sötét, visítozó patkányokkal, férgekkel, csúszómászókkal, tolvajokkal, útonállókkal, elmebetegekkel teli építménynek a kártételéről, a megreformálhatatlanságáról.
Hatalmasan titkolják, hogy ez nem a népek szabad társulása, hanem a nagy nemzetközi parazita galeri döntése alapján kötelezően létrehozott, eleve aljas célokat szolgáló társultatás volt, amiben egy másodpercig nem volt szó a demokráciáról!

A világbirodalom elsőlépcsős intézménye az Európai Uniónak nevezett láger / agymosó kényszer - elmegyógyintézet / munkatábor és munkanélküli tábor / emberi faj tömegeivel, csoportjaival történő kísérletezésre szánt telep. Mutatványos bohócok, lakájok és új bérrabszolgák képzője, emberi masszakeverő. Agymosó, nemzetietlenítő, bűnöző és buzikeltető, erkölcstelenítő, mindennemű identitás zavart gerjesztő ideológia!
Milliók verítéke árán fenntartott játszóház orvosi eseteknek, önhitt, demagóg, közhelyekkel operáló, vagyont halmozó kleptomániás pojácáknak, valamint ingyenélő, talpnyaló, mindennemű ripacs-klientúrának, többes szemléletű jognak. Ördögi tervvel rendelkező hiperparazitáknak alattomos eszköz és tehetetlen gazdatest.

A köznépnek alapból, fokozatos elvonás, hülyítés!

Nemzetnek, hazaszeretetnek, kultúrának, hagyománynak, emberségességnek, méltányosságnak, becsületnek, önzetlenségnek, kötelességnek, bölcs tudásnak, rasszvédelemnek, igazságnak és igazságszolgáltatásnak, információ- szabadságnak, ez sírgödör.

Egyébként Orbánék arcátlanul még tőkét is kovácsolgatnak a Brexites felsülésükből. Népakaratról, kvótaellenességről, tehetetlen és alkalmatlan EU-s vezetésről prédikálnak és csak a bevándorlás-politikát hibáztatják. Minta az valami téves gazdaságpolitikai érdekeltségű, vagy humánum által motivált tévedés lenne. Hintik, hogy az EU ostobán a munkaerő hiányát szándékozná pótolni, mikor jól tudjuk, hogy az unióban 21 millió embernek most sincs munkája. A nyugat- európai bérszínvonal csökkentésének szándéka csupán egy és roppant nehezen kivitelezhető eleme az aljas terveknek.
Kormányunk egyetért helyi-nemzetközi-parazita-lakájokból és nemzetközi-hiperparazita-bűnöző-fővezérekből álló, nemzetközi kaszt uralmának fenntartásával, további gyarmatosításával, csak a módszerek megítélésében van eltérés.

Orbánék csupán más, jól bevált eszközökkel, kisebb kockázattal és
helytartó szerepük megtartásával gondolják a nemzetközi paraziták birodalomépítésének kivitelezését, az európai és
a magyar gerinc végleges kerékbetörését!

Orbánista módszer: A púder ellenére idehaza jóval a nyugati szint alatt szándékoznak tartani a fizetéseket / jövedelmeket. Nem mellékesen minden hamuka ellenére, sőt a „hanuka” miatt nem nőhet az életszínvonal sem!

A multikhoz képest messze nem támogatják a magyar vállalkozások beindítását és nem engedik felvirágzásukat, magyar kézben lévő munkahely teremtési lehetőségét. A Fidesz-es kliensek kivételével, ugyan úgy, miként előtte az állibes-balos gennyleteknél.

Az ország számtalan körzetében nincs munkahely, ahol van, az idegen kézben, tehát bizonytalan! Ami biztos, hogy csak éhbért fizetnek. A rendszerváltás után, a Fideszt is beleértve, váltott műszakban gyilkolták le a magyar háttérre épülő, magyar ipari ágazatokat.
Mára, vidéken, a kivételektől eltekintve egyenesen nulla a megélhetési lehetőség és a tetejébe, kormányunk által építendő, soha nem látott nagybirtokrendszer az intenzív, rengeteg gyilkot / halálos betegségeket okozó kemikáliák számtalan válfaját felhasználó gazdálkodásával még jobban lehetetlenné teszi, hogy a vidéki ember, majdan jól eladható bioterméket termelő, sok kézimunkát igénylő gazdálkodásba legyen képes menekülni. Szertefoszlik a remény, hogy a magyar gazda esténként, miután a szövetkezetben eladta a biotermékét és szénát tett a jászolba, ha fáradtan is, de nyugodtan, boldogan, egészséges ételtől teli hassal, kétpohárnyi bio-bor után, a „saját uram- és jó gazda vagyok!” öntudattal bújhasson a szeretett felesége / párja mellé az ágyba.

Roppant mód vigyáznak rá, hogy a hunmagyar nép idegenek függőségében maradjon, megélhetése a liberális városi, paraziták által pörgetett mókuskerékhez kötődjék.

Gondjuk van rá, hogy a vidéki háztáji, kisipari termék előállításával értelmetlen legyen foglalkozni, hiszen a paraziták üzletei, áruházai át nem veszik az ilyen termékeket. Gondjuk van rá, hogy sok legyen a gondos gazda nélkül lézengő, legfeljebb bérbe adott vidéki föld, hogy könnyen és áron alul meg lehessen szerezni az új nagybirtokrendszer számára. Legyen olcsó föld, olcsó porta a betelepülők számára. A szerencsétlen hunmagyart, pedig az Orbán kormányzat is világgá kergeti, hogy ott nyomja le, vagy tartsa a béreket! Ide pedig más bérleverők jöjjenek. Ezáltal továbbra is alacsonyak legyenek az ingatlanárak is és bizony jöjjenek „A BETELEPÜLŐ IDEGENEK!” Kínai, izraeli, holland, német és már a török betelepülők is! De a már régen itt élő, töretlenül szaporodó, primitív, kriminálisan-parazita hazai réteg (Minden esetben tisztelet a kivételeknek, ebben az esetben a már beilleszkedetteknek, vagy a beilleszkedni szándékozóknak, mert van ilyen, ha kevés is!) is a helytartó rabigában vergődő, csonka Hunmagyar Nemzet felszámolásának eszköze. Persze a Hun, s a Magyar név maradhat, jó lesz az másnak is.

Orbánék azt is jól tudják, hogy Európa lezüllesztése töretlenül folyik az iszlamisták Magyarországra történő kvóta szerinti betelepítése nélkül is. Mert népszavazás ide, vagy oda, kvóta ide, vagy oda, azt is tudják, hogy csak idő kérdése, hogy a töltés alatt lévő migrációs-biológiai fegyver lehetőségével arab emberanyagot lőjenek a hazánkba. A már Európába bárhova letelepedetteknek, vagy az újonnan jövők egy részének az uniós állampolgárság megszerzése után bármikor célpontja lehet Hazánk. Ne vigasztaljon minket, hogy a Fidesz-es púder ellenére nálunk, mások által nem kívánt életszínvonal van, mert majd csak akkor kap a migráns-biológiai fegyver az EU-tól postán havi „apanázst”, ha uniós állampolgárságával átjön hozzánk. Osztrák - törökök már jöttek, önként, hiszen itt olcsóbb nekik a lakhatás és az ingatlan, itt könnyebb megélni az osztrák szociális ellátásból. Amúgy lehet, hogy az osztrák küldi őket, miként azokat a gazdákat, akik ezer hektár számra vásárolják fel a magyar földet, ha másként nem, strómanok nevére.

Magyarországon van bőven lakhatási lehetőség, az egyre ürülő vidéken szaporodik az üres ház. A felújítások, korszerűsítések kullognak, mert nem telik rá a nyomorult népnek. Ennek ellenére a kormány több okból az új lakások vásárlását, új építkezéseket támogatja kiemelten, szaporítja az amúgy is feleslegesen sok üres ingatlan számát. Csak látszatmértékben támogatja a használt, felújításra szoruló ingatlanok vásárlását.
A kártevő hozzáállás oka, a Fidesz-es, vagy a klientúrához tartozó lakásépítő biznisz és a vidék kiürítése, felvásárolhatóság növelése, függővé tétele, un. mobilizálhatóság, had ne soroljam tovább, de végeredményében a jelenlegi társadalmi bázis még szipolyozhatóbbá tétele, a vidék ledarálásának ravasz eszköze.

No és Orbánék aljas módon szerkesztett népszavazási kérdéssel húzzák csőbe a hunmagyar nép akaratát! A ravasz kérdésre adott igennel a nép felhatalmazását szerzik meg arra vonatkozóan, hogy bármely betelepítés vonatkozású döntéshez többé ne legyen köze a népnek, vagyis az uralkodó kétharmadnyi parlamenter akadálytalanul dönthessen ilyen létkérdésekben. Mely lehet nem kvóta szerinti betelepítés, akár menekültek befogadása fedőnévvel, fizetés a direkt betelepítés helyett, ami szintén a magyarság rovására megy …


Ezek vagy biztosak a voksoló tömeg korlátoltságában, vagy nem érdekli őket a kockázat, hogy gondolkodó ember ilyen kérdésre nem is fog válaszolni, másrészt nem a ravasz módon megfogalmazott kérdésfeltevésen és az arra adott válaszon múlik a betelepítés. Hanem azon múlik a betelepítés, hogy ebben a tekintetben is hazaárulást követ-e el kormányunk, parlamentünk, vagy nem. A betelepítésre vonatkozó, az EU pribékjei által közvetített hiperparazita szándékot megváltoztatni egy ilyen népszavazás által nem lehetséges. Nagy ívben tesznek rá! De, ha már népszavazás, akkor egyértelműen mindennemű idegen náció, mindennemű betelepülési lehetőségének teljes tiltását kellene törvényesíteni! Ne gondolja senki, hogy a nemzetközi paraziták, miként a mi kormányzó parazitáink nincsenek tisztában a hunmagyar nép akaratával! Mindezt összevetve nemhogy teljességgel felesleges cirkusz, hanem tisztességtelen, hátsószándékú csőbehúzás, figyelemelterelés ebben a kérdésben és egyáltalán az ilyen formában megfogalmazott népszavazás! „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Olyan mocskos játék ez, mint a kettős állampolgárságról szóló merénylet- népszavazás! A Fidesz akkor nem költött százmilliókat az igenek mellett, mert alig várta, hogy megalázódjék a hunmagyarság. A jött-mentek érdeke szerint kedvét szegje a hunmagyarság trianoni jóvátétel igényének és nemzetegyesítési szándéknak. Most sem költ a felvilágosításra, csak az átverő népszavazást reklámozza.
A győzelmes népszavazás eredménye az lesz, hogy az országgyűlés az EU által előírandó, kötelező minősítésű befogadás lehetőségén túl, tejhatalommal bárhogy dönthet, azt fogad be, akit akar. Egyébként sumákban folyik az idegenek betelepítése. Az egyik jöhet, a másik nem. A zsidók előtt tárva minden kapu. A Nemzetünk számára legkártékonyabb bevándorlást nem, hogy nem engedik, hanem direkt elősegítik. Tehát kormányaink, parlamentereink számára a népszavazás által nem íratik elő, hogy nem engedhetnek betelepülni semmilyen címszó alatt, vagy címszó nélkül idegeneket. Mivel hazaáruló politikusaink már régen feladták a nemzeti függetlenségünket, az EU, népszavazás ide, vagy oda, amúgy is úgy dönt, ahogyan akar, méghozzá az uniós parlament döntése nélkül, mert az is csak egy „díszparlament”, ahol hatalmas pénzért bohóckodnak a bőrünkre, mert kell a színjáték és eljátsszák azt a népuralmat, melyről a parazita felépítményben szó sem lehet.
Miként már máskor írtam, lehet, hogy Orbánéknak a helyzetüknél fogva ez a kvótaellenes színjáték meg is van engedve, mert kizárólag csak ennek a segítségével maradhatnak a hatalomban. Az eszes hiperparaziták tudják, hogy egy Fecó-féle kormányzással könnyen bedőlhetne a magyarországi provincia.

Hazug és beteg ideológiákra, piszkos célból, aljas módon szőtt, sehonnaniak által uralt vérszívó pókhálóból soha nem lesz jóléti intézmény!

Tény, hogy Nemzetünk még köpőcsészéje is a külföldi - nemzetközi hordának. A kárpát-medencei hunmagyarnak nem ugyanaz a jog jár, mint másoknak és az elrabolt nemzetrészek hunmagyarjai hovatartozásának felszámolásán túl az anyanemzet belső felszámolása Orbánék álnemzeti mutatványa ellenére is töretlenül folyik. A kirakatban mutogatott sikeres EU-s pályázatok, melynek a felhasználási kötelezvénye is ravasz, csak a hivatalos befizetésünk viszonylatában kerül szóba. Hallgatnak arról, hogy az EU-ból „visszaszerzett”/ sikeresen pályázott pénz nagyobb hányada a nemzetközi hiperparazitákhoz és a hazai parazita kaszthoz kerül. A pályázatokból az osztókhoz nem visszavándorló összegek egy része oly módon kerülhet beruházásra, hogy az EU-t népszerűsítse, pedig a tőlünk elvett vagyon egy része, a harmadik összeget a hazai paraziták nyelik le. Mélyen hallgatnak arról, hogy az EU-ba történő hivatalos befizetésen túl a Nemzet által megtermelt vagyon közel háromnegyede, az EU tagság és „nemzetgazdasági” liberalizmus okán alapból a nemzetközi hiperparazitákhoz vándorol.

Orbánék és a többi álmagyar parlamenter érdekeinek bűzös masszája a rövidlátók számára érthetetlenül ellentéteket is tartalmaz, de jól össze van ez gyúrva!

Testestől, lelkestől alkatrészei, csicskásai, fenntartói és középszintű haszonélvezői voltak és máig haszonélvezői a nagy nemzetközi hiperparazita gépezetnek. Lehetőségük lett az elődeik által a „bolsevizmus” zászlaja alatt államosított nemzeti és magánvagyonból, valamint az azóta eltelt idők népnyúzásából származó mindennemű állami tőkebázisból történő vagyonosodásra. Az előbbi úton szerzett vagyonuk miatt éppen nem érdekük a főnökeik által szervezett iszlám attak. Egy részük nyugodt, mert Európa lezüllesztése töretlenül folyik az iszlamisták Magyarországra történő betelepítése nélkül is, mely mindenképpen visszahat Nemzetünkre is. Biztosak a meghatározó hunmagyar genetika térvesztésében, hiszen a hunmagyarság fogy, a kriminális kategóriát képező kisebbség pedig erőteljesen szaporodik, a különböző idegen nációjú bevándorlás is nő. Az pedig csak idő kérdése, hogy a most zajló folyamat következményeként elkezdődjék az elkerülhetetlen, hogy az Európába bárhova letelepedőknek, vagy az újonnan jövők egy részének célpontja legyen Hazánk is.

Máig vonagló nemzettorzót létrehozó trianoni nemzetgyilkossági merénylet óta semmi, még a II. világháborús veszteség és a nemzetköziek bolsevizmusa sem okozott akkora kártételt a nemzetünknek, mint a kaszt helytartóinak 1989-es gengszter / módszer váltása.

Vagyis az idegen uralkodó kaszt köpönyegforgatása.

Egyrészt:
A hazai nemzetközi kaszt, alapból a nemzetközi hiperparazita felettesei érdekét szolgálva fillérekért árusította ki a nemzetet, de -még ezen fillérek- jó részét is lenyelte. A látható sakkfigurák egy részének szemfényvesztő lecserélésével, több- pártrendszerű elnyomásra váltással és általuk levezényelt rablóprivatizációval szerezték meg azt, amit a háború után államosítottak.

Másrészt:
A terv következő lépcsője szerint következett a még nagyobb kártétel! Nemzetünk európai uniós lágerbe történő taszítása, ahol a nemzetköziek tejhatalommal döntenek sorsunk felett és bevégzik a Trianonból megmaradt nemzettorzó vérének teljes lecsapolását, hogy a világ nemzetközi népsége számára új, ideális bázis, paradicsomi élettér legyen a Hunmagyar Hazából.

Már az „Ébredj Európa, ébredj emberiség!” című írásomban részleteztem a felépítményt, a törésvonalakat, de a lényeg tömören:
Minden országban van egy nemzetköziekből álló, lakáj, kisparazita kaszt, ebbe tartoznak: politikát, médiát, oktatást, kultúrát, tudományos életet, gazdaságot, egyházakat és egyéb kulcshelyeket vezénylők, a nemzeti vagyonból hatalmasat merített rablók, egyéb strómanok. Ezek mindenképpen szövetségesei, kiszolgálói bolygónk tetemes része felett rendelkező háttérhatalmi hiperparazitáknak, hiszen rokoni, vallási, ideológiai szálak összefűzik őket, de a nagy lényeg, hogy a hazai parazitáink a hiperparaziták beleegyezésével és segítségével lettek a tejtől, méztől ragadó helytartó felépítmény részei. Mi meg vagyunk a jólelkű, naiv kultúrlények, akik mindezt eltűrjük.

A pártrendszert felszámolni és a „hunmagyar sorsot-magyar kézbe helyezni” szándékozó pártot, és / vagy egyéb ilyen célú összefogást szabad csak támogatni!

Természetesen nem mindegy, hogy a cél őszinte és elégséges-e, vagy valamilyen átvágás, elterelés, újabb hatalomátmentése a nemzetközi kasztnak, mert az álmagyarba bújt paraziták ügynökserege a pártokon és a parlamenten túl, civil csinnadrattával is egyre erősebben dolgozik!

Egy őszinte és békés megoldás a „Le a pártokkal!” című írásomban megtalálható.

Sopron, 2016. 08. 06.
Kőműves Géza

Napokon belül kitörhet a háború! Putyin elrendelte az összes nyugaton dolgozó tisztviselő hazautazását

A Daily Mail brit lap úgy értesült orosz diplomáciai forrásokból, hogy Vlagyimir Putyin elrendelte minden orosz tisztviselő és családjának hazautazását a nyugati országokból.

Több politikus és magas rangú tisztviselő is arról számolt be, hogy Moszkvából kaptak figyelmeztetést, hogy a szíriai és a Franciaországgal való viszonyra tekintettel készítsék fel családjaikat egy azonnali hazatérésre Oroszországba.

A Daily Mail úgy értesült, hogy a figyelmeztetést megkapták a diplomáciai képviseletek adminisztrációs személyzetei, a regionális tisztviselők és az állami vállalatok munkavállalói. Putyin állítólag azt is elrendelte, hogy gyermekeiket azonnal vegyék ki a külföldi iskolákból.

A pontos ok még nem világos, de a Daily mail kérdésére az orosz politikai elemző, Stanislav Belkovsky azt válaszolta, hogy ez nem lehet más, mint egy közelgő háború előkészítése.

Forrás: dailymail.co.uk
A cionisták egyik fő pillére a pénz, amely bukni fog hamarosan!
Nem egyszerű a Bankároknak.
Benne vannak a saját világuk spiráljába, amiben azt remélik, hogy a pénz által lesznek boldogok.
Boldogok nem lesznek, hanem egyre sivárabbá válik a lelkiviláguk.
Talán imádkozni kéne értük.
Ami a szabadkömüves kézfogást illeti , az nem más mint a pöcsösök játékszere.
A Birkák azt hiszik, hogy a nagy titkolózások megfogják menteni a “Bőrüket”. Egyébként meg titok sincs. Még a WC sem vagyunk egyedül, még akkor sem ha rejtvényt fejtünk.
Az utolsókat rúgják a sunyiságaikat élők. Aztán jön a változás.
A szabad kőműves brigád, meg ott találja magát igazi kőművesként egy másik világban .
Végül is Atyánk megengedi mindenkinek, hogy kiéljék a hajlamaikat. Itt az ő végtelen szeretete .
Aki már kihúzta magát a kettősség és a dualitás világából, annak elé tárul a dolgok miértje is.
Ehhez kívánok mindenkinek sok sikert.
A Bánya ahol melóztam kutya füle,ahhoz képest amikor az Ember felteszi magának a kérdést, hogy vajon ki is vagyok én .
Amikor valaki a saját lelkét lombtalanítja akkor a tudata is változni fog .
De ehhez az emberiség nagy találmányát kell majd felül írnia. Amikor kitalálta magáról, hogy ember.
De hát Jézus útmutatása mindig segít. Aki azt mondta.
Ha furcsa szagokat érzel a konyhából, akkor a feleséged lefogja ordítani a fejedet , mert elfelejtetted elzárni a tűzhelyet.
Laci

Sorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche Bank
Nagy Viktor
2016. október 11. 11:18

A Deutsche Bank 2008 eleje óta különböző csalások miatt több mint 9 milliárd dollár büntetést fizetett, és egyelőre nehéz megmondani, hol áll meg a végösszeg. A bank 5,5 milliárd eurót tett félre büntetésekre, de a legutóbbi botrányok, az akár 14 milliárd dolláros büntetéssel fenyegető MBS-botrány vagy az orosz pénzmosási csalás jóval nagyobb veszteséget okozhat a banknak, mint amire a menedzsment számít. Azon már régen túl vagyunk, hogy a Deutsche Bankot áldozatnak tekintsük, az elmúlt évek botrányai alapján minden szintet átjárt a bűnözés, korábbi vezérigazgatók, termékfejlesztők, ügyintézők, kereskedők, elemzők is nagyot hibáztak, és az sem menti fel őket, hogy más nagybankok is nyakig sárosak.

Enron, MortgageIT, CDO, Freddie-Fannie

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk a Deutsche Bank aktuális botrányaival, de miközben szinte evidencia, hogy a Deutsche Bank az elmúlt évek szinte minden banki botrányában érintett volt, nem sokan tudják, mik is ezek az ügyek, ezért a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a Deutsche Bankhoz kötődő fontosabb bűncselekményeket.

Az Enron-botrány

Az Enron 2001-es csődjét követően az amerikai energetikai nagyvállalat utódcége 2003-ban 11 bankot perelt be azért, mert azok különböző pénzügyi műveletekkel segítettek elkendőzni a vállalat könyvelési csalásait és hozzájárultak a nagyvállalat csődjéhez. 2007-ben a Deutsche Bank megállapodott a céggel, hogy 25 millió dolláros büntetést fizet, ráadásul lemond 416 millió dollárnyi követeléséről.
Jelzáloghitel-botrány
2012-ben a Deutsche Banknak 202,3 millió dollár büntetést kellett fizetnie, mivel gyakorlatilag hazudott az Amerikai Városfejlesztési Minisztériumnak az egyik amerikai leányvállalata, a MortgageIT által kibocsátott jelzáloghitelek minőségéről, ezzel pedig hozzájárult az amerikai jelzálogpiacról indult gazdasági válsághoz.
A DB 1999 és 2009 között számtalan olyan hitelt bocsátott ki, amelyeket jó minőségűként tartottak nyilván, és amelyek után állami támogatást vettek igénybe, annak ellenére, hogy a hitelek nagy része szinte az első pillanattól kezdve késedelmes volt, 39 ezer hitelből 12,5 ezer be is dőlt.

CDO-botrány

2013-ban a Massachusetts-i pénzügyi felügyelet 17,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bankot, amiért az nem megfelelően informálta a befektetőit arról, hogyan is működnek, és mit is tartalmaznak azok az adósságkötelezvények (collateralised debt obligation, CDO), amelyeket a bank közel 10 milliárd dollár értékben értékesített, és az sem lehetett tiszta a befektetőknek, hogy a bank értékpapír részlege és különböző hedge fundok milyen szerepet játszottak a CDO-k értékesítésében. Egy konkrét ügyben, a Carina CDO-nál a Deutsche Bank elfelejtette megemlíteni az ügyfeleinek, hogy a CDO-t kibocsátó hedge fund, a Magnetar a strukturált termék mögött lévő eszközök árának az esésére fogad, ez pedig durva érdekkonfliktus. A Deutsche Bank, a Magnetar és a State Street által 2006-ban kibocsátott Carina CDO értéke közel 1,6 milliárd dollár volt, egy évvel később, 2007-ben viszont a mögötte lévő eszközök bedőlése miatt már szinte semmit sem ért, ez egyébként igaz arra a közel 40 milliárd dollárnyi eszközre is, amit a Magnetar közreműködésével bocsátottak ki.

Freddie-Fannie-botrány

Az amerikai Szövetségi Lakásfinanszírozási Ügynökség 18 pénzintézetet (köztük természetesen a Deutsche Bankot) büntetett meg azért, mert a válság előtt összesen 196 milliárd dollár értékben adtak el jelzálog-fedezetű értékpapírokat (mortgage-backed security (MBS)) az Egyesült Államok két vezető jelzáloghitelező pénzintézetének. A Freddie Mac és a Fannie Mae hatalmasat bukott az MBS-eken, és az amerikai államnak kellett kimentenie őket. A Deutsche Banknak azért kellett 1,9 milliárd dolláros büntetést fizetnie, mert nem informálta a Fannie és a Freddie vezetését megfelelően arról, milyen minőségű eszközök állnak a nekik eladott strukturált termékek mögött.

Áramár, kamatláb, arany-ezüst, Kirch

Áramár-botrány

2013-ban az amerikai energiaszabályozási bizottság 1,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bank energiakereskedő részlegét, mert az 2010 elején a kaliforniai villamosenergia-hálózaton áramot értékesített, amivel jelentős haszna keletkezett az ugyanezen a piacon kötött pénzügyi termékein, miközben a tranzakciót nem támasztották elő a piaci fundamentumok, a DB minden “fizikai” tranzakción bukott, miközben a pénzügyi pozíciókon nagy haszna keletkezett, eközben pedig torzította az érintett piacokat így akár veszteséget is okozhatott más szereplőknek.

Kamatláb-botrány

2013 decemberben az Európai Bizottság összesen 1,49 milliárd euró pénzbüntetésre ítélt 8 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot, amiért azok manipulálták a bankközi kamatlábakat és azon keresztül a bankközi kamatlábakra épülő hatalmas derivatív-piacot, ezért 2013-ban az Európai Bizottság, 2015-ben pedig brit és amerikai hatóságok ítélték pénzbüntetésre.
• A Deutsche Bank részt vett abban a kartellben (DB, Barclays, RBS, Société Générale), amely 2005 szeptember és 2008 május között működött, és amelyben a résztvevő bankok nem csak manipulálták a kamatlábakat (LIBOR több devizanemben, EURIBOR) és a derivatív-piaci árakat, de előre leegyeztették egymással az árazási és kereskedési stratégiájukat, ezzel pedig haszonra tettek szert, miközben a kartellből kimaradó versenytársaik, partnereik veszteséget könyveltek el.
• 2007 és 2010 között a UBS, az RBS, a Citigroup, a JP Morgan és a Deutsche Bank kétoldalú megállapodásokat kötött, amelynek keretében a pénzintézetek kereskedői üzleti szempontból érzékeny információkat cseréltek ki egymással.

A Deutsche Bankot Az Európai Bizottság a kartellezés miatt 465,9, a kétoldalú megállapodások miatt 259,5 millió euró, vagyis összesen 725,4 millió euró pénzbüntetésre ítélte, ezzel a DB a két ügyben messze a legmagasabb büntetést fizette a vizsgálatba vont pénzintézetek között (az ügyek felderítésében játszott szerepe miatt a Barclays és a UBS nem kapott pénzbüntetést).

A történet azonban itt nem ért véget, 2015-ben a Libor-botrány miatt a Deutsche Bankot brit és amerikai hatóságok összesen 2,52 milliárd dollár pénzbüntetésre ítélték.

Arany- és ezüstbotrány
2014-ben a Deutsche Bank elismerte, hogy több nagybankkal együtt manipulálta az arany és az ezüst árát (ezzel együtt az azokra épülő derivatív termékek árfolyamait is), hivatalosan azonban nem tette közzé, mekkora összeget kell büntetésként fizetnie. Egyébként a DB volt az a bank, amelyik a kartell tagjai közül együttműködött a hatóságokkal a manipuláció felderítésében, ezért valószínűleg kisebb büntetést kellett fizetnie, mint a többi pénzintézetnek.

Kirch-botrány

A Deutsche Bank korábbi vezérigazgatójának felelőtlen kijelentése miatt ment csődbe 2002-ben a Kirch Group, amely akkoriban a Bertelsmann után Németország második legnagyobb médiacége volt, tulajdonrésszel rendelkezett többek között a ProSiebenSat.1 Mediában, a Formula 1-ben és az Axel Springerben. A második világháború óta legnagyobb német vállalati csődöt nyilvánvalóan nem egy rosszul megfogalmazott mondat okozta, de a masszívan eladósodott cégnek a kegyelemdöfés volt, amikor a Deutsche Bank korábbi vezérigazgatója, Rolf Breuer a Bloomberg TV-nek azt mondta a Kirch médiacsoportról, hogy
azok alapján, amit erről hallani vagy olvasni lehet, a pénzügyi szektor már nem kész arra, hogy változatlan feltételek mellett hitelt nyújtson (a Kirch-csoportnak).
Két hónappal később a médiacég csődbe ment, a cég alapítója, Leo Kirch és családja pedig pert indított a Deutsche Bank ellen. Az ügy évekig húzódott, 2014-ben viszont a Deutsche Bank 925 millió eurót fizetett Kirch örököseinek (Leo Kirch 2011-ben meghalt), a korábbi vezérigazgatónak, Rolf Breuernek pedig idén 3,2 millió euró pénzbüntetést kellett fizetnie a 2002-es kijelentése miatt a Deutsche Banknak.

Toys”R”Us-botrány

2014-ben az amerikai pénzügyi felügyelet összesen 43,5 millió dolláros pénzbüntetésre ítélt 10 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot (4 millió dollár), amiért azok az elemzőiket, és azok elemzéseit használták arra, hogy befektetési banki üzleteket nyerjenek el. A konkrét esetben a játékokat értékesítő amerikai kiskereskedelmi lánc, a Toys”R”Us részvénykibocsátásakor (IPO) követtek el kirívó szabálytalanságot a befektetési bankok, ugyanis a tőzsdére igyekvő cégről igencsak kedvező elemzéseket készítettek azért, hogy az IPO-ban ők is részt vehessenek.

A Toys”R”Us mind a 10 cég elemzőitől prezentációt kért azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fontosabb kérdésekben, például az árazásban az elemzők és a kiskereskedelmi lánc menedzsmentjének a véleménye egybeesik, azonban kezdettől fogva világos volt, hogy minél kedvezőbb képet alakít ki az elemző a cégről, annál biztosabb, hogy a befektetési banki részlegük is megbízást kap.

Átutalási-botrány

Tavaly novemberben 258 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a New York-i pénzügyi szolgáltatási hivatal a Deutsche Bankot, amiért a bank egyes alkalmazottai amerikai szankciókkal sújtott országok cégeinek és állampolgárainak bonyolított pénzügyi tranzakciókat. A szervezetten és szisztematikusan végrehajtott csalásban több banki alkalmazott vett részt, akik iráni, líbiai, szíriai, mianmari és szudáni ügyfelek átutalásait hajtották végre 1999 és 2006 között, mégpedig összesen 10,9 milliárd dollár értékben.

CO2 certifikát-botrány

2010 előtt a Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett abban a körhintacsalásban, amivel közel 220 millió euró forgalmi adót csaltak el. A csalás úgy történt, hogy a körhintában részt vevő cégek külföldről széndioxid certifikátokat vettek, és úgy értékesítették tovább német cégeken keresztül, hogy nem fizettek utánuk forgalmi adót, a sor végén álló külföldi cég viszont visszaigényelte az adót, amit előtte nem fizetett be. A Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett a körhinta üzemeltetésében, közülük a rangidős 3 év börtönbüntetést kapott, 6 további kollégáját pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A Deutsche Bank egyébként 2010-ben felfüggesztette a széndioxid certifikátok kereskedését, és befizetett 220 millió eurót az államkasszába.

MBS-botrány

Idén szeptember közepén jelentette be a Deutsche Bank, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium (Department of Justice, DOJ) 14 milliárd dolláros büntetést szabna ki a német bankra, amiért az 2005 és 2007 között jelzálogfedezetű értékpapírokat (mortgage-backed securities, MBS) bocsátott ki, illetve kereskedett ilyen értékpapírokkal. Bennfentesek szerint a vád az, hogy a Deutsche Bank (más bankokkal egyetemben) megtévesztette az ügyfeleit, és jó minőségű eszközökként értékesítették az egyébként sok esetben másodrendű jelzáloghitelekkel fedezett értékpapírokat. Hasonló ügyben a Bank of America 17 (!), a Goldman Sachs 5,1, a Morgan Stanley 2,6 milliárd dollár büntetést fizetett.

A 14 milliárd dollár egyébként nem a végleges összeg, amit a banknak ki kell fizetnie, a háttérben (lapértesülések alapján a német kormány segítségével) folynak az egyeztetések, a végső összeg valószínűleg jóval alacsonyabb lesz ennél (szeptember végén már csak 5,4 milliárd dolláros büntetésről, és a közeli megállapodásról szóltak a hírek), a befektetőket azonban sokkolta a bejelentés, mert egyrészt előzetesen jóval kisebb büntetésre lehetett számítani, másrészt a 14 milliárdos “tárgyalási alap” azt is előrevetíti, hogy más európai bankok is magas büntetésre számíthatnak, a DOJ ugyanis jelenleg is vizsgálódik a Barclays, a Credit Suisse, a UBS és az RBS hasonló ügyeiben, a következő hetekben ott is várhatók bejelentések.

Nincs még vége

Nem csak a jelzálogfedezetű értékpapírok szabálytalan értékesítése miatt kiszabható akár 14 milliárd dolláros büntetés aggasztja a Deutsche Bank befektetőit, az állítólagosoroszországi pénzmosással, vagy a több mint 100 esetben, több mint 10 milliárd euró összegre rúgó mérlegmanipuláció is sokba kerülhet még a Deutsche Banknak. Persze a befektetők ezt már nagyrészt beárazták, csak az elmúlt egy évben több mint 50 százalékot esett a bank részvényárfolyama, van, aki szerint jóval többet ér a bankrészvény, mint ahol most az árfolyam áll.

Sorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche Bank
Nagy Viktor
2016. október 11. 11:18

A Deutsche Bank 2008 eleje óta különböző csalások miatt több mint 9 milliárd dollár büntetést fizetett, és egyelőre nehéz megmondani, hol áll meg a végösszeg. A bank 5,5 milliárd eurót tett félre büntetésekre, de a legutóbbi botrányok, az akár 14 milliárd dolláros büntetéssel fenyegető MBS-botrány vagy az orosz pénzmosási csalás jóval nagyobb veszteséget okozhat a banknak, mint amire a menedzsment számít. Azon már régen túl vagyunk, hogy a Deutsche Bankot áldozatnak tekintsük, az elmúlt évek botrányai alapján minden szintet átjárt a bűnözés, korábbi vezérigazgatók, termékfejlesztők, ügyintézők, kereskedők, elemzők is nagyot hibáztak, és az sem menti fel őket, hogy más nagybankok is nyakig sárosak.

Enron, MortgageIT, CDO, Freddie-Fannie

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk a Deutsche Bank aktuális botrányaival, de miközben szinte evidencia, hogy a Deutsche Bank az elmúlt évek szinte minden banki botrányában érintett volt, nem sokan tudják, mik is ezek az ügyek, ezért a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a Deutsche Bankhoz kötődő fontosabb bűncselekményeket.

Az Enron-botrány

Az Enron 2001-es csődjét követően az amerikai energetikai nagyvállalat utódcége 2003-ban 11 bankot perelt be azért, mert azok különböző pénzügyi műveletekkel segítettek elkendőzni a vállalat könyvelési csalásait és hozzájárultak a nagyvállalat csődjéhez. 2007-ben a Deutsche Bank megállapodott a céggel, hogy 25 millió dolláros büntetést fizet, ráadásul lemond 416 millió dollárnyi követeléséről.
Jelzáloghitel-botrány
2012-ben a Deutsche Banknak 202,3 millió dollár büntetést kellett fizetnie, mivel gyakorlatilag hazudott az Amerikai Városfejlesztési Minisztériumnak az egyik amerikai leányvállalata, a MortgageIT által kibocsátott jelzáloghitelek minőségéről, ezzel pedig hozzájárult az amerikai jelzálogpiacról indult gazdasági válsághoz.
A DB 1999 és 2009 között számtalan olyan hitelt bocsátott ki, amelyeket jó minőségűként tartottak nyilván, és amelyek után állami támogatást vettek igénybe, annak ellenére, hogy a hitelek nagy része szinte az első pillanattól kezdve késedelmes volt, 39 ezer hitelből 12,5 ezer be is dőlt.

CDO-botrány

2013-ban a Massachusetts-i pénzügyi felügyelet 17,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bankot, amiért az nem megfelelően informálta a befektetőit arról, hogyan is működnek, és mit is tartalmaznak azok az adósságkötelezvények (collateralised debt obligation, CDO), amelyeket a bank közel 10 milliárd dollár értékben értékesített, és az sem lehetett tiszta a befektetőknek, hogy a bank értékpapír részlege és különböző hedge fundok milyen szerepet játszottak a CDO-k értékesítésében. Egy konkrét ügyben, a Carina CDO-nál a Deutsche Bank elfelejtette megemlíteni az ügyfeleinek, hogy a CDO-t kibocsátó hedge fund, a Magnetar a strukturált termék mögött lévő eszközök árának az esésére fogad, ez pedig durva érdekkonfliktus. A Deutsche Bank, a Magnetar és a State Street által 2006-ban kibocsátott Carina CDO értéke közel 1,6 milliárd dollár volt, egy évvel később, 2007-ben viszont a mögötte lévő eszközök bedőlése miatt már szinte semmit sem ért, ez egyébként igaz arra a közel 40 milliárd dollárnyi eszközre is, amit a Magnetar közreműködésével bocsátottak ki.

Freddie-Fannie-botrány

Az amerikai Szövetségi Lakásfinanszírozási Ügynökség 18 pénzintézetet (köztük természetesen a Deutsche Bankot) büntetett meg azért, mert a válság előtt összesen 196 milliárd dollár értékben adtak el jelzálog-fedezetű értékpapírokat (mortgage-backed security (MBS)) az Egyesült Államok két vezető jelzáloghitelező pénzintézetének. A Freddie Mac és a Fannie Mae hatalmasat bukott az MBS-eken, és az amerikai államnak kellett kimentenie őket. A Deutsche Banknak azért kellett 1,9 milliárd dolláros büntetést fizetnie, mert nem informálta a Fannie és a Freddie vezetését megfelelően arról, milyen minőségű eszközök állnak a nekik eladott strukturált termékek mögött.

Áramár, kamatláb, arany-ezüst, Kirch

Áramár-botrány

2013-ban az amerikai energiaszabályozási bizottság 1,5 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a Deutsche Bank energiakereskedő részlegét, mert az 2010 elején a kaliforniai villamosenergia-hálózaton áramot értékesített, amivel jelentős haszna keletkezett az ugyanezen a piacon kötött pénzügyi termékein, miközben a tranzakciót nem támasztották elő a piaci fundamentumok, a DB minden “fizikai” tranzakción bukott, miközben a pénzügyi pozíciókon nagy haszna keletkezett, eközben pedig torzította az érintett piacokat így akár veszteséget is okozhatott más szereplőknek.

Kamatláb-botrány

2013 decemberben az Európai Bizottság összesen 1,49 milliárd euró pénzbüntetésre ítélt 8 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot, amiért azok manipulálták a bankközi kamatlábakat és azon keresztül a bankközi kamatlábakra épülő hatalmas derivatív-piacot, ezért 2013-ban az Európai Bizottság, 2015-ben pedig brit és amerikai hatóságok ítélték pénzbüntetésre.
• A Deutsche Bank részt vett abban a kartellben (DB, Barclays, RBS, Société Générale), amely 2005 szeptember és 2008 május között működött, és amelyben a résztvevő bankok nem csak manipulálták a kamatlábakat (LIBOR több devizanemben, EURIBOR) és a derivatív-piaci árakat, de előre leegyeztették egymással az árazási és kereskedési stratégiájukat, ezzel pedig haszonra tettek szert, miközben a kartellből kimaradó versenytársaik, partnereik veszteséget könyveltek el.
• 2007 és 2010 között a UBS, az RBS, a Citigroup, a JP Morgan és a Deutsche Bank kétoldalú megállapodásokat kötött, amelynek keretében a pénzintézetek kereskedői üzleti szempontból érzékeny információkat cseréltek ki egymással.

A Deutsche Bankot Az Európai Bizottság a kartellezés miatt 465,9, a kétoldalú megállapodások miatt 259,5 millió euró, vagyis összesen 725,4 millió euró pénzbüntetésre ítélte, ezzel a DB a két ügyben messze a legmagasabb büntetést fizette a vizsgálatba vont pénzintézetek között (az ügyek felderítésében játszott szerepe miatt a Barclays és a UBS nem kapott pénzbüntetést).

A történet azonban itt nem ért véget, 2015-ben a Libor-botrány miatt a Deutsche Bankot brit és amerikai hatóságok összesen 2,52 milliárd dollár pénzbüntetésre ítélték.

Arany- és ezüstbotrány
2014-ben a Deutsche Bank elismerte, hogy több nagybankkal együtt manipulálta az arany és az ezüst árát (ezzel együtt az azokra épülő derivatív termékek árfolyamait is), hivatalosan azonban nem tette közzé, mekkora összeget kell büntetésként fizetnie. Egyébként a DB volt az a bank, amelyik a kartell tagjai közül együttműködött a hatóságokkal a manipuláció felderítésében, ezért valószínűleg kisebb büntetést kellett fizetnie, mint a többi pénzintézetnek.

Kirch-botrány

A Deutsche Bank korábbi vezérigazgatójának felelőtlen kijelentése miatt ment csődbe 2002-ben a Kirch Group, amely akkoriban a Bertelsmann után Németország második legnagyobb médiacége volt, tulajdonrésszel rendelkezett többek között a ProSiebenSat.1 Mediában, a Formula 1-ben és az Axel Springerben. A második világháború óta legnagyobb német vállalati csődöt nyilvánvalóan nem egy rosszul megfogalmazott mondat okozta, de a masszívan eladósodott cégnek a kegyelemdöfés volt, amikor a Deutsche Bank korábbi vezérigazgatója, Rolf Breuer a Bloomberg TV-nek azt mondta a Kirch médiacsoportról, hogy
azok alapján, amit erről hallani vagy olvasni lehet, a pénzügyi szektor már nem kész arra, hogy változatlan feltételek mellett hitelt nyújtson (a Kirch-csoportnak).
Két hónappal később a médiacég csődbe ment, a cég alapítója, Leo Kirch és családja pedig pert indított a Deutsche Bank ellen. Az ügy évekig húzódott, 2014-ben viszont a Deutsche Bank 925 millió eurót fizetett Kirch örököseinek (Leo Kirch 2011-ben meghalt), a korábbi vezérigazgatónak, Rolf Breuernek pedig idén 3,2 millió euró pénzbüntetést kellett fizetnie a 2002-es kijelentése miatt a Deutsche Banknak.

Toys”R”Us-botrány

2014-ben az amerikai pénzügyi felügyelet összesen 43,5 millió dolláros pénzbüntetésre ítélt 10 pénzintézetet, köztük a Deutsche Bankot (4 millió dollár), amiért azok az elemzőiket, és azok elemzéseit használták arra, hogy befektetési banki üzleteket nyerjenek el. A konkrét esetben a játékokat értékesítő amerikai kiskereskedelmi lánc, a Toys”R”Us részvénykibocsátásakor (IPO) követtek el kirívó szabálytalanságot a befektetési bankok, ugyanis a tőzsdére igyekvő cégről igencsak kedvező elemzéseket készítettek azért, hogy az IPO-ban ők is részt vehessenek.

A Toys”R”Us mind a 10 cég elemzőitől prezentációt kért azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fontosabb kérdésekben, például az árazásban az elemzők és a kiskereskedelmi lánc menedzsmentjének a véleménye egybeesik, azonban kezdettől fogva világos volt, hogy minél kedvezőbb képet alakít ki az elemző a cégről, annál biztosabb, hogy a befektetési banki részlegük is megbízást kap.

Átutalási-botrány

Tavaly novemberben 258 millió dollár pénzbüntetésre ítélte a New York-i pénzügyi szolgáltatási hivatal a Deutsche Bankot, amiért a bank egyes alkalmazottai amerikai szankciókkal sújtott országok cégeinek és állampolgárainak bonyolított pénzügyi tranzakciókat. A szervezetten és szisztematikusan végrehajtott csalásban több banki alkalmazott vett részt, akik iráni, líbiai, szíriai, mianmari és szudáni ügyfelek átutalásait hajtották végre 1999 és 2006 között, mégpedig összesen 10,9 milliárd dollár értékben.

CO2 certifikát-botrány

2010 előtt a Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett abban a körhintacsalásban, amivel közel 220 millió euró forgalmi adót csaltak el. A csalás úgy történt, hogy a körhintában részt vevő cégek külföldről széndioxid certifikátokat vettek, és úgy értékesítették tovább német cégeken keresztül, hogy nem fizettek utánuk forgalmi adót, a sor végén álló külföldi cég viszont visszaigényelte az adót, amit előtte nem fizetett be. A Deutsche Bank több alkalmazottja is részt vett a körhinta üzemeltetésében, közülük a rangidős 3 év börtönbüntetést kapott, 6 további kollégáját pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A Deutsche Bank egyébként 2010-ben felfüggesztette a széndioxid certifikátok kereskedését, és befizetett 220 millió eurót az államkasszába.

MBS-botrány

Idén szeptember közepén jelentette be a Deutsche Bank, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium (Department of Justice, DOJ) 14 milliárd dolláros büntetést szabna ki a német bankra, amiért az 2005 és 2007 között jelzálogfedezetű értékpapírokat (mortgage-backed securities, MBS) bocsátott ki, illetve kereskedett ilyen értékpapírokkal. Bennfentesek szerint a vád az, hogy a Deutsche Bank (más bankokkal egyetemben) megtévesztette az ügyfeleit, és jó minőségű eszközökként értékesítették az egyébként sok esetben másodrendű jelzáloghitelekkel fedezett értékpapírokat. Hasonló ügyben a Bank of America 17 (!), a Goldman Sachs 5,1, a Morgan Stanley 2,6 milliárd dollár büntetést fizetett.

A 14 milliárd dollár egyébként nem a végleges összeg, amit a banknak ki kell fizetnie, a háttérben (lapértesülések alapján a német kormány segítségével) folynak az egyeztetések, a végső összeg valószínűleg jóval alacsonyabb lesz ennél (szeptember végén már csak 5,4 milliárd dolláros büntetésről, és a közeli megállapodásról szóltak a hírek), a befektetőket azonban sokkolta a bejelentés, mert egyrészt előzetesen jóval kisebb büntetésre lehetett számítani, másrészt a 14 milliárdos “tárgyalási alap” azt is előrevetíti, hogy más európai bankok is magas büntetésre számíthatnak, a DOJ ugyanis jelenleg is vizsgálódik a Barclays, a Credit Suisse, a UBS és az RBS hasonló ügyeiben, a következő hetekben ott is várhatók bejelentések.

Nincs még vége

Nem csak a jelzálogfedezetű értékpapírok szabálytalan értékesítése miatt kiszabható akár 14 milliárd dolláros büntetés aggasztja a Deutsche Bank befektetőit, az állítólagosoroszországi pénzmosással, vagy a több mint 100 esetben, több mint 10 milliárd euró összegre rúgó mérlegmanipuláció is sokba kerülhet még a Deutsche Banknak. Persze a befektetők ezt már nagyrészt beárazták, csak az elmúlt egy évben több mint 50 százalékot esett a bank részvényárfolyama, van, aki szerint jóval többet ér a bankrészvény, mint ahol most az árfolyam áll.

Sorra dőlnek ki a csontvázak, a világ egyik legmocskosabb bankja a Deutsche Bank
Nagy Viktor
2016. október 11. 11:18

A Deutsche Bank 2008 eleje óta különböző csalások miatt több mint 9 milliárd dollár büntetést fizetett, és egyelőre nehéz megmondani, hol áll meg a végösszeg. A bank 5,5 milliárd eurót tett félre büntetésekre, de a legutóbbi botrányok, az akár 14 milliárd dolláros büntetéssel fenyegető MBS-botrány vagy az orosz pénzmosási csalás jóval nagyobb veszteséget okozhat a banknak, mint amire a menedzsment számít. Azon már régen túl vagyunk, hogy a Deutsche Bankot áldozatnak tekintsük, az elmúlt évek botrányai alapján minden szintet átjárt a bűnözés, korábbi vezérigazgatók, termékfejlesztők, ügyintézők, kereskedők, elemzők is nagyot hibáztak, és az sem menti fel őket, hogy más nagybankok is nyakig sárosak. ….mai hír!
IstvánSzeretet őrének gondolatai
Alap egy Élhető világ elérése felé

Átgondolt tudattal, figyelemmel és fegyelemmel minden bántó gondolatot és akaratot félre téve láttatni a „Szentségnek” tiszta forrását.

Mai világunknak földi útján két tanítást ismernek az emberek.

Az egyik tanítás úgy szól!
Csak a fizikai síkon élő ember tud eligazodni azon az úton, amelyen az emberiségnek mennie kell.

A másik tanítás úgy szól!
A szeretetnek jelen kell lennie a mindennapokban.
A szeretet Istentől való és minden embernek tudnia kell tisztelni Teremtőjét.

Ennek a kettősségnek tisztázásával igyekeznünk kell, minél előbb „Egy útra” lelni, mert mind addig ameddig az emberek között tisztázatlan marad ennek kérdése.
Addig az ellentétek megosztó akaratát tartják a földi léten.

Fizikai sík.

Az egyre tanultabbá és iskolázottabbá váló emberiség, igyekszik „Tudományos” kutatásaival magyarázatot lelni olyan kérdésekre, amelyek a mindennapokat érintik.
Csak néhányat említve: műszaki, geológiai, orvosi, csillagászati, vallási és még sok – sok olyan tere van a kutatásoknak, ahol érdeklődő magatartását mutatja emberi világunk.

Szakrális sík

A szakrális tudásnak kutatói, szeretetükkel, a földi világunknak segíteni akarását igyekeznek embertestvéreik elé tenni.
A szakralitást hirdető embert „Vallásos” térbe helyezi a mának emberi gondolkodása.
Azt mondják: Istenhívő emberként él az, aki egy másik világban gondolkodik.

Ennek a kétféle gondolkodásnak ellentétei „Kettéválasztják” a földi létnek „Értését”, illetve a mindennapoknak gondolkodását.

Kinek van igaza?

Nehéz erre egyértelmű választ adni, így gondolják a mában élők.
Pedig minden kérdésre van megfelelő válasz.

Térjünk vissza a fizikai síknak útjához.

Ha megállunk és alaposan átgondolva tesszük magunk elé a kérdést.
Látnunk kell azt, hogy a „Tudomány” egy – egy szakterületen próbál az általa képviselt igazságoknak érvényt szerezni.
Azt is látnunk kell, hogy így ezek a tudományra hivatkozások által is, csak egy - egy részigazságnak engedik láttatását.
Azt is látnunk kell, hogy vannak olyan kutatási eredmények, amelyek egy – egy újabb kutatási eredménynek napvilágra kerülése után „érvényüket” vesztik vagy alaposan átértékelődnek.

Mégis azt mondják azok az emberek, akik szorgalmukat láttatják a földön élőkkel: Csak a tudás útján tud a mában élő ember előbbre jutni azon az úton, amelyen, céljait képes lesz megvalósítani.
Azt azonban minden embernek értenie kell: A tudás a „szeretet szorgalmának” gyümölcse.
Annak a szeretetnek, amely az embert segíti egy általa felvállalt cél elérése felé.

És itt meg kell, állni!

Szeretet! Ezt érteni kell minden mában élőnek.

A Szeretet szava azt jelenti: ADNI.
Mit tesz a mának tudós embere?
Szeretetéből és szorgalmából „AD”!

Kinek AD? A földön élő valamennyi embernek.
Ez már „Szakralitás”.

Miért? Mert!
Isten: Eszet és Akaratot adott a földön élő gyermekének, hogy tudjon földi útján „Boldogulni”!

Így kötődik össze a FIZIKA és a SZAKRALITÁS.

Tegyünk egy lépést a megismerés felé.

Vallás.

Így leírva és az ember elé téve azonnal „Isten” közelségét és hitét hirdeti.
Pedig éppen szerető Istenünk hívja fel a figyelmünket arra, hogy a VALLÁS, az csak annak kimutatása, hogy az ember „Tartozik” illetve igyekszik tartozni valahová.

Ezt az ember „Önmaga akaratára” jelenti ki éppen Istene előtt.

Azt is gondolják az emberek, hogy a VALLÁS az maga a HIT.
Így is mondják: ennek vagy annak a HIT közösségnek VAGYOK tagja.

Teremtőnk tanításában így teszi elénk: Minden földre érkező gyermekem, már születése pillanatában megkapja a HIT – nek és a SZERETET – nek szent üdvét.
Amelyet Isten, áldó szeretetével ad át az újonnan érkező gyermekének.

Mégis azt hirdetik az egyházaknak tanítói, hogy a hitet tanulni kell.

Elmondom Égi Urunknak jóságos útmutatását erről a gondolkodásról.

Azt mondja: TÉVES TANÍTÁS.

Miért?

Mert a szeretettel megszerzett tudásnak az lenne a feladata itt a földi létünkben, hogy egyre és egyre bölcsebbek legyenek az „Utódok”!

Úgy is mondjuk: LESZÁRMAZOTTAK!

A földön élők azonban azt láttatják Teremtőjükkel, hogy a tanult ember!
A „Zsarnok” akaratát valósítja meg Isten szent látása előtt.

Akkor hol van, vagy hová tűnik annak reménye, hogy tanult embertestvéreinknek „Bölcsességét” várva egy jobb világot reméljünk.
Egyre inkább annak látjuk „Megvalósulását”, hogy hiányzik a bölcsességnek szent akarása!
Elvenni akarnak a „Tanultak” éppen azok, akiktől segítséget „Vár” a NÉP.

Elmosódott a sok tanulásnak útján az a szeretet, amellyel a „Szakrális” képességeket őrző ember rendelkezik, illetve rendelkeznie kellene.

Tév….. Útra Terelt világban Élünk!

Így láttatja tanításában Ég Ura.
ÉBREDNI a VALÓSÁGRA.

De mi a valóság?

Hogyan higgyük el azt, hogy a TANÍTÁSOK Istentől valók?
Hogyan értsük „Hallgatását” Teremtőnknek?
Hogyan gondoljunk Istennek „Egy fiára”?

A földi valóságban nincs válasz a feltett kérdésekre.
Akkor hogyan teremtsünk önmagunknak akaratára hallgatva „Békét” itt a mának létében?

Ezek mind valós kérdések! Válasz nélkül.
Legalábbis eddig így volt.

2008 az IGAZSÁG éve.
Ő Jó Igaz Isten így rendelte.

2008 a szabad kérdezés elindításának, ÉVE.
Azt kéri Teremtőnk, hogy ezt alapos átgondolás után, minden földön élő gyermeke igyekezzen elfogadni tudatában.

Nincs benne semmilyen félelmet elindítani akaró szándéka Istennek.

A mának létében élő gyermekeit igyekvő Istenszeretetével segítő Jóságának tanúságát teszi elénk.

Kimondja: ISTENTŐL FÉLNI EGYIK GYERMEKÉNEK SEM KELL.

Istenünk „Ő maga a Fényszeretet”
A „Fény” Ő maga az Élet.

A szeretetben élő gyermek boldogan Él földi világának szerető körforgásában.
Szeretettel van: Önmagához, Élete párjához, Gyermekihez, Családjához, Embertársaihoz és a Teremtett világhoz.
Óvja és Vigyázza környezetét!
Testvéri szeretettel segíti embertársait
Vigyázó szeretettel segíti Isten teremtményeit.

Örömmel fogadja a Nap fényét.
Szeretettel igyekszik a környezetében lévő Vizeknek tisztán tartását megőrizni.
Óvja a Földnek tisztaságát és mindent meg tesz annak érdekében, hogy környezetében minél kevesebb szenny érje a földet.
Egyre figyelmesebben éli életét és minden igyekezetével segíti, hogy a Levegőnek tisztántartása egy olyan értéket tartson, amelyben élhető világ valósul meg.

Ennek „Megértése” tudja elhozni annak idejét, amikor a Fizika, a Szakrális mellé kerül elfogadva azt, ami eddig a „Kételkedés” útján szétválasztotta az „Együtt gondolkodásnak” igaz útját.
A bölcsességet mindenkinek tanulnia kell.

Végszóként annyit szeretnék elmondani.

Én Óré Lajos. A Szeretetfény Gyermeke. A Szeretet Őre.
Tisztelettel és embertestvér szeretettel állok minden földön élő embertestvérem elé annak kimondásával.
Teremtőnk felkérésére adjam oda azokat az Égi Szeretettel elém tett tanításokat, amelyekkel Ég Ura és mind az szerető Égiek segíteni szeretnék a földön élő valamennyi gyermekét Istennek a „Felismerésnek” útján.

A Szeretetnek útján előre haladni akkor tudunk: ha értő akarat és figyelem fordul szeretetük felé.

Gyula. 2016-10-07 Tisztelettel és embertestvér szeretettel. A Szeretet Őre.Gyilkosok! A Hun és a Magyar nép, nem felejt!
ÖRÖK DICSŐSÉG ÖVEZZE NEVÜKET ÉS EMLÉKÜKET!
Amíg életünk tart, emléketek mindörökké élni fog szívünkben!

Az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc leverése után, 1849 szeptember 26.-án 13 tábornokot és egy ezredest (Lázár Vilmost, aki szintén önálló seregtestet irányított) ítéltek halálra felségsértés és lázadás miatt.


Ma 167 esztendeje 1849 október 6-án a császári haditörvényszék ítélete alapján a 13 honvédtábornokot kivégezték Aradon a vársáncán, illetve Budapesten végrehajtották a Batthyány­ Lajos miniszterelnökre kimondott halálos ítéletet is.

Képtalálat a következőre: „Aradi 13-ak”

Aulich Lajost, Damjanich Jánost, Dessewffy Arisztidot, Kiss Ernőt, Knézich Károlyt, Láhner Györgyöt, Lázár Vilmost, Leiningen-Westerburg Károlyt, Nagysándor Józsefet, Poeltenberg Ernőt, Schweidel Józsefet, Török Ignácot és Vécsey Károlyt.

A golyó általi halálra Kisst, Schweidelt, Dessewffyt és Lázárt hajnalban lőtték agyon a vár északi sáncában, a többi elítéltet ezt követően a vártól délre sebtében összetákolt bitófákra akasztották fel.

Aradon 1850 februárjáig még három honvédtisztet végeztek ki, Ormai Norbert honvéd ezredest, Kazinczy Lajos honvéd ezredest (Kazinczy Ferenc fiát) és Ludwig Hauk alezredest, Bem tábornok hadsegédét.

ÖRÖK DICSŐSÉG ÖVEZZE NEVÜKET ÉS EMLÉKÜKET!

Stiaszni Éva halálának ötödik évfordulójára

Belenyugodni ebbe nem lehet, legfeljebb csak tudni, hogy nincs többé – mondta Stiaszni Éva édesanyja kedden leánya 2011. október 6-án bekövetkezett tragikus halálának ötödik évfordulóján Simó Endrének, a Magyar Szociális Fórum alapító-szervezőjének.


A nagybeteg asszony elmondta, hogy Évától rászállt öröksége miatt az Évának hitelt nyújtó bank mindmáig nem hagyja békén. Példaként említette, hogy a bank négy éven át nem értesítette egy 27 ezer forintos folyószámla-vezetési díjtartozásról, hogy azután egyszer csak 107 ezer Forintot követeljen rajta.

Ica néni időközben férjét is eltemette, most pedig egy félresikerült protézisműtét okozta fertőzés miatt az utcára sem tud többé kimenni.

„Kártérítésként” a történtekért a bank vezérigazgatója 30 ezer Forintot utalt ki neki.

A Magyar Szociális Fórum felidézte a történteket:

Csütörtökön öt éve annak, hogy a végrehajtók és segédeik halálba kergették Stiaszni Éva metróvezetőt: kilakoltatói rátörték a lakásajtót, ő pedig kivetette magát óbudai lakásának ablakából – idézte fel a történteket a Magyar Szociális Fórum kedden.

Az egész országot megrázó eset 2011. október 6-án történt. Az 51 éves Stiaszni Éva nem tudta fizetni devizahiteles törlesztő részleteit. Voltak hónapok, amikor egyetlen fillért sem kapott kézhez a fizetéséből, mert egész járandóságát levonták tartozás címén. Három munkát vállalt, mégsem keresett annyit, hogy törleszteni tudja 2006-ban felvett 4,8 millió forintos tartozását, melyet 2007-ben kiváltott egy svájci frank alapú 5,5 millió forintos hitellel. A Raiffeisen Bank felmondta a szerződését. A földhivatali tulajdoni lap szerint tartozása 134.618 forint főkövetelésből és járulékaiból állt. Soha, senkinek sem panaszkodott, és nem is kért segítséget – mesélte édesanyja és lánya.

Lányának küldött utolsó SMS-üzenete így szólt: „Nagyon szeretlek, de már nem bírom ezt az igazságtalanságot. Bocsáss meg nekem!”

Október 26-i temetése társadalmi tiltakozássá vált a történtek miatt annak dacára is, hogy a hatóság megakadályozta a sajtó részvételét az eseményen. A gyászmenetben több százan vonultak föl kezükben Stiaszni Éva mosolygó arcképével, és feliratával: Halálba kergették a bűnösök.

A Magyar Szociális Fórum az évforduló kapcsán megírta: azóta is megoldatlan a devizahitel-kérdés, devizahiteles és nem devizahiteles emberek ezreitől vették el egyetlen otthonukat. Köztük 10 gyermekes családtól, mindkét lábára amputált asszonytól, terhes kismamától. Stiaszni Éva tragédiája óta több százan dobták el maguktól az életet hasonló okokból, több ezren pedig reménytelenségükben, kilátástalanságukban.

A Magyar Szociális Fórum megállapította: Stiaszni Éva hozzátartozóinak, köztük előre haladott korú édesanyjának anyagi és erkölcsi kárpótlás járna a történtek miatt, ehelyett lánya legfeljebb az elhunyt adósságát örökölhette. Anyagi és nem vagyoni jellegű jóvátétel illetné annak a sok-sok embernek a hozzátartozóit is, akik hasonló okból dobták el maguktól az életet. Jóvátétel járna azoknak, akiktől elvették egyetlen otthonukat, kiforgatták őket vagyonukból, vagy egyszerűen csak húzzák még az igát, és fizetik a két-háromszorosát az eredetileg felvett összegnek. Az MSZF kárpótlást és jóvátételt követel a bankok által lépre csalt és megkárosított emberek millióinak. A devizahitel törvény, és az elszámolási törvény alapján legfeljebb a töredéke jár vissza a ténylegesen okozott kárnak. Nem részesítik sem kárpótlásban, sem jóvátételben a hitelezőik által megkárosított embereket, pedig ez volna az igazságos megoldás – állítja kiadott közleményében az MSZF.Hazaárulók!
Pénzért mindent, még az anyádat is!

A mai nap híre: Kósa Lajos bejelentette, hogy a Fidesz frakció felhatalmazza Orbán Viktor miniszterelnököt az EU és Kanada között létrejövő szabadkereskedelmi egyezmény (továbbiakban: CETA) aláírására! Ha arra az Európai Parlament is rábólint, a CETA ugyan csak ideiglenesen kerül alkalmazásra, de valójában ez semmit sem jelent, annak igen súlyos anyagi kihatásai lehetnek a magyar gazdaságra, a magyar nép életére, az ideiglenes alkalmazás végétől számított három éven túl is! Azaz akár teljesen új kormány(ok) idején!


A CETA-val szemben felmerülő problémák:

Kanada már évekkel ezelőtt feladta a genetikailag módosított (továbbiakban: GMO) mezőgazdasági termények országukban történő termesztése elleni harcot. Mára már Kanada által előállított növényi eredetű élelmiszeripari alapanyag több mint 40% génmódosított! Viszont a génmódosított mezőgazdasági terményekről nem lehet biztosan tudni, hogy az emberi egészséget mennyiben veszélyezteti a tartós fogyasztásuk?

A legszélesebb körben alkalmazott génmódosítások:

Rovar ellenállók. Vagyis a GMO-s növény minden egyes sejtje rovarölőszert (toxint, azaz mérget) termel, így a kártevő rovart elpusztítja. De a toxinok felhalmozódhatnak a takarmányt elfogyasztó állati- majd azokon keresztül emberi szervezetekben is, és később betegségekhez – rosszabb esetben halálhoz is – vezethetnek. A különböző GMO-s növényekből (pl. repce, kukorica, stb.) előállított termékek (étolaj) vagy azokkal etetett állatokból (kukorica), végül a tápláléklánc csúcsán álló emberi szervezetbe kerülnek a különböző toxinok, mely mérgek egymásra gyakorolt, évekkel később jelentkező hatását egyelőre végkép nem ismerjük!

Gyomirtószer ellenállók. Vagyis, ha a növényt gyomirtószerrel permetezik (pl. nagyüzemi mezőgazdaságban a termőterületet a nem kívánt gyomok ellen), akkor a termesztett növény nem pusztul el. Más kérdés, hogy később esetleg vegyszeres úton magát a korábban termesztett, árvakelésű növényt sem lehet kipusztítani! Szervezetünk vajon megbírkózik vele?

Kanadában történt olyan eset, amikor 37 millió méhecske pusztult el, mikor GMO-s kukoricát kezdtek el termeszteni egy területen! Igaz, a kukoricát neonikotinoid tartalmú vegyszerrel is permetezték, melyre persze ráfogták a kb. 600 méhcsalád pusztulását. Véletlenül sem mondták, hogy a GMO-s növény és a vegyszer együttesen okozták a méhek halálát! Albert Einstein mondta egyszer: „Ha kipusztulnak a méhek, azt az emberiség legfeljebb négy évvel éli túl!”

Nem véletlen tehát, hogy világszerte mezőgazdasági szakemberek, biológusok, orvosok, genetikusok, stb. tömegei, és a „Zöldek” is tiltakoznak a GMO-val fertőzött növények termesztése ellen! Az sem véletlen, hogy a jövő nemzetének szószólója, Szabó Marcel is súlyos aggályokat fogalmazott meg a CETA tervezetével kapcsolatban! Lényege: A kormány ne támogassa olyan szabadkereskedelmi megállapodás létrejöttét, amely veszélyezteti a környezet- és egészségvédelem, az élelmiszerbiztonság, valamint az emberi jogi, illetve munkajogi garanciák jelenlegi szintjét, továbbá antidemokratikus vitarendezési eljárást tartalmaz.

Tudni kell azt is, hogy a genetikailag módosított növények legfőbb előállítója a Monsanto cég, melynek az egyik – ha nem a legnagyobb – leányvállalata Kanadában üzemel, akinek érdeke lesz a GMO-s növények termesztésének ráerőltetése az unióra! Többek között ezért is, a multinacionális vállalatok és a szuverén államok közötti jogviták eldöntésére a CETA egy, számos jogi szakértő szerint antidemokratikus vonásai miatt bírált vitarendezési, befektetésvédelmi bírósági rendszert alkalmaz. A vitás ügyekben nem a külső befolyástól mentes, a köz szolgálatában álló, közpénzből javadalmazott, állandó bírák hozhatnának döntést, noha ez minden független bíráskodás alapfeltétele. A befektetési döntőbíráskodás gyakorlatában a magántulajdon jogával szemben alárendelt szerepet játszanak a demokratikus alapjogok. Vagyis Magyarországot beperelhetik egy magántőkét védő bíróságon, ha továbbra sem engedélyezi a GMO-s növények termesztését! Mivel a magántulajdon érdeke a CETA szerint felállítandó bíróságok előtt elsőbbséget élvezne a köz érdekével szemben, olyan mérvű kártérítést kellene fizetnünk adott esetben pl. a Monsantónak vagyis inkább jogutódjának (Bayer AG, de erről később), hogy azt még köbükunokáink is fizethetnék! Ha a CETA életbe lép választhatunk: vagy megmérgeznek minket, vagy fizetünk, mint a katonatiszt!

A Fidesz és legfőképpen Orbán mindezt tudja, de azt próbálják beadni nekünk, azaz azzal védekeznek, hogy a CETA csak ideiglenes alkalmazással lép életbe! Ugyan ez – legalábbis most – valóban így néz ki, de van egy pontja az egyezménynek, mely szerint a kanadai cégek (köztük a Monsanto jogutódja) akkor is perelhetnek, ha mégsem lép életbe a CETA:

„Amennyiben az egyezménynek az ideiglenes alkalmazása befejeződik és az nem lép hatályba, az Egyezmény rendelkezései alapján követelés nyújtható be, az ideiglenes alkalmazás alatt történő bármilyen ügyről, az egyezmény szabályai és eljárásrendje alapján, feltéve, hogy három évnél több idő nem telt el az Egyezmény ideiglenes alkalmazásának befejezésétől.”

Belpolitikai vetületei a CETA egyezménynek:

Az EU tagországainak környezetvédelmi miniszterei – ha jól tudom 2007 –ben – elvetették az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, hogy vonják meg Magyarország jogát a génmódosított növények termesztésének tilalmára. Így jelenleg Hazánk GMO mentes. Álláspontom szerint ezt az Alaptörvény is rögzíti az Alapvetés P) cikkben:

„A természeti erőforrások, különösen a termőföld, az erdők és a vízkészlet, a biológiai sokféleség, különösen a honos növény- és állatfajok, valamint a kulturális értékek a nemzet közös örökségét képezik, amelynek védelme, fenntartása és a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége.”

Mivel tudjuk azt: „A gének olyan nukleinsav-szakaszok a sejtek magjainak kromoszómáiban, melyek a szervezet működését és növekedését befolyásoló fehérjék szabályozásához és előállításához szükséges információkat tartalmazzák. A géneket az utódok szüleiktől öröklik a szaporodási folyamat során.”(idézet: Wikipedia) Ezért, ha egy élő szövet valamely génjét módosították már nem lehet ugyanarról a növényről, vagy állatról beszélni! Következtetésként: Ha Orbán aláírja a CETA egyezményt, nyilvánvalóan annak tudatában teszi, hogy az egyezmény ideiglenes alkalmazásával Magyarországra is rá fogják erőltetni a GMO-s magvak vetését, vagyis szembe megy a „saját” maga alkotta Alaptörvényével! Ezt elkerülendő, a soron következő Alaptörvény módosításakor, vélhetően ezt a pontot is módosítaniuk kell, vagy felvállalják az aláírás belföldi jogi következményeit! (Már ha lennének azok…)

Az Alaptörvény emlegetett módosítása kapcsán megjegyzem: A kvóta ügyben beharangozott változásokat csak porhintésnek tartom! Ugyanis hiába tiltják meg a csoportos betelepítés lehetőségét Hazánkba, ha mindenféle biztonsági ellenőrzés nélkül lehetőség marad az egyéni betelepítésre! Legfeljebb a csoportos betelepítést egyéni betelepítésnek fogják álcázni úgy, hogy sorozatban, futószalagon engedélyezik minden január 01. –én született Ali befogadását! Természetesen biztonsági ellenőrzések nélkül, csak úgy bemondás alapján! Vagyis nem szartunk a kútba, csak annak kávájára, azután belelöktük!

Továbbra is úgy vélem Orbán azért rendezte ezt a népszavazást, hogy kb. 4,5 millió állampolgártól felhatalmazást kapjon Hazánk elveszejtésére! Mivel cseppet sem érdekelte, hogy „csak” kb. 3,3 millió szavazópolgárt tudott bepalizni, ugyanúgy végrehajtja Magyarország kiárusítását, mintha misem történt volna! Azzal, hogy alá fogja írni a CETA egyezményt, merkelnek nyal be, ugyanis a Monsantot megvette a Bayer AG, mely „német” cég! Annak immáron Kanadai leányvállalatán keresztül, a német politikai elvárások érvényesülni fognak Hazánkban is! A Bayer vételi szándéka már hónapok óta ismert volt, csak a vételárban nem tudtak megegyezni a Monsantoval! Németország a Bayer AG segítségével fogja sakkban tartani, ha kell lenullázni Kelet-Európát!

És figyeljék meg! Egyetlen álbaloldali, álellenzéki párt sem fog tiltakozni a CETA aláírása, majd ratifikálása ellen! Senki nem fogja utcára hívni a magyart!

Egyébként a CETA a TTIP (USA-EU szabadkereskedelmi egyezmény) előszobája. Ha Kanada és az EU között létrejön az egyezmény ideiglenes alkalmazása, ugyanez megvalósul a jenkikkel is! (Megjósoltam lásd:http://magaspart.hu/?p=697 )

Amit a Fidesz művel, az már nyílt hazaárulás, akkor is, ha sokan ezt még nem látják át!

Bár korábban óvtam tőle, de ma már azt mondom: Haladéktalanul ki kell lépni az Európai Unióból, különben végünk! Lesz két-három nehéz évünk, de túl fogjuk élni! Ha az unióban maradunk, hosszabb távon ugyanez nem mondható el!

(magaspart.hu-Madarász László)

Minden bajnak rákfenéje a zsidó?! Áttekintés
Oszarsziph (későbbi nevén Mózes) héliopoliszi pap felkelése a kivetett leprások és nyomorékok élén Egyiptomban a hükszoszokkal szövetkezve - i.e. 14. század, III. Amenhotep fáraó kiűzi őket Egyiptomból (forrás: Manethón)
Az antiszemitizmus, zsidógyűlölet megteremtése és elterjesztése
- a zsidó nép kialakulása pillanatától napjainkig tart a zsidók tettei következményeként, ami számos zsidóellenes atrocitást eredményezett, melyek azonban eltörpülnek a zsidó bűnök mellett
Uzsorakölcsönzés, adóbehajtás, pénzváltás az ókortól kezdve napjainkig
– az uzsorázást szinte csak a zsidók űzik
Rabszolgakereskedelem
– a zsidók minden időben jelentősen kivették részüket a rabszolgakereskedelemből, nem zsidó rabszolgákat adtak-vettek, egyeseket zsidó hitre kényszerítették közülük
A zsidók a világ számos országába betelepülnek az idők folyamán, ha kedvezőbbek a feltételek, akkor továbbállnak – idővel szinte minden fejlettebb országot megkaparintanak
Zsidó-asszír háború
- i.e. 730-as évek, a zsidók fellázadnak az asszírok ellen, akiknek adót fizetnek, az asszírok elfoglalják Észak-Izraelt és sok zsidót deportálnak
Zsidó-asszír háború
- i.e. 720-as évek, az asszírok 3 év ostrom után elfoglalják Samariát, miután a zsidók az egyiptomiakkal szövetkezni próbáltak ellenük, sok zsidót deportálnak (10 elveszett törzs) és idegeneket telepítenek be (szamaritánusok)
Jójákim júdai király fellázad Babilon ellen az egyiptomi segítségben reménykedve - kb. i.e.
600, Nabukodonozor beveszi Jeruzsálemet (i.e. 597), a zsidó királyt, a júdai elitet és kb. 10 000 zsidót Babilonba deportáltat, kifosztja a templomot
Zedekiás júdai király lázadása Babilon ellen
- kb. i.e. 590, Nabukodonozor i.e. 586-ban beveszi Jeruzsálemet, a várost nagyrészt lerombolja Salamon templomával együtt, nagyon sok zsidót Babilonba hurcol, Júda Babilon tartománya lesz Yehud Medinata néven

Gedáliás zsidó bábkirályt megölik a zsidók és lázadásokat folytatnak
- i.e. 582 és környéke, Nabukodonozor újabb deportálásokat hajt végre, Júda tartományi státuszát is megszünteti
50 000 zsidó visszatér a "babiloni fogság"-ból
Júdába a Babilont elfoglaló Nagy Kürosz perzsa király engedélyével - i.e. 538
Perzsa holokauszt
- i.e. 485 és 465 között, 75 000 áldozat, akiket a zsidók öltek meg különböző városokban, és amit minden évben megünnepelnek púrimkor
Ezra és Nehémiás visszatért Babilonból,
és látván, hogy a zsidók elkezdtek másokkal keveredni, visszatérítették őket a szigorú vallási előírásokhoz, elkülönüléshez, idegengyűlölethez, megtiltották a vegyesházasságot, a zsidóság azóta is belterjes, idegengyűlölő, elmebeteg, stb. - i.e. 5. század
Az egyiptomi Elephantiné szigetén bárányokat áldoznak a zsidók, miközben az egyiptomiak Hnum kosistenének a központi szentélye is ott állt
– i.e. 410, az egyiptomiak felforgatják a zsidó templomot, a zsidók megöletik a helyőrség vezetőjét
Makkabeus-felkelés
- i.e. 167-164, a zsidók nem fogadták el a görög, nem az ellenségeskedésre épülő vallást, ezért fellázadtak
Vérengzés a Jambri fiai nevű törzs menyegzőjén
– kb. i. e. 160, a zsidók bosszúból mindenkit (300 embert) megölnek és kirabolnak egy menyegzőn a Makkabeus-felkelés idején
I. Démétriosz Szótér szeleukida király meggyilkolása
– i. e. 150, Alexandrosz Balasz imposztor a zsidók támogatásával ölte meg Démétrioszt
A zsidók a trónkövetelő Diodotosz Trüphont támogatják
II. Démétriosz szeleukida királlyal szemben, cserébe önállóságot kapnak – kb. i.e. 145
A zsidók elfoglalják Ashkelont, Gazát és Beth-zurt – kb. 145
A Hasmoneus Királyság megalapítása
– i. e. 140, a makkabeus Simon Tasszi alapítja meg a Makkabeus-felkelés után (i. e. 37-ig állt fenn)
Simon júdeai királyt meggyilkoltatja saját veje – i.e. 135
János Hürkanosz júdeai király hódításai Szíriában, kihasználva a Szeleukida Birodalom pártusokkal szembeni vereségét – kb. i.e. 129
János Hürkanosz júdeai király elfoglalja Samariát
– i.e. 113, a samariaiakat rabszolgasorba vetik
János Hürkanosz júdeai király idumeus és transzjordániai területeket foglal el
– i.e. 110, zsidó hitre kényszerítik a legyőzötteket
Alexandrosz Janneusz
júdeai király elfoglalja az egész partszakaszt, Galileát, Nyugat-Samariát, Észak-Transzjordániát, és egy év ostrom után Gázát – kb. i.e. 100
Alexandrosz Janneusz
III. Kleopátrát támogatja fiával, IX. Ptolemaiosz egyiptomi királlyal szemben – kb. i.e. 100, IX. Ptolemaiosz a Jordán menti csatában vereséget mér rá
Nabateus-zsidó háború
– kb. i.e. 95, a nabateusok királya, I. Obodasz legyőzi a zsidókat, és visszaszerzi elrabolt területeit
Zsidó polgárháború
Alexandrosz Janneusz júdeai király idején – kb. i. e. 95, 6 évig tartott és 50 000 zsidó halt meg. III. Démétriosz szeleukida királytól is segítséget kértek a lázadók, de végül mégis a zsidó királyt támogatták. Janneusz 800 lázadót feszíttetett keresztre, miután családjukat megölte.
Trónharcok
II. Hürkanosz és II. Arisztobulosz között – i.e. 67-63, a rómaiak bevonulnak, és elfoglalják Júdeát
Julius CaesarAz egymilliós egyiptomi zsidóság oldalára áll,
amikor az elfoglalja Egyiptomot - i.e. 47, Caesar VII. Kleopátrát ülteti a trónra
II. Antigonosz utolsó zsidó király Róma-ellenes lázadása és uralkodása – i.e. 42-37

Az egyiptomi zsidóság Octavianus (Augustus) oldalára áll Kleopátrával szemben, elárulva Egyiptomot - i.e. 31
Jézus meggyilkolása
- kb. i.u. 33, a zsidók keresztre feszítették-feszíttették Jézus Krisztust
Nero keresztényüldözése
- kb. i. u. 64-68, felesége, a zsidó hitre áttért, prozelita Poppea (és annak zsidó tanácsadói) ösztönzésére Nero császár a keresztényeket vádolja meg a római tűzvész okozásával, és üldözi, irtja őket, ekkor hal meg Szent Pál és Szent Péter is [1] [2] [3] [4] [5]
Pál apostol kivégzése - i. u. 64
Szent Péter keresztre feszítése - i. u. 67
Zsidó-görög összecsapások Alexandriában - i.u. 68
Első zsidó háború
- i.u. 66-70, kb. 1 millió áldozat, a zsidók három pártra szakadtak, egymással is kegyetlenkedtek sok rémtettet elkövetve, és még vereségük előtt is fölényeskedtek a rómaiakkal szemben
Jonathan, a takács lázadása Cyrenében - i.u. 73
Az alexandriai zsidók az i.e. 4. századi
Abderai Hekataiosz nevében meghamisított művet adnak ki a zsidók történetéről - ezt később a zsidó Josephus Flavius✡is felhasználja
Kitosz háború
(római-zsidó háború) - 115-117, a zsidók a Római Birodalom különböző pontjain (Ciprus, Cyrene, Alexandria, etc.) egyszerre kezdtek vérengzésbe a nem zsidó lakossággal szemben, legalább fél milliót megöltek
Cyrenei népirtás
- (ma Líbia) i.u. 116, 220 000 áldozat, a zsidók megették áldozataik húsát, megitták vérüket és beleiket övként magukra tekerték Dio Cassiusszerint
Ciprusi holokauszt
– i.u. 117, 240 000 áldozat, a világ egyik legszörnyűbb holokausztja a többségbe került zsidó lakosság részvételével, a zsidók elkezdték kiirtani Ciprus nem zsidó lakosságát
Bar Kohba-lázadás
(második - vagy harmadik - zsidó háború) - 132-35, kb. 600 000 áldozat, a hamis Messiás, Bar-Kohba vezetésével a zsidók fellázadtakRóma ellen
Keresztényüldözések Perzsiában
- kb. 337-343, a zsidó II. Sápúr szászánida király dupla adót vet ki a keresztényekre, és megölet kb. 10 000-et, köztük több mint száz püspököt
A 351-52-es zsidó felkelés
- a felkelést a zsidók egybekötötték a nem zsidók meggyilkolásával, Flavius Constatius Gallus császár leverte őket, több várost leromboltak a rómaiak, több ezer zsidót kivégeznek [6]
A 414-es alexandriai atrocitások
- éjszaka megöltek néhány keresztényt a zsidók, a zsidókat kiűzik
Első szamaritánus felkelés
- 484, Bizánc, Samaria. Mint általában, a keresztények ellen is irányult.
Második szamaritánus felkelés – 495
Jemeni keresztényüldözés
- kb. 518-525, a zsidó Dhu Nuwas jemeni király üldözte a keresztényeket, többek között Najranban szadista módszerekkel megöletett kb. 20 000-et
Harmadik szamaritánus felkelés
- 529-530, ez a legerőszakosabb felkelésük, sok keresztényt megöltek a zsidó-szamaritánusok
Negyedik szamaritánus felkelés
- 556, a zsidókkal szövetkezve sok keresztényt megöltek
Zsidó lázongás Antiochiában
- 610, különösen szadista módon gyilkolják meg II. Anasztáz pátriárkát és sok keresztényt
A 613-as zsidó felkelés és megszállás a Bizánci Birodalomban
- kb. 613-627, a helyi zsidók Bizáncot elárulva, a perzsákat segítve elfoglalták Palesztinát
Jeruzsálemi népirtás
– 614, a zsidók Chosroes perzsa királytól Jeruzsálem elfoglalása után potom áron kb. 90 ezer keresztény foglyot vesznek, és mindet kegyetlenül lemészárolják.
A zsidó Banú Qaynuqa törzs megszegi a Mohameddel kötött megállapodást - 624, Medina, kiűzik őket
A zsidó Banú Nadir törzs is megszegi a Mohameddel kötött megállapodást - 625, Medina, őket is kiűzik
Árok-csata
- 627, a zsidó Banú Nadir törzs több arab törzzsel együtt Medina és Mohamed ellen vonul, a medinai zsidó Banú Qurayza törzs pedig eláruljaMohamedet a csatában, 700 zsidót lefejeznek
Mohamedet megmérgezi egy zsidó nő
, Zaynab Bint al-Harith a khaibari csata után bosszúból, ezért hal meg Mohamed 3 évvel később - 629, Jézus mellett tehát valószínűleg Mohamedet is zsidók ölték meg [7]
Az elűzött zsidók csatlakoznak Hilderic gróf Wamba nyugati gót király elleni felkeléséhez – 672
Ibéria mór elfoglalásakor a zsidók a mórok oldalára álltak a gótokkal szemben, a városok (így Toledo) kapuit is megnyitották előttük – 711-től
A zsidók európai keresztény rabszolgákat adnak el
a muszlimok által elfoglalt Ibériában (Al-Andaluszban) – 8-15. század
A kazárok felveszik a zsidó vallást – 8-9. század, a kazárok leszármazottai alkotják a zsidóság 90%-át
A kazárok kiterjesztik hatalmukat a krími gótok földjére – 787
A kazárok felépítik Sarkelt a magyarok ellen – kb. 830
A világ zsidósága a Kazár Birodalomba özönlik – 9-13. század
A kabarok fellázadnak a kazárok ellen a zsidó vallás miatt, és a magyarokhoz menekülnek – 9. század
A kazárok az úzokkal szövetkeznek a besenyők ellen, ezért a besenyők nyugatra menekülnek, akik miatt a magyaroknak el kell hagyniuk Etelközt – 9. század vége
A kazárok elfoglalják Kijevet – 862
Rusz-kazár csata – 941
A kazárok a Krímben pusztítanak, a gótok a ruszoktól kérnek segítséget – 962
A ruszok és más népek súlyos csapást mérnek a Kazár Birodalomra, mely zsugorodik és meggyengül
– 965, elfoglalják Sarkelt, pár évvel később lerombolják a fővárost, Itilt
Bizánc és a Kijevi Fejedelemség újabb csapást mér a Kazár Birodalomra – 1016
Joseph ibn Naghrela ténykedése Granadában
– végül 1066 körül a nép megölte 4000 zsidóval együtt
Hódító Vilmos behívja a zsidókat Britanniába – 1070
A reconquista idején Ibériában a zsidók átálltak a keresztények oldalára, amikor azok már győzni látszottak
II. Henrik angol király elfoglalja Írországot a zsidók finanszírozásával
– 1170, ezzel megkezdődik Írország 800 éve tartó zsidó-angol megszállása, terrorja, melynek több millió ír esik áldozatául
Muhi csata
- 1241, pénzügyi és morális züllesztés, és egy zsidó (Tikk vagy Tika úr) árulása a haditervről
Pestisjárvány
– 1347-53, a zsidók sok helyen mérgezték a kutakat és terjesztették a járványt, Európa lakosságának harmada-fele meghalt, világszerte kb. 100 millió áldozat
Kasztíliai polgárháború
- 1366-69, több 10 000 áldozat, a zsidók nagy hatalomra tettek szert, és a királyt támogatták a nemesek ellen
A zsidók tevékenysége a késő középkori Franciaországban
– a zsidókat többször is kiűzték a 14. században, miután hatalmas uzsorát szedtek Manecier de Vesoul és társai vezetésével, és pénzhamisításukkal rontották a pénzt
A zsidók tevékenysége a középkori Spanyolországban
- 14-15. század, álkeresztényekként (marranusok) beépültek a legmagasabb körökbe is, bomlasztottak, a végén a spanyolok kiutasítottak 200 000 zsidót 1492-ben
Torquemada zsidó főinkvizítor rémuralma
Spanyolországban - 1481-1498, sok 1000 máglyahalált halt áldozat (igaz, majdnem mind zsidó volt)
Az 1514-es Dózsa György-féle parasztfelkelés kirobbantása
– miután Szerencsés Imre elsikkasztja az eredetileg keresztes hadjáratra szánt pénzt, több 1000 áldozat
A mohácsi vész
- 1526, Szerencsés Imre zsidó kincstárnok ürítette ki a magyar államkasszát, így nem volt elegendő pénz a védekezésre
1526-ban a budai zsidók átálltak az ellenség oldalára,
majd a törökök elé siettek, és jelképesen átadták Szulejmánnak a város kulcsát
Buda török elfoglalása után a zsidók visszaszivárognak a városba – 1541


II. Szelim szultán elfoglalja Ciprust zsidó tanácsadója ösztönzésére – 1571
Holland-portugál háború
- 1588-1654, a zsidók a portugálok ellen harcoltak, a portugálok győztek Amerikában, Afrikában, a hollandok Ázsiában
Tizenöt éves háború
– 1591/93-1606, a zsidók a törökök oldalán harcoltak, azelőtt és azután is Buda összes ostromakor a zsidók a törökök oldalán álltak [8][9]
Az udvari zsidók intézményének létrejötte
- a 16-17. századtól sokszor egy-egy zsidó állt egyes európai államok uralkodói mögött, segítették pénzügyileg [10]
Rabszolgakereskedelem
Afrika és az USA között 1600-1800 között - több 10 millió, akár több mint 100 millió halálos áldozat, kb. 11 millió életben maradt rabszolga, a főbb rabszolga-kereskedők, mint mindig, most is a zsidók (pl. Aaron Lopez, Isaac da Costa, David Franks, Hayman Levy)
Harmincéves háború
- 1618-48, a 17. század világháborúja, zsidók finanszírozták, 8 millió áldozat [11]
A zsidók a hollandok oldalán harcoltak a portugálok ellen Brazíliában
- 1630-54, a zsidókat utána kiűzték
I. Károly angol király kivégzése
- 1649, Isaac Dorislaus✡ beszivárgott Angliába, és főszerepet játszott a király perében és kivégzésében
A Whitehall Konferencia Angliában
- 1655. december 4-18., az 1290-es Kiutasítási Rendelet után döntenek a zsidók visszaengedéséről. Manasse ben Izraelrabbi győzte meg leginkább Cromwellt [12] [13]
A zsidók a törökök oldalán harcolnak a magyarok és keresztények ellen Buda visszafoglalásakor
– 1686, a zsidók mindig figyelmeztették a törököket, hol fognak támadni a keresztények [14]
III. Orániai Vilmos
a zsidók segítségével elfoglalja Angliát – 1688, a hollandiai zsidók finanszírozták háborúit, pár évvel később létrejött a Bank of England, II. Jakab elmenekült
Spanyol örökösödési háború – 1701-14, mindkét oldalról bizonyítottan zsidók finanszírozták, és gazdagodtak meg belőle
A Rákóczi-szabadságharc leverése
– 1703-1711, sok zsidó a Habsburgok oldalán állt, zsidók pénzelték a Habsburgokat, Magyarországnak nem sikerült függetlenné válnia
Joseph Süß Oppenheimer tevékenysége
Württembergben – kb. 1772-78, Oppenheimer és kompániája befészkelte magát Württembergbe, ahol bűncselekményeket követtek el, ezért a nép 1778-ban megölte őt
100 éven belül több mint egy millió zsidó vándorol be Magyarországra,
illetve szaporodik el a XIX. században (kb. 1770-1910), megpecsételve Magyarország XX. századi sorsát
Koalíciós háborúk
- 1792-1815, Franciaország és számos európai állam között
Napóleoni háborúk
- az első világháború, 1799-1815, zsidók finanszírozták és mérhetetlen gazdagságra tettek szert, ők uszították Napóleonra és finanszírozták Angliát, Ausztriát, a poroszokat, az oroszokat és másokat, noha Napóleon egyenjogúsította a zsidókat - 3 500 000 áldozat, ebből 1 millió francia
Napóleon összehívja a Nagy Szanhedrint,
ahol a zsidók az egyenjogúsításért cserébe különböző ígéreteket tesznek, pl. hogy asszimilálódnak és hazafiak lesznek, de ezt soha egyik országban sem tartják be később - 1806. október 6-án hívta össze először [15]
1806-ban Napóleon elfoglalja Hessent, ám a Rothschildok kimenekítik a zsidó vagyont
Nathan Rothschild
Napóleon kontinentális zárlata idején a kontinensre irányuló csempészetet folytat - 1806-14, miután Napóleon lezárta a kereskedelmet a kontinens és Anglia között, a Rothschild-ház angliai vezetője és társai zsidó módra csempészni kezdik az árukat Európába és magas áron eladják, a Rothschildok tovább gazdagodnak
Ágyúnaszád-háború
- 1807-14, mivel Dánia-Norvégia semleges kívánt maradni a napóleoni háborúkban, Anglia megtámadta
Félsziget háború
- 1808-14, Franciaország és a zsidók által támogatott Nagy-Britannia, Spanyolország és Portugália között Ibériában, a Rotschildok Franciaországon keresztül csempészték az aranyat a brit hadseregnek
1812-es angol-amerikai háború
- a Rothschildok ösztönzésére Anglia megtámadta Amerikát, mivel az USA vezetői nem hosszabbították meg a lejáró 20 éves szerződést az uzsorás Rothschild-bankkal [16]

Napóleont Elba szigetére száműzik – 1814
Bécsi kongresszus
- 1814-15, Oroszország megszerzi Finnországot és Lengyelországot, Ausztria Lombardiát, Hollandia Belgiumot, Svédország Norvégiát, a briteké Málta, a Jón-szigetek, Helgoland, létrejön a Szent Szövetség (Ausztria, Oroszország, Poroszország), mely megállapodik a forradalmakba beavatkozás jogában
Waterlooi csata
- Nathan Rothschild sokkal előbb értesül a győzelemről, elad a londoni tőzsdén, majd fillérekért felvásárolja Angliát – 1815
Napóleon második és végső száműzetésbe kényszerítése Szent Ilona szigetére
- 1815, ott halt meg 1821-ben
Az Andrew Jackson amerikai elnök elleni merénylet a zsidó bankárok megbízásából
- 1835. január 30., csodával határos módon a merénylő mindkét fegyvere csütörtököt mond, az elnök egy év múlva kirúgja a zsidó bankokat Amerikából [17] [18]
Első ópiumháború
- 1839-42, a zsidók irányította Anglia háborút indít az ópiumpiacért, legyőzi Kínát, elfoglalja Hongkongot, ezután a zsidók jelentős szerepet játszottak az ópiumkereskedelemben (David Sassoon✡)
Megalakul a B’nai B’rith
(jelentése: a Szövetség fiai), a világ legrégebben működő, nem vallási zsidó szervezete New Yorkban – 1843. október 13., mely többek között létrehozta a Rágalmazásellenes Ligát
A kommunizmus megalkotása, irányítása, végrehajtása és terjesztése
- Moses Hess, Karl Marx, Friedrich Engels, Lenin, Sztálin - min. 100-150 millió áldozat
1845-49-es ír éhínség
– Gorta Mór, kb. 1 millió áldozat, legalább 1 millió kivándorló, a zsidó-angolok szándékosan hagyták éhenhalni az íreket
Az 1848/49-es magyar szabadságharc leverése
– a Rotschildok pénzelték a Habsburgokat, majd mikor azok vereséget szenvedtek, leverették a szabadságharcot az oroszokkal, többek között mivel Kossuth saját pénzt hozott létre (Kossuth -bankó) [19] [20] [21] [22]
Az Ullman és társa Pesti Magyar Kereskedelmi Bank a forradalom pénzének közadakozásból összeadott két és félmillió forint értékű aranyfedezetét nem Kossuthnak adja át, hogy Debrecenbe vigye, hanem a császári tábornagynak, Windischgrätznek. [23]
Az 1849-es osztrák megtorlás a magyar szabadságharc után
- a zsidó Haynau több 100 áldozata, köztük az aradi vértanúk, tábornokok
Batthyány Lajos meggyilkolása Pest-Budán
– 1849. október 6., a zsidó Haynau gyilkoltatta meg
Tajping-felkelés
- 1850-64, Kína, a császár brit, francia, amerikai segítséggel verte le, 20-30 millió áldozat
Arrow-incidens
- 1856, a második ópiumháború kiprovokálása, az ürügy: kínai tisztek levonták a brit zászlót egy illegális hajón, a franciák egy hittérítő megölése miatt léptek háborúba Kínával
Második ópiumháború
- 1856-1860, az angolok és a franciák (Amerika és Oroszország támogatásával) megtámadják Kínát, és még jobb feltételeket kényszerítenek rá (nagy hadisarc, újabb kikötők)
Szipojlázadás
- 1857, az indiaiak fellázadtak a zsidó-brit uralom és a zsidó "indiai társaság" ellen, a britek elfoglalták Indiát 90 évre
A zsidó Moritz Steinschneider✡
megalkotja az antiszemitizmus kifejezést, melyet a zsidók ezután gyakran használnak bűneik liberalizálására, anyagi előnyszerzésre a gojok ellen – 1860
Amerikai polgárháború
- 1861-65, 600 000 áldozat, zsidó bankárok finanszírozták és gazdagodtak meg belőle mindkét oldalon
II. Sándor orosz cár hadihajókat küld az USA partjaihoz,
hogy segítse Lincolnt a Rothschildok fenyegetésével szemben az amerikai polgárháborúban [24]
Az Első Internacionálé megalapítása Londonban
– 1864. szeptember 28., szellemi vezetője Karl Marx, 1864 és 1876 között működött
Abraham Lincoln amerikai elnök meggyilkolása
- 1865, zsidók ölették meg a zsidó John Wilkes Booth-al
A zsidó Ferdinand Cohen-Blind✡
Berlinben hátulról ötször rálő Otto von Bismarck porosz miniszterelnökre – 1866. május 7. [25]
Zsidóemancipáció
– 1867. november 25-én terjesztették elő a zsidók egyenjogúsításáról szóló törvényjavaslatot, mely hatalmas csapást mért a gyanútlan magyarokra
Francia-porosz hábor
ú - 1870-71, a zsidók uralta Franciaország megtámadta Poroszországot, hogy ne jöjjön létre a német egység, zsidók finanszírozták (korábban a zsidók sikertelen merényletet hajtottak végre Bismarck ellen), a németek győztek, a francia hadisarcot is a zsidók finanszírozták, Németország megkapja Elzászt és Lotaringiát, ahonnan sok zsidó elmenekült, 200 000 áldozat
A Rothschildok és Benjamin Disraeli megszerzik a Szuezi-csatornát Angliának
- 1875, majd 1882-ben brit csapatok megszállták a csatornát, máig megszállás alatt tartja a Nyugat, az USA és Izrael
Porfiriato – 1876-1911, a zsidó diktátor,
Porfirio Diaz egyeduralma Mexikóban
II. Sándor orosz cár meggyilkolása
- 1881, a Narodnaja Volja zsidó terrorszervezet (többek közt Lenin bátyja) ölte meg
James Garfield amerikai elnök meggyilkolása
- 1881. július 2., nem zárható ki, hogy a zsidók ölették meg a pénzügyi rendszert kritizáló elnököt [26]
A zsidó Wahrmann Mór párbajozik
az Antiszemita Párt elnökével, Istóczy Győzővel - 1882. június 11., egyikük sem sebesül meg
Kongói holokauszt
– 1885-1908, a belga király, II. Lipót kiirt mintegy 10 millió kongóit (a lakosság kb. felét), és kizsákmányolja, kirabolja az ún. Kongói Szabadállamot, a műveletet a király hitelezője, a zsidó Leon Lambert✡, a brüsszeli Rothschild-bank igazgatója finanszírozta
A Második Internacionálé megalapítása
– 1889-1916, többek közt ez vezette be a nemzetközi munka napját (1889) és a nemzetközi nőnapot (1911) is
A nemzetközi munka napjának bevezetése
– 1889. május 1., a Második Internacionálétől ered
Alfred Dreyfus árulása Franciaországban
- 1894, államtitkokat adott át más országoknak
A kommunista Bund (Zsidó Munkásszövetség) megalapítása
Oroszországban, Lengyelországban és Litvániában – 1897. október 7. [27]
Bokszerlázadás
- 1899-1901, a britek és más külföldiek elleni lázadás Kínában, 100 000 áldozat
William McKinley amerikai elnök meggyilkolása
- 1901, a zsidó Leon F. Czolgosz ölte meg (Emma Goldman✡ Alexander Berkman✡ Leon F. Czolgosz)
Egan Ede kormánybiztos meggyilkolása
– 1901, miután a kormánybiztos kitartó munkával meggátolta a felvidéki ruszinokat tönkretevő zsidóságot további tevékenységében, a zsidók megölették
Az úgynevezett holokauszt kitalálása, nagyléptékű történelemhamisítás és a világ folyamatos zsarolása és fenyegetése az állítólagos holokauszt ürügyén
- az 1900-as (!) évektől, majd a második világháború után intenzívebben. A zsidók megteremtették a holokausztipart és -vallást médiaterrorjuk és gazdagságuk révén, nap mint nap világszerte sulykolják az ún. holokausztot és ítélik el az antiszemitizmust, ellenfeleiket és a közömböseket pedig antiszemitának, fasisztának, nácinak bélyegzik. A történelemkutatás legnagyobb része az ún. "holokauszt" kutatása. [28]
Orosz-japán háború
- 1904-5, a zsidók (Jacob Schiff✡) segítik Japánt a zsidóellenes orosz cár elleni háborúban, kb. 100-150 ezer áldozat
Tifliszi bankrablás
– 1907, (ma Tbiliszi), zsidó kommunisták (Lenin, Sztálin, Maxim Litvinov, stb.) mai árfolyamon 3 millió dollárnyi rubelt rabolnak egy bankból állatias brutalitással Tbilisziben, 50 sérült, 40 (!) halott
A Galilei Kör megalakulása
– 1908, zsidóvédő, zsidó lobbista egyesület, a világháború alatt háborúellenes propagandát folytatott
Pjotr Sztolipin orosz miniszterelnök meggyilkolása
- 1911, a gyilkos a zsidó Dmitrij Bogrov
A nemzetközi nőnap bevezetése – 1911. március 8., a kommunista Clara Zetkin műve
A zsidóvédő és nemzsidó-rágalmazó és üldöző Rágalmazásellenes Liga (ADL) megalapítása – 1913
A FED létrehozása
- 1913-tól, több milliárd érintett. A FED többek közt a dollárkibocsájtás jogával rendelkezik, ezzel folyamatosan eladósítva Amerikát és az egész világot. Karácsonykor hozták létre, ami csak 3 évvel később derült ki, miután egy szigeten döntést hoztak róla gazdag zsidó bankárok (J. P. Morgan, John D. Rockefeller, Paul Warburg, etc.)
Ferenc Ferdinánd
Habsburg trónörökös meggyilkolása - 1914. június 28., a gyilkos három zsidó volt, vezetőjük Princip, zsidó szabadkőműves [1]
Az első világháború
– kb. 1914-18 – részben, kb. 5-15 millió áldozat
Örmény holokauszt
– 1915-18 és 1920-23, Törökország, 1 millió áldozat, a zsidókból álló Szaloniki Bizottság, a Dönmeh és az ifjútörök kormány követte el, ezzel meggyengítették a Palesztinát is magában foglaló Oszmán Birodalmat, és megszabadultak a zsidóknál tehetségesebb, de nem olyan összetartó és fanatikus - keresztény – örményektől
A Lusitania luxushajó elsüllyesztése
– 1915. május 7., 1200 áldozat, a zsidók német tengeralattjárók által ellenőrzött vizekre vezették a Lusitaniát, annak németek általi elsüllyesztésével próbálták Amerikát a háborúba lépésre kényszeríteni
Karl von Stürgkh osztrák miniszterelnök meggyilkolása
- 1916, a zsidó Friedrich Adler ölte meg, aki csak 2 évet ült
Februári forradalom Oroszországban
– 1917. március 8-12., a cári Oroszország megszűnik, később II. Miklóst és családját zsidók kivégzik [29]
Az 1917-es októberi kommunista oroszországi forradalom
Oroszországi/szovjet kommunizmus
- 1917-1991, 20-60 millió áldozat
Orosz polgárháború
- 1917-22, a zsidó kommunisták és az oroszok között, az éhínségekkel és járványokkal együtt kb. 8 millió áldozat
II. Miklós orosz cár és családjának kivégzése
- 1918, a zsidó Jacob Yurovszky közvetlen parancsára
Breszt-litovszki béke
- 1918. március 3., a kommunista zsidó forradalmak által meggyengített bolsevik Oroszország kénytelen volt vesztesként kilépni a háborúból, az orosz küldöttség vezetői többek közt Trockij és Joffe
Oroszország az első világháborúban - kb. 2 millió áldozat
Franciaország az első világháborúban - kb. 1.5 millió áldozat
Németország az első világháborúban
- kb. 2 millió áldozat
Anglia az első világháborúban
- kb. 1 millió áldozat
Olaszország az első világháborúban
- kb. 1 millió áldozat
Magyarország az első világháborúban
- több mint félmillió áldozat
Spanyolnátha
– 1918-19, a zsidók által háborúba ugrasztott amerikai katonák terjesztették el, a háború végén a legyengült, összezsúfolt lakosság körében rengeteg áldozatot szedett, 50-100 millió áldozat
A zsidó Jakov Blumkin megöli a német nagykövetet, Wilhelm Mirbachot Moszkvában
– 1918. július 6., így harcoltak Breszt-Litovszki béke ellen, újabb háborút akartak Németországgal
Lengyel-ukrán háború
- 1918-19, Ukrajna elveszti Nyugat-Ukrajnát a lengyelekkel szemben a több frontos, kommunistákkal is vívott harc és bomlasztás miatt, kb. 25 000 áldozat
Az őszirózsás forradalomnak
elnevezett patkányforradalom Magyarországon - 1918. október 31.
Tisza István meggyilkolása
- 1918. október 31., az elkövetők és kitervelők bizonyítottan zsidók voltak
A zsidóság elárulja Magyarországot a háború idején,
békedemonstrációkat tartanak, majd patkányforradalmakat szítanak, végül kommunista diktatúrát vezetnek be, tönkreteszik az országot és a haderőt, és elveszejtik az ország 2/3-át
Novemberi forradalom Németországban
- 1918. november 7., a zsidó Kurt Eisner✡ és kommunista-anarchista fajtársai kikiáltják a Bajor Szabadállamot, ideiglenesen elszakítva Bajorországot a Német Császárságtól
A kommunista Spartacus Szövetség megalakulása Németországban
– 1918. november 11.-december 30., a Spartacus-felkelés is a szervezet nevéhez fűződik, vezetője Karl Liebknecht✡, később párttá alakult Németország Kommunista Pártja néven [30]
Németország és Ausztria egyesülésének megakadályozása
– az első világháború óta folyamatosan, az osztrákok mindig is csatlakozni szerettek volna a többi német államhoz, de a zsidók és a zsidók által vezetett államok ezt megakadályozták
A Kommunisták Magyarországi Pártja megalapítása
– 1918. november 24., később az MSZDP-vel összeolvadva ez a párt hozta létre a Tanácsköztársaságot, 1943-ban megtévesztésül felvette a Békepárt nevet (KB-tagok: Kun Béla, Chlepkó Ede, Fiedler Rezső, Hirossik János, Bokányi Dezső, Jancsik Ferenc, Korvin Ottó, László Jenő, Mikulik József, Pór Ernő, Rabinovics József, Rudas László, Seidler Ernő, Somló Dezső, Szamuely Tibor, Szántó Béla, Vágó Béla, Vántus Károly)
Lengyel-szovjet háború - 1919-21, kb. 100 000 áldozat (Trockij✡, Sztálin✡)
A magyarországi Tanácsköztársaság
- 1919, kb. 500-1000 áldozat, majd minden vezetője zsidó volt, Trianon fő felelősei a zsidó értelmiséggel együtt
Magyar-román háború
- 1919, a románoknak sikerült megszállniuk Magyarországot a zsidó kommunista destrukció okozta káosz és a hadsereg tönkretevése miatt, és megszerezték a mai Magyarországhoz hasonló méretű Erdélyt
Spartacus-felkelés Németországban
- 1919. január 5-15., általános sztrájk és fegyveres harcok Németország-szerte [31]
Bajor Tanácsköztársaság
- 1919. április 6 – május 3., zsidó anarchisták, majd kommunisták baloldali diktatúrát vezetnek be Bajorországban (az elnök Ernst Toller✡, majd Eugen Levine✡)
1919. április 29-én a bajor Vörös Hadsereg Münchenben kivégez 8 túszt
Eugen Levine zsidó diktátor vezetésével, akiket a külső német támadás és visszacsatolás ellen gyűjtöttek össze [32]
A német békediktátum
– 1919, versailles-i békediktátum, hatalmas német területvesztés és jóvátételre kötelezés
A bolgár békediktátum
- 1919, neuilly-i békediktátum
Az osztrák békediktátum
- 1919, saint-germaini békediktátum, Dél-Tirol elcsatolása Ausztriától
Szlovák Tanácsköztársaság
– 1919. június 16.-július 7., magyarul beszélő zsidók alakították meg, cseh elnökkel, szlovák nacionalista, zsidó és hazaáruló népbiztosokkal (Pór Ernő✡, Münnich Ferenc✡, Csapó Sámuel✡)
Megalakul a Komintern, a Harmadik Internacionálé – 1919
A török békediktátum
– 1920, sévres-i békediktátum, eredetileg Törökország 2/3-nak elcsatolása
Magyar holokauszt
– 1920-tól, trianoni békediktátum, Magyarország elveszíti területeinek 2/3-át, lakosságának felét, jóvátételt kell fizetnie. A felelősök: Linder Béla✡ hadügyminiszter, a Tanácsköztársaság zsidó vezetői, a zsidóbérenc Károlyi Mihály, Amerika zsidó háborús uszítói.
Gulág-szigetek
– kb. 1920-1980, min. 20-30 millió áldozat, zsidók hozták létre és vezették a táborokat
Örmény bolsevizmus
– 1920-91, 1 millió áldozat
Perzsa kommunizmus
– Irán, 1920-21
Egy németországi zsidó újságíró, Konrad Heiden
✡ megalkotja a nemzetiszocialistákra nézve pejoratív, logikátlan "náci" kifejezést, azóta is ezt használják tévesen a nemzetiszocializmusra
Henry Ford üldözése gazdaságilag és a médiában annak felvilágosító, antiszemita tevékenysége miatt
- 1920-as évek, a Ford gyár is majdnem tönkrement, mire Ford 1927. június 30-án színleg bocsánatot kért a zsidóktól [33]
Keresztényüldözés és a Cristero-felkelés leverése Mexikóban
– 1926-29, 90 000 áldozat, a mexikói zsidó elnök, Plutarco Elías Calles keresztényellenes intézkedéseket hoz, mire kitör a felkelés, több ezer papot is megöltek [34]
Kínai polgárháború
- 1927-50, a kínaiak és a kommunisták között, a szovjetek segítették a kommunistákat, akik győztek, és beláthatatlan időre kommunista diktatúrát vezettek be a világ legnépesebb országában, a kínaiaknak csak Tajvan maradt meg, 6-8 millió áldozat (Joffe✡, Borogyin✡)
Maximato
– 1928-34 és azidőtájt, a zsidó Plutarco Elías Calles mexikói elnök diktatórikus, keresztényellenes rendszere, a végére 4500 papból 334 maradt életben
Az 1929-es gazdasági világválság
– több 100 millió érintett, bizonyítottan a FED és hasonló zsidó szervezetek idézték elő, például árfolyam- és hitelspekulációkkal
Palesztina zsidó megszállása
– kb. 1930-tól, zsidók özönlenek Palesztinába illegálisan, előkészítve a palesztin holokausztot
Holodomor, ukrán holokauszt
– 1932-33, 8-10 millió áldozat, zsidó NKVD-sek elvették a lakosság összes élelmét, majd fegyveresen lezárták a falvakat, hogy az emberek ne szerezhessenek élelmet máshol, és a falvakat is fegyveresek járták, figyelve a házakat, ha valahol főztek, erőszakkal elvették az élelmet. lásd:Ukrajnai éhínség
Júdea hadat üzen Németországnak:
ez áll egy ismert újság, a Daily Express címlapján - 1933. március 24., a nemzetközi zsidóság bojkottot hirdet a német áruk ellen "A zsidó emberek világszerte gazdasági és pénzügyi háborút hirdetnek Németország ellen. 14 millió zsidó egy emberként áll ki, hogy hadat üzenjen Németországnak. A zsidó nagykereskedő otthagyja üzletházát, a bankár a börzéjét, a kereskedő a boltját és a koldus szerény viskóját, hogy szent háborúba lépjenek Hitler népe ellen."
Németország-ellenes zsidó tiltakozások Amerika-szerte
- 1933. március 27., a Madison Square Gardenben 50 000 zsidó, de további 70 városban is tüntetnek
Louis T. McFadden (*1876-1936) bankár, republikánus képviselő meggyilkolása
- 1936, kritizálta a FED-et, nagy valószínűséggel zsidók mérgezték meg, miután előtte kétszer rálőttek.
Spanyol polgárháború
- 1936-39, kb. 500 000 áldozat, a világ számos pontjáról Spanyolországba özönlöttek a terrorista zsidó kommunisták, hogy ott spanyolokat, hazafiakat, papokat gyilkoljanak
Paracuellosi vérengzés
- 1936, 2000-12 000 áldozat
Wilhelm Gustloffot,
a svájci NSDAP vezetőjét minden ok nélkül, hidegvérrel meggyilkolja a zsidó David Frankfurter✡ – 1936, Svájc
Ernst vom Rath német követ meggyilkolása
Franciaországban - 1938. november 7., egy kiskorú zsidó, Herschel Grynszpan ölte meg, természetesen ok nélkül
A Második világháború
- 1939-1945, 50-70 millió áldozat, a zsidó Churchill robbantja ki a lengyel-német konfliktus idején hivatalosan Lengyelországvédelmében, zsidó bankárok gazdagodnak meg belőle, és okot kreálnak Palesztina zsidók általi megszállásához
Németország a második világháborúban
- 1939-1945, 8 millió áldozat
Japán a második világháborúban
- 1939-45, 3 millió áldozat
Szovjetunió a második világháborúban
- 1939-1945, kb. 25 millió áldozat
Lengyelországi kommunizmus – 1939-1942
A balti államok elleni szovjet terror és banditizmus,
az áldozatok száma milliós nagyságrendű, 1939-1941 és 1944-1990 [2]
Téli háború
– 1939-1940, szovjet-finn háború, a szovjet zsidók megtámadják Finnországot, és elragadják egy részét, kb. 150 000 áldozat
Katyni vérengzés
- 1940, 22 000 lengyel katonatisztet gyilkolnak meg szovjet zsidók
Magyarország a második világháborúban
– 1940-45, 600 000 áldozat
Az SS Patria elsüllyesztése
– 1940. november 25., Haifa, 260 halott. A Patria elsüllyesztése. A Hagana zsidó terrorszervezet elsüllyeszti az 1800 illegális zsidó bevándorlót szállító óceánjárót. Eredetileg csak megrongálni szándékoztak, hogy a zsidókat ne szállítsák Mauritiusra. Egyesek szerint szándékosan ölték meg saját fajtársaikat, hogy sajnálatot keltsenek maguk iránt. [35]
Folytatólagos háború
– 1941-1944, finn-szovjet háború, Finnország jogos háborút indít elvett területeiért, Anglia is hadat üzen a kis Finnországnak, az USA hadianyaggal segíti a Szovjetuniót, kb. 300 000 áldozat
A békekötésre Nagy-Britanniába repülő Rudolf Hess
elfogása és törvénytelen bebörtönzése 46 évre - 1941. május 10. [36]
Pearl Harbour-i incidens
-1941. december 7., 2000 áldozat, az USA provokálta Japánt, majd figyelmen kívül hagyta a közeledő japán flottát, ezzel okot teremtve a háborúba lépésre
Német büntető- és munkatáborok a második világháború alatt - kb.
1941-45, a zsidó destrukció eredményeként ide zárták a zsidókat és másokat, zsidó kápók lelkes közreműködésével, kb. 1-3 millió áldozat, igaz, ezek mintegy fele zsidó. A zsidók ezt az eseményt holokausztként interpretálják gázkamrákkal, 6 millió meggyilkolt (sic) zsidóval, orvosi kísérletekkel, emberi szervek ipari célokra történő felhasználásával, lángoló sírgödrökkel, stb., és fő érvként használják a zsidóellenesség ellen, a maguk kommunista és egyéb rémtetteit természetesen elhallgatva, jelentéktelenítve, relativizálva.
Amerika a második világháborúban
– 1941-45, 400 000 áldozat, a zsidók rángatták bele Amerikát a világháborúba (pl. Roosevelt elnök)
Varsói gettólázadás
– 1943. április 19.-május 16., a zsidók, mint sokszor a történelem során, brutálisan "fellázadnak", és megölnek több tucat német katonát, ezért a németek felszámolják a gettót
Bengáli éhínség
- 1943, a britek által halálra éheztetve 1.5-4 millió áldozat
Bombaholokauszt
– 1943-45, a zsidók vezette Anglia és USA Drezdában, Berlinben, Hamburgban és minden nagyobb német városban összesen 0.5-1 millió német civilt bombáz halálra
A Monte Cassino-i bencés apátság lebombázása
- 1944. február 15.
1944 február 22- 24 Nijmegeni kisgyerek megölése terrorbombázással: 24 Nijmegeni gyerek.
A Kasztner-vonat
- 1944 júniusától, 1684 zsidó menekülése Magyarországról, mely Kasztner Rudolf✡ számára nagy bevételt jelentett. Kasztnerék eltitkolták a többi zsidó előtt, hogy munkatábor vár rájuk, hogy ők közben anyagi ellenszolgáltatás ellenében elmenekülhessenek Magyarországról. Kasztnert 1957-ben valószínűleg emiatt lövi le egy zsidó merénylő Izraelben.
Magyar Kommunista Párt megalapítása
– 1944-1948 között működött, deklarált célja többek között a magyar háborús vezetők „felelősségre vonása”, vezetőiRákosi Mátyás✡, Révai József✡, Nagy Imre✡, Gerő Ernő✡, Farkas Mihály✡
Walter Guiness bárót, közel-keleti brit minisztert meggyilkolja a Lehi terroristacsoport,
köztük Yitzhak Shamir későbbi miniszterelnök - 1944. november 6. A gyilkosok: Eliyahu Bet.Zuri és Eliyahu Hakim, Lehi-tagok, felakasztották őket.
Sok magyarországi zsidó partizánként harcol "hazája" ellen
a háború idején, a háborús ellenséget segítve, ugyanakkor háborúellenes, békepárti demonstrációkat tartanak, majd a magyarországi zsidóság egyöntetűen örvend Magyarország háborús vereségének, kommunista megszállásának, a 4 évtizeden át tartó judeokommunista diktatúrának, az ország kirablásának, a nők tömeges megerőszakolásának, magyarok százezreinek meggyilkolásának, a folyamatot felszabadulásként értékelve
Tokió bombázása
- 1945-ben, a legsúlyosabb 1945. március 9-10-én, amikor legalább 100 000 halálos áldozata volt a bombázásnak és az ebből eredő tűzviharoknak, a japán városok terrorbombázásának összesen 500 000-1 000 000 civil áldozata volt [37]
Dachau "felszabadítása"
- 1945. április 29., Dachauban amerikai katonák a kiszabadított kommunista és zsidóbűnözökkel együtt meggyilkoltak 560 ártatlan, aznap odavezényelt vagy sebesült, magukat megadó Waffen SS-katonát (köztük magyarokat) és 20-25 német gyereket, holmi állítólagosan meggyilkolt kommunista és zsidóbűnözők látványa okozta sokkra hivatkozva, még a városba is utánuk mentek a rabok a túlélőknek meggyilkolni őket, nagy szerencsével élték túl néhányan [38]

Adolf Hitlernek, a történelem egyik legnagyobb alakjának öngyilkosságba kényszerítése - 1945. április 30.
Az atombomba megalkotása
- 1945, míg a német tudósok szándékosan lassították a bomba megalkotását, az Amerikába szökött zsidók (Einstein✡, Szilárd✡, Neumann✡, Oppenheimer✡, etc.) sürgették a létrehozását, és le is dobták Japánra
Német menekülteket szállító hajók megtorpedózása,
pl. a Wilhelm Gustloff-é, több ezer polgári áldozat. A torpedózó szovjet tömeggyilkost, Alekszandr Marinyeszkot kitüntetik és hősnek nyilvánítják.
Vietnámi éhínség
- 1945, főképp a zsidók vezette Franciaország, kisebb mértékben Japán felelőssége, 400 000- 2 millió áldozat
George Patton amerikai tábornok meggyilkolása
- 1945. december 21., az erős jellemű, zsidóellenes, antikommunista, oroszellenes, a németek millióit érintő zsidó kegyetlenkedés, tömeggyilkosságok ellen szót emelő tábornok rejtélyes közlekedési "baleset" áldozata lesz
Japán elleni atomtámadás
– 1945. augusztus 6-9., Hirosima és Nagaszaki, 300 000 áldozat, zsidó nyomásra dobták le a bombákat, azzal magyarázzák, hogy különben sosem ért volna véget a háború vagy még sok amerikai katona halt volna meg. A zsidók eredetileg szülőföldjük fővárosára, Berlinre akarták ledobni, de kifutottak az időből.
Délvidéki vérengzés
– 1944-45, kb. 30-50 000 áldozat, a zsidó Mose Pijade✡ jugoszláv vezető rendelte el
Görög polgárháború
– 1942-49, a kommunisták megpróbálták fegyveresen megszerezni a hatalmat, 150 000 áldozat
Általános és aránytalan zsidó bosszúhadjárat,
németek millióinak megkínzása, lemészárlása, kitelepítése Európa-szerte, más európaiak ezreinek megkínzása, bebörtönzése, meggyilkolása, kifosztása a zsidók korábbi jogos és indokolt munka- és büntetőtáborokba kényszerítése miatt
Német holokauszt
– 1945-90, 15 millió német kitelepítése, min. 1-3 millió áldozat
Rajna menti táborok, Zsidó haláltáborok
- kb. 2 millió fiatal német katona, idős, nő és gyerek áldozat. A zsidó Eisenhower✡, Henry Morgenthau✡ és zsidó társaik 5-10 millió németet zárnak haláltáborokba, alig adnak nekik élelmet és vizet, orvosi ellátás nélkül, fedél nélkül haldokolnak a mezőkön, néha beléjük lőnek. A Rajna mellett, miközben bőségesen lenne élelem a számukra, a Vöröskeresztnek és más szervezeteknek, személyeknek megtiltják a segítséget. A zsidó haláltáborokról hallgatnak vagy tagadják létezésüket azok a zsidók, akik az ún. holokausztból, a zsidók szenvedéséből vallást kreáltak. [39]
Mussolinit terroristák („partizánok”) kivégzik,
holttestét meggyalázzák – 1945. április 28.
Salamon Morel✡
vérengzése - 1945, Morel megkínoz és megölet legalább 2000 német polgárt a swietochlowicei táborban, Izrael később nem adta ki
Nürnbergi per
- 1945-1946 - 12 német vezető kivégzése (október 16.), majd további perek zsidó ügyészek, bírók, hóhérok közreműködésével
Németország felosztása
- 1945, a nyugati zsidók által megszállt NSZK-ra és szovjet zsidók által megszállt NDK-ra szakítják Németországot 45 évre, a fővárost, Berlint 4 részre osztják fel, Ausztriát újra elszakítják a többi német államtól, hatalmas német területeket csatolnak Lengyelországhoz, Csehországhoz, a Szovjetunióhoz, Franciaországhoz és más országokhoz, az ottani németek többségét (15 millió németet) kitelepítik
A Morgenthau-terv végrehajtása
- 1945-47, Henry Morgenthau✡ zsidó amerikai pénzügyminiszter és zsidó bandája terve nyomán a német ipar és kereskedelem megszűnik, és két éven át tartó mesterséges éhínséget okoznak a megszálló zsidók egész Németországban, a gazdaságot nem engedik fejlődni, a Rajna menti táborokban több millió németet gyilkolnak meg
Zsidó vérengzések Magyarországon a második világháború után
- 1945-49, négy miniszterelnök (Szálasi Ferenc, Bárdossy László, Sztójay Döme, Imrédy Béla) és további 200-300 személy törvénytelen, lincselésszerű kivégzése
A judeobolsevikok vezette Szovjetunió 45 évre elfoglal és évszázadokra tönkretesz számos európai országot:
Lengyelországot, Magyarországot, Csehszlovákiát, Romániát, Kelet-Németországot, Bulgáriát
Bulgáriai kommunizmus - 1945-1990
Csehszlovákiai kommunizmus 1945-1990
Kelet-Németországi kommunizmus – 1945-1990
Lengyelországi kommunizmus
- 1945-1990, az 1939-42-es időszakkal együtt 1 millió áldozat
Romániai kommunizmus – 1945-1990
Magyarországi kommunizmus
– 1945 és 1990 között, 100 000-500 000 áldozat, zsidó vezetők és erőszakszervezetek a zsidók vezette Szovjetuniómegszállásával 40 év kommunista diktatúrát vezetnek be, mialatt beláthatatlan időre tönkreteszik a magyar gazdaságot és társadalmat
Jugoszláv kommunizmus
- 1945-1990, Délvidéki vérengzések
Magyar békediktátum
- 1946, párizsi békeszerződések, második Trianon, felelősök: a zsidók vezette Szovjetunió, USA, Anglia, Franciaország, ill. ezen országok zsidó háborús uszítói (Roosevelt✡, Churchill✡, Sztálin✡, etc.)
Szálasi Ferenc és társai kivégzése
- 1946. március 12., a Nemzetvezető és három minisztere törvénytelen felakasztása a zsidó-bolsevik Népbíróság által
200 000 magyarországi német kitelepítése Németországba és vagyonuk elvétele – 1946-48
A holokauszt szó kisajátítása
- a népirtásokra használt holokauszt szót a zsidók ellopják és kizárólag az ún. zsidó holokausztra alkalmazzák (azaz a zsidók büntető- és munkatáborokba zárására), noha sok holokauszt mögött ők állnak
Fajok összekeverése a fehér ember elpusztítása és a népek meggyengítése céljából
- négerek, arabok és más színesek millióit szabadítják rá a zsidók Európára, ahol elszaporodnak [40]
Németország megszállása, agymosása zsidók által
- ocsmány holokausztemlékművek éktelenkednek országszerte, Németország lemond a háborúkról, nincs atombombája, ultraliberális lesz, törökök, arabok, négerek millióit engedik beutazni, a német himnusz első két strófáját eltörlik, mindenekelőtt pedig mesterséges bűntudatot keltenek a zsidók a németekben, bűnös nép voltukat sulykolják beléjük [41]
Iráni kommunizmus
– Mahábádi Köztársaság néven 1946-47 között
A Stern-csoport
nevű zsidó terrorcsoport levélbombákat küld brit politikusoknak, köztük Anthony Edennek, a miniszterelnök Clement Attlee-nek, Winston Churchillnek és Ernest Bevin külügyminiszternek - 1947. június 4., ekkoriban az amerikai elnöknek, Harry S. Trumannek is küldtek levélbombát a zsidó terroristák [42] [43] [44] [45]
Deir Jasszin-i mészárlás
- 1948 április 9, 100 palesztint, nőket és gyerekeket is megöltek a zsidók a Haganah és két főrabbi irányításával. Több későbbi zsidó miniszterelnök is szerepet játszott benne. [46]
Izrael állam megalapításának kierőszakolása
- 1948. május 14.
Nakba, a palesztin holokauszt
- 1948, 1 millió palesztin menekül el a tömeggyilkos zsidók elől (a Dalet-terv alapján a zsidó terroristák megszállták egész Palesztinát és megölték az ellenállókat, 300 000 palesztin elmenekült, majd újabb 700 000 a tömeggyilkosságok miatt), azóta folyamatosak a palesztinellenes jogsértések, a zsidó agresszió és terror [47]
Első izraeli-arab háború – 1948-49
A Magyar Dolgozók Pártja megalapítása
– 1948. június 12., a Magyar Kommunista Párt és az MSZDP egyesülésével jött létre szovjet parancsra (vezetői:Szakasits Árpád✡, Rákosi Mátyás✡, Marosán György✡, Gerő Ernő✡)
Folke Bernadotte ENSZ-közvetítő meggyilkolása Jeruzsálemben
- 1948. szeptember 17., a Lehi zsidó terrorszervezet gyilkolta meg a humanizmusáról ismert svéd diplomatát, a királyi család tagját. A gyilkos Yehoshua Cohen volt, a Lehi akkori vezetője Jichak Samir későbbi kormányfő, akik teljesen büntetlenek maradtak. [48]
Vietnámi kommunizmus
– 1 millió áldozat
Észak-koreai kommunizmus
– 2 millió áldozat
Afrikai kommunizmus
- 2 millió áldozat
Kínai kommunizmus
- 65 millió áldozat, zsidók is segítették a zsidók által kreált gyilkos eszme kínai megvalósulását, lásd: Kínai kommunizmus és George C. Marshall
Priboj akció
- 1949 márciusában 90 ezernél több balti polgárt deportálnak a Szovjetunió távoli területeire, a bűntény a tömeggyilkosság kategóriába tartozik.
James Forrestal amerikai védelmi miniszter rejtélyes körülmények között meghal,
miután ellenzi a palesztinai zsidó terrort - 1949. május 22. [49] [50]
A kommunista Kína megszállja Tibetet
- 1950, az etnikai viszonyokat is megváltoztatják
Koreai háború
– 1950-53, 3 millió áldozat, Korea judeokommunista megfertőzése és a zsidók vezette USA támogatásával
A Gyűrűsféreg gyerekek ügy
- 1950-es évek, több 10 000 gyerekáldozat, Izraelben kb. 100 000 szefárd zsidó gyerek kapta a fejébe a megengedett röntgensugár-dózis 35 000-szeresét (!) bizonyos betegségekkel szembeni kezelésként, közülük 6000 egyből meghalt, sokaknál különböző betegségek alakultak ki
Az AIPAC (Amerikai-Izraeli Közügyek Társasága) amerikai zsidó lobbiszervezet megalakulása
– 1951, megalakul az amerikai politikát alapjaiban sakkban tartó, a népirtó Izraelt támogató szervezet
A Konrad Adenauer elleni merénylet
– 1952. március 27., az Irgun által felrobbantott bomba megölt egy németet, a merényletet személyesen Menachem Beginizraeli miniszterelnök rendelte el, a német kormány eltitkolta az esetet, és szabadon engedte a terroristákat, hogy elejét vegye az "antiszemita incidenseknek" a zsidók által uralt Németországban
Német jóvátétel a zsidóknak
- 1952, Németország tömérdek pénzt fizetett Izraelnek és csaló zsidó szervezeteknek az ún. holokauszt miatt, melynek köszönhetően Izrael kijutott a gazdasági válságból, sok zsidó hevesen tiltakozott ellene méltóságára a németgyűlöletére hivatkozva, többek között a tárgyalások leállításának céljából kíséreltek meg merényletet Adenauer német kancellár ellen
A hidrogénbomba megalkotása
- 1952, a zsidó Teller Ede✡ hozta létre
1953-as keletnémet felkelés leverése
– 1953. június 16-17., kb. 200-500 áldozat, 20-100 kivégzés, 3000 bebörtönzött (Hruscsov✡, Hilde Benjamin✡)
Az iráni kormány megdöntése
– 1953, angol és amerikai zsidók eltávolították a demokratikusan megválasztott iráni kormányt, és saját bábjukat, Mohammad Reza Pahlavi sahot ültették a hatalomba, aki diktatúrát hozott létre, titkosrendőrsége, a SZÁVÁK kínozta és tízezrével gyilkolta az embereket, ezért később, 1979-ben lezajlott és győzött az iszlám forradalom, majd a zsidók Irakkal támadtatták meg Iránt, és azóta Iránt folyamatosan déminozálják a zsidó világmédiában és kegyetlen szankciókkal sanyargatják, holott ők a felelősek mindenért
Algériai háború
- 1954-62, kb. 1 millió áldozat, Algéria függetlenségi háborúja a zsidók uralta Franciaország ellen, a franciák rengeteg embert gyilkoltak meg, máig tagadják, elhallgatják bűneiket, a háború után a zsidók és az európaiak elhagyták Algériát (Pierre Mendes France✡), Michel Debre✡) [51]
Második izraeli-arab háború (szuezi válság)
– 1956, Izrael, Nagy-Britannia és Franciaország alattomos módon megtámadta Egyiptomot a Szuezi-csatorna jogszerű államosítása miatt, Izrael elfoglalta a Sínai-félszigetet, csak szövetségesei nyomására adta vissza
Kossuth téri vérengzés
- 1956. október 25., zsidó ÁVH-sok a Földművelésügyi Minisztérium épületének tetejéről lőtték a békés tömeget, illetve szovjet tankok is, több 100, akár 1000 áldozat
1956-os magyar forradalom leverése
– 1956, 200 000 menekült, kb. 5000 áldozat, a zsidó Hruscsov✡ utasítására zsidó terroristák (pl. Czinege Lajos✡, Apró Antal✡, Kádár János✡, Biszku Béla✡, a későbbi miniszterelnök Horn Gyula✡, stb.) vérbe fojtják a magyar forradalmat
Magyar Szocialista Munkáspárt megalapítása
– 1956. október 31., egészen 1989-ig a kommunista elnyomás egyetlen pártja
1956-os szovjet megtorlás
- több 100 áldozat, zsidó "vezetők", ávósok, bírók közreműködésével, a belügyminiszter Biszku Béla✡ volt
Kubai kommunizmus – 1958-tól, a zsidó Fidel Castro✡ vezetésével
Kínai nagy éhínség
- 1958-61, 20-40 millió áldozat
A 18 éves Mansfeld Péter✡? kivégzése
- 1959. március 21., fél órán át szenvedett a bitófán
A tibeti felkelés leverése
- 1959, 90 000 áldozat
Adolf Eichmann volt német tisztviselő elrablása
Argentinában, és kivégzése Izraelben egy terrorper után – 1960-62
Francis Parker Yockey fehér vezetőt, filozófust öngyilkosságba kényszeríti
(vagy meggyilkolja) az FBI egy San Francisco-i börtönben - 1960. június 16.
A berlini fal felépítése – 1961
Az Amnesty International „humanista” (zsidó) szervezet megalapítása – 1961
Az izraeli atombomba létrehozása
– 1960-as évek, Izrael nem ismeri el atomhatalmi létét, hogy kibújjon a nemzetközi szerződések alól, a bombát később többször is majdnem ledobta más államokra (pl. 2003-ban az USA által megtámadott Irakra)
A neutronbomba megalkotása
- 1963, Samuel Cohen✡ hozta létre
John F. Kennedy amerikai elnök meggyilkolása
- 1965, a zsidó maffia ölte meg a FED miatt
Robert Kennedy meggyilkolása,
a tettes állítólag egy "palesztin" fiatalember, majd John Kennedy, a volt elnök fia is "repülőgépbalesetben" hal meg, a fekete doboz eltűnik, a holttesteket boncolás nélkül elhamvasztják.
Vietnámi háború
– 1965-73, min. 3 millió áldozat és 58 000 amerikai. Háború a judeokommunizmussal fertőzött észak-vietnámiak és a zsidók vezette USA között.
Kulturális forradalom Kínában
- 1966-76, a kínai kommunisták megölik a rendszer "ellenségeit", legalább félmillió áldozat
Harmadik izraeli-arab háború (hatnapos háború)
– 1967, Izrael elfoglalta Gázát és a hatalmas Sínai-félszigetet Egyiptomtól (utóbbit 1979-ben visszaadta cserébe a békéért és Izrael elismeréséért, az addig betelepült több ezer cionista zsidó telepest 1982-ben kitelepítették), a Golán-fennsíkot Szíriától, Ciszjordániát és Kelet-Jeruzsálemet Jordániától
A USS Liberty megtámadása
- 1967. június 8., 34 áldozat, izraeli repülőgépek lebombázzák az amerikai hadihajót, az USA nem mer közbelépni [52]
Gáza megszállása
– 1967-től, a zsidók a világ legnagyobb gettójába zárják a palesztin őslakosokat
Laoszi kommunizmus – 1968-tól
1968-as anarchista diáklázadások világszerte
– bizonyítottan nihilista zsidók álltak a háttérben (pl. a pedofil hajlamú Daniel Cohn-Bendit✡, aki a párizsi lázadások elindítója és vezetője volt) [53] [54]
Karameh háború
– 1968, izraeli-jordán villámháború, kb. 200 áldozat, a zsidók betörtek Jordániába
Kreisky-Wiesenthal-ügy
- a nácivadász Simon Wiesenthal✡ a 70-es években végig támadta Bruno Kreisky✡ kancellárt, mert kormányának több "náci" múltú tagja volt, végül Kreiskyt (!) kötelezték jelentős kárpótlás fizetésére hitelrontás miatt [55]
Isten haragja hadművelet
- 1972-től 20 éven át a Moszad terroristának nevezett embereket gyilkolt a zsidó fanatizmustól és bosszúszomjtól vezetve a müncheni "terrortámadás" bosszújaként, az abban részt vevő Fekete Szeptember tagjait, rengeteg más "terroristát" és sok ártatlan embert öltek meg a zsidók. Volt, akit busz alá löktek, egy másikat ötödszörre sikerült felrobbantaniuk, 8 ártatlan emberrel együtt. A meggyilkoltak családjainak a zsidók megírták, hogy nem felejtenek. Golda Meir elnök hagyta jóvá.
Izrael lelő egy a viharban eltévedt líbiai polgári repülőgépet a megszállt Sínai-félsziget felett
- 1973. február 21., 108 áldozat
Negyedik izraeli-arab háború (Jóm kippúri háború)
– 1973, Izrael, teljes veresége küszöbén az atombomba ledobásával zsarolta Amerikát, és csak annak segítségével menekültek meg a zsidók
Lillehammer-ügy
- a Moszad megölt egy ártatlan embert, Ahmed Bouchikit Lillehammerben, mert összekeverték egy "terroristával"
A zsidó Samuel Byck egy repülővel akar a Fehér Házba csapódni,
hogy megölje Richard Nixon amerikai elnököt - 1974. február 22., két embert megöl a repülőn, majd öngyilkos lesz
Kambodzsai kommunizmus -
1975-1993, Pol Pot rémuralma 1975-79 között, 2 millió áldozat, minden 3-4. embert megöltek a judeokommunizmus nevében, olyanokat, mint a városban élők vagy a szemüvegesek
A zsidó Sara Jane Moore merénylete Gerald Ford amerikai elnök ellen
- 1975. szeptember 22., San Francisco, nem találja el az elnököt, a második lövést blokkolják
Zsidó kommandósok törvénytelenül kiszabadítanak 103 zsidó túszt az ugandai repülőtéren (Mennydörgés-hadművelet)
- 1976. július 4., német és palesztin "terroristák" eltérítettek egy Air France-gépet, a nem zsidó túszokat elengedték, 4 zsidó túsz meghalt, többet közülük maguk a zsidók lőttek le, egy zsidó katona, a későbbi tömeggyilkos-miniszterelnök Netanjahu testvére meghalt, a zsidók megölték a 8 "terroristát" és még 40 ugandait
A nácivadász Simon Wiesenthal Központ megalapítása Los Angelesben
- 1977, mely a jogtalan zsidó bosszúszomj egyik jelképe
Afganisztáni háború
(szovjet-afgán háború) – 1978-89, 5 millió menekült, 1.5 millió áldozat
Iráni forradalom
– 1978-79, az amerikai báb, a perzsaellenes Mohammad Reza Pahlavi sah ellen robbant ki felkelés, ezután Irán iszlám köztársasággá alakult
Egykepolitika Kínában
- 1979-től, 400 millió meg nem született gyermek, 100 millió megölt lány magzat
Irak-iráni háború
– 1980-88, az amerikai zsidók felfegyverezte és támogatta Irak megtámadta Iránt, azonban Irán győzött. Irak vegyi fegyvereket is bevetett részben kurd civilek ellen, 1-1.5 millió áldozat.
Az iraki atomreaktor elleni izraeli támadás – 1981
Ötödik izraeli-arab háború (első libanoni háború)
– 1982, Izrael évtizedekre megszállta Dél-Libanont beavatkozva a libanoni polgárháborúba (Libanon más részeit Szíria szállta meg), és Bashir Gemayelt ültette az elnöki székbe, akit beiktatása előtt megöltek, ezért testvére követte a poszton 1988-ig, 20 000 áldozat (1200 zsidó)
8000 etióp (fekete) zsidót Izraelbe szállítanak az izraeliek – 1984
Olof Palme svéd miniszterelnök meggyilkolása
– 1986. február 28., rejtélyes körülmények között, közelről lőtték hátba az Izraelt is bíráló miniszterelnököt, könnyen lehetséges, hogy a Moszad tette [56] [57]
Csernobili atomkatasztrófa
– kommunista Ukrajna, 1986. április 26., min. 100 000 rákban meghalt áldozat 2050-ig
Rudolf Hess meggyilkolása - 1987. augusztus 17., 93 éves korában, röviddel szabadulása előtt gyilkolták meg [58] [59]
Első intifáda,
palesztin felkelés a zsidó uralom ellen Izraelben – 1987
Megalakul a magyarországi zsidópárt, az SZDSZ
– 1988. november 13., hivatalosan liberális pártként, fő célja a zsidó élősködés védelme, a magyar nép megkárosítása. 1994-ben az addig legantikommunistább párt koalícióra lép az MSZMP utódpártjával. Ismertebb tagjai Göncz Árpád✡, Demszky Gábor✡,Kuncze Gábor✡, Kis János, Pető Iván✡, Fodor Gábor✡, Vásárhelyi Miklós✡, Haraszti Miklós✡, Tamás Gáspár Miklós✡, Kóka János✡, Eörsi Mátyás✡, Magyar Bálint✡, Tölgyessy Péter✡, Bauer Tamás✡, Horn Gábor✡, Gusztos Péter✡, Mécs Imre, Hack Péter✡, Rajk László✡, Iványi Gábor✡, Kőszeg Ferenc, Ungár Klára✡, Dornbach Alajos✡, Sándor Klára✡, stb.
A Magyar Szocialista Párt, az MSZMP jogutódjának megalapítása
– 1989. október 9. (elnökei: Nyers Rezső✡, Horn Gyula✡, Kovács László✡, Hiller István✡,Gyurcsány Ferenc✡, Lendvai Ildikó✡, Mesterházy Attila✡)
A cionista szabadkőművesek , hogy vonnák felelőségre a hittestvéreiket , a következő lépés a világ kártalanítása lenne a két világégése miatt !!
A kommunizmus felelőseit nem vonják felelősségre Európában
– 1990, döntően zsidókat, nemzetközi zsidó nyomásra
A magyarországi kommunizmus felelőseit nem vonják felelősségre
– 1990, a zsidó gyilkosok, rablók, hazaárulók és azok ismerősei ehelyett meggazdagodnak[60], majd kormányra kerülnek 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban
Irak elleni ENSZ (zsidó-amerikai) szankciók
– 1990-től napjainkig, majdnem teljes kereskedelmi és pénzügyi embargó, miután Irak megtámadta Kuvaitot. Több 100 000, akár félmillió gyermek áldozat, összesen 1 millió áldozat – bármiféle eredmény nélkül.
Mintegy 200 000 orosz zsidó szivárog be Németországba
a Szovjetunió megszűnése után – 1990
14 000 etióp (fekete) zsidót Izraelbe szállítanak az izraeliek - 1991
Az apartheid rendszer megszüntetése nemzetközi zsidó nyomásra Dél-Afrikában
– 1994, ezután a feketék szabadon gyilkolhatják az embereket, évente 20-30 000 gyilkosság történik, sok nőt megerőszakolnak, szabadon rabolhatnak, közbiztonság gyakorlatilag nincs, a dél-afrikai atomtölteteket megsemmisítik, a gazdaság összeomlik, egy fordított, fekete apartheid rendszer alakul ki, ami már nem zavarja a zsidókat - legalább 500 000 áldozat 1994 óta [61]
A szadista zsidó tömeggyilkos,
Slomo Morel Izraelbe menekül Lengyelországból az igazságszolgáltatás elől, izraeli fajtásai sosem adták ki, és antiszemitizmussal vádolták a lengyel és nemzetközi hatóságokat
1994-ben Baruch Goldstein megöl 29 palesztint egy mecsetben
Columbine középiskolai mészárlás
- 1999. április 20., a zsidó Dylan Klebold✡ és társa meggyilkol 12 tanulót és egy tanárt a Columbine középiskolában (Columbine, Colorado), majd öngyilkosok lesznek
Második intifáda
, palesztin felkelés a zsidó uralom ellen Izraelben – 2000
A 2001 szeptember 11-én
az úgynevezett terrortámadás (Világkereskedelmi Központ, 4000 áldozat) megrendezése, aminek ürügyén az immár elhomályosulóholokauszt legenda továbbfolytatásaként zsidó ellenőrzés és terror bevezetése világszerte, ez szolgál emellett a különféle agressziók, mint Irak megszállásának Afganisztán lerohanásának és más terrorcselekményeknek "indoklására".
Afganisztáni háború
(amerikai-afgán háború) – 2001-től, az USA törvénytelenül megtámadta Afganisztánt a CIA-s zsidók által megrendezett szeptember 11-i terrortámadásra hivatkozva
Az izraeli fal megépítése
- kb. 2002-2012, a zsidók falat húznak a berlini fal mintájára az őslakosokat elzárva
Magyarországi cigánybűnözés létrehozása és gerjesztése,
a cigányok elszaporítása a magyarok ellen, illetve a magyar nemzet és nemzettudat megsemmisítése céljából, bűncselekményeik és élősködésük támogatása, nagyvonalú segélyezés a dolgozó magyarok rovására. (szociáldemokrata, liberális, zöld, jogvédő stb. mezbe bújva)
Nagy László
és Weiszdorn Róbert bestiálisan meggyilkol nyolc magyart Móron - 2002, a tettesek jól láthatóan zsidók [62]
Iraki háború
– 2003-tól, 1.5 millió áldozat
Rachel Corrie
amerikai békeaktivista meggyilkolása - 2003. március 16., bulldozerrel ment át rajta egy zsidó, a gyilkost felmentették
Hatodik izraeli-arab háború
– 2006, második izraeli-libanoni háború, kb. 1000 áldozat, Izrael megtámadta Libanont két elrabolt izraeli katona miatt
A 2006-os budapesti rendőrterror az 1956-os forradalom 50. évfordulóján
- 2006. október 23., a zsidó Gyurcsány Ferenc✡ miniszterelnök, Gergényi Péter✡rendőrkapitány és társaik terrort alkalmazva rendőrhordákkal brutálisan megverették a békés magyar ünneplőket megfélemlítés céljából, nyílt hazaárulást és terrorcselekményt elkövetve (14 szemsérült)
A feltételezett szíriai atomreaktort lebombázza Izrael – 2007
Jörg Haider
sikeres, rendkívül népszerű radikális és zsidóellenes osztrák politikus rejtélyes autóbaleset áldozata lesz - 2008. október 11., valószínűleg a Moszadölette meg
Gázai háború
– 2008, 1300 áldozat, Izrael megtámadta az általa gettóba zárt gázai palesztinokat, és háborús bűnöket követett el (pl. foszforbomba)
2008-as gazdasági világválság
– több 100 millió érintett, zsidók generálták, irreálisan pozitív hitelminősítésekkel, egyúttal fedezet nélküli hitelek tömeges kibocsájtásával
A 2008-2009-es cigánygyilkosságok
- 6 áldozat, titkosszolgálatos zsidók megszervezésével történt (egészen a bűncselekmény-sorozat kezdetéig megfigyelték a gyilkosokat, majd zsidó nyomásra leálltak a megfigyeléssel), a magyarok és cigányok egymásnak ugrasztása, ill. a magyarok rossz színben feltüntetése céljából
Az SZDSZ bukása után megalakul a zsidók új pártja, az LMP (Lehet Más a Politika)
– 2009. február 26., a párt szintén ultraliberális és zsidóvédő, de az „ökológiai” jelleget helyezi előtérbe a magyarok megtévesztése céljából, vezetője a magyarellenes TASZ egykori elnöke, Schiffer András✡ [63]
Állítólagos sertésinfluenza-járvány
- 2009. március, a még a közönséges influenzánál is veszélytelenebb járvány (kitalált betegség) veszélyességét a média és "független" szervezetek segítségével (köztük a WHO-val) felnagyították zsidó csoportok, melyek ezáltal horribilis nyereségre tettek szert. Az oltóanyagot, a Tamiflut a Donald Rumsfeldhez köthető Gilead Sciences gyártotta. Video [64] [65] [66]
2009-2010, terrorper Münchenben
a 92 éves beteg John Demjanjuk ellen egy hamisított igazolvány alapján, akit Izraelben 1983-88-ban már fölmentettek a hamis zsidó vádaskodás alól. John Demjanjukot nem engedik vissza az USA-ba családjához, egy németországi idősek otthonában hal meg 2012-ben.
A "holokauszt" tagadását büntető törvényt hoznak Magyarországon
- 2010. április 10., ezután megkérdőjelezni sem lehet a holokauszt hazugságait, jelentőségét (a főbűnösök: MSZP, SZDSZ, valamint Mesterházy Attila✡, Sólyom László államelnök✡, később a Fidesz sem törli el a törvényt)
Ernst Zündelt 8 év börtönnel sújtják,
nem utazhat ki amerikai feleségéhez, és ő sem hozzá, Horst Mahler 11 évet kap, és más személyeket is lecsuknak az ún. holokauszt tagadása miatt.
Van, aki zsidózásért kap börtönbüntetést. A radikális portált üzemeltető osztrákokat sok-sok évre elítélik.
A Mavi Marmara segélyszállító flottilla megtámadása
– 2010, 9 halott, a zsidók által lezárt Gázába segélyszállítmányokat vivő aktivistákat a hajójukon megtámadták az izraeli kommandósok, közülük kilencet fejbe lőttek, kirabolták

2016.október 2.-án ne vállalj közösséget, ne vegyél részt!
Emlékezz magyar!
2004. E U S. csatlakozás. Mi lett jobb? Választási ígéretek. Lett-e bármely ígéretből a népnek jobb?
Kiért és miért kellet sok-sok magyarnak elhagyni hazáját?
El kell végre döntened, nincs tovább! A kifosztóiddal, áruló hóhéraiddal nem vállalj semmilyen közösséget!
Saját lábunkra kell állni és a mi "HUN" közösségünket kell megalapozni, felépíteni!
Mindenre van megoldás, a legjobb tudásunk szerint fogjuk a "HUN" közösséget ATILLA nagy királyunk példája, útmutatása, szelleme vezesse népünket győzelemre! Népünk a legnagyobb szellemi
tőkével a világot lesz képes vezetni!
Feltalálóink a "HUN" igazságos vezetésre várnak, hogy a legjobb technika, műszaki és egyéb más területen is a legjobban szolgálják népünket nemzetünket.
Erre készüljünk mindannyian!
ISTEN áldjon benneteket! Áldás, Áldás, Áldás


Szeretettel küldöm minden igaz magyarnak!

Hazánkért, nemzetünkért

Örök nagyhatalom mindenség temploma,
Ki rügyet bontogatsz a leveletlen ágra.
Ki beszórod az eget ragyogó csillagokkal,
Erdőt üdvözítesz nótázó madárral,
Bájoló színt csókolsz a föld virágába,
Vizet fakasztasz sziklabérc falába,
Kinek a megváltás pillanat lehelet,
Te tudod a kezdést és látod a végzetet.
Ismered megrabolt koldus nemzetünket,
Mennyire civódik, mégse akar egyet.
Széthúzás, gyűlölet kel ki rajta,
Ezt a gazt irtani már alig akarja.
Elveszünk Istenünk, könyörülj meg rajta,
Összetartó lelket lehelj a magyarba.
Lelkesedő tüze ne csak pislákoljon,
Elveszett hazánkért magasra lángoljon.
Add vissza vérünkért koszorús földünket,
Áldásod kincsével szeretve szenteld meg!

Áldás, Áldás, Áldás!


Ősi Hun Magyar Himnusz:
"Országok országa, törvénytudás népe,
Napkelet s nyugat közt a világnak fénye,
Nagy a Te nemzeted, nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos, hogy fel sem érheted.
Mint a magas menny s ég, szíved mérhetetlen,
Életed gyökere szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdők, hős föld büszke népe,
Ez a Te végzeted ősi öröksége!
Erős, gazdag vár vagy, de az örök törvényt,
Amit Isten Rád rótt, vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön győzedelmes végzeted:
Az Úr oltára Te vagy, emeld fel a fejed!"

"Pusztító rengés tör fel a mélyből,
Ébred a népünk mély sötét éjből!
Üstökén ragadja meg a sátánt,
Hevenyészett szitáján ma már átlát."
Áldás, áldás, áldás!

Vörösmarty Mihály: Szózat

Hazádnak rendületlenül
Légy híve, ó magyar;
Bölcsőd az s majdan sírod is,
mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.

Ez a föld, melyen annyiszor
Apáid vére folyt;
Ez, melyhez minden szent nevet
Egy ezredév csatolt.

Itt küzdtenek honért a hõs
Árpádnak hadai;
Itt törtek össze rabigát
Hunyadnak karjai.

Szabadság! Itten hordozák
Véres zászlóidat
S elhulltanak legjobbjaink
A hosszu harc alatt.

És annyi balszerencse közt,
Oly sok viszály után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Él nemzet e hazán.

S népek hazája, nagy világ!
Hozzád bátran kiált:
„Egy ezredévi szenvedés
Kér éltet vagy halált!”

Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,
S keservben annyi hû kebel
Szakadt meg a honért.

Az nem lehet, hogy ész, erõ
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy átoksúly alatt.

Még jõni kell, még jõni fog
Egy jobb kor, mely után
Buzgó imádság epedez
Százezrek ajakán.

Vagy jõni fog, ha jõni kell,
A nagyszerû halál,
Hol a temetkezés fölött
Egy ország vérben áll.

S a sírt, hol nemzet sûlyed el,
Népek veszik körûl,
S az ember millióinak
Szemében gyászköny ûl.

Légy híve rendületlenûl
Hazádnak, oh magyar;
Ez éltetõd, s ha elbukál,
Hantjával ez takar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése