Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszönet minden segítõnek! Hamarosan lesz ultimátum a bankoknak is!

Hírek
Megmozdult az ország: összejött a pénz, nem viszi a bank a házat

KARÁD | Könnyekkel a szemében hálálkodott Verb Ferencné mindazoknak, akik adományaikkal segítettek abban, hogy ne vegyék el a házat a súlyosan sérült fia és a család feje felõl. Történetükrõl korábban már beszámoltunk. Ferenc fia házvásárlásra vett fel svájci frankos kölcsönt, amelyet nem tudott fizetni, mert nem sokkal késõbb baleset érte, elgázolták, amikor motorral közlekedett.

A baleset óta a férfi éber kómában van. Többször megmûtötték, de állapotában nem következett be javulás, így a nap 24 órájában az édesanya gondozására szorul. Közben a család minden pénze a fiú gyógyíttatására ment el, emiatt nem tudták fizetni a kölcsönt, amelynek törlesztése végül havi 120 ezer forintra duzzadt. A szülõk a kölcsönhöz jelzálogként a saját lakásukat és a szõlõültetvényüket ajánlották fel, ez került veszélybe. A bank ultimátumot adott, ha március végéig nem fizetnek ki ötmillió forintot, elveszik az ingatlant.

– Egyetlen hónapunk volt arra, hogy összegyûjtsük a pénzt. Március 3-án indítottam el az akciót egy közösségi portálon. A Somogyi Hírlap is segített. Eleinte nem is hittük el, hogy sikerülhet, de csodával határos módon összeadták az összeget az emberek. Most olyan boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani! – mondta Verb Ferencné, aki lapunk hasábjain is szeretné kifejezni a köszönetét mindenkinek, aki mellettük állt. – Felsorolni is nehéz, hányan támogatták õket, kisebb-nagyobb összegekkel. Külföldön dolgozó magyarok, Fecó régi munkáltatója, a karádi önkormányzat, Witzmann Mihály országgyûlési képviselõ is beszállt, hogy összedobják az ötmilliót.

Witzmann Mihálytól tudjuk: attól fogva, hogy felhívását közzétette a Facebook-oldalán, néhány nap alatt (a saját felajánlásán túl) 600 ezer forintot adtak össze cégek, vállalkozók és magánszemélyek, az összegyûlt pénzt személyesen adta át Karádon az édesanyának.

Verb Ferencné a minap egy kaposvári ügyvédnél járt, átutalták a banknak a tartozást. Most már csak a végrehajtási eljárást kell leállítani.
– Szavakkal el sem lehet mondani, mennyire boldog vagyok! Nem tudom, hogyan lehet majd meghálálni mindezt – mondta a könnyeivel küszködve az édesanya. – Három gyermek és a lányom gondviselõje vagyok, mindannyiunknak megmarad ez a ház, és Fecót sem kell elhelyezni máshol, tudom tovább gondozni. Csak apró dolgokra képes: sírásra, mozgatja a fejét vagy jelez nekem a kezével, a szemével. Apró dolgok ezek, de nekem nagyon sokat jelentenek…
(sonline)


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.13 másodperc
6,880,809 egyedi látogató