Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elsõ találkozás a héber éber õreivel

Hírek

Múlt hét elején egy éjszakába nyúlt tárgyalás után, hazafelé menet Szentes városába érve elsõbbségadás kötelezõ táblánál jobbra kanyarodtam. Távolról feltünt egy autó fénye. de én még úgy itéltem meg, hogy kényelmesen ki tudok kanyarodni. Az autó a nyomomba szegõdött, majd bekapcsolta a kék színû díszkivilágitását. Én ekkor úgy határoztam, hogy én ezeknek nem állok meg! Majd másfél kilométer hosszan ment a fényorgona, mire megérkeztem a lakóházam bejáratához. Ekkor kinyitottam az ajtót, az egyik héber õr odarohant hozzám, erõsen megmarkolta a karom  és ki akart szaggatni az autómból. Mivel én ezt nem vettem jó néven és nem is tûröm el egyetlen héber õrnek sem, hogy erõszakot alkalmazzon velem, ezért erélyesen rászóltam, hogy azonnal takarodjon arrébb, mit képzel, ki maga?

Majd bemutatkoztam neki, hogy ki vagyok, erre föl õ megkérdezte, hogy mentelmi jogom van? Mire én nemmel válaszoltam, hiszen az a politikus bûnözõknek van!

Ezután megkérdezte a három rendõr közül az egyik, hogy ha Gyõrig mentem volna, akkor sem álltam volna meg? A kérdésre annyit válaszoltam, hogy NEM!

Folytattam, hogy miért kellene nekem megállni a "pintér rt. alkalmazottjainak? Ezután felvilágosítottam a három urat,( mert közölték velem, hogy a 2012. évi alaptörvényre hivatkozva állítottak meg) hogy az rám nem vonatkozik.! Az alaptörvény amit a kormány meghozott az "állam és népellenes!" Majd folytattam, hogy  egyetlen politikai párt sincs felhatalmazva a nép által semmilyen alkotmányos rend megváltoztatására! Azt csak kizárólag a nép által felhatalmazott, a nép által  választott alkotmányozó nemzetgyûlés teheti meg! A kormány a 2012. évi alaptörvénnyel megszüntette azt az alkotmányban lévõ jogot, amely arra utal, hogy a hatalom a népé! Ezzel az alkománymódosítással megszüntette a Magyar államot és létrehozott egy saját diktatórikus államot.  De nem csak ezt változtatták meg, megszüntette a társadalom biztosításból befizetett gyógyellátásra való jogosultságot is. Továbbá megszüntette a nyugdíjellátásra való jogosultságot! Tehát nem jár, csak adható, vagy bármikor elvehetõ!  Ezért nem vonatkozik rám a 2012. évi alaptörvény, melyre minden hatalmon lévõ személy hivatkozik. Tájékoztattam õket, hogy a jövõben sem számítsanak arra, hogy szirénázásuk ellenére meg fogok állni! Annyit közölt velem az egyik rendõr, hogy egy elõadótól fogok kapni egy meghívót, mire én közöltem vele, hogy alig várom azt a találkozót, hogy õt is felvilágosíthassam! Így ért véget a "héber éber" õreivel való éjfél utáni randevúm!

N.B.

 

 

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.05 másodperc
6,941,422 egyedi látogató