Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden bajnak okozói, forrása a vallások. Vallások vezetõje a "Vatikán!"

Hírek
Minden út Rómaba vezet...!

Jezsuita Rend a Szent Római Birodalom uralja a világot közösségek és apostoli mûvek által szervezett "tartományok" tartozó egy tíz " assistancies ", vagy 10 Kingdoms . [ KATTINTSON INTERAKTÍV TÉRKÉP megalkották ] , mint kattintson a régióban a világ megjelenik egy lista az összes tartományok tartoznak a " Asszisztencia " kiválasztotta; meg fogja találni a címét közigazgatási hivatalok mindegyike, valamint a kapcsolatok, hogy a honlapján sikerül.
A jezsuiták a folytatása rendelések a Szent Római Birodalom birodalmi. Ez egy majdnem 500 éves titkos mûveleteket, geopolitikai, férfiak egyetlen olyan szervezet, strukturált, mint egy titkos katonai mûveletet a NATO és az Európai Bizottság számára a 4. Reich a Szent Római Birodalom . Õk most készül a 5.-Reich , a BRICS , átadásával le a nyugat-kelet. - Bõvebben.
A jezsuiták vagy "Jézus Társasága" - ahogy hivatalosan ismert - eredetileg a Vatikán, hogy szembeszálljanak a különféle reformáció európai mozgalmak, amelyre a Vatikán sokat veszített a vallási és politikai hatalom. Manipulálásával és mint irányító fõbb vallási szervezetek, azok sikerült teljesen ellenõrizni a - obszcén gazdag - Vatikán intézmény és a katolikus papság hierarchikus sine 1814 . Abszolút idõbeli uralkodó erõ mindig is a Vatikán intézmény elsõdleges célja, jelenleg is szabályozza egyéb szervezetek együtt Máltai Lovagrend , mint például:
Az ENSZ , az Új Világrend kormány
A NATO, a katonai erõ
Európai Bizottság a 4. Reich a Szent Római Birodalom
Council on Foreign Relations és más gondolkodók , döntéshozók
egyes jegybankok , a ponzy rendszer Fiat valuta rendszer
nagyvállalatok kisajátítani a világ
titkosszolgálatok (CIA, Moszad, az Interpol, az NSA, MI6, KGB, ...)
Számos társadalmak és kultuszok , mint a szabadkõmûvesség ( "A Testvériség"), és az Opus Dei
[tovább]
A jezsuiták a folytatása rendelések a Szent Római Birodalom . Geo-politikai, hím egyetlen olyan szervezet, strukturált, mint egy titkos katonai mûvelet kezdõdött a létesítmény a City of London, az úgynevezett "The Crown". Ez az entitás a teremtõ és vezérlõ az a Bank of England , a US Federal Reserve , a Világbank , az IMF , a BIS , az Európai Unió , valamint a különbözõ kartellek és a vállalatok szerte a világon . A Crown Bank of England került és átvette irányítást az Egyesült Államokban. A Crown még soha nem volt a király vagy királynõ Anglia alapítása óta a testület, de a brit monarchia egy báb a The Crown , szabályok parlament Nagy-Britannia és hatáskörébe tartozik az miniszterelnökök egy vatikáni lovagi úgynevezett térdszalagrend . A térdszalagrend a titkos belsõ csoport, amely egy elit csoport a Rend Szent János Jeruzsálem amely a brit része a máltai lovagok. A lovagok a vezetõk a bizottság 300 alárendelõdik a bizottság 13 . Amíg az emberiség bezárva a rács e hatalmi struktúra, akkor mindig a rabszolgák fizikailag és szellemileg. - [Read more]
Sovereign Washington DC nincs hatalma a Sovereign Vatikán. A Vatikán vezérli Washington DC amely jött létre, a római katolikus földterületek pápa és Carroll családok. Van egy részét Virginia és Maryland része megadta a Szûz Mária, vagy a Queen Semiramis Babilon. Ugyanez volt a Carroll család, aki létrehozta Georgetown katonai erõd Egyetem, amely uralja Washington DC és az Egyesült Államok. Az amerikai pápa aka bíboros Timothy Dolan nem köti az USA-ban és minden hûséget a pápa (V ajtó), amelynek õ az egyik a sok zsanérok. - [Tovább]
Azt mondják, hogy az Egyesült Nemzetek nemzetközi szervezet, melynek célja, hogy elõsegítse az együttmûködést a társadalmi haladás, a gazdasági fejlõdés, a nemzetközi biztonság és a nemzetközi jog. Úgy reklámozzák magukat, és támogatni a jó hírû szervezet, amely foglalkozik a béke és a biztonság, a fejlõdés, az emberi jogok és a humanitárius ügyek. Ez nem meglepõ, hogy az Egyesült Nemzetek az élvonalban a nemzetközi konfliktusok és az instabilitás, elsõsorban támogatása magukat határozzák meg magukat, bringers a béke, az együttmûködés és a biztonság. A történelem során személyiségek mindig is igyekezett festeni egy olyan felfogás, magukat annak érdekében, hogy befolyásolja és agymosást a tömegek benyújtása kívánt napirend.- [Tovább]
"És a pogányok, a saját ostobasága bizonyult könnyebb másikért, mint vártuk, hogy legyen. Az ember azt várná több intelligenciát és praktikusabb a józan ész, de nem jobb, mint egy birkanyájjal. Hadd legelnek a területen, míg el nem lesz kövér ahhoz, hogy méltó arra, hogy tépte a jövõnk a világ királya ... "a londoni katolikus Közlöny február 1936 szenzációs cikk megjelent cím alatt:" a zsidó veszedelem és a katolikus egyház "."

[ OLVASS TOVÁBB ]

Mintegy AD1400, európai hatalmi központ a két egymással táborok:
A ghibellinek, aki támogatja a császárok Hohenstaufen család
A Guelphs, származó Welf a német herceg, aki versenyzett Frederick ellenõrzése a Szent Római Birodalom
- Bõvebben.
Pepe Orsini, Olaszország és Henry Breakspear, Macau, Kína az igazi nagyhatalom.

Ez a Guelph és a Ghibelline hatalmat az emberiség. A Cecil család által irányított erõs jezsuita család néven a Pallavicini. Maria Camilla Pallavicini sokkal erõsebb, mint a Queen Elizabeth II.


A királynõ és Fülöp herceg teljesen alárendelve a pápai Bloodline a Breakspear család és a jezsuita UKHQ a 114 Mount Street , Mayfair, London W1K 3AH, UK (ellenõrizze a térképen, hogy hangos irányító központok .

- [Tovább]
Felvegyék a New World Order (NWO) a következõ Ice Age "a következõk: 1) eltörlése az összes megrendelt kormányok 2) magántulajdon megszüntetése 3) eltörlése öröklési 4) eltörlése hazafiság 5) eltörlése a család 6) eltörlése vallás 7) létrehozása világkormány 8) Építsd 6000 új városok között 40 fokos szélességi
9) Remélhetõleg ha SEAWAPA lehet valahogy benne, sok ember életét megkíméli

[ OLVASS TOVÁBB ]
Mivel az idõ Alexandriai Philón, mint elõtte, a vallás a antiprogress, leszállt oligarchia volt és ez ISIS istentisztelet. Rajz a kultikus rituálék a misztikus "szövetség" ígéret visszatér a "Land of Sion". Miután Lincoln meggyilkolása 1865 Judah Benjámin és Albert Pike létre a Láthatatlan Birodalom a Knights of the Ku Klux Klan mibõl maradt megmenthetõ a lovagok az Arany kör. Judah Benjamin hozzájárult a támogatások egy részét a KKK, de a nagy része a finanszírozás által kezelt különbözõ Egyesült Államok déli ága B'nai B'rith által ellenõrzött Rágalmazásellenes Liga és a kapcsolódó cionista szervezetek a mai napig.


[ OLVASS TOVÁBB ]
A kereszténység egy másolt vallás által létrehozott Konstantin császár politikai célokra. Mellesleg, Konstantin megölte feleségét és fiát, és késõbb az egyház tette Saint.

Saint Konstantin másolt vallás alapján egy mítosz, a perzsa megváltó isten Mithra, a megfeszített ie 600? Ie 400 ?, amely alapján más hasonló mítoszok, egészen vissza a Chrishna India (a mitikus isten, hogy néhány állítást "feszítették" ie 1200 körül).
A jezsuiták elõször lépett Japánban mintegy 1549 és is melegen fogadta a japán császár. A jezsuiták nevezték magukat "keresztények", és azt mondta, hogy azért jött, hogy hirdesse a "kereszténység". Elszigetelt a birodalom, a japán nem volt tudomása a világtörténelemben. Ez a szeretet hamar kiderült, hogy utálom ha azonban a ravasz japán kiderült, hogy a "misszionáriusok" éppen az élen egy megszálló hadsereg.


- [Tovább]

Fekete Mágia szabadkõmûvesség egy szimbólum fokozatok 9-11 amelyek ábrázolják a levágott fejet egy rövid kard, egy szimbólum ábrázoló pusztítás a régi rend, így a New World Order (NWO) lehet megállapítani. A jezsuiták kezdõdött misztikus babiloniak korszak. Egyiptomi médium Egy-Press jelentése, hogy az iszlám állam önjelölt kalifa Abu Bakr al-Bagdadi, egy izraeli Moszad ügynök, akinek igazi neve Shimon Eliot. Szerint Egy-Press, Eliot aka al-bagdadi "együttmûködött az amerikai, a brit és az izraeli hírszerzés egy olyan szervezet létrehozása, amely képes vonzani terrorista szélsõségesek a világ egy helyen. De az ISIS lefejezés parányi képest megerõsítette Vatikán lefejezés csecsemõk és gyermekek. - [Tovább]

Apa Adolfo Nicolás SJ Pachón, az általános elöljárója a jezsuiták, az egyik hat fõpapok által kijelölt Ferenc pápa kidolgozásába a felülvizsgált relatio a Püspöki Szinódus jelenleg zajló Rómában.
Elsõdleges rajzoló van Erdõ Péter bíboros. Cardinal Gianfranco Ravasi elnöke a vatikáni Pápai Kulturális Tanács; Cardinal Donald W. Wuerl érsek Washington DC; Érsek Victor Manuel Fernandez rektor Pápai Katolikus Egyetem Argentína és az egyik pápa Francis 'top teológiai tanácsadók; Érsek Carlos Aguiar rétes Mexikó elnöke, a latin-amerikai Püspöki Konferencia érsek Peter Kang U-Il Dél-Korea. - [Tovább]

1865-ben a Sons of Loyola hivatalosan visszafogadott felett kifogás császár Komei Japánban. - Begyújtása világháború között a jezsuita Empires Japán Császárság (1868-1945) és az Imperial-Amerikában (1868-tõl napjainkig), egy "esemény" volt szükség. Írja Pearl Harbor. Szabadkõmûves FDR és szabadkõmûves Hirohito együtt dolgoztak. - A Rend majd a katonai kolosszus a nagyrészt angolszász protestáns amerikai birodalom pusztítani Japán és hazafias férfiasság, mint az elõjáték konvertáló a nemzet gazdasági motorja késõbb, hogy egyesüljön a Rend a kommunista Kína a felkészülés az invázió Amerikában. - [Tovább]


Elvesztése után Jeruzsálembe a zsidókhoz, Róma létrehozott hamis vallás, a katolicizmus, az úgynevezett "Rejtély, Nagy Babilon, a paráznák anyja és útálatosságainak a Earth'- Jel 17: 5.

Õ emelte fel, hogy blokkolja az evangéliumot, levágatni a Krisztusban hívõ, létrehozza Három fõ vallás, a judaizmus, a keresztények és az iszlám, alap buddhizmus és használja õket, mint a fõ oszd meg és uralkodj eszköz még mindig használatban a létrehozása háborúk, és a nemzetek részeg a bor az õ paráznaságának.

- [Tovább]

Ezekben videók, látni fogjuk, hogy a rend a Knight templomosok jött vissza elnyomása lett a jezsuita rendbe. Közel két évszázad, a templomos lovagok volt, és még mindig a legerõsebb rend a feudalizmus középkori világban rendszert. Ma a csoport örökségét játszódik le egy sor hollywoodi kasszasikerek és számos mûvek népszerû irodalom.


Ha meg akarjuk érteni, hogy mi történik Ukrajnában és a közel-keleti , különösen Líbiában , Szíriában , Irakban , Izraelben és Iránban , akkor elõször meg kell érteni a fõ hajtóereje az amerikai külpolitika . Ellentétben a fõáramú média propaganda , nem vágyunk terjedni a demokrácia, illetve megelõzzék zsarnoki zsarnokok származó megölik a saját polgárainak . egyik Brit Birodalom 4.-Reich valódi napirend , hogy megvédje a olajdollár rendszer (tulajdonosa ugyanaz a Bank of England az EKB tulajdonosok cabals), mert ez az egyetlen dolog, hogy jelenleg megakadályozza a teljes összeomlását fiat valuta (US $, £ €) ellen BRICS 5.-Reich új gazdasági világrend, amely magában Oroszországban.


Kínai Premier Li Keqiang, ami az emelkedõ kétpólusú világ érkezett a királynõ az elsõ teljes nap az õ hivatalos látogatása az Egyesült Királyságban. Mr Li is tartja beszél David Cameron a Downing Street.
Kínai jezsuiták beruházás atomenergia, a nagy sebességû vasúti és északi-tengeri olaj magas volt a diplomáciai napirendjén kínai miniszterelnök Li Keqiang (a Li Illuminátusok vérvonal) meglátogatta az Egyesült Királyságban ezen a héten, az épület, amit õ írt le, mint egy "nélkülözhetetlen partnerség" a két ország között.

Lord Sassoon, a Tanács 300 tag , Rend a térdszalag a korona és elnöke a kínai-Britannia Üzleti Tanács (CBBC) azt mondta a The Telegraph, hogy biztosítva több kínai befektetés kritikus brit infrastruktúra fontos eleme Mr Li háromnapos túra, amely tartalmazza az ülések A királynõ és a brit miniszterelnök, David Cameron. - [ Read more ]

http://www.seawapa.com/search/label/Jesuit

https://www.youtube.com/watch?v=g-ZJAS_ZzKU&feature=player_embedded

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 27. 23:20:57
Cialis 20 Gramos Buy Cialis Viagra Vergleich Test <a href=http://abuycialisb.com>Buy Cialis</a> Priligy 30mg Wiki

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.19 másodperc
6,927,613 egyedi látogató