Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Oligarhák és élõsködõ paraziták?

Hírek
BARTUS LÁSZLÓ: ZSIDÓ SZEKTA KEZÉN A LIBERÁLIS MÉDIA

Miután korábbi cikkünkben szóvá tettük, hogy az amerikaellenes, antiszemita és minden külföldi beavatkozással szemben szabadságharcot folytató Fidesz nem teszi szóvá, hogy amerikai (!) zsidók (!) pénzén tartják el az ellenzéki (!) média mind nagyobb részét, szeretnénk megvilágítani azt is, hogy miért. Mint írtuk, erre mondja Kohn bácsi, hogy ha ezt a Fidesz nem teszi szóvá, akkor benne van.Idézett cikkünkben több fotót közöltünk arról, hogy az Orbán-rezsim képviselõi és a New York-i fõkonzulátus milyen szoros kapcsolatot épített ki a brooklyni haszid közösséggel. Köztük bemutattuk az alábbi fotót is, amely Mikola István New York-i látogatása alkalmával készült. Mikola brooklyni házában meglátogatta Moshe Leib Rabinovich munkácsi fõrabbit. Errõl a fotóról van szó:

A kép jobb jobb szélén Kumin Ferenc New York-i fõkonzul látható, olyan pöffeszkedõ beállásban, amire csak a NER szolgája képes. Eltakarja a mellette álló, nála sokkal nagyobb személyiséget. Kumin 2014-ig az Orbán-rezsim nemzetközi kommunikációért felelõs helyettes államtitkára volt, s ebben a minõségében kellett a világsajtóban hazudoznia, ha Orbán rendszerét kritika érte. New York-ba azért küldték fõkonzulnak, hogy némítsa el a kritikus amerikai sajtót. De ez semmi ahhoz képest, hogy kicsoda a mellette álló másik ember, a kép jobb oldalán.

Az igazán fontos ember Kumin mellett áll (jobbról a második), aki a Forbes magazin szerint Amerika 449. leggazdagabb embere. Kárpátaljai, Munkácsról származó dollármilliárdos, aki kezdetben mûtrágyából gazdagodott meg, de Amerikában ingatlanmágnásként növelte vagyonát. Alexander Rovt magyar származású amerikai zsidó üzletember, aki ezer szállal kötõdik a haszid mozgalomhoz. Irodájában az íróasztalán a családjáról készült képek mellett csak Moshe Leib Rabinovich munkácsi fõrabbival készült közös fotója látható.Alexander Rovt, magyar származású amerikai zsidó dollármilliárdos, Köves Slomó és a Chábád Lubavics fõszponzora, a Brit Media Kft. mögött álló befektetõ

Gazdagságára jellemzõ, hogy a Wall Street Journal szerint 2012-ben 303 millió dollár készpénzért megvásárolt egy 37 emeletes toronyházat Manhattanben a Wall Street-en, amelyet aztán 60 millió dollárért újított fel. Rovt egyike azoknak az "amerikai gazdag zsidóknak", akiket az ellenzéki médiumokat felvásárló Brit Media Befektetési Kft., valamint a Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) ingatlan (és fõleg politikai) befektetései mögött emlegetnek. Alexander Rovt nem szereti, ha ukrán oligarchának nevezik, jobban kedveli, ha csak kárpátaljai milliárdosnak (Carpathian Biliionaire) szólítjják. Egy ötemeletes háza van Manhattanben a képen látható uszodával.
.
Alexander Rovt háza New Yorkban
A Bloomberg írt róla egy figyelemre méltó cikket "Manhattan mûtrágya bárója" címmel. A cikkben sok érdekes név szerepel, a meggyilkolt Litvinyenkótól kezdve Pákh Imréig, aki szintén munkácsi, Rovt gyerekkori barátja és üzlettársa. Alexander Rovt is republikánus, Pákh Imre az Orbán-rendszer nagy támogatója, amelyet beárnyékol mostanában a Golgota címû festménye elrablása. Aki a Bloomberg cikkét elolvassa, az megért valamit a kelet-európai rendszerváltások történetébõl, s annak magyar vonatkozásairól. Alexander Rovt Magyarországon is létrehozta cége, az IBE Holding leányvállalatát, amely bekerült a magyar bulvársajtóba is, miután a cikk szerint az IBE Kereskedelmi Kft.-ben ügyvezetõ Róth György adott milliárdos kölcsönt Silvio Berlusconinak. Róth György szintén a haszidok és a Köves-féle EMIH nagy támogatója.

Alexander Rovt érdekelt a tavaly októberben megnyitott Aria Hotel Budapestben is, amely a New York-i Library hotellánc tagja, amelynek alapítója és elnöke Henry Kallan. Az amerikai sajtó szerint az Aria Hotel 50 százalékos tulajdonosa Alexander Rovt. A megnyitó gálaesten Henry Kallan mellett részt vett és az est díszvendégeként beszédet mondott Bogyay Katalin magyar ENSZ-nagykövet, megjelent tucatnyi más nagykövettel együtt Colleen Bell amerikai nagykövet, természetesen Köves Slomó, és egyebek mellett a másik két befektetõ, Alexander Rovt és Izsák Róbert is.

Itt tárulnak fel a témánk szempontjából fontos összefüggések. Izsák Róbert (Robert Izsak néven) az ellenzéki médiumokat felvásárló Brit Media Kft. többségi tulajdonosa, a Brit Europe Foundation vezetõje. Zsidó körökben tudni vélik, hogy a szintén brooklyni kötõdésû Izsák Róbert Alexender Rovt embere, az Izsák Róbert által vezetett projektekhez a pénzt Rovt adja. Az Origo-nak adott interjújában Megyeri András Jonatán, a Brit Media Kft. ügyvezetõje nem kívánt a hírportál kérdésére sem Izsák Róbertrõl, sem a mögötte álló valódi befektetõ személyérõl beszélni.

A Szombat, a Mazsihisz-hez közelálló zsidó politikai és kulturális folyóirat szerint Izsák Róbert Budapesten egy haszid mozgalomhoz tartozó Chabad rabbi tanítványa volt, és Amerikában is a Chabad mozgalomhoz tartozik. "Ottani üzleti kapcsolatait, köztük igen vagyonos személyeket mozgósított a Chabad magyarországi projektjei érdekében, s ezek csatornázása végett jegyezték be Brüsszelben a Brit Europe alapítványt" - olvasható a Szombatban. Az egyik "vagyonos személy" (ha nem az egyetlen) Alexander Rovt. Ha Izsák Róbertrõl elmondható, hogy Rovt embere, akkor Rovt-ról elmondható, hogy a haszid Moshe Leib Rabinovich munkácsi fõrabbi embere. Odateszi a pénzét, ahova a munkácsi fõrabbi (és az emberei, magyarországi képviselõi) mondják. Ha ezt lefordítjuk a nagy hasonlóságot mutató Hit Gyülekezete mûködésére, akkor Moshe Leib Rabinovich rabbi nem más, mint Alexander Rovt Németh Sándora.

Budapesti vallásos zsidó körökben úgy tudják, hogy a magyarországi Chábád Lubavics mozgalom, ezen belül a Köves Slomó által alapított Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) befektetései mögött Alexander Rovt pénze áll, minden befektetésre, így a média projektre is õ adta a pénzt. Ezek a befektetések Alexander Rovt számára aprópénznek számítanak, a zsebébõl kifizeti õket. Ezek nem is elsõsorban üzleti befektetések, amelyektõl anyagi hasznot remél, hanem a haszid mozgalom terjedését segítõ támogatások. S itt érkezünk el oda, hogyan tekintsünk a magyar ellenzéki média szisztematikus felvásárlására.

A magyar ellenzéki médiumok felvásárlása mögött (Klubrádió, 168 Óra, érdeklõdtek az Origo és legutóbb a Népszava iránt is) az 1775-ben alapított, New York-i székhelyû Chabad Lubavics mozgalom érdekei állnak. (A mozgalom a nevét egy orosz kisvárosról kapta, ahol a mozgalom elsõ dinasztiái éltek.) A brooklyni lubavicsiak a világ legnagyobb zsidó szervezete. A Chabad ortodox irányzat, a haszidizmus egyik ága, ellenfelei szerint egy zsidó szekta, valójában egy zsidó reformmozgalom. Hasonló szerepet tölt be a zsidó valláson belül, mint a kereszténységben az ATV-t tulajdonló Hit Gyülekezete.

Célja a zsidóság és a zsidó vallás megújítása és széleskörû megismertetése, a haszid filozófia terjesztése, a zsidó vallástól eltávolodott zsidók visszatérítése és bevonása a zsidó közösség életébe. A zsidó értékek terjesztése a világban, a zsidók és nem zsidók közötti falak lebontása, de nem az asszimilációval, hanem ellenkezõleg. Szakítani akar a zsidóság befelé fordulásával, a "gettószellemmel", a vallásos zsidókat a nem zsidók mindennapi életének természetes részévé kívánja tenni. El akarja érni és vissza akarja hozni a zsidó fiatalokat. Életet akar vinni a szerintük kiüresedett zsidó vallási közösségekbe, visszatérést hirdet az igazi zsidó gyökerekhez, a törvény szigorához. Egy kolléganõmet, aki a Boro Parkban lakott, megszólták, mert rövidujjú blúzban tisztességtelenkedett. De nemcsak vallási témákkal foglalkoznak, hanem kultúrával és mindennel, ami vonzó lehet a zsidóknak, s közelebb hozza a nem zsidókat is. Ehhez igénybe veszik a modern technikai eszközöket és a kapitalista menedzserszemléletet.

A szép céloknak nem örülnek a többi zsidó vallási irányzatok és szervezetek, mert e célokat általában velük szemben kívánják megvalósítani, riválisként lépnek fel, és ehhez felhasználják a világ minden részén a politikai hatalmat. Ehhez kellenek a megvásárolt magyar ellenzéki médiumok is, amelyekrõl úgy gondolják, hogy sok zsidó gondolkodását befolyásolják. Becslések szerint ezeknek a liberális médiumoknak a magyar zsidóság 70-80 százaléka fogyasztója. A haszidokat sok támadás éri azért, mert a terjeszkedésükhöz mindenféle politikai hatalommal képesek együttmûködni.

Magyarországon, mivel a zsidóság egységes képviseletére alakult Mazsihisz erõsen kötõdött a baloldalhoz, a Chábád Lubavics a Fideszhez közeledett, és tõlük szerzett politikai, majd anyagi támogatást a neológok és a Mazsihisz ellen. Ennek nagy lökést adott, amikor Köves Slomó a Chábád Lubavicson belül létrehozta saját zsidó szektáját, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget (EMIH). A neve ("egységes") emlékeztet a kígyóra az Édenben, és minden hasonló szellemiségû kezdeményezésre, amely ezzel a névvel bomlasztja az egységet. Másik oldalról viszont magát nevezi az egység megteremtõjének, hiszen csak a hozzá tartozók igaziak.

A szöveg ugyanaz volt, mint amikor a Fidesz kommunistának nevezte az RMDSZ-t, és a független határon túli pártokat, és a "sokszínûség" jegyében megalapította saját pártjait, amelyek a Fidesz irányítása alatt álltak. Most ugyanez jött létre a zsidók között. Köves Slomó szövegében a Fidesz felismerte önmagát. Megérezték annak lehetõségét, hogy a haszidok felkarolásával a jobboldal mindenkori ellenfelének számító zsidósággal szemben alternatív és megosztó zsidó közösség jöhet létre. Sikerülhet a zsidókat megosztani, és egymással szemben is kijátszani, politikai céljaikra felhasználni.
Ez történt.
Önmagában semmi kivetni való nincs abban, ha a zsidóságon belüli vallási, kulturális élet pluralizálódik, sokszínûvé válik, és tükrözi a zsidó közösségen belül is a sokszínûséget. A probléma akkor kezdõdik, amikor egy arrogánsan terjeszkedõ zsidó vallási irányzat politikai és államhatalmi eszközök igénybevételével terjeszkedik, s ennek érdekében politikai szövetségese lesz olyan politikai hatalomnak, amely az antiszemita Horthy-rendszer szellemi örököse, a holokausztért felelõs "keresztény-nemzeti" Magyarország újraélesztõje. Gyakorlatilag az játszódik le, amikor a kereszténység ortodox irányzata kiegyezett a keresztényeket gyilkoló római császárral, hogy a konstantinusi fordulat révén eretnekké nyilvánítsa és állami erõszakkal üldözze az igazi keresztényeket. Nem véletlen, hogy a katolicizmus fundamentumán álló Fidesznek tetszik ez. Erdõ Péter is elment Slomó zsinagógájának avatására, mint aki tudja, hogy egy családba tartoznak.

A Mazsihisz baloldali elkötelezettsége nem abból fakadt, hogy a kommunista rendszer képviselõi töltöttek be vezetõ funkciókat, Zoltay Gusztáv munkásõr volt, és az MSZP politikusai támogatták a Mazsihiszt. A baloldalhoz való vonzalom oka a zsidó szenvedéstörténet, a katolikus Európa évszázados üldözései és a zsidóság iparszerû megsemmisítése a holokausztban. Mindez a "keresztény" ideológia alapján, ami az Orbán-rendszer fundamentuma az alaptörvény preambulumában. A magyar jobboldal ennek az antiszemita "keresztény-nemzeti" kurzusnak az örököse. Ez látszik a tankönyvekben,az utcatáblákon és a köztéri szobrokon.
Mindez azonban nem drága ár Köves Slomónak, akit a Szombat a Chabad Lubavics mozgalom "politikai szárnyának" nevezett. Mondhatták volna "katonai szárnyának" is. Köves nem a sokszínûséget testesíti meg, hanem harcot folytat az általa képviselt egyszínûségért tisztességtelen politikai eszközökkel. A Fideszhez való csatlakozásával elérte, hogy az EMIH bejegyzett és elismert egyház legyen. A státuszt ugyanolyan paktummal szerezték meg, mint a Hit Gyülekezete, amely az ATV-t szintén nem az ellenzék kiszolgálására és a tájékoztatás céljából mûködteti, hanem a terjeszkedésért, a Vidám Vasárnapért, hatalomért és pénzért, egy szekta érdekei érvényesítésére, ukrán maffiavezérek stílusát idézõ vezetõ lelkész irányításával. Köves nemcsak a státuszt, hanem a pénzt is megkapta, amit a Mazsihisz-tõl kerekítettek le neki. Lekötelezettje Orbánnak.

Az közismert, hogy Köves Slomó idõnként a Horthy-rendszert szépíti, rendszeresen Orbánék segítségére siet, hogy az antiszemita rendszert felmentse az antiszemitizmus vádja alól, ahogy tette ezt a Zsidó Világkongresszus alkalmával is. Amikor Orbán egy alkalommal elhatárolódott egy jobbikos képviselõ antiszemita szövegétõl a parlamentben, akkor Köves meglátogatta Orbánt, hogy köszönetet mondjon. Orbán fogadta Köves Slomót. Köves 2010-ben kapott egy saját zsinagógát, olyanok támogatták a felújítását egyebek mellett, mint az említett Izsák Róbert és Róth György, akik Alexander Rovt pénze körül szolgálnak. A megnyitón részt vett Németh Sándor is a Hit Gyülekezetébõl, a már említett Erdõ, Semjén Zsolt pedig arról beszélt, hogy "Isten házát végre arra használják, amire létrehozták".

A Magyar Narancs felsorolja, hogy Köves rendszeresen fideszes médiumokba írogat, 2008-ban a Fideszhez közel álló Századvég folyóirat hasábjain közölt tanulmányt. Az Európai Parlament magyar néppárti képviselõcsoportja (a Fidesz) az EMIH delegációját meghívta Brüszszelbe. 2010-ben a két választási forduló között Köves Slomó levelet intézett az MSZP-hez, hogy léptessék vissza edelényi képviselõjelöltjüket a Fidesz javára. A kapcsolatokat erõsítette Szabó György, az Izraelbõl visszatért újlipótvárosi fideszes önkormányzati képviselõ, a KDNP-s "Izraelita Mûhely" (!) tagja, akit 2011-ben kineveztek az állami Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök) élére.

Elsõ nyilatkozatában Szabó György azt mondta, hogy szeretné megtörni a Mazsihisz monopóliumát, mert szerinte az "idegen a zsidóságtól". Ez a Szabó György járt 2014. december 10-én Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelõs helyettes államtitkára társaságában Kumin Ferenccel New Yorkban, ahol haszid zsidó szervezetek vezetõivel találkoztak. Szabó azzal a címmel adta az elsõ interjúját a Heti Válasznak, hogy "Letörölni a liberális stigmát". Ezt a liberális stigmát õk és elõdeik aggatták a zsidóságra, de ha sikerül a haszidokat maguk mellé állítani, azok pedig partnereket látnak bennük az "elvilágiasodott" és elfajzott zsidósággal szemben, akkor lehetnek olyan zsidók, akikrõl Orbán és "keresztény" rendszere hajlandó letörölni a "liberális stigmát". Annál is inkább, hogy az õ véleményük nagyjából ugyanaz a többi zsidóról, mint a Fidesznek. Az alábbi fotón balról a második Szabó György, a Fidesz "izraelitája". Ezért nevezik õket zsidó antiszemitáknak is.A Fidesz önigazolást kapott a Chábád mozgalommal és Slomóval, hogy nem véletlenül utálják õk a Mazsihiszt és a balliberális zsidókat, és nem ok nélküli az antiszemitizmus. Akiket õk zsigerbõl elutasítanak, azokat ezek a zsidók sem szeretik. Ehhez tegyük hozzá, hogy a lubavicsi haszidok nincsenek olyan távol a szatmári haszidoktól. New York Brooklyn negyedében, a Boro Parkban és Williamsburgben is jól megférnek egymással. Az itt élõ Moshe Leib Rabinovich munkácsi fõrabbi, akihez kormányemberek is úgy járnak tanácsért és áldásért, mint egy csodarabbihoz, szoros kapcsolatot ápolt Joel Teitelbaum szatmári rebbével, a szatmári haszidok alapítójával, egészen annak 1979-ben bekövetkezett haláláig. A szatmári haszidok, mint arról legutóbb írtunk, elutasítják Izrael államát is, mert világi állam, és szerintük Izraelt csak a Messiás állíthatja majd helyre. Mindez édesen cseng az antiszemita fülekben, egyes szatmári rabbik még Ahmadinezsádot is megkérték Izrael elpusztítására és ajándékokkal kedveskedtek neki.

A Magyar Narancs felidézi, hogy amikor Köves meghívta Magyarországra Jona Metzger izraeli fõrabbit (akit nemrégiben súlyos korrupciós ügyek miatt elítéltek Izraelben), Orbán azt mondta bizalmas körben, hogy "mégiscsak ezek a mélyen vallásos emberek volnának az igazi zsidók". A Narancs szerint "az EMIH számos alkalommal megmutatta, hogy képes elõnyös, a Fideszt az 'antiszemitázó' vádaktól megvédõ nemzetközi kapcsolatrendszert biztosítani Orbánéknak. Metzger látogatása elõtt nem sokkal állította szembe emlékezetes parlamenti beszédében Semjén Zsolt a 'liberális', 'SZDSZ-es zsidóságot' a Tóra autentikus képviselõivel." A Tóra autentikus képviselõi lennének Köves Slomóék, és akiket õk elfogadnak igazi zsidóknak. A többieket a haszidok elfajzottaknak tekintik, csakúgy, mint a holokauszt elõtti évtizedekben Prohászka Ottokár.

Semjén Zsolt Brooklynban a haszidoknál, a nem SZDSZ-es, hanem fideszes zsidók között. Vannak rendes zsidók is.

S most akkor tekintsünk a haszidok bevásárlására az ellenzéki médiában. A fentiekbõl világos, hogy ezeknek az ellenzéki médiumoknak a zsidó és nem zsidó közönsége a haszidok szerint "utat tévesztett" emberek közössége, akiket õk meg akarnak az "igazi zsidóságba" téríteni. A nem vallásos, asszimilálódott zsidókat, s a vallásos neológokat visszatéríteni, a nem zsidóknak másik zsidóképet nyújtani a baloldali, liberális zsidósággal szemben. Ez egybeesik Orbán "keresztény-nemzeti" rendszerének céljaival és felfogásával. A Fidesz ajándékba kapott olyan zsidókat, akik ugyanazt gondolják, mint õk. Az általuk megvásárolt médiumok feladata az agymosás, csakúgy, mint az ATV-vel a Hit Gyülekezetének.

Saját meggyõzõdésükbõl úgy változtatják meg az ellenzéki médiumok (Klubrádió, 168 Óra, késõbb a Népszava, Origo és mások) arculatát, irtják ki belõle a zsidó liberalizmus mételyét, s konszolidálják bele a közönségét a jobboldali rendszerbe, ahogyan Orbánék erre soha nem lennének képesek. A célközönség védtelen, mert ezt zsidók teszik, méghozzá ugyanazokkal az újságírókkal, mint eddig. A haszidok még önigazolást is adnak az összes fasisztának, hogy nem ok nélkül utálják a zsidókat, hiszen az "igazi tórai zsidóság" (vö: Orbán, Semjén) is utálja õket. Ez meg is magyarázza, miért ilyenek.

Ez azt jelenti, zsidó és nem zsidó felebarátaim, hogy az ellenzéki média maradék része a Hit Gyülekezete után egy másik szekta kezébe kerül, egy zsidó szekta kezébe, amely a rendszer szolgálatába állítja azokat a médiumokat, amelyeket az ellenzékiek néznek és hallgatnak. Ideológiai céljaik vannak, amelyek egybeesnek Orbán ideológiájával és céljaival. Ehhez a Hit Gyülekezetéhez hasonlóan temérdek pénz áll rendelkezésükre, amelynek nem is kell megtérülnie. Az eszmei cél fontosabb, mint a pénz. Küldetésük van, õk is Istent szolgálják, akárcsak az Orbán-rendszer bûnözõi.

Ezzel a tudatos offenzívával szemben az Orbán által kiéheztetett, kifáradt ellenzéki média áll, amely alig várja, hogy a Brit Media Kft. megvegye és eltartsa õket. Saját erejébõl nem tud megélni, az ellenzék gazdagjai nem tartják el, a szocik által kilopott pénzekbõl semmit nem forgatnak vissza. Az újságírók készen állnak arra, hogy Németh Sándorhoz hasonlóan Moshe Leib Rabinovich fõrabbinak és embereinek engedelmeskedjenek. Köves kitalálja, hogy mivel tudnának még több embert elérni, szól Izsák Róbertnek, az beszél Moshe Leib Rabinovich fõrabbival, aki hívatja munkácsi barátját, és Alexander Rovt küldi a pénzt. A magyar ellenzékiek pedig csak bambulnak, hogy Bolgár György mikrofonállványként hallgatja a fideszes propagandát, s a végén a hallgató maga is elhiszi, hogy minden úgy van, ahogy ezek mondják. A Klubrádió eddig is az orruknál fogva vezette õket, az ATV-vel együtt, ezért sokaknak fel sem fog tûnni, hogy Orbán beszél hozzájuk az ellenzéki média hangján.

Idõ kérdése, mikor szereznek meg mindent, amit akarnak. Az idõ nekik dolgozik, mert a relatíve szabad sajtó nem bírja már sokáig és éhenhal. Úgy omlanak a haszidok ölébe, mint a kikoplaltatott önkormányzati iskolák a katolikus egyház karmai közé. Orbán az elvbarátjuk, neki akarnak megfelelni, és szükségük is van rá. Ezért majd õ megmondja nekik, mit lenne érdemes még megvenni, aztán lefejezni, mint a 168 Órát (a Klubrádiónál erre nem volt szükség, Arató ideális partner). Minden 100 millió forint, amit Köves Slomó állami támogatásként Orbán rendszerétõl kap, erre a célra fordítódik. Az is, amihez nem a sajtót használják.

Összefoglalva, megállapíthatjuk, hogy Orbánnak van három egyháza, amely gúzsba köti a társadalmat: a katolikus egyház, a Hit Gyülekezete és a Chábád Lubavics mozgalom katonai szárnya, a Köves Slomó vezette EMIH. Két közös ellenségük van, az Orbánra veszélyes Jobbik, és a nem veszélyes, de intellektuálisan fölötte álló liberálisok, köztük a liberális és baloldali zsidók. Ez a két ellenség egyaránt ellensége a katolikusoknak, a haszid zsidóknak és az SZDSZ miatt a liberálisokból kiábrándult Hit Gyülekezetének is.

Ez nem a szabadsághoz vezetõ út. Ez nem a rendszer megdöntését szolgálja. Ez olyan, mintha az ellenzéki média Orbán kezébe kerülne. Beköltözhetnének a Fidesz székházába. Szabad sajtó nélkül nincs szabadság, média nélkül nincs ellenzék. Ne álmodozzon itt senki arról, hogy az Orbán-rendszer megdõl. Szilárd talajon áll, ha nem is kõsziklán. S amíg az ellenzék nem talál el az igazi Kõsziklához, a hamisítványok helyett nem vállalja fel az igazit, és nem tanul tõle, addig nyögi Orbán bús hadát.


Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 25. 19:55:29
Dosis Cialis 20 Mg Buy Cialis Vardenafil Generique <a href=http://cialibuy.com>Cialis</a> Levitra Contraindicaciones

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.20 másodperc
6,911,218 egyedi látogató