Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 1
KennethExomi

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megállj rabló! A nép haragja utól ér!

HírekNaponta tíz magyart dobnak ki a lakásából!

Többen kerültek utcára

Felpörögtek a kilakoltatások mióta lejárt a moratórium. Március eleje óta több mint félezer kilakoltatás történt – írja a Magyar Nemzet.

A lap a végrehajtóhiénákat tömörítő Magyar Bírósági Végrehajtó Karnak nevezett bűnbanda adatai szerint az elmúlt két hónapban 545 “ingatlan-birtokbaadás” történt, vagyis a statisztikák a moratórium lejárta óta csaknem annyi kilakoltatás történt, mint korábban egy év alatt. Naponta legalább tíz! Ami annyit jelent, hogy az említett időszakban LEGKEVESEBB KÉTEZER MAGYART TETTEK FÖLDÖNFUTÓVÁ!

A Schadl György névre hallgató hiénaklán főnöke a lapnak nem kis büszkeséggel úgy nyilatkozott, hogy a nagyszámú kilakoltatás annak “köszönhető”, hogy az elmúlt két évben a törvények és a moratóriumok védték a hiteleseket. Márciustól viszont a döbrögista horda a hiénák közé dobta a gyeplőt. A lejárt “tiltás” után pedig a zsákmányra kiéhezett végrehajtóhiénák sok leállított eljárásra vetették rá magukat, és “újraindítottak”.

A “magyar” Parlament pedig hallgat a témában, és készül a jól megérdemelt nyári pihenőre!

Bár két hónapja semmi sem védi az adósokat attól, hogy földönfutókká tehesse őket a bank-qrmány-végrehajtók szentháromsága, a klánfőnök a lakáskiürítések számának csökkenése miatt vonyít! Pedig kereslet a nyomorultak ingatlanjaira bőséggel lenne, hiszen zsákmányra éhes befektetősakálok hordái nyálcsorogva köröznek a pazar lehetőség körül.

Viszont valamivel nem számoltak az érintettek. Gyűlnek szép számmal a földhivatali bejegyzési kérelmekről az adatok. A “tulajdont szerzőkről”. Meg a közreműködőkről.

A Bal-Rad továbbra is kéri olvasóit, hogy a tudomásukra jutó ügyekről-adatokról tájékoztassanakbennünket a balrad13@gmail.com e-mail címen!

A Jóisten legyen hozzájuk irgalmas!

Mert mi HUNOK, nem leszünk!!!

https://www.youtube.com/watch?v=K30yDfD5Mjw

https://youtu.be/K30yDfD5MjwMit gondoltok pedőfil buzikák, meddig tűrjük még a rablást és gyílkosságot hazánkban?!!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.26 másodperc
1,349,003 egyedi látogató