Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 8

-> Online tagok: 2
CharlesHoife, SueHoife

-> Regisztráltak: 348
-> Legújabb tag: ZxvolqMus

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megállj rabló! A nép haragja utól ér!

HírekNaponta tíz magyart dobnak ki a lakásából!

Többen kerültek utcára

Felpörögtek a kilakoltatások mióta lejárt a moratórium. Március eleje óta több mint félezer kilakoltatás történt – írja a Magyar Nemzet.

A lap a végrehajtóhiénákat tömörítõ Magyar Bírósági Végrehajtó Karnak nevezett bûnbanda adatai szerint az elmúlt két hónapban 545 “ingatlan-birtokbaadás” történt, vagyis a statisztikák a moratórium lejárta óta csaknem annyi kilakoltatás történt, mint korábban egy év alatt. Naponta legalább tíz! Ami annyit jelent, hogy az említett idõszakban LEGKEVESEBB KÉTEZER MAGYART TETTEK FÖLDÖNFUTÓVÁ!

A Schadl György névre hallgató hiénaklán fõnöke a lapnak nem kis büszkeséggel úgy nyilatkozott, hogy a nagyszámú kilakoltatás annak “köszönhetõ”, hogy az elmúlt két évben a törvények és a moratóriumok védték a hiteleseket. Márciustól viszont a döbrögista horda a hiénák közé dobta a gyeplõt. A lejárt “tiltás” után pedig a zsákmányra kiéhezett végrehajtóhiénák sok leállított eljárásra vetették rá magukat, és “újraindítottak”.

A “magyar” Parlament pedig hallgat a témában, és készül a jól megérdemelt nyári pihenõre!

Bár két hónapja semmi sem védi az adósokat attól, hogy földönfutókká tehesse õket a bank-qrmány-végrehajtók szentháromsága, a klánfõnök a lakáskiürítések számának csökkenése miatt vonyít! Pedig kereslet a nyomorultak ingatlanjaira bõséggel lenne, hiszen zsákmányra éhes befektetõsakálok hordái nyálcsorogva köröznek a pazar lehetõség körül.

Viszont valamivel nem számoltak az érintettek. Gyûlnek szép számmal a földhivatali bejegyzési kérelmekrõl az adatok. A “tulajdont szerzõkrõl”. Meg a közremûködõkrõl.

A Bal-Rad továbbra is kéri olvasóit, hogy a tudomásukra jutó ügyekrõl-adatokról tájékoztassanakbennünket a balrad13@gmail.com e-mail címen!

A Jóisten legyen hozzájuk irgalmas!

Mert mi HUNOK, nem leszünk!!!

https://www.youtube.com/watch?v=K30yDfD5Mjw

https://youtu.be/K30yDfD5MjwMit gondoltok pedõfil buzikák, meddig tûrjük még a rablást és gyílkosságot hazánkban?!!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 5.21 másodperc
2,891,344 egyedi látogató