Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyílt levél a haza árulónak?

Hírek
“Földönfutóvá tettek!” Nyílt levél Orbán Viktorhoz!

Olvasónk e-mailt küldött a Bal-Rad-nak. Ebben leírja A CSALÁD TRAGÉDIÁJÁT!

A Bal-Rad ezt az e-mailt NYÍLT LEVÉL FORMÁJÁBAN közzéteszi! Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke a szándékunk szerinti címzett!Miniszterelnök Úr!

Olvastam az önök kilakoltatással kapcsolatos írását.Sajnos bennünket is kilakoltattak télvíz idején Schadl ès társai..szerintem igazságtalanul.

Röviden a történetünk:

2007-ben a Raiffaisen bankal áltunk szerzõdésben 54 ezer forint per hó részlettel.
Rendesen fizettük évekig majd ezt felemelték az állitólagos válság miatt 98ezer forintra.

Ezt is fizettük. Édesapámnak 2010 januárban megszünt a munkahelye, 2hónapig nem dolgozott kértük a bankot hogy kevesebbet fizethessünk, válaszra se méltattak.

2010 áprilistól sikerült elhelyezkednie jelenleg is ott dolgozik. Akkorra már a bank követelte az elmaradt törlesztõ részleteket kamatostól, plussz az aktuális havi részletet amit nem tudtunk már fizetni.

Ekkor átadta a Schadl behajtó irodának az ügyünket. Többször jártunk Schadlnál részletfizetés kérés ügyben, megoldás ügyben, azt igérte amíg fizetünk addig nem raknak ki.

Édesapám fele fizetését elkezdte tiltani a Schadl iroda, évekig tiltották, aztán amikor a bank a pénzénél volt elárverezte a házunkat.

Próbáltunk a Delta faktoringal egyezkedni sikertelenül. Közben az eszközkezelõ, az önkormányzat segítségét kértük többízben, minden honnan csak az igéreteket kaptuk. Évekig hitegettek,az eszközkezelõ nem is válaszolt. Végül 2015.11.05.én kaptunk egy levelet Schadl úrtól hogy 30.án 10 órakkor kilakoltatnak rendõrséggel, télvíz idején!

Soha semmit nem írtunk alá, mindent a hátunk mögött intéztek! Utólag értesítettek mindenrõl Schadl, közjegyzõ, földhivatal.

A banki elszámolást sem velünk intézték! 15 nap alatt nem tudtunk semmilyen megoldást találni.

Az életünk nagyrésze ottmaradt az általunk épített házban.

Jelenleg illegálisan lakunk egy penészes raktárban, nincs lakcímünk, nincs esélyünk hitelre újrakezdésre. Földönfutóvá tettek! Csütörtökön kiköltöztünk,vasárnap már eladták a házunkat fillérekért! Az Orbán Viktor szava ennyit ér miszerint “Senkit nem hagyunk az utcán”

Ön szerint ez igazságos? Tiltani a fizetését és kirakni az utcára?

T. A. kilakoltatott banki adós.

Bal-Rad komm: Olvasóink fantáziájára bízzuk a komment szövegét.

Ezek is csak olyan szerencsétlen hülyék, mint én!!! És persze senki sem mondja el nekik, hogyan is mûködik ez a globális bankár-politikus-jezsuita maffia rendszer évszázadok óta. Senki nem gondol bele mit is jelent a rendszerben maga a KAMAT, a vegytiszta levegõbõl elõállított, soha nem létezett pénz, aminek nevében nem pár száz éve, hanem sok ezer éve teszik tönkre, veszik el emberek tíz és száz millióinak az életét. Most én is sorra kerülõk a hülye fejemnek köszönhetõen. Pedig én csak alig több mint 240 ezerrel tartozom ennek a világterrorista vérszívó bandának és nincs segítség! Egyetlen tehetõsebb rokonomra sem számíthatok, az internetem, kábeltévém kedden kötik ki, úgy hogy nem mostanában fogok bejelentkezni és persze az adósságrendezõ kölcsönöket nyújtó bankok sem segítenek, csak 65 ezer forintos nyugdíj felett. Most akkor én is forduljak egy nem hivatalosan mûködõ mocskos uzsorás felé? Az elmúlt 26 év alatt egy valamit értek el ezek az idegenszívû mocskos hazátlan árulók! Hogy a végsõ kipusztulás szélére sodortak, egy már amúgy is kivéreztetett, kicsontozott nemzetet, vagy legalábbis valami olyasmi félét. És mind ehhez mi magunk járultunk hozzá, mikor felmenõink megadták az állampolgárságot a világpusztító parazita hadaknak. Keres egyetlen magyart, de igazi magyart, az úgynevezett magyar parlamentben, vagy akárhol máshol, a hatalmi pozíciókban lévõk között! Egyetlen egyet sem fogsz találni! Az országot zsidók, cigányok, sábeszgójok, csahosok, filoszemita zsidó imádó judeo keresztények, gerinctelen szolgalelkûek uralják, irányítják és szolgálják ki. És ezek közül is a legrosszabbak a tanárok, akik az újabb és újabb zsidókat kiszolgáló rabszolga generációkat nevelik ki. Hogy szabad egy népnek ennyire kiengednie a gyeplõt a kezébõl, hogy lehet ennyire ostoba egy államalkotó nép, az a kevés, ami még egyáltalán maradt belõlünk? Megdögleni nem szeretne egyikünk sem, ezért hát egyenként vágnak le minket a zsidó sakterek, mint a körmendi H. Zsófikát és egyenként ültetnek a vádlottak padjára, majd vetnek börtönbe minket, anti mitudomén micsodáér, mint ahogy Tánczos Gábort is ártatlanul ítélték el egy olyan gyilkosságért, amit zsidók követtek el. Az ukrajnai oroszok tudták mit vállalnak ha szembe fordulnak az országot uraló zsidó maffia dinasztiákkal és a zsidó USA-Izrael-Nyugat világhatalommal, a palesztinok is tudják, hogy egyenlõtlen harcba kezdtek már sok évtizede, de õk legalább harc közben, felemelt fejjel dögölhetnek meg, minket meg egymás után csak úgy egyszerûen levágnak, mint egy marhát!
MORMOTA1968Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.05 másodperc
6,927,717 egyedi látogató