Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 420
-> Legújabb tag: Online Loans

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mikor akasztjuk fel az összeset, vagy lõjük fejbe??!

Hírek


István Veres 20 új fényképet töltött fel.
május 7., 7:43 · Százhalombatta ·
2016. V. 06. 10 ó. Gerinctelen puha testû Kovi levi,zárt ajtókkal várt..Sajnos ezekre épül Orbán rendszere.. Így nem csoda,ha Õk úgy tudják a DEVIZÁSOK ÜGY MEG OLDVA!. Probléma egy szál sem,ez ügyben.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
+16
4 kedvelés3 hozzászólás24 megosztás
Éva Gáspárné, Ferenc Farkasf és még 2 ember kedveli ezt.
24 megosztás
Hozzászólások
István Veres
István Veres Sajnálatos és szomorú volt ezt tapasztalni,bár sejtettük,hogy ez lesz,mert ezek ilyenek.. Akkor mondtam mikor a múltkor meg leptük,ne engedjük el a nyakát..De meg erõsített abban ez a rendszer velejéig,rohad és bûzlik mert tele van ilyen gerinctelen,ember fajjal.. És menni és menni kell tovább.
· május 7., 8:27
István Veres
István Veres E napon még 10 óra elõtt volt pofája fel hívni Monor Petõfi S. utcából egy S.A.P. behajtó cég..Hogy tartozom nekik!.. Pedig már el küldtem Õket a picsába.. De most még egyszer el lettek küldve.. De valószínû szerdán délelõtt meg látogatom Õket. Sunyi alattomos dolgokat utálom,szembe babám ha szeretsz!.. KI TART VELEM???? Bár 06.-ra is hívtalak titeket,de senki sem volt érdekelt.. SAJNÁLATOS!.
· május 7., 8:31
István Veres
István Veres Sajtó felelõssége most is fel merült e pénteki nap ügyben is.. Senkit nem érdekelt egy gerinctelen sunyi fõ ember hogy öli gyilkolja az embereket.. És azt sem láthatja ezért senki,hogy a rendõrség kit is szolgál és véd??? Ezek nyelve oly mélyen van a gerinctelenek korpásában,hogy semmit nem látnak már.. HAJRÁ. SÁRGA pólósok..
· május 7., 8:50

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1007370262644071&set=pcb.1007374095977021&type=3&theater

Újabb jogegységi eljárást folytat a Kúria a devizahitelek ügyében – jelentette be tegnap honlapján a bírói testület. A döntés elõzménye vélhetõen az a levél, amelyet a bíróság polgári kollégiumvezetõje, Wellmann György írt a bankszövetségnek, és amelyben lényegében elnézést kért a szervezettõl egy, a Kúrián született ítélet miatt.

Érvényes devizaalapú fogyasztói kölcsönszerzõdésnek minõsül-e az a szerzõdés, amelyben a forintban folyósítandó kölcsön összege forintban van megjelölve, a szerzõdés devizaösszegét pedig a felek megállapodása alapján a szerzõdés részét képezõ, a szerzõdéskötést követõen elkészülõ külön dokumentum (például folyósítási értesítõ, törlesztési terv) tartalmazza? – ezt a kérdést vizsgálják a bírák abban a jogegységi eljárásban, amit tegnap jelentett be a Kúria.

A bíróság közleménye szerint az eljárásra azért van szükség, mert a devizaalapú fogyasztói kölcsönszerzõdésekkel kapcsolatos perekben az utóbbi idõben újabb értelmezési kérdések merültek fel. Mint írták, a Kúria polgári kollégiumának csütörtöki ülésén megfogalmazott vélemények szerint ezért indokolt, hogy jogegységi tanács döntsön a Kúria gyakorlatában felmerült értelmezési kérdésekben.

Közölték: a Kúria polgári kollégiumának vezetõje, Wellmann György tegnap indítványozta a jogegységi eljárást. Ezután a kollégium helyettes vezetõje – az öttagú jogegységi tanács elnöke – kijelöli a tanács tagjait, és megküldi az indítványt a legfõbb ügyésznek, akinek tizenöt nap áll majd a rendelkezésére, hogy észrevételeit megtegye.

A Wellmann-levél

Ugyanakkor nem kizárt, hogy a jogegységi eljárás éppen Wellmann György botrányt kiváltó levele miatt indult, amit néhány héttel ezelõtt írt a bankszövetségnek. Ebben a polgári kollégiumvezetõ tulajdonképpen elnézést kért a bankszövetségtõl egy a Kúrián született ítélet miatt, amit intézkedésére el is távolítottak a Kúria honlapjáról. Wellmann levelében egyetértett a bankszövetség álláspontjával, és jelezte, hogy a Kúria a saját tanácsa által hozott ítéletet nem tartja irányadónak. Egyben megígérte, hogy az érintett ítélkezõ tanács a jövõben igazodni fog a Kúria korábbi jogegységi határozatához és az azon alapuló ítélkezési gyakorlathoz.

A Wellmann által töröltetett ítélet az adósoknak kedvezett, és éppen a friss jogegységi eljárás kérdésére adta meg az egyik lehetséges választ. A bíróság szóban forgó döntése ugyanis úgy rendelkezett, hogy létre sem jött az a hitelszerzõdés, amelyben nincs megadva a tartozás összege devizában feltüntetve. Mégpedig azért, mert ha a kölcsönügylet szereplõi a szerzõdés aláírásakor még nem tudják, hogy mennyi a devizatartozás összege – és nem is számítható ki –, akkor a törlesztõrészlet összege sincs meghatározva. Erre az ítéletre számtalan adós ügyvédje hivatkozott a perekben, mielõtt a kollégiumvezetõ töröltette volna. A jogegységi tanács várhatóan egy hónapon belül meghozza döntését, annyi viszont bizonyos, hogy Wellmann György már egyértelmûvé tette álláspontját a kérdésben. Igaz, azt nem tudni, tagja lesz-e a jogegységi tanácsnak.

A kollégiumvezetõ levele és a jogegységi eljárás kezdeményezése egyébként azért is figyelemre méltó, mert a Kúria korábban kérdésünkre azt közölte, hogy a Wellmann-levél nincs hatással a Kúria jogegységi határozatai nyomán kialakult ítélkezési gyakorlatra és a folyamatban lévõ konkrét ügyekre sem. Bár többször kerestük az ügyben Wellmann Györgyöt és Darák Pétert, a Kúria elnökét, egyikük sem reagált interjúkérelmünkre. Darák Péter ugyanakkor egy ügyvéd megkeresésére szûkszavú válaszában annyit közölt a botrányos levélrõl, hogy bírósági ítéletek tartalmát befolyásoló utasítást nem adhat és nem is adott ki a legfõbb bírói testület. Ennek ellenére úgy tudjuk, a fõbíró által töröltetett ítélet nem került vissza a testület honlapjára, és arra sem kaptunk választ, hogy visszakerül-e egyáltalán.

Wellmann lemondását követelték

A polgári kollégiumvezetõ lemondását legutóbb több száz tüntetõ követelte a Kúria épülete elõtt. Az adósok és a devizahiteles-érdekképviseletek azt követelték a bíráktól, hogy határolódjanak el kollégájuktól, aki szerintük bûncselekményt követett el. Néhány bírót erre nem is kellett külön felszólítani. Az Egyéni Bírói Függetlenség és Felelõsség Fóruma közleményben azt írta: szükségesnek és elkerülhetetlennek tartjuk a jogfogyasztó polgárokat arcul csapó Wellmann György lemondását a Kúria polgári kollégiumvezetõi tisztségérõl. A mozgalom egyben az Országos Bírói Tanácshoz is fordult az ügyben. Azt kérték, hogy a szervezet határozatban foglaljon állást a hatalommegosztás és a bírói pártatlanság, a bírósági igazgatás átláthatósága, a jogfogyasztó polgárok tiszteletben tartása és Wellmann György lemondása mellett. De ügyvédek egy csoportja a köztársasági elnöknél és Darák Péternél, a Kúria elnökénél kezdeményezte a fõbíróval szembeni fegyelmi eljárás kezdeményezését. Áder János hivatala ugyanakkor azt közölte, hogy a köztársasági elnök jogköre nem terjed ki az ügyre.
(mno)

Bal-Rad komm: “…Wellmann levelében egyetértett a bankszövetség álláspontjával, és jelezte, hogy a Kúria a saját tanácsa által hozott ítéletet nem tartja irányadónak. Egyben megígérte, hogy az érintett ítélkezõ tanács a jövõben igazodni fog a Kúria korábbi jogegységi határozatához és az azon alapuló ítélkezési gyakorlathoz…” és lõne máris elõremozdulás! “…Wellmann György tegnap indítványozta a jogegységi eljárást…”

-Hogy jobban értsük a dolgot: a Qria új jogegységi eljárása a Bankszövetség nevû hiénaszervezet IGÉNYÉT FOGJA TELJESÍTENI! Azaz Wellmann igéretét!

Ha ugyanis NEM ÍGY TÖRTÉNNE, akkor bízvást kijelenthetjük, hogy a magyarországi bankrendszer úgy ahogy van összerogyna!

Ugyanis nem csak konkrétan a devizahitelek lennének érvénytelenek, hanem a “kombinált” hitelek miatt is KÁRTÉRÍTÉSI PEREK MILLIÓI ZÚDULNÁNAK a bíróságokra. Hiszen könnyen lehet, hogy egy forinthiteles-akinek volt egy kisebb devizahitele IS!-a devizahitel törlesztõrészletének emelkedése miatt nem tudta törleszteni forinthitelét sem! Így aztán-adott esetben-bukott mindent! Viszont kártérítési pert indíthat!

Képzeljünk el egy már lakóingatlanától megfosztott bedõlt hitelest! Akinek a családja, egészsége IS ráment az ügyre! Vagy már öngyilkos lett!

A hitelesek joggal kérhetnének kárpótlást!

Dõreség lenne azt feltételezni, hogy a Qria ilyen állapotot idézzen elõ! Egy önálló gazdaság nélküli országban mûködõ bankrendszer órák alatt roskadna össze!

Ám ha a Qria a hiénaszervezetnek fog kedvezni, AZ A POLITIKAI RENDSZER ÖSSZEOMLÁSÁT FOGJA KIKÉNYSZERÍTENI! Hiszen a kilakoltatásra “várók” elõbb-utóbb megindulnak! Ami pedig véres leszámolásba fog torkollni!

A helyzetet a jogalkotónak kellene egy világos állásfoglalással tisztázni! Világosan és egyértelmûen KI KELL NYILVÁNÍTANI A SZÁNDÉKOT!

Kevés a “senkit sem hagyunk az út szélén” címû hablaty! A döbrögista hordának feketén-fehéren nyilatkoznia kell!

Persze nyilvánvaló, hogy ezt nem fogja megtenni! DE EGYIK POLITIKAI MAFFIACSOPORT SEM!

Az is nyilvánvaló, hogy a Qria egy valamiféle halogatásba fog kezdeni! Könnyen elképzelhetõ az az agytekervény-járatás, ami most zajlik illetékes fejekben! Hiszen a döbrögista horda is érzi a helyzetben rejlõ veszélyeket! De ugyanakkor nap mint nap ostromolja õket a hiénaszövetség, egyre követelõdzõbb módon!

A saját-önálló-gazdaság nélküli Magyarország a bankárkaszt fogságában vergõdik! Ebbõl pedig a pórnép-jól-eleve nem jöhet ki!

Senkinek ne legyen illúziója a Qria jogegységi döntésével kapcsolatban!

Kutyából nem lesz szalonna!
Hitelcsapda! Ilyen szörnyû körülmények között kell élnie az eladósodott tanárnak

faz

Kaposvár — Egy kisebb ágy, egy asztal, egy szem szekrény és néhány polc: Faludi Zoltánnak (64) egy maréknyi hely jutott csupán a helyi Eötvös Loránd Mûszaki Szakközépiskola kollégiumában, miután az önálló bírósági végrehajtó kilakoltatta õt saját házából.

A nyugdíjas pedagógus 8 éve vett fel 3 millió forint svájcifrank-alapú, szabad felhasználású jelzáloghitelt az ingatlanra, hogy azzal egészítse ki csekély tanári fizetését. Mint sokan mások, a válság beköszöntével õ sem bírt lépést tartani az egyre növekvõ törlesztõrészletekkel.

– Túl akartam adni a régi Trabantomon, és a gyerekemet is szerettem volna elvinni néhány helyre. Eleinte minden rendben ment, négymilliót visszafizettem, de a végén már havi 75 ezres csekkek jöttek, közben agyvérzésem is lett. Táppénzes fizetést kaptam, tartalékaim nem voltak. Mire feleszméltem, már elárverezték a lakásomat az interneten 4 millió forintért, és már tovább is adták 9-ért, tõlem pedig a bank további 5 milliót követel – kesergett a tanár úr, akit állítása szerint a hatóságok embertelenül zavartak el otthonából.

– Elkezdték kihordatni velem a bútoraimat, majd amikor a nyitott csigolyám miatt segítséget kértem az egyik rendõrtõl, azt kiabálta, takarodjak. Negyvenévnyi becsületes munka után ezt érdemlem? – tette fel a kérdést Faludi, aki ügyvédjére hivatkozva elmondta: még fél év türelmi idõ járt volna neki a sztrók miatt, de a fellebbezést már csak a kilakoltatás után fogadták el. Az idõs férfi jelenleg egy 15 négyzetméteres kollégiumi szobában él, hely szûkében holmijainak felét a Suzukijában kell tárolnia.

– Régóta ismerem Zolit, ez a kilakoltatás már 3-4 éve húzódott, aztán nem volt hol aludnia. Akkor hívtam a kollégiumba – mesélte Horváth Zoltán (63), az intézmény vezetõje, aki éjszakánként nagyjából 2000 forinttal finanszírozza barátja ott töltött idejét. Zoltánnak egyetlen mázlija, hogy köztiszteletben áll a városban, így amikor kiderült szörnyû sorsa, soron kívül kapott egy 1,5 szobás önkormányzati lakást, ahová 2-3 héten belül beköltözhet.
(blikk)

Bal-Rad komm: Faludi Zoltán testnevelõtanár 37 éves volt a rendszerváltáskor! AKKOR volt saját tulajdonú háza. És hallatlan naivitása!

“…8 éve vett fel 3 millió forint…négymilliót visszafizet…elárverezték a lakásomat az interneten 4 millió forintért, és már tovább is adták 9-ért, tõlem pedig a bank további 5 milliót követel…a hatóságok embertelenül zavartak el otthonából…”

-Hát õt sem hagyták az út szélén! Mint sok más magyart!

ÕT IS BELELÖKTÉK AZ ÚTMENTI ÁROKBA! OTT ROHADJ MEG TE NYOMORULT!

Ez a vén szamár is elhitte a modern magyar népmesét! És VÁLASZTOTT! Nem is feledkeztek meg róla!-ahogy azt igérték. Õ is csak egy lett a hatszázezer ároktöltelék között.

Faludi Zoltán ma 64 éves, hajléktalan, nyugdíjas testnevelõtanár! 25 esztendõvel a rendszerváltás után már van némi tapasztalata, és még további ötmilliós adóssága! Meg néhány testi nyavajája.

Bár Faludi úr szerencsés! Közismert-népszerû emberként a döbrögista horda vezette városban/tól “kapott” fedelet a feje fölé!

Jó esélye van arra, hogy Suzukijában autózva találkozhat azzal a sündõrrel, aki ráförmedt: TAKARODJON! És Faludi Zoltán IS egy lépést elõbbre léphet!

“…Negyvenévnyi becsületes munka után ezt érdemlem?…”-kérdi a kilakoltatott MAGYAR.

-Hát nem ezt érdemli az biztos!-de ez van! Talán ha valami futballakadémián tornatanárkodott volna…Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 19. 00:06:03
Vendo Cialis Levitra Buy Cialis Order Non Prescription Drugs Online Order Generic Cialis
265 #2 Kelsata
- 2020. janur 24. 17:13:17
Clomid Curetage Buy Cialis Tadalis Sx Naturel <a href=http://cialibuy.com>cialis cheapest online prices</a> Azitromicina For Sale

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 5.21 másodperc
4,769,912 egyedi látogató