Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 8

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mikor akasztjuk fel az összeset, vagy lõjük fejbe??!

Hírek


István Veres 20 új fényképet töltött fel.
május 7., 7:43 · Százhalombatta ·
2016. V. 06. 10 ó. Gerinctelen puha testû Kovi levi,zárt ajtókkal várt..Sajnos ezekre épül Orbán rendszere.. Így nem csoda,ha Õk úgy tudják a DEVIZÁSOK ÜGY MEG OLDVA!. Probléma egy szál sem,ez ügyben.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
István Veres fényképe.
+16
4 kedvelés3 hozzászólás24 megosztás
Éva Gáspárné, Ferenc Farkasf és még 2 ember kedveli ezt.
24 megosztás
Hozzászólások
István Veres
István Veres Sajnálatos és szomorú volt ezt tapasztalni,bár sejtettük,hogy ez lesz,mert ezek ilyenek.. Akkor mondtam mikor a múltkor meg leptük,ne engedjük el a nyakát..De meg erõsített abban ez a rendszer velejéig,rohad és bûzlik mert tele van ilyen gerinctelen,ember fajjal.. És menni és menni kell tovább.
· május 7., 8:27
István Veres
István Veres E napon még 10 óra elõtt volt pofája fel hívni Monor Petõfi S. utcából egy S.A.P. behajtó cég..Hogy tartozom nekik!.. Pedig már el küldtem Õket a picsába.. De most még egyszer el lettek küldve.. De valószínû szerdán délelõtt meg látogatom Õket. Sunyi alattomos dolgokat utálom,szembe babám ha szeretsz!.. KI TART VELEM???? Bár 06.-ra is hívtalak titeket,de senki sem volt érdekelt.. SAJNÁLATOS!.
· május 7., 8:31
István Veres
István Veres Sajtó felelõssége most is fel merült e pénteki nap ügyben is.. Senkit nem érdekelt egy gerinctelen sunyi fõ ember hogy öli gyilkolja az embereket.. És azt sem láthatja ezért senki,hogy a rendõrség kit is szolgál és véd??? Ezek nyelve oly mélyen van a gerinctelenek korpásában,hogy semmit nem látnak már.. HAJRÁ. SÁRGA pólósok..
· május 7., 8:50

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1007370262644071&set=pcb.1007374095977021&type=3&theater

Újabb jogegységi eljárást folytat a Kúria a devizahitelek ügyében – jelentette be tegnap honlapján a bírói testület. A döntés elõzménye vélhetõen az a levél, amelyet a bíróság polgári kollégiumvezetõje, Wellmann György írt a bankszövetségnek, és amelyben lényegében elnézést kért a szervezettõl egy, a Kúrián született ítélet miatt.

Érvényes devizaalapú fogyasztói kölcsönszerzõdésnek minõsül-e az a szerzõdés, amelyben a forintban folyósítandó kölcsön összege forintban van megjelölve, a szerzõdés devizaösszegét pedig a felek megállapodása alapján a szerzõdés részét képezõ, a szerzõdéskötést követõen elkészülõ külön dokumentum (például folyósítási értesítõ, törlesztési terv) tartalmazza? – ezt a kérdést vizsgálják a bírák abban a jogegységi eljárásban, amit tegnap jelentett be a Kúria.

A bíróság közleménye szerint az eljárásra azért van szükség, mert a devizaalapú fogyasztói kölcsönszerzõdésekkel kapcsolatos perekben az utóbbi idõben újabb értelmezési kérdések merültek fel. Mint írták, a Kúria polgári kollégiumának csütörtöki ülésén megfogalmazott vélemények szerint ezért indokolt, hogy jogegységi tanács döntsön a Kúria gyakorlatában felmerült értelmezési kérdésekben.

Közölték: a Kúria polgári kollégiumának vezetõje, Wellmann György tegnap indítványozta a jogegységi eljárást. Ezután a kollégium helyettes vezetõje – az öttagú jogegységi tanács elnöke – kijelöli a tanács tagjait, és megküldi az indítványt a legfõbb ügyésznek, akinek tizenöt nap áll majd a rendelkezésére, hogy észrevételeit megtegye.

A Wellmann-levél

Ugyanakkor nem kizárt, hogy a jogegységi eljárás éppen Wellmann György botrányt kiváltó levele miatt indult, amit néhány héttel ezelõtt írt a bankszövetségnek. Ebben a polgári kollégiumvezetõ tulajdonképpen elnézést kért a bankszövetségtõl egy a Kúrián született ítélet miatt, amit intézkedésére el is távolítottak a Kúria honlapjáról. Wellmann levelében egyetértett a bankszövetség álláspontjával, és jelezte, hogy a Kúria a saját tanácsa által hozott ítéletet nem tartja irányadónak. Egyben megígérte, hogy az érintett ítélkezõ tanács a jövõben igazodni fog a Kúria korábbi jogegységi határozatához és az azon alapuló ítélkezési gyakorlathoz.

A Wellmann által töröltetett ítélet az adósoknak kedvezett, és éppen a friss jogegységi eljárás kérdésére adta meg az egyik lehetséges választ. A bíróság szóban forgó döntése ugyanis úgy rendelkezett, hogy létre sem jött az a hitelszerzõdés, amelyben nincs megadva a tartozás összege devizában feltüntetve. Mégpedig azért, mert ha a kölcsönügylet szereplõi a szerzõdés aláírásakor még nem tudják, hogy mennyi a devizatartozás összege – és nem is számítható ki –, akkor a törlesztõrészlet összege sincs meghatározva. Erre az ítéletre számtalan adós ügyvédje hivatkozott a perekben, mielõtt a kollégiumvezetõ töröltette volna. A jogegységi tanács várhatóan egy hónapon belül meghozza döntését, annyi viszont bizonyos, hogy Wellmann György már egyértelmûvé tette álláspontját a kérdésben. Igaz, azt nem tudni, tagja lesz-e a jogegységi tanácsnak.

A kollégiumvezetõ levele és a jogegységi eljárás kezdeményezése egyébként azért is figyelemre méltó, mert a Kúria korábban kérdésünkre azt közölte, hogy a Wellmann-levél nincs hatással a Kúria jogegységi határozatai nyomán kialakult ítélkezési gyakorlatra és a folyamatban lévõ konkrét ügyekre sem. Bár többször kerestük az ügyben Wellmann Györgyöt és Darák Pétert, a Kúria elnökét, egyikük sem reagált interjúkérelmünkre. Darák Péter ugyanakkor egy ügyvéd megkeresésére szûkszavú válaszában annyit közölt a botrányos levélrõl, hogy bírósági ítéletek tartalmát befolyásoló utasítást nem adhat és nem is adott ki a legfõbb bírói testület. Ennek ellenére úgy tudjuk, a fõbíró által töröltetett ítélet nem került vissza a testület honlapjára, és arra sem kaptunk választ, hogy visszakerül-e egyáltalán.

Wellmann lemondását követelték

A polgári kollégiumvezetõ lemondását legutóbb több száz tüntetõ követelte a Kúria épülete elõtt. Az adósok és a devizahiteles-érdekképviseletek azt követelték a bíráktól, hogy határolódjanak el kollégájuktól, aki szerintük bûncselekményt követett el. Néhány bírót erre nem is kellett külön felszólítani. Az Egyéni Bírói Függetlenség és Felelõsség Fóruma közleményben azt írta: szükségesnek és elkerülhetetlennek tartjuk a jogfogyasztó polgárokat arcul csapó Wellmann György lemondását a Kúria polgári kollégiumvezetõi tisztségérõl. A mozgalom egyben az Országos Bírói Tanácshoz is fordult az ügyben. Azt kérték, hogy a szervezet határozatban foglaljon állást a hatalommegosztás és a bírói pártatlanság, a bírósági igazgatás átláthatósága, a jogfogyasztó polgárok tiszteletben tartása és Wellmann György lemondása mellett. De ügyvédek egy csoportja a köztársasági elnöknél és Darák Péternél, a Kúria elnökénél kezdeményezte a fõbíróval szembeni fegyelmi eljárás kezdeményezését. Áder János hivatala ugyanakkor azt közölte, hogy a köztársasági elnök jogköre nem terjed ki az ügyre.
(mno)

Bal-Rad komm: “…Wellmann levelében egyetértett a bankszövetség álláspontjával, és jelezte, hogy a Kúria a saját tanácsa által hozott ítéletet nem tartja irányadónak. Egyben megígérte, hogy az érintett ítélkezõ tanács a jövõben igazodni fog a Kúria korábbi jogegységi határozatához és az azon alapuló ítélkezési gyakorlathoz…” és lõne máris elõremozdulás! “…Wellmann György tegnap indítványozta a jogegységi eljárást…”

-Hogy jobban értsük a dolgot: a Qria új jogegységi eljárása a Bankszövetség nevû hiénaszervezet IGÉNYÉT FOGJA TELJESÍTENI! Azaz Wellmann igéretét!

Ha ugyanis NEM ÍGY TÖRTÉNNE, akkor bízvást kijelenthetjük, hogy a magyarországi bankrendszer úgy ahogy van összerogyna!

Ugyanis nem csak konkrétan a devizahitelek lennének érvénytelenek, hanem a “kombinált” hitelek miatt is KÁRTÉRÍTÉSI PEREK MILLIÓI ZÚDULNÁNAK a bíróságokra. Hiszen könnyen lehet, hogy egy forinthiteles-akinek volt egy kisebb devizahitele IS!-a devizahitel törlesztõrészletének emelkedése miatt nem tudta törleszteni forinthitelét sem! Így aztán-adott esetben-bukott mindent! Viszont kártérítési pert indíthat!

Képzeljünk el egy már lakóingatlanától megfosztott bedõlt hitelest! Akinek a családja, egészsége IS ráment az ügyre! Vagy már öngyilkos lett!

A hitelesek joggal kérhetnének kárpótlást!

Dõreség lenne azt feltételezni, hogy a Qria ilyen állapotot idézzen elõ! Egy önálló gazdaság nélküli országban mûködõ bankrendszer órák alatt roskadna össze!

Ám ha a Qria a hiénaszervezetnek fog kedvezni, AZ A POLITIKAI RENDSZER ÖSSZEOMLÁSÁT FOGJA KIKÉNYSZERÍTENI! Hiszen a kilakoltatásra “várók” elõbb-utóbb megindulnak! Ami pedig véres leszámolásba fog torkollni!

A helyzetet a jogalkotónak kellene egy világos állásfoglalással tisztázni! Világosan és egyértelmûen KI KELL NYILVÁNÍTANI A SZÁNDÉKOT!

Kevés a “senkit sem hagyunk az út szélén” címû hablaty! A döbrögista hordának feketén-fehéren nyilatkoznia kell!

Persze nyilvánvaló, hogy ezt nem fogja megtenni! DE EGYIK POLITIKAI MAFFIACSOPORT SEM!

Az is nyilvánvaló, hogy a Qria egy valamiféle halogatásba fog kezdeni! Könnyen elképzelhetõ az az agytekervény-járatás, ami most zajlik illetékes fejekben! Hiszen a döbrögista horda is érzi a helyzetben rejlõ veszélyeket! De ugyanakkor nap mint nap ostromolja õket a hiénaszövetség, egyre követelõdzõbb módon!

A saját-önálló-gazdaság nélküli Magyarország a bankárkaszt fogságában vergõdik! Ebbõl pedig a pórnép-jól-eleve nem jöhet ki!

Senkinek ne legyen illúziója a Qria jogegységi döntésével kapcsolatban!

Kutyából nem lesz szalonna!
Hitelcsapda! Ilyen szörnyû körülmények között kell élnie az eladósodott tanárnak

faz

Kaposvár — Egy kisebb ágy, egy asztal, egy szem szekrény és néhány polc: Faludi Zoltánnak (64) egy maréknyi hely jutott csupán a helyi Eötvös Loránd Mûszaki Szakközépiskola kollégiumában, miután az önálló bírósági végrehajtó kilakoltatta õt saját házából.

A nyugdíjas pedagógus 8 éve vett fel 3 millió forint svájcifrank-alapú, szabad felhasználású jelzáloghitelt az ingatlanra, hogy azzal egészítse ki csekély tanári fizetését. Mint sokan mások, a válság beköszöntével õ sem bírt lépést tartani az egyre növekvõ törlesztõrészletekkel.

– Túl akartam adni a régi Trabantomon, és a gyerekemet is szerettem volna elvinni néhány helyre. Eleinte minden rendben ment, négymilliót visszafizettem, de a végén már havi 75 ezres csekkek jöttek, közben agyvérzésem is lett. Táppénzes fizetést kaptam, tartalékaim nem voltak. Mire feleszméltem, már elárverezték a lakásomat az interneten 4 millió forintért, és már tovább is adták 9-ért, tõlem pedig a bank további 5 milliót követel – kesergett a tanár úr, akit állítása szerint a hatóságok embertelenül zavartak el otthonából.

– Elkezdték kihordatni velem a bútoraimat, majd amikor a nyitott csigolyám miatt segítséget kértem az egyik rendõrtõl, azt kiabálta, takarodjak. Negyvenévnyi becsületes munka után ezt érdemlem? – tette fel a kérdést Faludi, aki ügyvédjére hivatkozva elmondta: még fél év türelmi idõ járt volna neki a sztrók miatt, de a fellebbezést már csak a kilakoltatás után fogadták el. Az idõs férfi jelenleg egy 15 négyzetméteres kollégiumi szobában él, hely szûkében holmijainak felét a Suzukijában kell tárolnia.

– Régóta ismerem Zolit, ez a kilakoltatás már 3-4 éve húzódott, aztán nem volt hol aludnia. Akkor hívtam a kollégiumba – mesélte Horváth Zoltán (63), az intézmény vezetõje, aki éjszakánként nagyjából 2000 forinttal finanszírozza barátja ott töltött idejét. Zoltánnak egyetlen mázlija, hogy köztiszteletben áll a városban, így amikor kiderült szörnyû sorsa, soron kívül kapott egy 1,5 szobás önkormányzati lakást, ahová 2-3 héten belül beköltözhet.
(blikk)

Bal-Rad komm: Faludi Zoltán testnevelõtanár 37 éves volt a rendszerváltáskor! AKKOR volt saját tulajdonú háza. És hallatlan naivitása!

“…8 éve vett fel 3 millió forint…négymilliót visszafizet…elárverezték a lakásomat az interneten 4 millió forintért, és már tovább is adták 9-ért, tõlem pedig a bank további 5 milliót követel…a hatóságok embertelenül zavartak el otthonából…”

-Hát õt sem hagyták az út szélén! Mint sok más magyart!

ÕT IS BELELÖKTÉK AZ ÚTMENTI ÁROKBA! OTT ROHADJ MEG TE NYOMORULT!

Ez a vén szamár is elhitte a modern magyar népmesét! És VÁLASZTOTT! Nem is feledkeztek meg róla!-ahogy azt igérték. Õ is csak egy lett a hatszázezer ároktöltelék között.

Faludi Zoltán ma 64 éves, hajléktalan, nyugdíjas testnevelõtanár! 25 esztendõvel a rendszerváltás után már van némi tapasztalata, és még további ötmilliós adóssága! Meg néhány testi nyavajája.

Bár Faludi úr szerencsés! Közismert-népszerû emberként a döbrögista horda vezette városban/tól “kapott” fedelet a feje fölé!

Jó esélye van arra, hogy Suzukijában autózva találkozhat azzal a sündõrrel, aki ráförmedt: TAKARODJON! És Faludi Zoltán IS egy lépést elõbbre léphet!

“…Negyvenévnyi becsületes munka után ezt érdemlem?…”-kérdi a kilakoltatott MAGYAR.

-Hát nem ezt érdemli az biztos!-de ez van! Talán ha valami futballakadémián tornatanárkodott volna…Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 19. 00:06:03
Vendo Cialis Levitra Buy Cialis Order Non Prescription Drugs Online Order Generic Cialis
265 #2 Kelsata
- 2020. janur 24. 17:13:17
Clomid Curetage Buy Cialis Tadalis Sx Naturel <a href=http://cialibuy.com>cialis cheapest online prices</a> Azitromicina For Sale

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.30 másodperc
8,064,938 egyedi látogató