Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezen már csak ISTEN ostora, ATILLA módszere segíthet!

Hírek
“Petíciót kéne írni!-de azonnal!”

Eszméletlen állapotok a Szent László Kórházban – “gyermekek fognak meghalni”
Egy anyuka leírta a tapasztalatait a Szent László kórházról, ahol a gyermeke betegsége miatt töltött el jópár napot.

Most épp az jár a fejemben, hogy millió köszönet azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik az ilyen gyalázatos körülmények ellenére is még mindig itt vannak Magyarországon, küzdenek, és képesek megõrizni az emberségüket, valamint a hitüket, hogy egyszer talán lesz ez jobb, ha nem is a mi idõnkben, de talán majd dédunokáinknak…

A nõvérnek, aki 48 órája talpon van, bár már beszélni is alig bír, de elmondta nekem, hogy 2 emeleten ügyel + a betegfelvételen, és éjjel, amikor a sokadik súlyosan kiszáradt picinek próbálta bekötni az infúziót, azért imádkozott, hogy a másodikon, tõlünk pár szobával odébb fekvõ árva 2 éves kicsi (akit, senki nem látogat) ne halljon meg, mire felér hozzá, mivel gégemetszéses. A növérhívó fényei folyamatosan égnek, mintha karácsony lenne, mert az infúziós “tekerõbõl” 36 fttal olcsóbbat hoztak, de ez vagy ömlik a gyerekbe, vagy leáll, mivel nem lehet beállítani.

szik

Köszönet a tündéri doktornéninek, aki vizit közben, az 5. szoba után kiment és sírt…. majd pár perc múlva mosolyogva ment vissza a kicsikhez. Köszönet a fõorvosasszonynak, aki szinte folyamatosan ügyel a sürgõsségin, de már a ki tudja hanyadik órában, napban, reggelre üvöltve szídta a rendszert, hogy azonnal petíciót kell írni, “ezt így nem lehet, nem lehet”, kiabálta. És sok sikert annak a 4 gyermekorvosnak, aki az elmúlt pár hónapban hagyta el a László kórház fertõzõ gyermekosztályát (1 Svájc, 1 Németország, 2 Ausztria)…

És végül egy dermesztõ mondat szó szerint idézve egy nõvértõl: ” Ha itt gyorsan nem történik valami, gyermekek fognak meghalni”… Vajon kit fog ez a pár sor érdekelni? Hányan jutnak el idáig az olvasásában? Nem szoktam ilyet kérni, de ha ezt elolvastad, írj kommentbe egy pontot… Nem lesztek sokan, és nem csak azért mert én, egy kis porszem írtam, hanem, mert addig még nem velük történik, sokaknak nem gond…

Eközben egy másik posztban egy fotó látható, a kórház erkélyérõl készített egy képet a Groupama Arénáról, ahol szombaton este futball Magyar Kupa döntõ volt a csilli-villi stadionban.

tûzij

Kérdés?
(propeller)

Bal-Rad komm: “…Ha itt gyorsan nem történik valami, gyermekek fognak meghalni…”

-Szokásos pénteki rádiós dölyfölésében Döbrögi újfejt kijelentette: a stadionok igenis az egészségügyet szolgálják. Kifejtette azt is, hogy SZERINTE miként!

“…üvöltve szídta a rendszert, hogy azonnal petíciót kell írni…”

A Szent László kórház szomszédságában 1974 május 19-én átadtak egy új futballstadiont. Közben a Szent László kórházban (IS) VILÁGSZÍNVONALÚ gyógyító munka folyt! Igen!-ennek már 42 esztendeje. Igaz, AKKOR szocializmus volt! AKKOR JUTOTT EGÉSZSÉGÜGYRE, MEG FUTBALLSTADIONRA IS!

AKKOR MÉG VOLT ORSZÁGUNK, VOLT GAZDASÁGUNK, VOLT EGÉSZSÉGÜGYÜNK!-egészen 1989-ig! JUTOTT PÉNZ MINDENRE! MÉG A KÖZJÓRA IS!

25 éve leváltottuk azt a rendszert! 25 éve kapitalizmus van! GYERMEKEK HALHATNAK MEG, MERT NINCS PÉNZ A KÖZEGÉSZSÉGÜGYRE,…!

Csilli-villi stadionokra van!

TALÁN NEM PETÍCIÓKAT KÉNE MÁR ÍROGATNI!

Közöttetek van már az az ember aki meg fogja oldani...! Csak erõsen kérnetek kell az Atyát!!! Mindenki tudni fogja majd, amikor színre lép, Kövessétek!!!
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.91 másodperc
6,881,203 egyedi látogató