Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A bûnözõknek fáj az igazság! De ami még ezután jön az fog igazán fájni!

Hírek



































Mint kiderült, a Portfolio.hu tegnapi bankárkonferenciáját megzavaró “õrjöngõ” férfi Póka László volt. A Nem Adom a Házamat Otthonvédõ Mozgalom vezetõje és kisebb létszámú-ám összeszokott és edzett-csapata “tisztelte meg” a hiénaértekezést.

A tanácskozásra “vendégelõadói szándékkal” érkezett Póka László és csapata nem okozott osztatlan örömöt sem a meghirdetett és fizetett elõadók, sem pedig a fizetõs misehallgatók köreiben. Ráadásul a Póka által bejelentett téma-az ÁLTALUK A BANKI ÜGYFELEK KÁRÁRA ELKÖVETETT BÛNCSELEKMÉNYSOROZAT-sem nyerte el tetszésüket.

Néhány biztonsági és egy pár szervezõlihenc igyekezett a vendégelõadót némaságra és távozásra bírni, de ez csak a sündõrhatóság rohanvást érkezõ egyenruhásainak sikerült. Ám az õ érkeztükig Póka László hirdette az igét, olvasta az összesereglett bûnözõk fejére a bûnlajstromot.

A vendégelõadásnak a helyszínre vezényelt zsurnaliszták örültek a legjobban. Az általában jellemzõen savanyú légkörû, ilyen konferenciák hangulatát meglehetõsen földobta az otthonvédõk megjelenése.

Természetesen nem tarthatta meg elõadását Póka László. Ráadásul az egybesereglett sakálok elõtt újdonságot sem tudott volna mondani. Bûneikkel minden jelenlévõ tisztában volt/van!

Viszont talán elsõ ízben fordult elõ, hogy a jelenlévõ tudósítók jóvoltából legalább egymillió magyar értesülhetett arról, hogy egy ország tönkretevõit a MAGYAR TÁRSADALOM NEVÉBEN NYILVÁNOSAN MEGRÓTTÁK!

A feldúlt lelkületû rablóhorda egyedeit szeretnénk ezúton egy kicsit megvigasztalni: a tegnapi mûsor CSAK AFFÉLE FÖLVEZETÉS VOLT! Járhattak volna roszabbul is! Merthogy az csak a kezdete volt VALAMINEK!

Rossz hírünk is van a számukra! A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!






Egy kürtõskalácsos vállalkozó ismerõsöm mesélte, hogy a vállalkozásuk mûködtetése egy rémálom. (sajnálom azokat akik most Orbán szidását vennék szívesebben) Szóval a hivatalnokmaffia van hogy árusítás közben egy órára megszállja a büfékocsijukat, a vevõkre (fesztiválozókra) fütyülnek, azok meg közben szét is szélednek, persze köpködve az ingyenélõ hivatalnok maffiára.
Más nyalánkságok is vannak, pl tojást már rég nem raknak a tésztába (ettõl rosszabb is) mert a maffia nem engedi, mert két ajtó kéne a kocsira, az egyiken csak befelé vihetik az egész tojást, a másikon csak kifelé a héjakat. Tehát a német gyártmányú gyári büfékocsi nem jó a pecsételõs bandának, kell(ene) rá barkácsolni egy másik ajtót a tojáshéjnak. Nem hiszitek el? Pedig jobban jártok két döbrögizés közt ha elhiszitek. Ugyanis a bûnbanda szerint a tojáshéj fertõ, csakhogy – ugyanez a bûnbanda vámolja a boltosokat is, és engedi be ugyanazt a tojást a boltba. Világos? A bûnbanda által ellenõrzött (megvámolt) és engedélyezett bolti tojás egyszer csak mérgezõvé válik ha bekerül a büfékocsiba.
De itt még nincs vége, mert cirkuszolnak a vízzel is. Csak lepecsételt, engedélyezett egy bizonyos vízcsapról vételezhetek vizet a gyártáshoz. Pl a fesztiválhelyszínen a fesztiválozóknak biztosított hivatalos ivóvízcsapról nem vehetnek vizet. Aztán ha az ellenõrzött vízcsapról érkezõ vízben valami baktériumot “mutatnak” ki, ötvenezres bírság!! Mondom ötvenezres. És tudjátok hová csatlakozik az a vízcsap? Hát a hivatalos a bûnbanda által ellenõrzött hálózatra. Teccik érteni az ellentmondást? A körömreszelgetõ jobbkéz köjálnyuszi (vaskos baksisért) áment mond a vízmûnek, majd az ámenezett víz hirtelen nem lesz jó annak a balkéznek, mely ugyanazon testbõl nõtt ki. Érti valaki?
A lényeg, már felvették a kapcsolatot olyan pár éve Kaliforniába kivándorolt magyarokkal akik kinn kürtõskalácsoznak, és velük nem baszakodnak a vízzel, sem a tojással, és nem záratják le árusítás közben a boltot hogy évekre visszamenõ papírokban turkáljanak. Most azon filóznak, hogy megoldható-e hogy kivigyék a kocsit meg a cuccot valahogy, vagy itthon sz*ér-h*ért eladják mindenüket, és kinn a nulláról kezdjék. Náluk már nem kérdés a kivándorlás, csak a megtörténés ideje. Ja, gyerekük is van.

Mocskos trükkel szereznék meg az adósok ingatlanjait


Követelések ezreit vásárolták fel külföldi cégek azért, hogy megszerezzék az ingatlanfedezetet. A jegybank vizsgálódik.

Bizniszt csináltak mások kárán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2015-ben több mint négyszáz itthoni pénzügyi intézményt kötelezett rendkívüli adatszolgáltatásra azok eladott követeléseivel kapcsolatban. A jegybank – az üzletszerû engedély nélkül végzett követelésvásárlás visszaszorítása érdekében – az adatszolgáltatás során több ezer engedményezési ügyletet és követelésvásárlót ellenõrzött, áttekintve azt, hogy a követelésvásárlók rendelkeznek-e az e tevékenységre vonatkozó felügyeleti engedéllyel.

Ezek alapján az MNB mostanáig tucatnyi piacfelügyeleti eljárást indított, amelyek jelenleg is folyamatban vannak. Az eljárások – azonnali figyelemfelhívást igénylõ – tapasztalata ugyanakkor az, hogy a követelésvásárlások egyetlen valós célja sok esetben a követelések biztosítékául szolgáló fedezetek (tipikusan ingatlanok) megszerzése volt.

A jegybankhoz érkezett fogyasztóvédelmi beadványok, valamint a rendkívüli adatszolgáltatás adatai alapján gyakori jelenségnek számít, hogy magyar engedményezõk (azaz itthoni pénzügyi intézmények) magyar személyek adósságát külföldi, számos esetben például szlovák követelésvásárló cégek részére adják el. A szlovák bejegyzésû, több esetben ugyanakkor magyar menedzsmenttel rendelkezõ követelésvásárlók külföldi illetõsége azonban valószínûleg egyéb célokat szolgálhat, például az adósok reklamációs lehetõségének ellehetetlenítését vagy legalább megnehezítését.

Engedély nélkül semmit

Az MNB adatai alapján az áttekintett idõszakban közel 4 ezer adós követelését értékesítették belföldi pénzügyi intézmények szlovákiai székhelyû – engedéllyel nem rendelkezõ – követelésvásárló társaságok részére. Az értékesített követelések könyv szerinti bruttó értéke meghaladja a 10 milliárd forintot.

A jegybank folyamatban lévõ piacfelügyeleti vizsgálatainak eredményét azonnal publikálja, illetve várhatóan további vizsgálatokat is indít a felügyeleti engedély nélkül követelésvásárlási tevékenységet végzõ személyekkel szemben.

Az MNB az eddigi adatszolgáltatások alapján 2015 õszén vezetõi körlevélben is felhívta a pénzügyi intézmények figyelmét arra: a velük szerzõdõ jogosulatlan követelésvásárlók részérõl akár egyetlen követeléscsomag megvásárlása, vagy több esztendõn át naptári évente egy követelés megvétele, illetve egy évben akár már két követelés megvásárlása is üzletszerû pénzügyi tevékenységnek minõsülhet.
(privatbankar)

Bal-Rad komm: “…4 ezer adós követelését értékesítették…követelések könyv szerinti bruttó értéke meghaladja a 10 milliárd forintot…”

-Ez pedig annyit jelent, hogy 2,5 millió forint/ingatlan!

(Egy CSK-os ingatlanra 10 millió forint támogatást szán a qrmány! Lehet kaékulálgatni…)

-Érdekes viszont a biznisz háttere! A bankok törekvése! Ugyanis a bóttal a pénzüknél vannak (amit megszerezhetnének az egyébként a bedõlt ügyfeleikkel is ha a jóindulat meglenne bennük-a megegyezésre törekvés szellemében) de a “folytatás kellemetlenségei alól” szeretnének kibújni!

-Mekkmesterék valószínûleg ráismertek a helyzetben a bombára, amely bármely pillanatban robbanhat! Lehet a hiénacég szlovák!-de a “magyar” menedzsment nagyon nem alhat nyugodtan!













































Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.31 másodperc
6,911,138 egyedi látogató