Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 2
KennethExomi, CharlesHoife

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A bűnözőknek fáj az igazság! De ami még ezután jön az fog igazán fájni!

HírekMint kiderült, a Portfolio.hu tegnapi bankárkonferenciáját megzavaró “őrjöngő” férfi Póka László volt. A Nem Adom a Házamat Otthonvédő Mozgalom vezetője és kisebb létszámú-ám összeszokott és edzett-csapata “tisztelte meg” a hiénaértekezést.

A tanácskozásra “vendégelőadói szándékkal” érkezett Póka László és csapata nem okozott osztatlan örömöt sem a meghirdetett és fizetett előadók, sem pedig a fizetős misehallgatók köreiben. Ráadásul a Póka által bejelentett téma-az ÁLTALUK A BANKI ÜGYFELEK KÁRÁRA ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYSOROZAT-sem nyerte el tetszésüket.

Néhány biztonsági és egy pár szervezőlihenc igyekezett a vendégelőadót némaságra és távozásra bírni, de ez csak a sündőrhatóság rohanvást érkező egyenruhásainak sikerült. Ám az ő érkeztükig Póka László hirdette az igét, olvasta az összesereglett bűnözők fejére a bűnlajstromot.

A vendégelőadásnak a helyszínre vezényelt zsurnaliszták örültek a legjobban. Az általában jellemzően savanyú légkörű, ilyen konferenciák hangulatát meglehetősen földobta az otthonvédők megjelenése.

Természetesen nem tarthatta meg előadását Póka László. Ráadásul az egybesereglett sakálok előtt újdonságot sem tudott volna mondani. Bűneikkel minden jelenlévő tisztában volt/van!

Viszont talán első ízben fordult elő, hogy a jelenlévő tudósítók jóvoltából legalább egymillió magyar értesülhetett arról, hogy egy ország tönkretevőit a MAGYAR TÁRSADALOM NEVÉBEN NYILVÁNOSAN MEGRÓTTÁK!

A feldúlt lelkületű rablóhorda egyedeit szeretnénk ezúton egy kicsit megvigasztalni: a tegnapi műsor CSAK AFFÉLE FÖLVEZETÉS VOLT! Járhattak volna roszabbul is! Merthogy az csak a kezdete volt VALAMINEK!

Rossz hírünk is van a számukra! A FOLYTATÁS AZ MÁR KEVÉSBÉ LESZ MÓKÁS!


Egy kürtőskalácsos vállalkozó ismerősöm mesélte, hogy a vállalkozásuk működtetése egy rémálom. (sajnálom azokat akik most Orbán szidását vennék szívesebben) Szóval a hivatalnokmaffia van hogy árusítás közben egy órára megszállja a büfékocsijukat, a vevőkre (fesztiválozókra) fütyülnek, azok meg közben szét is szélednek, persze köpködve az ingyenélő hivatalnok maffiára.
Más nyalánkságok is vannak, pl tojást már rég nem raknak a tésztába (ettől rosszabb is) mert a maffia nem engedi, mert két ajtó kéne a kocsira, az egyiken csak befelé vihetik az egész tojást, a másikon csak kifelé a héjakat. Tehát a német gyártmányú gyári büfékocsi nem jó a pecsételős bandának, kell(ene) rá barkácsolni egy másik ajtót a tojáshéjnak. Nem hiszitek el? Pedig jobban jártok két döbrögizés közt ha elhiszitek. Ugyanis a bűnbanda szerint a tojáshéj fertő, csakhogy – ugyanez a bűnbanda vámolja a boltosokat is, és engedi be ugyanazt a tojást a boltba. Világos? A bűnbanda által ellenőrzött (megvámolt) és engedélyezett bolti tojás egyszer csak mérgezővé válik ha bekerül a büfékocsiba.
De itt még nincs vége, mert cirkuszolnak a vízzel is. Csak lepecsételt, engedélyezett egy bizonyos vízcsapról vételezhetek vizet a gyártáshoz. Pl a fesztiválhelyszínen a fesztiválozóknak biztosított hivatalos ivóvízcsapról nem vehetnek vizet. Aztán ha az ellenőrzött vízcsapról érkező vízben valami baktériumot “mutatnak” ki, ötvenezres bírság!! Mondom ötvenezres. És tudjátok hová csatlakozik az a vízcsap? Hát a hivatalos a bűnbanda által ellenőrzött hálózatra. Teccik érteni az ellentmondást? A körömreszelgető jobbkéz köjálnyuszi (vaskos baksisért) áment mond a vízműnek, majd az ámenezett víz hirtelen nem lesz jó annak a balkéznek, mely ugyanazon testből nőtt ki. Érti valaki?
A lényeg, már felvették a kapcsolatot olyan pár éve Kaliforniába kivándorolt magyarokkal akik kinn kürtőskalácsoznak, és velük nem baszakodnak a vízzel, sem a tojással, és nem záratják le árusítás közben a boltot hogy évekre visszamenő papírokban turkáljanak. Most azon filóznak, hogy megoldható-e hogy kivigyék a kocsit meg a cuccot valahogy, vagy itthon sz*ér-h*ért eladják mindenüket, és kinn a nulláról kezdjék. Náluk már nem kérdés a kivándorlás, csak a megtörténés ideje. Ja, gyerekük is van.

Mocskos trükkel szereznék meg az adósok ingatlanjait


Követelések ezreit vásárolták fel külföldi cégek azért, hogy megszerezzék az ingatlanfedezetet. A jegybank vizsgálódik.

Bizniszt csináltak mások kárán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2015-ben több mint négyszáz itthoni pénzügyi intézményt kötelezett rendkívüli adatszolgáltatásra azok eladott követeléseivel kapcsolatban. A jegybank – az üzletszerű engedély nélkül végzett követelésvásárlás visszaszorítása érdekében – az adatszolgáltatás során több ezer engedményezési ügyletet és követelésvásárlót ellenőrzött, áttekintve azt, hogy a követelésvásárlók rendelkeznek-e az e tevékenységre vonatkozó felügyeleti engedéllyel.

Ezek alapján az MNB mostanáig tucatnyi piacfelügyeleti eljárást indított, amelyek jelenleg is folyamatban vannak. Az eljárások – azonnali figyelemfelhívást igénylő – tapasztalata ugyanakkor az, hogy a követelésvásárlások egyetlen valós célja sok esetben a követelések biztosítékául szolgáló fedezetek (tipikusan ingatlanok) megszerzése volt.

A jegybankhoz érkezett fogyasztóvédelmi beadványok, valamint a rendkívüli adatszolgáltatás adatai alapján gyakori jelenségnek számít, hogy magyar engedményezők (azaz itthoni pénzügyi intézmények) magyar személyek adósságát külföldi, számos esetben például szlovák követelésvásárló cégek részére adják el. A szlovák bejegyzésű, több esetben ugyanakkor magyar menedzsmenttel rendelkező követelésvásárlók külföldi illetősége azonban valószínűleg egyéb célokat szolgálhat, például az adósok reklamációs lehetőségének ellehetetlenítését vagy legalább megnehezítését.

Engedély nélkül semmit

Az MNB adatai alapján az áttekintett időszakban közel 4 ezer adós követelését értékesítették belföldi pénzügyi intézmények szlovákiai székhelyű – engedéllyel nem rendelkező – követelésvásárló társaságok részére. Az értékesített követelések könyv szerinti bruttó értéke meghaladja a 10 milliárd forintot.

A jegybank folyamatban lévő piacfelügyeleti vizsgálatainak eredményét azonnal publikálja, illetve várhatóan további vizsgálatokat is indít a felügyeleti engedély nélkül követelésvásárlási tevékenységet végző személyekkel szemben.

Az MNB az eddigi adatszolgáltatások alapján 2015 őszén vezetői körlevélben is felhívta a pénzügyi intézmények figyelmét arra: a velük szerződő jogosulatlan követelésvásárlók részéről akár egyetlen követeléscsomag megvásárlása, vagy több esztendőn át naptári évente egy követelés megvétele, illetve egy évben akár már két követelés megvásárlása is üzletszerű pénzügyi tevékenységnek minősülhet.
(privatbankar)

Bal-Rad komm: “…4 ezer adós követelését értékesítették…követelések könyv szerinti bruttó értéke meghaladja a 10 milliárd forintot…”

-Ez pedig annyit jelent, hogy 2,5 millió forint/ingatlan!

(Egy CSK-os ingatlanra 10 millió forint támogatást szán a qrmány! Lehet kaékulálgatni…)

-Érdekes viszont a biznisz háttere! A bankok törekvése! Ugyanis a bóttal a pénzüknél vannak (amit megszerezhetnének az egyébként a bedőlt ügyfeleikkel is ha a jóindulat meglenne bennük-a megegyezésre törekvés szellemében) de a “folytatás kellemetlenségei alól” szeretnének kibújni!

-Mekkmesterék valószínűleg ráismertek a helyzetben a bombára, amely bármely pillanatban robbanhat! Lehet a hiénacég szlovák!-de a “magyar” menedzsment nagyon nem alhat nyugodtan!

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.26 másodperc
1,348,997 egyedi látogató