Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A bankárok, politikusok és papok fejétõl bûzlik minden!

Hírek
Van itt a neten egy hosszú cikk, ami szerint állítólag nem véletlenül pusztulnak mostanában sorban a bankárok. Állítólag Putyin az egész Rothschild klánra kiadta a kilövési engedélyt. Az egyik Rothschild ellen büntetõper is folyik. A vatikáni pápuát is sürgõsen szeretnék eltávolítani. Remélem igazak ezek a hírek és valóban léteznek azok az erõk, akik sorban levadásztatják az elmúlt évszázadok háborúiért, pusztításaiért felelõs bankárokat és cinkosaikat. Az angol királynõ is retteg a drónoktól, mivel gondolom látta milyen könnyû egy ilyen fegyverrel messzirõl bárkit elintézni. De ezt már én is felvetettem párszor, mint elintézési módot a leggonoszabbak likvidálására. A kínai Triádok is ha kell több ezer bérgyilkost küldhetne ezekre a parazitákra.
Egyvalamit még ezek is tudnak, akik ma azt hiszik, hogy õk érinthetetlenek. Hogy hiába cserélgetik idõrõl idõre a belsõ szerveiket, hiába frissítik fel a génjeiket, másoktól ellopott és a világ elõl eltitkolt gyógymódokkal, egy rakéta ellen õk sem tehetnek semmit. Márpedig valamikor nekik is ki kell dugniuk az orrukat az erõsen õrzött erõdítményeikbõl, birtokaikról.
mormota:

Beprogramozott, agy mosott, ostoba csürhe! Soha nem értettem, de soha nem is fogom megérteni a vallásokban hívõ birkákat! Egész életükben Jahvétól fosnak, mert ugye ahhoz imádkoznak, vetik a fordított T betûket, sátán kereszteket, (megnéztem videón, a pápa is úgy csinálja) nem értem! NEM ÉRTEM!!! Minek közvetítõ és kihez? Valami Úristenhez, ami egyenlõ Jahve! Ha az Isten jóságos, akkor mi a francnak kell könyörögni hozzá a kegyelméért? Egész életében attól gazol sok milliárd ember, hogy ha nem hisz valamelyik sok ezer éve kiagyalt vallásban, akkor valami pokol nevû helyre kerül. Még a maffiózók, még a legnagyobb kur@ák nyakában is ott lóg a kereszt, gyilkolnak, vétkeznek minden elképzelhetõ módon, mert ugye meg lehet utána gyónni, bûnbocsánatot lehet nyerni. Irigylem az állatokat, Isten bizony, hogy az egyszerû kis lelkükkel, ami élteti õket, az egyszerû kis természetes ösztönükkel nem hülyíthetõk be semmiféle vallási vagy bármilyen ideológiákkal. Egyszerûen csak élik a kis életüket, aztán mikor eljön az ideje, távoznak. Elképzelem, ahogy egy oroszlán vagy tigris, vagy bármilyen ragadozó bemegy egy templomba imádkozni.
Bocsáss meg Atyám, vétkeztem! Ölnöm kellett, hogy éhen ne dögöljek! Egy állat nem az élvezett kedvéért öl, mint beteg lelkû emberek milliói, hanem mert a génjeibe beleírt ösztöne ezt parancsolja neki. Öl, ha éhes, ha a territóriumát védi, ha a kölykeit védi, hímek esetében párzáskor véletlenül, vagy például az oroszlánok esetében, más hímektõl való kölyköket, hogy a saját génjeit adhassa tovább. De soha nem ölnek értelmetlenül, mások parancsára, ideológiáktól megmérgezett aggyal. Egy állat soha nem követ el bûnt, hogy a fenébe lehetséges ez? Nekik nincsenek erkölcsi gátlásaik, azt teszik, amit az ösztönük diktál. Mi már ösztönbõl se vagyunk képesek megvédeni magunkat a nyíltan a kárunkat akaró, életünkre törõk ellen. Nem vagyunk képesek megvédeni a saját és családunk érdekeit, a saját földünket, ehelyett idegeneket pátyolgatunk, zabáltatunk, mi meg éhen döglünk lassan, kifosztva, megalázva. Undorodom ettõl az egész hányadék világtól, vallásostul, bankárostul, politikai bûnözõstül, mindenestõl úgy ahogy van!!!
mormota.

https://www.youtube.com/watch?v=dql-D6JQ1Bc

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.05 másodperc
6,927,410 egyedi látogató