Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 1
diuckindSeevich

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A bankárok, politikusok és papok fejétől bűzlik minden!

Hírek
Van itt a neten egy hosszú cikk, ami szerint állítólag nem véletlenül pusztulnak mostanában sorban a bankárok. Állítólag Putyin az egész Rothschild klánra kiadta a kilövési engedélyt. Az egyik Rothschild ellen büntetőper is folyik. A vatikáni pápuát is sürgősen szeretnék eltávolítani. Remélem igazak ezek a hírek és valóban léteznek azok az erők, akik sorban levadásztatják az elmúlt évszázadok háborúiért, pusztításaiért felelős bankárokat és cinkosaikat. Az angol királynő is retteg a drónoktól, mivel gondolom látta milyen könnyű egy ilyen fegyverrel messziről bárkit elintézni. De ezt már én is felvetettem párszor, mint elintézési módot a leggonoszabbak likvidálására. A kínai Triádok is ha kell több ezer bérgyilkost küldhetne ezekre a parazitákra.
Egyvalamit még ezek is tudnak, akik ma azt hiszik, hogy ők érinthetetlenek. Hogy hiába cserélgetik időről időre a belső szerveiket, hiába frissítik fel a génjeiket, másoktól ellopott és a világ elől eltitkolt gyógymódokkal, egy rakéta ellen ők sem tehetnek semmit. Márpedig valamikor nekik is ki kell dugniuk az orrukat az erősen őrzött erődítményeikből, birtokaikról.
mormota:

Beprogramozott, agy mosott, ostoba csürhe! Soha nem értettem, de soha nem is fogom megérteni a vallásokban hívő birkákat! Egész életükben Jahvétól fosnak, mert ugye ahhoz imádkoznak, vetik a fordított T betűket, sátán kereszteket, (megnéztem videón, a pápa is úgy csinálja) nem értem! NEM ÉRTEM!!! Minek közvetítő és kihez? Valami Úristenhez, ami egyenlő Jahve! Ha az Isten jóságos, akkor mi a francnak kell könyörögni hozzá a kegyelméért? Egész életében attól gazol sok milliárd ember, hogy ha nem hisz valamelyik sok ezer éve kiagyalt vallásban, akkor valami pokol nevű helyre kerül. Még a maffiózók, még a legnagyobb kur@ák nyakában is ott lóg a kereszt, gyilkolnak, vétkeznek minden elképzelhető módon, mert ugye meg lehet utána gyónni, bűnbocsánatot lehet nyerni. Irigylem az állatokat, Isten bizony, hogy az egyszerű kis lelkükkel, ami élteti őket, az egyszerű kis természetes ösztönükkel nem hülyíthetők be semmiféle vallási vagy bármilyen ideológiákkal. Egyszerűen csak élik a kis életüket, aztán mikor eljön az ideje, távoznak. Elképzelem, ahogy egy oroszlán vagy tigris, vagy bármilyen ragadozó bemegy egy templomba imádkozni.
Bocsáss meg Atyám, vétkeztem! Ölnöm kellett, hogy éhen ne dögöljek! Egy állat nem az élvezett kedvéért öl, mint beteg lelkű emberek milliói, hanem mert a génjeibe beleírt ösztöne ezt parancsolja neki. Öl, ha éhes, ha a territóriumát védi, ha a kölykeit védi, hímek esetében párzáskor véletlenül, vagy például az oroszlánok esetében, más hímektől való kölyköket, hogy a saját génjeit adhassa tovább. De soha nem ölnek értelmetlenül, mások parancsára, ideológiáktól megmérgezett aggyal. Egy állat soha nem követ el bűnt, hogy a fenébe lehetséges ez? Nekik nincsenek erkölcsi gátlásaik, azt teszik, amit az ösztönük diktál. Mi már ösztönből se vagyunk képesek megvédeni magunkat a nyíltan a kárunkat akaró, életünkre törők ellen. Nem vagyunk képesek megvédeni a saját és családunk érdekeit, a saját földünket, ehelyett idegeneket pátyolgatunk, zabáltatunk, mi meg éhen döglünk lassan, kifosztva, megalázva. Undorodom ettől az egész hányadék világtól, vallásostul, bankárostul, politikai bűnözőstül, mindenestől úgy ahogy van!!!
mormota.

https://www.youtube.com/watch?v=dql-D6JQ1Bc

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.30 másodperc
1,369,791 egyedi látogató