Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tanulj a múltból, mert a múltból és a jelenbõl lesz a jövõ!

Hírek


Jön majd egy ember, akirõl mindenki tudni fogja, õ az
Mit jövendölnek Magyarországnak az õsi szent iratok? A Vértói szent kurgán megálmodója, Apró Juhász János összeszedte, és elküldte levélben Botka Lászlónak, Vona Gábornak, meg szerkesztõségünknek. A lényeg: jön majd valaki, akirõl most még keveset tudni, de ha színre lép, mindenki tudni fogja, hogy õ az.

Apró Juhász János egykori szegedi önkormányzati képviselõ, a Független Városi Szövetség Magyar Egyesület alapító elnöke, a Vértói szent kurgán megálmodója levelet küldött Botka László polgármesternek, Vona Gábor Jobbik elnöknek, a szegedi önkormányzati képviselõknek és több sajtóorgánumnak, amelyben arról ír, mit jövendölnek Magyarországnak az õsi szent iratok, próféciák, jóslatok. Nézzük a jövõnket! De elõbb azt, milyen õsi szent iratokból dolgozott Apró Juhász.

A Maja naptárból, a Vishnu Puranából, Nimród legendájából és Nostradamus jóslatából. Azt írja, annak a kornak az eljövetelére szeretne rávilágítani, amely 2012. december 21-én fizikai síkon már elkezdõdött. Ezen a napon megváltozott a világkarma minõsége, lezárult a Vaskor, és elkezdõdött az Aranykor, amit nevezhetünk Fénykornak is. Az Aranykor eljövetelét jelzi a Maja naptár is.

A szent indiai irat, a Vishnu Purana szerint pedig „a szakák népe felébred és viszi a tüzet más földekre is. A szakák ébrednek fel elsõként. Elsõnek Nimród népe tér magához." Apró Juhász azt írja, a szaka alatt az ókori szent indiai szövegek a szkítákat értik, ami nem más, mint a MAGYAR NÉP. Így írja az elnök úr verzálba szedve. Hogy mi lesz a szakák, vagyis szkíták, azaz a MAGYAR NÉP feladata? Rém egyszerû: érdek nélkül kell hirdetnünk a szeretetet és békességet. Azt írja levelében Apró Juhász, hogy „általában kis létszámú, kis területtel rendelkezõ országként beszélnek a világban hazánkról. A magyarok soha nem voltak sokan, a turáni népekre nem jellemzõ a szaporaság. Népünk ereje nem a számarányunkban áll! A mi erõnk az AGYUNK (így verzálba szedi az agyunkat az elnök úr – a szerk.), a bölcsességünk, a tudásunk és természetesen a korlátok nélküli szeretetünk."

Úgy folytatódik a levél, hogy a mi nyelvünk az egyetlen a világ nyelvei között, amelyben feltûnõ többséggel fellelhetõ az õsiség. Példaként hozza a nõiség szavunkat, amiben az eredeti jelentésen túl más kód is van: nõ-is-ég. Nostradamus azt jósolta a levél szerint, hogy „A kétezredik év után hamar nagy lesz az ország és erõs, visszatér hazájába mindegyik magyar." Meg azt is jósolta, hogy „Jön majd egy ember a második millennium után, ki felette áll minden torzsalkodásnak: Õ lesz az itt, ki Pannon földrõl Istenhez kiált és Isten meghallgatja imádságait. Õ lészen az, kinek uralkodása folytán Pannónia ismét erõs lesz és gazdag, nagyobb lesz, mint akármely szultán, az õ szavára minden országban adnak, s önként kezére bíznak minden hatalmat."

Ez az ember nem az az ember, akire ön hirtelen gondolt, kedves olvasó, mert errõl az emberrõl egyelõre keveset tudni. Annyit lehet tudni, hogy ez az ember 1. már most is okos, 2. nem tagja egyik pártnak sem, 3. nem tartozik egyik egyházhoz sem. Ha viszont színre lép, mindenki tudni fogja, hogy õ az.

Hozzászólások:
Borsi Margit érdekes, a férfiaink mind jelentkeznek, hogy õ az, de olvastátok, hogy férfi?! Lehet, hogy nõ, esély 50%. Mondjuk én szívesen lemondanék arról, hogy rendet tegyek a mocsokban. Viszont lehet még egy Teréz Anyánk! viszont látom azért sokan megijedtek. Szerintem nem kell félni, ha az embert teremtették, akkor gyarlóságával együtt tették-gondolom én. Ha pedig azzal, akkor mire fel a felelõsségre vonás??? ti tudjátok. Én azért ettõl racionálisabb vagyok. Valószínû el is égettek volna a középkorban...és most is...
9 · január 3., 10:10
12 válasz elrejtése
Tar Laci
Tar Laci Égeted Te sajátmagad a legújabb korban is. :)
január 3., 10:26
Borsi Margit
Borsi Margit Tar Laci semmivel sem jobban, mint te. Aki a cikkhez nem tud hozzászólni és pofája sincs...gondolod, te mindent tökéletesen tudsz és nem hülyeségeket irkálsz? :) Attól, hogy gyáva vagy, attól nem vagy jobb.
2 · január 3., 10:28
Áronné Özvegy Bármi
Áronné Özvegy Bármi MArgit, hidd el nekem aki elég sokat élt Anglia majd az USA területék kiküldöttként, hogy sehol nincsenek a nõk igazából megbecsülve!
talána Svédek, de mert ott nem jártam (kiküldöttként évekre) és a sajtónak nem hiszek, nem merem biztosan állítani.
1 · január 3., 11:02
László Poczik
László Poczik Mondom én! Mószer Aranka!
1 · január 3., 12:32
Zoltán Narozsnik
Zoltán Narozsnik Teréz anyával nem megyünk semmire...
január 3., 23:06
Imre Borka
Imre Borka Mocskos a világ" Mikor fog megtisztulni"?
január 4., 2:56
Borsi Margit
Borsi Margit Imre Borka ha megpróbálunk emberiesebbek lenni, valakinek el kell kezdeni...
2 · január 4., 6:34
Ilona Benéné Márki
Ilona Benéné Márki "Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Mindenki csak saját magán tud változtatni!
2 · január 4., 9:53
Borsi Margit
Borsi Margit Ilona Benéné Márki :) én nem is várom a csodát mástól...
január 4., 9:54
Keczán Izabella Mária
Keczán Izabella Mária Imre Borka A VÁLTOZÁS AKKOR FOG BEKÖVETKEZNI HA MINDENKI ELÕSZÕR A SAJÁT HÁZATÁJÁT SEPRI TISZTÁRA...ÉS HA EZ MEGVAN MEGLÁTOD megtisztul a viláG ;-) Mert ahogy bent...úgy kint...ahogy Fent...úgy Lent ;-) Én már Ismerem azt az embert aki ezt véghez tudja vinni!!!Évek óta foglalkoztat ez a téma...valahogy mindig éreztem,hogy valami nem stimmel a történelemmel...a világgal!Rengeteget kutakottam..olvastam...és figyeltem MINDEN TERÜLETEN és hála az Égnek és MAGamnak,a Megérzéseim amik eddig is nagyon jók voltak...még jobbak lettek(és mostmár figyelek is rájuk)....ÉRZEM,HOGY Õ AZ!Nem ismert ember...mééég ;-),nem tagja egy politikai pártnak sem..soha nem is volt...sem semelyik egyháznak..és nagyon OKOS!!
április 8., 16:19
Albi Kor
Albi Kor Az ember nem aszzon, és az asszon nem ember.
április 11., 11:34
Albi Kor
Albi Kor Áronné Özvegy Bármi A nõk miért lennének megbecsülve? A nõ azt jelenti, hogy fejlõdõképes, míg egy asszony, pontosan tudja, mi a dolga. Amúgy a Szent koronát a Magyarok Nagyasszona fogja viselni, mert aki még nem tudja, a Szent korona asszon korona. Az asszonok nagy becsben lesznek, mert asszonok.
április 11., 11:40
Oláh Miklós
Oláh Miklós egy széthullásban lévõ ország szétzilált nemzetének ábrándozása a régmúlt dicsõbb felállásáról.... ...minden racionalitás nélkül. kb minden évben kijön 3 ilyen cikk, de meglepõ módon eddig senki nem jelentkezett, akirõl elhihetõ lett volna akár csak a fele is az összeollózottaknak.
ahelyett, hogy ilyeneket gyárt mindenki megállás nélkül, inkább a jövõbe kéne nézni, nem a múltat siratni, és megpróbálni újraéleszteni a holtakat....:)
(tudom, tudom, most hivatalosan is nemzetgyûlölõ kis pukkancs lettem, ez van nagy honfiak és honleányok :D )
3 · január 4., 1:38
Keczán Izabella Mária
Keczán Izabella Mária az akirõl az írás szól soha nem is fog jelentkezni,hogy helló itt vagyok gyertek utánam..én vbvagyok :-) az az ember már rég elkezdte a változtatást...ugyanis magát változtatta meg elsõsorban...és azóta vívja harcait a Hatalommal ;-)...nem ismert ember méég...de ez hamar fog változni...és aNép ráérez majd,hogy IGAZ EMBER és önként fogj beállni mellé illetve mögé!Az Igazi eljövendõ uralkodót a NÉP fogja kiemelni maga közül!Õ lesz a következõSzakreális Uralkodó és a MAG népe fogja árasztani a Fényt a világra!Így lesz ;-)
1 · április 8., 16:24
Eva Vass
Eva Vass Izabella Keczán Jó hogy te is ilyen pozitív vagy. Lehet papolni a tudatos teremtésrõl, a vonzás hatalmáról. Persze, ezek is mûködnek. De sokszor bort iszik vizet prédikál. Sok ember lett a rendszer áldozata, bárhogy is szépítjük és ennek változnia kell hatályos idõn belül!
1 · április 8., 16:34 · Szerkesztve
Keczán Izabella Mária
Keczán Izabella Mária bizony rengeteg a hamis ember...ebben is egyetértünk :-) én nem papolok....tényeket közlök ahogy én érzem a jelenlegi tudásom szerint...ennyi!Bizony a Rendszer egy nagy daaráló...és sokan vesztek oda bele...és még rengetegen fognak :-( de ébred már a Nép...ez is Tény ;-)
1 · április 8., 16:40
Eva Vass
Eva Vass Izabella Keczán A baj, épp a jók, az igazak vesztek. Vagy lehet ennek is megvan a miértje?! ;-)
április 8., 16:43
Oláh Miklós
Oláh Miklós hát én annyit mondok erre, hogy majd hiszem ha látom :)
félreértés ne essék, nem nézem le senki reményeit, meg ábrándjait, és szurkolok, h jöjjön össze minden ilyesmi, ami pozitív irányú változásokat tudna hozni globális szinten. de személyes tapasztalataim alapján egyenlõre ahhoz tudom csak tartani magamat ebben a témában, amit fent is leírtam :) ;)
(ui.: legyen neked igazad, az elsõ sorban fogok tapsolni hozzá, megígérem ;) :) )
április 9., 0:45
Albi Kor
Albi Kor Oláh Miklós Nem fordítva? Látom, ha hiszem. Amíg nem hiszel benne, nem is fogod meglátni. Nem lesznek sorok, hogy tapsolhass. Nincs rá szükség, de erre úgy is rájössz, ma nem elõbb, akkor mikor meglátod.
április 11., 11:53
József Tóth
József Tóth De de jól beszélsz.Látom ha hiszem.Isten is erre alapozta az embert.Hinni valamiben és akkor meg is látjuk.mert amit ma látunk azt néhány éve nem hittük,hogy bekövetkezik.És!!!Még annál is több mocsok zúdult ránk mint hittük,volna.Azért van igaza Albi Kornak mert Látom ha elhiszem a szépet és jót.Szeretetet.Mert csak akkor fogom meglátni ha hiszek benne,és nem fordítva.Joci bácsi.
április 11., 12:21
Oláh Miklós
Oláh Miklós látom ha hiszem? :D
emberek, ne keverjük már a szezont a fazonnal, h mást ne mondjak :)
ez a tipikus esete annak, amikor a tényeket igazítja vki a teóriához, pedig pont hogy fordítva kéne, különben az önáltatás és a képzelgés hímes mezejére lép az egyén, ami szép meg jó, meg hû meg há, de annyi igazságalapja sincs, mint annak a kijelentésnek, mint hogy tegnap egy atomfizikus léggyel beszélgettem, két kávé között....:)
pedig én tényleg nagyon szeretném hinni, h legalább az állatok okosabbak mint a retardált emberi faj....:) ;) :)
április 12., 3:14
Ferenc Kónya
Ferenc Kónya Istenem csak jönne már!
De attól tartok ha itt lesz az sok embernek nem fog tetszeni,mert itt kõ kövön nem marad!
Az Úr irgalmazzon bûnös lelküknek †
7 · január 3., 9:26 · Szerkesztve
Albi Kor
Albi Kor Az úr magyarban tudót jelent. Bûn meg nem létezik, mert ha beleléptél a szarba, akkor maximum szaros leszel, de mikor lepucolod magad, akkor megint tiszta vagy. Szóval lesz egy tapasztalatod, és legközelebb nem lépsz a szarba. Ebben hol a bûn?
április 11., 11:56
Ida Vasas
Ida Vasas Minden év elején a megváltót várjuk. Mindig várat magára. Türelmes egy lény, az biztos. Szerintem pedig a változás nem kivülrõl fog jönni. Ha mi nem változunk, a dolgok sem változnak körülöttünk. Viszont ami ami öröm, egyre töben jönnek rá, hogy a változásra szükség van. A kérdés, hogy van-e még idõnk mindenkit megvárni a változáshoz, vagy már úgyis mindegy.
6 · január 3., 12:37
Korom István
Korom István Ha Apró Juhász (volt)képviselõn múlna a Vértói dombot már elhordták volna régészeti ásatás címén,A Vértói kiserdõt már Kurgán ligetnek hívnák és a villamosok végállomása kis székelykapukkal és õsmagyar törzsi jelképekkel lenne feldíszítve. Érdemei elismerése mellett helyén kell kezelni a kissé "furcsa" megnyilatkozásáról ismert ex-képviselõt :-) Amúgy meg ha a feltûnik az illetõ úgyis beléptetik valami pártba,mert nálunk párttagság nélkül nem lehet választást nyerni....,magyar ember inkább pártra szavaz.
2 · január 3., 11:01 · Szerkesztve
Tar Laci
Tar Laci Már az elsõ mondatod is sántít. A dombot AJJ hordatta össze és ha rajta múlna örökre ott maradna.
január 3., 12:24
Korom István
Korom István Tar Laci ...? :-)
január 3., 12:50
Ági Szûcs
Ági Szûcs És az miért lenne baj? Minden nép ápolja, ápolná õsei hagyományait, csak a magyar a kínos, szégyellnivaló?
1 · április 6., 3:33
Albi Kor
Albi Kor István Korom Nem tudod mi a párt. Néhányan összeállnak a többiektõl elkülönülnek, és a többiek rovására elhitetik, hogy a többség javáért dolgoznak, pedig csak ingyenélõk.
április 11., 12:03
Sárosi József
Sárosi József nagyon egyszerû a dolog. de tényleg... sok új dolog mellett ideje lenne és illene bevezetni a KÖZTUDATBA -de talán még az oktatásba is, azokat a dolgokat amit a tudományos ágak lefednek; a valós hitrõl, spirituális dolgokról, arról hogy ennek mi köze egyáltalán a PUSZTA LÉTEZÉSHEZ . arról, hogy mi a TUDATOSSÁG. ezt valami okos mondjuk a kormány elé tárhatná mint ötletet, ami által lenne egy hivatalos közzététel ami elmeséli az embereknek ezt a dolgot úgy, hogy a leglaikusabb 'butacigány' (bocsánat az általánosításért, ezért idézõjelben) is felfogja ennek jelentõségét, majd egy népszavazást tartani arról, hogy ez kell e NEKTEK, kell e az embereknek vagy sem. majd ha erre netán a 'birkamagyar' (ismét elnézést) rábólint, példát vehetne sok nemzet rólunk.
január 8., 4:55
Albi Kor
Albi Kor Ugye viccelsz.
április 11., 12:05
Cserép Anikó
Cserép Anikó Én ismerek egy olyan " férfiembert" aki évek óta azon dolgozik, hogy õ legyen az az ember aki eljön! Szomorú, hogy az ügy érdekében nyíltan nagy hazafinak mutatkozik, ismert embereket használ fel a céljaira s közben megpróbál leszámolni a kritikusaival. Szerintem aki ezt a " jövendölést" írta ismeri az illetõt, sõt abban is biztos vagyok, hogy kapcsolatban állnak, s talán az õ sugallmazására írta. Szomorú, hogy némelyek hová süllyednek hatalomvágyukban. :( Még egy megjegyzésem van. Nevezhetjük, Istennek, Mindenhatónak, de az õ akarata , segítsége nélkül NEM FOG ELJÖNNI az az ember! .
január 6., 18:19
Gábor Virág
Gábor Virág Errõl az "újévi jóslatokról" most nem tudom miért, de kapásból egy hasonló "eset" jut eszembe a 90-es évek elejérõl. Akkor is valami hasonló "tisztánlátó, misztikus próféta", hirdette azt, a rádióban, hogy Jézus ismét megszületik és itt minálunk természetesen, Magyarországon! :) Még jó, hogy errõl a visszatérésrõl egész mást ír a Szentírás de ez akkor se érdekelt igazán nagyon senkit! Másrészt, viszont a nõiséggel, kapcsolatban igaza van az úriembernek, mert pl. ha egy családban a gyerek elkövet valami csintalanságot akkor nemcsak az apa, hanem az anya is sajnálkozhat ( a nõ-is-ég!) :)
5 · január 3., 9:42 · Szerkesztve
Gábor Virág
Gábor Virág Eltaláltad grat! Helyes mert ez is azt jelzi, hogy figyelsz! :)
1 · január 3., 10:39
Gábor Virág
Gábor Virág Én úgy hallottam gyékényember, mert ha elfárad akkor egy gyékénnyel borított ágyon pihen mindig a Kremlben! Egyébként hallottál már arról a mondásról, hogy mindenki olyan amilyen fotót csinálnak róla?
január 4., 6:37 · Szerkesztve
József Tóth
József Tóth Na itt a képi megjelenítéssel baj van.Mert ez a be pólyázott arc fehér ingben és nyakkendõvel nekem más benyomást sugall.Mert ,hogy is a politikában ezek az arcok láthatók,csak valódi arccal.De ezek az arcok nyakkendõ és fehér ingben eddig nagy károkat okoztak a magyar honnak.Vagyis kártevõk.Én szeretném ha egy olyan ember lenne a megváltónk aki nem ezt az egyen viseletet hordja hanem Jézus viseletét.Egy fehér lepel ruhában.Várom a válaszokat!!
január 30., 14:04
Albi Kor
Albi Kor A ruha teszi az embert?
április 11., 12:08
József Tóth
József Tóth Ebben az esetben igen.mert ez egy arctalan nyakkendõs senki.És ilyen minden mai politikus is.Mert ma nem tud senki olyan politikust mutatni aki ennek a honnak akarna jót.vagyis ha arctalan egy test akkor a humanoid 3 dimenziós ember számára idegen mert a mai földi ember az arc nélküli emberrõl nem tud tiszta képet alkotni.Hisz egy arc sokat elárul a személyiségrõl.persze a többi az arcon belül van.De a látvány sokat mondó.Joci bácsi.
április 11., 12:29
Buday Zsuzsanna
Buday Zsuzsanna Sok a viccnek tûnõ dolog. Gondoljunk mi élemedett korúak a korabeli pesti viccekre. Mostanság meg rádöbbenünk, hogy jé az ami akkor mókás volt és kacarásztunk, mostanra valóság lesz. Raktározzuk el, és vegyük elõ úgy jópár év múlva.
4 · január 3., 6:51
Lajos Óré
Lajos Óré Amikor elõször olvastam a cikket úgy gondoltam félre teszem a hozzászólásnak lehetõségét. De annak látása, hogy igen szép számban érdeklõdnek az emberek a feltett kérdéssel kapcsolatban, más elhatározásra ébresztett. Mai világunknak ideje elérkezett a 2016 os évhez. Azt mondják többen... ez az esztendõ a "Változtatásoknak" éve. Egy új valaminek a kezdete kell, hogy legyen. "Jön majd egy ember...?". De lehet, hogy "Kettõ" jön és akkor majd "Õk" elmondják az "Igaznak" minden formáját. Szeretettel hívom fel a SZERKESZTÕSÉG figyelmét arra, hogy "Tudok" tájékoztatással szolgálni ha "Van..vagy Lesz rá érdeklõdés" újságírói szinten. Próbáltam hívni a szerkesztõséget a mai napon de sikertelen eredménnyel jártam. mobil számom 06 20 365 9700. Tisztelettel és embertestvér szeretettel. Óré Lajos A Szeretet Õre. Gyuláról. Szeretettel várom érdeklõdésüket.
1 · április 4., 1:18
Guvat Zoltán
Guvat Zoltán Vajon a Fidesznek miért nem írt? Vagy mégis tartozik valahová? A KDNP nek miért nem írt? Jó vicc ilyen cikkeket megosztani! Talán a sok agyatlan bedõl az ilyen marhaságnak!
1 · január 3., 9:41
Borsi Margit
Borsi Margit :) gratulálok! nem jött be egy világvége sem, akkor kamuzzunk tovább?! És, ha mégsem jön a nagy õ? világbékét magyar nem fog hirdetni, hisz ötpercenként nyomják a migránsellenes szöveget :), kintrõl :) magyar már rég nincs, teljesen szedett-vetett, mindenhonnan telepített nép vagyunk. És volt ilyenre ideje, meg Szent-Kurgán, persze. Szánkódomb!!! Hogy lehet némely elvileg tanult ember, ennyire...
2 · január 3., 9:27
Borsi Margit
Borsi Margit Kiss János József azért a jobbik listáján futott. Amúgy sehol sem lenne, de Gratula, hogy miép-bõl😊ugrott. 2006-ban is szart kavart meg most is. Mindene az erõszak.
1 · január 3., 11:03 · Szerkesztve
Ferenc Rajta
Ferenc Rajta Mind a két könyvem ezért íródott,amirõl ez az egész történet is szól,és nem sokára a harmadik szintén,a kódokkal együtt.A Mennyei Atya áldása kísérjen minden Magyar embert! :-)
április 11., 11:59
Gábor Simoncsics
Gábor Simoncsics Nem rossz írás, és nemes ez a lelkesítési cél, de a cikkben idézett Nostradamus-jóslatok a "Nostradamus Hungaricus"-ból származnak, amit Szentmihályi írt még a '90-es években: http://toochee.reblog.hu/nostradamus-hungaricus-avagy...

Nostradamus Hungaricus, avagy jóslatok Pannóniáról - Toochee
TOOCHEE.REBLOG.HU
4 · január 3., 23:37
Petri Sándor
Petri Sándor Én nem arra gondolok akire mindenki gondol, hogy ki Õ az!...Nekem, vagyis nekünk jön el nemsokára és kétszer csenget!...
3 · január 3., 7:26
Nicolas Judit
Nicolas Judit Jo öreg postás !
január 3., 9:46
Margit Gubicza
Margit Gubicza Istenem! csak nehogy elírás legyen és az r betû véletlenül kimaradt. szaka / szarka/.
1 · január 3., 12:39
Zoltán Narozsnik
Zoltán Narozsnik Ez rólam szól! Én vagyok az! Vagyis õ! Remélem mostmár mindenki tudja!
7 · január 3., 6:43
12 válasz elrejtése
Tibor Mészáros
Tibor Mészáros le van írva hogy nem az akire elsõre gondoltál. :) Tehát Én vagyok Õ! :)
1 · január 3., 6:59
Sándor Laci
Sándor Laci ma, most aztán megokosodtam... :)
január 3., 7:05
Ohat László
Ohat László Akkor én vagyok az, a nevetõ harmadik! :-)
1 · január 3., 8:34
Kiss Krisztián
Kiss Krisztián Én vagyok az, ez nem is vitás! :)
január 3., 8:37
Borsi Margit
Borsi Margit le vagyon írva, hogy nem tagja egy pártnak sem...
január 3., 9:27
Zoltán Narozsnik
Zoltán Narozsnik Nem vagyok tagja egyik pártnak sem...
január 3., 9:33
Zsuzsanna Márkus
Zsuzsanna Márkus Fehér ló és ezüst páncél szerintem kötelezõ tartozék. Neked van?
1 · január 3., 9:37
Borsi Margit
Borsi Margit Zsuzsanna Márkus van, nekik :)
1 · január 3., 10:03
Gilgames Tivadar Szép
Gilgames Tivadar Szép Zsuzsanna Márkus Nekem, fehér páncélom és ezüst lovam van! Így megfelel? :)
január 3., 10:03
Zsuzsanna Márkus
Zsuzsanna Márkus Szép Tivadar Gilgames, nem, de az ártatlanság jelképétõl a fehér liliomtól eltekintek. :-D
1 · január 3., 10:05 · Szerkesztve
Borsi Margit
Borsi Margit még egyszer...nem írja, hogy férfi...:)
január 3., 10:34
Sándor Török
Sándor Török János József Kiss Ölég csak a végébõl lecsípni egy kicsit :)
1 · január 3., 11:00
Flora Borek
Flora Borek Nem értem, hogy miért ábrázol férfit a kép. Nõröl is lehet bõven szó.
6 · január 3., 9:20
Zsuzsanna Márkus
Zsuzsanna Márkus Miért, miért? Tényleg nem érted? :-D
1 · január 3., 9:37
Flora Borek
Flora Borek Gondoltam lehet érezni az ironiát a kommenten, de tévedtem.
1 · január 3., 9:40
Borsi Margit
Borsi Margit Flora Borek embert ír, nem férfit...
január 3., 10:06
Tar Laci
Tar Laci A Telekomos feministák is hordanak nyakkendõt.
január 3., 10:29
László Kovács
László Kovács Lehetne nõ is,de ebben a mocskos világban rendet tenni férfi erõ szükséges.
1 · január 3., 16:18
Borsi Margit
Borsi Margit László Kovács pont ezt írtam, köszi :)
január 4., 6:35 · Szerkesztve
Eva Vass
Eva Vass Így van!
április 8., 16:41
Albi Kor
Albi Kor Az ember nem asszon, az asszon nem ember. Amúgy a Szent koronát a Magyarok Nagyaszona hordja, hisz asszon korona. Meg lesznek becsülve az asszonok is. Szóval lesz az asszonoknak is mérleg, nem csak az embereknek. Ha még nem asszonként viselkedsz, akkor tedd rendbe magad, nehogy késõ legyen. A mérleg egyik oldalára az ember áll, a másik oldalára az asszon. Ha egyenlõk, akkor meg van az egy-s-ég, az ég s ég. Nem olyan nagy dolog, hogy ne lehessen megérteni.
április 11., 12:23
Török Miklós
Török Miklós E cikk olvasása közben elhatároztam hogy apránként fogom olvasni és értékelni. Az elsõ soroktól olvasva ez lett belõle. : 1, Orbánnak,Poltnak, Hajdunak, Pintérnek, Miért nem küldte el Apró Juhász János ezt a cikket ? Õk talán a legnagyobb ellenségei Magyarországnak, de sajnos még mások is vannak. 2, Még ez is csak az elsõ sorok útáni gondolat. : Ez az ember a dilinyós,beképzelt ,õnjelölt kormányzó, Borbély József lehet ? Helyette szívesen lehetne Oroshzázi Ferenc vagy Papp Lajos is ! 3, Tovább olvasva már meg is van a válasz az elsõ gondolatra. : Ugyanis ha a szeretet és a béke hírdetése a cél, akkor az elsõ pontban említett személyek nem lehetnek,mert azok nem ismerik vagy nem is akarják ismerni e szavak értelmét. 4, Az utolsó pár sor olvasása elõtt sajnos a másopdik észrevételre is megvan a válasz. : Az helyes hogy Botka és Borbély szavaira kevesen hallgatnak, de az nagyon szomorú ,hogy Orosházira és Papp Lajosra is csak kevesen. 5, Végigolvasva a cikket, megállapítható, : A Jobbikban a szimpatizánsok között is sok ismert ,(szerencsére nem a fidesz elõtt ) tudósok és ismert személyek vannak,akik a jelenlegi orbán diktatura miatt nem mernek színre lépni. De felmerül a kérdés,hogy a cikk írója vajon miért tájékoztatta Botka Lászlót, ? ,ha jól tudom mszp-s polgármestert, akinek az õsszelopott birodalmából a Jobbik kormányzása alatt a felelõsségrevonása útán idõsek otthona fog létesûlni. ? Az 100 %-ig kijelenthetõ, hogy az említett titokzatos személy,csak Jobbikos szimpatizáns lehet, mert az összes létezõ személy közül aki a más pártok vagy pártonkívûliek nézeteivel, vagy a zsidósággal is egyetért, az nem lehet e titokzatos személy. Ezek nem is tudják hitelt érdemlõen hírdetni a szeretetet és a békét. Ez csak olyan személy lehet aki a Jobbik Magyarországért Mozgalom programjait elismeri, vagy mégjobbat kíván, de olyan fidesz,mszp,dk,stb.személy és politikus nincs, aki azt mondaná hogy lemondok a hatalomról és visszaadom az ellopott vagyonokat a béke és az igazi emberi szeretet megvalósulása érdekében. Sajnos olyan személy sohasem fog eljönni,akárkik is jósolják, akit mindenki elfogad,mert olyan személy nincs is. Bizony, Jézust és a tanításait sem fogadta el mindenki. Ezért elégedjünk meg Vona Gáborral, a Jobbikos képviselõkkel, Morvai Krisztinával, Orosházi Ferenccel, Papp Lajossal, Torockaival, az összes igaz magyar hazafiakkal. az összes Jobbikot támogató pártokkal és civil emberekkel összefogva, hogy ne 2018-ban,hanem minél elõbb GYÕZZÖN A JOBBIK ! ,aki minden titokzatos erõt befogad,aki a békét és a szeretetet nem csak hírdeti,hanem az azt megérdemlõknek el is hozza a szebb jövõt !
3 · január 3., 9:07
Borsi Margit
Borsi Margit nem tagja egy pártnak sem!!! olvastad ezt a szép irományt???
1 · január 3., 9:28
Kovács Istvánné
Kovács Istvánné Török Miklós hogy merészelsz így valakit megalázni mi az ,hogy dilinyós beképzelt a Borbély József lehet hogy te bolond vagy de õ nem az el húzhatsz a só hivatalban a jobbikos bandáddal együtt.Te idióta állat.
január 3., 9:42
Török Miklós
Török Miklós Aki agy nyilvánosság elõtt engem bunkó parasztnak nevez , az nem más mint dilinyós ! Mellesleg rajtam kívûl még sok más embert is becsapott ! Ez egyéáb okok miatt sem érdemel tiszteletet !
január 3., 9:47
Borsi Margit
Borsi Margit János József Kiss az jobbikos. nagyon kezdesz elcsúszni...
1 · január 3., 10:30
Borsi Margit
Borsi Margit János József Kiss csak a jobbikkal tudott futni már bocs, amúgy elveszett volna...
január 3., 22:11
Török Miklós
Török Miklós Borbélyt is a Jobbik szabadította ki az elmegyógyintézetbõl ! Most megint le akarják csukni,nem tudom mikor lesz a következõ tárgyalás. Már megszámolni sem lehet a neten, hogy hányszor ígérte hogy leváltja orbánt és ezt az illegitim kormányt !
1 · január 4., 3:47
Keczán Izabella Mária
Keczán Izabella Mária Kovács Istvánné A "Kormányzó" úr kinevezte magát Kormányzónak....ezt csak a Nép teheti meg ;-)...a Kormányzónak olvastam pár kommmentjét egy egy bunkó komira és a megnyilvánulásai hagynak kívánni valót maguk után ;-) a szeretet nyomait sem érzem abban az emberben!Orosházi Ferenc viszont minden felsorolt jelzõvel rendelkezik....nem tagja egy politikai pártnak sem(és nem is volt)...egy egyházhoz sem tartozik...nem ismert(méég)...de azért egyre többen ismerik meg!Én Érzem,hogy Orosházi Ferenc az!!!!
április 8., 16:51
Albi Kor
Albi Kor Kovács Istvánné Borbély lepaktált a titkosszolgálattal, mert megfenyegették, különbözõ szerekkel stimulálták. Borbélyt a titkosszolgálat irányítja. Erre többen rájöttek már.
április 11., 12:32
Albi Kor
Albi Kor Ha jól veszem ki a szavaidból, te is beleugrottál, a párt gödörbe. Jó kilábalást a likból. tudod nem ásni, hanem temetni. Ne problémákat csinálj, hanem temesd el a gondjaidat, és kijutsz a likból.
április 11., 12:36
István Árpádfalvi
István Árpádfalvi Ezt a szánkódombot a tó iszapjából,szovjet lánctalpas traktorokkal gyurmázták össze,nagyon meg kell ütni az ember fejét,hogy ezt egy õsi temetkezési helynek lássa bárki is! A levél írója, aki igen aktívan részt vett ennek a",,szocialistalakótelep"parkosításában,késõbb saját családja
január 5., 8:40
Tar Laci
Tar Laci "nem tagja egyik pártnak sem" Ez akár Botka is lehet rövidesen, ha a pártja végleg becsõdöl és megszûnik.
január 3., 9:31
Barkaszi Ildiko
Barkaszi Ildiko Remelem nem kell sokaig varni ra
Lesz feladata ha itt lesz.... varjuk!
1 · január 3., 12:03
István Árpádfalvi
István Árpádfalvi folytatás köv.emlékhelyévé tette! Nagyon zavaros ez a "múlt-jelen-jövõ" összefércelése, szent kurgán vízió! Remélem a város nem engedi kiparcellázni temetõnek! Ez már "kurganikum" lenne!
január 5., 8:54
Marika Petõ
Marika Petõ Már nagyon itt lenne az ideje a rend teremtrésnek !
2 · január 5., 12:07
Ancuta Faur Peter Szarka
Ancuta Faur Peter Szarka Õ lesz az antikrisztus?????
2 · január 3., 6:23
Lukács Tamás
Lukács Tamás Az mar megvan, Obamanak hivjak
január 3., 6:31
Ancuta Faur Peter Szarka
Ancuta Faur Peter Szarka Áááá ... Õ attól nagyon messze van...
2 · január 3., 6:40
Borsi Margit
Borsi Margit ti nem olvastátok figyelmesen: nem tagja egy pártnak sem...
január 3., 9:28
Pacsika Sándor
Pacsika Sándor "Minden torzsalkodás felett áll!" "Istenhez kiált és meghallgatja!" Ezek miatt nem tûnik antikrisztiánnak. De lesz az is. A fenti embert el tudom képzelni egy ismertnek ugyan . De nem ezen fog múlni. Az az ember "felkent" lesz. Megtöri az igát .Embereken is , az elmén is . A népen a kollektív tudatán a nemzetnek. Tudatára ébred a nemzet . A hipnózisból , a szellemi elnyomásból. Nem szolgája az elnyomóit .Ezzel nem lehet játszani , ahogy a biblia írja .. Eljõ a megváltó fehér ruhában , kard jõ ki a szájából és azzal veri a pogányokat . Nem állnék elébe , de próbálkozzanak csak .Ez elõtt nem fognak megállni sem .Krisztus felfedi a sötétség titkait , vagyis lehet ez az ember a kezdete . Lerontja a sátán munkáját. Hiszen it minden gyõztesi jogon az övé!! Ennek a világnak s a bûneinek annyi .Bár megpróbálják azért..
1 · január 3., 9:44
László Kovács
László Kovács Tamas Lukacs Ha létezik nagyobb valószínüséggel Erdogan az antikrisztus mint sem Obama.
január 3., 16:20
Ohat László
Ohat László Habony Árpi lesz az, a júdás politikusok is letagadták, nem is ismerik
január 3., 8:36
Nagy-Tormáné Nagy Anna Mária
Nagy-Tormáné Nagy Anna Mária no ne ! neki láttuk az arcát nyáladzani a nájt klubba !
január 3., 13:28
Szabo Norbert
Szabo Norbert És Isten eltöröl minden könnyet a ti szemeitekrõl és nem lesz több fájdalom és gyûlölet csak maga a Szeretet ,mert Isten is maga a Szeretet.Ezt kell terjesztenetek mindenfelé a Világban
2 · április 6., 13:18
Albi Kor
Albi Kor Remélem tudod, hogy Isten, vagy rovásírással, és tükörírással (n-r) Istár energia folyamot jelent magyarul. Ezért nevezték energia folyamnak a Dunát régen is, tehát Istárnak, vagy Istennek. Elég butuska az, aki egy energia folyamot megszemélyesít. Amint rájössz, elhiheted, nem leszel már butuska. Ha nem inged, ne vedd magadra, mert rosszul áll neked, és kinevetnek.
április 11., 12:52
Szabo Norbert
Szabo Norbert Albi Kor Mutasd meg az arcod halandó ember,ne rejtõzködj álarcok mögé,akkor majd válaszolok neked.Addig is Áldásom legyen rajtad és emelkedj fel a felhõk fölé ott ahol Isten lakozik és megtalálod a választ
április 11., 12:58
Vass Antal
Vass Antal a média legyen pártatlan... a szerkesztõ úr pedig alpári módon kifigurázza azt akirõl, és amirõl ír... :P
3 · január 3., 5:48
Borsi Margit
Borsi Margit megérdemli.
január 3., 10:30
Bánfi László
Bánfi László "Mesés" jóslat,de addig is Orbán Viktor miniszterelnökünk szerencsére már itt van és marad is!!!
1 · január 3., 12:54
István Párizs
István Párizs Nagy hiba!
április 7., 13:33
Garcha Olivér
Garcha Olivér Ezt most pontosan nem értem.
január 3., 9:32
Ildikó Both
Ildikó Both Szerintem ez a férfi itt van hála Istennek, sokan szeretik és sokan gyûlõlik, de Isten küldötte. Dr .Orbán Viktornak hívják.
január 4., 13:34
Borsi Margit
Borsi Margit Özvegy Bármi Áronné!Én tudom és minden nõ tudja, hogy a Férfiak felsõbbrendûek 😞
január 3., 11:05
László Kovács
László Kovács Változni fog ez is mindenhol, Indiában is több ezres nõi tüntetések vannak az erõszak tevõk ellen és fel is kötik õket.
1 · január 3., 16:32
László Kovács
László Kovács Amint fellépnek agresszívabban alapvetõ jogaikért akkor lesz változás.
1 · január 3., 16:34
Borsi Margit
Borsi Margit de nem akarunk agressziót, csak szépen annyit, amennyi egy férfinak :) utáljuk az agressziót
január 3., 22:09
László Kovács
László Kovács De ez õket nem érdekli,õk nem fognak változtatni ezen amíg nincsenek nyomás alatt :) akibe nem látnak minimális agressziót sem saját maga védelmére azt elnyomják. Amerikában is addig mûködött a rabszolgarendszer amíg fel nem lázadtak ellene.
1 · január 4., 9:47
Zoltán Blanck
Zoltán Blanck Álmodik és reménykedik a nyomor, tettek hiányában próféciákban reméli a "mentalitásgondárnyékunkat" megtanulni átugrani.
január 7., 10:58
Agi Felber
Agi Felber Pulcz utca mar megtelt?
8 · január 3., 6:17
Szilágyi Tamásné
Szilágyi Tamásné A korhaz viccosztalyan kezelik,
1 · január 3., 8:31
Tar Laci
Tar Laci A Magyar királyságnak van már egy önjelölt kormányzója, már csak király kellene. :) http://www.apostolimagyarkiralysag.hu/news.php
január 3., 12:33
Albi Kor
Albi Kor Van önjelölt király is, ha még nem találtál rá böngészésközben. Legalábbis volt úgy két évvel ezelõtt.
április 11., 12:43
Lászlo Végh
Lászlo Végh Így legyen. Ámmen.
4 · január 3., 7:26
Julianna Vízkupi
Julianna Vízkupi ez nagyon érdekes !
2 · január 3., 5:24
Földeák Ildikó
Földeák Ildikó Habony Árpi?😊
3 · január 3., 6:51
Matthias Bacsa
Matthias Bacsa én tudom ki ö mert hamar el jö
1 · január 4., 8:44
Zoltánné Keresztesi
Zoltánné Keresztesi Jöjjön minél elõbb, már nagyon várjuk!
1 · január 3., 15:26
Gábor Márkus
Gábor Márkus Valaki megint sokat ivott...
1 · január 3., 7:57
Sándor Resko
Sándor Resko Reméljük , senkinek nem fog irgalmazni !
január 3., 13:44
Kalman Kincses
Kalman Kincses Egyszer már volt ilyen,keresztre is feszítették.
2 · január 3., 5:38
István Takács
István Takács Andy Vajna?
István Takács fényképe.
2 · január 3., 7:55
László Németh
László Németh
László Németh fényképe.
1 · január 3., 9:22
Borsi Margit
Borsi Margit azt írja okos már most...
január 3., 10:39
Aranka Vancsa
Aranka Vancsa Egyre gondoltunk!!!
február 11., 5:58
László Németh
László Németh
László Németh fényképe.
2 · január 3., 9:22
László Poczik
László Poczik Mószer Aranka!
2 · január 3., 12:30
Zakarias Antonia
Zakarias Antonia ez a fotó a fekete nyakkendõvel elüt a cikktõl
január 3., 14:16
József Horváth
József Horváth Legyen.
január 3., 22:38
Gombos Pál
Gombos Pál Mit szívott? Kérhetek én is?
2 · január 3., 7:50
Zoltán Bara
Zoltán Bara Ez egy baromság!
január 4., 10:01
Borsi Margit
Borsi Margit Amúgy, neked mint zsidónak már lecsippentettek.
január 3., 11:04
Nicolas Judit
Nicolas Judit Érdekes !Vajon ki õ ?!!!
január 3., 9:45
Nicolas Judit
Nicolas Judit En olyan hulye vagyok hogy el is hiszem !De tenyleg!
január 3., 11:16
Gõllner István
Gõllner István Kivalasztott?
január 3., 7:52
Keczán Izabella Mária
Keczán Izabella Mária gyertek el Hétfõn...Április -én a Nyugati Térre Pestre....ott lesz egy rendezvény...egy Tüntetés a deviza károsultak rendezik....de folynak tárgyalások a tanárokkal és az Eü dolgozókkal is.....Az Az Ember aki Megférzéseim szerint a következõ Szakreális Uralkodó lesz az is fog ott beszédet mondani!!!Neve:Orosházi Ferenc!!!! ;-)
április 8., 16:28
Keczán Izabella Mária
Keczán Izabella Mária április 11-én!!! Nyugati Tér!!!Gyertek legyünk minnél többen!!!Fogtok ott olyan információkat hallani amirõl elsõ hallásra azt fogjátok gondolni LEHETETLEN!!!De ott majd mindenki rá fog jönni,hogy nem Lehetetlen hanem nagyon is lehetséges az amit hallani fogtok...és az egyetlen megoldás ami célravezetõ lesz!!!!Nem fogtok csalódni!!!
április 8., 16:30
Török Krisztina
Török Krisztina Assszta, már ilyet!
január 3., 6:24
Nagy-Tormáné Nagy Anna Mária
Nagy-Tormáné Nagy Anna Mária Hát úgy legyen !
január 3., 13:25
Mihály Csikós
Mihály Csikós Had jöjjön
január 8., 20:43
Adam Rotschadl
Adam Rotschadl Katinka?
január 6., 12:48
Mária Márton
Mária Márton Ettõl azért többet vártam.
január 3., 5:33
Imre Szirbik
Imre Szirbik Kelet felõl,pirkadatkor!
január 3., 6:44
Krisztina Kovácsné Honfi
Krisztina Kovácsné Honfi "Hallelújaaa!"
január 3., 5:35
Edit Gyovai
Edit Gyovai Úgy legyen!!!
január 3., 11:24
László Kovács
László Kovács Ádám
január 3., 16:12
Miklós Beke
Miklós Beke Na és a Szíriusz meg a Gömbjézus? 😂
január 3., 5:45
Miklós Beke
Miklós Beke De hát onnan jöttünk! Meg már a sumérok is magyarul beszéltek! Csak végül máshogy lett :)
január 3., 5:55
Alajos István
Alajos István Ámen
január 3., 6:38
Simabeszédû Mizantróp
Simabeszédû Mizantróp Tudjátok e hol van Pannonia?
január 3., 11:24
Éva Árkus
Éva Árkus ÚGY LEGYEN....
Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 24. 22:46:56
Order Discount Worldwide Acticin Tucson Buy Cialis Ou Acheter Du Cialis En France <a href=http://cialibuy.com>cialis 5 mg</a> Amoxicilina Next Day With Free Shipping

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.45 másodperc
6,910,954 egyedi látogató