Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 1
AaronFourn

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Majd amikor nem fogtok egymásra fegyvert, majd amikor már nem gilkoljátok le egymást

Hírek
"A sziúk fogságában". "A fehér törzsfőnök". "Shunkawakan visszatér". Ez egy film trilógia, egy igaz történet, egy olyan fehér emberről, egy angol arisztokratáról, akit Észak-Amerikában foglyul ejtenek a sziú indiánok, aztán kegyetlenül megalázzák, ütik-verik-rugdossák, de mikor az ellenséges törzs rájuk támad, ő is beszáll a küzdelembe jó pár indiánt megölve a támadók közül. Ezért a törzs elkezdi tisztelni, befogadják, ő is megszereti azokat, akiket korában gyűlölt, megérti, átérzi, megtanulja az életformájukat, átérzi ősi szellemiségüket és egy brutális beavatási szertartás után ő is egy lesz közülük. Később, mikor a törzs nagy részét legyilkolják, visszatér ősei kastélyába, de sehogy se találja már többé a helyét, a fehérek világában. Ezért visszatér az ő választott népe közé, akiknek azonban már csak a hűlt helyét találja. Elűzték őket az odatelepült, faerődöt maguk köré épített prémkereskedők, prémvadászok, akik egy másik indián törzs segítségével sokukat legyilkoltatják. A nők egy részét magukkal viszik az erődbe rabszolgának, ágyasnak. A többiek egy kietlen hegyes vidékre menekülve a kutyáikat eszik, éheznek és fáznak, teljesen összetörtek lelkileg. Miután némi viszontagság után rájuk lel a főszereplő, akinek indián neve "Ló" mindenféle módon próbál beléjük lelket önteni, rávenni őket a visszatérésre, őseik földjére és a visszavágásra. Végül a már ismert brutális szertartásnak alávetve magát, sorban csatlakoznak hozzá a harcosok, csak a törzs varázslója nem hisz benne. Némi nyugati harcmodort, technikát is tanítva, megszervezi a törzset,
haditervet készít és megostromolják az erődöt. És győznek, némi emberveszteség árán. Próbál szövetséget kötni két-három másik törzsfőnökkel is, de mikor elmondja nekik, hogy a fehérek uralják a földet és mindent és az ő földjükre is ez a sors vár, kinevetik, nem akarják elhinni neki, amit mond. Mivel az indiánok nem ismerik azt a szót, hogy uralkodni a földön. Nem értik, hogyan lehet uralkodni a földön, ami mindenkié. Azt mondják, a prémkereskedők jó emberek, mert puskát, késeket, edényeket stb... adnak nekik, csak épp azt nem tudják, hogy franciául mit is mondanak róluk, az őket segítő indián törzsekről. Hogy vadembereknek nevezik őket, lenézik őket, megvetik őket. Mindezt azért írtam csak le, hogy szemléltessem mi a baj a társadalmakkal. A hazugságot sokkal könnyebb elhitetni az emberekkel, mikor saját önön maguknak is hazudnak, mint felfogni az igazság lényegét, látni és hallani a valóságot, ami letagadhatatlan, mert az orruk előtt van. Épp csak hogy a szemüket nem veri ki. Európa népeit is ugyan így manipulálják, elhitetve velünk, hogy gyűlölnünk kell egymást, hogy harcolnunk kell egymás ellen, persze a nevető harmadik érdekeiért, de hát ugye erről senkinek sem kellene tudnia.
Mormota

A zsidó nem nép, faj vagy vallás, a zsidó ÉLETFORMA. Egy degenerált, pszichopata, gonosz szellemiség, ami nem vér
szerint érinti az emberféléket, hanem fajtól, néptől függetlenül van jelen világszerte. A zsidónak elnevezett akármik erre csak rásegítettek, de nehogy már azt higgye valaki is, hogy a zsidók megjelenése előtt a különböző ókori és későbbi birodalmakban, országokban, népeknél és fajoknál nem volt jelen ez a fajta beteg szellemiség. Az uralkodási, rablási, fosztogatási vágy mindig is jelen volt, mert mindig születnek beteg gondolkozású emberek, akik azt hiszik, hogy az anyagi javak birtoklása, az emberek és természet feletti uralom valami pluszt ad nekik. De ez nem igaz, inkább elveszi azt, amit léleknek, lelkiismeretnek, szívnek, szabadságnak, életnek nevezünk. Egy uralomra törőnek többé már nincs saját élete, szabadsága, nyugalma, állandó félelemben, rettegésben él, mindenkire gyanakodva, mindenkiben ellenséget, merénylőt látva. Erre töménytelen történelmi példa van. Néró, Kaligula, Ceasar, Nagy Sándor, VIII. Henrik, Sztálin, Hitler, Rákosi vagy a jelen kor szarházijai.
Mind fosott, fosik az életéért, testőrökkel, hűségesnek látszó kutyákkal veszik magukat körbe. Épp tegnapelőtt volt a tévében a Bolein dinasztiáról egy film. Az a film is tökéletesen bemutatta az uralkodás lényegét. A rohadás vágyna rá, hogy király legyen, vagy bármilyen uralkodó! Ezeknek nem volt életük, állandó megfelelési kényszerben éltek, betegesen rettegtek mindentől, főleg egymástól és nem járhattak-kelhettek szabadon a nép között. Az istenek meg elmehetnek a búsba! Imre és Gerry fogalmazta meg jól a lényeget. Egyébként meg szülni, ha már istenről van szó, csak egy Isten Anya képes. Minden ősi népnél Isten Anyáról beszélnek, nem valami teremtő úrról. Amúgy meg rohadtul mindegy, le vagyunk szarva, jó magasról, ezt bárki láthatja, aki nyitott szemmel jár. Segíts magadon, mert más nem fog segíteni rajtad. Ja, hogy ezt nem egészen így mondják! Nem baj, de így az igazi.
Mormota
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.24 másodperc
1,369,861 egyedi látogató