Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 1
AaronFourn

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ma már terrorista a rendőr, ügyész, bíró, törvényt hozók és az összes hivatalok!

Hírek
További terroristák:
bankárok, végrehajtók, közjegyzők, és azok kiszolgálói! A terroristák milliókat gyilkoltatnak le!
Az a kúrva kúria, amely jól el kúrja!

Elszabadult a pokol Dallasban: 4 rendőrt lelőttek, 7-et megsebesítettek csak ennyit!

Erőszakba torkollott az amerikai rendőri túlkapások elleni tüntetés.

Az első jelentésekkel ellentétben Dallasban nem két, hanem 11 rendőrt lőttek meg, és négyen közülük meghaltak. Hárman válságos állapotban vannak. Két rendőrt megműtöttek. A rendőrség szerint két férfi nyitott tüzet a rendőrökre. A Fox televízió helyszíni tudósítása szerint Dallas belvárosában kaotikussá vált a helyzet. A belváros felett helikopterek köröznek.

dal

Kedden a déli Louisiana állam fővárosában, Baton Rouge-ban két rendőr intézkedés közben agyonlőtt egy fegyvertelen férfit, csütörtökön reggel pedig a minnesotai Falcon Heightsben (St.Paul városa mellett) egy rendőr forgalmi igazoltatás közben lőtt le egy férfit. Mindkét esetben a rendőrök fehérek voltak, az áldozatok afroamerikaiak.

Több városban is tüntetnek

Chicagóban, New Yorkban a minnesotai St.Paulban és a louisianai Baton Rouge-ban is tömegtüntetések kezdődtek a rendőri túlkapások miatt. Barack Obama elnök amerikai újságíróknak Varsóban – a NATO-csúcsértekezlet helyszínén – nyilatkozva azt mondta: minden amerikainak van oka aggódni, mert nem elszigetelt incidensekről van szó, ezek a bűnügyi igazságszolgáltatás rendszerében meglévő faji egyenlőtlenségek jelei.

Washingtonban a Capitoliumhoz vonultak

A rendőri túlkapások ellen kezdtek tüntetést csütörtök este Washingtonban is, a tiltakozók az amerikai elnöki hivatalnak otthont adó Fehér Ház előtt gyülekeztek, majd átvonultak a törvényhozási épületegyüttes, a Capitolium elé. A törvényhozás épülete előtt rendőrök sorfala áll, miután az eleinte békésen tüntetők egy része be is akart hatolni oda.

A szövetségi fővárosban Menjünk a Fehér Házhoz, hogy véget vessünk a rendőri brutalitásnak címmel hirdették meg a tiltakozó akciót. Több százan gyűltek össze, elénekelték A fekete életek is számítanak nevű civil mozgalom közismertté vált dalát, sokan plakátokat vittek, amelyekre a rendőri brutalitás elleni jelszavakat írtak, vagy az elkövető rendőrök felelősségre vonását követelték. Néhányan Fegyverezzék le a rendőröket! feliratú táblákat emeltek a magasba.

Letartóztatták a rendőrgyilkosságokkal gyanúsítható két orvlövészt

A dallasi rendőrség letartóztatta csütörtök éjjel azt a két orvlövészt, akiket az esti békés tüntetésen lelőtt rendőrök meggyilkolásával gyanúsítanak. Bejelentették azt is, hogy tizenegy rendőrt lőttek meg, és közülük négyen haltak meg, három pedig változatlanul válságos állapotban van.

“A lakosság már nincs veszélyben” – jelentette helyi idős szerint éjjel negyed kettőkor a Fox televízió riportere, miután őrizetbe vették a két orvlövészt. A rendőrség köröztette a gyanúsítottak fotóit; az egyikük feladta magát, a másikat a rendőrök fogták el.

Az első, kiszivárgott információk szerint a két orvlövész minél több rendőrt akart lelőni.

A rendőrség az egyik gyanúsított tartózkodási helyéhez közel egy gyanús csomagot is talált, ezt egy tűzszerész egység vizsgálja.
(MTI)

Bal-Rad komm: A világ elsőszámú latorállamának szennyese kezd egyre jobban kilógni! Ott már nem szociális jellegű helyi cirkuszról, hanem a fajok háborújáról lehet lassan beszélni!hozzászólás:
Kalányosi Vendel says:
2016-07-08 at 08:44
A nigger ott pontosan olyan mint a cigány itt Európában.
Nagy valószínűséggel pontosan ezt a fajta konfliktust akarják minél jobban szítani-mert ezt nagyon lehet-és a végén mehet a fegyveres népirtás, hogy a fegyvergyárosok is keressenek az üzleten.
Ezek hosszútávú (stratégiai) tervek. A nagy világuralmi terv apró részlete.

D vitamin says:
2016-07-08 at 08:57
Az USA fehérei előbb -utóbb kénytelenek lesznek lelépni a USA déli államaiból. Erre két lehetőségük van: Vagy szakad az USA egy északi és déli államra (amelyet természetes és mesterséges lakosságcsere követ), vagy beindul a fehér kivándorlás…..
Míg a mexicói, salvadori és dél-amerikai fekák be, addig a fehér USÁ-kok kiáramlanak…
(Az az USA azonban már olyan szintre süllyed majd, mint Mexikó!)

A fehér kiáramlásnál jön képbe Oroszország hatalmas területe, amelyre szemet vetett a NATO. A mostani varsói NATO csúcs, és minden , az elmúlt időszakban hozott szankciós döntés mögött ez a szándék is motoszkál….
Arról nem is beszélve, hogy a globális felmelegedésnek majdnem mindenki kárvallottja lesz, kivéve Oroszországot, Grönlandot és Kanadát.

bizony says:
2016-07-08 at 09:26
Elég szomorú helyzet ez. Már látom előre hogy mennyien fognak kárörömködni az amerikai helyzeten. Nagyon-nagy kár lenne azért az országért. Az európai kultúrkörben selejt rendszerekbe süllyedt menekülők mekkája. Sok százezer magyart fogadtak be. Túlnyomó többségük jól van, érvényesül, boldog, európai örökségéhez méltón, vagy még annál is jobban él. Itthon pedig szinte mindenkinek van amerikai rokona, barátja, közeli ismerőse, volt szomszédja.
Ne csak a sokszínű francia válogatottnak, hanem inkább amerikai testvéreinknek drukkoljunk hogy maradjon meg az országuk békében, és a faji ellentét szívódjon fel mindörökre, országuk pedig maradjon meg mentsvárként.
Oroszországba / Szovjetúnióba -eddig- viszonylag kevesen menekültek, Usába viszonylag sokan. Meg kellene fejteni a miértjét, ez egy kiváló pikáns kérdés itt a Balradon.

V.kutya says:
2016-07-08 at 08:59
Tehát:
A fehér rendőr lelövi a niggert, amiért az a jogosítványáért nyúl!
Aztán a niggerek tüntetnek, mert nem ez volt az első eset.
Aztán a tüntetésen profi orvlövészek lelőnek egy tucat rendőrt.
Mivel erősen faji jellegű villongásokról van szó, ezért teljesen érthetetlen, és megmagyarázhatatlan, hogy minden helyen leírják a lelőtt civil afroamerikai mivoltát, és hogy a tüntetők szinték azok, aközben egyetlen szót sem írnak az őrizetbe vett személyek faji hovatartozásáról! Ez engem abban a véleményemben erősít meg, hogy ez közönséges provokáció, a szokásos, bevett szeptember 11-i forgatókönyv szerint, feláldoznak pár embert (mi ez a 2001-es 5 ezer emberhez képest?), azért, hogy még nagyobb terrort vezethessenek be, és életben tarthassák a háborús rémképet, ezzel a lakosság elfogadja a hatalom ilyen irányú nyomását.
Amerika egy fasiszta katonaállam.

1tothgabor says:
2016-07-08 at 09:36
Na akkor foglaljuk össze:

– A FED csődben. Kínai pénzek és BRICS támogatás tartják életben az USA bankokat.

– Szarcsildék, Rokkerfellerék most tizedikéig kaptak határidőt arra, hogy eldöntsék, mekkora segglyukkal akarnak még egy kicsit élni.

– A földi és földön túli szemetek nagy része megkaparintotta az USA-t. Ezért olyan amilyen a helyzet ott. /Az egyetlen oka annak, hogy élnek még amerikai emberek egyáltalán FEMA táboron kívül, az az, hogy SZABADON TARTHATNAK FEGYVERT./ Ezért “csak” méreggel, törvényekkel ölik az ottani embereket.

– Azok, akik szeretnék fenntartani a kiváltságukat, nagyon szeretnének egy faji polgárháborút, hogy bevezessék a kijárási tilalmat. Úgy látszik ennyire futotta.

– Obama ugye már nem elnök, csak mikrofon előtt beszélő majom, ezt azért már jó lenne ha tudná mindenki.

– Az USA liberális, gondolkodást kerülő befogadó politikájának célja csak és kizárólag az volt, hogy egy kirobbantott faji háborúban elvegyék az emberek fegyverét, és kezdődhet a chipelés és a teljes rabszolgaság.

Én hiszek a békés egymás mellett élésben, de ahhoz ész, szervezés, tárgyalóképesség IS kell, nem pedig egy agyhiányos, liberál-anarchista gondolatszikra.

A ‘demokrácia országában’ az USA-ban nagyobb gettók és faji negyedek vannak, mint bárhol máshol.

Az elmúlt hetek-hónapok alatt nem tudom kinek tűnt fel, hogy hihetetlen mennyiségű és gyakoriságú robbantást, lövöldözést, katasztrófát láthattunk. Egy heti mennyiség olyan, mint tíz éve egy negyedéves mennyiség. Mindez azért, mert a szervezett vallások képviselői a szervezett pénzügyi és politikai körökkel maffiaszerű hatalmukat fenn akarják tartani. Ehhez még segítségük is van/volt. Kintről.

sandor says:
2016-07-08 at 09:43
a FEMA táborokat nem véletlenül építették meg országszerte, sőt Európába is van bőven . Ezek a rohadékok szerintem is direkte ki akarják provokálni a polgárháborús állapotot, ezek a rohadt jenkik háború nélkül unatkoznak vagy mi a fasz van velük, de az egész világon keverik a szart, de még otthon is

Smith says:
2016-07-08 at 14:02
Minek fogják hívni, Fekete Tavasznak? Burn USA, burn!
Válasz
Fergeteg11 says:
2016-07-08 at 14:31
Az a kifejezetten kellemetlen “politikailag korrekt” körökben, amikor a fekete fajvédő közgazdász, Walter E. Williams is felemeli hangját a fehéreket egyoldalúan hibáztató demagógiával szemben:
http://www.desototimes.com/opinion/editorials/black-female-head-of-households-number-is-percent/article_26f8f3e2-f7bb-5a6e-b605-9c67678e9e20.html
Minden évben átlagosan több mint 7000 (valójában közelebb a 8000-hez) fekete válik gyilkosság áldozatává. Ezen esetek 94 százalékában azonban az elkövető egy másik fekete, tehát sokkal jellemzőbb az, hogy fekete öl feketét, ha hihetünk Williamsnak.
Árnyalja a képet, hogy a fekete családok 68%-a egyszülős (anya), míg ez az arány 1950-ben még csak 18% volt. Ezekben van a legnagyobb szegénység is. Apa nélkül, szegényen növekedik tehát sok fekete fiatal, miközben a feketék bűnözési aránya jelenleg 75%-os (1940: 14%, 1965: 25%, 1980: 56% – (Walter E. Williams: The True Black Tragedy: Illegitimacy Rate of Nearly 75%)), vagy néhány városban még magasabb, akár 90%. A legveszélyesebb környékek feketék által sűrűn lakottak. Williams az okokat egyébként főleg a fekete családok helyzetére, tágabban pedig az állam gazdasági tevékenységeket szabályozó gyakorlatára és a pozitív diszkriminációra vezeti vissza, ami nem motiválja a feketéket. Én azt gondolom, ennél több is van mögötte, de mindegy. A robbanás már közel van, a válaszok pedig egyelőre nagyon rosszak. Alighanem ezt az esetet is felhasználja majd az új jobboldal és az új baloldal számos oltványa. A mögöttük kezüket dörzsölő kisebbség pedig nem a feketéké lesz.
Válasz
D vitamin says:
2016-07-08 at 15:21
Jó hozzászólás, sok mindenben egyetértünk, és valóban forr a láva a felszín alatt. Érdekes továbbá, illetve rávilágít az összefüggésekre is -, hogy a társadalmi viszályokkal párhuzamosan romlik a környezet állapota is.
A Kaliforniai szárazság és vízhiány, erdőtüzek, a New Orleansot elpusztító Katrina hurrikán mind-mind egy szeg az USA koporsójában, és a két tényező egymásra hat, egymást erősíti.
——
Az sem véletlen sajnos, hogy a kecskebaszó arabok és nigériai fekák az elmúlt években indultak el Európa felé, hiszen a klíma időközben 2 C fokot melegedett, miközben eltűnőben az erdők, és egyre kevesebb az eső arrafelé. Sőt, mivel a nap 24 óráját még 45 fokban is el kell tölteniük valahogy, el kezdtek durván szaporodni….
——
De ez a két, látszólag még önálló vonal is össze fog érni: Az USÁ-nak és a NATO-nak Oroszország termőföldje, Oroszország szűz és tiszta területei kellenek (csakúgy, mint Kínának).
Ezért a NATO folyamatosan provokálja, csípkedi az oroszokat. Hol “Majdan” képében, hol nyílt grúz támadással, hol vahabista csecsenek támogatásával.
Nehéz így türelmesnek és visszafogottnak lenni orosz részről, ez nyilvánvaló. Ahogy romlani fog az USA belpolitikai helyzete, és ahogy özönlik be a kecskebaszók hada Európába, úgy fog egyre agresszívabb orosz-ellenességet felmutatni a NATO, már csak azért is, mert otthoni tehetetlensége eleve megkérdőjelezi létjogosultságát…
Válasz
bizony says:
2016-07-08 at 18:34
A vízhiány ma már BÁRHOL megoldható probléma – lehetne, legalábbis kertészeti + háztartási szinten. Erős szavak voltak? Pedig bizony. Már Owen bácsi és Beru néni kezében ott volt a kulcs! Tessék itt szaglászni.
Válasz
Balázs says:
2016-07-08 at 20:22
Olvashatsz te amennyit jól esik! Ha a technológiát tiltólistára tették a kazárok…
Válasz
bizony says:
2016-07-08 at 20:39
Nyavalyát tették bármilyen listára! Én magam is összeraktam pille palackból, peltier-elemből, kacat hűtőbordából, méhviaszból, és egy 40w-os napelemtáblából! Amíg dolgozik a napelem, vég nélkül csöpög a kristálytiszta víz! (Persze csak kíváncsiságból, mert vizünk az van bőven, a napelem meg egészen máshoz kell.)
A jövő a sivatagi kertészetben rejlik!
https://www.youtube.com/results?search_query=atmospheric+water+generator
Október says:
2016-07-08 at 20:12
Eljött az ideje a váltásnak .
Az usa tehát az csak régi
Csak ahhoz, nagy kupire van szükség
Talán kezdődik most ! itt,ott ,amott

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.28 másodperc
1,349,038 egyedi látogató