Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Valós rendszer váltás nélkül, nem lesz nyugtod magyar!

Hírek


Párizsi attack:

A franciaországi Nizzában terrortámadás történt. Járókelõk közé hajtott egy páncélozott szélvédõvel ellátott teherautó csütörtök este. A járókelõk éppen a július 14-ei nemzeti ünnep alkalmából rendezett tüzijátékot nézték.

Miután a teherautót vezetõ terrorista beleunt a gázolgatásba, kiszállt a vezetõfülkébõl, és elkezdett vadul lövöldözni. Ekkor már rendõrök is érkeztek a helyszínre, akik egybõl a lövöldözõ sofõrre kezdtek vadászni.

Egymástól eltérõ jelentések szerint ekkor a teherautó rakterébõl fegyveres terroristák másztak elõ, és tûzharcba keveredtek a rendõrökkel. Mások szerint a sofõr egyedül volt, csak a nagy fölfordulás miatt vélték úgy sokan, hogy több terrorista is rejtõzött a teherautóban.

A helyszíni beszámolók szerint legalább 80 ember életét vesztette. 46-an kritikus állapotban vannak a kórházban.

Francois Hollande éppen tegnap jelentette be, hogy július 26-án feloldják a tavaly november 13-i merényleteket követõen életbe léptett rendkívüli állapotot Franciaországban. Ugyanakkor hangsúlyozta, a terrorizmus jelentette fenyegetés továbbra is fennáll.

A francia elnök a francia forradalom kitörésének napjáról megemlékezõ július 14-i katonai parádét követõen beszélt errõl.

Hollande a nizzai gázolást követõen azonnal visszatért Párizsba Avignonból, és a belügyminisztérium épületébe csütörtök éjjel válságtanácskozást hívott össze a teherautós terrortámadás ügyében.
Párizsban is “tûzijáték” volt. Valamivel korábban mint a tervezett, és programon kívüli. Itt is egy teherautó volt a fõszereplõ, amely az Eiffel-torony lábánál szórta a szikrákat. Ugyanis ez szállította a tûzijátékhoz való kellékek egy részét, de valami oknál fogva kigyulladt. Ez nem terrorcselekmény volt, hanem csak baleset.

Csak erõs idegzetûeknek!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.03 másodperc
6,927,521 egyedi látogató