Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Valós rendszer váltás nélkül, nem lesz nyugtod magyar!

Hírek


Párizsi attack:

A franciaországi Nizzában terrortámadás történt. Járókelők közé hajtott egy páncélozott szélvédővel ellátott teherautó csütörtök este. A járókelők éppen a július 14-ei nemzeti ünnep alkalmából rendezett tüzijátékot nézték.

Miután a teherautót vezető terrorista beleunt a gázolgatásba, kiszállt a vezetőfülkéből, és elkezdett vadul lövöldözni. Ekkor már rendőrök is érkeztek a helyszínre, akik egyből a lövöldöző sofőrre kezdtek vadászni.

Egymástól eltérő jelentések szerint ekkor a teherautó rakteréből fegyveres terroristák másztak elő, és tűzharcba keveredtek a rendőrökkel. Mások szerint a sofőr egyedül volt, csak a nagy fölfordulás miatt vélték úgy sokan, hogy több terrorista is rejtőzött a teherautóban.

A helyszíni beszámolók szerint legalább 80 ember életét vesztette. 46-an kritikus állapotban vannak a kórházban.

Francois Hollande éppen tegnap jelentette be, hogy július 26-án feloldják a tavaly november 13-i merényleteket követően életbe léptett rendkívüli állapotot Franciaországban. Ugyanakkor hangsúlyozta, a terrorizmus jelentette fenyegetés továbbra is fennáll.

A francia elnök a francia forradalom kitörésének napjáról megemlékező július 14-i katonai parádét követően beszélt erről.

Hollande a nizzai gázolást követően azonnal visszatért Párizsba Avignonból, és a belügyminisztérium épületébe csütörtök éjjel válságtanácskozást hívott össze a teherautós terrortámadás ügyében.
Párizsban is “tűzijáték” volt. Valamivel korábban mint a tervezett, és programon kívüli. Itt is egy teherautó volt a főszereplő, amely az Eiffel-torony lábánál szórta a szikrákat. Ugyanis ez szállította a tűzijátékhoz való kellékek egy részét, de valami oknál fogva kigyulladt. Ez nem terrorcselekmény volt, hanem csak baleset.

Csak erős idegzetűeknek!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.26 másodperc
1,369,850 egyedi látogató