Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 1
PaulHoife

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az emberiség legnagyobb gazemberei, gyilkosai!

Hírek
Szarral öntötték le Budapesten a szcientológusok vezetőjét

A spontaneitást el lehet felejteni, de a főrabbi és a pápuai is kapni fog, hisz ez csak a főpróba volt. A "cigány" vona-lat is köves-sétek le! Szombaton Budapesten, a Váci úton felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon a Szcientológus Világegyház nagy titok­ban Ma­gyar­or­szágra érke­zett főnökét – írta meg a Ripost.

A lakosok állítólag azért háborodtak fel, mert dél körül már több ezer szcientológus lepte el a környéket, és mint mondták, lépni sem lehetett tőlük.

Botrány az étteremben

Az amerikai fővezér tiszteletére a közeli Park Inn Radissonban akartak elegáns díszebédet és fogadást adni, itt pedig egy

neves roma családdal

kerültek összetűzésbe, akik azzal szívatták a szekta vezetőjét, hogy hajlítson kanalat, vagy varázsoljon esőt, ha már annyira jóban van "földönkívüliekkel". Az eső végül tényleg elkezdett esni, így a nagy beégés elmaradt.

A java csak ezután jött

A Ripost azt írja, Nagy Tamás, a szcientológusok magyarországi helytartója és az egyház sajtófőnöke Miklovicz Attila szabályosan kimenekítette a szcientológusok vezérét David Miscavige-t, de útközben még durvább dolog történt.

Szemtanúk szerint

egy felháborodott lakó – nem tudni pontosan, hogy az utcán állva, vagy egy fehér Barkas kisteherautóból, több vödör emberi ürülékkel leöntötte az egyház főnökét illetve a környezetében lévőket.

Állítólag akkora bűz kerekedett, hogy többen rosszul lettek. A szcientológusok vezérkara futva keresett menedéket az újonnan avatott székházban, híveik pedig a fekáliában csúszkálva követték őket. A bűz még szombaton este is érezhető volt a környéken.

A cikis esetről a szcientológusok vezérkara teljes hírzárlatot rendelt el.

hozzászólások:
Azért tartunk Itt mert minden szennyet mocskot beengedünk hazánkba!

Két és fél milliárd forintból készült el a szcientlógusok magyarországi központja. A hatezer négyzetméteres irodaház a Váci úton található. A mostani az 52. székházuk a világon – írja a Népszabadság.


A hétvégi avatáson több mint háromezren vettek részt. David Miscavige, a szcientológia vezetője is jelen volt az eseményen, beszámolók szerint a magyarok történelmi szabadságvágyát és Budapestet, mint a szabadság fővárosát méltatta.

Most a szabadság új szimbóluma is itt áll sok ezer szcientológus közös munkája eredményeként
– olvasható a szcientológusok beszámolójában a lap szerint.

Az ünnepségen Komáromi István dandártábornok, Pest megye nyugalmazott rendőrfőkapitánya, Hekáné Szondi Ildikó, Szeged kulturális bizottságának alelnöke, Debreceni Ágnes dunaújvárosi tanár és Nemere István regényíró is felszólalt – olvasható a cikkben.

Közben a Ripost azt írja, az egyház kétes hírű vezetőjét – aki titokban jött Budapestre – szombaton a Váci úton a felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon, így adva hangot felháborodásuknak. A lap David Miscavige-ről a Wikipédia nyomán azt írja, ő a leghírhedtebb szcientológus, akit a családok erővel való szétválasztásával, kényszerített adománygyűjtéssel, újságírók és a szcientológia kritikusainak zaklatásával, szcientológiában dolgozók megalázásával és fizikai bántalmazásával vádolnak. Amerikai újságcikkek állítása szerint saját édesapja és anyja is megszökött előle, miután erőszakosan fogva tartva próbálta megtéríteni őket.

Ferkó megmondta háború van!
Ne féljünk kimondani az igazságot: a világ háborúban áll, mert elvesztette a békét – ezt mondta Ferenc pápa közvetlenül azelőtt, hogy megérkezett volna a krakkói Katolikus Ifjúsági Világtalálkozóra.

A katolikus egyházfő szerint nem vallásháború, hanem az érdekek háborúja zajlik, melynek célja a pénz, a természeti erőforrások és az emberek feletti uralom megszerzése. Ferenc pápa úgy véli, hogy egyfajta harmadik világháború folyik, amely nem egyszerre, hanem részletekben történik.

A katolikus egyházfőt Andrzej Duda lengyel elnök fogadta a krakkói repülőtéren. Ferenc pápa öt napot tölt Lengyelországban. Pénteken Auschwitz-ba megy, vasárnap pedig misét celebrál az Ifjúsági Világtalálkozó résztvevői előtt.

A cikk megosztása:
A legnagyobb gazemberek, gyilkosok az egyház és a szektának nevezett vallási gyülekezetek!

"Még mindig nem látjátok a fától az erdőt"?!

Fellázad a fehér középosztály és épp rombadönti a világrendet

Csak akkor van esélyed a változásra amennyiben azokat a mocskokat, akik ezt tették, eltakarítod az utolsó szálig!!!
Fura, hogy mind egy szálig zsidók és a titkosszolgálatok, vallási paraziták, "civilek" és bankárok...politikusok...ám kivétel nélkül zsidók és sábeszgolyósok, jezsuita-máltais "keresztény", "muszlim" vagy valamelyik agymosodás zsidó cég bérencei. Trump, Brexit, a török puccs utáni . A legfurcsább, hogy az események nagy része mögött egyetlen népcsoport áll. Egy homogén, külsejében és életvitelében jellegzetes, hangos csoport, amelynek a tragédiák jó részét köszönhetjük. Ideje leleplezni ezt az iszonyatos károkat okozó szektát, ami feldúlja a második világháború utáni kényes egyensúlyt:

a dühös, fehér, középosztálybeli férfiakat.

Mert az események mögött tényleg ők állnak, nem az illuminátusok. Vegyük szépen sorra!
Donald Trump felemelkedése

Nem tudni, hogy az amerikai politikai establishmentet, vagy az épeszű szavazókat rázta-e meg jobban, hogy Donald Trump lett a republikánusok elnökjelöltje. Egy évvel ezelőtt talán egyedül saját maga hitt ebben az egészben, de esélyes, hogy még ő sem gondolta teljesen komolyan. De az őszintének tűnő, jól beszélő üzletember beletenyerelt valami nagyba: egy magára hagyott réteg dühös energiáiba.

Trump az amerikai szavazók egészét tekintve kifejezetten népszerűtlen. Hatalmas szerencséje, hogy nemcsak ő, hanem minden vetélytársa is az. Trumpnak ugyanis egy igazán kitartó és lelkes tábora van: az alsó-középosztálybeli, dühös, fehér férfiak. Amit mond, az pont őket szólítja meg igazán. Az észérvekkel és statisztikákkal szemben az érzelmek és féligazságok politikája remekül fog meg egy olyan réteget, akik hátrahagyva érzik magukat egy kifejezetten progresszív világban.

Ez pedig egy csomó indulatot szül. Ráadásul Trump képes olyan dolgokat is megkérdőjelezni, amiket ez a réteg igazán soha nem értett, és nem is tartott fontosnak, de a jobboldali establishment soha nem tenné szóvá, például az iraki háborút és a NATO szükségességét.
Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból

Ugyanez az érzelmekre és féligazságokra építő politika működött a Brexitnél is. Tök mindegy, mit mondtak a szakértők, mert a döntés valójában arról szólt, hogy valakit gyűlölni kell azért, mert a világ és annak gazdasága elhaladt mellettünk. A kilépésre szavazók túlnyomó többsége alsó-középosztálybeli, idősebb, vidéki férfi volt, miközben a maradásra nagyrészt városiak, fiatalok és nők szavaztak. Azok, akiket nem hagyott maga mögött a haladó társadalompolitika.
A török puccs utáni megtorlások

Sőt, írhatnánk azt is, hogy nemcsak a megtorlások, hanem már Erdogan hatalomra jutása is nekik köszönhető. Nüansznyi különbségek persze vannak a nagy társadalmi változások között, de Erdogan szavazói elsősorban konzervatív, vidéki, alsóbb osztálybeli férfiak.

Maga Erdogan is az, pont ez jelenti az egyik legfontosabb ellentétét a városi török elittel szemben. A szavazói pedig nem is egyszerűen szavazók, hanem rajongók. Miniszterelnökként elképesztően népszerű a vidéki középosztálynál, ezért tudta szinte azonnal az utcára hívni azt a hatalmas tömeget, ami végül leverte az ellene szervezett puccsot.

Természetesen amellett, hogy a puccs nemcsak, hogy rettenetesen volt megszervezve, de igazán még Erdogan ellenfelei sem támogatták. Ez viszont lehetővé tette számára, hogy szinte minden vélt, vagy valós ellenfelével leszámoljon. Emberek tízezreit rúgták ki a munkahelyéről, sokakat meg is kínoztak vagy erőszakoltak. Mindezt Erdogan annak a dühös, vidéki tömegnek köszönheti, akik hatalomban tartották.
Murszi, Sziszi, Bibi

Ez a tömeg nagyon fontos szerepet játszott egy másik puccsban is, ami viszont sikerült, bár ez kevésbé aktuális, úgyhogy csak tömören érdemes kitérni rá. Mohamed Murszi elüldözésében és Abdel Fattah el-Sziszi hatalomra emelésében pontosan ugyanekkora szerepe volt a dühös középosztálynak.

Ahogy egyébként Benjamin Netanjahu megválasztásában is a dühös középosztály volt a döntő. Netanjahu a kampány második felét szinte teljesen a középosztály félelmeire építette, többek között azzal, hogy az izraeli-palesztin békének még az ígéretét is eltörölte. Ez vezetett végül a kések intifádájáig, ami a konfliktus palesztin részének eddigi legelkeseredettebb fejezete.

A dühös, fehér középosztálybeli férfiak 2016-ban sokkal hatékonyabban alakítják a világpolitikát, mint bárki más. És egyelőre nincs megoldás az indulataikra a populizmuson és az opportunizmuson kívül. Ezeknek a indulatoknak egy része teljesen érthető. Sokszor még a kirekesztő, gyakran rasszista megmozdulások is, mint amiket Trump és a Brexit támogatói mutatnak.

A világ a baby boomer-generáció, a második világháború utáni nagy népességrobbanásban születettek életideje alatt sokkal többet változott, mint amennyit egy konzervatívabb ember fel tud dolgozni. Ráadásul pont ez az a réteg, a középosztály, amelyik a legjobban megszívta a gazdasági világválságot is.
Vagy legalábbis úgy érzi, hogy megszívta, és igazán ez a fontos.Hozzászólások

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.15 másodperc
1,340,623 egyedi látogató