Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az emberiség legnagyobb gazemberei, gyilkosai!

Hírek
Szarral öntötték le Budapesten a szcientológusok vezetõjét

A spontaneitást el lehet felejteni, de a fõrabbi és a pápuai is kapni fog, hisz ez csak a fõpróba volt. A "cigány" vona-lat is köves-sétek le! Szombaton Budapesten, a Váci úton felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon a Szcientológus Világegyház nagy titok­ban Ma­gyar­or­szágra érke­zett fõnökét – írta meg a Ripost.

A lakosok állítólag azért háborodtak fel, mert dél körül már több ezer szcientológus lepte el a környéket, és mint mondták, lépni sem lehetett tõlük.

Botrány az étteremben

Az amerikai fõvezér tiszteletére a közeli Park Inn Radissonban akartak elegáns díszebédet és fogadást adni, itt pedig egy

neves roma családdal

kerültek összetûzésbe, akik azzal szívatták a szekta vezetõjét, hogy hajlítson kanalat, vagy varázsoljon esõt, ha már annyira jóban van "földönkívüliekkel". Az esõ végül tényleg elkezdett esni, így a nagy beégés elmaradt.

A java csak ezután jött

A Ripost azt írja, Nagy Tamás, a szcientológusok magyarországi helytartója és az egyház sajtófõnöke Miklovicz Attila szabályosan kimenekítette a szcientológusok vezérét David Miscavige-t, de útközben még durvább dolog történt.

Szemtanúk szerint

egy felháborodott lakó – nem tudni pontosan, hogy az utcán állva, vagy egy fehér Barkas kisteherautóból, több vödör emberi ürülékkel leöntötte az egyház fõnökét illetve a környezetében lévõket.

Állítólag akkora bûz kerekedett, hogy többen rosszul lettek. A szcientológusok vezérkara futva keresett menedéket az újonnan avatott székházban, híveik pedig a fekáliában csúszkálva követték õket. A bûz még szombaton este is érezhetõ volt a környéken.

A cikis esetrõl a szcientológusok vezérkara teljes hírzárlatot rendelt el.

hozzászólások:
Azért tartunk Itt mert minden szennyet mocskot beengedünk hazánkba!

Két és fél milliárd forintból készült el a szcientlógusok magyarországi központja. A hatezer négyzetméteres irodaház a Váci úton található. A mostani az 52. székházuk a világon – írja a Népszabadság.


A hétvégi avatáson több mint háromezren vettek részt. David Miscavige, a szcientológia vezetõje is jelen volt az eseményen, beszámolók szerint a magyarok történelmi szabadságvágyát és Budapestet, mint a szabadság fõvárosát méltatta.

Most a szabadság új szimbóluma is itt áll sok ezer szcientológus közös munkája eredményeként
– olvasható a szcientológusok beszámolójában a lap szerint.

Az ünnepségen Komáromi István dandártábornok, Pest megye nyugalmazott rendõrfõkapitánya, Hekáné Szondi Ildikó, Szeged kulturális bizottságának alelnöke, Debreceni Ágnes dunaújvárosi tanár és Nemere István regényíró is felszólalt – olvasható a cikkben.

Közben a Ripost azt írja, az egyház kétes hírû vezetõjét – aki titokban jött Budapestre – szombaton a Váci úton a felháborodott lakók emberi fekáliával öntötték nyakon, így adva hangot felháborodásuknak. A lap David Miscavige-rõl a Wikipédia nyomán azt írja, õ a leghírhedtebb szcientológus, akit a családok erõvel való szétválasztásával, kényszerített adománygyûjtéssel, újságírók és a szcientológia kritikusainak zaklatásával, szcientológiában dolgozók megalázásával és fizikai bántalmazásával vádolnak. Amerikai újságcikkek állítása szerint saját édesapja és anyja is megszökött elõle, miután erõszakosan fogva tartva próbálta megtéríteni õket.

Ferkó megmondta háború van!
Ne féljünk kimondani az igazságot: a világ háborúban áll, mert elvesztette a békét – ezt mondta Ferenc pápa közvetlenül azelõtt, hogy megérkezett volna a krakkói Katolikus Ifjúsági Világtalálkozóra.

A katolikus egyházfõ szerint nem vallásháború, hanem az érdekek háborúja zajlik, melynek célja a pénz, a természeti erõforrások és az emberek feletti uralom megszerzése. Ferenc pápa úgy véli, hogy egyfajta harmadik világháború folyik, amely nem egyszerre, hanem részletekben történik.

A katolikus egyházfõt Andrzej Duda lengyel elnök fogadta a krakkói repülõtéren. Ferenc pápa öt napot tölt Lengyelországban. Pénteken Auschwitz-ba megy, vasárnap pedig misét celebrál az Ifjúsági Világtalálkozó résztvevõi elõtt.

A cikk megosztása:
A legnagyobb gazemberek, gyilkosok az egyház és a szektának nevezett vallási gyülekezetek!

"Még mindig nem látjátok a fától az erdõt"?!

Fellázad a fehér középosztály és épp rombadönti a világrendet

Csak akkor van esélyed a változásra amennyiben azokat a mocskokat, akik ezt tették, eltakarítod az utolsó szálig!!!
Fura, hogy mind egy szálig zsidók és a titkosszolgálatok, vallási paraziták, "civilek" és bankárok...politikusok...ám kivétel nélkül zsidók és sábeszgolyósok, jezsuita-máltais "keresztény", "muszlim" vagy valamelyik agymosodás zsidó cég bérencei. Trump, Brexit, a török puccs utáni . A legfurcsább, hogy az események nagy része mögött egyetlen népcsoport áll. Egy homogén, külsejében és életvitelében jellegzetes, hangos csoport, amelynek a tragédiák jó részét köszönhetjük. Ideje leleplezni ezt az iszonyatos károkat okozó szektát, ami feldúlja a második világháború utáni kényes egyensúlyt:

a dühös, fehér, középosztálybeli férfiakat.

Mert az események mögött tényleg õk állnak, nem az illuminátusok. Vegyük szépen sorra!
Donald Trump felemelkedése

Nem tudni, hogy az amerikai politikai establishmentet, vagy az épeszû szavazókat rázta-e meg jobban, hogy Donald Trump lett a republikánusok elnökjelöltje. Egy évvel ezelõtt talán egyedül saját maga hitt ebben az egészben, de esélyes, hogy még õ sem gondolta teljesen komolyan. De az õszintének tûnõ, jól beszélõ üzletember beletenyerelt valami nagyba: egy magára hagyott réteg dühös energiáiba.

Trump az amerikai szavazók egészét tekintve kifejezetten népszerûtlen. Hatalmas szerencséje, hogy nemcsak õ, hanem minden vetélytársa is az. Trumpnak ugyanis egy igazán kitartó és lelkes tábora van: az alsó-középosztálybeli, dühös, fehér férfiak. Amit mond, az pont õket szólítja meg igazán. Az észérvekkel és statisztikákkal szemben az érzelmek és féligazságok politikája remekül fog meg egy olyan réteget, akik hátrahagyva érzik magukat egy kifejezetten progresszív világban.

Ez pedig egy csomó indulatot szül. Ráadásul Trump képes olyan dolgokat is megkérdõjelezni, amiket ez a réteg igazán soha nem értett, és nem is tartott fontosnak, de a jobboldali establishment soha nem tenné szóvá, például az iraki háborút és a NATO szükségességét.
Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból

Ugyanez az érzelmekre és féligazságokra építõ politika mûködött a Brexitnél is. Tök mindegy, mit mondtak a szakértõk, mert a döntés valójában arról szólt, hogy valakit gyûlölni kell azért, mert a világ és annak gazdasága elhaladt mellettünk. A kilépésre szavazók túlnyomó többsége alsó-középosztálybeli, idõsebb, vidéki férfi volt, miközben a maradásra nagyrészt városiak, fiatalok és nõk szavaztak. Azok, akiket nem hagyott maga mögött a haladó társadalompolitika.
A török puccs utáni megtorlások

Sõt, írhatnánk azt is, hogy nemcsak a megtorlások, hanem már Erdogan hatalomra jutása is nekik köszönhetõ. Nüansznyi különbségek persze vannak a nagy társadalmi változások között, de Erdogan szavazói elsõsorban konzervatív, vidéki, alsóbb osztálybeli férfiak.

Maga Erdogan is az, pont ez jelenti az egyik legfontosabb ellentétét a városi török elittel szemben. A szavazói pedig nem is egyszerûen szavazók, hanem rajongók. Miniszterelnökként elképesztõen népszerû a vidéki középosztálynál, ezért tudta szinte azonnal az utcára hívni azt a hatalmas tömeget, ami végül leverte az ellene szervezett puccsot.

Természetesen amellett, hogy a puccs nemcsak, hogy rettenetesen volt megszervezve, de igazán még Erdogan ellenfelei sem támogatták. Ez viszont lehetõvé tette számára, hogy szinte minden vélt, vagy valós ellenfelével leszámoljon. Emberek tízezreit rúgták ki a munkahelyérõl, sokakat meg is kínoztak vagy erõszakoltak. Mindezt Erdogan annak a dühös, vidéki tömegnek köszönheti, akik hatalomban tartották.
Murszi, Sziszi, Bibi

Ez a tömeg nagyon fontos szerepet játszott egy másik puccsban is, ami viszont sikerült, bár ez kevésbé aktuális, úgyhogy csak tömören érdemes kitérni rá. Mohamed Murszi elüldözésében és Abdel Fattah el-Sziszi hatalomra emelésében pontosan ugyanekkora szerepe volt a dühös középosztálynak.

Ahogy egyébként Benjamin Netanjahu megválasztásában is a dühös középosztály volt a döntõ. Netanjahu a kampány második felét szinte teljesen a középosztály félelmeire építette, többek között azzal, hogy az izraeli-palesztin békének még az ígéretét is eltörölte. Ez vezetett végül a kések intifádájáig, ami a konfliktus palesztin részének eddigi legelkeseredettebb fejezete.

A dühös, fehér középosztálybeli férfiak 2016-ban sokkal hatékonyabban alakítják a világpolitikát, mint bárki más. És egyelõre nincs megoldás az indulataikra a populizmuson és az opportunizmuson kívül. Ezeknek a indulatoknak egy része teljesen érthetõ. Sokszor még a kirekesztõ, gyakran rasszista megmozdulások is, mint amiket Trump és a Brexit támogatói mutatnak.

A világ a baby boomer-generáció, a második világháború utáni nagy népességrobbanásban születettek életideje alatt sokkal többet változott, mint amennyit egy konzervatívabb ember fel tud dolgozni. Ráadásul pont ez az a réteg, a középosztály, amelyik a legjobban megszívta a gazdasági világválságot is.
Vagy legalábbis úgy érzi, hogy megszívta, és igazán ez a fontos.Hozzászólások

302 #486571 MarkHoife
- 2022. janur 26. 10:47:46
94 #486572 JoeHoife
- 2022. janur 26. 11:53:58
92 #486573 IvyHoife
- 2022. janur 26. 11:57:39
306 #486574 MaryHoife
- 2022. janur 26. 12:10:45
303 #486575 PaulHoife
- 2022. janur 26. 12:38:16
93 #486576 JaneHoife
- 2022. janur 26. 13:11:46

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.62 másodperc
6,928,770 egyedi látogató