Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fut a gaz elõlünk, mert HUNOK vagyunk!

Hírek
2006-ot írunk, vagyis akkor történt amikor úgy döntöttünk a párommal,hogy nem adunk el semmit.
A kecske mondással válaszolnám meg az akkori döntést, kecske is jó lakik de a káposzta is megmarad
mellet döntöttünk.
Mivel vállalkozást akartunk indítani amihez szükség van némi alap tõkére, "pénzre".
Így kezdõdött a rabló bankkal a mi kis történetünk. Fedezettel rendelkeztünk így esett a választás a kölcsönre. A banki ügyintézõ egyértelmûen a deviza alapú hitelt ajánlotta számunkra. Megkérdeztük, hogy lehet-e a deviza alapú kölcsönt devizában törleszteni. "Természetesen" hangzott el részérõl a válasz.A kölcsön felvétele után egy alkalommal devizában szerettem volna törleszteni. A bankban azonban nem törlesztették be a kölcsönbe a devizát , hanem a banki ügyintézõ megvásárolta a devizát.. Az átváltás során természetesen jól megvágott a bank, majd miután átváltotta forintra, ismét felszámította a deviza átváltás költségeit. Ebbõl is látszik, hogy ezeknek a kölcsönöknek köze nincs a deviza alapú hitelekhez! Tudni kell, hogy Magyarországon a deviza alapú kölcsönök fogalmát 2010 évben fogalmazta meg a törvényalkotó. Tehát 2010 elõtt minden deviza alapú kölcsön törvénytelen volt. Ennek megfelelõen semmilyen árfolyammal kapcsolatban felszámított összeg nem jogszerû!
2012 évre duplájára emelkedett a havi törlesztõ részlet.Ezzel párhuzamosan a felvett tõke is másfélszeresére emelkedett, annak ellenére, hogy 5 éven keresztül rendszeresen fizettünk! Normál esetben a tõkének havonta kell csökkenni! Már ebbõl is látszik, hogy valami nagyon nem stimmel ezeknél a deviza alapú kölcsönöknél.
Mivel minden hónapban a havi törlesztõrészlet emelkedését tapasztaltuk, ekkor úgy döntöttem, hogy ezeknek a rablóknak egy vasat nem adok többet! Ekkora azonban a tõke és kamat jó része ki volt fizetve!
2011 õszén alkotmányos puccs történt az akkori kormány részérõl Magyarországon, amely szerintünk hazaárulásnak minõsül. 2012 januártól lépett életbe az Alaptörvény, amely törvénytelen és illegitim! Ennek megfelelõen minden hatóság intézkedése, pl.: , rendõrség, bíróság, ügyészség, közjegyzõ, végrehajtó, törvényhozás illegitim és szintén törvénytelen!
Bármelyik pénzintézet kölcsönfelvevõ ügyfelei felé támasztott követelése illegitim, törvénytelen! Azonban arról sem feledkezzünk meg, hogy Magyarországon a deviza alapú kölcsönök bevezetésével a forint elleni támadás történt. Mivel Magyarországon a törvényes fizetõeszköz a forint!
A törlesztés megszüntetése következtében a bank 2013 -ban felmondta jogtalanul a szerzõdést, annak ellenére, hogy a 2015 évben megküldött elszámolás alapján túlfizetésben voltunk.
Hiába jeleztük ezt a tényt a felmondást készítõ közjegyzõnek, a banknak, a végrehajtónak és az OTP Faktoringnak/rablóbandának/ senki ezen tényt nem volt hajlandó tudomásul venni.
Még annak ellenére sem, hogy felszólítottuk õket, bizonyítsák az ügyben résztvevõk "csalók", igazolják, hogy az ügyben jogosultak eljárni. Ezt a tényt a mai napig nem bizonyították!!
Amíg ezt nem teszik meg, addig senkivel szemben nincs jogosultságuk eljárni!
A törvénytelenség már a közjegyzõi okirat elkészítésekor megnyilvánult! Úgy íratott alá tartozás elismerõ közokiratot a közjegyzõ, hogy a kölcsön összegét még nem kaptuk meg, sõt azt sem tudtuk, hogy mikor folyósít a bank! A 40. /2014 évi törvény kimondja, hogy közokiratba csak olyan tény foglalható,amely nem megkérdõjelezhetõ, nem kifogásolható és tisztességtelen elemeket nem tartalmazhat!
Mivel a szerzõdést felmondták, 2013 évben, ennek egyenes következménye volt, hogy végrehajtás következik! A végrehajtást az OTP Faktoring kezdeményezte! Akinek nincs jogosultsága az ügyben eljárni! Jelentem ki ezt a tényt azért, mert vele nem kötöttem szerzõdést!
Mivel nem értettünk egyet a vh. törvénytelen intézkedéssel, ezért minden jogtalan követelést megtámadtunk, azaz fellebbeztünk ellene. A jogtalanság csúcsa az, hogy nem arra az ingatlanra tették a végrehajtási záradékot, amely a közjegyzõi okiratban lett felajánlva fedezetül.
Odáig merészkedett a végrehajtó, hogy adóstárs helyett adósként tart nyilván, ami jogellenes , éppen ezért a nevemen lévõ gépjármûvet is kivonatta a forgalomból! Minden lehetõséget megragadva ellenállunk, tiltakozunk a törvénytelen kifosztókkal szemben! Mindenkinek ezt javasoljuk, mert csak így lehet õket megállítani!
A bíróságon feljelentést kezdeményeztünk a törvénytelenül eljáró közjegyzõ, végrehajtó és az OTP Faktoring ellen!
Mivel már korábban voltak bírósági ügyeink, ahol felperesként szerepeltünk az ügyekben, ezért nevünk a bíróságon már jól ismert és nagyon jól tudják a bírók, hogy a hazugsággal szemben fellépünk és minden eszközünkkel és lehetõségünkkel tiltakozunk!
Nem vettük figyelembe, hogy amikor "gengszter váltás" történt, akkor az igazság helyébe a törvénytelen hazugság lépett, melyet rendszeresen alkalmaznak a T. bíróságok.
De szeretettel alkalmazzák ezt minden törvényt képviselõ szervek!
Az OTP elleni perünk indításakor a helyi bíróság azonnal elfogultságot jelentett be ellenem, mert tudják, hogy az igazunkért minden eszközzel harcolunk és fellépünk ellenük! Tudják, HUN-ok vagyunk és nem hátrálunk meg az ellenséggel szemben! Ezért áthelyezték lakóhelyünkrõl más bíróságra az ügyet, amelynek pontos idõpontja és helye nem ismert.
A gépjármû forgalomból történõ kivonását kezdeményezte a bûnszervezet, azaz a végrehajtó, akinél látogatásomat tettem, és bejelentettem nekik, hogy a Hunok Nagy Szövetségének eljövetelét követõen lesz nekik munkájuk , mert a lakosságnak tüzelõre, szénre szükségük van, ezért a munkájukra igényt tartunk a bányában! Ezt követõen meglátogattuk a bûnszervezet következõ állomását, a Kormányhivatalt, amelyet az Alaptörvény életbelépését követõen állítottak fel a törvényhozók!
Felszólítottuk írásban is a Kormányhivatalt, hogy azonnal vonja vissza a gépjármûvem kivonásának kezdeményezését. Természetesen fellebbeztünk 10.000 Ft-ért, amit egy az egybe benyeltek és elutasították a fellebbezésünket.
Ezután bementünk ismét a Kormányhivatal vezetõjéhez akinek írásban átadtunk egy kérelmet, melyben leírtuk, hogy a gépjármû munkaeszköz és jogtalan a kivonása, mivel nem vettem fel semmilyen hitelt az OTP-tõl, de még zálog kötelezett sem voltam! Ezért a gépkocsi kivonása jogtalan és törvénytelen. Közölte a vezetõ, hogy 30 nap áll rendelkezésére a válasz írásban történõ megadására!
Itt megjegyzem, hogy sérül az egyenlõ bánásmód elve, hiszen minket felszólít, hogy 5, 8 vagy max. 15 napon belül kötelesek vagyunk a válasz adásra!
Ezt követõen bejelentettük, hogy az autó kivonásával járó költségeket és káromat velük fogom kifizettetni!
Áldás minden Szkíta, Hun, Avar, Magyar testvérre. Az ellenséget üsse meg a guta....

Õsi Magyar Himnusz:
"Országok országa, törvénytudás népe,
Napkelet s nyugat közt a világnak fénye,
Nagy a Te nemzeted, nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos, hogy fel sem érheted.
Mint a magas menny s ég, szíved mérhetetlen,
Életed gyökere szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdõk, hõs föld büszke népe,
Ez a Te végzeted õsi öröksége!
Erõs, gazdag vár vagy, de az örök törvényt,
Amit Isten Rád rótt, vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön gyõzedelmes végzeted:
Az Úr oltára Te vagy, emeld fel a fejed!"

"Pusztító rengés tör fel a mélybõl,
Ébred a népünk mély sötét éjbõl!
Üstökén ragadja meg a sátánt,
Hevenyészett szitáján ma már átlát."
Áldás, áldás, áldás!

Vörösmarty Mihály: Szózat

Hazádnak rendületlenül
Légy híve, ó magyar;
Bölcsõd az s majdan sírod is,
mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.

Ez a föld, melyen annyiszor
Apáid vére folyt;
Ez, melyhez minden szent nevet
Egy ezredév csatolt.

Itt küzdtenek honért a hõs
Árpádnak hadai;
Itt törtek össze rabigát
Hunyadnak karjai.

Szabadság! Itten hordozák
Véres zászlóidat
S elhulltanak legjobbjaink
A hosszu harc alatt.

És annyi balszerencse közt,
Oly sok viszály után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Él nemzet e hazán.

S népek hazája, nagy világ!
Hozzád bátran kiált:
„Egy ezredévi szenvedés
Kér éltet vagy halált!”

Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,
S keservben annyi hû kebel
Szakadt meg a honért.

Az nem lehet, hogy ész, erõ
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy átoksúly alatt.

Még jõni kell, még jõni fog
Egy jobb kor, mely után
Buzgó imádság epedez
Százezrek ajakán.

Vagy jõni fog, ha jõni kell,
A nagyszerû halál,
Hol a temetkezés fölött
Egy ország vérben áll.

S a sírt, hol nemzet sûlyed el,
Népek veszik körûl,
S az ember millióinak
Szemében gyászköny ûl.

Légy híve rendületlenûl
Hazádnak, oh magyar;
Ez éltetõd, s ha elbukál,
Hantjával ez takar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.91 másodperc
6,910,844 egyedi látogató