Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fut a gaz előlünk, mert HUNOK vagyunk!

Hírek
2006-ot írunk, vagyis akkor történt amikor úgy döntöttünk a párommal,hogy nem adunk el semmit.
A kecske mondással válaszolnám meg az akkori döntést, kecske is jó lakik de a káposzta is megmarad
mellet döntöttünk.
Mivel vállalkozást akartunk indítani amihez szükség van némi alap tőkére, "pénzre".
Így kezdődött a rabló bankkal a mi kis történetünk. Fedezettel rendelkeztünk így esett a választás a kölcsönre. A banki ügyintéző egyértelműen a deviza alapú hitelt ajánlotta számunkra. Megkérdeztük, hogy lehet-e a deviza alapú kölcsönt devizában törleszteni. "Természetesen" hangzott el részéről a válasz.A kölcsön felvétele után egy alkalommal devizában szerettem volna törleszteni. A bankban azonban nem törlesztették be a kölcsönbe a devizát , hanem a banki ügyintéző megvásárolta a devizát.. Az átváltás során természetesen jól megvágott a bank, majd miután átváltotta forintra, ismét felszámította a deviza átváltás költségeit. Ebből is látszik, hogy ezeknek a kölcsönöknek köze nincs a deviza alapú hitelekhez! Tudni kell, hogy Magyarországon a deviza alapú kölcsönök fogalmát 2010 évben fogalmazta meg a törvényalkotó. Tehát 2010 előtt minden deviza alapú kölcsön törvénytelen volt. Ennek megfelelően semmilyen árfolyammal kapcsolatban felszámított összeg nem jogszerű!
2012 évre duplájára emelkedett a havi törlesztő részlet.Ezzel párhuzamosan a felvett tőke is másfélszeresére emelkedett, annak ellenére, hogy 5 éven keresztül rendszeresen fizettünk! Normál esetben a tőkének havonta kell csökkenni! Már ebből is látszik, hogy valami nagyon nem stimmel ezeknél a deviza alapú kölcsönöknél.
Mivel minden hónapban a havi törlesztőrészlet emelkedését tapasztaltuk, ekkor úgy döntöttem, hogy ezeknek a rablóknak egy vasat nem adok többet! Ekkora azonban a tőke és kamat jó része ki volt fizetve!
2011 őszén alkotmányos puccs történt az akkori kormány részéről Magyarországon, amely szerintünk hazaárulásnak minősül. 2012 januártól lépett életbe az Alaptörvény, amely törvénytelen és illegitim! Ennek megfelelően minden hatóság intézkedése, pl.: , rendőrség, bíróság, ügyészség, közjegyző, végrehajtó, törvényhozás illegitim és szintén törvénytelen!
Bármelyik pénzintézet kölcsönfelvevő ügyfelei felé támasztott követelése illegitim, törvénytelen! Azonban arról sem feledkezzünk meg, hogy Magyarországon a deviza alapú kölcsönök bevezetésével a forint elleni támadás történt. Mivel Magyarországon a törvényes fizetőeszköz a forint!
A törlesztés megszüntetése következtében a bank 2013 -ban felmondta jogtalanul a szerződést, annak ellenére, hogy a 2015 évben megküldött elszámolás alapján túlfizetésben voltunk.
Hiába jeleztük ezt a tényt a felmondást készítő közjegyzőnek, a banknak, a végrehajtónak és az OTP Faktoringnak/rablóbandának/ senki ezen tényt nem volt hajlandó tudomásul venni.
Még annak ellenére sem, hogy felszólítottuk őket, bizonyítsák az ügyben résztvevők "csalók", igazolják, hogy az ügyben jogosultak eljárni. Ezt a tényt a mai napig nem bizonyították!!
Amíg ezt nem teszik meg, addig senkivel szemben nincs jogosultságuk eljárni!
A törvénytelenség már a közjegyzői okirat elkészítésekor megnyilvánult! Úgy íratott alá tartozás elismerő közokiratot a közjegyző, hogy a kölcsön összegét még nem kaptuk meg, sőt azt sem tudtuk, hogy mikor folyósít a bank! A 40. /2014 évi törvény kimondja, hogy közokiratba csak olyan tény foglalható,amely nem megkérdőjelezhető, nem kifogásolható és tisztességtelen elemeket nem tartalmazhat!
Mivel a szerződést felmondták, 2013 évben, ennek egyenes következménye volt, hogy végrehajtás következik! A végrehajtást az OTP Faktoring kezdeményezte! Akinek nincs jogosultsága az ügyben eljárni! Jelentem ki ezt a tényt azért, mert vele nem kötöttem szerződést!
Mivel nem értettünk egyet a vh. törvénytelen intézkedéssel, ezért minden jogtalan követelést megtámadtunk, azaz fellebbeztünk ellene. A jogtalanság csúcsa az, hogy nem arra az ingatlanra tették a végrehajtási záradékot, amely a közjegyzői okiratban lett felajánlva fedezetül.
Odáig merészkedett a végrehajtó, hogy adóstárs helyett adósként tart nyilván, ami jogellenes , éppen ezért a nevemen lévő gépjárművet is kivonatta a forgalomból! Minden lehetőséget megragadva ellenállunk, tiltakozunk a törvénytelen kifosztókkal szemben! Mindenkinek ezt javasoljuk, mert csak így lehet őket megállítani!
A bíróságon feljelentést kezdeményeztünk a törvénytelenül eljáró közjegyző, végrehajtó és az OTP Faktoring ellen!
Mivel már korábban voltak bírósági ügyeink, ahol felperesként szerepeltünk az ügyekben, ezért nevünk a bíróságon már jól ismert és nagyon jól tudják a bírók, hogy a hazugsággal szemben fellépünk és minden eszközünkkel és lehetőségünkkel tiltakozunk!
Nem vettük figyelembe, hogy amikor "gengszter váltás" történt, akkor az igazság helyébe a törvénytelen hazugság lépett, melyet rendszeresen alkalmaznak a T. bíróságok.
De szeretettel alkalmazzák ezt minden törvényt képviselő szervek!
Az OTP elleni perünk indításakor a helyi bíróság azonnal elfogultságot jelentett be ellenem, mert tudják, hogy az igazunkért minden eszközzel harcolunk és fellépünk ellenük! Tudják, HUN-ok vagyunk és nem hátrálunk meg az ellenséggel szemben! Ezért áthelyezték lakóhelyünkről más bíróságra az ügyet, amelynek pontos időpontja és helye nem ismert.
A gépjármű forgalomból történő kivonását kezdeményezte a bűnszervezet, azaz a végrehajtó, akinél látogatásomat tettem, és bejelentettem nekik, hogy a Hunok Nagy Szövetségének eljövetelét követően lesz nekik munkájuk , mert a lakosságnak tüzelőre, szénre szükségük van, ezért a munkájukra igényt tartunk a bányában! Ezt követően meglátogattuk a bűnszervezet következő állomását, a Kormányhivatalt, amelyet az Alaptörvény életbelépését követően állítottak fel a törvényhozók!
Felszólítottuk írásban is a Kormányhivatalt, hogy azonnal vonja vissza a gépjárművem kivonásának kezdeményezését. Természetesen fellebbeztünk 10.000 Ft-ért, amit egy az egybe benyeltek és elutasították a fellebbezésünket.
Ezután bementünk ismét a Kormányhivatal vezetőjéhez akinek írásban átadtunk egy kérelmet, melyben leírtuk, hogy a gépjármű munkaeszköz és jogtalan a kivonása, mivel nem vettem fel semmilyen hitelt az OTP-től, de még zálog kötelezett sem voltam! Ezért a gépkocsi kivonása jogtalan és törvénytelen. Közölte a vezető, hogy 30 nap áll rendelkezésére a válasz írásban történő megadására!
Itt megjegyzem, hogy sérül az egyenlő bánásmód elve, hiszen minket felszólít, hogy 5, 8 vagy max. 15 napon belül kötelesek vagyunk a válasz adásra!
Ezt követően bejelentettük, hogy az autó kivonásával járó költségeket és káromat velük fogom kifizettetni!
Áldás minden Szkíta, Hun, Avar, Magyar testvérre. Az ellenséget üsse meg a guta....

Ősi Magyar Himnusz:
"Országok országa, törvénytudás népe,
Napkelet s nyugat közt a világnak fénye,
Nagy a Te nemzeted, nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos, hogy fel sem érheted.
Mint a magas menny s ég, szíved mérhetetlen,
Életed gyökere szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdők, hős föld büszke népe,
Ez a Te végzeted ősi öröksége!
Erős, gazdag vár vagy, de az örök törvényt,
Amit Isten Rád rótt, vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön győzedelmes végzeted:
Az Úr oltára Te vagy, emeld fel a fejed!"

"Pusztító rengés tör fel a mélyből,
Ébred a népünk mély sötét éjből!
Üstökén ragadja meg a sátánt,
Hevenyészett szitáján ma már átlát."
Áldás, áldás, áldás!

Vörösmarty Mihály: Szózat

Hazádnak rendületlenül
Légy híve, ó magyar;
Bölcsőd az s majdan sírod is,
mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.

Ez a föld, melyen annyiszor
Apáid vére folyt;
Ez, melyhez minden szent nevet
Egy ezredév csatolt.

Itt küzdtenek honért a hõs
Árpádnak hadai;
Itt törtek össze rabigát
Hunyadnak karjai.

Szabadság! Itten hordozák
Véres zászlóidat
S elhulltanak legjobbjaink
A hosszu harc alatt.

És annyi balszerencse közt,
Oly sok viszály után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Él nemzet e hazán.

S népek hazája, nagy világ!
Hozzád bátran kiált:
„Egy ezredévi szenvedés
Kér éltet vagy halált!”

Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,
S keservben annyi hû kebel
Szakadt meg a honért.

Az nem lehet, hogy ész, erõ
És oly szent akarat
Hiába sorvadozzanak
Egy átoksúly alatt.

Még jõni kell, még jõni fog
Egy jobb kor, mely után
Buzgó imádság epedez
Százezrek ajakán.

Vagy jõni fog, ha jõni kell,
A nagyszerû halál,
Hol a temetkezés fölött
Egy ország vérben áll.

S a sírt, hol nemzet sûlyed el,
Népek veszik körûl,
S az ember millióinak
Szemében gyászköny ûl.

Légy híve rendületlenûl
Hazádnak, oh magyar;
Ez éltetõd, s ha elbukál,
Hantjával ez takar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.26 másodperc
1,348,879 egyedi látogató