Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 2
KennethExomi, CharlesHoife

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Democsokrácia és a liberális terrorista gyílkosok

Hírek
Soros György szerint még azelőtt kell meggyilkolni az európaiakat, hogy megszületnének!

Soros György szerint még azelőtt kell meggyilkolni az európaiakat, hogy megszületnének. Tíz év alatt húszmillió európait öltek meg államilag támogatott formában, de a liberálisok szerint ez nem tömeggyilkosság.

“Miközben Európa demográfiai válságával indokolják a migránsok befogadásának szükségességét, Soros Györgyhöz köthető szervezetek arra készülnek, hogy támadásaikkal az abortusz liberalizálását mozdítsák elő Írországban és a kontinens többi keresztény, konzervatív államában.” – írja a Magyar Idők. A lap egy civil szervezet, az Alfa Szövetség vezetőjét idézve arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarország is célkeresztbe kerülhet, és a liberálisok azt akarják elérni, hogy lehetőleg minél több európai nő éljen az abortusz lehetőségével. “Ha az abortusz liberalizálását követelő csoportok elérik céljukat, azzal az amúgy is a lassú kihalás felé menetelő kontinens népesedéspusztulása felgyorsul, miközben épp hogy nem kevesebb, hanem több születendő gyermekre lenne szükség.” – írták.

2016 október közepén egy amerikai hackercsoport több mint 2500 fájlt hozott nyilvánosságra a DC Leaks weboldalán, melyek Soros György nevéhez köthető civil szervezetek levelezéseit tartalmazzák. Ezekből többek között kiderült, hogy az amerikai milliárdos globális szinten működtet egy “politikai hálózatot”, és többek között Magyarországon is vannak “megbízható szövetségesei”, emellett anyagi támogatást biztosít olyan sajtóorgánumoknak, melyek a bevándorlást támogatják. Ezek az újságírók abból élnek, hogy Soros György fizeti őket, és főállásban dolgoznak az európai társadalmak felbomlasztásán.

A Magyar Idők azonban azt írja; a kiszivárogtatott dokumentumokból kiderült, hogy Soros György ügynökhálózata az abortusz népszerűsítésén is aktívan dolgozik, emellett megpróbálják liberalizálni a magzatgyilkosságot olyan országokban, ahol még viszonylag konzervatív törvények vannak érvényben.

Az Európai Unió tagállamaiban a születések száma 2015-ben összesen mintegy 5,1 millió volt, miközben az Eurostat adatai szerint az európai országokban átlagosanminden harmadik várandósságot szakítanak meg. Ez azt jelenti, hogy tavaly 1,7 millió európai gyermeket gyilkoltak meg saját szülei, mielőtt még megszületett volna. Egy évtized alatt ez megközelítőleg 20 millió magzatgyilkosság, ami az Európai Unió lakosságának mintegy 4 százaléka.A liberálisok legalizálták a tömeggyilkosságot Európában, és Soros György dollármilliárdokat költ arra, hogy az európaiak ezt ne népirtásnak tartsák, hanem szabadságjognak.

A liberálisok szerint nem népirtás, ha tíz év alatt legalizált formában megölik az összlakosság 4%-át.

A Magyar Idők szerint Magyarország viszonylatában “érzékenyítéssel és pozitív üzenetekkel, valamint a családok gazdasági alapjainak megerősítésével a negyvenezer fölöttiről harmincegyezer körülire sikerült csökkenteni az abortuszok számát.” A tiltás azonban elsöprő ellenállásba ütközik; a kiszivárogtatott Soros-aktákból kiderült, hogy egy globális ügynökhálózat dolgozik az európai lakosság fogyásának előidézésén, és eközben ugyanez az ügynökhálózat segíti több millió színesbőrű migráns Európában letelepítését.

Ahol a pénz ott nincs igazság, ahol a pap ott elvész az igazság!

El sem hinné, kiket pénzel Soros György

A liberális ügyek bajnoka új célpontot választott, és nekilátott az amerikai igazságszolgáltatás átalakításának. És kevés figyelmet kapott kampánya rendkívül sikeres.


Miközben az amerikai sajtó az elnökválasztással volt elfoglalva, Soros György, ha nem is titokban, de szép csendben több millió dollárt költött el kis helyi választásokra, hogy fű alatt segítse a progresszív liberálisok egyik legfontosabb harcát: az amerikai büntető igazságszolgáltatás reformját. Mindezt ironikus módon pont az amerikai legfelsőbb bíróság egyik olyan döntését kihasználva teszi, amire kifejezetten nagy gyűlölettel tekintenek a liberálisok. Az ugyanis gyakorlatilag lehetővé tette, hogy a szupergazdagok annyi pénzt költsenek egy választási jelölt támogatására, amennyit csak akarnak.

A Demokrata Párt legismertebb megadonora pedig nem volt szűkmarkú, és hatalmas összegeket költött el olyan választásokra, amikre nem csak az országos sajtó nem figyel oda, hanem még gyakran maguk a választók sem. A kerületi ügyészek személyéről döntő voksolásokról van szó. Az Egyesült Államokban – a világon egyedülálló módon – ugyanis nem kinevezik az ügyészeket, hanem választásokon döntenek személyükről. Soros most ezekbe kezdett el beavatkozni, több millió dollárt költve el a számára kedves jelöltek támogatására.
Óriási hatalmuk van

http://www.balrad.com/2016/09/15/sziria-csak-eros-idegzetu-21-even-feluli-olvasok-altal-megtekintheto-videoval/

A Politico cikke szerint Soros az elmúlt évben több mint hárommillió dollárt költött el hét helyi ügyészválasztásra, hat államban, és minden esetben olyan jelöltek mellé rakta a pénzét, akik hozzá hasonlóan az igazságszolgáltatás megreformálását tűzték ki célul. Olyan jelöltekről van szó, akik a bőrszín szerinti megkülönböztetés ellen küzdenek, vagy a börtönök túlterheltségét enyhítenék azzal, hogy nem zárnák be az enyhe drogvádakkal bíróság elé állított, nem erőszakos bűncselekményt lekövetett embereket.

Ezen reformok megvalósításához pedig Soros nem is találhatott volna jobb embereket, mint a kerületi ügyészek, akiknek óriási beleszólása van az igazságszolgáltatás működésébe. Az ügyészeken múlik ugyanis, hogy milyen ügyekben emelnek vádat egy gyanúsított ellen, és az is, milyen büntetést kiszabását kérik a bíróságoktól.

Eldönthetik, milyen keményen szállnak rá valakire, és milyen elnézőek másokkal szemben. Óriási hatalmuk van ebből a szempontból, mondta John Pfaff, a Fordham egyetem tömeges bebörtönzéseket tanulmányozó büntetőjogász professzora az Atlantic című lapnak.

Képtelenség versenyezni Soros pénzével

Soros a Safety and Justice nevű szervezetén keresztül tavaly kezdett el beavatkozni a helyi ügyészválasztásokba, televíziós reklámokkal, kampánylevelekkel és közvélemény-kutatásokkal segítve a számára kedves jelölteket. És az első lépések rendkívül sikeresek voltak.

A Louisiana állambeli Caddo megyében például a szavaztok 55 százalékával győzött a demokrata ügyészjelölt, James E. Stewart, aki az első fekete ügyésze lett Caddónak. Stewart megválasztását Soros a helyi viszonyokhoz képest óriásinak számító, 916 ezer dollárral segítette.

Mississippiben a The Clairon-Ledger cikke szerint közel 400 ezer dollárt költött el Soros két ügyészválasztásra, aminek legnagyobb része az 1989 óta hivatalban lévő Forrest Allgood ellen indult Scott Colom támogatására ment el. Colom – aki saját erejéből kevesebb, mint 150 ezer dollárnyi adományt gyűjtött össze kampányára – végül magabiztosan nyert. Allgood közben kevesebb mint 50 ezer dollár tudott elkölteni választási kampányára.

Hogy a milliárdos üzletember pénzügyi támogatása milyen komoly kihívást jelent az általa preferált jelöltek ellenfeleire, jól mutatja az új-mexikói Bernalillo megyében zajló idei ügyészválasztás, ahol Soros helyi szervezete tavasszal több mint százezer dollárral támogatta a demokrata Raul Torrez megválasztását. Republikánus ellenfele ennek hatására júniusban bejelentette, hogy visszavonja indulását, azzal indokolva visszalépését, hogy pénzügyileg képtelen versenyezni a Soros által támogatott Torrezzel. Simon Kubiaknak mindössze 1600 (ezerhatszáz) dollárja volt a kampánypénztárban, amikor visszalépett.

Előző hét kedden pedig Floridában aratott győzelmet Orange és Osceola megyéket érintő ügyészi választáson a Soros által preferált jelölt, Aramis Ayala, legyőzve a hivatalban lévő ügyészt, Jeff Ashtont. A kampányra Soros szervezete a Politico cikke szerint 1,4 millió dollárt, az Orlando Sentinel adatai szerint pedig 975 ezer dollárt költött el, közte több mint 630 ezer dollárt televíziós hirdetésekre. Közben Ashton a Sentinel cikke szerint alig több mint 110 ezer dollárból gazdálkodhatott.
És ez még csak a kezdet

A büntető igazságszolgáltatás reformjáért küzdő progresszív liberális szervezetek csak most kezdtek ráeszmélni arra, milyen nagy lehetőségeket rejtenek az ügyészválasztások, amelyek 85 százalékában ellenfél nélkül indulnak a hivatalban lévő ügyészek. A Politico információ szerint az olyan liberális szervezetek, mint például a Color of Change már el is kezdték felkutatni a számukra érdekes ügyészválasztásokat, és már a 2017-es és a 2018-as választásokra készülnek.

A hivatalban lévő kerületi ügyészek, akik eddig úgy gondolták, megingathatatlan a pozíciójuk, most készülhetnek arra a sokkélményre, ahogy a legismertebb demokrata megadonor a korábbi álmos választásokat milliódolláros küzdelemmé alakítja át.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.31 másodperc
1,348,996 egyedi látogató