Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Te mit tennél a hazaárulókkal és a hazát eladókkal?

Hírek


Imre! Nekem ez a film, "Snowpiercer" megvan magyar szinkronnal is. Holokamu oktatás helyett ezt kellene levetíteni a gyerekeknek az iskolákban, de a Való Világ helyett is nyugodt szívvel ajánlanám, mint Valódi Világot.
Mert tökéletesen mutatja be a mi tökéletlen világunkat.
A beteg uralkodni vágyást, meg a Biblia hazugsága, hogy Isten az emberiségnek adta a Földet, hogy uralkodjon mindenen ami élõ és élettelen. Az a fránya talmudi judejó kereszténység, ugye. Egyetlen dologban értek egyet, ami a Talmudban leírtakat illeti, hogy a zsidók a gójokat mindenféle állatjelzõkkel illeti, mint barom, disznó, kutya, stb...Rosszul vagyok, mikor látom filmekben, hogy valóban ilyenek vagyunk, többségében.
Igavonó barmok, lovak, akik dolgozunk vagy dolgoztunk, nem törõdve azzal, kikhez is megy munkánk gyümölcsének nagyobb része. Lásd: A rejtett zsarnokság. Disznóként csámcsogunk a média és sajtó, na és a netes moslékon. Tisztelet a kivételeknek. De a legjobban az undorít, ahogy embernek kinézõk kutyaként szolgálják ki uralomvágytól szédült uraikat. Azt ugye már sokszor leírtam, hogy mi tartjuk fent a hatalmaskodok hatalmát, többnyire tudatlanságból vagy mert szeretnénk egy kis szeletet mi is a hatalomból. A kínai kung-fu filmek eléggé jól szemléltetik, mennyire is kutya természetû sok ember. Meghunyászkodás, hajlongás, seggnyalás, helyezkedés, behódolás, árulás, bosszú. Utóbbi kulcsfontosságú jellemzõje az ilyen filmeknek. Mindenért bosszút állnak, klántagok vagy a mester haláláért, eszmékért, mindegy, a lényeg a bosszú. De ez jellemez sok más embert is, sõt egy bizonyos fajra ez a leginkább jellemzõ. Mikor lesz az emberbõl megint ember? Soha! Most is egy mindennél pusztítóbb világháború elõkészületei folynak. És meglehet akadályozni ezzel az emberiséggel, ezzel a tudás szinttel, ami a többséget jellemzi? Még megmagyarázni sem lehet a többségnek mi vár rájuk, mi vár a gyerekeikre, unokáikra és azok gyerekeire, fel se tudják, fel se akarják fogni ésszel! Hogy minden amiért élnek, dolgoznak, oda lesz. Nem lesz jövõje az emberiségnek, vagy ha lesz, abból köszönöm szépen én már nem kérek. Még hogy az embert Isten teremtette! Még is melyik-ek? Ennyire butának, ostobának nézni a Teremtõt vagy Teremtõket! Az emberiséget nem Teremtették, hanem létrehozták, bele kontárkodva a tökéletesbe. A bibliai tiltott gyümölcs az értelem képessége. Az értelem nem csak teremteni tud, de pusztítani is, hisz mind tudjuk, minden érmének két oldala van, ha a vékony peremét nem számítjuk bele. Minden élõlény ösztönösen éli az életét, csak az ember az, amely nem tudja jó dolgában már, hogy hol is van az a bizonyos határ, amit nagyon nem kellene átlépni. Még is folyton átlépik egyesek. Értelem? Ha csak arra jó, hogy elpusztítsunk mindent magunk körül, akkor mi értelme az egésznek? Rossz a programozás, újra kellene programozni a számítógépeket ide fent és a lelkeket ide bent. Kevés a gyertyaláng ekkora sötétség bevilágításához, ami ma körbeveszi az emberiséget, bár ez van talán a létezésünk kezdete óta, hisz már hányadik civilizációt is igyekszünk elpusztítani, minden földi élettel együtt?
Mormota

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.87 másodperc
6,880,788 egyedi látogató