Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 1
AaronFourn

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Teréz kőrüton robbanás

Hírek
Olvasónk azt írja, hogy szemtanúja volt a robbanásnak, és szeretne néhány tévhitet eloszlatni.


Éppen a piros lámpánál állt kocsijával egyik olvasónk, amikor valami felrobbant a Teréz körúton.

Azt írja, a robbanás minimális füsttel járt, és a robbanásban megsérült két rendőrnek (ő tehát megerősíti, hogy rendőrök a sérültek – a szerk.) főként üvegszilánkok, illetve az üzlet ajtajából kiszakadt darabok okozták a sérüléseiket. Nem voltak “medicinlabda méretü törmelékek”, fa és üvegtörmelék volt főként, és az ajtó környékéről származhatott a robbanás – írja.

Olvasónk kiszállt a kocsijából, de nehezen tudta megközelíteni a sérültet, mert mindenki próbált elrohanni a környékről. A két sérült egyike egy rendőrnő volt, akit a fején talált el valami szilánk vagy repesz, a másik pedig egy férfi akit a lábán, és mindketten a földön feküdtek egymásra borulva – írja le a helyzetet forrásunk.

“A férfi egy sapkát tett a nő feje alá hogy elállítsa a vérzést de ő maga sem tudott lábra állni. A nő szintén eszméleténél volt és amikor el akartuk látni a nő sérülését a földön fekvő kollégája szólt, hogy nem súlyos, és inkább mentőt hívjunk” – áll olvasónk levelében. Aztán nem sokkal később már mindenkit kitereltek a rendőrök, mert megjelentek a katasztrófaturisták, akik fotózták a sérülteket.

Egy másik olvasónk szerint az egyébként sokáig elhagyatott épületben rendszeresen bandáztak hajléktalanok, ráadásul, írja, korábban volt már ott gázrobbanás, de csőtörés is. Ő éppen ezért gázrobbanásra gyanakszik, na meg azért is, mert a helyszínről készült fotón úgy látta, hogy az üzlet homlokzata nem szenvedett szerkezeti károsodást. A helyszínen egyébként átalakítást végeztek olvasónk szerint.

Közben viszont megérkeztek azok a fotók, amelyek az utcán heverő szög(ek)et ábrázolják. Egy meg nem erősített beszámoló szerint például egy autó lámpájába is belefúródott egy szög. Nem világos, hogy ez valamiféle robbanószerkezet darabja, vagy egyszerűen az átépítés alatt lévő helyiségből repültek ki alkatrészek.

(HVG)

Gázrobbanás volt állítólag

én szerint:
2016-09-25 - 07:51
Majd kiderül mi volt ez.

Vászoly szerint:
2016-09-25 - 08:27
Gázrobbanás. És nem arabokat (B-R szerint “arab kinézetűeket”), hanem csöveseket vitt el a rendőrség onnét.

Sub Zero szerint:
2016-09-25 - 08:53
Szerintem sem terroristák voltak. Éjjel viszonylag kihalt volt minden. A terroristák a tömeget, a jeles dátumot, a szimbolikus helyszíneket szeretik.

lacii szerint:
2016-09-25 - 08:38
Kazettás bomba volt , amit az Oroszok dobtak le.
Egyébként szép robbantásos napot mindenkinek.

Vászoly szerint:
2016-09-25 - 10:16
Szerintem meg thermobarikus bomba volt. 😀

szigony szerint:
2016-09-25 - 10:33
Elkésett volna az a felszólítás, intés, hogy nehogy valamiféle provokációval segítsék a nemek kikényszerítését, vagy a távolmaradást szeretnék minimalizálni !

Sajnos a remény hal meg utolsónak…. a hisztéria hisztériát szül !

Szabi szerint:
2016-09-25 - 11:41
A vallásos Fidesz hívők és a bizonytalanul szavazók kellőképpen megrettentek?

Botond szerint:
2016-09-25 - 14:03
Gázrobbanás? Tűz nélkül … aham. Na meg az onnan 30 méterre lakó ismerősöm is azt mondta, hogy 2 robbanás volt (az első kicsit, a második jó nagyot durrant – reggel óta kergeti is az üvegező kisiparost). Valószínű, hogy a rendőrök a másodiktól sérültek meg … nem ismerős az eljárás? Amúgy meg a kirakatüveg szilánkjai mióta zuhannak befelé, ha – állítólag – bent robbant a “gáz” ?

Éjjel még az üzlethelyiség 3 nagy, a Király utcára néző kirakata is ép volt … akkor hogy robbant fel a gáz? Irányítottan? … na ennyit erről.

szigony szerint:
2016-09-25 - 15:26
Valószínűleg a gyakorlat hiánya miatt sérültek meg a nevezettek, hamarabb robbant fel a pukkancsuk, mint a helyszínről eltávozhattak volna…

Vagy a selejt bosszúja ?!

Talán csak egy másik kormány idején fogunk tisztán látni a balesetről….

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.33 másodperc
1,369,926 egyedi látogató