Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyarország már csak nevében létezik

Hírek
Mindenki gyarmataA Magyarországnak nevezett terület státuszával a legtöbben, még az érintettek közül is, vagyis Magyarország lakosságának nevezettek sincsenek tisztában. Magyarország, ahogy az államrendszerének nevezett gyarmati helytartó kormányzósága, minden, a kazár-maffia uralma és oltalma alá tartózó maffiaállam közös gyarmata! Nem egy, és nem két országé, hanem minden, a büdös pofáját ide toló bûnözõ, kazár-maffia irányítású országé, helyesebben a kazár-maffia tagjaiként az adott ország élére furakodott maffia-klánoké. Miután több megkeresés okán nem lehet elkerülni az önállósági kérdés vizsgálatát, a (kétségbeesett) kiút keresési elképzelések realitásalapjait érdemes magyar, európai és világszinten is feltárni a teljesség igénye nélkül. Az aktualitást az indokolja, hogy több "magyar népi" kezdeményezés "Alkotmányozna", amihez minden joguk megvan, bár a "mûvelet" felesleges. Akadnak olyan szervezõdések, amelyek pártszinten próbálják megoldani Magyarország lakosságának sokasodó és egyre szélesebb körû gondjait, mert azt sem tudják, hogy a pártrendszer megosztó kialakítása csak azért van, hogy ne lehessen egységet teremteni és hogy elültessék a gondolatot: "saját fegyverükkel gyõzik le leigázóikat". A "második vonal" a végsõ harcban látja a "Gordiuszi csomó" kibogozását és valójában saját népével vagy hasonló helyzetû nemzetek hasonló igában sínylõdõ átvert, kiszolgáltatott rendszer-áldozataival hadakozna mundérba bújva és idegesítõen buta, hazug ideológiákkal felvértezve. Ez a "csomó" a nemzetiségek közötti és a jog elõtti egyenlõség kérdése.

A szakrális vonalak követõi vallási, ezoterikus és spirituális eszközökben keresik a kiutat, és maradnak a társadalmi szintû egyenlõtlenségek mérséklését célzó elképzelések, így a nemzeti önrendelkezés és a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetését szorgalmazó tervezetek. Az életben maradási jog, valamint a hozzájuk kapcsolt szociális rendszer kialakítási javaslatai, mert az automatizálás már közel sem igényel olyan mennyiségû munkaerõt, mint amennyi rendelkezésre áll. Viszont a politikai hadsintér hiénái egyre éhesebbek. Fogynak a területek és a zsákmányolási lehetõségek is csökkenek.


Alapvetõen és legelõször Magyarország státuszát szükséges meghatározni: Magyarország egy csökkentett kormányzási szinten mûködtetett, névlegesen ország státusszal rendelkezõ gyarmat (gyakorlatilag egy kisebb, de fontos Kft. a UCC rendszerében). Függõség vonatkozásában rendkívül színes az "illegitim kormányt mozgató bábjátékosok" összetétele. Teljes pénzügyi, gazdasági és ránk kényszerített termelés-strukturális függést hoztak létre a Lisszaboni EU-tól, az USA-tól, Oroszországtól, Izraeltõl és szinte minden zsidó érdekeltségtõl. A jelenlegi illegitim rendszer védelmét biztosító NATO, amerikai, EU, orosz és izraeli "katonai és rendészeti biztosítás" teszi lehetõvé, hogy az elõbb felsorolt hatalmak megakadályozhassanak, halálra ítélhessenek bármely olyan kezdeményezést, amely megváltoztathatná a jelenlegi és a jövõben is általuk szükségesnek tartott aktuális berendezkedés kialakítását. Ez utóbbi több összetevõt is tartalmaz. A Magyarországon tartózkodó idegen fegyveres alakulatok nem csak katonai szinten képviseltetik magukat, bár ez utóbbi sem elhanyagolható (a volt szovjet rakétabázisok fegyverzetét izraeli atomfegyverek váltották fel). Semmit sem bíztak a véletlenre, de inkább úgy lehet fogalmazni, hogy a világ legjobban õrzött állama lenne Magyarország, ha állam lenne... Így csak egy szigorúan, mindenki által õrzött terület. Kicsit fura ez a nagy figyelem, de ha azt vesszük, hogy a kazár-zsidó szervezetek már 1910-ben párizsi pénzalapot hoztak létre az akkor még létezõ Magyarország megszerzésére, és hogy közel 500 éve azon munkálkodik a zsidóság, hogy elhazudja történelmünk, ellopja nyelvünket, bõrünkbe bújva magyarnak adja ki magát, és végül nevünkben magának követelje vissza történelmi örökségünk. Itt van a kutya elásva...

A belsõ lázadást olasz-szlovén-magyar egyezményesen létrehozott alakulatok, valamint a TEK, az In-Kall Security és az IOSA is nagy létszámmal (100 ezres nagyságrend) verné le. Minimum 13 NATO logisztikai központ, és "véletlenül itt felejtett" európai alakulatokon kívül, Szlovákia, Románia, Ukrajna (és harmadik történelmi pofonként az oroszok alakulatai) is bevetésre kerülnének a rendõrség és a "magyar hadsereg" identitás nélküli hányadával, a szintén Izraelben kiképzett tartalékos izraeli bevándoroltatottak katonai állományával egyetemben (kötelezõ izraeli kiképzés). Ehhez még hozzáadható az Európai Csendõrség idevezényelhetõ alakulatainak létszáma, és az egyéb átvezényelhetõ reguláris -és magánhadseregek állománya az izraeli hadsereggel együtt. Mindezeket azért soroltam fel, hogy érzékelhetõ legyen, milyen esélyekkel vehetõ fel a harc a megszállók és kiszolgálóik, bûntársaik, kollaboráns csatlósaik ellen. A technikai fölényük egyértelmû, tekintve, hogy az elsõ FIDESZ kormány idején Magyarországot ugyanúgy lefegyverezték, mint az I. Világháború után, Trianon elõtt, és Gyurcsótányék kalákában mindent fegyvert eladtak. A háborút viszont nem csak hagyományos fegyverekkel lehet megvívni, és itt nem csak a német, cseh és finn "kormány" 10 napos élelmiszer és ivóvíz lakossági tartalékképzési utasítása szerepel a figyelmeztetések között, azon kívül, hogy a magyar élelmiszer-tartalékokat is eladták. Mint korábban többször is jeleztem, az USA "Ûridõjárás Hivatala" egy EMP támadás eltussolására jött létre. Ez utóbbi azért lényeges, mert teljes leállást hoz létre minden elektronikusan vezérelt rendszerben, kezdve a zsebrádióktól, folytatva a kommunikáció eszközein keresztül az erõmûvek vezérléséig. Ám a "nagy balhék" nem csak az amerikai, angliai, franciaországi, németországi vagy izraeli állampolgárságú zsidóknak, de a kínai illetõségû vagy oroszországi zsidóknak sem kedveznének, bár a "veszteség" felülrõl lefelé úgy mûködik, hogy semmi és senki sem számít, még az alacsonyabb "harcértékû" zsidók sem...


Röviden az Alkotmányozásról: Magyarországnak az utolsó érvényes, Nemzetgyûlés által elfogadott és Népszavazással megerõsített Alkotmánya 1944. március 17-én, pénteken került a Parlament elé, 1944. március 18-án elfogadta a Nemzetgyûlés és Népszavazás is megerõsítette, majd 1944. március 19-én a németek hivatalosan is elfoglalták Magyarországot. 1945. április 4-tõl az ország szovjet (bolsevik) megszállás alá került. Viszont az 1920. I. Törvény is jogfolytonosságot biztosít, számunkra, ha felszabadulna az ország. Az 1949 -es XX-as törvényként elhíresült, erõszakkal, "szovjet tankok árnyékában" elfogadtatott Buharini-alkotmány, a FIDESZ-KDNP 2011-es alkottákolmánya kidolgozói szerint sem érvényes, bár ez nem akadályozta meg a lakosság megkérdezése nélkül, 2/9-es "többséggel" általuk elfogadottnak tekintett 2011-es "alkottákolmány" hatályba helyezését az érvénytelennek kikiáltott 1949-es XX-as törvény zárórendelkezései alapján. Az 1949-es alkotmány az ENSZ alapokmánya és a Nemzetközi Jog rendelkezései szerint amúgy sem volt érvényes, ahogy a folyományaként létrejött 1989-es, az MSZMP által kreált "Ideiglenes Alkotmány" sem. Ez utóbbi biztosította a látszólagos "jogfolytonosságukat", ami az országra való tragikus hatásaitól eltekintve elég röhejes, mivel senki nem jogosította fel Orbánékat erre.

A FIDESZ-KDNP 2011-ben a 2010-es elcsalt, meghosszabbított szavazási idejû, külföldi átszavazókat egyik szavazóhelyiségtõl a másikig buszokkal átszállítgató, megvesztegetésekkel és vásárolt szavazatokkal, 2/9-nyi "többséggel" saját magától saját magának elfogadott alkottákolmánya csakúgy nem érvényes, mint Magyarország 72 éves megszállása alatt készült elõzõ kettõ. Még jogfolytonossági hivatkozással sem bajlódtak, bár a Rózsadombi-paktumban még anno megegyeztek, hogy milyen felosztásban és ütemezésben rabolják ki az országot "vetésforgó szisztéma szerint".
2010-ben az 1989-es "ideiglenes alkotmány" választási törvénye alapján választatott és az 1949-es XX-as törvény szerint helyezte magát hatalomba a FIDESZ-KDNP (bár a KDNP-t felesleges pártként emlegetni, mivel százalékban ténylegesen kimutathatatlan a szavazólétszáma, és mindkét alkotmány érvénytelen a nemzetközi jog szerint is), ami alkotmány-módosításhoz 4/5-öt, vagyis a szavazók 80%-ának elfogadó szavazatát követelte meg.
A FIDESZ-KDNP gyarmati, szükség -és rendkívüli állapotra kihegyezett alkottákolmánya utólagosan beépített és banki üzleti szabályzatok mintájára módosítgatható "sarkalatos gumitörvényekkel" és a "terrorizmus elleni harc eshetõségére" hivatkozva Magyarország lakosságának a teljes elnyomásához szükséges "terrortörvényi" elnyomói részét is tartalmazza. A választási törvény módosításának "parlamenti" elfogadtatása után még az EBESZ megfigyelõk jelentése szerint sem lehet Magyarországon jogilag elfogadható választást tartani, mert a választási törvény erre alkalmatlan. De ez nem csak az EBESZ véleménye. Nonszensz, hogy egy illegitim, csalások sokaságával és megtévesztéssel létrehozott 2/9-edes elnyomó kormányzat alkotmányozni akar. A sorozatos választási csalások pedig végig kísérik a gengszterváltás máig tartó rablóhadjáratát.


A 2018-as választásra készülõ pártoknak (hi) azonban nem csak a lezsírozott és elõkészített választási csalásokkal kell szembenézniük, ami önmagában is érvénytelenséget jelent, mert nincs népi felhatalmazással bíró jogalapjuk. A FIDESZ kisajátította a média jelentõs részét. A magukat liberálisnak nevezõ másik zsidó oldal birtokolja a fõsodratúnak tartott média fennmaradó és az álellenzéknek meghagyott területét. A jelenleg még kb. öt millióra tehetõ magyar és a kb. 1,5 milliós cigány kisebbségnek gyakorlatilag csak az alternatív médiában, az interneten van publikációs, tájékoztatási vagy kampányfelülete. A választás párt -és képviselõ-finanszírozási lehetõségei magyar nemzeti szinten lekorlátozottak (a cigányságé is), mert egyrészt a Jobbik kollaboránsai már az eddigi karcsú finanszírozást is megszüntetnék, másrészt az egygazdájú áljobb és álbaloldal 1989-óta olyan hatalmas részt lopott el az ország vagyonából, hogy egy választási kampány milliárdos nagyságrendû, amerikai mintájú költségeit csak õk tudják megfizetni. Természetesen a lakosságtól ellopott, elrabolt javakból, de akár ellenõrizhetetlen külföldi forrásokból is, melyek ténylegesen a magyar közvagyon elrablásából és a lakosság kizsákmányolásából áll rendelkezésükre. A pártszintû fellépés csak magyar (és cigány) szervezet -és pártszövetségek létrejöttével tehetõ némileg versenyképessé, amelynek kialakíthatóságát több tényezõ is akadályozza, kezdve azzal, hogy a judeo-demokratikus pártrendszerbe tagozódás egyet jelent az elfogadásával is. Akik megteszik, lemondanak a jogi alap megkérdõjelezhetõségérõl, elfogadják az ellenük kidolgozott csalási szisztémákat... de sajnos más problémák is felvetõdnek:

1. A szervezõdések vezetése, vezetõi képtelenek alárendelni egyéni ambícióikat egy közös cél érdekében. Hiányzik a célok iránti elkötelezettség, az alázat a közös célok iránt, mely egységet teremthetne, alárendelve az egót a közös érdekeknek.
2. A választók annyira nem bíznak a korábban már sokszor magukat ellehetetlenítõ, megalkuvó, az ellenféllel lepaktáló, vagy egyéni érdekeik érvényesítésére választóikat felhasználókban, hogy közönyössé váltak az önjelölt, csalókból álló "képviseletekkel" szemben.
3. Mivel közismert, hogy az összes eddigi választást elcsalták, nem bíznak a választás tisztességes lefolytatásában, ez utóbbira nem volt példa az utóbbi 72 évben. Ez okozza a választási hajlandóság számottevõ csökkenését.
4. Az elnyomó hatalom közel 1,7 millió, megélhetési forrásért kollaboráló, a gépezet apparátusából nyerészkedõ "haszonélvezõvel" rendelkezik. Több mint 3,5 milliós, "papíron magyar állampolgár" mozgósítható az aktív és passzív magyar szavazók ellen (min. 13,5 millió TB igazolvány van kiadva).
5. Az oktatásban és vallási nevelésbõl kiiktatták a magyar identitást. A mai magyarok túlnyomó része nem tudja, hogy a világ legerõsebb és legegészségesebb génszerkezetének, a világ legfejlettebb és legõsibb nyelvének, a világ legrégebbi történelmének tulajdonosa és örököse, a világ leggazdagabb országában. Mindezeket nem ismertetik, oktatják, hanem elhallgatják, félremagyarázzák, devalválják, elhazudják. A kommunikációban szegény vagy, kicsi és törékeny...
6. A kiszolgáltatott, megélhetése, családjának megélhetése miatt megfélemlített "kisemberek" tömege nem meri kimondani véleményét, nem mer kiállni kirabolt országa és honfitársai mellett, mert fél a megtorlástól és azzal sincs tisztában, hogy mire van- lenne joga és lehetõsége, mit raboltak el tõle...


A sort még lehetne folytatni, de az emberek nem tudják, hogy minden magyarországi lakostól - beleértve a ma született csecsemõt is, akinek az örökségét - de mindenkinek legalább 50 millióját lopták el a jövõjével és sok milliárdos egyéb vagyonával együtt (a tényleges érték ettõl sokkal nagyobb, mivel a rablás több száz éve folytonos és nem ér véget záros határidõn belül). A nép csak kiállva érdekei mellett, szerezheti vissza ami az övé. Ennyiért viszont már megmozdulnának az emberek, de azt sem tudják, hogy mijük van, és fõleg, hogy "mijük volt". Milyen örökségétõl fosztották meg. A jude-demokrácia pártrendszere megosztja a lakosságot (a lopás, rablás nem jelent jog szerinti tulajdonlást). A különféle nemzeti pártok és szervezetek megosztják az embereket, pedig rengeteg azonos érdek vonalán közösen is felsorakozhatnának. A különféle népcsoportok, entitások, ugyan egyedi érdekek alapján némileg eltérhetnek érdekeikben, céljaikban, de 10 általános kérdéscsoportból 7-8-ban általában egyeznek az elvárások. A lakosság, heterogén népesség esetében nem csak etnikailag megosztott, de pártrendszer szinten is szembe állítható egymással, és senki sem keresi a nevetõ harmadikat, aki szembenállásból, megosztásból, megosztottságból hasznot húz. Az etnikai és pártmegoszlás tisztességes JOG és JOG ELÕTTI EGYENLÕSÉG hiányában az egyik legjobban felhasználható fegyver, pedig az õsi, soknemzetiségû Magyarországot ez a "jog elõtti egyenlõség" tartotta össze.

A judeo-demokrtatikus pártrendszer elfogadása egyet jelent az érvénytelen alkotmány, a jogalap és felhatalmazás nélküli rendszer és önhatalmúlag saját maga felé hajló felépítménye elfogadásával. A betagozódás egyet jelent a megalkuvással, és bár esélyegyenlõségrõl papolnak, a rendszert úgy alakították ki, hogy a "demokrácia" álarca alatt a legsötétebb diktatúrát biztosítsa a(z) "(egykori) választópolgárok" kirablásával, rabszolgasorba taszításával és rabszolgakénti kiárusításával egyetemben. A jelenlegi helyzetben egységes Isten-hit sem segíti elõ az összefogást, mert a Kádár-rendszer materialista szemlélete alapján nevelt embere kevés hitet és még kevesebb Isten-hívõt tud felmutatni. Rengeteg az ezoterikus, spirituális és álvallásos megtévesztõ, de fõleg a terelgetõ web-oldal és média. A sokféle hitkombinációt és értelmezést hirdetõk elhomályosítják a dogmák, fétisek nélküli hit-igazságait, pedig az egységes hit ereje talán a legnagyobb erejû fegyver lehetne! Ezért rombolják kitartóan.

A végére maradt a társadalmi feszültségek enyhítését és feloldását kiszolgálni hivatott szociális biztonság megteremtésének lehetõsége. A feltétel nélküli alapjövedelem feloldaná a létbizonytalanságból adódó görcsös félelmet, de nem szüntetné meg az elosztás igazságtalanságait. A társadalmi rétegzõdés is megmaradna, ahogy a direkt létrehozott új osztálykülönbségek is. Európai szinten még zavarosabbnak tûnik a bizonytalan státuszú Magyarország helyzete. Bár Európa már az ukrajnai krízis beindítása óta kiszolgáltatott függõségi viszonyba került energetikailag, azóta megakadályoztak minden délrõl jövõ energiaellátási kezdeményezést is. Valójában Európa a II. Világháború óta teljesen zsidó - "kazár maffia" - uralom alá került. Mivel az ország 1945-tõl szintén hasonló sorsra jutott, Magyarország vonatkozásában ez annyit jelent, hogy 1989-óta tovább fokozódott az orosz-izraeli-USA elkötelezettség, amit 2016-tól az orosz-izraeli katonai együttmûködéssel tovább romlott. Magyarország izraeli gyarmat, de szinte minden nagyhatalom fosztogatja. Magyarra fordítva, az EU bevándoroltatással eltervezett és kierõszakolt szakadása visszahozza ugyanazon "érdekkörök" teljes fennhatóságát, akik 1945-tõl 1989-ig, de valójában az utóbbi 72 évben folyamatosan biztosították saját és vazallusaik uralmát Magyarország lakossága felett, csak osztozkodniuk kell a koncon más hasonszõrûekkel az ellenséges, konkurens oldalon.

A világ változásai minden országot érintenek, így a Magyarországnak nevezett területet is. Az USA egy biztos belsõ és egy lehetséges külsõ háborúval is szembenéz. Európa lakossága az ellene felfegyverzett és kiképzett Soros és rajta keresztül a Rothschildok (Merkel, Juncker stb. csatlósok közremûködésével és) által létrehozott és mozgatott bevándorláspolitikának nevezett, de valójában a világ, elsõsorban Európa további leépítésének az áldozata. A gyors változások megvalósítása helyett kihasználják a napról-napra tengõdõ emberek indulatait vagy éppen az általánossá vált közönyösséget. Ellenük. Látjuk a virtuális világot is, de akik tudják, hogy nem valódi, fájdalommal szemlélik azokat, akik nem látnak, vagy nem akarnak látni. Sajnos akadnak olyan "meggyõzõdésesek", akik azt hiszik, jól látnak (pedig vakok) és errõl meg akarnak gyõzni másokat is. Az elején említett életben maradás jogát és feltételeit mindenki ismeri. A világ forrong, illetve forralják. Az üst körül a cionista, kapzsi, hataloméhes horda táncol és szítja a tüzet. Hogy ki áll a jó és a rossz oldalon, gyakran csak nézõpont kérdése, ahogy a pszichopata és szociopata is meg van gyõzõdve arról, hogy soha nem követ el bûnt, ezért nem érez bûntudatot sem. Mindenki gyarmata Magyarország, szó szerint értendõ! Egyszerre rabolja ki az USA (FED, IMF, Világbank, Goldman-Sachs), az EU, Oroszország (Putyin, Abramovich-klán), Izrael és EU összes zsidó irányítású államnak nevezett "érdekcsoportja", de nem marad ki a sorból egyetlen zsidó-csahos sem. Végeredményben ez lenne a sorsa minden országnak nevezett, mára már kazár-maffia irányítása vagy felügyelete alatt álló "országnak".

Némileg megmosolyogtató (bár sírni is érdemes), hogy egyes hírorgánumok "politikusnak" neveznek olyan be -és felépített "embernek látszó tárgyakat", mint Obama, Putyin, Merkel vagy éppen Orbán. A politikainak tartott lépéseiket úgy magyarázzák, ahogy a szájukba rágják - miközben nem látják, láttatják a zsidó klánok szövetségét, konkurencia -és hatalmi harcát - mert egy virtuális világot vetítenek az emberek elé, amelyben a "választópolgár" azt hiszi még, választhat. Csökkenõ számban még akadnak naiv és hiszékeny emberek, de egyre több embernek rendül meg a bizalma a választások tisztaságát és saját döntésjogát illetõen, mivel csak a vak nem látja, hogy tombol körülöttünk a zsidó nihil. Mára már oda jutott Európa, hogy politikusok által elismerten is kijelentett/kijelenthetõ, egy választás vagy népszavazás "eredménye" akkor érvényes csak, ha megfelel a háttérirányítás terveinek, elvárásainak. A színfalak mögötti irányítás ismeretének köszönhetõen Friedman, a Sratfor (elismert stratégiai elemzõ cég) egykori alapítója könnyen beszél matematikai összefüggésekrõl, sakkról, mivel csak a terveket kell megnéznie. Évek óta nem olvastam tõlük olyan elemzést, amelyben ne hazudtak volna elejétõl a végéig, kihagyva a lényeget, az igazságot, a valódi okokat és elkövetõket. Kétféle történelem létezik, de csak egy valós. Az egyik a zsidó médiában szerepelõ és átértelmezett hazugságtömeg, a másik az, ami szerint pl. az elsõsorban Európát sújtó recesszió nem más, mint az amerikai zsidó lobbi Európa bankrendszerének és az EU tagországainak kifosztási hadmûvelete, hogy a "migrációs válságot" ugyanez a "garnitúra" szervezte, szervezi és jelenleg is szítja, akik a 9/11-et, és az összes "false flag" (hamis zászlós), milliók életét megnyomorító és követelõ mûveleteket is. Azt is elfelejti megemlíteni, hogy a görög és most már az olasz és PIIGS válság, majd szinte az utóbbiakkal egy idõben a német bekövetkezõ "válság" is ugyanennek a "körnek" az utasításai miatt fog bekövetkezni.

Van egy nyilvános, a tömegek átverésére szánt, és van egy nem nyilvános, de valós történelem. Gyakorlatilag ugyanez a kettõsség jellemzõ a kazár-maffia és Ábrahám-népe zsidóinak valamennyi "képviselete" kommunikációjára, amelyeket a változatosság kedvéért nevezhetünk "kormányoknak" is. Legalacsonyabb szintû csoportosulásukat pedig ENSZ-nek. Ezért jött létre a bolygót átfogó háttérirányítás, a vállalati rendszer. Az a világ, ami a színfalak mögött zajlik, de a nagyközönség számára háborúkat, éhínséget, munkanélküliséget, ki -és bevándorlást hoz, általuk mesterségesen kialakított "törvényszerûségek" szerinti. Egy dologban viszont igazat mond Friedman: "sok lépés lehetséges, de optimális lépés csak egy van". Számukra! Nekünk szerencsére több is, mint leírtam korábban.
Egy jókora maroknyi féreg tartja sakkban az ellenfélnek tekintetteket az ellenfél katonáit, rendõreit felhasználva fegyverként, mert ahhoz az élõsködõk kevesen vannak, hogy önerõbõl képesek legyenek erre. Túlszaporodniuk meg nem lehet, mert így is egymást falják fel.
Semmiféle változás nincs a sötét középkor feudális "nagyuraihoz, arisztokráciájához" hasonlítva a jelenlegi helyzetet. A génhibás arisztokrácia fennmaradt része és a szaporodó újabb génhibás "globalisták" ugyanúgy összezárnak, mint a "feudális hûbéri rendszerekben". A kifosztás módja sem változott, csak a "csomagolás"...


Az "ellentéteket" a tudatlanságban tartás generálja a leghatékonyabban. Mert mit is mond az egyszerû cigány? "A cigány vezetõk meg a magyarok ellopják a segélyeinket..." Ha rákérdezünk, kik azok a "magyarok", felsorolnak néhány kazár-zsidó köztisztviselõt, beleértve a "kormány tagjait" is, de a csóri cigány azt hiszi, azok is "magyarok", mert "fehérek". Még mielõtt felhördülne valaki, hogy "a magyarok között is van gazember", végezzen alapos vizsgálatot minden "magyarnak nevezett" származását illetõen. A "nagyon magyarról nagy átlagban" gyorsan ki fog derülni, hogy nemhogy nagyon nem magyar, de még kicsit sem, vagy csak "nyomokban". Az 1900-as évek elején még készültek olyan statisztikák, hogy melyik népcsoport milyen arányban képviselteti magát különféle típusú bûncselekmények elkövetésében, de az "érintettek" a hatalom birtokában ezt is betiltották. Ugyanez a probléma Európa többi részében is. A lakosság túlnyomó része nincs tisztában azzal, hogy a korrupt politikusaik, köztisztviselõik, bíróik, ügyészeik nem osztrákok, nem németek vagy franciák, hanem a kazár-maffia cégéres, erre a feladatra kinevelt tagjai. Ez Ábrahám-népe "fehér-zsidó trükkje". (A második "trükk" már az lesz a bevándoroltatás eredményeként, hogy még nehezebb lesz kiszûrni az arabok keveredésével a zsidókat. A "13. törzs", a cigány és kazár-zsidó keveredés ugyanilyen eredményû.) A meglévõ magyar demokratikusnak csúfolt pártstruktúra is azt mutatja, hogy nincs semmilyen magyar "érdekképviselet". A Jobbik, mint egykori nemzeti párt, 2009. szeptember végi Morvai-féle és a 2009. október eleji Vona (Zazrivecz) - Orbán megegyezéskor eladta a 2010-es választást, vele a tagokat, szimpatizánsokat, a nemzeti oldalt is. A 2010-es választási csalásokat, visszaéléseket nem vizsgálták, nem engedték vizsgálni. A teljesen, még saját korábbi, érvénytelen törvényeik szerint is érvénytelen 2010-es választás után a Gárdát fokozatosan leépítették, felszámolták. A FIDESZ "jogfolytonosságra" hivatkozva vállalta a korábbi 1989-tõl megkötött egyezséges betartását, de felhatalmazás és jogalap nélkül alkotmányozott! A jobbik képviselõinek sorait feltöltötték tapasztalatlan, bevásárolt és fõleg nem magyar "helyettesítõkkel". A leépítési technika szinte azonos, mint a Kisgazda Párt (FKGP) esetében volt anno. Az MSZ (Magyarok Szövetsége) tagságát és szimpatizánsait szétszórták, megkeserítették, kiábrándultakká tették az eltelt évek alatt, köszönhetõen a "vezetés" szándékainak és megbízatásának, amit a "hatalomnak" nevezett illegitim kormányzat hozott létre, üzemeltetett, majd számolt fel.

Céljuk akkor az volt, hogy a köztisztviselõi és a kis -és középvállalkozói réteget, az MSZ tagságának zömét, távol tudják tartani a Jobbik táborától, fõleg, hogy anyagi bázist ne tudjanak nyújtani a nemzeti oldal számára. Az MSZ lelkes tagjai emlékmûveket sikáltak, koszorúztak, megemlékezéseket, ebédeket, vacsorákat szerveztek és 2010-tõl fokozatosan felszámolódtak, mivel ez volt a célja az Orbán-rezsimnek. A jelenleg még létezõ magyarnak nevezhetõ szervezetek, csoportosulások kis létszámúak, és vezetõik pozíciójukat féltve képtelenek az együttmûködésre a közös célok érdekében, pedig a magyarságot csak az összetartás mentheti meg. Ezért visszatérve az alkotmányozni szándékozókra és azokra akik 1989-es MSZMP által egy év alatt összetákolt "ideiglenes alkotmányt" hiszik megoldásnak:

A Magyarországnak nevezett területnek és lakosságának van érvényes Alkotmánya, a mai napig hatályban van! A legutolsó és magyar, Alkotmány 1944. március 17-én kelt. A király nélküli Magyar Királyság Magyar Kormánya azért alkotmányozott és erõsítette meg másnap a Nemzetgyûlés és Népszavazás, mert tudták, a németek megszállják Magyarországot, de azt is tudták, hogy a németek rövid idõn belül elvérzenek, és utána szovjet megszállás következik. Akik most alkotmányozni akarnak, vagy elfogadnák a soha meg nem szavazott 1989-es "ideiglenes alkotmányt", azok nincsenek tisztában azzal, hogy alkotmányozás esetén 13,5 millió (az 1989-óta hatalmat bitorlók által betelepített 50%-ban sem magyar) szerintük szavazásra jogosult fog "magyar állampolgárként" (plusz fél Izrael) szavazni, és fogja leszavazni a "magyar kisebbséget". Az 1989-es (1949-es XX-as törvény) alkotmánynak nevezett MSZMP átirat szerint pedig visszaállítható lenne a "kollektív bizalmatlanság intézménye" (ami bebetonozza az elmozdíthatatlan képviselõk és kazár-zsidó kormányok jogait). Az 1989-es "ideiglenes alkotmányt" visszaállítani szándékozók valószínûleg nem olvasták el azt a förmedvényt, ahogy a FIDESZ-KDNP 2011-es illegitim alkottákolmányát sem. A jelenlegi megszállt Magyarország magyar lakossága nem szüntetheti meg az 1944-es Alkotmány jogfolytonosságát, mert erre jelenleg nincs felhatalmazása, lehetõsége és módja, nem helyezheti hatályba az 1989-es "ideglenes alkotmányt", mert azon kívül, hogy erre sincs módja, a magyar és a nemzetközi jog szerint az utóbbi nem érvényes. A magyarságnak jogában áll visszatérni bármelyik történelmi MAGYAR ALKOTMÁNY-hoz, mert egyik sem lett népszavazással hatálytalanítva, de nem térhet vissza egyetlen, az utóbbi 72 évben ránk erõszakolt és népszavazással meg nem erõsített alkotmánynak nevezett, felhatalmazás nélküli megszálló kormányok által összetákolthoz sem! Bár ez is jogunkban állna elvileg, mert:

"Az 1960. évi Nyilatkozat a gyarmati országoknak és népeknek biztosítandó függetlenségrõl megállapítja, hogy "valamennyi népnek jogában áll teljes szabadságát megvalósítani, szuverenitását gyakorolni és nemzeti területét megvédeni”, illetve hogy "minden fegyveres akciót, vagy a függõ népek ellen irányuló bármilyen megtorló intézkedést meg kell szüntetni".

"Az ENSZ Közgyûlésének, ugyancsak 1960.-ban elfogadott, 1541. számú határozata elõírja azt a három módszert, ahogyan az önrendelkezési jogot alkalmazni lehet. Ennek megfelelõen, a gyámsági vagy az önkormányzattal nem rendelkezõ területeknek jogukban áll új, független államot létrehozni, szabadon egyesülni független, már létezõ állammal, vagy szabadon integrálódni már létezõ államba A két fenti határozat révén az önrendelkezési jogot a gyarmati területeken élõ népek tagadhatatlan jogaként ismerték el." Link


Mint látható, az 1944. március 19-tõl folyamatosan megszállt és gyarmati sorban tartott Magyarország magyar lakosságának ugyanúgy jogában állna önállósodnia, mint Ukrajnában Luhanszk és Donyeck megyéknek, vagy Erdélynek csatlakozni az anyaországhoz ahogy a Krím esetében történt, de ugyanaz a nyugat, amely létrehozta ezt a jogot, köpi szemközt e jog alkalmazóit, ha nem a kazár-maffia érdekeinek megfelelõen élnek vele. Kisebb, de már jegyzett és nem elhallgatható kezdeményezéseknél a Jörg Haider-rel szembeni, a nagyon problémás eseteknél a Lech Kaczyñski-kormány likvidáláskivitelezése az alkalmazott módszer. További kérdés, kik és hogyan döntik el, ki magyar? Ki számít magyarnak, és milyen alapon? Ebbe már Dr. Halász Józsefnek is beletört a bicskája, és mindenkinek, aki rászervezett a 2010-2011-es alkotmányozási cirkuszra, melynek végén Orbánék átvertek mindenkit. Van érvényes Magyar Alkotmányunk, de nem a 2011-es! Az "ellenállási jog" minden népnek alapjoga, így nekünk is. Élni vele csak úgy lehet, ha egységet teremtünk 72 éves Magyar Alkotmányunk szerint...

Bár látszólag nem kapcsolódik szorosan az elõzõekben felvetett alkotmányozási kérdéshez, napirenden van Orbán népszavazása, ami hátsó szándékok sorát takarja:
"
Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyûlés hozzájárulása nélkül is elõírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történõ kötelezõ betelepítését?
"
Az illegitim kormányzat illegitim országgyûlése, kollaboráns pártjai felhatalmazást kérnek arra, hogy egyedüli döntésjogot szerezve, egyúttal legitimálva magukat, dönthessenek Magyarországra bármely népcsoport betelepítési kérdésében, így nem csak az arab és néger betolakodók, de az izraeli lakosság betelepítésének kérdésében is, ami amúgy is folyamatos az utóbbi években. Nem az a kérdés, hogy akarunk-e bevándorlókat fogadni uniós nyomásra, hanem az, hogy legitimáljuk-e az Orbán-rezsim országgyûlését az Unióval szemben. Ilyen megvilágításban a népszavazás felhasználható hivatkozási alapként az uniós kilépésre, az izraeli betelepítésre, és Orbán stadionjainak megtöltésére is Pinochet mintára. Az álellenzék (a zsákmányolásból egyre jobban kiszorítottak) nem véletlenül tekinti ezt a népszavazást Orbán megmérettetésének. A "nem" szavazat legitimálja a "rablókormányt és országgyûlését", feleslegessé téve az alkotmányozáskor nem véletlenül elmaradt, de kötelezõ népi megerõsítést. Az "igen", polgárháborús helyzetet idézhet elõ, bár a magyarság és az igen nagy létszámú cigányság együttesen gyorsan "kiutálná" a bevándorlókat. Nem mellékes, hogy az utóbbi összefogás könnyen zsidóellenességbe is átcsaphat, ami esetleg bevándorlótámogatást is kaphat, mivel az utóbbiak nagyon jól tudják, ki az ellenség, kik parancsára dúlták fel, rabolták ki és rombolták le otthonaikat, hazájukat és kik miatt kellett elmenekülniük onnan.


A népszavazás feltett kérdése vétójogot kér az uniós döntés ellen (és késõbb akár más uniós döntések ellene is, a népszavazásra hivatkozva), magába foglalva az uniós kilépésre feljogosítást, miközben szembe megy saját alkottákolmányával, és "magyar állampolgárokra" korlátozná a betelepíthetõséget (fél Izrael magyar állampolgár). És még nem beszéltünk a "magukat bevásárló állampolgárokról", akik jó üzletet jelentenek a "gyarmati kormánynak". A népszavazás áthárítaná a felelõsséget a lakosságra iszlám bevándorlók fogadását is elutasítva, de az "országgyûlés", vagyis a kormány "népi felhatalmazásaal"mindenkit idetelepíthetne, akiknek állampolgárságot ad, ráadásként a NATO támaszpontokat is. Igaz, eddig is ezt tették, de ezek az "állampolgárságok" érvényteleníthetõk, mivel erre sincs felhatalmazása, joga az illegitim gyarmati kormánynak. A népszavazás után, ez már nehezebb lenne, mivel "nem" esetén Orbán már népi beleegyezéssel vihetné tovább az izraeli betelepítést és az Eurázsiai Unió tervét. Az uniós kilépést és az Eurázsiai Unió megalakításának azon tervét, mely szerint budapesti logisztikai központtal az izraeli kazár-zsidók magyar állampolgárságú (3,5 milliós) része Magyarországra, a másik felük a megalakítandó Kazáriában, a mai Luhanszk és Donyeck megyék, valamint a Krím területére telepedhetnének orosz megegyezéssel. Netanjahu errõl a "tervezetrõl" beszélt 2015. elején, és ezért beszélt errõl Dr. Drábik János is az Echo TV-ben, idézve Netanjahut. Igaz, a "részleteket" nem ebben a kontextusban említve, de ugyanezt kotyogta el Matolcsy is már 2001-ben.

Összességében: gondolkodjon el azon mindenki a fentiek figyelembevételével, hogy az Orbán-rezsim miért képviseli saját törvényeit figyelmen kívül hagyva ("nem tartható népszavazás uniós döntésekkel kapcsolatban") Magyarország lakosságának bevándorlóellenességét? Miért köti ezt a kollaboráns országgyûlés felhatalmazásához, és ez az "országgyûlés", miért vándoroltathatna be, tõlük magyar állampolgárságot kapott idegeneket? Egyúttal azon is el kell gondolkodni, hogy miért cseréljük le a máig érvényben lévõ Magyar Alkotmányunkat, mely a magyarság jogait a megszállás alatt is elévülhetetlenné tette, egy olyanra, amely minden jogunk elvesztését okozná? Mert ez utóbbi kérdés esetében senkinek ne legyenek illúziói: milyen alkotmány születne egy olyan országban, amelynek lakosságából a magukat magyarnak valló ténylegesen magyarok csak egyharmadát teszik ki a népességnek, miközben a magukat szintén magyarnak nevezõ évek alatt bevándoroltatott és állampolgárságot kapott nem magyarok majdnem kétharmaddal olyan törvényeket hozhatnak, amiket késõbb még valódi magyar összefogással sem lehetne érvényteleníteni? Aki ezekkel a kérdésekkel "üzletel", vagy hülye, vagy provokátor, vagy haza -és nemzetáruló. A látszólag uniós bevándorláspolitika elleni népszavazás Orbánék által feltett kérdése átverés! "Adj szállást a tótnak és kitúr a hajlékodból". A megválaszolatlan kérdésekre a válasz: megszállás elõtt, alatt és után is, Magyarország a magyar identitású igaz magyaroké, és jog elõtti egyenlõség biztosítása mellett minden Magyarországot hazájának tekintõ nemzetiségé! A "népszavazásnak" végeredményben semmi köze ahhoz, hogy az unió mit tehet meg, vagy mit nem. Az "illegitim országgyûlés" akkor is felülírhat mindent ("nem" esetén már legális népi felhatalmazással is)...

/Tulok/

Az Al-Nuszra parancsnoka elmondta kik támogatják a terroristákat

Az alábbi beszélgetésre egy szíriai kõfejtõben került sor. A terrorszervezet parancsnokának válaszai tiszta képet nyújt arról, hogy valójában ki-kivel harcol a polgárháborúban. És arról is, hogy ki és milyen úton pénzeli, illetve fegyverzi, képzi a terroristákat.
Az ember szóhoz sem jut egy ideig, amikor elolvassa a Kölner Stadt-Anzeiger „Az amerikaiak velünk vannak” címû cikkét, amelyre a 888.huNemzetközi sajtószemléje hívta fel a magyar közvélemény figyelmét. Jürgen Todenhöfer, az Iszlám Államot talán legjobban ismerõ német újságíró legutóbb a fiával, Frederic-kel 13 napot töltött a polgárháború sújtotta Szíriában. Tödenhofer tíz nappal ezelõtt – saját bevallása szerint pályafutása során a legnehezebb – interjút készített az Al-Kaida fiókjaként ismert Dzsabat Al-Nuszra terrorszervezet egyik parancsnokával, Abu Al Ezz-zel.

todenhofer-02

Az interjúból kiderül, hogy a terrorszervezetet az amerikaiak a Washington által támogatott kormányok segítségével látja el fegyverekkel.
Ráadásul amerikai kiképzõk is jelen vannak Szíriában, akik a terroristáknak megtanítják az új fegyverek és hadfelszerelések használatát. Abu Al Ezz kijelentette, arra számítanak, hogy még több korszerû fegyvert kapnak támogatóiktól, amelyek segítségével legyõzhetik a szíriai kormányt. Hozzátette: „A harc kemény. A rezsim erõs és Oroszország támogatja” – mondta a terrorszervezet vezetõje.

Abu Al Ezz ezután folyamatosan sorolja a konkrét támogatásokat. Amerikai TOW rakéták segítségével kerültek erõegyensúlyba a „rezsimmel”, tankjaik Líbiából érkeztek Törökországon át, kaptak BM-21-es rakétakilövõket is. És nem csak hadifelszerelést, hanem pénzt is kaptak adott katonai célok eléréséért: 2,3 millió dollár érkezett Szaúd-Arábiától. Például az Al Muszlimijában lévõ gyalogsági kiképzõ iskola elfoglalásáért mintegy 500 000 dollárt kaptak Kuvaittól és további 5 millió dollárt Szaúd-Arábiától.

„A pénz nem egyénektõl, hanem e kormányoktól jött”, tette hozzá Abu Al Ezz.
„Izrael most támogat bennünket, mert Izrael háborúban áll Szíriával és a Hezbollah-val”, jelentette ki. Azt is elmondta, hogy

a Nyugat egyengette a dzsihadisták útját Szíriába Németországból, Franciaországból, Nagy-Britannia, Amerikából „és valamennyi nyugati országból”.
Azt is megerõsítette, hogy a milicisták az oroszok és amerikaiak között kötött tûzszünetet arra használják, hogy új offenzívát indítsanak. Újra rendezték erõiket valamennyi szíriai tartományban. Hangsúlyozta, a Dzsabat Al-Nuszra nem engedi, hogy emberbaráti segítség érje el Aleppo városát. Nyíltan kimondta azt is, hogy a Dzsabat Al-Nuszra „az Al-Kaida része”. (Az Al-Kaidát vádolják a 9/11-es Amerika elleni támadással.)

Az interjúból az is kiderült, hogy a Dzsabat Al-Nuszra miért szakított az Iszlám Állammal: „A helyzet az, hogy korábban az Iszlám Állammal együtt voltunk, de

mivel az Iszlám Államot a nagyhatalmak, mint Amerika politikai érdekei és céljai szerint használták, a csoport eltávolodott elveinktõl”.
(Ha ezt az információt figyelembe vesszük annál a pontnál, mely szerint a nyugati kormányok segítették a dzsihadisták útját Szíriába, akkor arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az említett kormányok közvetlenül támogatták az Iszlám Állam utánpótlását emberi erõvel.)

Abu Al Ezz megfogalmazta terrorszervezete célját is, eszerint pedig el akarnak söpörni minden diktátort, elõbb az arab világban, majd után Európában is.

(888.hu Kölner stardt- anzeiger, Magyar idõk)

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.28 másodperc
6,941,646 egyedi látogató