Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden országnak likvidálni kell az országban működő bűnszervezeteket!

Hírek
Bíróság, ügyészég, rendőrség, törvényhozás,végrehajtók és minden hivatalnak álcázott bűnszervet!
4#1 Posta Imre
- 2016. október 26. 10:05:29
A Hídfőn még nem látni semmi "hírt" a zsidó-tetvek portyájáról.

Ha igaz, akkor nem így tervezhették. Istvánnak nem lett volna szabad lőni, max ellenállni, így felvezethették vona az MNA-t és a hozzá csatolt részeket is "politikai" irány-vona-lnak. Így se rossz, nagyobbat szól, csak egy féreg "rendőr" most még létszámilag "embernek" számít, és hát ugye egyelőre mg nem Duerte vezényli az irtásukat.

Lehet, ez az "oroszok elleni támadás" ebben az olvasatban. Következmények lesznek.

Hja, jöhetnek hozzámhoz is, már rég "esed-ékes". Csak nagy legyen a felhajtás, a gyerekeim lássák legalább milyen "fontos ember" lett az apjuk. Nekem úgy se hiszik el.
szabadriport.files.wordpress.com/2012/06/az-mna-vezetc591-felhc3advc3a1sa_2012-06-25-az-mna-vezeto.jpg

Azért István nagyon lőtt a szememben! Bár értelmetlen cselekedet volt, de nem értelmetlenebb, mint bármelyik másik lett vona.
4#2 Posta Imre
- 2016. október 26. 10:18:20
Provokációs terv az MNA ellen?
BelföldProvokációs terv az MNA ellen?
Tudomásunk van róla, hogy a Fidesz-diktatúra valamire készül a Magyar Nemzeti Arcvonal ellen. A kormány célja a különböző, általa militánsnak tekintett jobboldali szervezetek felszámolása, az Arcvonal pedig különösen szúrja a szemét.
A kisebb szervezeteket gyakorlatilag különböző módszerekkel már háttérbe szorították, szétzilálták. A Magyar Gárda, illetve annak utódszervezete elleni munkálkodás (melybe úgy tűnik, már a Jobbik is segédkezik) szemmel látható, a szervezet belső hibái miatt eredményes is volt.
A hatalomnak fogós kérdést jelent azonban az MNA. Nagy létszámú (és bázisa egyre bővül), jól szervezett és felkészült. Sem a jogi eszközök, sem a belső bomlasztás nem működik, de esetünkben a begyűjtés sem járható út.
A hatalom nem buta, helyzethez mérten választja meg eszközeit. Egy kisebb radikális csoportot egyszerűen begyűjt, bizonyítékot is gyárt, ha kell. A nagyobb, de demokratikusabb szervezetet belülről bont meg, lejárat, szétzilál. Más esetekben zsarol, vádalkut köt, csendben visszaszorít. Az Arcvonal kezelése a fentiek miatt különösen kockázatos, ezért jól előkészített munkát igényel. Helyzetelemzést, felmérést (megfigyelés, a lehetőségekhez mért beépülés), lehetőségek vizsgálatát, várható siker szondázását, provokációt, hazugságot, erőt és diktatúrát. Amit az alábbiakban vázolunk, egy lehetséges provokációs folyamat. Nem egy biztos, bizonyított elmélet, de a hatalom ilyen stílusú munkája elképzelhető, sőt esetünkben valószínűsíthető.
A cigánygyilkosságok idején felhívtuk a figyelmet, hogy a támadássorozat mögött titkosszolgálati munkát gyanítunk – ez a gyanúsítottak (pontosabban a hivatalosan megnevezhető gyanúsítottak) elfogása után igazolódott is. Akik ezt elfogadták, polgárháború kirobbantására történő igyekezetnek értékelték. Mi inkább annak előkészületi elemének, hangulatalapozásnak, a cigányság mozgósíthatóságának, felfegyverezhetőségének serkentése céljából. A dolgok mai állása szerint társadalmi szondázás volt, mellyel a gyilkosságok által kiváltott közvéleményt mérték fel. Ezért öltek gyerekeket, nőket, dolgozó cigányokat, és nem az arany nyakláncos börtöntöltelékeket, striciket. Az utóbbira egyértelmű lett volna a társadalmi válasz – azonban így sem jött be. A társadalom teljesen közönyös maradt. Rá kellett jönniük, hogy a cigányok utálata minden elképzelésüket felülmúlja.
Az újabb szondázás tárgyköre a rendőrök lettek. Az alsóőrsi támadás ellentmondásai mindenképpen mögöttes tényekről árulkodnak. Maszkos, golyóálló mellényes támadó, aki aztán állítólag főbe lövi magát. A fekete terepjáró (itt is!), amit a szemtanúk „rosszul láttak”. Tanúk, akiket meg sem hallgatnak. És a többi ellentmondás. A lényeg, hogy meghal egy rendőr, és egy ártatlan áldozat. Ezúttal bejött, a rendőrökkel (egyelőre még) a társadalom szolidáris. Még a sünözők is.
Tehát az eredeti forgatókönyv szerint a cigányok helyére rendőrök kerülnek. Akikre rátámadnak a szélsőségesek, vagy csak egy szimpla igazoltatás kapcsán tűzharcba keverednek velük. Kovács és Szabó rendőr hősi halott lesz, és lehetőleg civil áldozatot is produkálni kell. A militáns szélsőségesek pedig rögtön köztörvényes bűnözővé, rendőrgyilkossá válnak. Ezután el lehet kezdeni a szervezet jól előkészített felszámolását, mellyel már a társadalom sem szolidáris. Így az eszkalálódás veszélye lecsökkentve, az utolsó ellenállási góc (reményeik szerint) felszámolható.
Nagy vonalakban. Extrém? Ebben a rendszerben?
Bükkfalvi Roland – Jövőnk.info
http://www.jovonk.info/2010/08/26/provokacios-terv-az-mna-ellen
· postaimre - 2010 08 27 ¦ 12:29:49 · 6 hozzászólás · 5495 megnyitás · Nyomtatás
http://ch-serverh...admore=201
86#3 kovu
- 2016. október 26. 11:23:20
azok a boldog békeidők....s_f-ang
238#4 bivaly
- 2016. október 26. 11:36:53
Érdekesen haladnak a dolgok a Teréz körút után. Mi lesz még ? November 4.-én bejönnek az amerikaiak ? És addig ?
162#5 fapipa
- 2016. október 26. 11:59:11
rendőrt ölt az ismert náci !!

áci náci neonáci .........


http://b1.blog.hu...smert_naci
7#6 virag
- 2016. október 26. 12:13:27
Lelőttek egy rendőrt Bőnyben
Papp Károly oszágos rendőrfőkapitány is a helyszínen járt, egyelőre hírzárlat van az ügyben, a Központi Nyomozó Főügyészség, az ORFK és a TEK délután 2-kor tart közös sajtótájékoztatót Győrben.
http://www.origo....loves.html

http://mno.hu/bel...tt-1368398
MNO hozzászólásban:" Királytigris • egy órája

Szervezet amely Szabó Alberttal van kapcsolatban.
1998-ban Szabó Albert személye körüli spekulációk és a belső támadások (főleg a Magyar Nemzeti Arcvonal, valamint a MIÉP irányából, pl. a Magyar Fórum közölt egy cikket, amely szerint Szabó Albert szülei Izraelben élnek, melynek alátámasztására az útleveléről képeket is mutattak, benne több izraeli vízummal.
Csak nem megint provokáció?
139#7 jozsef toth
- 2016. október 26. 12:18:00
A valos igazsagot en nemtudom!
De ennek az embernek volt ver a f@szaba!
Nem csak a fotelbol verte a szamitto gep billentyuit!
33#8 vizilo
- 2016. október 26. 12:22:35
Mindenki aki nem kedveli ezt a " Buzi Kurmányt" világot az mind náci na persze rendet , erkölcsöt szeretne...)) Minden esetre kemény f@szu gyerek a Györkös 75-évesenn ...!
35#9 Langer Andrea
- 2016. október 26. 14:01:03
A Hídfő nagyon szűkszavúan nyilatkozott.

http://www.hidfo....tthonanal/
267#10 Perle
- 2016. október 26. 14:58:54
Ha már Györkös visszavonult, mi volt most hirtelen olyan fontos, hogy reggel 8 órakor megjelentek nála beszélgetésre?
Megnézném azt az "álompolgárt" is, aki rájuk hívta a rendőrséget most, miután nyáron láttak nála utóljára fiatalokat terepszínű ruhában.s_nezem

#11 bivaly
- 2016. október 26. 15:39:31
Imre !

Annyi minden lehet a háttérben, de csak és kizárólag a lényegre ! Nem szeretem az eltaknyolt dolgokat, főleg egy ilyen kérdésben. A királyi I-en, egy krumpli orrú Ságvári Endre, minden órában idézett felvétele látható. Az elkövető 5 vagy 6 lövést adott le gépkarabélyból ! Na emberek ! Itt kurvául nem stimmel mindjárt a dolog. Aki egy gépkarabélyból ( értsd AK- xxx) lead 5-6 lövést, ráadásul közelről, ott nem egy ember hal meg, hanem mind a kettő, már ha ketten voltak !? Aki gépkarabélyból lead 5-6 lövést, azt soha nem lőhetik hasba, hacsak nem, előbb hasba lövik, ami nem halálos, ő meg meghúzza a ravaszt !!!
267#12 Perle
- 2016. október 26. 16:17:18
Dear János rokona lehet az emenás vezér?
http://alfahir.hu..._a_hivatal
162#13 fapipa
- 2016. október 26. 17:01:32
a facéról idemásolva :

Magyar Nemzeti Arcvonal: számtalan kapcsolat a Jobbikkal
Kovács AndrásKOVÁCS ANDRÁS2016.10.26. 13:5980
A Győrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. A szervezet egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. A Győrkös vezette Nemzeti Arcvonal és a Jobbik között is van kapcsolat. A csoport legutóbb azzal hívta föl magára a figyelmet, hogy 2015 októberében egy videót tettek közzé, amin a migránsok elleni fegyveres harcra buzdítottak.
ERRŐL TUDNIA KELL
Forrás: MTI/Kallos Bea
Világhírű párizsi fesztiválra megy Vidnyánszky Attila...
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Rendőrgyilkosság Bőnyben
Forrás: Facebook
Hosszú gyakorlatilag máris megnyerte a világkupasorozatot
Nyerjen Párizsi utazást vagy Tabletet egy kattintással!
A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) a Szálasi Ferenc nevéhez fűződő hungarizmus egyik mai képviselője. Győrkös István a – az államszocializmus évtizedeit emigrációban töltő – volt hungarista vezetők állítólagos felkérésnek eleget téve 1989-ben, Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoport néven újjáalakította a mozgalmat. 1992-ben a csoport több tagját őrizetbe vették, Győrköst pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a magyar bíróság – olvasható az Athena Intézet honlapján.

Rendőri készültség Bőny főutcáján. Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője lőhetett le egy rendőrt
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Szabó Alberttal is együttműködött
1994. április 27-én vezetőjük, Győrkös István egy budapesti sajtótájékoztatón az Arcvonalat hungarista szervezetnek nevezte, amiért
másnap letartóztatták.
A szervezet magát az eredeti Hungarista mozgalom kizárólagos jogutódjának tartja, mivel Győrkös 1995-ben hivatalos megbízással a mozgalom vezetését megkapta Tatár Imrétől.

Tatár még 1980-ban kapta, Henney Árpádtól, aki Szálasi Ferenc kivégzése után vezette az emigrációban tovább működő Hungarista Mozgalmat. 1994. április 20-án Ekrem Kemál György, Győrkös István és Szabó Albert közösen bejelentik a Hungarista Mozgalom megalakulását. A hármas formáció rövid életű, valamennyi vezető személyisége külön utakon megy tovább. Megbízatása alapján a Hungarista Mozgalmat Győrkös viszi tovább.

Fegyveres harcra készülnek
A szervezet egyik központja a Győr melletti Bőny községben található, ahol egy volt szovjet laktanya lőterén – illetve ehhez hasonló félreeső helyszíneken – a csoport rendszeresen szervez félkatonai kiképzőtáborokat, amelyek során a szélsőjobboldali társszervezetek (Őrző Magyar Gárda, Pax Hungarica) fegyveres felkészítése is zajlik. A csoport egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. Az általa készített videofelvételeken iraki harci cselekményeket, terrorcselekményeket, illetve amerikai katonák meggyilkolását, holttestét mutatja be és dicsőíti azok elkövetőit.

A csoport nevéhez fűződik az azóta nemzetközi neonáci találkozóvá fejlődött, budapesti extrémista megemlékezés, a „Becsület napja" hagyományának bevezetése.
1997-ben első ízben az MNA szervezte meg az erődemonstrációt,
amely a budai Várból kiinduló utolsó budapesti nemzetiszocialista hadműveletre emlékezik.

Az MNA robbantotta ki a Szegedi-ügyet
Az MNA rendszeresen tart megemlékezéseket a Becsület Napján a Jobbik pártalapítványa által is pénzelt Betyársereggel. Mindez azért érdekes, mert a neonáci MNA azzal a Betyársereggel működik együtt, amelynek vezetője Tyirityán Zsolt – aki korábban a Magyar Nemzeti Arcvonal aktivistája is volt – Vona Gábor Jobbik-elnök személyes jó barátja .

Az MNA volt az a szervezet, amely kirobbantotta a Szegedi Csanád-ügyet.
A szervezet folyamatosan támadta az EP-képviselőt zsidó származásával.
Később az MNA szivárogtatta ki azt a hangfelvételt, melynek révén kiderült, hogy Szegedi Csanád uniós forrásokból ígért pénzt az őt származásával zsarolónak. Ezután a Jobbik eltávolította Szegedi Csanádot. Szegedi eltávolításában a legnagyobb szerepet Novák Előd játszotta, akihez egyes hírek szerint a kuruc.infó nevű szélsőjobboldali portál köthető. Az MNA többször is publikált a kérdéses portálon. Szegedi távozása után az MNA vezetője többször is kiállt a Jobbik mellett.

Szegedi Csanád származását is az MNA kezdette firtatni
Fotó: Tuba Zoltán
Kapcsolat a Jobbik és Győrkösék között
Az MNA mindkét szárnya kapcsolatokat ápol Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármesterrel – Győrkös István egy beszéde az önkormányzat honlapján is olvasható. Vona Gábor korábban „elsöprően pozitívnak" nevezte az „Érpataki modellt”. Orosz Mihály Zoltánnal többször együtt tartott lakossági fórumot is. Vona Gábor fejében még az is megfordult, hogy Oroszt felkérje a Jobbik alelnökének. Az MNA szolidaritást vállalt Orosz Mihály Zoltánnal, kitartást kívánt harcához.

Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester tevékenységét is elismerte Győrkös István
Forrás: Youtube
Az MNA részt vett a Magyar Hajnal megszervezésében is. A Magyar Hajnal emblematikus figurája a Jobbikból kitett Endrésik Zsolt, Kisgergely András és Lenhardt Balázs volt. Lenhardt azonban később onnan is távozott. A Magyar Hajnal létrehozása kettészította az MNA-t, az MNA-ból kiszakadt csoportok később a Kisgergely-féle Magyar Hajnal alapítói között tűntek fel, míg
a Győrkös István-féle szervezet látszólag a Jobbik felé kezdett kacsingatni,
a Jobbik vezetőségét és tagságát arra kérték, „ne azonosítsa a Magyar Nemzeti Arcvonallal az onnan eltávozott szakadár társaság Jobbik-ellenes tevékenységét"”.

Az MNA egyébként gyakran támadja is a Jobbikot.

Antiszemita nézeteket vallanak
A szervezet politikai ideológiáját tekintve hungaristának, illetve nemzetiszocialistának vallja magát. Célja „egy szebb, emberibb jövő” kialakítása, amiért „kíméletlen és megalkuvást nem ismerő harcot” vív az „erkölcstelenség”, „a pénz és a nagybankok zsarnoksága”, „a természetellenes megnyilvánulások” és „a judaizmussal átitatott anyagiasság” ellen.�A szervezet nyíltan antiszemita nézeteket vall.

A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának jelentése szerint a gyűlöletcsoport tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra: 2005-ben a szervezet tíz tagját a szerb rendőrség letartóztatta, miután egy, a szélsőjobboldali extrémizmus veszélyével foglalkozó konferencián résztvevő tanárokat és hallgatókat bántalmaztak az Újvidéki Egyetemen.

2010 őszén csatlakozott a „Megtisztulás éjszakája" elnevezésű nyíltan antiszemita kezdeményezéshez, amely az embereket körül vevő „szemét elégetésével vette fel a harcot a Magyarországot megmételyező erkölcsi fertővel szemben". A tűzben a gyűlöletcsoport tagjai a bankrendszer hazugságát jelképező banki kivonatok mellett
Kertész Imre Sorstalanság című művét égették el.

Letartóztatás
Mint arról az Origo 2015 decemberében elsőként beszámolt, egy újnyilas szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal tagja lehetett az egyik férfi, akit a TEK letartóztatott. Az Origo beszélt a IX. kerületben élő gyanúsított szomszédaival, akik megerősítették, hogy a férfi lakásán korábban is jártak már rendőrök, legutóbb a TEK kommandósai tartottak házkutatást.

Prohászka az egyik példakép
Magyar Nemzeti Arcvonal Prohászka Ottokárt a humanizmusáért, embertiszteletéért, mély hitéért és a magyar keresztény hagyományokhoz való következetes ragaszkodásáért és a népünk védelméért való töretlen küzdelme valamint a Hungarizmus megteremtéséért mélyen tiszteli. Gondolatait és tanácsait ma is változtatás nélkül ajánlják minden magyarnak és példaképként tekintenek föl rá.

Az MNA jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. Igaz, az elmúlt években
az MNA több szakadáson is átment,
a szakadár csoportok magukat szintén MNA-nak nevezve folytattak tevékenységet, így nehéz megmondani, melyik akció mögött állt a „valódi" MNA. Az (egyik) MNA-ról legutóbb 2015. októberben lehetett hallani, ekkor egy toborzó videót tettek közzé, amiben a migránsok elleni fegyveres harcra szólítottak fel.
37#14 HER
- 2016. október 26. 17:08:31
http://www.kisalf...o/2494506/
"13.28 -
A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

˝Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük.

Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.

Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.

Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ - olvasható a levélben."
4#15 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:30:03
Na, hogy 'ízlik' a "forradalom" elővezetése? Nem tudom mi van, szerencsére rég nem tartom senkivel a kapcsolatot, így nem bosszant mások napirend-szerű hülyesége, csak a sajátom és pár itteniét kell elviseljem, s nekik is engemetet.

Tehát "lementek" a forradalmi-ellenforadalmi vetítések a moziban és megvan (vagy mégsem van meg) a rendőrök kamurobbantója...így merítettek még egyet a szákkal, iszákkal. Istvánnal vagy 5 éve nem váltottunk szót. Nem "hiszem", hogy elmenTEK vona nála otthonról, hacsak nem az oroszok segítetTEK be kicsit, hogy hírértékű legyen a mozzanat. Engem már a múltkor hivatalosan is lekörnyezettanulményoztak, írtam is róla nem? Fel vagyok térképezve és nem kell hivatkozniuk a közel 10 éves titkosszolgálati megfigyelésre, lehallgatásra...egyéb faxságokra. A java most jön, de az is csak a kezdet kezdete.

Máténak a hír hallatán mondtam (ő volt itthon, mert ma délutános múszakban mentem, asszonnyal váltva egymást), hogy ha úgy hozza, semmit nem higgyen el senkinek. Nem tettem semmit, amit szégyellnem kellene, vagy bűncselekmény egy akármilyen "demokráciában" és még fegyverem sincs. Na jó, késeim, légpuska, íj ....

De mondottam néki, hogy Vera mindent tud rólam, velem kapcsolatban és bármi történjen, neki higgyen, ha nekem nem is.

Azért remélem, az öreg túléli és akárhogy is lőtt, önvédelemből tette és ismeretlenül sem sajnálom azt, akit fejbe kólintot. irigylem is érte (már ha igaz a történet), bár jobban tetszene, ha nem ezen tetvedékeket kellene pacekba tömnöm ólommal, hanem akik mögöttük állnak, de hát ha a helyzet úgy hozza, Meghalni rég nem félek.s_vigyori
4#16 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:42:09
Azért a magam részéről sok ilyen "gyászhírt" szerenék még olvasni és igen, századostól fölfelé úgy nagyjából a teljes listát! Megérdemelnék? Naná!

Gépfegyveres ölt meg egy rendőrt Bőnyben – őt gyászolja a rendőrség

Holnapján búcsúzik a rendőrség attól a 46 éves nyomozótól, akit szerda reggel egy gépfegyveres férfi ölt meg Bőnyben. Pálvölgyi Péter 46 évet élt.

“Szolgálatteljesítés közben 2016. október 26-án életét vesztette Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója. Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában. A rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.

Pálvölgyi Péter őrnagy 46 éves volt és 25 évig szolgált a rendőrként. A Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója volt. “Kiváló embert, kitűnő kollégát ismertünk meg benne” – mondta Papp Károly országos rendőrfőkapitány Győrben, a halálos támadás kapcsán tartott sajtótájékoztatón.

24.p3k.hu/app/uploads/2016/10/palvolgyi-peter.png

Ahogy arról beszámoltunk, az NNI házkutatást akart tartani a gyanúsított házában szerda reggel. Még be sem jutottak hozzá, amikor a 76 éves férfi tüzet nyitott. Az áldozatot a fején érte találat. Ezután a rendőrök is használták a fegyverüket, a támadó pedig – bár megsérült – elbarikádozta magát otthonában, fenyegetőzött és közölte, hogy nem akar senkit látni a közelében. Azt mondta, hogy bárki legyen is az, végezni fog vele. Terrorelhárítók indultak el Budapestről illetve Győrből. Akkor még azt a jelzést kapták, hogy kollégáik megsérültek. Megkezdték a nyomozó kimenekítését, ám ekkor már tudták, hogy belehalt sérülésebe. A férfival már útközben tárgyalni kezdtek, és észrevették, hogy folyamatosan romlik az állapota, ezért rajtaütöttek. Ekkor újabb lövések már nem dördültek.

Az áldozatot támadó fejbe lőtte. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az eddigi adatok szerint az életét semmilyen módon nem lehetett volna megmenteni.
http://24.hu/belf...rendorseg/
238#17 bivaly
- 2016. október 26. 19:09:50
Imre !

Igen jól emlékezem Szabó Albert vonulásaira, a "fogaskerekére", meg a Corvin előtti műsoros estekre, dálutánonként. Meg, hogy izraeli előélete volt ! Hmm ! Akinek volt a kezében fegyver, tudja jól, hogy amit mondanak az nem igaz, mert nem lehet igaz. Az, hogy lőttek, erre is, meg arra is, az ugye valószínű, de hogy úgy nem ahogy előadják, az egészen biztos.
Megint csak feltűnő, hogy a belügyminiszter hősi halottá nyilvánította a rendőr tisztet, de nincs belügyminiszter mert nem jelenik meg, és a Teréz körúti eset után sem rémlik, hogy a legnagyobb belügyér, mindenki Sanyi bá' ja megnyikkant vóna !? Csak nem valóban kinyikkant, mint sokszor modtad ?
Ami meg a szarkavarást illeti, kezdődik nagyban, csak fokozatosan kapcsolják be a motorokat, ne hogy túl nagy legyen az áramfelvétel, és leégjen a táp kábel. Hiába, vigyázni kell, szükséges a lágyindítás.
130#18 kisvakond
- 2016. október 26. 19:29:20
Szóljatok, ha hülyeség.

Arra gondoltam, hogy lehetett ez (is) belső akció. A fejbelőtt rendőrnek szóltak, hátrafordult, ekkor fejbelőtték. A boncolásnál annyit állapítanak majd meg, hogy a homlokán ment be a golyó. És mivel a házba akart bejutni, csak onnan jöhetett a lövés...

A liberált média örömünnepet ült ma, "ugye, hogy ugye" alapon. Nem is a migráncsok a veszélyesek, hanem a nácikok...

Nagyon kíváncsi leszek, hogy kiderül-e egyáltalán... még a mi életünkbe, mi is történt.

Eközben a jóbikos kapcsolatot feszegetik: http://www.origo....alrol.html , valamint a jóbik darálóba menetelést üdvözlik: http://www.origo....tarki.html

A zemberek meg mondjuk úgy naívak. Nemrég mesélte nekem egy, hogy örül, hogy a jóbik alól sorra kihúzzák a témát, mert cigánybűnözés nincs, sok pénz kell a megoldáshoz és idő, merthogy a cigányok sem szeretnek így élni :o

Szóval akkora a sötétség a fejekben, hogy nem is érdemes foglalkozni lassan senkivel. Imre is belefáradt, amit megértek. Nem jött még el ideje semminek.
4#19 Posta Imre
- 2016. október 26. 19:34:32
Bivaly, Szabó Albert? Olvasgass kicsit. Szabó Albert újratöltve!http://ch-serverh...18&m=8


bubó Doki

20:07 (11 perce)

címzett: orfktitkarsag; Ügyelet; info; knbsz; Nemzetbiztonsá.; Press; brfk; isremb; rusemb

Gratulálok!

Profik vagytok. Bár vagy 5 éve nem váltottam szót Györkössel, le a kalapom ellőtte, bármelyik "szolgálat" diszponálta is a mostani provokatív akcijótokat. Remek "politikai" (értsd: zsidó-maffia) szarkenegetésre lesz jó. Azért köztünk szólva, sok tetvedék "rendőrötök" megérdemelné a fejbelövést. Remélem meg is kapják, főleg a főtiszti kar, de az alja is mehet a darálóba. Érzitek, hogy változóban van a "világ"? Valami megmozdult és már nem áll meg, míg végére nem járunk a teljes palettának. Bár az MNA nagyon elment orosz "seggnyalásba, de sok remek magyar van köztük. Ha minden szakad, azért pár rohadékot kö-züllőtTEK én is szívesen bevállalok...persze demokratikusan! Jöhet a lista, szerinteTEK melyik rohadt zsidó és hazaáruló mocsodék "magyart" kellene likvidálnia az első körben nyilvánosan a "rendőri" és a csatolt állományokból, szolgálatoktól...csak azért, nehogy tévedés történjen. Mert tévedni...emberi..., de jó tudni, hogy ti nem vagytok már rég azok. Nagyot nem tévedhet itt már az ember.

Na, csináljátok csak tovább a hülyeséget és hulljon a férgese!

Györkös István ma történelmet írt, s bár sok bolondságával nem érTEK egyet, ez a mai felülírt mindent. Kár minden szóért. Az illiberális demokráciába belefér, nem? Ha az álpintér sanya és ti beleférTEK, akkor több vagonnyi trágya és egy Duerte -szerű tisztogatás sem fog ártani. A hangolás már megyen.

Posta Imre

BRFK Ügyelet

20:07 (11 perce)

címzett: saját magam
Tisztelt Hölgyem / Uram!Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levelét a BRFK Tevékenységirányítási Központja fogadta, azt az illetékességének megfelelően továbbítjuk!Tisztelettel:BRFK Tevékenységirányítási Központ
bubó Doki

20:17 (2 perce)

címzett: BRFK
Az nagyon fasza! Továbbítsátok csak a zilleTEKesnek! A lényeg a szolg-állati út, meg a lojalitás, no meg a havi apanázs a számlán. :-)) biomassza.
6#20 anzsi a macska hala
- 2016. október 26. 21:02:47
Elküldték a selyem zsinórt, Ő meg mi mást tehetett volna? Még el sem kezdődött, és már le volt játszva...
Nekem meg néhány napja úgy visszhangzik a telefonom, mint ha Tihanybból hívnának. Szerintem nekTEK is.

#11 bivaly
- 2016. október 26. 15:39:31
Imre !

Annyi minden lehet a háttérben, de csak és kizárólag a lényegre ! Nem szeretem az eltaknyolt dolgokat, főleg egy ilyen kérdésben. A királyi I-en, egy krumpli orrú Ságvári Endre, minden órában idézett felvétele látható. Az elkövető 5 vagy 6 lövést adott le gépkarabélyból ! Na emberek ! Itt kurvául nem stimmel mindjárt a dolog. Aki egy gépkarabélyból ( értsd AK- xxx) lead 5-6 lövést, ráadásul közelről, ott nem egy ember hal meg, hanem mind a kettő, már ha ketten voltak !? Aki gépkarabélyból lead 5-6 lövést, azt soha nem lőhetik hasba, hacsak nem, előbb hasba lövik, ami nem halálos, ő meg meghúzza a ravaszt !!!
267#12 Perle
- 2016. október 26. 16:17:18
Dear János rokona lehet az emenás vezér?
http://alfahir.hu..._a_hivatal
162#13 fapipa
- 2016. október 26. 17:01:32
a facéról idemásolva :

Magyar Nemzeti Arcvonal: számtalan kapcsolat a Jobbikkal
Kovács AndrásKOVÁCS ANDRÁS2016.10.26. 13:5980
A Győrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. A szervezet egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. A Győrkös vezette Nemzeti Arcvonal és a Jobbik között is van kapcsolat. A csoport legutóbb azzal hívta föl magára a figyelmet, hogy 2015 októberében egy videót tettek közzé, amin a migránsok elleni fegyveres harcra buzdítottak.
ERRŐL TUDNIA KELL
Forrás: MTI/Kallos Bea
Világhírű párizsi fesztiválra megy Vidnyánszky Attila...
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Rendőrgyilkosság Bőnyben
Forrás: Facebook
Hosszú gyakorlatilag máris megnyerte a világkupasorozatot
Nyerjen Párizsi utazást vagy Tabletet egy kattintással!
A Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) a Szálasi Ferenc nevéhez fűződő hungarizmus egyik mai képviselője. Győrkös István a – az államszocializmus évtizedeit emigrációban töltő – volt hungarista vezetők állítólagos felkérésnek eleget téve 1989-ben, Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoport néven újjáalakította a mozgalmat. 1992-ben a csoport több tagját őrizetbe vették, Győrköst pedig felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a magyar bíróság – olvasható az Athena Intézet honlapján.

Rendőri készültség Bőny főutcáján. Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője lőhetett le egy rendőrt
Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Szabó Alberttal is együttműködött
1994. április 27-én vezetőjük, Győrkös István egy budapesti sajtótájékoztatón az Arcvonalat hungarista szervezetnek nevezte, amiért
másnap letartóztatták.
A szervezet magát az eredeti Hungarista mozgalom kizárólagos jogutódjának tartja, mivel Győrkös 1995-ben hivatalos megbízással a mozgalom vezetését megkapta Tatár Imrétől.

Tatár még 1980-ban kapta, Henney Árpádtól, aki Szálasi Ferenc kivégzése után vezette az emigrációban tovább működő Hungarista Mozgalmat. 1994. április 20-án Ekrem Kemál György, Győrkös István és Szabó Albert közösen bejelentik a Hungarista Mozgalom megalakulását. A hármas formáció rövid életű, valamennyi vezető személyisége külön utakon megy tovább. Megbízatása alapján a Hungarista Mozgalmat Győrkös viszi tovább.

Fegyveres harcra készülnek
A szervezet egyik központja a Győr melletti Bőny községben található, ahol egy volt szovjet laktanya lőterén – illetve ehhez hasonló félreeső helyszíneken – a csoport rendszeresen szervez félkatonai kiképzőtáborokat, amelyek során a szélsőjobboldali társszervezetek (Őrző Magyar Gárda, Pax Hungarica) fegyveres felkészítése is zajlik. A csoport egyik fő feladatának a fegyveres harcra való felkészülést tartja. Az általa készített videofelvételeken iraki harci cselekményeket, terrorcselekményeket, illetve amerikai katonák meggyilkolását, holttestét mutatja be és dicsőíti azok elkövetőit.

A csoport nevéhez fűződik az azóta nemzetközi neonáci találkozóvá fejlődött, budapesti extrémista megemlékezés, a „Becsület napja" hagyományának bevezetése.
1997-ben első ízben az MNA szervezte meg az erődemonstrációt,
amely a budai Várból kiinduló utolsó budapesti nemzetiszocialista hadműveletre emlékezik.

Az MNA robbantotta ki a Szegedi-ügyet
Az MNA rendszeresen tart megemlékezéseket a Becsület Napján a Jobbik pártalapítványa által is pénzelt Betyársereggel. Mindez azért érdekes, mert a neonáci MNA azzal a Betyársereggel működik együtt, amelynek vezetője Tyirityán Zsolt – aki korábban a Magyar Nemzeti Arcvonal aktivistája is volt – Vona Gábor Jobbik-elnök személyes jó barátja .

Az MNA volt az a szervezet, amely kirobbantotta a Szegedi Csanád-ügyet.
A szervezet folyamatosan támadta az EP-képviselőt zsidó származásával.
Később az MNA szivárogtatta ki azt a hangfelvételt, melynek révén kiderült, hogy Szegedi Csanád uniós forrásokból ígért pénzt az őt származásával zsarolónak. Ezután a Jobbik eltávolította Szegedi Csanádot. Szegedi eltávolításában a legnagyobb szerepet Novák Előd játszotta, akihez egyes hírek szerint a kuruc.infó nevű szélsőjobboldali portál köthető. Az MNA többször is publikált a kérdéses portálon. Szegedi távozása után az MNA vezetője többször is kiállt a Jobbik mellett.

Szegedi Csanád származását is az MNA kezdette firtatni
Fotó: Tuba Zoltán
Kapcsolat a Jobbik és Győrkösék között
Az MNA mindkét szárnya kapcsolatokat ápol Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármesterrel – Győrkös István egy beszéde az önkormányzat honlapján is olvasható. Vona Gábor korábban „elsöprően pozitívnak" nevezte az „Érpataki modellt”. Orosz Mihály Zoltánnal többször együtt tartott lakossági fórumot is. Vona Gábor fejében még az is megfordult, hogy Oroszt felkérje a Jobbik alelnökének. Az MNA szolidaritást vállalt Orosz Mihály Zoltánnal, kitartást kívánt harcához.

Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester tevékenységét is elismerte Győrkös István
Forrás: Youtube
Az MNA részt vett a Magyar Hajnal megszervezésében is. A Magyar Hajnal emblematikus figurája a Jobbikból kitett Endrésik Zsolt, Kisgergely András és Lenhardt Balázs volt. Lenhardt azonban később onnan is távozott. A Magyar Hajnal létrehozása kettészította az MNA-t, az MNA-ból kiszakadt csoportok később a Kisgergely-féle Magyar Hajnal alapítói között tűntek fel, míg
a Győrkös István-féle szervezet látszólag a Jobbik felé kezdett kacsingatni,
a Jobbik vezetőségét és tagságát arra kérték, „ne azonosítsa a Magyar Nemzeti Arcvonallal az onnan eltávozott szakadár társaság Jobbik-ellenes tevékenységét"”.

Az MNA egyébként gyakran támadja is a Jobbikot.

Antiszemita nézeteket vallanak
A szervezet politikai ideológiáját tekintve hungaristának, illetve nemzetiszocialistának vallja magát. Célja „egy szebb, emberibb jövő” kialakítása, amiért „kíméletlen és megalkuvást nem ismerő harcot” vív az „erkölcstelenség”, „a pénz és a nagybankok zsarnoksága”, „a természetellenes megnyilvánulások” és „a judaizmussal átitatott anyagiasság” ellen.�A szervezet nyíltan antiszemita nézeteket vall.

A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának jelentése szerint a gyűlöletcsoport tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra: 2005-ben a szervezet tíz tagját a szerb rendőrség letartóztatta, miután egy, a szélsőjobboldali extrémizmus veszélyével foglalkozó konferencián résztvevő tanárokat és hallgatókat bántalmaztak az Újvidéki Egyetemen.

2010 őszén csatlakozott a „Megtisztulás éjszakája" elnevezésű nyíltan antiszemita kezdeményezéshez, amely az embereket körül vevő „szemét elégetésével vette fel a harcot a Magyarországot megmételyező erkölcsi fertővel szemben". A tűzben a gyűlöletcsoport tagjai a bankrendszer hazugságát jelképező banki kivonatok mellett
Kertész Imre Sorstalanság című művét égették el.

Letartóztatás
Mint arról az Origo 2015 decemberében elsőként beszámolt, egy újnyilas szervezet, a Magyar Nemzeti Arcvonal tagja lehetett az egyik férfi, akit a TEK letartóztatott. Az Origo beszélt a IX. kerületben élő gyanúsított szomszédaival, akik megerősítették, hogy a férfi lakásán korábban is jártak már rendőrök, legutóbb a TEK kommandósai tartottak házkutatást.

Prohászka az egyik példakép
Magyar Nemzeti Arcvonal Prohászka Ottokárt a humanizmusáért, embertiszteletéért, mély hitéért és a magyar keresztény hagyományokhoz való következetes ragaszkodásáért és a népünk védelméért való töretlen küzdelme valamint a Hungarizmus megteremtéséért mélyen tiszteli. Gondolatait és tanácsait ma is változtatás nélkül ajánlják minden magyarnak és példaképként tekintenek föl rá.

Az MNA jelenleg valószínűleg a legaktívabb hungarista csoport. Igaz, az elmúlt években
az MNA több szakadáson is átment,
a szakadár csoportok magukat szintén MNA-nak nevezve folytattak tevékenységet, így nehéz megmondani, melyik akció mögött állt a „valódi" MNA. Az (egyik) MNA-ról legutóbb 2015. októberben lehetett hallani, ekkor egy toborzó videót tettek közzé, amiben a migránsok elleni fegyveres harcra szólítottak fel.
37#14 HER
- 2016. október 26. 17:08:31
http://www.kisalf...o/2494506/
"13.28 -
A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

˝Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük.

Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.

Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.

Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ - olvasható a levélben."
4#15 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:30:03
Na, hogy 'ízlik' a "forradalom" elővezetése? Nem tudom mi van, szerencsére rég nem tartom senkivel a kapcsolatot, így nem bosszant mások napirend-szerű hülyesége, csak a sajátom és pár itteniét kell elviseljem, s nekik is engemetet.

Tehát "lementek" a forradalmi-ellenforadalmi vetítések a moziban és megvan (vagy mégsem van meg) a rendőrök kamurobbantója...így merítettek még egyet a szákkal, iszákkal. Istvánnal vagy 5 éve nem váltottunk szót. Nem "hiszem", hogy elmenTEK vona nála otthonról, hacsak nem az oroszok segítetTEK be kicsit, hogy hírértékű legyen a mozzanat. Engem már a múltkor hivatalosan is lekörnyezettanulményoztak, írtam is róla nem? Fel vagyok térképezve és nem kell hivatkozniuk a közel 10 éves titkosszolgálati megfigyelésre, lehallgatásra...egyéb faxságokra. A java most jön, de az is csak a kezdet kezdete.

Máténak a hír hallatán mondtam (ő volt itthon, mert ma délutános múszakban mentem, asszonnyal váltva egymást), hogy ha úgy hozza, semmit nem higgyen el senkinek. Nem tettem semmit, amit szégyellnem kellene, vagy bűncselekmény egy akármilyen "demokráciában" és még fegyverem sincs. Na jó, késeim, légpuska, íj ....

De mondottam néki, hogy Vera mindent tud rólam, velem kapcsolatban és bármi történjen, neki higgyen, ha nekem nem is.

Azért remélem, az öreg túléli és akárhogy is lőtt, önvédelemből tette és ismeretlenül sem sajnálom azt, akit fejbe kólintot. irigylem is érte (már ha igaz a történet), bár jobban tetszene, ha nem ezen tetvedékeket kellene pacekba tömnöm ólommal, hanem akik mögöttük állnak, de hát ha a helyzet úgy hozza, Meghalni rég nem félek.s_vigyori
4#16 Posta Imre
- 2016. október 26. 18:42:09
Azért a magam részéről sok ilyen "gyászhírt" szerenék még olvasni és igen, századostól fölfelé úgy nagyjából a teljes listát! Megérdemelnék? Naná!

Gépfegyveres ölt meg egy rendőrt Bőnyben – őt gyászolja a rendőrség

Holnapján búcsúzik a rendőrség attól a 46 éves nyomozótól, akit szerda reggel egy gépfegyveres férfi ölt meg Bőnyben. Pálvölgyi Péter 46 évet élt.

“Szolgálatteljesítés közben 2016. október 26-án életét vesztette Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója. Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában. A rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.

Pálvölgyi Péter őrnagy 46 éves volt és 25 évig szolgált a rendőrként. A Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója volt. “Kiváló embert, kitűnő kollégát ismertünk meg benne” – mondta Papp Károly országos rendőrfőkapitány Győrben, a halálos támadás kapcsán tartott sajtótájékoztatón.

24.p3k.hu/app/uploads/2016/10/palvolgyi-peter.png

Ahogy arról beszámoltunk, az NNI házkutatást akart tartani a gyanúsított házában szerda reggel. Még be sem jutottak hozzá, amikor a 76 éves férfi tüzet nyitott. Az áldozatot a fején érte találat. Ezután a rendőrök is használták a fegyverüket, a támadó pedig – bár megsérült – elbarikádozta magát otthonában, fenyegetőzött és közölte, hogy nem akar senkit látni a közelében. Azt mondta, hogy bárki legyen is az, végezni fog vele. Terrorelhárítók indultak el Budapestről illetve Győrből. Akkor még azt a jelzést kapták, hogy kollégáik megsérültek. Megkezdték a nyomozó kimenekítését, ám ekkor már tudták, hogy belehalt sérülésebe. A férfival már útközben tárgyalni kezdtek, és észrevették, hogy folyamatosan romlik az állapota, ezért rajtaütöttek. Ekkor újabb lövések már nem dördültek.

Az áldozatot támadó fejbe lőtte. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az eddigi adatok szerint az életét semmilyen módon nem lehetett volna megmenteni.
http://24.hu/belf...rendorseg/
238#17 bivaly
- 2016. október 26. 19:09:50
Imre !

Igen jól emlékezem Szabó Albert vonulásaira, a "fogaskerekére", meg a Corvin előtti műsoros estekre, dálutánonként. Meg, hogy izraeli előélete volt ! Hmm ! Akinek volt a kezében fegyver, tudja jól, hogy amit mondanak az nem igaz, mert nem lehet igaz. Az, hogy lőttek, erre is, meg arra is, az ugye valószínű, de hogy úgy nem ahogy előadják, az egészen biztos.
Megint csak feltűnő, hogy a belügyminiszter hősi halottá nyilvánította a rendőr tisztet, de nincs belügyminiszter mert nem jelenik meg, és a Teréz körúti eset után sem rémlik, hogy a legnagyobb belügyér, mindenki Sanyi bá' ja megnyikkant vóna !? Csak nem valóban kinyikkant, mint sokszor modtad ?
Ami meg a szarkavarást illeti, kezdődik nagyban, csak fokozatosan kapcsolják be a motorokat, ne hogy túl nagy legyen az áramfelvétel, és leégjen a táp kábel. Hiába, vigyázni kell, szükséges a lágyindítás.
130#18 kisvakond
- 2016. október 26. 19:29:20
Szóljatok, ha hülyeség.

Arra gondoltam, hogy lehetett ez (is) belső akció. A fejbelőtt rendőrnek szóltak, hátrafordult, ekkor fejbelőtték. A boncolásnál annyit állapítanak majd meg, hogy a homlokán ment be a golyó. És mivel a házba akart bejutni, csak onnan jöhetett a lövés...

A liberált média örömünnepet ült ma, "ugye, hogy ugye" alapon. Nem is a migráncsok a veszélyesek, hanem a nácikok...

Nagyon kíváncsi leszek, hogy kiderül-e egyáltalán... még a mi életünkbe, mi is történt.

Eközben a jóbikos kapcsolatot feszegetik: http://www.origo....alrol.html , valamint a jóbik darálóba menetelést üdvözlik: http://www.origo....tarki.html

A zemberek meg mondjuk úgy naívak. Nemrég mesélte nekem egy, hogy örül, hogy a jóbik alól sorra kihúzzák a témát, mert cigánybűnözés nincs, sok pénz kell a megoldáshoz és idő, merthogy a cigányok sem szeretnek így élni :o

Szóval akkora a sötétség a fejekben, hogy nem is érdemes foglalkozni lassan senkivel. Imre is belefáradt, amit megértek. Nem jött még el ideje semminek.
4#19 Posta Imre
- 2016. október 26. 19:34:32
Bivaly, Szabó Albert? Olvasgass kicsit. Szabó Albert újratöltve!http://ch-serverh...18&m=8


bubó Doki

20:07 (11 perce)

címzett: orfktitkarsag; Ügyelet; info; knbsz; Nemzetbiztonsá.; Press; brfk; isremb; rusemb

Gratulálok!

Profik vagytok. Bár vagy 5 éve nem váltottam szót Györkössel, le a kalapom ellőtte, bármelyik "szolgálat" diszponálta is a mostani provokatív akcijótokat. Remek "politikai" (értsd: zsidó-maffia) szarkenegetésre lesz jó. Azért köztünk szólva, sok tetvedék "rendőrötök" megérdemelné a fejbelövést. Remélem meg is kapják, főleg a főtiszti kar, de az alja is mehet a darálóba. Érzitek, hogy változóban van a "világ"? Valami megmozdult és már nem áll meg, míg végére nem járunk a teljes palettának. Bár az MNA nagyon elment orosz "seggnyalásba, de sok remek magyar van köztük. Ha minden szakad, azért pár rohadékot kö-züllőtTEK én is szívesen bevállalok...persze demokratikusan! Jöhet a lista, szerinteTEK melyik rohadt zsidó és hazaáruló mocsodék "magyart" kellene likvidálnia az első körben nyilvánosan a "rendőri" és a csatolt állományokból, szolgálatoktól...csak azért, nehogy tévedés történjen. Mert tévedni...emberi..., de jó tudni, hogy ti nem vagytok már rég azok. Nagyot nem tévedhet itt már az ember.

Na, csináljátok csak tovább a hülyeséget és hulljon a férgese!

Györkös István ma történelmet írt, s bár sok bolondságával nem érTEK egyet, ez a mai felülírt mindent. Kár minden szóért. Az illiberális demokráciába belefér, nem? Ha az álpintér sanya és ti beleférTEK, akkor több vagonnyi trágya és egy Duerte -szerű tisztogatás sem fog ártani. A hangolás már megyen.

Posta Imre

BRFK Ügyelet

20:07 (11 perce)

címzett: saját magam
Tisztelt Hölgyem / Uram!Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levelét a BRFK Tevékenységirányítási Központja fogadta, azt az illetékességének megfelelően továbbítjuk!Tisztelettel:BRFK Tevékenységirányítási Központ
bubó Doki

20:17 (2 perce)

címzett: BRFK
Az nagyon fasza! Továbbítsátok csak a zilleTEKesnek! A lényeg a szolg-állati út, meg a lojalitás, no meg a havi apanázs a számlán. :-)) biomassza.
6#20 anzsi a macska hala
- 2016. október 26. 21:02:47
Elküldték a selyem zsinórt, Ő meg mi mást tehetett volna? Még el sem kezdődött, és már le volt játszva...
Nekem meg néhány napja úgy visszhangzik a telefonom, mint ha Tihanybból hívnának. Szerintem nekTEK is

33#31 vizilo
- 2016. október 27. 10:01:16
Már eleve sántit a hir mert ha gépfegyverböl tüzelt akkor nem maradt volna életba egy " Droid " se , Khonék nem arrol hiresek hogy tárgyilagosann tájekoztatnak... ) A verekedés ugy kezdödött hogy a "Komám " vissza ütött !
3#41 Enid
- 2016. október 27. 17:15:25
Nem ertek hozza, csak azert kerdem: egy ilyen veletlen pl. egy koz-torvenyes bunozonek mennyibe kerul?
76 evesen (nah, legalabb a korat mar ket helyen ugyanannyira irjak ) hatba-hasba love elkepzelem a szokeset... esetleg gyalogosan az otopalya pere-minn? s_nezem

Ezek nem hasznalnak rendorkutyat vagy valami segedeszkozt?
86#42 kovu
- 2016. október 27. 17:32:14
ImI : a rendőrők is fogva vannak vagy fenyegetve úgy budös az egész ahogy van.s_f-ang
9#43 vala_ki
- 2016. október 27. 17:57:18
"Orosz diplomaták gyakorlatoztak a rendőrgyilkos brigádjával" http://index.hu/b...rcosaival/

"Ideális figurák
Az oroszok által használt szélsőséges figurák és csoportok tagjai gyakran maguk sem tudják, hogy közvetett módon irányítják, befolyásolják őket. Ideálisak azok, akik félőrültek, hasznos idióták, mert őket lehet a legkönnyebben, közvetett módon rávenni arra, hogy erőszakos cselekményeket kövessenek el. "
4#44 Posta Imre
- 2016. október 27. 17:59:18
Kovü, tudod, hogy tudom...és mit lehet tenni? Itt mindenki "fogva van". Annak idején ezért a xarházi gyáva "hordáért" és persze a lelkiismeretem okán adtam fel "mindent. Nem mondom, hogy "megérte", azt sem, hogy nem...de ezeket bizony sorozatosan és célzatosan és persze demokratikusan és vezetőstől meg kell tizedelni...a már közismert okok miatt. Ma már semmit nem jelent, hogy "fogva vannak". Ettől még röhögve dugják fel a seprűnyelet a fogdán neked is, hidd csak el...a büdös qva anyjukat...
86#45 kovu
- 2016. október 27. 18:07:09
hihetetlen.hogy nincsen közöttük már egy tökös legény vagy leány aki elkezdené, már szerintem bőven túl vagyunk még a kegyelmi időn is.
4#46 Posta Imre
- 2016. október 27. 19:12:21
Dehogy az, csak fölöttébb kellemetlen! Egyébiránt nem teljesen igaz, mert vannak ott is "rejtett erőforrások", vagy nem is annyira rejtőzködők és megyen a "bomlasztás" belülről is, de egy idő után ennek sincs már semmi jelentősége. Régen túlnőtte magát a szervezeti struk-tórán maga a "probléma", így megódani sem belülről lehetséges, vagy pár figyelmeztető belövéssel. Ahhó társadalmi szintű "változást" köll előcsinyálni, hogy a "nép" ezt a féreg bandát minimum az ÁVH-val azonosítva ne legyen túl választékos, mikor akasztásukra kerül a sör.
376#47 LJ1990
- 2016. október 27. 19:34:54
Az idő a válasz mindenre.Vagy nem?
https://www.youtube.com/watch?v=IzTVPr__NZw
:)
Tudod... a zsidó csak a jogon fog meg.;)
376#48 LJ1990
- 2016. október 27. 19:56:34
Neki sietni kell, meg is látszik minden lépésén.
Csak nincs hova mennie.Már lépni nem mer, ha nem látnátok.Akire meg rá lépnek, vessen magára.(személyes vélemény)
Ja hogy globálba beszélünk?Szerintem nem kell aggódni.A Föld vigyáz magára ember nélkül is... :)
272#49 Kameleon
- 2016. október 27. 19:58:41
Srácok inkább annak örüljetek, hogy nem hagyják, hogy "hasznos idióták" legyetek, és hogy ürügyként ezt kihasználva kijevi anarchiává fajuljon a terep. Aztán háztetőről mindkét irányba, és szevasz-tavasz. Ne azt lássátok, amit az orrotok alá tolnak, hanem azt, amit nem. A megoldási kör, a legkevesebb civil áldozattal kell, hogy végig menjen. Út kikövezve... vedd észre!
238#50 bivaly
- 2016. október 27. 20:06:42
Kameleon !

Észre vettem ! A baj csak az, hogy sírkövezve van. Nem mondom, ezen is halkan megy a szekér a Pokol felé.
376#51 LJ1990
- 2016. október 27. 20:10:44
Are you paranoid?Elhiheted, az se érdekelne ha holnap fejbe lőnének.Tudom hova tartok."Út kikövezve", hát igen valami hasonlóról beszélt már Imre, akkor is csak mosolyogtam.
376#52 LJ1990
- 2016. október 27. 20:15:30
https://www.youtube.com/watch?v=bNS22xGezSY

3rd World War? Are You ready???Really?
376#53 LJ1990
- 2016. október 27. 20:26:24
A Pokolban Te nevetsz, ha nem Te vagy az áldozat.Tudom ez kicsit pszichopatás, de így van, vagy nem? :(
4#54 Posta Imre
- 2016. október 27. 20:29:15
LJ, nyugodj le! Csak lassan, tematikusan. Spartakusz pihen, nem kell helyettesítened!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.24 másodperc
1,340,644 egyedi látogató