Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 1
SueHoife

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezek sosem halnak ki?

Hírek
Soros Hiéna összevonyította a klánt
Soros és más egyéb bűnözők-a Clinton-klán finanszírozói-tegnap óta arról tanakodnak Washingtonban szakszervezeti (közismert maffiózók mind) vezetőkkel és a demokrata párt legvadabb liberális képviselőivel, hogy a következő időszakban miként tudnák ellehetetleníteni a megválasztott elnök, Donald Trump terveit, már az első száz nap programja idején.


A washingtoni tanácskozás egy szállodában, zárt ajtók között és várhatóan három napig tart majd.

Soros és a Demokrata Párt, illetve a nyőstényördög kampányának több, dúsgazdag liberális adományozója vesz részt a tervezgetésen, de ott lesz Nancy Pelosi, a Demokrata Párt kisebbségben lévő képviselői csoportjának vezetője, Elizabeth Warren massachusettsi szenátor, a demokraták ultraliberális szárnyának tűzokádója, de jelen van Keith Ellison, a demokraták Doros által kijelölt új vezére is, aki jelenleg minnesotai képviselőként regnál.

Az összeröffenet ami inkább halotti tornak tekinthető, az első nagy összegyülekezése a Soros-féle hiénaklánnak azóta, hogy a nyőstényördög ma egy hete nagyon pofára vágódott az elnökválasztáson.

Nagyon úgy néz ki ki, hogy az amerikai liberálisok most teljes erőbedobással akarnak betenni Trumpnak. Azon fondorkodnak, hogy tudnák kikezdeni, megakadályozni Trump elnökségét már az első száz nap során.
Sokba-rengetegbe-került nekik a Clinton-klán választási kampánya, ami egy csapásra eltűnt a süllyesztőben! Iszonyatos veszteség ez nekik, amit mindenképpen szeretnének visszanyerni-busás kamataival együtt! A mostani szeánsz egyik legfőbb célja, hogy ezt miként tudnák megcsinálni?!


Még, hogy béke?! Az emberiség legnagyobb gyilkosai vagytok! A terrorizmus, gyilkolás uralkodási vágy a mindenetek! Mások szenvedésén elégültök ki! Ez a ti békétek! Ténykedésetek nem marad bűntettlenül! Felelni fogtok minden elkövetett aljasságotokért!

Vélemény:
Már Tamás szerint:
2016-11-15 - 12:02
Mikor fogja végre magához szólítani ezt a gané kazár férget a szart érő istene, mammon. Az egész világnak jobb lenne ha végre bekövetkezne. (bár akadna utánpótlása az biztos).
Amennyiben Trump tökös lenne, a kormányra kerülését követően az első olyan jelre amely az országa belső bomlasztására irányul, azonnal be kéne tiltania minden olyan szervezetet, amely veszélyezteti a rendrakási kísérletét. Azok pénzelőit és funkcionáriusait pedig a már megépített táborokba kell összegyűjtenie egy kis átnevelésre, vagy kibírják vagy nem alapon.

"Szélsőjobb" :D szerint:
2016-11-15 - 12:48
Hiába erőlködik már ez ügyben Soros, nem tud “keményet szarni”.
A szenátusban republikánus többség van.
Másrészt az USA még mindig a világ egyik legnagyobb hatalma (ha tetszik ha nem), annak az elnökét kicsinálni nem olyan egyszerű feladat mint egy kiszolgáltatott országét.
Az amerikaiakról meg tudjuk (ez tény), hogy minél nemtelenebbül támadnak valakit, a többség annál jobban összezár mögötte. Trumpra valami orbitális és általa megcsinált gazemberséget kellene rábizonyítani, hogy esetleg úgy járjon mint Nixon. Mondjuk Nixon az csüdig benne is volt a gazemberségben. Ha meg elteszik Trumpot láb alól mint mondjuk JFK-t, akkor az egész amcsi demokrata-libsi banda felkészülhet egy polgárháborúra, amibe odalesznek az összeharácsolt javaik. Sorosék pedig a pénzüknél nem féltenek jobban semmit.

Tarna szerint:
2016-11-15 - 13:12
Teljesen mindegy, hogy Sorost mikor viszi el az ördög, mert a világrabló és felforgató anarchista projektjének vége.
Őkelme akart lenni a zsidóvilágcsászár, de Amerikában már bedöglött a mutatvány, nemsokára Európában is be fog.
TRUMP még hozzá sem kezdett a nótájuk elhúzásához, de máris vonyítanak.

Smith szerint:
2016-11-15 - 13:21
A cumit megint bekapták a buta gójok! Íme a bizonyíték, hogy Trump is a kiválasztott nép alázatos szolgája (a feliratot ne felejtsék el bekapcsolni):

https://www.youtube.com/watch?v=gfSAs5rqE9o

Változás? Na, ne röhögtessenek már.


Lecsapott a terrorszervezet a Nemzetiekre!
Lecsapott a TEK a Nemzeti Arcvonalra
A színjátékra számítani lehetett. Nos, ahol, amit találtak, az nem a véletlen műve, még ha zöme hatástalan játékszer is, no meg légfegyverek..., de ezekről már tudtak pár éve is, zömét meg a szolgálat szereztette be. 12 ember? Az apostolok. A Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda összehangolt műveletetek keretében hajtott végre elfogásokat – írja a police.hu. A rajtaütések helyszínén 12 embert állítottak elő, az akció után a házkutatások során több helyen is különböző sorozat- és maroklőfegyvereket és robbanóanyagokat foglaltak le.

Az előállítottak közül 11 főt közösség tagja elleni erőszak és lőfegyverrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, 2 fővel szemben előterjesztést tesznek az ügyészségnek az előzetes letartóztatás indítványozására.

A gyanúsítottak közül mindenki összefüggésbe hozható a Magyar Nemzeti Arcvonallal.

A szakértői vizsgálatok még folynak.

Október 26-án a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője, Győrkös István gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést Bőnyben a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik tisztjére, aki társával házkutatást akart végezni nála. A fejbe lőtt rendőr a helyszínen meghalt.
Link

4#1 Posta Imre
- 2016. november 15. 18:36:13
Olvasom a kommenteket a hír 24-en és láss csodát, de 95% hiteltelennek tartja az egészet.
116#2 livia
- 2016. november 15. 18:58:12
A Györkös az Áder rokona? Sok itt a kérdés megválaszolatlanul, ködösítve, itt még az se igaz, ami nyilvánvaló. Ki itt a Vazul? No, és ki képzeli magát mindenhatónak?
83#3 Sbert
- 2016. november 15. 20:09:31
Adj Istened, Mag Népe!, Hejj, olvasgatom ezt a rágalmazó, de parázna szöveget.
Tyiiii....
Sosem voltam vagyok, sem löszöm, MNA-tag, illetve delikvens..
De, most már túl sok lött itt a Kérdés:
Imre: Hány?-an-adatt-taik-on tegyük mán föl?
Múltam? Van olyan, egyálltalán? Épp egy Szándra Bikafogós (Alexandra Goldstein a Nyűv-észnyőcske ""hagyományos"" neve), lestem a kis 37 cm-es trévét, mert telire-Télire kellet egy elörefizus nagycsomag a mindég-tré-vétől....
Lessük csak meg a filmecske gyártási számát? Hejj! Azt most, meg ÉLEM??????
Másik, de párhuzam: egyre több adatom nem tanálható meg a "rend?szar"-ban.
Sok "Kapcsolatnak" tettem az asztalára valamit. Most elfelejt, nem lát, nem is ismer. A Faszbúk nélkül is, mikor ott van dolgom, személyesen. Vagy én iszok sokat, (sajnos, ehhez, keveset... :o ) vagy ezek lettek végképp ostobák....
Nahh,a Lényeg: Olvasgatok a privimre gyüvő emilkéket, meg facen- (a faszfejek azt hiszik, az nem hozzászólás, nem nyílvános... :( ), olyanokat épp, hogy Miss Bullock Kis(z-) karaktere elmehet a jó büdös Buzivúdi fertőjével együtt, a nagyanja (ki egyéb(B)ként nyaltan, jahh, nyiltan Judeja, meg Izrael állam fattya) söggíbe.
Nézd, Imre! És a többieknek is mondom:
Én nem a Győrkös "Fia" vagyok.
Ittenté, errefelé.
Nagyon másképp "zajlanak" a "dolgok".
Úgy látszik túl sok macesz-khon-bóc party-ra voltak hivatalosak. Az elették az eszüket.
Kismacskám felkötője? Ma kapott egy, kis bemelegítést.... Utána? Voltam olyan szenv(edély)telen, beugrottam hozzá is. Mintegy mellékesen. Nyugi van! MÉÉG nem a Kórházba...
Lösz ám olyanis, Tikk-Takk_TEK, ide vagy oda. Égyelöre ennyi!
Aszonygyák! Az izraelben MAG Nyelvezelvét (ÉL-v-ezet-ét) "tanítók", (Kik, ugye? Hazaárulók, nemdebár?), ezt a fajta ízes, és fonetikus nyelvezetet sem értik, nem hogy átadják...
No, míg-enté... így osztok ide, nyugodjatok le! Én ÉL-ek!
Ipi-Apacs! (jahh, azokat is lemészárolta(tta) a Fattya !) a Másolásom? nem ÉR, Kis metéltfaszú, meg tényleg kismellű para-Ziták!
Tengermély Tiszteletemmel, az Oldal, Gazdája, és Olvasói előtt:
Sánta Róbert Sándor
116#4 livia
- 2016. november 15. 21:22:21
Sbert!! Hmm!? Azannya. Ez igen! No, és aztán? Hogyan tovább? A szám azért tátva maradt! Ennyi mesét..., most már lehunyom rég nem kék szememet. Szürkül, mint a naplemente. Jó iccakát, ezentúl így fonetikusan? No, meg ahogy jól esik.
69#5 Szalonna
- 2016. november 16. 00:20:52
Imre, nem tudom te milyen kommenteket olvastál, de a 95% kb zsidó komment, és arról beszélnek hogy nácikat fogott a rendőrség stb.
4#6 Posta Imre
- 2016. november 16. 06:06:16
Sbert ez is csak egy állapot! Mire ez a baromarcú álnemzet "leszavazott" és nyíltan lett a 98% kirekesztő, rasszista....és közben Trump a rasszista-kirekesztő "nyer" és ajvékolnak mert a liberalizmusnak immár "vége" és balliberális csürhérő beszélnek, s közben HUN városokat találnak és Atilla lesz a "király", s a HUNgaristákat meg...na jó ez itt a reklám helye. Valahogy be kell vezetni a köztudatba, nem? De!

Szalonna az első 10 még nem volt az, aztán megjelent a liberális csürhe. Tesztnek jó és nem is értik, hogy a hsz-eik alapján hozzájuk is ki fognak menni és viszik őket! nem nagy ügy!
69#7 Szalonna
- 2016. november 16. 07:31:13
Imre. A kurucról. kommentek.

vad vérnyúl • 13 órája
Van egy megérzésem, hogy a képeken csupa légfegyver, airsoft fegyver, hatástalanított fegyver, bütykölt játék, üres aknagránát, engedélyhez nem kötött tár, légpuskatávcső, makett és hasonlók vannak. Ez alól talán az RPG lehet egyedül kivétel, de szerintem az sem igen használható. Már csak józan ész alapján: ha egy ember illegálba' fegyvert akar venni, mit vesz: AK-t vagy RPG-t? Hacsak nem akar páncélautót kifosztani, de megsúgom, RPG-vel sem menne ottt sokra, mert hiába nyitja ki a dobozt, ha pénz meg elég, legfeljebb hazaviheti a hamut. Márpedig ahol RPG-t árulnak, ott kalasnyikovot is.
(...)
Vegyük elő a józan észt, a JÓZAN LOGIKÁT. A Györkös-eset után ki az az alulvezérelt nullprocesszoros barom, aki, ha tagja/szimpatizánsa/kapcsolatba hozható a MNA-al, nem tünteti el, de azonnal, mán jellegel, még aznap az illegális fegyvereit, akár az erdőbe elásva is, a büdös p..csába ? Alapvető , túl sok ész ehhez nem kell. Két lehetőség van: vagy ezek tényleg ennyire, de ennyire buták (azért ezt nehezen hiszem...) vagy megint egy hatalomfitogtató-politikai megrendelésre készült kamuelfogásról van szó, amolyan Bradt Pitt zombiölői-formátumban. Valami azt súgja: utóbbi lesz ez is...
Egyébként had gratuláljak ezúton is félelmetes rendvédelmünknek és utólérhetetlen terrorelhárításunknak: Györkös ügye, ugye, október 26-án történt. Ma november 15. van. Annak ellenére, hogy az a sajátos humorral AVH-nak átkeresztelt (vagy inkább átbarmicvózott) nemzetbiztonsági hivatal nyilvánvalóan MINDENKIT nyilvántart, aki Györkössel tényleges kapcsolatban állhatott, röpke 20 nap (!!!) kellett ahhoz, hogy nyolc rajtaütést megszervezzenek.
Szakemberek. Nem dicsekvésből mondom, de én ezeket az akciókat október 26. 23:00 óra és október 27. 01:30 között lefolytattam volna. Ugyanis annyira nem nagy dolog pár ilyet összelogisztikázni, még előzetes ügyészi engedéllyel együtt se.
Na igaz, ahogy Hajdú tábornokról jegyezte meg volt beosztottja, nyugállományú zászlós barátom, hogy annyi esze van, hogyha beküldenék egy labirintusba egy egérrel együtt, egy órával előbb jönne ki az egér, ha a kijárathoz sajtot is tennének, akkor egy óra tizenkét perccel.

Farkas Krisztián vad vérnyúl • 13 órája
A TEK odatalált, tehát tuti előre megbeszélt dolog volt, még a kérdés, hogy valós embereket vettek őrizetbe, vagy elhintsék az embereknek, h MNA egy terrorista csoport. Ennyire nem hülye senki, hogy azonnal nem vitték volna el...


Molnár Lajos • 13 órája
Azok ott légpuskák ugye? Lőfegyverrel való visszaélés, robbanóanyag, na persze. Megy a vakítás, a pánikkeltés. Beleolvastam a sok megvezetett ember kommentjeibe a 888-on. Siralmas, mennyien nem értik, miről is van itt szó. Ezt addig fokozzák, amíg vagy ténylegesen be nem égnek (ennek is van valószínűsége az ostoba és szolgalélek vezetőket figyelembe véve), vagy sikerül nekik olyan össznépi pánikot kelteni, ami alapján aztán azt a kevés megmaradt szabadságjogunkat is elveszik. Emberek ez nem az, aminek látszik! Ez a rendőrállam csendes bevezetése. A totális uralom felé tett lépés.
Ha már semmit nem is teszünk, legalább röhögjük ki őket, ez hamis zászlós átverés, egy színjáték, abból is a legszarabb színvonaltalan bábjáték

Zord Vazul • 12 órája
Belső árulás, vagy beépültek a soraikba.
3 • Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Hunorka Zord Vazul • 12 órája
Már rég és most elővették őket.
4 • Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Panzerfaust Zord Vazul • 12 órája
A 12 közül 11 tekes. Ők voltak a női közösséget erőszakolók.
2 • Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Hunorka Panzerfaust • 11 órája
Nem, az egyik a nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozik, ketten pedig egy bújtatott cégen keresztül az alkotmányvédelmi hivatalnak ténykednek persze napi szinten jelentenek a moszadnak is
69#8 Szalonna
- 2016. november 16. 07:35:21
Imre, már a kuruc kommentelők is aszongyák hogy semmi sem az aminek lácci

329#9 gutai zub
- 2016. november 16. 08:35:47
Ló fegyverrel vissza élés

Minden élő lénynek,Isten, Természet, adta joga az önvédelem, az "élés" folytatása.

Az állatok világában millió példáját találjuk a különböző életet mentő fegyvereknek, önvédelemnek.

Milyen rendszer az, ahol egy csoport pszichopata gengszter felruház fegyverekkel csoportokat (rendőrség, katonaság, adóhivatal, stb.) mig a többség fegyvertelenül, védtelen áldozat.
Ezt valamikor rabszolgaságnak nevezték.

Nem véletlenül találták ki, különösen 2001 szeptember 11 óta a terrorizmus elleni örökös áéháborúkat.

Az állig felfegyverzett korrupt államhatalom, és a védtelen reszkető birkák özöne: terrorizmus maga.....
329#11 gutai zub
- 2016. november 16. 12:39:10
Megint köszönöm Kakas,

Ha nem vettük észre, hát vegyük!

A szovjet orosz rendszer egész ideje alatt, úgy és csak annyira támogatta az arab kibontakozást bárhol, hogy döntő győzelem, átütő változás sehol nem született.

Ma az oroszok, a nagy szovjetunió nélkül segítik az utolsó arabnak mondható érdekeltséget, Szíriát.
Bombáznak, bombáznak, a nagy "liberális" tiltakozás közepette, de minden bárminek nevezhető változás nélkül.
Európa el fog tűnni megérdemelten, a rá szabadított embertelen hordák nyomásában.

Mert itt nem az orosz érdek, vagy bármi más a "soros", hanem a soros a soros..........
238#12 bivaly
- 2016. november 16. 13:11:31
A Mózes 1-en ma délben szemrebbenés nélkül bemondták ezt a baromságot. Engem mérhetetlenül az dühít, hogy aki lőtt már AK-val, az mind tudja, hogy a lelőtt akárkinek csak olyan darált hús maradványai lettek volna, ha az AK közelről eltalálja. És mondják össze-vissza, többször is önellentmondásba keveredve ezt a trágya mesét. Nem érdekel sem Györkös, sem az MNA, engem csak az igazság érdekel.
A rendőrállam meg már régen be van vezetve kommentelőkéim, nem majd ! Nézhetitek közelről az ÁVO-t a tömegközlekedési eszközökön, elég régtől ! Önkormányzati rendészet felirattal. És van köztük nő is szép számmal, bár ránézésre csak másnemű hóhérsegéd, mint ami megszokott.
Igen Gutai !
Nézzük újra Aleppót, nézzük a görög utcai harcokat, mint az amerikai politika elleni tiltakozást, halljuk, hogy mit mond egy tüntető nő, és mit ez a szárnyatlan bőregér !? Most nem tudom, hogy az M-1 en hülyék készítik a híradót, vagy titkosügynökök, mert nagyon gáz volt hallgatni a tüntetőt, utána meg Boxi Maxit, hogy Amerika mekkora barátja Görögországnak, és vállvetve mi a francért küzdenek, stb. Azt is a Mózes-1 mondta pár napja, hogy a Trump elleni tüntetéseket Soros elvtárs szítja, és finanszírozza !
Guitaikám, az "oszd meg és uralkodj"-nak most éppen az export változatát látjuk Szíriában, otthon kicsit lájtosabb, tudod minden szentnek maga felé hajlik a keze, meg úgy kifizetődőbb is.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.26 másodperc
1,340,565 egyedi látogató