Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezek sosem halnak ki?

Hírek
Soros Hiéna összevonyította a klánt
Soros és más egyéb bûnözõk-a Clinton-klán finanszírozói-tegnap óta arról tanakodnak Washingtonban szakszervezeti (közismert maffiózók mind) vezetõkkel és a demokrata párt legvadabb liberális képviselõivel, hogy a következõ idõszakban miként tudnák ellehetetleníteni a megválasztott elnök, Donald Trump terveit, már az elsõ száz nap programja idején.


A washingtoni tanácskozás egy szállodában, zárt ajtók között és várhatóan három napig tart majd.

Soros és a Demokrata Párt, illetve a nyõstényördög kampányának több, dúsgazdag liberális adományozója vesz részt a tervezgetésen, de ott lesz Nancy Pelosi, a Demokrata Párt kisebbségben lévõ képviselõi csoportjának vezetõje, Elizabeth Warren massachusettsi szenátor, a demokraták ultraliberális szárnyának tûzokádója, de jelen van Keith Ellison, a demokraták Doros által kijelölt új vezére is, aki jelenleg minnesotai képviselõként regnál.

Az összeröffenet ami inkább halotti tornak tekinthetõ, az elsõ nagy összegyülekezése a Soros-féle hiénaklánnak azóta, hogy a nyõstényördög ma egy hete nagyon pofára vágódott az elnökválasztáson.

Nagyon úgy néz ki ki, hogy az amerikai liberálisok most teljes erõbedobással akarnak betenni Trumpnak. Azon fondorkodnak, hogy tudnák kikezdeni, megakadályozni Trump elnökségét már az elsõ száz nap során.
Sokba-rengetegbe-került nekik a Clinton-klán választási kampánya, ami egy csapásra eltûnt a süllyesztõben! Iszonyatos veszteség ez nekik, amit mindenképpen szeretnének visszanyerni-busás kamataival együtt! A mostani szeánsz egyik legfõbb célja, hogy ezt miként tudnák megcsinálni?!


Még, hogy béke?! Az emberiség legnagyobb gyilkosai vagytok! A terrorizmus, gyilkolás uralkodási vágy a mindenetek! Mások szenvedésén elégültök ki! Ez a ti békétek! Ténykedésetek nem marad bûntettlenül! Felelni fogtok minden elkövetett aljasságotokért!

Vélemény:
Már Tamás szerint:
2016-11-15 - 12:02
Mikor fogja végre magához szólítani ezt a gané kazár férget a szart érõ istene, mammon. Az egész világnak jobb lenne ha végre bekövetkezne. (bár akadna utánpótlása az biztos).
Amennyiben Trump tökös lenne, a kormányra kerülését követõen az elsõ olyan jelre amely az országa belsõ bomlasztására irányul, azonnal be kéne tiltania minden olyan szervezetet, amely veszélyezteti a rendrakási kísérletét. Azok pénzelõit és funkcionáriusait pedig a már megépített táborokba kell összegyûjtenie egy kis átnevelésre, vagy kibírják vagy nem alapon.

"Szélsõjobb" :D szerint:
2016-11-15 - 12:48
Hiába erõlködik már ez ügyben Soros, nem tud “keményet szarni”.
A szenátusban republikánus többség van.
Másrészt az USA még mindig a világ egyik legnagyobb hatalma (ha tetszik ha nem), annak az elnökét kicsinálni nem olyan egyszerû feladat mint egy kiszolgáltatott országét.
Az amerikaiakról meg tudjuk (ez tény), hogy minél nemtelenebbül támadnak valakit, a többség annál jobban összezár mögötte. Trumpra valami orbitális és általa megcsinált gazemberséget kellene rábizonyítani, hogy esetleg úgy járjon mint Nixon. Mondjuk Nixon az csüdig benne is volt a gazemberségben. Ha meg elteszik Trumpot láb alól mint mondjuk JFK-t, akkor az egész amcsi demokrata-libsi banda felkészülhet egy polgárháborúra, amibe odalesznek az összeharácsolt javaik. Sorosék pedig a pénzüknél nem féltenek jobban semmit.

Tarna szerint:
2016-11-15 - 13:12
Teljesen mindegy, hogy Sorost mikor viszi el az ördög, mert a világrabló és felforgató anarchista projektjének vége.
Õkelme akart lenni a zsidóvilágcsászár, de Amerikában már bedöglött a mutatvány, nemsokára Európában is be fog.
TRUMP még hozzá sem kezdett a nótájuk elhúzásához, de máris vonyítanak.

Smith szerint:
2016-11-15 - 13:21
A cumit megint bekapták a buta gójok! Íme a bizonyíték, hogy Trump is a kiválasztott nép alázatos szolgája (a feliratot ne felejtsék el bekapcsolni):

https://www.youtube.com/watch?v=gfSAs5rqE9o

Változás? Na, ne röhögtessenek már.


Lecsapott a terrorszervezet a Nemzetiekre!
Lecsapott a TEK a Nemzeti Arcvonalra
A színjátékra számítani lehetett. Nos, ahol, amit találtak, az nem a véletlen mûve, még ha zöme hatástalan játékszer is, no meg légfegyverek..., de ezekrõl már tudtak pár éve is, zömét meg a szolgálat szereztette be. 12 ember? Az apostolok. A Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda összehangolt mûveletetek keretében hajtott végre elfogásokat – írja a police.hu. A rajtaütések helyszínén 12 embert állítottak elõ, az akció után a házkutatások során több helyen is különbözõ sorozat- és maroklõfegyvereket és robbanóanyagokat foglaltak le.

Az elõállítottak közül 11 fõt közösség tagja elleni erõszak és lõfegyverrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, 2 fõvel szemben elõterjesztést tesznek az ügyészségnek az elõzetes letartóztatás indítványozására.

A gyanúsítottak közül mindenki összefüggésbe hozható a Magyar Nemzeti Arcvonallal.

A szakértõi vizsgálatok még folynak.

Október 26-án a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetõje, Gyõrkös István gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést Bõnyben a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik tisztjére, aki társával házkutatást akart végezni nála. A fejbe lõtt rendõr a helyszínen meghalt.
Link

4#1 Posta Imre
- 2016. november 15. 18:36:13
Olvasom a kommenteket a hír 24-en és láss csodát, de 95% hiteltelennek tartja az egészet.
116#2 livia
- 2016. november 15. 18:58:12
A Györkös az Áder rokona? Sok itt a kérdés megválaszolatlanul, ködösítve, itt még az se igaz, ami nyilvánvaló. Ki itt a Vazul? No, és ki képzeli magát mindenhatónak?
83#3 Sbert
- 2016. november 15. 20:09:31
Adj Istened, Mag Népe!, Hejj, olvasgatom ezt a rágalmazó, de parázna szöveget.
Tyiiii....
Sosem voltam vagyok, sem löszöm, MNA-tag, illetve delikvens..
De, most már túl sok lött itt a Kérdés:
Imre: Hány?-an-adatt-taik-on tegyük mán föl?
Múltam? Van olyan, egyálltalán? Épp egy Szándra Bikafogós (Alexandra Goldstein a Nyûv-észnyõcske ""hagyományos"" neve), lestem a kis 37 cm-es trévét, mert telire-Télire kellet egy elörefizus nagycsomag a mindég-tré-vétõl....
Lessük csak meg a filmecske gyártási számát? Hejj! Azt most, meg ÉLEM??????
Másik, de párhuzam: egyre több adatom nem tanálható meg a "rend?szar"-ban.
Sok "Kapcsolatnak" tettem az asztalára valamit. Most elfelejt, nem lát, nem is ismer. A Faszbúk nélkül is, mikor ott van dolgom, személyesen. Vagy én iszok sokat, (sajnos, ehhez, keveset... :o ) vagy ezek lettek végképp ostobák....
Nahh,a Lényeg: Olvasgatok a privimre gyüvõ emilkéket, meg facen- (a faszfejek azt hiszik, az nem hozzászólás, nem nyílvános... :( ), olyanokat épp, hogy Miss Bullock Kis(z-) karaktere elmehet a jó büdös Buzivúdi fertõjével együtt, a nagyanja (ki egyéb(B)ként nyaltan, jahh, nyiltan Judeja, meg Izrael állam fattya) söggíbe.
Nézd, Imre! És a többieknek is mondom:
Én nem a Gyõrkös "Fia" vagyok.
Ittenté, errefelé.
Nagyon másképp "zajlanak" a "dolgok".
Úgy látszik túl sok macesz-khon-bóc party-ra voltak hivatalosak. Az elették az eszüket.
Kismacskám felkötõje? Ma kapott egy, kis bemelegítést.... Utána? Voltam olyan szenv(edély)telen, beugrottam hozzá is. Mintegy mellékesen. Nyugi van! MÉÉG nem a Kórházba...
Lösz ám olyanis, Tikk-Takk_TEK, ide vagy oda. Égyelöre ennyi!
Aszonygyák! Az izraelben MAG Nyelvezelvét (ÉL-v-ezet-ét) "tanítók", (Kik, ugye? Hazaárulók, nemdebár?), ezt a fajta ízes, és fonetikus nyelvezetet sem értik, nem hogy átadják...
No, míg-enté... így osztok ide, nyugodjatok le! Én ÉL-ek!
Ipi-Apacs! (jahh, azokat is lemészárolta(tta) a Fattya !) a Másolásom? nem ÉR, Kis metéltfaszú, meg tényleg kismellû para-Ziták!
Tengermély Tiszteletemmel, az Oldal, Gazdája, és Olvasói elõtt:
Sánta Róbert Sándor
116#4 livia
- 2016. november 15. 21:22:21
Sbert!! Hmm!? Azannya. Ez igen! No, és aztán? Hogyan tovább? A szám azért tátva maradt! Ennyi mesét..., most már lehunyom rég nem kék szememet. Szürkül, mint a naplemente. Jó iccakát, ezentúl így fonetikusan? No, meg ahogy jól esik.
69#5 Szalonna
- 2016. november 16. 00:20:52
Imre, nem tudom te milyen kommenteket olvastál, de a 95% kb zsidó komment, és arról beszélnek hogy nácikat fogott a rendõrség stb.
4#6 Posta Imre
- 2016. november 16. 06:06:16
Sbert ez is csak egy állapot! Mire ez a baromarcú álnemzet "leszavazott" és nyíltan lett a 98% kirekesztõ, rasszista....és közben Trump a rasszista-kirekesztõ "nyer" és ajvékolnak mert a liberalizmusnak immár "vége" és balliberális csürhérõ beszélnek, s közben HUN városokat találnak és Atilla lesz a "király", s a HUNgaristákat meg...na jó ez itt a reklám helye. Valahogy be kell vezetni a köztudatba, nem? De!

Szalonna az elsõ 10 még nem volt az, aztán megjelent a liberális csürhe. Tesztnek jó és nem is értik, hogy a hsz-eik alapján hozzájuk is ki fognak menni és viszik õket! nem nagy ügy!
69#7 Szalonna
- 2016. november 16. 07:31:13
Imre. A kurucról. kommentek.

vad vérnyúl • 13 órája
Van egy megérzésem, hogy a képeken csupa légfegyver, airsoft fegyver, hatástalanított fegyver, bütykölt játék, üres aknagránát, engedélyhez nem kötött tár, légpuskatávcsõ, makett és hasonlók vannak. Ez alól talán az RPG lehet egyedül kivétel, de szerintem az sem igen használható. Már csak józan ész alapján: ha egy ember illegálba' fegyvert akar venni, mit vesz: AK-t vagy RPG-t? Hacsak nem akar páncélautót kifosztani, de megsúgom, RPG-vel sem menne ottt sokra, mert hiába nyitja ki a dobozt, ha pénz meg elég, legfeljebb hazaviheti a hamut. Márpedig ahol RPG-t árulnak, ott kalasnyikovot is.
(...)
Vegyük elõ a józan észt, a JÓZAN LOGIKÁT. A Györkös-eset után ki az az alulvezérelt nullprocesszoros barom, aki, ha tagja/szimpatizánsa/kapcsolatba hozható a MNA-al, nem tünteti el, de azonnal, mán jellegel, még aznap az illegális fegyvereit, akár az erdõbe elásva is, a büdös p..csába ? Alapvetõ , túl sok ész ehhez nem kell. Két lehetõség van: vagy ezek tényleg ennyire, de ennyire buták (azért ezt nehezen hiszem...) vagy megint egy hatalomfitogtató-politikai megrendelésre készült kamuelfogásról van szó, amolyan Bradt Pitt zombiölõi-formátumban. Valami azt súgja: utóbbi lesz ez is...
Egyébként had gratuláljak ezúton is félelmetes rendvédelmünknek és utólérhetetlen terrorelhárításunknak: Györkös ügye, ugye, október 26-án történt. Ma november 15. van. Annak ellenére, hogy az a sajátos humorral AVH-nak átkeresztelt (vagy inkább átbarmicvózott) nemzetbiztonsági hivatal nyilvánvalóan MINDENKIT nyilvántart, aki Györkössel tényleges kapcsolatban állhatott, röpke 20 nap (!!!) kellett ahhoz, hogy nyolc rajtaütést megszervezzenek.
Szakemberek. Nem dicsekvésbõl mondom, de én ezeket az akciókat október 26. 23:00 óra és október 27. 01:30 között lefolytattam volna. Ugyanis annyira nem nagy dolog pár ilyet összelogisztikázni, még elõzetes ügyészi engedéllyel együtt se.
Na igaz, ahogy Hajdú tábornokról jegyezte meg volt beosztottja, nyugállományú zászlós barátom, hogy annyi esze van, hogyha beküldenék egy labirintusba egy egérrel együtt, egy órával elõbb jönne ki az egér, ha a kijárathoz sajtot is tennének, akkor egy óra tizenkét perccel.

Farkas Krisztián vad vérnyúl • 13 órája
A TEK odatalált, tehát tuti elõre megbeszélt dolog volt, még a kérdés, hogy valós embereket vettek õrizetbe, vagy elhintsék az embereknek, h MNA egy terrorista csoport. Ennyire nem hülye senki, hogy azonnal nem vitték volna el...


Molnár Lajos • 13 órája
Azok ott légpuskák ugye? Lõfegyverrel való visszaélés, robbanóanyag, na persze. Megy a vakítás, a pánikkeltés. Beleolvastam a sok megvezetett ember kommentjeibe a 888-on. Siralmas, mennyien nem értik, mirõl is van itt szó. Ezt addig fokozzák, amíg vagy ténylegesen be nem égnek (ennek is van valószínûsége az ostoba és szolgalélek vezetõket figyelembe véve), vagy sikerül nekik olyan össznépi pánikot kelteni, ami alapján aztán azt a kevés megmaradt szabadságjogunkat is elveszik. Emberek ez nem az, aminek látszik! Ez a rendõrállam csendes bevezetése. A totális uralom felé tett lépés.
Ha már semmit nem is teszünk, legalább röhögjük ki õket, ez hamis zászlós átverés, egy színjáték, abból is a legszarabb színvonaltalan bábjáték

Zord Vazul • 12 órája
Belsõ árulás, vagy beépültek a soraikba.
3 • Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Hunorka Zord Vazul • 12 órája
Már rég és most elõvették õket.
4 • Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Panzerfaust Zord Vazul • 12 órája
A 12 közül 11 tekes. Õk voltak a nõi közösséget erõszakolók.
2 • Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Hunorka Panzerfaust • 11 órája
Nem, az egyik a nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozik, ketten pedig egy bújtatott cégen keresztül az alkotmányvédelmi hivatalnak ténykednek persze napi szinten jelentenek a moszadnak is
69#8 Szalonna
- 2016. november 16. 07:35:21
Imre, már a kuruc kommentelõk is aszongyák hogy semmi sem az aminek lácci

329#9 gutai zub
- 2016. november 16. 08:35:47
Ló fegyverrel vissza élés

Minden élõ lénynek,Isten, Természet, adta joga az önvédelem, az "élés" folytatása.

Az állatok világában millió példáját találjuk a különbözõ életet mentõ fegyvereknek, önvédelemnek.

Milyen rendszer az, ahol egy csoport pszichopata gengszter felruház fegyverekkel csoportokat (rendõrség, katonaság, adóhivatal, stb.) mig a többség fegyvertelenül, védtelen áldozat.
Ezt valamikor rabszolgaságnak nevezték.

Nem véletlenül találták ki, különösen 2001 szeptember 11 óta a terrorizmus elleni örökös áéháborúkat.

Az állig felfegyverzett korrupt államhatalom, és a védtelen reszketõ birkák özöne: terrorizmus maga.....
329#11 gutai zub
- 2016. november 16. 12:39:10
Megint köszönöm Kakas,

Ha nem vettük észre, hát vegyük!

A szovjet orosz rendszer egész ideje alatt, úgy és csak annyira támogatta az arab kibontakozást bárhol, hogy döntõ gyõzelem, átütõ változás sehol nem született.

Ma az oroszok, a nagy szovjetunió nélkül segítik az utolsó arabnak mondható érdekeltséget, Szíriát.
Bombáznak, bombáznak, a nagy "liberális" tiltakozás közepette, de minden bárminek nevezhetõ változás nélkül.
Európa el fog tûnni megérdemelten, a rá szabadított embertelen hordák nyomásában.

Mert itt nem az orosz érdek, vagy bármi más a "soros", hanem a soros a soros..........
238#12 bivaly
- 2016. november 16. 13:11:31
A Mózes 1-en ma délben szemrebbenés nélkül bemondták ezt a baromságot. Engem mérhetetlenül az dühít, hogy aki lõtt már AK-val, az mind tudja, hogy a lelõtt akárkinek csak olyan darált hús maradványai lettek volna, ha az AK közelrõl eltalálja. És mondják össze-vissza, többször is önellentmondásba keveredve ezt a trágya mesét. Nem érdekel sem Györkös, sem az MNA, engem csak az igazság érdekel.
A rendõrállam meg már régen be van vezetve kommentelõkéim, nem majd ! Nézhetitek közelrõl az ÁVO-t a tömegközlekedési eszközökön, elég régtõl ! Önkormányzati rendészet felirattal. És van köztük nõ is szép számmal, bár ránézésre csak másnemû hóhérsegéd, mint ami megszokott.
Igen Gutai !
Nézzük újra Aleppót, nézzük a görög utcai harcokat, mint az amerikai politika elleni tiltakozást, halljuk, hogy mit mond egy tüntetõ nõ, és mit ez a szárnyatlan bõregér !? Most nem tudom, hogy az M-1 en hülyék készítik a híradót, vagy titkosügynökök, mert nagyon gáz volt hallgatni a tüntetõt, utána meg Boxi Maxit, hogy Amerika mekkora barátja Görögországnak, és vállvetve mi a francért küzdenek, stb. Azt is a Mózes-1 mondta pár napja, hogy a Trump elleni tüntetéseket Soros elvtárs szítja, és finanszírozza !
Guitaikám, az "oszd meg és uralkodj"-nak most éppen az export változatát látjuk Szíriában, otthon kicsit lájtosabb, tudod minden szentnek maga felé hajlik a keze, meg úgy kifizetõdõbb is.

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 21. 00:14:15
Prezzo Pastiglie Cialis Buy Cialis Achat Cialis Pour Femme <a href=http://cialibuy.com>buy cialis</a> Zithromax One Time Dose
265 #2 Kelsata
- 2020. janur 27. 01:17:00
Kamagra Barcelona Cialis High Dose Of Amoxicillin <a href=http://buyciaonlinex.com>Buy Cialis</a> Viagra Maroc Prix

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.69 másodperc
8,064,691 egyedi látogató