Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 6

-> Online tagok: 1
JudyHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ez csak egy része, vagy teljes?

Hírek
Fény derült a magyar Soros-hálózat tagjaira

Zsidó-cigány hordát uszított, pénzelt...és nem csak õ, hanem a "magyar állam" is, mert korábban orbánt is õ stafirungolta ki, ahogy a fidszes zsi csordát, mszp-t és persze még vona-zazri és a képletbe kerülhet. Pár nappal az amerikai elnökválasztás elõtt váratlanul közzétette 2015-ös magyarországi támogatottjainak listáját a Soros György alapította Open Society Foundations (OSF), azaz Nyílt Társadalom Alapítványok - írta meg a Magyar Idõk.

Az eddig inkább rejtõzködõ szervezet nyilvántartásából kiderül, hogy az idõs agitátornak jóval nagyobb a magyarországi befolyása, mint azt kritikusai gondolták, ugyanis
összesen hatvanöt civil szervezetet, egyesületet, alapítványt támogatott az elmúlt esztendõben több mint négymillió dollár, azaz egymilliárd forint feletti értékben.

A lap beszámolója szerint érdekes módon az emberi jogokkal, a demokratikus gyakorlattal, a korrupcióval foglalkozó szervezetek nagyságrenddel több dotációban részesültek, mint például a cigányügyek vagy az oktatás terén mûködõ társaságok. Az OSF a most megjelent összegzésében nyomatékosan hálózatnak nevezi magát, amely a világ több mint száz országában több száz csoporton keresztül küzd az úgynevezett „nyílt társadalom” eszményéért.
A 2015-re datált támogatások alapján lássuk, melyek ezek:

A Korai gyermekkor és oktatás címen az alábbi tagok összesen 278 035 dollár, azaz 80 millió forintnyi támogatásban részesültek:

Uccu Roma Informális Oktatási Alapítvány,
a Zöld Pók alapítvány,
a Kompánia Alapítvány,
a Partners Hungary Alapítvány,
az Igazgyöngy Alapítvány,
a Közép-európai Egyetem,
a Te IS Alapítvány,
a Miradouro Kft.,
a NIOK Alapítvány,
a Szama da Noj – Vigyázz Reánk Egyesület,
az Élménylelõ Ifjúsági Egyesület,
a Pressley Ridge Magyarország Alapítvány,
a Liget Mûhely Alapítvány
és végül a Centrópia Alapítvány

Az Egyenlõség és antidiszkrimináció címszó alatt az alábbiak pedig összesen 643 915 dollár, azaz 186,7 millió forint támogatásban részesültek:

Másság alapítvány,
a Romédia Alapítvány,
az Európai Roma Jogvédõ Központ,
az Esélyt a Hátrányos Helyzetû Gyerekeknek Alapítvány,
az Autonómia Alapítvány,
a Partners Hungary Alapítvány,
a PATENT Egyesület
és a Közép-európai Egyetem.

Fotó: MTI Fotóbank

Mindezek az összegek azonban jelentõs mértékben eltörpülnek az emberi jogokkal, a demokratikus gyakorlattal és a korrupcióval foglalkozó szervezeteknek nyújtott támogatások mellett. Ugyanis az Emberi jogi mozgalmak és intézmények címszó alatt szereplõ, nyíltan politikai befolyást gyakorló tagok összesen 1,5 millió dollárral, közel 441 millió forinttal lettek gazdagabbak, hála Soros Györgynek:

Civil Rádiózásért Alapítvány,
a Magyar Szegénységellenes Alapítvány,
a Marom Klub Egyesület,
a Magyar Helsinki Bizottság,
a Roma Polgárjogi Mozgalom B.-A.-Z. Megyei Szervezete,
az Olaszliszka Roma Közhasznú Egyesület,
a Civil Mûvek Közmûvelõdési Egyesület,
a Magyarországi Európa Társaság,
a Kfib.hu Közhasznú Nonprofit Kft.,
az Eötvös Károly Közpolitikai Nonprofit Közhasznú Kft.,
a Transparency International Magyarország Alapítvány,
az Akciókutatók a Fenntarthatóságért Egyesület,
az Életfa Segítõ Szolgálat Egyesület,
a Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület,
az Opera Közhasznú Kulturális Egyesület,
az Új Tér Alapítvány,
a Szivárvány Misszió Alapítvány,
a Társaság a Szabadságjogokért Egyesület (TASZ),
a Tilos Kulturális Alapítvány,
a Történelemtanárok Egylete,
a Menedék Migránsokat Segítõ Egyesület,
a Policy Solutions Politikai Elemzõ Kft.,
a Nyitott Európáért Egyesület,
a NIOK Alapítvány,
és a Mérték Médiaelemzõ Mûhely Közhasznú Nonprofit Kft.

Fotó: MTI Fotóbank

Továbbá demokratikus gyakorlat címen mintegy 1,1 millió dollárt, közel 320 millió forintot kapott a

a Közép-európai Egyetem,
a Társaság a Szabadságjogokért Egyesület (TASZ),
a Political Capital Kft.,
a Verzió Film Alapítvány,
az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ Egyesület,
illetve a Budapest Szakpolitikai Elemzõ Intézet Kft.

Információs és digitális jogok címen 463 388 dollárt, azaz 134,3 millió forintot kapott többek között a

K-Monitor Közhasznú Egyesület,
a Független Újságírók Alapítványa,
és az Atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft.

Érdemes megjegyezni, hogy az Igazságügyi reform és a jogállamiság címen a Magyar Helsinki Bizottságnak újabb 105 ezer dollárt, 30,4 millió forintot kapott.
Ennek fényében megállapítható, hogy a hatvanöt támogatott szervezet közül több kategóriában is szerepelnek, azaz kiemelt szereppel és a legtöbb támogatással bírnak azok a szervezetek, amelyek nyíltan politikai nyomásgyakorlással és érdekérvényesítéssel foglalkoznak. Név szerint a Magyar Helsinki Bizottság, az Eötvös Károly Közpolitikai Nonprofit Közhasznú Kft., a Transparency International Magyarország Alapítvány, a Társaság a Szabadságjogokért Egyesület, és a Political Capital is.
Link

4#1 Posta Imre
- 2016. november 19. 18:18:22
Levették a pályáról az RTL Klub nagy politikacsinálóját

Csütörtökön a luxemburgi központú RTL Group bejelentette, hogy hét év után távozik a cégcsoport kötelékébõl az ázsiai és közép-európai régióért felelõs, magyar származású Andreas Rudas, aki a Magyar RTL Televízió Zrt. elnöke és a német médiamulti üzletfejlesztésért felelõs alelnöke is volt. Rudas felügyelte a magyar- és a horvátországi RTL-operációt, és õ egyengette a csatorna politikai kapcsolatait Magyarországon. Utódja eddigi munkatársa, a 46 éves Andreas Fischer lesz.

Rudas lelépése mögött elsõsorban üzleti okok lehetnek, de talán attól sem független a váltás, hogy belekeveredett a Népszabadság bezárása körüli kavarásba is. Távozásával valószínûleg Vidus Gabriella vezérigazgató és az RTL jelenlegi vezetése lesz kénytelen asztalhoz ülni Rogán Antallal és köreivel, amikor úgy hozza a szükség. http://444.hu/201...csinalojat
3#2 Enid
- 2016. november 19. 21:59:43
Mi-csodaaa???! Olaszliszka Roma Közhasznú Egyesület???
Csak nem ennek alapitasa okan kellett egy Szogi Lajost legyilkolni?

Itt az idõ, hogy végre saját magunk döntsünk a jövõnkrõl!

Ahhoz, hogy tervezhessük a jövõt, ismernünk kell a múltunkat, és a jelenlegi helyzetünket.

Írásaim célja, hogy meg tudjuk különböztetni a számunkra hasznos, elõrevivõ gondolatokat, tetteket, és az ellenünk fellépõ háttérhatalom módszereit.
Ezekbõl levonva a tanulságot, megoldást találjunk a magyar nép felszabadításának módjára.


Történelem, második rész

Tehát volt egy nép, mely évszázadokig ellent tudott állni a rómaiak hódításának, és egy kedvezõ történelmi helyzetben meg is tudta semmisíteni õket. Nevezték õket sakának, szittyának, szkítának, késõbb hunoknak.

Atilla Nagykirály és a rómaiak között sok írásbeli szerzõdés szövege fennmaradt.

aki

Atilla címei:

-hunok, médek, dánok királya
-Bendegúz fia, a nagy Nimród unokája.

Atillának volt több felesége is, sok gyermeke. A legidõsebb fiú egy “német” anyától, Krimhildától született, Aladár, vagy Alarik volt a neve. A legkisebb fiát Csabának, vagy Kabának hívták, õ (az akkori) bizánci császár lányának volt a fia. Atilla halála után e két fiú vezette a trónutódlásért harcoló feleket. Csaba vereséget szenvedett, tízezer hozzá hû katonával együtt elhagyta a Kárpát-medencét, és anyai nagyapjához (a bizánci császárhoz) költözött. Ott a császárt segítették, majd 10 év múlva (a császár halála után) elindultak a mai Kína területére, a Tharim-medencébe. Ott még életben találta atyai nagyapját, Bendegúzt. Ekkor elhatározzák, hogy átköltöznek a Kárpát-medencébe. Elindul a szervezés majd Ed, Elõd, Ügyek, Álmos és Árpád vezérek alatt visszatérnek Atilla örökösei.

Atilla Nagykirály halála és a király leszármazottai (Árpád vezér) visszatérése között hozzávetõlegesen 150 év telik el.

Mindeközben Alarik (mint gyõztes hadvezér) magához veszi Atilla kincseit, és központját a mai Németországba teszi át. Megkoronáztatja magát Atilla Koronájával, a mai Szent Koronával. Õ lesz Nagy Károly, ( a Karoling dinasztia elindítója), de elmegy Bizáncba is megkeresztelkedni, ott a Nagy Konstantin nevet kapja. Innét kezdõdik az erõszakos nyugat-európai hittérítés, a Kárpát-medencében pedig az úgynevezett avar korszak. Nagy Károlyt egy sziklasírba temetik a Szent Koronával együtt.

Így Árpád vezér utódai is “csak” vezérek és fejedelmek. Zolta, Fajsz, Taksony, Géza, újabb 150 év telik el a Szent Korona keresésével, amit Nyugat-Európa a “Kalandozások Koraként” emleget.

Elérkeztünk a magyar királyok korához, mely I. Istvánnal indul újra, és tart egészen III. Andrásig. Az ország KATONAILAG FÜGGETLEN NAGYHATALOM, LEGYÕZHETETLEN LOVASÍJÁSZ HADSEREGGEL. A magyar királynak invesztitúra joga van (a mai napig). Azt jelenti, hogy a király saját maga nevezheti ki az ország fõpapjait a római pápától függetlenül!

(IV. Henrik császár is szeretett volna invesztitúra jogot, de Canossa-járás lett belõle…)

Minden korabeli dokumentum úgy írja le a Magyar Királyságot, mint egy nagyon gazdag, virágzó országot. Ne felejtsük el, Magyarországon nem voltak egész országrészeket kiirtó pestis, himlõ, kolera járványok, éhínség. Egészen 1526.-ig idegen ország csapatai nem tudtak tartósan elfoglalni egy falut sem. Nem volt inkvizíció. Mátyás király halála, 1490 április 21 után indult el az ország állapota azon a bizonyos lejtõn, és ez tart mind a mai napig.
Tehát hazugság, történelemhamisítás “ezredévnyi szenvedésrõl” beszélni. Az viszont TÉNY, hogy 1526, azaz 490 éve MAGYARORSZÁG FOLYAMATOSAN IDEGEN KATONAI MEGSZÁLLÁS ALATT VAN.


Így az azóta történt jogi változások, országgyûlési határozatok, királyi rendeletek, alkotmányok, stb mind-mind ÉRVÉNYTELENEK! A magyar jog és a római alapú jogrendszerek alapján is! Mindezeket a megszálló hatalmak hozták a Magyar Királyság állampolgárai ellen.

A következõ részben elindulunk a megoldás lehetõségei felé.

Kontroll

Fergeteg11 szerint:
2016-11-18 - 17:06
Most már tényleg kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége. Inkább ez, mint a Harry Potter.
Válasz
Már Tamás szerint:
2016-11-18 - 18:42
Hogy mi lesz a történet vége, azt -sajnos- majd Jeruzsálemben fogják eldönteni…
De az tény, hogy “Kontroll” nem egészen a Mária Teréziai elveken nyugvó módon tárgyalja a magyarság történetét, történelmét. Nyilván idõ és hely hiányában lólépésekkel tud csak elõre haladni, azonban úgy vélem az általa elénk tárt történelmünk új (vagy inkább csak nyílt) megközelítésének érdemes utána olvasni. Szerencsére található belõlük már sok igen színvonalas mû.
Mindenesetre, több figyelmet érdemelnek írásai, mint az általad említett “Harry Potter” féle silányságok.
Válasz
Galagonya szerint:
2016-11-18 - 20:38
Jó vonalat célzott meg az írás, hiszen Mária TeréziA és jogutódja Magyar Tudományos Akadémia az történelmi igazság elferdítésével megmérgezték a mai magyarságot. Minél több magyarnak fel kell nyitni a szemét, hogy megismerjék büszke múltunkat. ,,Akinek nincs múltja annak jövõje sincs”
A magyar közéletbõl el kellett volna távolítani és nemzetgyalázásért elítélni azokat, akik szerint csak barbárok vagyunk és végigraboltuk a kontinenst. Nem itt tartanánk. A libsi csürhe ennek a népnek a rákfenéje.
Válasz
Emeric szerint:
2016-11-18 - 22:02
Te mi bajod van a kontinens végigrablásával? Szerintem remek dolog volt az.

Mondjuk meghódítani remekebb dolog lett volna, de kinek a pap, kinek a paplan.
Válasz
egy paraszt szerint:
2016-11-20 - 11:12
Bárcsak igazad lenne, akkor most lehetne esetleg akkora gazdasági központi erõsség Magyarország, mint némely nyugati volt gyarmattartó demokrácia, és nem egy egyre gyengülõ, zsugorodó államocska lennénk.

Az még véletlenül sem ötlött fel az efféle emberkékben, hogy a rablás a megrabolt civil lakosság alapos megritkításával, gazdaság rövidtávú leépülésével jár együtt és valahogy nem a magyarok idõszakára volt ez jellemzõ.
Másrészt rabolni elég nehéz 1500 kilométerrõl, mert az elvileg töméntelen társzekerek biztosítása fél Európán át eléggé kétséges lenne és irdatlan logisztikai-utánpótlási vonalat igényel!
pedellus szerint:
2016-11-18 - 18:34
Fergeteg11 szerint: 2016-11-17 – 23:18-hoz:

Sajnos a világ így mûködik, hogy jelenlegi identitásunkat hajlamosak vagyunk áthelyezni a múltba! Ez nem csak a magyarokkal van így, hanem az izraelitákkal is! Azonban ezzel most nem kívánok foglalkozni, csupán a magyarsággal. Tény, hogy a magyar név – történelmi léptékkel – nem túl rég jelent meg. Nem a semmibõl tûnt elõ, hun és szkíta volt a történelemben megelõzõ nevük és ezt a világ így tudta még a XIX. században is! De mindkét népet, népnevet kezdték elvitatni tõlünk. Pedig a magus, magiszter és még ki tudja mely ‘mag’ kezdetû nevek máig való fennmaradása szintén a magyarság, a királyi szkíták népének nyomait jelzi az egyetemes kultúrában. Tény, hogy a királyi szkíták népe tanító nép volt! Errõl Grandpierre Atilla írt bõvebben. A magyarság a kõkorszak utáni technológiai forradalom – melynek bölcsõje a Kárpát-medence volt – vívmányait kisebb, fõleg nõkbõl álló csoportok kiküldésével terjesztette a környezõ népek közt! Európa ókorát Mesterházi Zsolt tanulmányában A Magyar Ókornak nevezi. Hogy nem légvárakat épít, arra csak Timaru Kast Sándort hívnám tanúnak, aki a magyar-kelta kapcsolatok felismerésében talált gyógyírt honvágyára. De hivatkozhatnék Petõfi Sándorra is, aki János vitézt a francia király udvarába szinte haza viszi vándorútján. Ma már csak az alternatív történészek tudnak a francia nép trójai eredetû államszervezõ vezetõirõl. Vagy utalhatnék Arany Jánosra, aki szótárból fordította Shakespeare-t, és Varga Csabára aki az angol és a magyar nyelv közt több mint 1200 egyezést talált, aki az ógörög nyelvet a mai csángó nyelvvel hozta rokonságba. Vagy Borbola Jánosra, aki az egyiptomi hieroglifákat magyarul olvassa. De ott vannak az egyiptomi magarábok, akiknek a származásáról szintén egy hivatalosított blöff kering. Vagy Vámos-Tóth Bátor Tamana kutatásának eredményeire, mellyel Kárpát-azonos nevek garmadáját fedezte fel a világ számos pontján. Vagy ott van az Arvisura, mely minden szennyezés ellenére egy 6500 éves múlt, sugalmazott, írásos emlékeit tartalmazza. És ott már magyarnak nevezik azokat az embereket akik az egyistenhit követõi. Akkor ne lehetne jogalapunk a magyar identitás idõbeli visszavetítésére? Ha ezt a jogunkat kétségbe vonják, akkor azt az Arvisura hiteltelenségével, a magus, magiszter és hasonló mag kezdetû névadások figyelmen kívül hagyásával tehetik meg!

Az is tény, hogy a magyarság történelmi nyomai a Föld számos pontján megtalálhatók, szétszóródott egyedei közül számosan a helyi népek kultúrhõsei, de mindenképpen a helyi társadalom elõmozdító, hasznos tagjai voltak és ma is azok! Tehát a magyarság a népek tanítója szerepét a kényszerû szétszórattatásban is megõrizte! Ha pedig ez így van – számos honfitársunk szerint is, akkor legalább a történelmünket ne hazudják el elõlünk!
——————
“Megkoronáztatja magát Atilla Koronájával, a mai Szent Koronával.”

– Egészen Mátyás király Corvinái-ig nyitott, liliomos koronákat ábrázolnak a pénzeken és krónikákban!

“Árpád vezér utódai is “csak” vezérek és fejedelmek.”

– Ezt õk is így gondolták? Vagy csak utólagos okoskodás?

“150 év telik el a Szent Korona keresésével, amit Nyugat-Európa a “Kalandozások Koraként” emleget.”

– Fehér Mátyás Jenõ szerint az elrabolt avar kincseket vették vissza. Koronára leszûkíteni a célt, túlzott egyszerûsítés! Más megközelítésben az egyes tartományok lojalitásának vizsgálata is cél lehetett. (Tekintettel a hun származású vezetõkre!)

“Mátyás király halála, 1490 április 21 után indult el az ország állapota azon a bizonyos lejtõn, és ez tart mind a mai napig.”

– Azonban ami elõtte volt, az sem egy ‘szárnyalás’ volt! Tény, talpon maradt a nemzet! De megosztottsága, mely máig tart, Koppány halálával kezdõdött!
Válasz
Fergeteg11 szerint:
2016-11-19 - 11:46
Köszönöm, hogy megtisztelt a válaszával, kedves pedellus.
“Sajnos a világ így mûködik, hogy jelenlegi identitásunkat hajlamosak vagyunk áthelyezni a múltba! Ez nem csak a magyarokkal van így, hanem az izraelitákkal is!”
Ezzel teljesen egyetértek, ugyanolyan hibás. Ami a szkíta-hun-magyar rokonságot illeti, ez egyelõre “csak” a kultúrák és az életmód közös elemeiben ragadható meg, ami teljesen természetes volt a sztyeppén. Egy dolog ez, egy másik a nyelv, a harmadik pedig a genetika. Ezek nem mindig járnak kéz a kézben egymással, és ebbõl adódik aztán a legtöbb félreértés. Az említett mûvek sajnos tudtommal nem állták ki a tudományos közösség próbáját, azért szorultak ebbõl a szempontból a perifériára, nem összeesküvés miatt. Ettõl függetlenül népszerûségük – gondolom, mert tapasztalom – töretlen. Pl. az Arvisurák, amit Ön nálam sokkal jobban ismerhet, egy bevallottan sugalmazott “tudás”. Vagyis Ön, én vagy bárki írhatta volna, nem ellenõrizhetõ, a gyakorlatban a fantázia kategóriája (mai elképzelések visszavetítése a régmúltba) éppúgy, mint – véleményem szerint – ez a sorozat.
Válasz
egy paraszt szerint:
2016-11-20 - 11:00
Sajnos a hivatalos verzió szerint igaza van!
De csak a hivatalos szerint, amit mindig a gyõzõk és túlélõk írnak!

Ha most az “ellopott középkor ” témakörben bármi kétely is felmerül bennünk, akkor hogy állunk a hitelességgel, az igazsággal? Önelégülten nézhetünk a történelem tükrébe?

Mi van, ha az identitáson kívül, valójában az igazságot próbálják visszafejteni egyesek?
Önös célok nélkül, jobban mondva annak a múltbeli aranykornak a keresésében, amit az emberiség mai “áldásos”produktuma elleni ellensúlyként képzelnek el?

Vessünk gátat ennek a próbálkozásnak a “feltárt hagyomány tudományossága és az általánosan ismert-elfogadott ” jelzõi álság álcája miatt?
Véletlenül ez nem több, mint önbecsapás, bizonyos érdekek okán?

Kultúra, nyelv, genetika.
Igen lehetnek különbözõ elemek, de akár rokon is!
Ismert magyar szólás: “Nyelvében él a nemzet!”
A nemzet eleve determinált, mert míg a kultúrnépek csak próbálgatják definiálni a fogalmat (egymástól eltérõ definícióval), a magyar nyelv meghatározza: ” egy õs nemzet (t)”

Ami részben választ ad a genetikára is, mert a mai modern genetikai kutatásokat megint csak nemigen akaródzik támogatni!
És azt a kevés eredményt sem akarják velünk megosztani! Nagyon sokan meglepõdnének, ha…..!

Az, hogy a mai ember se kellõ érdeklõdés hiányában, se érdekráhatások miatt nem érdekelt a régmúlt iránt és teljes mellbedobással zajlik annak meghamisítása, attól még megtörtént és létezõ !
Talán az is megérne egy misét , hogy miért folyik világszerte oly kétségbeesett titkolódzás a múlt megismerése ellen?!

Ja, pl. felesleges stadionokra van rengeteg pénz, de kutatásokra a keleti kultúrákban, ideértve a török, örmény levéltárakat is már nem jut?
Válasz
Kovács szerint:
2016-11-18 - 18:40
Nem rosszindulatból kérdezem, de Kontrol vagy Kohn-troll ?
Amúgy elõbb vagy utóbb úgyis kiderül 🙂

Az ezeréves szenvedés realitás és nem történelem hamisítás.
A nemzet bukása éppen hogy Vajk-Istvánnal kezdõdött , vagy még elõbb. Mindenesetre õ hazánk elsõ árulója és népellenes diktátora.
Nézzük csak a liberális Wiki mit is ír errõl :

” Koppány mellé sorakoztak fel a régi rend és a törzsi szabadság hívei, akikben az ellenállást az is fokozhatta, hogy István körül nagy számban csoportosultak idegen nemzetiségûek, fõleg németek.István hadait német hadvezérek, mint például Hont (Hunt), Paznan (Pazman), Vencellin, Orci irányították. A sereg magyar fegyveresekbõl és a feleségével, Gizellával az országba érkezõ német lovagokból és azok kíséretébõl felállított a korban modernnek számító nehézlovas elithaderõbõl állt. … István megverte a Koppány elavultnak számított könnyûlovas seregét, a csatában Koppány is életét vesztette, Vencellin ölte meg.[megj 2] István Koppány testét felnégyeltette, és testrészeit hónapokig kifüggesztve tartották az ország négy várának kapuja felett – Gyõr, Esztergom, Veszprém és Gyulafehérvár[14] – jelezve, hogy mi vár az királlyal ellenszegülõkre, utóbbi városban kifejezetten az erdélyi gyula figyelmeztetésére. Ezzel István õsi emberi és magyar törvényt szegett meg, amely szerint a halottakat el kell temetni. Ez a tette azonban elrettentésre szolgált, kegyetlen bánásmóddal fenyegetve azokat, akik nem engedelmeskednek a királyi hatalomnak. ”
Ekkor roppant meg a magyarság, ekkortól rágja a magyar szellemet a judeo-kereszténység. De jure nem voltunk német gyarmat, csak de fakto. Gazdaságilag még relatíve önállóak voltunk, de szellemileg már heréltek.

No mi is a kiút szerinted ?

Még magasról nézvést
Megvolna az ország,
Werbõczi-utódok
Foldozzák, toldozzák.
A Föld nem tud futni,
Csak a Földnek népe
S ezer Kinizsi sem
Térülhet elébe.

Nagy az idegen Föld,
Sokasul az útja,
Tegnap csatatér volt
S ma puszta a Puszta:
Éhes magyaroknak
Nem futja a kedvük,
Míg az igazukat
Tán kiverekedjük.
Válasz
Kodzsek szerint:
2016-11-18 - 19:45
Verböczi könyvében írva vagyon a magyarság szkita eredete. Más: az Árpád féle bevonulást 9 megmaradt írás teszi történész szemmel vizsgálhatónak. Ezekben említés sincs avar törzsekrõl, egyetlen szó sem Nagy Károlyról, mint akinek befolyása van a területre.
Válasz
Emeric szerint:
2016-11-18 - 22:13
Te, nem a Nagy Károlynak mondta az edzõje hogy “üsd meg, vagy különben megbaszhatjuk mindenki kurvaanyját!” ?

Amennyire én tudom a második eshetõség jött be
Válasz
.... szerint:
2016-11-18 - 22:56
Valóban az eredeti Verböczi törvénykönyvben van egy ilyen kitétel – meghatározás. A másolatokból kihagyták. Csináltak egy enciklopédiát, amiben szerepelt a Habsburgok eredete, hogy a Római Trebune negyedbõl (zsidó negyed) származnak bankár családból a Habsburg fivérek akik Tirolon át Bécsbe mentek. 200 év múlva már az uralkodó volt az utód. Egy nagybátyjuk pápa is lett. A Lexikont összeszedették és bezúzatták, persze pár példány megúszta.
Válasz
Fergeteg11 szerint:
2016-11-19 - 11:48
Ideje frissítened az összeesküvés-elméletek adatbázisát! Most egy korábbi hozzászólásomat teszem be.
Eredete egy Ferdinand Gregorovius nevû porosz történész Róma városának története a középkorban c. munkájához köthetõ, ahol a szerzõ az egyik fejezetben megjegyzi, hogy AZT MONDJÁK, hogy mind a Frangipánok, mind a Pierleonék az Anciusok leszármazottai (ez az “azt mondják” vagy “úgy hírlik” egy történész tollából általában nem szerencsés, de minél régebbre megyünk vissza, annál gyakoribb), valamint, hogy egy bizonyos Pierleone Massimonak, AVENTINUS GRÓFJÁNAK két testvére Germániába ment, és ott megalapították a Habsburg-házat. Kb. ennyi a “bizonyíték”, és semmi biztos hivatkozás, csak szóbeszéd. Itt ellenõrizhetõ Pierleone Massimo nevére keresve:
https://archive.org/stream/p2historyofcityo04greguoft/p2historyofcityo04greguoft_djvu.txt
Aventinus grófját sehol sem találni, ilyen aligha volt az itáliai nemességben. A Pierleonékat alapító zsidó, Leo de Benedicto Christiano, vagy csak Benedictus Christianus, a 11. században élt. A legkorábbi Habsburg-õs, egy bizonyos Radbot pedig még a 10. században született, és meghalt a tizenegyedik század elsõ felében.
Válasz
Fergeteg11 szerint:
2016-11-19 - 11:52
Érteni vélem a sorozat mögött meghúzódó valódi “leckét”, kedves Admin. Ez félelmetes, úgy értem, ami felhalmozódott a magát nemzetinek valló oldalon. Mit lehet ezzel kezdeni? Ez nagyon komoly kérdés lehet, mert az alapok is hiányoznak. Ha pedig azok nincsenek, az egész egy széthúzó massza marad, “guruk” köré csoportosulva.
Ha olyan ember lennék, aki a patrióta érzelmeket gyengíteni akarná, és “európai” alapon szeretném látni ezt az országot (mint egy jövendõ közigazgatási egység), biztosan támogatnám/hagynám mûködni a különféle “gurukat”, hadd verjenek szét mindent az egymással akár késre menõ fanatikusaikkal.

Admin:

Nehéz ügy ez!-és ezt õszintén gondolom. Most tán csak ennyit.
Válasz
Balázs szerint:
2016-11-20 - 00:14
Én több igazságot vélek felfedezni Kontrol és “paraszt” eszmefutatásaiban, mint a finn-ugor verzióban.
A történelem könyveket a gyõztesek irják.
Válasz
.... szerint:
2016-11-20 - 14:34
Régi zsidó trükk, hogy párhuzamos elméleteket gyártanak, mely szinte végig koholt alapú, fejbõl nem ugrik be a habsburgok olasz eredeti neve, de a bankár familiák közt meg lehet keresni, más csak azért is mert a két fiú nagybátyja Pápa is lett.
Amit Te teszel az a hamis szekér tologatása. Olyan mint orbán cigányozása holott zsidó, vagy a Finn-ugor elmélet terjesztése (pl. errõl maguk a Finnek tudományos génvizsgálódás után jelentették ki, hogy semmi közük a magyarokhoz), vagy az Usa – Orosz ellentét, pedig egyet akarnak, stb. Ez az amerikai nagymester, Albert Pike egyik elterelõ koncepciója, amit az olasz nagymesternek meg is írt levélben.
Semmi nem az, aminek látszik.
Válasz
Fergeteg11 szerint:
2016-11-20 - 14:48
Lassan lépek, mert dolgom van, de búcsúzóul még reagálnék.
Nem kell találgatnod, a Habsburgokhoz társított név ott van a hozzászólásomban. Orbánról: engem különösebben nem érdekel a származása, annál inkább a személyisége és a tettei (bár lehetnek összefüggések). A vele kapcsolatos pletykákról annyit, hogy vagy igazak, vagy nem, mindkét “kedvenc” csoportból lehetne hozni példákat a névre. Vajda, Páva, Vezér – ennyi talán még belefér egy nem túl szimpatikus közéleti személyiség által eltûrhetõ dolgok közé. Egyik sem specifikus. Társítson hozzájuk mindenki azt, amit akar! Ha te zsidózni akarod, tedd!
Az elméletrõl: azt sem tudod, mi ellen izgatsz. Kicsit olvass vissza: nyelv és gének nem mindig járnak kéz a kézben. Ha te elmész Londonba dolgozni, és ott megtanulsz szinte tökéletesen angolul, a génjeidben még nem válsz tõsgyökeres brit emberré.

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 22. 15:51:53
Viagra Durar Mas buy cialis online Cialis 5mg Cp <a href=http://cialibuy.com>Cialis</a> Cephalexin And Tendons

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.29 másodperc
6,927,519 egyedi látogató