Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 2
MichaelMoB, CharlesHoife

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szabadkőműves vagy illumináti

Hírek


Az első millió története?

Tagadják, hogy Soros náci kollaboráns lett volna

A Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványok szerkesztőségünkbe eljuttatott közleménye szerint az amerikai milliárdos nem volt náci kollaboráns, habár egy korábbi interjújában megerősítette, hogy részt vett a budapesti zsidóság vagyonelkobzásában.


Érdemes felidézni az 1944-es esztendőt, Soros György akkor 14 éves volt, Magyarország pedig a német megszállás alá került. Ebben az időben az ő gazdag, jó kapcsolatokkal rendelkező, budapesti ügyvéd édesapja hamis papírokkal látta el fiát, majd átköltöztette egy keresztény férfihoz, hogy ott annak keresztfiaként lakjon.

Soros György pedig ezt követően segített a szállásadójának munkájában is, ami a zsidó vagyonok elkobzásában való részvételt jelentette, miközben magyarországi zsidó polgárok százezreit eljárás alá vonták, vagy éppen Németországba deportálták.

Amikor arról faggatták Sorost, hogy nem volt-e nehéz ezt pszichésen elviselnie, illetve hogy később érzett-e megbánást azért, mert zsidó honfitársainak a vagyonelkobzásában részt vett, Soros egyértelmű nemmel válaszolt. Majd hozzátette, hogy ő ezzel pont úgy volt, mint ma a piacokkal, azaz: “ha nem ő, akkor más tette volna meg, tehát semmi értelme nem lett volna annak, hogy ne tegyem meg.“

A Nyílt Társadalom Alapítványok szerint a héten félrevezető és sértő állítások jelentek meg egyes magyar sajtótermékekben Soros György és családja múltjával kapcsolatban. A közlemény szerint Soros György 13 éves gyermek volt, amikor Magyarország náci megszállása idején a Földművelésügyi Minisztérium egy tisztviselője elbújtatta.

A Soros által létrehozott alapítvány megjegyzi, hogy: “Korábban Soros édesapja segített a tisztviselő zsidó feleségének elrejtőzni, cserébe pedig a tisztviselő beleegyezett, hogy a fiatal Sorost az ő keresztfiaként, keresztényként tüntessék fel. Soros így volt képes túlélni az ország náci megszállását. Egy alkalommal a tisztviselő egy, az ország elhagyására kényszerült zsidó család vagyonát leltárazta. Hogy ne hagyja magára Budapesten a rábízott gyermeket, inkább magával vitte őt is. Ezt a tényt Soros nácikkal való együttműködéseként értelmezni hamis, rosszindulatú és mélységesen félrevezető.”

Amerikai portálokon egyre többször hivatkoznak náci kollaboránsként Soros Györgyre a 21ST CENTURY WIRE nevű amerikai online lap által közzétett CBS interjúra hivatkozva

Istvan szerint:
2016-11-24 - 15:17
Az új világtudat mai,Benjamin Fulford által jegyzett fő cikke szerint az “egész életében bűnöző Soros Györgyöt már kiiktatták!Mármint a háttérhatalom elleni harc keretén belül!Aztán azt is írja,hogy már Magyarország is megszabadult a kazár uralom alól!
Hát,ez utóbbit nem nagyon vettem észre,mert ,szerintem az Orbán_Lázár-Tonyó-Áder-Kövár kazár hatalom még mindíg ontja a hülyeségeit,nagyn is valós,de negatív eredménnyel,úgy,hogy azért arra,hogy megszabadulunk tőlük,arra még várni kell!
Azért éárdemes elolvasni a cikket!
Ha másért nem,akkor azért,hogy legyen miben kételkednünk!!!
“lacii”,mi a véleményed?!
Válasz
Szaszi szerint:
2016-11-24 - 16:08
Nem lenne egyedi eset
http://kitalaltujkor.blogspot.hu/2014/02/add-hogy-gojok-kezebe-keruljunk-csak-ne.html
Klapka is bevallott valamennyit,Wallenberg is szóba került,miért pont nálunk ne.
Hát nem?Hát de.
Válasz
Kovács szerint:
2016-11-24 - 16:29
Fulfordnak jó a fantáziája, de semmi más. Egyetlen konkrét leellenőrizhető jóslata sem vált be.
A kazártalanítás ugyan egy trend, de amiről ő beszél, az ún. kazár maffia eltávolításáról, nos ez csak elterelő hadművelet, a sakkban ezt tisztáldozatnak hívják.
A zsidó eszmerendszer marad, hiszen az nem pár kirakatban lévő figurán alapszik ( Soros, Rothschildok, “vérvonal”, ….. ), mert ez a kazároknak is csak legfeljebb 1 %-a, hanem a többi zsidón alapszik. De ez még legfeljebb még mindig csak pár millió ember jelent, a filoszemiták, a zsidócsahosok számossága ennél sokkal nagyobb, de a legszélesebb alapja a szemita rendszernek az a milliárdos nagyságrendű tömeg, aki a mammont szolgálja, aki ilyen vagy olyan szinten csak a pénzt, az anyagiakat hajszolja, akinek életcélja a materiális javak megszerzése ( vagy bármilyen testi élvezetek megszerzése, legyen az a katolikus egyház vezetőinek anyagiassága, a tanaiknak maximálisan materialista jellege a testben való feltámadásról és a nélkülözésmentes és boldog örök életről) és akiknek világmegváltó eszméik csak odáig terjednek, hogy a harácsot, a profitot, vagy csak egyszerűen ami a másiknak van, azt attól el kell venni és másoknak odaadni. Ugye kommunisták és elvtársaik ?
Válasz
Kovács szerint:
2016-11-24 - 22:16
Felhívnám a figyelmet az Echo tv mai esti adására, ahol Bogár László EGY mondatban megfogalmazta, hogy mi a megoldás ( iránya) a világ problémáira.
Ha ezt Kontroll nem tette meg, nem is tehette meg, mert amiről hablatyolt, az nem azok az ismeretek voltak, amiből a megoldás egyáltalán kiindulhat. De hát valamiért elnémult 🙂
Bogár diagnózisa csak annyiban felszínes, hogy nem az utóbbi 600 év a problémás ( de azért ez toronymagasan jobb diagnózis, mint a Balrad emlegette utóbbi 26 év ), hanem minimum az utóbbi 6000 év. De minőségileg a látlelet és a gyógymód helyes !
Válasz
V.kutya szerint:
2016-11-25 - 06:34
A tachótévé egy náci propaganda tévé, egyúttal minősíti azt, aki ott beszél, és azt is, aki hallgatja.
Már évekkel ezelőtt megjósolt egy sor világvégét, dollár összeomlást, olajár robbanást, aranyrubel szárnyalást, és lett mindennek az ellenkezője.
Ha lehet ilyet állítani, többet hazudnak, mint az a bizonyos fősodratú.
Válasz
.... szerint:
2016-11-25 - 07:37
Nem láttam, ezért elmondhatnád itt is, hogy miről mit mondott.
Azért is érdekel, mert egy előadását hallgatva azt gondoltam, a hitelessége romlott, vagy lehet csak félt nyíltan beszélni.
Válasz
Kovács szerint:
2016-11-25 - 08:49
Hazánkban is a zsidó szellemiség az uralkodó szellemi és mentális minta. Bogár annyit mondhat, amennyit képes felismerni és amit ez a szellemiség eltűr tőle. Példa erre Szaniszló, aki túllépet egy határt a Zsidesz bírálatában.
Amit Bogár felismert, az az, hogy az anyagi értékek ( a carpe diem szemlélete) megöli az igazi szellemi értékeket és elpusztítja a szakralitást. Amit felismert, az az, hogy ennek a folyamatnak a megfordítása mentheti meg az emberiséget attól, hogy ne pusztítsa el saját civilizációját.
Amiben tévedett, az az, hogy Ő a Fuggerek színre lépésének idejét datálja a folyamat kezdetének.
Ám valójában nyilvánvaló, hogy a szakralitás már sok ezer éve megszűnt, egyáltalán nem voltak az árpádházi királyok sem szakrálisak ( a judeo-kereszténység eszmekörében nem is lehettek azok), Buddha már 2500 évvel ezelőtt sem találta meg a szakralitást és a magas szellemiség nyomait az akkori brahmana papoknál, csak a kiürült tartalmatlan rítusokat.
A szakralitás lecsökkenése és hiánya vezetett az aranykor bukásához, a káli júga kezdetét 6000 évvel ezelőttre tehetjük ( a szemiták feltűnése és teret nyerése, lásd a zsidó időszámítás kezdő évét, vagy ami ettől elválaszthatatlan, a bibliai világteremtés és a paradicsomból való kiűzetés mitológikus aktusának időpontját).
Le kell rögzíteni, hogy az új aranykor nem egyszerűen a materializmus bukása és a szakralitás visszatérte.
Az újabb aranykorban egy olyan magas szellemiség alakul ki, amely a szellemnek az anyag feletti teljes uralmán alapszik, a dialektikus materializmus kedvelőinek úgy is megfogalmazhatnám, hogy a tézis és antitézise szintézise következik be a szellemi hatalom megerősödésével.


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.29 másodperc
1,340,524 egyedi látogató