Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még 2000-év után sem látjátok a fától az erdõt?!

Hírek
A ruandai katolikus egyház elismerte felelõsségét a népirtásban
Egyház? Rohadt zsidó parazita banda! Kérdés van? Azért milyen jó, hogy a zsidó-cigány banda eltakarítása után elég lesz egy "bocsi"...oszt le van rendezve, pedig ez nem is faji kérdés, csak a bûnözõket, parazitákat kell likvidálni! Elsõ alkalommal kért elnézést, és ismerte el felelõsségét a mintegy 800 ezer ember életét kioltó, 1994-es ruandai vérengzésben az ország katolikus egyháza múlt vasárnap.

A tuszi és hutu népcsoport között kitört véres leszámolási hullámban fõleg tuszik és mérsékelt hutuk haltak meg a szélsõséges hutu milíciák és fegyvert fogott civilek keze által.

A civilek között sok pap is volt, akiket eddig a ruandai egyház úgy kezelt, mint akik „egyénileg”, „magánemberként” vettek részt a mészárlásban annak ellenére is, hogy az utóbbi években a ruandai kormány részérõl is erõsödött a szándék, hogy az egyház ismerje el a felelõsségét.

Sokan azért haltak meg, mert azt hitték, ha a templomokba húzódnak, nem gyilkolják meg õket, nem így történt.

„Bocsássanak meg nekünk a gyûlöletért, amelyet saját kollégáinkra is kiterjesztettünk csak azért, mert más népcsoportból valók. Nem mutattuk magunkat egy családnak, ehelyett megöltük egymást”

- fogalmaz a ruandai püspöki kar közleménye. Phillipe Rukamba püspök elmondta, a közleményt múlt hét vasárnapjára idõzítették, akkor jár a Ferenc pápa által meghirdetett Megbocsátás éve.

A ruandai tömegmészárlást kutató ruandai Tom Ndahir is üdvözölte az egyház állásfoglalását, mert arra számít, ezzel is erõsödik a ruandai nemzeti összetartás. Szerinte az is fontos, hogy az egyház belátta, nem tett semmit azért, hogy megakadályozza a vérengzést. (AllAfrica.com)
Link

#2 gutai zub
- 2016. november 26. 10:50:29
Tuszi Huti

Amikor a 20 ik század elejétõl álságosan kivonultak Afrikából a gyarmat tartó kalóz hatalmak, mint Anglia, Franciaország, Hollandia, Belgium, stb., saját érdekeik szerint húzták meg az új "országok"? határait.
Összekeverték mindenhol a tuszikat a hutikkal.

Ezt talán úgy lehet legkönnyebben elképzelni, mintha az Afrikában élõ, számtalan majomfajtát valakik rossz indulatúan össze vissza kevernék.
Természetesen ezek a majmok, mivel területi igényekkel élõ csordákban élnek, az össze keverés után állandóan írtanák egymást.

Tuszi felismerve a hutit, ugyacsak nekiesik a huti a tuszinak........

99#3 MORMOTA1968
- 2016. november 27. 05:54:41
Nem akarok megint károgni, mint egy vészmadár, de mi még elõtte állunk. Mert ugye örökkön örökké nem mehetnek így a dolgok, nálunk sem? Annak pedig mindig súlyos következményei szoktak lenni. És tele az ország óhéberekkel, akiknek eléggé ismert a történelme elõttünk. A brutális vérengzéseikrõl a történelemben. Most már fegyveres kiképzést is kaptak egyesek, nekik szabad, nekünk nem! És ott vannak a kazár félkatonai szervezetek, Tett és Védelem Alapítvány és stb...Meg lesz, mert meg kell lennie a mi Ruandánknak is!

A magyar kormány 'jó keresztényt' akar nevelni a diákokból
KultúraMonnya a tetvedék zsidaja! "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér" lézer 2011. Lázár János azt mondta, mindent ennek rendelnek alá, és az egyházi iskolák az oktatás legfontosabb szereplõi.

A mai magyar állam meggyõzõdése, hogy az oktatás legfontosabb szereplõi az egyházi fenntartású intézmények – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter pénteken Mezõtúron, amikor átadta a református kollégium felújított könyvtárát.

Lázár azt mondta:

a kormány meggyõzõdése szerint a legtöbb, amit egy diáknak adni lehet, hogy jó keresztényt, illetve keresztyént és jó magyart nevelnek belõle.

Ami ezen túl van, az vitatható, megkérdõjelezhetõ, és nem tudni, kiállja-e a következõ évszázadok próbáját – tette hozzá a miniszter. A kormány ehhez a nevelési elvhez remél szövetségest a történelmi egyházakban, ennek rendeli alá az új nemzeti alaptantervet és a magyar oktatáspolitika megszervezését – szögezte le Lázár. (MTI)
Link

329#1 gutai zub
- 2016. november 26. 14:44:34
Kormányunk és a jó keresztyének

Ismerve lázár igazi jó õs keresztyénségét még tovább fog menni.

Új modern alapokra helyezi a Tízparancsolatot, a mai magyar idõknek megfelelõ " ló lábjegyzetekkel"

Például:

Ne Lopj
kormányod bünteti a konkurenciát

Ne Ölj
Amíg a kormányod nem ad egy egyenruhát

Ne Paráználkodjál
Kormányodban annyi buzi, transzvesztita, beteges honapa, honanya, stb. van, hogy ezt a parancsolatot titkosítottuk 100 évre

stb.
4#2 Posta Imre
- 2016. november 26. 15:38:26
Ilyen egy "jó keresztyény". Disznót ölet! Varga misi jelzi, hogy se nem zsidó, se nem muszlim, de hogy akkor mi a qva anyja, tán még maga sem tudja! Ja éppen az, aminek a divatja van!

Olyan videót posztolt Varga Mihály, amit senki sem várt tõle

A nemzetgazdasági miniszter egy disznópörzsölésrõl szóló felvételt tett közzé a Facebook-oldalán.


"A tél közeledtének legbiztosabb jele. Ma reggel már áldozatok is voltak... :)"

- ezzel a szöveggel tett közzé egy disznópörzsölésrõl szóló videót Varga Mihály miniszter, aki sajnos nem tûnik fel a felvételen.http://www.atv.hu...-vart-tole

Több pénzt kapnak, akik nem magyarok
BelföldA zsidó-cigány eddig is vitt mindent, a ruténeket telepumpálják Kárpátalján és megy a fel-Tõkésítés máshol is. A cikk címe beszédes. A "svábok" meg lojálisak a zsidó rendxarral és van miért. Balog Zoltán szerint 2017-ben is nõ a nemzetiségek támogatása.

Jövõre is nõ a magyarországi nemzetiségeknek juttatott támogatások összege, ez 2017-ben már 8,7 milliárd forint lesz – közölte az emberi erõforrások minisztere az Országgyûlés magyarországi nemzetiségek bizottsága csütörtöki ülésén.

Éves meghallgatásán Balog Zoltán elmondta: a nemzetiségek támogatására vonatkozó költségvetési forrás 2017-ben a 2015. évihez képest 44,5 százalékkal emelkedik.

A miniszter kijelentette azt is, hogy a nemzetiségi szószólók intézményének létrejöttével, azaz a nemzetiségek parlamenti képviseletének 2014-es megvalósulásával minõségi ugrás következett be a magyarországi nemzetiségek helyzetében.
Link

238#1 bivaly
- 2016. november 25. 07:34:21
Ez eddig is így volt, csak nem hirdették. Gyûjtik a híveket a jövõre is gondolva. Balog Zoli meg a kereszténység, meg Orbán atyuska.
Valaki tegye már fel a kezét, aki a magyarokat képviseli Magyarországon !
329#2 gutai zub
- 2016. november 25. 08:00:08
?emberi erõforrás? költségvetési forrás?

orwelli duplabeszéd baromság parasztvakítás

Azt az érzést keltve, mintha a mai, minden idõk legocsmányabb politikai vezetése, valami legális forrásokból, kemény munka után gejzírként feltörõ legitim pénzeket költene.

Magyarországon egyetlen pénzforrás van: büdös, poshadt, rothadt szagú uzsora
beteggé, életképtelenné teszi még a jövõt is.........
154#3 kakas
- 2016. november 25. 10:15:24
67.media.tumblr.com/d645340a973fe2c6835b9ecb863500ee/tumblr_nrlef2ZMG11slcyu4o4_540.jpg
329#4 gutai zub
- 2016. november 25. 10:57:07
Kakas,
Köszönöm

Te mindig ott vagy: mint a Miatyánk után az Ámen........
4#5 Posta Imre
- 2016. november 25. 12:30:07
Észre se vették, hogy csak cigányok járnak az osztályba

Fel sem tûnt nekik, hogy vannak az iskolában színtiszta osztályok, nemhogy tudatosan, rasszista szándékból osztották volna be így a gyerekeket. Ezt mondta annak a gyöngyöspatai általános iskolának a volt tanára és igazgatója, akik egy kártérítési per szerint alacsonyabb színvonalú oktatást nyújtottak a cigány gyerekeknek, ezzel pedig tönkretették a jövõjüket. Szerintük semmi nem igaz abból, amit a gyerekek és szüleik állítanak, az iskola elleni lejáratókampány pedig nagyon megviseli õket.

Kémiaórán interneteztek, nyolcadikban a negyedikes magyar tankönyvbõl tanították õket, van, aki 14 éves korában még se írni, se olvasni nem tud. Õk azok a gyöngyöspatai cigány gyerekek, akiket jogellenes szegregált a helyi általános iskola, és akik ezért kártérítési pert indítottak. A szegregáció állításuk szerint nemcsak hosszútávú lelki sérüléseket okozott, de az óriási tudáshiányuk miatt szinte egyikük sem tudta elvégezni a középiskolát, szakma és érettségi nélkül pedig nulla esélyekkel néznek a jövõbe – írja az Abcúg.
Fotó: Abcúg / Hajdú D.András
Észre se vették, hogy csak cigányok járnak az osztályba

A tavaly óta húzódó ügyben eddig az iskola volt és jelenlegi diákjai, valamint az õ szüleik meséltek arról, szerintük az iskola és a tanárok hogyan bántak a gyerekükkel, milyen módszerekkel érték el azt, hogy a cigány diákok kirekesztettnek érezzék magukat. Ezek a bíróság elõtt tett beszámolók durva dolgokról szóltak. Mint például, hogy nekik nem tartottak informatikaórát, hetedikben tanították nekik a szorzótáblát, nem vitték õket osztálykirándulásra, nem mehettek be az uszodába, a farsangi bálról is kitiltották õket, leckét sosem kaptak, nem használhatták a nem cigány gyerekek termei közelében lévõ WC-t.

Szerdán az iskola egy volt pedagógusa, egy takarítónõ és az igazgató is tanúként szólalt meg az ügyben. Minden egyes állítást visszautasítottak, szerintük a gyerekeket a lehetõ legjobb szándékkal tanították, az esélye mindenkinek meg volt rá, hogy kibontakoztassa a képességeit, a teljesen cigány osztályok pedig a véletlennek köszönhetõen alakultak ki.

P. Erzsébet idén novemberben ment nyugdíjba. 39 évig tanított a gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskolában. Azt mondta, amikor 1977-ben az iskolába került, akkor még a cigány és a nem cigány gyerekek egy osztályba jártak, idõvel azonban egyre több diáknak lett papírja a tanulási nehézségrõl, így a vegyes osztályok kezdtek felbomlani.

„Nekem nagyon jó kapcsolatom volt a szülõkkel, tudták, hogy mindent megteszek a gyerekeikért. És soha egy szülõ sem panaszkodott nekem azért, mert a gyereke nem vegyes osztályba járt. Ha jó képességû volt a diák, akkor átkerülhetett, az átjárás lehetõsége adott volt” – mondta az alsósokat tanító pedagógus. „Azok a cigány gyerekek, akik az én osztályomba jártak, jóval több oktatást kaptak, mint akik az integrált osztályban a leghátsó sorban ültek” – tette hozzá. Az egész pert személyes sértésként éli meg, és nem érti, hogyan állíthatják azt, hogy az õ osztályába járó cigány gyerekek alacsonyabb szintû képzést kaptak, mint a nem cigányok. Úgy érzi, megbélyegezték mint pedagógust.
Fotó: Abcúg / Hajdú D.András
Észre se vették, hogy csak cigányok járnak az osztályba

A kártérítési igénnyel élõ gyerekek és szüleik vallomásainak egyik visszatérõ eleme volt, hogy a cigány gyerekeket sosem vitték osztálykirándulásra. A tanárnõ szerint ennek csak egy oka volt, hogy nem volt a szülõknek pénze rá. Ráadásul a nyugdíjazása elõtti 11 évben nem volt egyetlen olyan szülõi értekezlet sem, amelyen megjelentek volna a szülõk – mondta. Erre a hallgatóságban ülõ szülõk így szisszentek fel: „hazudik”.

A tanárnõ szerint azok a gyerekek, akiket õ tanított, eleve hátrányos helyzetbõl kezdték meg az iskolát, de sikerült felzárkóztatni õket. Amögött pedig, hogy valaki a vegyes A osztályba vagy a tisztán cigány B osztályba került-e, nem állt semmilyen rasszista indíték, sokkal inkább a jó szándék, hogy mindenki személyre szabott oktatást kaphasson. Azon is nagyon meglepõdött, hogy a gyerekek azt állították: nem voltak meghívva a különbözõ iskolai rendezvényekre, például a farsangra. „Saját magam varrtam nekik a jelmezt. Valóban volt egy-két gyerek, akik nem jöhettek el, de õk a magatartásuk miatt, és nem azért, mert cigányok voltak” – emlékezett vissza. Azt is elmondta, hogy nagyon megviseli az iskola ellen folyó per, taposóaknán járáshoz hasonlította az azóta kialakult helyzetet.


A múltkor aláhúztam az egyik diákom dolgozatában a hibákat. Erre megkaptam, hogy irigylem tõle az ötmillió forintot”

– mondta.

Molnár Károly 2006-tól igazgatója az iskolának, de tanárként és igazgatóhelyettesként már jóval régebb óta tanít Gyöngyöspatán. Azt mondta: nem annak alapján osztották be a gyerekeket az A vagy a B osztályba, hogy cigányok voltak, vagy nem cigányok, ezt az döntötte el, hogy ki mikor íratta be a gyerekét. Akik korábban, õk az A, tehát a vegyes osztályba kerültek, akik késõbb, azoknak a cigány osztályban, a B-ben maradt hely. Megjegyezte, hogy a most perelõ gyerekek nagy részét szüleik annak idején csak jegyzõi nyomásra voltak hajlandóak beíratni.

Az igazgató azt állította, hogy nekik semmi információjuk nem volt a gyerekek etnikai hovatartozásáról, nem tudták, hogy ki a cigány, és ki nem. „Véletlenszerûen alakultak ki a tisztán cigány osztályok” – mondta. Nem is tûnt fel neki, hogy vannak az iskolában szegregált osztályok.

Az alacsonyabb szintû oktatásról szóló állításokról azt mondta, hogy a tananyag ugyanaz volt, mint a nem cigány gyerekeknek, csak a módszerek voltak eltérõek, amelyekkel ezt megtanították nekik. „Az iskola azonos esélyeket kínált minden tanulónak. Mindenkinek megvolt rá a lehetõsége, hogy képességeit kibontakoztassa.” Az egyik felperes diák egy korábbi tárgyaláson azt mondta, hogy nyolcadikban a negyedikes magyarkönyvbõl tanította õket a tanár. Ezt az igazgató szerint a szülõk értelmezték félre, hiszen az nem egy negyedikes tankönyv volt, hanem egy tankönyvsorozat negyedik része.
Fotó: Abcúg / Hajdú D.András
Észre se vették, hogy csak cigányok járnak az osztályba

Molnár a tárgyalásra egy vaskos irathalmazzal érkezett. Nála volt többek között egy korábbi osztálynapló, illetve fényképek volt diákoktól. Elõbbivel annak a diáknak az állításait akarta cáfolni, aki szerint a két év alatt, amikor kémiát tanultak, összesen három vagy négy kémiaórát tartott meg nekik az igazgató. A naplót kinyitva Molnár azt mutatta, hogy a felperes fiú valójában több mint száz óra kémiaoktatást kapott.

Az igazgató ellen a szülõk és a gyerekek szájából elég kemény állítások hangzottak el, õ azonban a szerdai tárgyaláson mindegyiket tagadta. Az egyik szülõ például azt mondta, hogy a fiát az igazgató egyszer a nyakánál fogva felnyomta a falra úgy, hogy a gyereknek otthon látszottak a nyakán az ujjnyomok. Az anya kihívta a rendõrséget, látleletet vettek, feljelentést is tett. A nyomozást azonban pár nap múlva bizonyíték hiányában megszüntették. „Amikor én jártam az iskolába gyerekként, õ már akkor is rugdosta a lányokat. Igaz, akkor még csak tanár volt” – tette hozzá. Az igazgató ezekre azt mondta, hogy õ életében nem cigányozott le senkit, és soha egyetlen diákját sem bántotta. Szerinte õt szerették a gyerekek, jó kapcsolata volt velük. Ennek nyomatékosítására elõ is vett két ballagási fotót, aminek a hátoldalára az igazgatónak szánt szeretetteljes szavakat írtak azok a diákok, akik egyébként most perelik az iskolát.

„Én a volt diákjaim szemébe merek nézni, és emelt fõvel megyek végig Gyöngyöspatán” – fejezte be vallomását.

Azt a Kúria már tavaly márciusban kimondta, hogy a gyöngyöspatai általános iskola roma diákjait jogellenesen különítették el nem roma társaiktól, a szegregáció miatt alacsonyabb minõségû oktatás kaptak. A mostani pert azért indította az Esélyt a Hátrányos Helyzetû Gyerekeknek, hogy az érintett gyerekek kapjanak kártérítést az iskolától, az önkormányzattól és a Kliktõl. Tanulónként minden szegregált osztályban töltött tanév után 500 ezer forintot kérnek. A gyerekeket képviselõ ügyvédek egyik fontos feladata annak bebizonyítása, hogy a roma diákokat a B osztályba, külön tették, míg a nem roma gyerekek az A osztályba jártak. A volt diákok közül nem volt olyan, aki legalább egy évet ne töltött volna el a teljesen szegregált osztályban, de akik integrált osztályba jártak, õk is arról számoltak be, hogy osztályon belül is elkülönítették õket.
http://vs.hu/koze...=main#!s21
238#6 bivaly
- 2016. november 25. 14:36:20
Na, akkor feleim érthetõen ! Ott bassza szájba a büdös kurva anyját az a sok patkány zsidó, aki az SZDSZ, és LMP, meg DK, meg mindenhol, aki azt mondja, hogy az MNA gyûlöletre uszított ! Ti a mocskos, büdös kurva, fasszopó édesanyátokat, törvényre emeltétek, jogi szintre a gyûlöletet, aminek legkézzelfoghatóbb példája, a "szegregáció elleni küzdelem ".

329#8 gutai zub
- 2016. november 25. 14:43:22
A fajok és az Integráció?

Sokan hülyén és szeretetrezgõen hisznek az alacsonyabb képességû, kisebb IQ értékkel rendelkezõ fajok integrációjában, ha a környezetük változik és összekeverednek értelmesebb fajokkal.
Könnyû lenne az ellenkezõjét bebizonyítani:

Elküldenénk tíz kínait New York ba éljenek meg segélyek nélkül
Elküldenénk tíz négert New York ból Pekingbe, éljenek meg segélyek nélkül.
Mi lenne az eredmény?

A Természet törvényeit nem kretén politikusok szavazgatták meg, betartatni sem kell erõszakkal.

Leépülés, elsatnyulás, elhülyülés, elcigányosodás, elzsidósodás viszont van...............
243#9 Magus
- 2016. november 26. 17:11:14
természetes szelekció....
az õslakosok fitten tartására, a kissebségek fellazitására és ellustitására, nemzetiek vagyunk ezerrel!!!:PB)
-ezennel gyüjtést szervezek egy 66,6 méter magas aranyozott Jézus szoborra(természetesen Orbán arcával) jeruzsálemnek tájolva a citadellán, az lessz ám csak a napfelkete amint a mesterünk arany homlokáról visszaverõdõ napsugarak szarany szinnel boritják bé az ébredezõ Pestet. s_proszt

99#4 MORMOTA1968
- 2016. november 27. 06:09:41
A "kurmány" jó "birkát" úram bocsá az elszólásért, "keresztényt" (áldozati barikákat) akar nevelni a jövõ generációiból is. Vagyis jó "Jahve" szolgálókat, akik életük végéig sem veszik észre, hogy fordítva vetik a keresztet,
mert a pápától is így látták. A hit nem vallás kérdése, de a vallás-(ok) nagyon is hit, méghozzá (vak) hit kérdése, mintha szent könyvek, sok ezer éves lopott történetei nélkül nem lehetne szabadon hinni, mindenkinek amiben éppen akar. Még hogy az állatok ösztönlények! Akkor a többség micsoda? Én még állatot nem láttam imádkozni valami felsõ hatalomhoz, csak eliszkolni, ha tudott még a ragadozók elõl, vagy küzdeni az életéért és az utódai életéért. A jó birka (keresztény) meg azt tanulja, "ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel". Meg "fordítsd oda a másik orcád is". Meg "Isten az embert a saját képmására, meg arra teremtette, hogy uralkodjon minden más élõlény és a természet felett". Micsoda bújtatott talmudi tanítások! Rosszul vagyok ettõl a birka nyájtól! Beidomított "barmok" (gójok) hada! Ami meg az ál-zsidókat illeti, akkor váltanak nevet, vallást, nemzetiséget, nyelvet, bõrt, amikor csak kedvük tartja. A nyáj úgy sem vesz belõle észre semmit sem, ugye?

Vladimir Putin tegnap két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban. Az egyik, hogy azonnal fizikai erõvel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút sõt egy új holokausztot is elõidézhet.

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan meg kell mondania az unió vezetõinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva. A háború elõl menekülõkrõl az a véleménye, hogy a Törökországi menekült táborokban kell õket tartani amíg a háború véget nem ér Szíriában.

Putyin szerint ha az unió politikusai nem ébrednek fel akkor egy éven belül elszabadul a pokol Európában.Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.96 másodperc
6,881,328 egyedi látogató