Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 1
IvyHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kinek az érdeke a háború?

Hírek
Nagyapám mesélte, régen úgy volt, a háborúba katonákat a pap vezette.
Az elsõ puska lövésnél a pap hátat fordított a frontnak és rohant vissza, félve a szaros életét.
A nagyapám szabadszája révén rákiáltott a papra, az Isten bassza meg magát!
Az élen kéne járni, maga meg az elsõ puska lövéstõl elszalad?!
Láthattuk Ukrajnában videón a cionista pap hogyan áldja meg, harckocsit, fegyvert hugyos vízzel parazita Istentelen pap!
Embert utáló álszent és gyilkoló, háttérben rejtõzködõ férgek!
Minden háború nekik köszönhetõ az õ számlájukra írható!
Kinek lesz jó...
Kinek lesz jó...Ukrajnába szakadt magyar testvéreink vízummentességét igen, de nem magyar "ukránokét" nem támogatom, mert a nem magyar ukránok vízummentességét támogatás hazaárulásban és fajirtásban bûnsegédkezés lenne:
Az Országgyûlés 2010. október 8-án engedélyezte, hogy izraeli cégek és velük akárhány izraeli vagy más külföldi izraelita liberalizáltan idetelepülhet. Izrael és az Európai Unió megegyezésére hivatkoztak, ami szerint az izraeli cégek bármelyik európai uniós országba liberalizáltan betelepülhetnek annak fejében, hogy ezen országok cégei is liberalizáltan betelepülhessenek Izraelbe. 1990-ben Pozsgay Imre miniszterrõl azt írta a Szent Korona lap, hogy Izraelben beleegyezett, hogy hazánkba települhessen 1 millió izraelita, akik Ukrajnát kirabolták. Ehhez csak az kell, amit most intéznek, hogy akármelyik ukrajnai polgár vízum nélkül átjöhessen Magyarországra.
Ha a külföldi izraeliták bejönnek, az ide szült magyar és vagy kettõs állampolgár gyermekeik nevére bármit felvásárolhatnak. Lakóingatlant, termõföldet, céget, akármit. Tévedés, hogy munkaalkalmakat teremtenek a magyaroknak. A Cion-káté elõírja, hogy csak izraelita munkavállalókat foglalkoztassanak. Ezek a megállapodások lehetõvé teszik, hogy az izraeliták néhány évtized alatt végleg és teljesen elbirtokolják hazánk területét, lehetõvé teszik, hogy teljesen átvéve a közhatalmat ellehetetlenítsék a magyarok megmaradását. Valójában ez az Izraeliták Szövetsége által 1910-ben közzétett Magyarország elbitorlási „100 éves terv” megvalósítása. Az izraeli parlamentben azt is elõadták, hogy "csökkenteni kell a palesztinok természetes szaporodóképességét", és meg kell akadályozni a szülõhazájukban megmaradásukat.

Ezek csökkentik a magyarok természetes szaporodóképességét, élethosszát, miközben el is adósítanak:

1. A mezõgazdasági vegyszerek és a háztartási szennyvíz ivóvízbázis folyókba juttatása.
2. A tiszta ivóvíz, a desztillálással tisztított ivóvíz mérgezõnek hazudása.
3. A "Nemzeti Stop Só Program", "Chips-adó" és "MENZAREFORM" elõírások, amelyek felbiztatják az élelmiszer elõállítókat, hogy konyhasó helyett kálisóval „sózzák, vagyis mérgezzék a magyarok élelmiszereit. A konyhasópótlás korlátozást nemrég (a bejelentéseim hatására) gyermekeknél visszavonták, de a felnõtteknél nem, s a patkányméreg kálisóval "sózást" továbbra is megengedik a gyerekek étkeztetésében is! 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányoknál és embereknél konkrét hatásmérésekkel bebizonyították a kálium-túladagolás és a hiányos konyhasópótlás ivartalanító és életrövidítõ, vagyis patkány- és emberirtó hatását.
4. A kálium mûtrágyákkal 1960 óta növelik életrövidítõ és ivartalanító hatásúra a magyarok élelmiszerei káliumtartalmát.
5. A káliummûtrágyák sokszorosra fokozzák az aszálykárt.
6. Eladósítják a magyarokat a növekvõ orvosi kezelési költségekkel, a szennycsatorna-használati díjakkal és a csatornákkal elvitt növénytápláló anyagok mûtrágyákkal pótoltatásával, azokat pedig akik nem kötnek rá a szennycsatornára tízszeres vízdíjjal adósítják el.
7. Ráfogják a parlagfûre a kálium-túladagolással és a hiányos konyhasópótlással elõidézett allergiát, és súlyos büntetésekkel eladósítják a parlagfüvet irtani már nem képes nyugdíjas ingatlantulajdonosokat is.
8. Tízezer számra eladósították a magyarokat a hamisan humusztermelõnek nevezett, humuszt termelni képtelen giliszták hitelbõl vásárlására való felbiztatással.
9. Százezer számra adósították el a magyarokat a hamisan devizahitelnek nevezett hitel felvételére felbiztatással. Ma valamennyi hazai állami szervezet, de az Európai Unió is ezekhez a hazaárulási és fajirtási bûnözésekhez statisztál.
10. Az ivóvíz- és élelmiszerrontással (és betegítõ repkedõ állatokkal) fajirtás óhéber módszereit lásd: Mózes II. 23/20-33. és V. 7/1-26. és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap. Ezek a fajirtó izraelita terroristák ellenünk bevetett módszerei!

A hivatkozott dokumentumokat nem mellékelem, mert már régóta közzé vannak téve a tejfalussy.com honlapomon (Videók, Email könyvek, MEHNAM), és az azon belül mûködõ aquanet.fw.hu
honlapon.

Verõce, 2016. november 25.

Jogos önvédelem és jogos védelem (Btk.) és megbízás
nélküli közérdekû kárelhárítás (Ptk.) keretében
benyújtja és közzéteszi: Tejfalussy András okl. vill.
mérnök hatásmérés tudományi szakértõ feltaláló
(1-42-0415-0215, an. Bartha Edit)

/András Tejfalussy/
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.90 másodperc
6,911,006 egyedi látogató