Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Amikor másnap újra bement, az asszonynak már egyik szobatársa sem élt.

Hírek
Ez a magyar Aushwitz Bírkenau!

A bankárokat, politikusokat, bírót, ügyészt, rendõrt és minden hivatali vezetõt kell ilyen körülménybe,
körülmény között tartani! Nem utolsó sorban a hazánkat megszálló parazita patkányokat!

Székletben és vizeletben fekszenek egy budapesti kórház betegei

Széklet, vizelet és infúziós folyadék a betegek alatt – ez a látvány fogadja az embert, ha az egyik budapesti kórház krónikus belgyógyászati osztályára látogat.


Szinte minden napra jut egy rémhír a hazai egészségüggyel és a kórházak állapotával kapcsolatban.

A magyar adófizetõ sok mindent látott már, de Sziráky Éva Facebookra kitett bejegyzése láttán még a harcedzetteknek is elkerekedik a szeme.

– Anyósomat mentem látogatni még a két ünnep között az egyik fõvárosi kórház belgyógyászatára. Sok mindenre fel voltam készülve, de teljesen kiakadtam attól a látványtól, ami fogadott.

A férjem édesanyja a fenekétõl szinte a nyakáig merõ pisi volt, az ágya alatt több liter infúziós folyadék állt. Ránéztem a mellette fekvõ idõs asszonyra is, és a takarót felemelve ugyancsak borzasztó látvány fogadott: véres széklet és vizelet keveréke volt a lábai között végigfolyva a fehér lepedõn – taglalta a Borsnak Éva, akinek demens anyósa három hete fekszik bent.

Amikor másnap újra bement, az asszonynak már egyik szobatársa sem élt.

– A néni, akirõl a fényképet készítettem, éjszaka tüdõgyulladásban elhunyt, a másik asszonynak pedig erõs zöldessárga színe volt, amikor megláttam. Kimentem, hogy szóljak az ápolónak, aki meg sem nézte a pulzusát, rögtön letakarta egy lepedõvel. Semmi empátia, csak az unottság és a nemtörõdömség látszik a dolgozók arcán. Félek, hogy anyósom lesz a következõ.

Éva azt mondja: férjével szóvá tették a körülményeket, de falakba ütköztek. Az osztályvezetõ fõorvosnõ a fizetõs részleget ajánlotta, mondván, ott biztosan jobban bánnak a beteggel. Meg is fogadták: ma az asszonyt átviszik egy fizetõs idõs otthonba.

SZÍNVONAL

A kormány számára kiemelt terület az egészségügy. Éppen ezért elkötelezett a betegellátás színvonalának emelése, az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése mellett – adott ki közleményt az év elsõ napján az illetékes államtitkárság.
(bors)

Bal-Rad komm: “…Az osztályvezetõ fõorvosnõ a fizetõs részleget ajánlotta, mondván, ott biztosan jobban bánnak a beteggel…”

-Közegészségügy=borzalom! Más kifejezést nem lehet találni az esetre.

Ez az eredménye, amikor a politika teljesen elszakad a néptõl. Amikor már semmi sem érdekli a polythykay elythet, csak a lopás, a még hátralévõ idejük minél hatékonyabb kihasználása!-a lopásra!

Magyarországot teljesen tönkretették, országot és népét kifosztották-elárulták! A közegészségügyre SINCS pénz. Egykoron országépítõk tömegei-akiknek köszönheti elythünk az ellopható vagyont-idõs korukra szó szerint szemét létbe kerülnek.

DE VAN MEGOLDÁS! A FIZETÕS RÉSZLEG!

Öreg Döbröginek, El Qro anyukának, az Új Nemmzetthy Elyth meg a Polgárosodott Elyth öregjei számára, meg a még valamennyire talpon maradott köznép számára!

Közkórházaink lassan dögkutakká válnak!

“…A kormány számára kiemelt terület az egészségügy. Éppen ezért elkötelezett a betegellátás színvonalának emelése, az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése mellett…”

Pereg a parasztvakítás filmje!

http://www.balrad.com/2017/01/03/a-szemetdombon/

Illuminátus 2017 szerint:
2017-01-03 - 07:35
Ettöl van rosszabb Admin pl mikor a multitol egy munkaerö közvetitön keresztül az utcára dobnak egy leokémiást és betegellátás nélkül marad,és táppénz nélkül.
A hideg szobájában fájdalmak közt haldoklik. Azt még csak 42éves.
Ez egy konkrét eset.

Ök szerencsések ott a korházban.

Admin:

Nem! Nem õk a szerencsések! Azok a szerencsések, akik mindezt elõidézték, és EZIDÁIG MÉG MEGÚSZTÁK büntetlenül!

Nagy szerint:
2017-01-03 - 07:41
Én is oszt.om azt a nézetet, hogy nem a pénz kevés, hanem a lopás sok.

Emeric szerint:
2017-01-03 - 07:41
Na. És még azon csodálkoznak, hogy egyesek zsebében kinyílik a bicska.

zz szerint:
2017-01-03 - 08:15
Az elfekvõ sajnos ilyen !

Egy Újabb eset egészségügyi erõ szakszervezetnél...!

Magdolna: Megölték az anyám a kórházban

A 83 éves asszonynak eltört a combcsontja és lila monoklik éktelenkedtek a szeme alatt, amikor bement hozzá a lánya. Napokon belül meghalt.

Borzalmas események zajlottak egy kelet-magyarországi kórházban. Gulyás Magdolna állítja: édesanyját, özvegy Ványai Sándornét a dolgozók közül valaki megverte, és az idõs asszony emiatt napokkal késõbb életét vesztette.

A 83 éves Piroska néni fulladásos betegsége olyan súlyossá vált, hogy októberben kórházba kellett szállítani. Elõször a belgyógyászatra, majd késõbb a krónikus részlegre került. De­cember tizenhetedikén aztán váratlanul átszállították a me­gyei kórházba.

– Szóhoz sem jutottam, amikor hívtak, hogy kellene az aláírásom az édesanyám mûtétjéhez. Kiderült: csípõ alatt eltört a jobb combcsontja, így azonnali beavatkozásra volt szükség. Mikor megláttam õt, nem hittem a szememnek. Két nagy monokli volt az arcán, tele volt véraláfutásokkal. Úgy nézett ki, mint akinek behúztak párat. A mûtét sikerült, de két nap múlva leromlott az állapota, a trauma pedig elvitte – fakadt ki Magdolna a Borsnak. A megyei kórházban az orvosok a CT-felvételek megtekintése után rendõrségi vizsgálatot kértek.

A megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense közölte, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a rendõrök a haláleset körülményeit.Piroska néni gyermekei, Magdolna és Zoltán könnyes szemmel folytatták, hogy mit is kellett kiállnia imádott édesanyjuknak.

– Nem tudta vagy nem merte elmondani édesanya, hogy mi történt vele. Olyan sérülései voltak, amelyek verésre utaltak. Biztos, hogy nem úgy szerezte ezeket, hogy leesett az ágyáról. Ez a fal és a rács miatt nem is lett volna lehetséges – folytatta Magdolna. Az pedig valósággal sokkolta, amit késõbb az egyik betegszállítótól hallott.

– Azt mesélték, hogy már több hasonló eset is elõfordult ebben a kórházban, amely azóta szóba sem áll velem. Édesanyám a gyógyszereit sem kapta meg rendesen, rosszul bántak vele. Mikor átszállították, meg sem mosdatták, a nõvérek még a körme alatt is ürüléket találtak – mondta Magdolna, akinek az orvos ismerõsei a CT-felvételek alapján igazolták a gyanúját, ezért úgy döntött: bepereli a kórházat.

– Azonnal számon kértük a fõorvost, aki mindössze annyit közölt: állunk elébe a pernek – fakadtak ki Piroska néni gyermekei. Kerestük az érintett egészségügyi intézményt, de lapzártánkig nem válaszoltak.
(bors)

Bal-Rad komm: “…számon kértük a fõorvost, aki mindössze annyit közölt: állunk elébe a pernek…”

-A magabiztosságnak oka van! Vélhetõleg jogilag védett az intézmény! Hiszen nem egy esetben olvashattunk beszámolót, miszerint ha valaki betelefonált a mentõügyeletre egy közterületen fekvõ ember miatt, elõször kifaggatták. Mennyi idõsnek néz ki a rosszullett, nem úgy néz-e ki mint egy hajléktalan, stb.

Hatvan év körülinek, vagy hajléktalannak kinézõ rosszulletthez ugyanis NEM KELL ROHANNI!

No persze a Piroska nénit is lehetett volna ám valami fizetõs ellátásra vinni. Hotelszintûbe. Jah! Hogy az drága?

Hát így járt a se nem polgáriasodott, se az Új Nemmzetthy Elyth köreihez nem tartozó Piroska néni. Meg a családja! Nekik csak a köz”egészségügy” INTÉZMÉNYE maradt! Ahol INTÉZTÉK Piroska néni további sorsát! Még hogy megölték! Galád vád!

KEZELÉSBE VETTE A “MAGYAR” KÖZEGÉSZSÉGÜGY! A PROTOKOLL SZERINT!

Viszont perelhetnek a hozzátartozók! Elvégre jogállamban élünk!

Ez a democsokrácia vívmánya!

Horváth Ferenc Lupi
Horváth Ferenc Lupi minden tiszteletem
Tegnap, 3:29
Tamás Fazekas
Tamás Fazekas Te is egy igazi tanulatlan barom vagy.
22 órája
Horváth Ferenc Lupi
Horváth Ferenc Lupi véleményedre pont szarok.agyon iskolázott barom !!!
8 órája · Szerkesztve
Ica Léder
Ica Léder
Tegnap, 5:53
Póka László
Póka László Még hogy közjogi méltóság? - A fidesz idomított majma?
Ideje lenne elszakadni attól, hogy pozíciókat tisztelünk.
Köztársassági elnök, miniszterelnök, miniszterek, házelnök, politikusok, fõbírák...?
Kifosztják a népet, falaznak a bankároknak, korlátozzák az alapjogokat... - És még vannak akik nem mernek fellépni ellenük?
Azt az embert kellene tisztelni, aki tesz valamit a társadalomért.
Aki ellen van, azt el kell távolítani. Bármi is a címe, rangja, múltja...
Le kell gyõznünk a tabukat, a gátlásokat. Leginkább azért, mert a hatalmat szolgálók számára sincsenek tabuk, és ezeknek nincsenek gátlásaik sem.
Ûzzük ki a labancokat! Örökre!
HAJrá!
11 · Tegnap, 7:01
Anna Szabo
Anna Szabo Õk nem a mi uraink, hanem az alkalmazottaink. Mi, adófizetõ állampolgárok vagyunk akik megbíztuk õket hogy az országunk dolgait intézzék, ez a munkájuk, ezért fizetjük õket. Ezt kellene mindenkinek tudatosítania, és eszerint kezelni a dolgokat.
7 · 22 órája
Zsuzsanna Braczkó
Zsuzsanna Braczkó Bizony és elzavarni, ha nem végzi jól, azaz nekünk kedvezõen a dolgokat! Vagy nem?
1 · 18 órája
Kubik László
Kubik László Futkosnak a palota õrök mint,gergebirkàk.Legalàbb nem fàznak,meg egy kicsit dolgoznak a fizetésükért.
1 · 21 órája
Gábor András Bach
Gábor András Bach Orbán-kutyák ezek nem rendõrök.
1 · 20 órája
Tamás Jakubecz
Tamás Jakubecz Miert nem baszotok meg a jo kurva anyatokat inkabb dolgozzatok kocsog tunteto parasztok
18 órája
Lapu Iren
Lapu Iren Kitört a kultúra nálad kedves tamás
5 órája
Tamás Jakubecz
Tamás Jakubecz A Tamas nagybetû kedves kultur neni
1 órája


AMIKOR PÓKA LÁSZLÓ A RENDÕRÖKKEL BIRKÓZIK!


Hatalmas káoszt okozott a palotát õrzõ rendõröknél néhány sárgapólós.

A rendõrök vívódásának oka az volt, hogy a diktatúra elvárásait teljesítve turisták elõtt tiporják sárba a véleménynyilvánítás szabadságát, vagy törvény szerint járjanak el.
Diktatúra! – Üzenjük a nemzetközi közvéleménynek.

A feladatát kicsit félreértelmezõ rendõr akkor kapott utasítást a véleménynyilvánító rángatásának abbahagyására, amikor az fennhangon kiáltotta, a nézelõdõk felhördülése közepette tört angolsággal, majd Magyarul is hogy ez itt egy diktatúra.

Az összesereglett turisták jól szórakoztak. Lesz mit mesélniük a demokráciájukban.
Még az is lehet, hogy Észak-Koreában is azt állapítják meg, hogy nem is olyan rossz otthon.

Lesz még alkalma a zöldkabátosoknak az alapjogokkal kapcsolatba kerülni.
A következõ Sándor Palotás véleménynyilvánítás Póka Laci által 2017.01.15-én vasárnap reggel 7 órakor fog megtörténni.
Senkit nem hívok, csak a sajtót.
Nem vagyok szervezõ, mert nem hívok társakat. Ugye az meg nehezen lenne értelmezhetõ, hogy egyedül gyülekezek.
Így nem terhel bejelentési kötelezettség a gyülekezési törvény miatt. Ahhoz meg jogom van, hogy véleményt nyilvánítsak. Ahhoz is jogom van, hogy errõl bármely sajtó munkatársat tájékoztassak, hogy Õ tájékoztathassa a közvéleményt. (Persze csak akkor, ha szabad nekik.)

Utána Patkány GO lesz. Elmegyek több politikus és bankvezér házához. Terveim szerint kb. 28 km-t fogok gyalogolni.
A kevésbé sportos újságírók számára jelzem, hogy mindegyik patkány célpont megközelíthetõ autóval, biciklivel, tömegközlekedéssel is. Van olyan, ahol talán már helikopter leszállót is építenek. Kitalálják, hogy hol?
Egyébként semmi különös nem fog történni, mint a politikus, vagy bankvezér lakhelyén kiragasztom a véleményemet írott formában, és elmondom szóban. És ezt majd megpróbálják mindenféle buta jogi indokokkal akadályozni a rendõrök. Legalábbis eddig ez volt.

Jognyilatkozat: Semmi közöm ahhoz, ha bárki más, azon a napon, vagy más napon, abban az idõben, vagy máskor, ugyan ott, vagy máshol, hasonló ruhában, vagy ruha nélkül, véleményt nyilvánít, vagy nem nyilvánít véleményt.
Egy dologra van ráhatásom: Én ott leszek, vagy nem leszek ott. – Inkább ott leszek.
Mivel mindenütt elegendõ hely áll rendelkezésre, így a sajtó munkatársainak nem szükséges elõzetesen bejelentkeznie, vagy engedélyt kérnie.
A mai politikai viszonyok között azt is fontos elõzetesen közölni, hogy az újságírók kérdéseikben sem lesznek korlátozva. (Ha értik, hogy mire gondolok.)

(Póka László)

Bal-Rad komm: Igen!

VIGYÉK A HÍRT! MAGYARORSZÁG NINCS! DÖBRÖGISZTÁN VAN! VAJDARENDSZER VAN!

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 15. 12:44:20
Priligy Informacion Generique Du Cialis En Pharmacie Amoxicillin Sulfa Buy Cialis Amoxicillin Dosierung
265 #2 Kelsata
- 2020. janur 20. 18:28:21
Doxycycline Price Find On Line Buy Cialis Buy Prescription Drugs Online India <a href=http://cialibuy.com>Cialis</a> Viagra Macht Schlank

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.39 másodperc
6,927,663 egyedi látogató