Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Amikor másnap újra bement, az asszonynak már egyik szobatársa sem élt.

Hírek
Ez a magyar Aushwitz Bírkenau!

A bankárokat, politikusokat, bírót, ügyészt, rendőrt és minden hivatali vezetőt kell ilyen körülménybe,
körülmény között tartani! Nem utolsó sorban a hazánkat megszálló parazita patkányokat!

Székletben és vizeletben fekszenek egy budapesti kórház betegei

Széklet, vizelet és infúziós folyadék a betegek alatt – ez a látvány fogadja az embert, ha az egyik budapesti kórház krónikus belgyógyászati osztályára látogat.


Szinte minden napra jut egy rémhír a hazai egészségüggyel és a kórházak állapotával kapcsolatban.

A magyar adófizető sok mindent látott már, de Sziráky Éva Facebookra kitett bejegyzése láttán még a harcedzetteknek is elkerekedik a szeme.

– Anyósomat mentem látogatni még a két ünnep között az egyik fővárosi kórház belgyógyászatára. Sok mindenre fel voltam készülve, de teljesen kiakadtam attól a látványtól, ami fogadott.

A férjem édesanyja a fenekétől szinte a nyakáig merő pisi volt, az ágya alatt több liter infúziós folyadék állt. Ránéztem a mellette fekvő idős asszonyra is, és a takarót felemelve ugyancsak borzasztó látvány fogadott: véres széklet és vizelet keveréke volt a lábai között végigfolyva a fehér lepedőn – taglalta a Borsnak Éva, akinek demens anyósa három hete fekszik bent.

Amikor másnap újra bement, az asszonynak már egyik szobatársa sem élt.

– A néni, akiről a fényképet készítettem, éjszaka tüdőgyulladásban elhunyt, a másik asszonynak pedig erős zöldessárga színe volt, amikor megláttam. Kimentem, hogy szóljak az ápolónak, aki meg sem nézte a pulzusát, rögtön letakarta egy lepedővel. Semmi empátia, csak az unottság és a nemtörődömség látszik a dolgozók arcán. Félek, hogy anyósom lesz a következő.

Éva azt mondja: férjével szóvá tették a körülményeket, de falakba ütköztek. Az osztályvezető főorvosnő a fizetős részleget ajánlotta, mondván, ott biztosan jobban bánnak a beteggel. Meg is fogadták: ma az asszonyt átviszik egy fizetős idős otthonba.

SZÍNVONAL

A kormány számára kiemelt terület az egészségügy. Éppen ezért elkötelezett a betegellátás színvonalának emelése, az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése mellett – adott ki közleményt az év első napján az illetékes államtitkárság.
(bors)

Bal-Rad komm: “…Az osztályvezető főorvosnő a fizetős részleget ajánlotta, mondván, ott biztosan jobban bánnak a beteggel…”

-Közegészségügy=borzalom! Más kifejezést nem lehet találni az esetre.

Ez az eredménye, amikor a politika teljesen elszakad a néptől. Amikor már semmi sem érdekli a polythykay elythet, csak a lopás, a még hátralévő idejük minél hatékonyabb kihasználása!-a lopásra!

Magyarországot teljesen tönkretették, országot és népét kifosztották-elárulták! A közegészségügyre SINCS pénz. Egykoron országépítők tömegei-akiknek köszönheti elythünk az ellopható vagyont-idős korukra szó szerint szemét létbe kerülnek.

DE VAN MEGOLDÁS! A FIZETŐS RÉSZLEG!

Öreg Döbröginek, El Qro anyukának, az Új Nemmzetthy Elyth meg a Polgárosodott Elyth öregjei számára, meg a még valamennyire talpon maradott köznép számára!

Közkórházaink lassan dögkutakká válnak!

“…A kormány számára kiemelt terület az egészségügy. Éppen ezért elkötelezett a betegellátás színvonalának emelése, az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése mellett…”

Pereg a parasztvakítás filmje!

http://www.balrad.com/2017/01/03/a-szemetdombon/

Illuminátus 2017 szerint:
2017-01-03 - 07:35
Ettöl van rosszabb Admin pl mikor a multitol egy munkaerö közvetitön keresztül az utcára dobnak egy leokémiást és betegellátás nélkül marad,és táppénz nélkül.
A hideg szobájában fájdalmak közt haldoklik. Azt még csak 42éves.
Ez egy konkrét eset.

Ök szerencsések ott a korházban.

Admin:

Nem! Nem ők a szerencsések! Azok a szerencsések, akik mindezt előidézték, és EZIDÁIG MÉG MEGÚSZTÁK büntetlenül!

Nagy szerint:
2017-01-03 - 07:41
Én is oszt.om azt a nézetet, hogy nem a pénz kevés, hanem a lopás sok.

Emeric szerint:
2017-01-03 - 07:41
Na. És még azon csodálkoznak, hogy egyesek zsebében kinyílik a bicska.

zz szerint:
2017-01-03 - 08:15
Az elfekvő sajnos ilyen !

Egy Újabb eset egészségügyi erő szakszervezetnél...!

Magdolna: Megölték az anyám a kórházban

A 83 éves asszonynak eltört a combcsontja és lila monoklik éktelenkedtek a szeme alatt, amikor bement hozzá a lánya. Napokon belül meghalt.

Borzalmas események zajlottak egy kelet-magyarországi kórházban. Gulyás Magdolna állítja: édesanyját, özvegy Ványai Sándornét a dolgozók közül valaki megverte, és az idős asszony emiatt napokkal később életét vesztette.

A 83 éves Piroska néni fulladásos betegsége olyan súlyossá vált, hogy októberben kórházba kellett szállítani. Először a belgyógyászatra, majd később a krónikus részlegre került. De­cember tizenhetedikén aztán váratlanul átszállították a me­gyei kórházba.

– Szóhoz sem jutottam, amikor hívtak, hogy kellene az aláírásom az édesanyám műtétjéhez. Kiderült: csípő alatt eltört a jobb combcsontja, így azonnali beavatkozásra volt szükség. Mikor megláttam őt, nem hittem a szememnek. Két nagy monokli volt az arcán, tele volt véraláfutásokkal. Úgy nézett ki, mint akinek behúztak párat. A műtét sikerült, de két nap múlva leromlott az állapota, a trauma pedig elvitte – fakadt ki Magdolna a Borsnak. A megyei kórházban az orvosok a CT-felvételek megtekintése után rendőrségi vizsgálatot kértek.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a rendőrök a haláleset körülményeit.Piroska néni gyermekei, Magdolna és Zoltán könnyes szemmel folytatták, hogy mit is kellett kiállnia imádott édesanyjuknak.

– Nem tudta vagy nem merte elmondani édesanya, hogy mi történt vele. Olyan sérülései voltak, amelyek verésre utaltak. Biztos, hogy nem úgy szerezte ezeket, hogy leesett az ágyáról. Ez a fal és a rács miatt nem is lett volna lehetséges – folytatta Magdolna. Az pedig valósággal sokkolta, amit később az egyik betegszállítótól hallott.

– Azt mesélték, hogy már több hasonló eset is előfordult ebben a kórházban, amely azóta szóba sem áll velem. Édesanyám a gyógyszereit sem kapta meg rendesen, rosszul bántak vele. Mikor átszállították, meg sem mosdatták, a nővérek még a körme alatt is ürüléket találtak – mondta Magdolna, akinek az orvos ismerősei a CT-felvételek alapján igazolták a gyanúját, ezért úgy döntött: bepereli a kórházat.

– Azonnal számon kértük a főorvost, aki mindössze annyit közölt: állunk elébe a pernek – fakadtak ki Piroska néni gyermekei. Kerestük az érintett egészségügyi intézményt, de lapzártánkig nem válaszoltak.
(bors)

Bal-Rad komm: “…számon kértük a főorvost, aki mindössze annyit közölt: állunk elébe a pernek…”

-A magabiztosságnak oka van! Vélhetőleg jogilag védett az intézmény! Hiszen nem egy esetben olvashattunk beszámolót, miszerint ha valaki betelefonált a mentőügyeletre egy közterületen fekvő ember miatt, először kifaggatták. Mennyi idősnek néz ki a rosszullett, nem úgy néz-e ki mint egy hajléktalan, stb.

Hatvan év körülinek, vagy hajléktalannak kinéző rosszulletthez ugyanis NEM KELL ROHANNI!

No persze a Piroska nénit is lehetett volna ám valami fizetős ellátásra vinni. Hotelszintűbe. Jah! Hogy az drága?

Hát így járt a se nem polgáriasodott, se az Új Nemmzetthy Elyth köreihez nem tartozó Piroska néni. Meg a családja! Nekik csak a köz”egészségügy” INTÉZMÉNYE maradt! Ahol INTÉZTÉK Piroska néni további sorsát! Még hogy megölték! Galád vád!

KEZELÉSBE VETTE A “MAGYAR” KÖZEGÉSZSÉGÜGY! A PROTOKOLL SZERINT!

Viszont perelhetnek a hozzátartozók! Elvégre jogállamban élünk!

Ez a democsokrácia vívmánya!

Horváth Ferenc Lupi
Horváth Ferenc Lupi minden tiszteletem
Tegnap, 3:29
Tamás Fazekas
Tamás Fazekas Te is egy igazi tanulatlan barom vagy.
22 órája
Horváth Ferenc Lupi
Horváth Ferenc Lupi véleményedre pont szarok.agyon iskolázott barom !!!
8 órája · Szerkesztve
Ica Léder
Ica Léder
Tegnap, 5:53
Póka László
Póka László Még hogy közjogi méltóság? - A fidesz idomított majma?
Ideje lenne elszakadni attól, hogy pozíciókat tisztelünk.
Köztársassági elnök, miniszterelnök, miniszterek, házelnök, politikusok, főbírák...?
Kifosztják a népet, falaznak a bankároknak, korlátozzák az alapjogokat... - És még vannak akik nem mernek fellépni ellenük?
Azt az embert kellene tisztelni, aki tesz valamit a társadalomért.
Aki ellen van, azt el kell távolítani. Bármi is a címe, rangja, múltja...
Le kell győznünk a tabukat, a gátlásokat. Leginkább azért, mert a hatalmat szolgálók számára sincsenek tabuk, és ezeknek nincsenek gátlásaik sem.
Űzzük ki a labancokat! Örökre!
HAJrá!
11 · Tegnap, 7:01
Anna Szabo
Anna Szabo Ők nem a mi uraink, hanem az alkalmazottaink. Mi, adófizető állampolgárok vagyunk akik megbíztuk őket hogy az országunk dolgait intézzék, ez a munkájuk, ezért fizetjük őket. Ezt kellene mindenkinek tudatosítania, és eszerint kezelni a dolgokat.
7 · 22 órája
Zsuzsanna Braczkó
Zsuzsanna Braczkó Bizony és elzavarni, ha nem végzi jól, azaz nekünk kedvezően a dolgokat! Vagy nem?
1 · 18 órája
Kubik László
Kubik László Futkosnak a palota őrök mint,gergebirkàk.Legalàbb nem fàznak,meg egy kicsit dolgoznak a fizetésükért.
1 · 21 órája
Gábor András Bach
Gábor András Bach Orbán-kutyák ezek nem rendőrök.
1 · 20 órája
Tamás Jakubecz
Tamás Jakubecz Miert nem baszotok meg a jo kurva anyatokat inkabb dolgozzatok kocsog tunteto parasztok
18 órája
Lapu Iren
Lapu Iren Kitört a kultúra nálad kedves tamás
5 órája
Tamás Jakubecz
Tamás Jakubecz A Tamas nagybetű kedves kultur neni
1 órája


AMIKOR PÓKA LÁSZLÓ A RENDŐRÖKKEL BIRKÓZIK!


Hatalmas káoszt okozott a palotát őrző rendőröknél néhány sárgapólós.

A rendőrök vívódásának oka az volt, hogy a diktatúra elvárásait teljesítve turisták előtt tiporják sárba a véleménynyilvánítás szabadságát, vagy törvény szerint járjanak el.
Diktatúra! – Üzenjük a nemzetközi közvéleménynek.

A feladatát kicsit félreértelmező rendőr akkor kapott utasítást a véleménynyilvánító rángatásának abbahagyására, amikor az fennhangon kiáltotta, a nézelődők felhördülése közepette tört angolsággal, majd Magyarul is hogy ez itt egy diktatúra.

Az összesereglett turisták jól szórakoztak. Lesz mit mesélniük a demokráciájukban.
Még az is lehet, hogy Észak-Koreában is azt állapítják meg, hogy nem is olyan rossz otthon.

Lesz még alkalma a zöldkabátosoknak az alapjogokkal kapcsolatba kerülni.
A következő Sándor Palotás véleménynyilvánítás Póka Laci által 2017.01.15-én vasárnap reggel 7 órakor fog megtörténni.
Senkit nem hívok, csak a sajtót.
Nem vagyok szervező, mert nem hívok társakat. Ugye az meg nehezen lenne értelmezhető, hogy egyedül gyülekezek.
Így nem terhel bejelentési kötelezettség a gyülekezési törvény miatt. Ahhoz meg jogom van, hogy véleményt nyilvánítsak. Ahhoz is jogom van, hogy erről bármely sajtó munkatársat tájékoztassak, hogy Ő tájékoztathassa a közvéleményt. (Persze csak akkor, ha szabad nekik.)

Utána Patkány GO lesz. Elmegyek több politikus és bankvezér házához. Terveim szerint kb. 28 km-t fogok gyalogolni.
A kevésbé sportos újságírók számára jelzem, hogy mindegyik patkány célpont megközelíthető autóval, biciklivel, tömegközlekedéssel is. Van olyan, ahol talán már helikopter leszállót is építenek. Kitalálják, hogy hol?
Egyébként semmi különös nem fog történni, mint a politikus, vagy bankvezér lakhelyén kiragasztom a véleményemet írott formában, és elmondom szóban. És ezt majd megpróbálják mindenféle buta jogi indokokkal akadályozni a rendőrök. Legalábbis eddig ez volt.

Jognyilatkozat: Semmi közöm ahhoz, ha bárki más, azon a napon, vagy más napon, abban az időben, vagy máskor, ugyan ott, vagy máshol, hasonló ruhában, vagy ruha nélkül, véleményt nyilvánít, vagy nem nyilvánít véleményt.
Egy dologra van ráhatásom: Én ott leszek, vagy nem leszek ott. – Inkább ott leszek.
Mivel mindenütt elegendő hely áll rendelkezésre, így a sajtó munkatársainak nem szükséges előzetesen bejelentkeznie, vagy engedélyt kérnie.
A mai politikai viszonyok között azt is fontos előzetesen közölni, hogy az újságírók kérdéseikben sem lesznek korlátozva. (Ha értik, hogy mire gondolok.)

(Póka László)

Bal-Rad komm: Igen!

VIGYÉK A HÍRT! MAGYARORSZÁG NINCS! DÖBRÖGISZTÁN VAN! VAJDARENDSZER VAN!

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.28 másodperc
1,340,593 egyedi látogató