Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 6

-> Online tagok: 1
CharlesHoife

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háború Oroszország ellen?

Hírek
Búcsúajándék egy napjait számláló ember számára

A történészek lehet hogy gondban lesznek, ha egy jelzővel vagy röviden kellene majd megfogalmazniuk Barack Obama korát. Minden amerikai elnöknek van egy sajátos tette, ami csak rá illik és ezzel a tettével kerül be a történelemkönyvekbe örökre.

Néhány amerikai elnökről nagyon sajátos képek készültek, amik kizárólag rá és a korára utalnak. Néhány ilyen rajz az amerikai dollárra került, néhány a múzeumokba található, és néhány a hegyekbe van belevésve. Általában mindegyikre jellemző a nyugodt vagy elgondolkodó nézés, de hogyan fognak a történészek

Obamára visszagondolni? Mi az ő fő jellemzője? Az “Arab Tavasz Emberének” fogják hívni? Vagy az “Iszlamisták legjobb barátjának”? Vagy az elnöknek, aki a “lefejezőket” szórta szét a világban?! Mi az a kép, ami jellemezni fogja őt és a borzalmas sötét korát?!

Úgy, hogyha bárki meglátja ezt a képet minden bizonnyal egyet ért, hogy ez az a kép!.. Az elnök, aki mosolyogva vágja el a torkokat..

Az összes festmény közül, amit Obamáról festettek, ( amin nevet, amin gondterhelt vagy szomorú ), az összes festmény közül ez a festmény ami a legközelebb áll a valósághoz, amin a palesztin gyerek torkát vágja el Aleppóban a “mérsékelt”, Obama által támogatott “Nour Eddin El Zinki” iszlamista társaival együtt. Talán ez az a kép, ami legközelebb álló a valósághoz, az igazsághoz, ami egész korát tükrözi. Én úgy gondolom el kellene küldeni neki a képet egy borítékban postán. A festményből bélyeget kell készíteni, ami ezt a sötét kort örökíti meg.

A torokvágás sötét korát, egészen pontosan: a gyerekek torkának elvágásának a sötét korát, ami szégyent fog hozni rá minden történelemkönyvben. Obama ideje alatta lett a legtöbb embernek a feje késsel levágva a modern korban. Az ő ideje alatt gurult a legtöbb emberi fej a kamerák elé. Az ő korában jött létre a szövetség az áll szabadság, a nyugati demokrácia ikon, az Iszlám Állam, az Al Kaida és a Muszlim Testvériség között.

Képzeljétek el, hogy a Náci Németország az amerikaiak által vezetett normandiai partraszállással szembe nem tudott ellenállni és rekord időn belül az amerikai tankok Berlinbe értek. Képzeljék el, hogy Szaddam Huszein hadserege, ami akkoriban a világ negyedik legerősebb hadserege volt, csak három hétig tudott kitartani az amerikai megszállással szemben.

Csak az Iszlám Állam vezetője Abu Bakr Al Bagdadi tudott kitartani ennyi évig, sőt ahelyett, hogy gyengült volna, csak erősödött és több területet foglalt el! Képzeljétek el, hogy Obama szakértői a mai napig képtelenek megmondani, hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy végezzenek vele és terrorszervezetével. Vannak, akik pofátlanul sok sok évet mondanak ( 30 évet néha ), de az igazság az egyszerűen az, hogy az egész Iszlám Állam nem más, mint Obama és társai szövetséges.

Ezt a képet szeretném Barack Obamának ajándékozni az utolsó napjaiban. Ezt a képet szeretném a postaládájába helyezni elsőként, amint távozott a Fehér Házból, mert őszintén és röviden tükrözik az egész Obama kort: a gyerekfejek levágásának a korát, amit szigorúan az ő közreműködésével, keze által teljesedett be.

USA és a NATO tábornokok azt mondta újságíróknak egy sajtótájékoztatón, hogy fel kell készülniük "World War 3 Oroszországgal" a nagyon közeli jövőben.


A NATO és az amerikai erők alátámasztható a katonai erők az orosz határon, telepítése anti-ballisztikus rakéta rendszerek és berendezések annak érdekében, hogy provokálni egy nukleáris háború Oroszországgal.

Erre válaszul az orosz elnök, Vlagyimir Putyin telepített légvédelmi rakéta rendszerek Moszkva körül, hogy megvédje az országot egy hatalmas támadást.

Az S-400 Triumph légvédelmi rendszer képes üti a mozgó amerikai és a NATO repülőgépek és rakéták, valamint egy sor 400km.
Hegel, ez az agyament, öngyilkos hatalomőrültek utolsó háborúja lenne, amiben minkét hadviselő fél és az emberi civilizáció is óriási kínszenvedések között véglegesen megsemmisülne.Még is játszanak a hülye gondolattal az életünkről-halálunkról az elmebajos sokcsillagos generálisok és az idióta globális világelit.

Ne adja Isten, ha ki is törne a WW3, akkor már senkit nem érdekelne hogy ki kezdte vagy ki is lőtt először.Akkor meg már minek megkérdezni.Ezeket az életveszélyes hatalommániás őrült pszicho-és szociopatákat -rangra, nemre, korra, nemzetségre, fajra való tekintet nélkül- kellene sürgősen hűvösre tenni és fellógatni, más megoldás nem létezik a problémára.Ezt csak a közvetlen környezetükben lévő normális bátrak tudnák megtenni, -párosulva a tehetetlenség érzetével- nekünk sajnos nem áll módunkban véghezvinni.Az ima cselekedet nélkül nem sokat ér.Ez nem a félelem kiárusítása, hanem reális veszély, amivel napjainkban valamennyiünknek szinte bármikor szembe kell néznünk a nap 24 órájában, mert utólag már úgy sem beszélhetünk róla.

Világháború III küszöbön áll, az első az Oroszország és az Egyesült Államokban, majd spirális globálisan atomfegyverek támadások esetleg kezdődő jövő héten, legalábbis az Egyesült Államok és a NATO tábornokok egy sajtótájékoztatón a héten, és a bennfentesek beszél Deborah Dupré. USA-vezérelt támadások Oroszországot szánt jövő héten kezdődik hoz létre a globális káosz, felkelések és az instabilitás és a Nobel-díjas figyelmeztetett a héten, lehet párolog az emberi faj.

USA és a NATO Generals mondta újságíróknak szerdán egy sajtótájékoztatón, hogy fel kell készülniük "World War 3 Oroszországgal" a nagyon közeli jövőben.

"WWIII már megkezdődött," a politikai bennfentes azt mondta Dupre péntek, ami azt jelenti, elkezdődött titokban, és lesz nyílt, már a jövő héten, azt mondta.
Oroszország problémák Baljós amerikai nukleáris holokauszt Threat

Az Obama-adminisztráció, a NATO és az amerikai erők alátámasztja katonai erők az orosz határon, telepítése anti-ballisztikus rakéta rendszerek és berendezések annak érdekében, hogy provokálni egy nukleáris háború Oroszországgal.

Válaszul az amerikai fenyegetés, Vlagyimir Putyin orosz elnök telepített légvédelmi rakéta rendszerek Moszkva körül, hogy megvédje az országot egy hatalmas támadást.

Az S-400 Triumph légvédelmi rendszer kapacitása, hogy elérje a mozgó amerikai és NATO-repülőgépek és rakéták, valamint egy sor 400km.


Vakolók fenyegetéseik


A SZABADKŐMŰVESEK NYÍLTAN MEGFENYEGETTÉK EURÓPÁT?


Egy érdekes levelet küldött számunkra egy kedves olvasónk.

Olvasónk arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a Francia Médias-Presse oldalára felkerült egy 2015-09-07. kelt dokumentum, amely arról tanúskodik, hogy a szabadkőművesség támogatja Európa elárasztását bevándorlókkal.

Sőt, nem csak hogy támogatja, hanem egyenesen nyíltan fenyegeti és zsarolja az európai országokat, és azok vezetőit.
Az alább is látható dokumentum tanúsága szerint az azt aláíró kőműves páholyok követelése az, hogy az Európai országok fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.
Már itt szeretnénk kiemelni, hogy a dokumentum hitelességét nem áll módunkban sem cáfolni, sem pedig megerősíteni.
A fent említett weboldal azt állítja, hogy huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.
Sajnos a dokumentum többi részét nem láttuk, illetve nincs módunk azt lefordítani, de olvasónk azt állítja, hogy kőműves páholyok nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában. Levele alapján: „a nyilatkozatot jegyző szabadkőműves páholyok a felszólítást ultimátum jelleggel tették: arra az esetre, ha az európai kormányok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, “megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba.”
Természetesen várjuk a véleményedet a dokumentummal kapcsolatban, melyet az oldal alján található Facebook panelon is megírhatsz

http://szabadonebredok.info/a-harmadik-vilaghaboru-valoszinusege/

http://szabadoneb...szinusege/Szalonna! Sajnos, úgy lesz az, ahogyan Badinyi Jós Ferencnek megmondta az a zsidó. A magyarok és más fehér népek legnagyobb ellensége is, önmaga. Tisztelet a kevés kivételnek. A világzsidóság a legnagyobb segítséget a világ meghódításához maguktól az áldozatoktól kapják. A "sík hülye gójoktól". Épp nemrég néztem újra sokadjára Raffay Ernő egyik előadását. Pusztító migráció-A zsidók bevándorlása Magyarországra. Még ennyi év után is meg tud döbbenteni, mennyire könnyű dolga van a világ zsidóságnak, ahogyan egyik népet igázzák le a másik után. És mindezt saját hadsereg bevetése nélkül, mindössze a gójok hiszékenységére, tudatlanságára, butaságára alapozva, no meg a mindenütt jelenlévő faj és nemzetáruló liberális férgeknek köszönhetően. Raffay elmondja, hogy a románoknak 6-700 év kellett, hogy többségbe kerüljenek Erdélyben, a zsidóknak ellenben elég volt 120 év Magyarország teljes megszállására, kisajátítására. És akkor még az óhéberekről szó sem eset, akik 26 év alatt úgy túl szaporodtak, hogy újabb 20 év múlva már simán saját országot hasíthatnának ki a még meglévő valamiért még mindig Magyarnak nevezett országból. Egyetlen megoldás létezik, hogy letérhessünk a teljes megsemmisülés útjáról, mert ez már nem először történik meg a magyarok elődnépeit tekintve, akik ott voltak mindenütt, Egyiptomtól kezdve a Pártus Birodalomig és stb...és mindenünnen menekülnünk kellett, mindig ugyan azért. Mert voltunk olyan hülyék, hogy hagytunk idegen fajokat, népeket beszivárogni területünkre. És mindig túl szaporodtak minket. Most is ugyan ez történik. Semmi sem változott azóta sem. A történelem újra és újra ismétli önmagát. Ennek csak hatalmas véráldozatok árán vethetünk véget, más út nem létezik. Egyezkedni az ellenséggel, tudjuk hová vezetett. Békés, politikai, tárgyalásos úton sohasem volt megoldható egy olyan kérdés, mint a szülőföld visszaszerzése a betolakodóktól. De akkor a liberálisok, filoszemiták, szabadkőművesek és egyéb mocskok legyenek elsőnek likvidálva. Ők azok, akiknek mindez köszönhető. Ami a fenti levelet illeti. Nehéz kérdés. Össze lehetne hozni egy klubot hasonlóan gondolkozó emberek részére és akkor rendszeresen össze lehetne járni megvitatni a dolgokat, már csak a megfelelő embereket kellene megtalálni hozzá. És pont ez a legnehezebb része a dolognak. Megtalálni a hasonlóan radikális elveket való, hazájukért aggódó embereket. De ez olyan feladat lesz, mint tűt keresni a szénakazalban. Én is úton útfélen szólítók meg embereket és nagyon rossz a tapasztalatom. Közömbösség az van, minden mennyiségben! Idehaza is, ha elkezdek zsidózni, szüleim már vakaróznak. Nincs mit tenni, kevesen vagyunk és pont azok, akik a legközelebb állnak hozzánk képtelenek megérteni, felfogni, hogy nagy üzemben folyik a magyarság irtása. Fel sem tudják, fel sem akarják fogni! Amíg nem lőnek, nem hullanak bombák, rakéták, nem látják kiterítve szeretteiket, nem lesznek fogékonyak az igazságra azok, akiket most még teljesen hidegen hagy a haza, a nemzet (ami jelenleg nincs) sorsa. Mindenki el van foglalva önmagával, a saját bajaival, a pénz hajszolásával, mit érdekli őket a jövő, akár az utódaik jövője is, mikor csak rövid távon képesek gondolkodni. Amíg van pénzük benzinre, míg megy az autó, míg lerohangálhatnak, mint nálunk is naponta nem tudom hányszor a dunai nyaralójukba, letojják, mi történik körülöttük. A legtöbb embert csak egy dolog érdekel. A pénz! Pénzért, a legtöbbjük eladná anyját, apját, hazáját. Kérdezzétek meg a Gyurcsótány rajongókat! Az ő idejében jobb volt, többször volt nyugdíjemelés! Na erről van szó! Pénzért bármit! Most ilyen emberekkel mit lehet kezdeni? És a többségről beszélek!
Mormota
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.24 másodperc
1,348,992 egyedi látogató