Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 1
LisaHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háború Oroszország ellen?

Hírek
Búcsúajándék egy napjait számláló ember számára

A történészek lehet hogy gondban lesznek, ha egy jelzõvel vagy röviden kellene majd megfogalmazniuk Barack Obama korát. Minden amerikai elnöknek van egy sajátos tette, ami csak rá illik és ezzel a tettével kerül be a történelemkönyvekbe örökre.

Néhány amerikai elnökrõl nagyon sajátos képek készültek, amik kizárólag rá és a korára utalnak. Néhány ilyen rajz az amerikai dollárra került, néhány a múzeumokba található, és néhány a hegyekbe van belevésve. Általában mindegyikre jellemzõ a nyugodt vagy elgondolkodó nézés, de hogyan fognak a történészek

Obamára visszagondolni? Mi az õ fõ jellemzõje? Az “Arab Tavasz Emberének” fogják hívni? Vagy az “Iszlamisták legjobb barátjának”? Vagy az elnöknek, aki a “lefejezõket” szórta szét a világban?! Mi az a kép, ami jellemezni fogja õt és a borzalmas sötét korát?!

Úgy, hogyha bárki meglátja ezt a képet minden bizonnyal egyet ért, hogy ez az a kép!.. Az elnök, aki mosolyogva vágja el a torkokat..

Az összes festmény közül, amit Obamáról festettek, ( amin nevet, amin gondterhelt vagy szomorú ), az összes festmény közül ez a festmény ami a legközelebb áll a valósághoz, amin a palesztin gyerek torkát vágja el Aleppóban a “mérsékelt”, Obama által támogatott “Nour Eddin El Zinki” iszlamista társaival együtt. Talán ez az a kép, ami legközelebb álló a valósághoz, az igazsághoz, ami egész korát tükrözi. Én úgy gondolom el kellene küldeni neki a képet egy borítékban postán. A festménybõl bélyeget kell készíteni, ami ezt a sötét kort örökíti meg.

A torokvágás sötét korát, egészen pontosan: a gyerekek torkának elvágásának a sötét korát, ami szégyent fog hozni rá minden történelemkönyvben. Obama ideje alatta lett a legtöbb embernek a feje késsel levágva a modern korban. Az õ ideje alatt gurult a legtöbb emberi fej a kamerák elé. Az õ korában jött létre a szövetség az áll szabadság, a nyugati demokrácia ikon, az Iszlám Állam, az Al Kaida és a Muszlim Testvériség között.

Képzeljétek el, hogy a Náci Németország az amerikaiak által vezetett normandiai partraszállással szembe nem tudott ellenállni és rekord idõn belül az amerikai tankok Berlinbe értek. Képzeljék el, hogy Szaddam Huszein hadserege, ami akkoriban a világ negyedik legerõsebb hadserege volt, csak három hétig tudott kitartani az amerikai megszállással szemben.

Csak az Iszlám Állam vezetõje Abu Bakr Al Bagdadi tudott kitartani ennyi évig, sõt ahelyett, hogy gyengült volna, csak erõsödött és több területet foglalt el! Képzeljétek el, hogy Obama szakértõi a mai napig képtelenek megmondani, hogy mennyi idõ szükséges ahhoz, hogy végezzenek vele és terrorszervezetével. Vannak, akik pofátlanul sok sok évet mondanak ( 30 évet néha ), de az igazság az egyszerûen az, hogy az egész Iszlám Állam nem más, mint Obama és társai szövetséges.

Ezt a képet szeretném Barack Obamának ajándékozni az utolsó napjaiban. Ezt a képet szeretném a postaládájába helyezni elsõként, amint távozott a Fehér Házból, mert õszintén és röviden tükrözik az egész Obama kort: a gyerekfejek levágásának a korát, amit szigorúan az õ közremûködésével, keze által teljesedett be.

USA és a NATO tábornokok azt mondta újságíróknak egy sajtótájékoztatón, hogy fel kell készülniük "World War 3 Oroszországgal" a nagyon közeli jövõben.


A NATO és az amerikai erõk alátámasztható a katonai erõk az orosz határon, telepítése anti-ballisztikus rakéta rendszerek és berendezések annak érdekében, hogy provokálni egy nukleáris háború Oroszországgal.

Erre válaszul az orosz elnök, Vlagyimir Putyin telepített légvédelmi rakéta rendszerek Moszkva körül, hogy megvédje az országot egy hatalmas támadást.

Az S-400 Triumph légvédelmi rendszer képes üti a mozgó amerikai és a NATO repülõgépek és rakéták, valamint egy sor 400km.
Hegel, ez az agyament, öngyilkos hatalomõrültek utolsó háborúja lenne, amiben minkét hadviselõ fél és az emberi civilizáció is óriási kínszenvedések között véglegesen megsemmisülne.Még is játszanak a hülye gondolattal az életünkrõl-halálunkról az elmebajos sokcsillagos generálisok és az idióta globális világelit.

Ne adja Isten, ha ki is törne a WW3, akkor már senkit nem érdekelne hogy ki kezdte vagy ki is lõtt elõször.Akkor meg már minek megkérdezni.Ezeket az életveszélyes hatalommániás õrült pszicho-és szociopatákat -rangra, nemre, korra, nemzetségre, fajra való tekintet nélkül- kellene sürgõsen hûvösre tenni és fellógatni, más megoldás nem létezik a problémára.Ezt csak a közvetlen környezetükben lévõ normális bátrak tudnák megtenni, -párosulva a tehetetlenség érzetével- nekünk sajnos nem áll módunkban véghezvinni.Az ima cselekedet nélkül nem sokat ér.Ez nem a félelem kiárusítása, hanem reális veszély, amivel napjainkban valamennyiünknek szinte bármikor szembe kell néznünk a nap 24 órájában, mert utólag már úgy sem beszélhetünk róla.

Világháború III küszöbön áll, az elsõ az Oroszország és az Egyesült Államokban, majd spirális globálisan atomfegyverek támadások esetleg kezdõdõ jövõ héten, legalábbis az Egyesült Államok és a NATO tábornokok egy sajtótájékoztatón a héten, és a bennfentesek beszél Deborah Dupré. USA-vezérelt támadások Oroszországot szánt jövõ héten kezdõdik hoz létre a globális káosz, felkelések és az instabilitás és a Nobel-díjas figyelmeztetett a héten, lehet párolog az emberi faj.

USA és a NATO Generals mondta újságíróknak szerdán egy sajtótájékoztatón, hogy fel kell készülniük "World War 3 Oroszországgal" a nagyon közeli jövõben.

"WWIII már megkezdõdött," a politikai bennfentes azt mondta Dupre péntek, ami azt jelenti, elkezdõdött titokban, és lesz nyílt, már a jövõ héten, azt mondta.
Oroszország problémák Baljós amerikai nukleáris holokauszt Threat

Az Obama-adminisztráció, a NATO és az amerikai erõk alátámasztja katonai erõk az orosz határon, telepítése anti-ballisztikus rakéta rendszerek és berendezések annak érdekében, hogy provokálni egy nukleáris háború Oroszországgal.

Válaszul az amerikai fenyegetés, Vlagyimir Putyin orosz elnök telepített légvédelmi rakéta rendszerek Moszkva körül, hogy megvédje az országot egy hatalmas támadást.

Az S-400 Triumph légvédelmi rendszer kapacitása, hogy elérje a mozgó amerikai és NATO-repülõgépek és rakéták, valamint egy sor 400km.


Vakolók fenyegetéseik


A SZABADKÕMÛVESEK NYÍLTAN MEGFENYEGETTÉK EURÓPÁT?


Egy érdekes levelet küldött számunkra egy kedves olvasónk.

Olvasónk arról értesítette szerkesztõségünket, hogy a Francia Médias-Presse oldalára felkerült egy 2015-09-07. kelt dokumentum, amely arról tanúskodik, hogy a szabadkõmûvesség támogatja Európa elárasztását bevándorlókkal.

Sõt, nem csak hogy támogatja, hanem egyenesen nyíltan fenyegeti és zsarolja az európai országokat, és azok vezetõit.
Az alább is látható dokumentum tanúsága szerint az azt aláíró kõmûves páholyok követelése az, hogy az Európai országok fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.
Már itt szeretnénk kiemelni, hogy a dokumentum hitelességét nem áll módunkban sem cáfolni, sem pedig megerõsíteni.
A fent említett weboldal azt állítja, hogy huszonnyolc európai szabadkõmûves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.
Sajnos a dokumentum többi részét nem láttuk, illetve nincs módunk azt lefordítani, de olvasónk azt állítja, hogy kõmûves páholyok nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában. Levele alapján: „a nyilatkozatot jegyzõ szabadkõmûves páholyok a felszólítást ultimátum jelleggel tették: arra az esetre, ha az európai kormányok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, “megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba.”
Természetesen várjuk a véleményedet a dokumentummal kapcsolatban, melyet az oldal alján található Facebook panelon is megírhatsz

http://szabadonebredok.info/a-harmadik-vilaghaboru-valoszinusege/

http://szabadoneb...szinusege/Szalonna! Sajnos, úgy lesz az, ahogyan Badinyi Jós Ferencnek megmondta az a zsidó. A magyarok és más fehér népek legnagyobb ellensége is, önmaga. Tisztelet a kevés kivételnek. A világzsidóság a legnagyobb segítséget a világ meghódításához maguktól az áldozatoktól kapják. A "sík hülye gójoktól". Épp nemrég néztem újra sokadjára Raffay Ernõ egyik elõadását. Pusztító migráció-A zsidók bevándorlása Magyarországra. Még ennyi év után is meg tud döbbenteni, mennyire könnyû dolga van a világ zsidóságnak, ahogyan egyik népet igázzák le a másik után. És mindezt saját hadsereg bevetése nélkül, mindössze a gójok hiszékenységére, tudatlanságára, butaságára alapozva, no meg a mindenütt jelenlévõ faj és nemzetáruló liberális férgeknek köszönhetõen. Raffay elmondja, hogy a románoknak 6-700 év kellett, hogy többségbe kerüljenek Erdélyben, a zsidóknak ellenben elég volt 120 év Magyarország teljes megszállására, kisajátítására. És akkor még az óhéberekrõl szó sem eset, akik 26 év alatt úgy túl szaporodtak, hogy újabb 20 év múlva már simán saját országot hasíthatnának ki a még meglévõ valamiért még mindig Magyarnak nevezett országból. Egyetlen megoldás létezik, hogy letérhessünk a teljes megsemmisülés útjáról, mert ez már nem elõször történik meg a magyarok elõdnépeit tekintve, akik ott voltak mindenütt, Egyiptomtól kezdve a Pártus Birodalomig és stb...és mindenünnen menekülnünk kellett, mindig ugyan azért. Mert voltunk olyan hülyék, hogy hagytunk idegen fajokat, népeket beszivárogni területünkre. És mindig túl szaporodtak minket. Most is ugyan ez történik. Semmi sem változott azóta sem. A történelem újra és újra ismétli önmagát. Ennek csak hatalmas véráldozatok árán vethetünk véget, más út nem létezik. Egyezkedni az ellenséggel, tudjuk hová vezetett. Békés, politikai, tárgyalásos úton sohasem volt megoldható egy olyan kérdés, mint a szülõföld visszaszerzése a betolakodóktól. De akkor a liberálisok, filoszemiták, szabadkõmûvesek és egyéb mocskok legyenek elsõnek likvidálva. Õk azok, akiknek mindez köszönhetõ. Ami a fenti levelet illeti. Nehéz kérdés. Össze lehetne hozni egy klubot hasonlóan gondolkozó emberek részére és akkor rendszeresen össze lehetne járni megvitatni a dolgokat, már csak a megfelelõ embereket kellene megtalálni hozzá. És pont ez a legnehezebb része a dolognak. Megtalálni a hasonlóan radikális elveket való, hazájukért aggódó embereket. De ez olyan feladat lesz, mint tût keresni a szénakazalban. Én is úton útfélen szólítók meg embereket és nagyon rossz a tapasztalatom. Közömbösség az van, minden mennyiségben! Idehaza is, ha elkezdek zsidózni, szüleim már vakaróznak. Nincs mit tenni, kevesen vagyunk és pont azok, akik a legközelebb állnak hozzánk képtelenek megérteni, felfogni, hogy nagy üzemben folyik a magyarság irtása. Fel sem tudják, fel sem akarják fogni! Amíg nem lõnek, nem hullanak bombák, rakéták, nem látják kiterítve szeretteiket, nem lesznek fogékonyak az igazságra azok, akiket most még teljesen hidegen hagy a haza, a nemzet (ami jelenleg nincs) sorsa. Mindenki el van foglalva önmagával, a saját bajaival, a pénz hajszolásával, mit érdekli õket a jövõ, akár az utódaik jövõje is, mikor csak rövid távon képesek gondolkodni. Amíg van pénzük benzinre, míg megy az autó, míg lerohangálhatnak, mint nálunk is naponta nem tudom hányszor a dunai nyaralójukba, letojják, mi történik körülöttük. A legtöbb embert csak egy dolog érdekel. A pénz! Pénzért, a legtöbbjük eladná anyját, apját, hazáját. Kérdezzétek meg a Gyurcsótány rajongókat! Az õ idejében jobb volt, többször volt nyugdíjemelés! Na errõl van szó! Pénzért bármit! Most ilyen emberekkel mit lehet kezdeni? És a többségrõl beszélek!
Mormota
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.04 másodperc
6,941,686 egyedi látogató