Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kegyelem döfés a deviza károsultaknak...

Hírek
Itt már csak a kegyelemdöfést adjuk meg

Meglepõen õszinte, ám a devizahiteles adósok szempontjából annál aggályosabb tanácskozást folytatott tavaly áprilisban a Pécsi Törvényszék és a Pécsi Ítélõtábla bírói kara a devizahiteles-perek kimenetelérõl – értesült lapunk.


Bár a devizakonferencián készült jegyzõkönyv a közelmúltban még megtalálható volt a bíróság honlapján, nemrég rejtélyes okból eltávolították. Információink szerint azért, mert a dokumentum hatalmas felháborodást váltott ki a pereskedõ devizahitelesek körében, akik között futótûzként terjedt a konzultáció leirata. A Magyar Nemzet birtokába került anyagból kitûnik: az adósok indulata nem alaptalan, némely bírák állásfoglalása ugyanis könnyen megrendítheti a pártatlan és részrehajlás nélküli bíráskodásba vetett bizalmat.

„Csak az elszámolást kell elvégezni”

– Ami a devizaalapú kölcsönszerzõdések érvénytelenségét illeti, sok érvénytelenségi jogcímet, amivel a nehéz helyzetbe került adósok próbálkoztak, a jelenlegi tudásunk alapján már ki tudunk lõni – ilyen és ehhez hasonló megállapításokat tett a Pécsi Ítélõtábla egyik bírája, aki a devizaperek következményeirõl tartott elõadást. Baranyabán Judit amellett, hogy a jogvédelmet keresõ adósok érveire olyan „próbálkozásként” tekint, amit „ki kell lõni”, kendõzetlenül beszélt arról is, hogy a hitelszerzõdéseket érvényessé kell nyilvánítani, annak ellenére, hogy ez „nem találkozik az adósok érdekeivel”.

– Meggyógyítjuk ezeket a szerzõdéseket, és ez esetben úgy kell tekinteni ezekre, mintha már a kezdetektõl a bíróság által orvosolt tartalommal jöttek volna létre – szögezte le a bíró. Arról is beszélt, hogy ha mégsem sikerülne érvényessé nyilvánítani a hitelszerzõdést, akkor hatályossá kell nyilvánítani, amivel viszont nem „orvosolnak semmit”. Mint mondta, „itt már csak a kegyelemdöfést adjuk meg, vége a történetnek, csak az elszámolást kell elvégezni”. Az ugyanakkor nem derült ki, hogy az említett kegyelemdöfést miként kell megadni a devizahiteles-szerzõdések esetében.

Az adósok számára elõnytelenek?

A különös kijelentésekkel kapcsolatban lapunk megkereste a Pécsi Ítélõtábla, egyben a Magyar Bírói Egyesület elnökét, akinél fõként arról érdeklõdtünk, hogy nem tartja-e problémásnak az elhangzottakat. Makai Lajos közölte, az elõadások egy szakmai tanácskozáson hangzottak el, amelyek – a dolog természeténél fogva – nélkülözik a bírói ítéletekben megszokott szabatosságot, ám néhány szerencsétlen megfogalmazást leszámítva nem lát kivetnivalót az elhangzottakban. Az adósok szempontjából aggályos kifejezésekkel kapcsolatban elmondta azt is, hogy azok a devizahiteles-törvények, amelyek alapján el kell bírálni a szóban forgó hitelszerzõdéseket, nem „adóspártiak” feltétlenül, így jogértelmezésük sem lehet az. Utóbbi mondatot egyébként késõbb töröltetni akarta lapunknak adott nyilatkozatából Makai Lajos, ám ez a kijelentés a devizahitelesek szempontjából kulcsfontossággal bír. Ugyanis a bíróság elnökének szavaiból úgy tûnik, hogy az Országgyûlés által alkotott devizahiteles-törvények az adósok számára elõnytelenek, noha a Fidesz–KDNP-kormányzat nem gyõzte hangsúlyozni, hogy megmentették a devizahiteleseket.

Makai Lajos beszélt arról is, hogy mindezektõl függetlenül tudnak pártatlanul dönteni a bírók, egyébként szerinte sem az adósok, sem pedig a pénzintézetek javára nem könnyebb ítéletet hozni. Kérdésünkre hozzátette, hogy a konferencia jegyzõkönyve azért került le a honlapról, mert azóta sok minden megváltozott, sok megállapítás már elavult. Az ügyben természetesen – mások mellett – megkerestük az Országos Bírósági Hivatalt is, arról érdeklõdve, várható-e, hogy a szervezet vizsgálatot indít a konferencián elhangzottak miatt, azonban a hivataltól a Pécsi Ítélõtáblához irányítottak kérdéseinkkel.

Állatorvosi ló

Reagált viszont az Egyéni Bírói Függetlenség és Felelõsség Fórum, amely „megdöbbenéssel fogadta a pécsi konferenciának a pénzügyi fogyasztóvédelmi jog ismeretének teljes hiányát” tükrözõ megállapításait. Az egyes bírókat tömörítõ szervezet szerint az elhangzottak egy része vállalhatatlan, és a konferencia jegyzõkönyve az úgynevezett bírósági igazgatás és belsõ tájékoztatás hosszú ideje megfigyelhetõ fogyatékosságainak állatorvosi lova egyben. Hozzátették, szerintük egyetlen bíró, bírósági vezetõ sem engedheti meg magának – bármilyenek is a devizahiteles-szerzõdésekkel kapcsolatos jogi nézetei –, hogy saját szempontjait tartsa szem elõtt, miközben adósok tízezreit fenyegeti a hajléktalanság réme.

Ugyanakkor nem ez az elsõ eset, ami kétségessé teszi némely bírók pártatlanságát a devizahiteles-eljárásokban. Tavaly szintén lapunk hozta nyilvánosságra Wellmann György levelét, amit a Magyar Bankszövetségnek írt. A Kúria Polgári Kollégiumának vezetõjénél egy bírósági ítélet miatt panaszkodott a pénzügyi szakmai szervezet, mire a fõbíró azt közölte, hogy a Kúria tanácsa által korábban hozott – a bank számára kedvezõtlen – ítéletet nem tartja iránymutatónak a bíróság. Ezután intézkedett, hogy a szóban forgó határozatot távolítsák el a bírói testület honlapjáról, és megígérte a bankároknak, hogy az a tanács, amelyik az ítéletet hozta, a jövõben igazodni fog a Kúria ítélkezési gyakorlatához. Wellmann György lapunknak azt is kifejtette, hogy nem feltétlenül nevezné jogászoknak azokat az ügyvédeket, akik a devizahiteles adósokat képviselik a bíróságon. A bíró az adott levelezést egyáltalán nem tartotta aggályosnak, további kérdéseinket pedig válogatott sértegetések kíséretében azzal hárította el: csupán magánemberként mondta el a véleményét.
(mno)

Bal-Rad komm: Íme egy döbrögisztáni jogszolgáltató véleménye, akinek döntését bírálni nem lehet! MAGÁNEMBERKÉNT (?) IS a kegyelemdöfés bevitelét tartja üdvös megoldásnak!

“…Csak az elszámolást kell elvégezni…”

-El lesz az is végezve! Elõbb-utóbb EL LESZ VÉGEZVE!

Lesz még a kutyára dér, hogy a lónak is hasig ér!

Lesz elszámoltatás!!!!

Reszkessenek a magyarokat terrorizálók!

Meghalt Hüvelyes Lajos terézvárosi kilakoltatott
A budapesti Szent István kórházban szombat reggel meghalt Hüvelyes Lajos terézvárosi kilakoltatott – jelentette a Magyar Szociális Fórum.


A 71 éves férfi elhunytáról Eitl Bálint ügyletes orvos tájékoztatta telefonon Simó Endrét, a Magyar Szociális Fórum alapító-szervezõjét. A Szociális Fórum két éve viselte gondját a félig béna embernek, akit kilakoltatói júliusban bilincsbe verten hurcoltak el Izabella utcai önkormányzati lakásából a pomázi kórház pszichiátriájára, mert maradék erejébõl ellenállt kilakoltatóinak.

Hüvelyes Lajost augusztustól elfekvõbõl-elfekvõbe szállították, és a Magyar Szociális Fórumon kívül senki sem törõdött vele. Gondnok-gyámja még a nyugdíját sem folyósította neki.

A magára hagyott embert kórházi ágyánál rendszeresen felkeresõ Simó Endrét Hüvelyes Lajos egy héttel ezelõtt arra kérte, fellebbezzen lakhatása érdekében Székely Lászlónál, az alapvetõ jogok biztosánál, aki ügyében „nem tartotta indokoltnak további intézkedések kezdeményezését alapjogvédelmi hatáskörében”. Kérésének Simó eleget tett. Az ombudsmannak írt levele az alábbi linken érhetõ el: http://mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1148:2017-02-04-10-04-37

A Magyar Szociális Fórum szervezõje szerint a mozgáskorlátozott, kisemmizett Hüvelyes Lajos életének utolsó pillanatáig bátran szembeszegült az igazságtalansággal és kiállt emberi jogaiért, méltóságáért. Az MSZF tisztelettel és megbecsüléssel adózik bátorságának, kiállásának önmagáért és közös jogainkért. Az MSZF arra kéri az embereket, hogy menjenek el a Kossuth térre meghirdetett szombat esti megemlékezésre, gyújtsanak mécsest Hüvelyes Lajos emlékére is, merítsenek erõt jellemébõl.

Gyilkosok bálja
A jogász- és bankárbál. Sokáig emlékezni fognak rá

Sokan nyilvánítottak véleményt 2017. február 11-én a Nemzeti Galériánál a bál elõtt.

Senki nem szervezett oda tüntetést. Senki nem hívott oda másokat. Mégis sok SeVizás érezte úgy, hogy egy ekkora gyalázat mellett nem mehet el szó nélkül.

Igazi egyéni akciók sokasága volt. Látszott ez abból, is hogy sokféle tábla, felirat díszítette a bálozni vonuló árulók útját.Volt bizony szóbeli véleménynyilvánítás is. Ezek nagy része arról szólt, hogy jelen társadalmi helyzetben elfogadhatatlan, hogy a jogászok díszvendégi címmel tüntessék ki a bankárokat, akik már bizonyítottan elvettek tisztességtelenül az emberektõl 1 000 Milliárd Forintot.

Igazi cselekvõ összefogás volt ez. Nem duma, nem elmélet, nem szervezkedés, hanem cselekvés.
Nézzük sorjában az eseményeket.

Történt, hogy néhány lelkes fiatal a nagy hagyományokkal rendelkezõ Jogászbált pár éve sok munkával újjáélesztette.


A szervezõk részérõl az a szerencsétlen helyzet állt elõ, hogy a 2017-es bál díszvendégei közé a 2016-os sorsoláson a bankárokat választották. Nem csak a díszvendégek sorát rondította el becsei andrás – az otp vezérigazgatója, a bankszövetség alelnöke – és kovács levente – a bankszövetség fõtitkára- neve, hanem a sorsolás miatt a bál neve is „JOGÁSZ- ÉS BANKÁRBÁL” lett.Tovább rontott a helyzeten, hogy a fõvédnökök, matolcsy györgy, és polt péter lettek, a védnökök bánáti jános ügyvédi kamarai elnök, és tóth ádám közjegyzõi kamarai elnök.
A felháborodás már így is érthetõ volt, de ha megnézzük a díszvendégek sorát, ne csodálkozzunk, hogy néhányan fontosnak érezték, hogy a helyszínen kinyilvánítsák véleményüket.

Díszvendég volt még sumák pali – cib vezér –, legfõbb ügyész helyettesei, a budapest közjegyzõi és ügyvédi kamara elnökei.

Szóval, a lista szerint a politikusok nagy részén kívül mind együtt voltak, akik tevékenyen részt vettek a társadalom kifosztásában. Százezrek állnak kilakoltatás elõtt azok miatt, kik ott együtt múlattak.
Úgy gondolom, hogy ami ezután történt, az már csak természetes következménye volt a fent vázolt provokációnak.

Legalább két hete jelentek meg az elsõ hírek arról, hogy sokak a helyszínen nemtetszésüket fogják kinyilvánítani. Nyilván tisztában voltak vele, hogy ez mit jelent.


A bankároknak még ekkor sem volt annyi tisztességük, hogy egy közleményt adtak volna ki, hogy õk így nem rontanák el a bulizni vágyók estéjét. Nem, ezek inkább patkány módjára titokban nem mentek el. (vagy valahogy beosontak, de erre kisebb az esély)
Hagyták, hogy megtörténjen, ami már megtörtént az otp konferencián, darákkal az otp bankban, több banki alkalmazottal a bankárfuttatások során, kövérrel a házánál egy reggelen, kovilevivel a bankszövetség irodájában, rogánnal, vargával, és még sok politikussal a Kossuth téren…

Személyes véleménynyilvánítások résztvevõi lettek testközelbõl.


Táblákkal, dudákkal, sípokkal, kamerákkal felszerelt véleménynyilvánítók várták már 16:30-tól a bálozókat.


A merev állami gépezet miatt a taxik nem mehettek a Nemzeti Galéria bejáratáig. A Hunyadi udvarban ki kellett tenni az utasokat. A macskakövön, tiltakozók gyûrûjében kellett eltipegniük a sötét alagúton keresztül kordonok mellett, biztonsági szolgálat kíséretében az áruló bálozóknak a bejáratig.

A felvilágosítás megtörtént.
Néhányan megpróbáltak kiskapukat keresni. Miután meglátták a tiltakozókat, megnézték a személyzeti bejáratot, és más lehetõségeket. Nem jött össze. Mindenütt volt pár ember táblával, dudával. Mert –mint kiderült – sokan végeztek az akció elõtt terepszemlét. A bejutási lehetõségekrõl az információ a jelenlévõk körében futótûzként terjedt.

Voltak tiltakozók az alagút elõtt, az alagút után, az alagútban. De többen felderítették a Szent György teret is, és a hátsó lépcsõn vagy a garázson keresztüli bejutás lehetõségét is.

Érdekes volt látni, hogy sok bátor jogász férfi elõre sietett, miközben hölgy partnerét hátrahagyta, és kitette a véleménynyilvánítók szózuhatagának. (Láttunk azért néhány lovagiasan viselkedõ személyt is)


Meg egy büdös parasztot is, aki tettlegesen bántalmazott egy idõs hölgyet. Errõl részleteket késõbb teszünk közzé. Ekkor még nem voltak ott a rendõrök.
Aztán megérkeztek. Mármint a rendõrök. Na nem a bántalmazás miatt, hanem a véleménynyilvánítók miatt. És tették a dolgukat. Õrizték a rendet, vigyázták az alapvetõ jogok érvényesülését. Megfigyelték több helyszínen is, hogy az egyik alapvetõ jog gyakorlása, nem korlátozza-e egy másik alapvetõ jog gyakorlását aránytalanul. Természetesen készek voltak beavatkozni. Nem kellett. Mert több kicsi, békés véleménynyilvánítás volt, aminek tanúi lehettek. Jól végezték a munkájukat. Nem avatkoztak be egyik oldalon sem. Nagyon helyesen csak arra figyeltek, hogy jogsértés ne történjen.


Egyre többször tapasztalom, hogy a rendõrség törvények szerint jár el véleménynyilvánítás terén.
Felmerül a kérdés, – mint ahogyan felmerül sokszor, amikor politikusok, bankvezérek házainál nyilvánítunk véleményt – hogy szabad-e ilyent csinálni. Szabad-e megzavarni bálba igyekvõ embereket? Hiszen az oda igyekvõk nagy része elvileg nem tehet errõl a súlyos társadalmi válságról.


Én úgy gondolom, hogy de igen. Mind tehetnek, és mindenki tehet arról, hogy százezrek feje fölött lebeg a kilakoltatás réme. És mindenki tehet arról, hogy akik látszólag megmenekültek állami segítséggel, azok nagy része az adófizetõk pénzébõl szabadult, és nem a károkozó bankárokéból.

Mert amíg helyet biztosítunk olyanoknak közöttünk, akik 1 000 Milliárdot elvettek tisztességtelenül, addig mi magunk is bûnösök vagyunk. Ennyi erõvel a teljes Magyar alvilágot is meg lehetett volna hívni a bálba. Mert eddig még senki nem vett el 1 000 milliárdot az emberektõl, csak a bankárok.
Ebbõl adódóan lehet, hogy a teljes Magyar alvilág ott volt bálban? Vagy legalábbis a listán rajta volt?

A valódi alvilág?
Mátyás Király, aki maga is elõszeretettel élvezte a Budavári Palota pompáját így beszélt az egyik monda szerint a Jogász – és bankárbálról:


„Hiszen osztozik a bûnnel, aki vak rá.”
Hajrá!
(PL)

Big szerint:
2017-02-04 - 16:56
Gondnok-gyámja még a nyugdíját sem folyósította neki. Ez zsidó privilégium,õk kezelik és lopják a gondozottak pénzét.Az ilyen történések miatt leszünk nácik??,antiszemetek??
Válasz
Balázs szerint:
2017-02-04 - 21:06
Nem.
Egy rokkant nyugdíjas hajléktalan illetékének lenyúlása nekik nem tétel,
ezért én bizonyíték nélkül ezt a verziót nem hiszem el.
A jogos kritikára szorítkozva(van hozzá elég hiteles forrás) lehet csak változást elérni. Azt kéne feszegetni inkább, hogy kik húztak hasznot a svájci frank “alapú” hitelekbõl és kik helyezték a végrehajtókat az ember fölé.
A cigányok azt mondják, hogy a bõrük szine miatt utálják õket…hát nem!
Felõlem lehetnének lilák is, de mivel a börtön lakók 80%-a cigány…valószínûleg más lehet a népszerûtlenségük oka.
A bank szakmában a górék 80%-a pedig nem eszkimó.
Egyébként igen sokat hallanánk az “anti-eszkimóizmusról”.
De ugye nem ez folyik a csapból is…(.)
Válasz
Big szerint:
2017-02-04 - 22:12
Semmit sem tudsz!Sok kicsi sokra megy,a húsos fazékhoz sem mindenki fér hozzá,
Válasz
akárki szerint:
2017-02-04 - 22:44
sok kicsi sokra megy. balázska.
Válasz
Hun szerint:
2017-02-04 - 22:11
+1. Adolf Hitler is kis miska a zsidók nácizmusához képest 🙂
Válasz
Edmond szerint:
2017-02-05 - 18:25
+1
Válasz
zls-179 szerint:
2017-02-04 - 18:32
Gondnok-gyámjának ugyanaz legyen a sorsa mint az elhunytnak,aki nyugodjon békében!
Válasz
Balázs szerint:
2017-02-04 - 20:52
+1
Válasz
Hun szerint:
2017-02-05 - 08:18
+1
Válasz
vitorla123 szerint:
2017-02-05 - 09:46
Így mûködik a nácivadászat mintájára a kommunista vadászat!Ez országos politika szintjére emelve.Bûnünk az,hogy 5 órás munkanapot akarunk! Sztálin után szabadon.
Válasz

Nyílt levél Gundel Takács Gábornak, a Jogász – és bankárbál mûsorvezetõjének.

Mivel Õ lesz a Jogász – és bankárbál mûsorvezetõje, Õt is megszólítanám.


(Sajnos nincs hozzá elérhetõségem. Valaki el tudja juttatni neki? Ha gondolod, oszd meg minél több felé, hátha a következõ pár nap elég lesz ahhoz, hogy olvassa. Ha valakinek van kedve, akkor a fellépõknek, és a Gundel étteremnek is lehet írni hasonló leveleket.)

Nem adom a házamat fényképe. Nem adom a házamat fényképe.

„Tisztelt Gundel Takács Gábor Úr!

Mûsorvezetõ munkásságát nagyra becsülöm. Különösen a napokban felröppent hírek alapján, miszerint megalkuvás helyett volt bátorsága egy olyan döntést hozni, hogy gyermekei szemébe tudjon nézni.

Felhívom a figyelmét, hogy 2017. február 11-én egy olyan bál mûsorvezetõje lesz, – a bál hivatalos oldala szerint – ahol két díszvendég miatt már többen lettek öngyilkosok. Ezrek veszítették el miattuk az otthonaikat, és százezrek lehetnek hamarosan földönfutók, ha folytathatják aljas tevékenységüket.

Ezek az emberek jogerõs bírósági döntések alapján a haverjaikkal 1 000 Milliárd Forintot vettek el az emberektõl tisztességtelenül.

Emiatt felelõsségre vonásukat sem a bál fõvédnöke, az mnb elnöke, sem a bál tiszteletbeli fõvédnöke, a legfõbb ügyész nem kezdeményezte. Inkább együtt buliznak.
Ez a két ember, a két bankár, becsei és kovilevi, fõbírákat utasítanak perekben való döntésekre, politikusokat vesznek rá, hogy a bankok számára kedvezõ törvényeket hozzanak.

Talán ezeket nem tudta. Most már tudja.

Bár nem voltam még soha ilyen bálon, – ilyen bûnözõ társaságban nem is szeretnék – de el tudom képzelni, hogy Önnek ott feladata lesz köszönteni, méltatni, esetleg bemutatni a díszvendégeket, védnököket.

Mit fog róluk mondani?

– Aljas gyilkosok?

– Csalók?

– Kifosztók?

– Árulók?

Vagy most meg fog alkudni, és szemet huny a felett, hogy az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma okozóit kell méltatnia? És… felolvassa, amit odaírtak Önnek?

Eszébe fog-e jutni a felkonferálás közben annak a két hajléktalannak a tekintete, akit utoljára látott? Elgondolkodik-e azon, hogy jóllehet, ezek miatt kerültek utcára?

Az Ön családja által készített ételek illata el fogja-e nyomni az aluljárókban érzett bûzt? Mert az ott élõ emberek nagy része is az Ön által köszönteni, magasztalni tervezett díszvendégek, védnökök miatt került oda.

Én ott leszek 11-én. Na nem bent, hanem kint. Táblákkal, feliratokkal, dudával, hangosítással, Sárgapólóban. Úgy hallottam, mások is terveznek hasonlót.

Még az is lehet, hogy a bálra igyekezve szembetalálja magát egy „Gyilkosok!” felirattal.

Akár gondolhatja, vagy meg is írhatja nekem, hogy „Engem miért…?” – csak elvállata a felkérést, és nem foglalkozott a vendégek társadalmi, vagy gazdasági szerepével. Így tett az egyik védnök is, az ügyvédi kamra elnöke. (poltot, és matolcsyt már levélre sem méltatom. Azok teljesen lepaktáltak a bankárokkal)

Dédi mamám az esetlegesen a fentiek szerint felmerülõ gondolataira az alábbit mondaná: „Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.”

Mátyás Király a híres mondában ezt mondta hasonló helyzetre: „Osztozik a bûnnel, aki vak rá.”

Én a bankár díszvendégek miatt, jelen társadalmi helyzetben méltatlannak tartom a bált arra, hogy Ön legyen a mûsorvezetõje.

Tisztelettel: Póka László

0630-931-9802

pokalaszlo@nemadomahazamat.hu”

Megtisztelt Gundel Úr azzal, hogy válaszolt. Csakúgy, mint Dr. Bánáti János.

Nem adom a házamat fényképe.Nem adom a házamat fényképe.


Gundel Takács Gábor válasza:

„Tisztelt Póka László Úr!

Én ennek az eseménynek a mûsorvezetését még tavaly novemberben vállaltam, akkor, amikor még szó sem volt arról, hogy kik lesznek a védnökök és a díszvendégek. Eszembe se jutott ezzel foglalkozni mostanáig, mert nem gondoltam, hogy politikai jelentõsége lenne ennek a bálnak.

A felsorolt emberek minõsítéséhez nem rendelkezem elég ismerettel, mint ahogy azt sem tudom megítélni, hogy az Önnel kapcsolatos sajtóhírek igazak-e, vagy sem. Igyekszem a politikától távol tartani magam, mint ahogy most is egy bál és nem egy politikai gyûlés mûsorvezetõje leszek, amitõl most már szerzõdéses kötelezettség okán nem tudok eltekinteni.

Szombat este sem fogok politizálni és kérem, hogy Ön se akarjon a saját politikai céljai elérésének eszközévé tenni!

Üdvözlettel

Gundel Takács Gábor”

Mai válaszom:

„Tisztelt Gundel Takács Gábor Úr!

Köszönöm válaszát.

Kíváncsi vagyok, hogy mely híresztelések alapján tart attól, hogy Önt politikai céljaim megvalósítására akarnám Önt felhasználni.

HA az politikai cél, hogy:

– segítsek elkerülni százezrek számára a jogtalan követelések miatti kilakoltatást,

– kártérítését követeljek az átvert SeVizakárosultaknak,

– felemeljem a szavam egy épülõ diktatúra ellenében,

– kritizáljam, hogy a hatalmi ágak egy irányítás alá kerültek,

– tegyek a politikusok, bankárok felelõsségre vonásáért, ez esetben büszkén vállalom, hogy politikai céljaim vannak.

Azt viszont tudni kell, hogy számomra mindegy, hogy a célomat miként jellemzik.

Így a cél elérése érdekében alkalmazott eszközökben sem vagyok finnyás.

Bármi elfogadható a cél érdekében.

Szombaton látjuk egymást.

Bízom benne a zenekar lejátssza a díszvendégek tiszteletére az alábbi dalt is: Deák Bill Gyula – Kilakoltatás

Tisztelettel: Póka László”

Lecsukni, minden bankárt, vagyonát elvenni!
Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 22. 06:32:56
Cialis Diario Hpb generic cialis canada Amoxicillin And Tinitis <a href=http://cialibuy.com>Cialis</a> Amoxicillin And Canine Nursing

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.23 másodperc
8,064,592 egyedi látogató