Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 6

-> Online tagok: 2
MichaelMoB, CharlesHoife

-> Regisztráltak: 231
-> Legújabb tag: MaryHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kegyelem döfés a deviza károsultaknak...

Hírek
Itt már csak a kegyelemdöfést adjuk meg

Meglepően őszinte, ám a devizahiteles adósok szempontjából annál aggályosabb tanácskozást folytatott tavaly áprilisban a Pécsi Törvényszék és a Pécsi Ítélőtábla bírói kara a devizahiteles-perek kimeneteléről – értesült lapunk.


Bár a devizakonferencián készült jegyzőkönyv a közelmúltban még megtalálható volt a bíróság honlapján, nemrég rejtélyes okból eltávolították. Információink szerint azért, mert a dokumentum hatalmas felháborodást váltott ki a pereskedő devizahitelesek körében, akik között futótűzként terjedt a konzultáció leirata. A Magyar Nemzet birtokába került anyagból kitűnik: az adósok indulata nem alaptalan, némely bírák állásfoglalása ugyanis könnyen megrendítheti a pártatlan és részrehajlás nélküli bíráskodásba vetett bizalmat.

„Csak az elszámolást kell elvégezni”

– Ami a devizaalapú kölcsönszerződések érvénytelenségét illeti, sok érvénytelenségi jogcímet, amivel a nehéz helyzetbe került adósok próbálkoztak, a jelenlegi tudásunk alapján már ki tudunk lőni – ilyen és ehhez hasonló megállapításokat tett a Pécsi Ítélőtábla egyik bírája, aki a devizaperek következményeiről tartott előadást. Baranyabán Judit amellett, hogy a jogvédelmet kereső adósok érveire olyan „próbálkozásként” tekint, amit „ki kell lőni”, kendőzetlenül beszélt arról is, hogy a hitelszerződéseket érvényessé kell nyilvánítani, annak ellenére, hogy ez „nem találkozik az adósok érdekeivel”.

– Meggyógyítjuk ezeket a szerződéseket, és ez esetben úgy kell tekinteni ezekre, mintha már a kezdetektől a bíróság által orvosolt tartalommal jöttek volna létre – szögezte le a bíró. Arról is beszélt, hogy ha mégsem sikerülne érvényessé nyilvánítani a hitelszerződést, akkor hatályossá kell nyilvánítani, amivel viszont nem „orvosolnak semmit”. Mint mondta, „itt már csak a kegyelemdöfést adjuk meg, vége a történetnek, csak az elszámolást kell elvégezni”. Az ugyanakkor nem derült ki, hogy az említett kegyelemdöfést miként kell megadni a devizahiteles-szerződések esetében.

Az adósok számára előnytelenek?

A különös kijelentésekkel kapcsolatban lapunk megkereste a Pécsi Ítélőtábla, egyben a Magyar Bírói Egyesület elnökét, akinél főként arról érdeklődtünk, hogy nem tartja-e problémásnak az elhangzottakat. Makai Lajos közölte, az előadások egy szakmai tanácskozáson hangzottak el, amelyek – a dolog természeténél fogva – nélkülözik a bírói ítéletekben megszokott szabatosságot, ám néhány szerencsétlen megfogalmazást leszámítva nem lát kivetnivalót az elhangzottakban. Az adósok szempontjából aggályos kifejezésekkel kapcsolatban elmondta azt is, hogy azok a devizahiteles-törvények, amelyek alapján el kell bírálni a szóban forgó hitelszerződéseket, nem „adóspártiak” feltétlenül, így jogértelmezésük sem lehet az. Utóbbi mondatot egyébként később töröltetni akarta lapunknak adott nyilatkozatából Makai Lajos, ám ez a kijelentés a devizahitelesek szempontjából kulcsfontossággal bír. Ugyanis a bíróság elnökének szavaiból úgy tűnik, hogy az Országgyűlés által alkotott devizahiteles-törvények az adósok számára előnytelenek, noha a Fidesz–KDNP-kormányzat nem győzte hangsúlyozni, hogy megmentették a devizahiteleseket.

Makai Lajos beszélt arról is, hogy mindezektől függetlenül tudnak pártatlanul dönteni a bírók, egyébként szerinte sem az adósok, sem pedig a pénzintézetek javára nem könnyebb ítéletet hozni. Kérdésünkre hozzátette, hogy a konferencia jegyzőkönyve azért került le a honlapról, mert azóta sok minden megváltozott, sok megállapítás már elavult. Az ügyben természetesen – mások mellett – megkerestük az Országos Bírósági Hivatalt is, arról érdeklődve, várható-e, hogy a szervezet vizsgálatot indít a konferencián elhangzottak miatt, azonban a hivataltól a Pécsi Ítélőtáblához irányítottak kérdéseinkkel.

Állatorvosi ló

Reagált viszont az Egyéni Bírói Függetlenség és Felelősség Fórum, amely „megdöbbenéssel fogadta a pécsi konferenciának a pénzügyi fogyasztóvédelmi jog ismeretének teljes hiányát” tükröző megállapításait. Az egyes bírókat tömörítő szervezet szerint az elhangzottak egy része vállalhatatlan, és a konferencia jegyzőkönyve az úgynevezett bírósági igazgatás és belső tájékoztatás hosszú ideje megfigyelhető fogyatékosságainak állatorvosi lova egyben. Hozzátették, szerintük egyetlen bíró, bírósági vezető sem engedheti meg magának – bármilyenek is a devizahiteles-szerződésekkel kapcsolatos jogi nézetei –, hogy saját szempontjait tartsa szem előtt, miközben adósok tízezreit fenyegeti a hajléktalanság réme.

Ugyanakkor nem ez az első eset, ami kétségessé teszi némely bírók pártatlanságát a devizahiteles-eljárásokban. Tavaly szintén lapunk hozta nyilvánosságra Wellmann György levelét, amit a Magyar Bankszövetségnek írt. A Kúria Polgári Kollégiumának vezetőjénél egy bírósági ítélet miatt panaszkodott a pénzügyi szakmai szervezet, mire a főbíró azt közölte, hogy a Kúria tanácsa által korábban hozott – a bank számára kedvezőtlen – ítéletet nem tartja iránymutatónak a bíróság. Ezután intézkedett, hogy a szóban forgó határozatot távolítsák el a bírói testület honlapjáról, és megígérte a bankároknak, hogy az a tanács, amelyik az ítéletet hozta, a jövőben igazodni fog a Kúria ítélkezési gyakorlatához. Wellmann György lapunknak azt is kifejtette, hogy nem feltétlenül nevezné jogászoknak azokat az ügyvédeket, akik a devizahiteles adósokat képviselik a bíróságon. A bíró az adott levelezést egyáltalán nem tartotta aggályosnak, további kérdéseinket pedig válogatott sértegetések kíséretében azzal hárította el: csupán magánemberként mondta el a véleményét.
(mno)

Bal-Rad komm: Íme egy döbrögisztáni jogszolgáltató véleménye, akinek döntését bírálni nem lehet! MAGÁNEMBERKÉNT (?) IS a kegyelemdöfés bevitelét tartja üdvös megoldásnak!

“…Csak az elszámolást kell elvégezni…”

-El lesz az is végezve! Előbb-utóbb EL LESZ VÉGEZVE!

Lesz még a kutyára dér, hogy a lónak is hasig ér!

Lesz elszámoltatás!!!!

Reszkessenek a magyarokat terrorizálók!

Meghalt Hüvelyes Lajos terézvárosi kilakoltatott
A budapesti Szent István kórházban szombat reggel meghalt Hüvelyes Lajos terézvárosi kilakoltatott – jelentette a Magyar Szociális Fórum.


A 71 éves férfi elhunytáról Eitl Bálint ügyletes orvos tájékoztatta telefonon Simó Endrét, a Magyar Szociális Fórum alapító-szervezőjét. A Szociális Fórum két éve viselte gondját a félig béna embernek, akit kilakoltatói júliusban bilincsbe verten hurcoltak el Izabella utcai önkormányzati lakásából a pomázi kórház pszichiátriájára, mert maradék erejéből ellenállt kilakoltatóinak.

Hüvelyes Lajost augusztustól elfekvőből-elfekvőbe szállították, és a Magyar Szociális Fórumon kívül senki sem törődött vele. Gondnok-gyámja még a nyugdíját sem folyósította neki.

A magára hagyott embert kórházi ágyánál rendszeresen felkereső Simó Endrét Hüvelyes Lajos egy héttel ezelőtt arra kérte, fellebbezzen lakhatása érdekében Székely Lászlónál, az alapvető jogok biztosánál, aki ügyében „nem tartotta indokoltnak további intézkedések kezdeményezését alapjogvédelmi hatáskörében”. Kérésének Simó eleget tett. Az ombudsmannak írt levele az alábbi linken érhető el: http://mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1148:2017-02-04-10-04-37

A Magyar Szociális Fórum szervezője szerint a mozgáskorlátozott, kisemmizett Hüvelyes Lajos életének utolsó pillanatáig bátran szembeszegült az igazságtalansággal és kiállt emberi jogaiért, méltóságáért. Az MSZF tisztelettel és megbecsüléssel adózik bátorságának, kiállásának önmagáért és közös jogainkért. Az MSZF arra kéri az embereket, hogy menjenek el a Kossuth térre meghirdetett szombat esti megemlékezésre, gyújtsanak mécsest Hüvelyes Lajos emlékére is, merítsenek erőt jelleméből.

Gyilkosok bálja
A jogász- és bankárbál. Sokáig emlékezni fognak rá

Sokan nyilvánítottak véleményt 2017. február 11-én a Nemzeti Galériánál a bál előtt.

Senki nem szervezett oda tüntetést. Senki nem hívott oda másokat. Mégis sok SeVizás érezte úgy, hogy egy ekkora gyalázat mellett nem mehet el szó nélkül.

Igazi egyéni akciók sokasága volt. Látszott ez abból, is hogy sokféle tábla, felirat díszítette a bálozni vonuló árulók útját.Volt bizony szóbeli véleménynyilvánítás is. Ezek nagy része arról szólt, hogy jelen társadalmi helyzetben elfogadhatatlan, hogy a jogászok díszvendégi címmel tüntessék ki a bankárokat, akik már bizonyítottan elvettek tisztességtelenül az emberektől 1 000 Milliárd Forintot.

Igazi cselekvő összefogás volt ez. Nem duma, nem elmélet, nem szervezkedés, hanem cselekvés.
Nézzük sorjában az eseményeket.

Történt, hogy néhány lelkes fiatal a nagy hagyományokkal rendelkező Jogászbált pár éve sok munkával újjáélesztette.


A szervezők részéről az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy a 2017-es bál díszvendégei közé a 2016-os sorsoláson a bankárokat választották. Nem csak a díszvendégek sorát rondította el becsei andrás – az otp vezérigazgatója, a bankszövetség alelnöke – és kovács levente – a bankszövetség főtitkára- neve, hanem a sorsolás miatt a bál neve is „JOGÁSZ- ÉS BANKÁRBÁL” lett.Tovább rontott a helyzeten, hogy a fővédnökök, matolcsy györgy, és polt péter lettek, a védnökök bánáti jános ügyvédi kamarai elnök, és tóth ádám közjegyzői kamarai elnök.
A felháborodás már így is érthető volt, de ha megnézzük a díszvendégek sorát, ne csodálkozzunk, hogy néhányan fontosnak érezték, hogy a helyszínen kinyilvánítsák véleményüket.

Díszvendég volt még sumák pali – cib vezér –, legfőbb ügyész helyettesei, a budapest közjegyzői és ügyvédi kamara elnökei.

Szóval, a lista szerint a politikusok nagy részén kívül mind együtt voltak, akik tevékenyen részt vettek a társadalom kifosztásában. Százezrek állnak kilakoltatás előtt azok miatt, kik ott együtt múlattak.
Úgy gondolom, hogy ami ezután történt, az már csak természetes következménye volt a fent vázolt provokációnak.

Legalább két hete jelentek meg az első hírek arról, hogy sokak a helyszínen nemtetszésüket fogják kinyilvánítani. Nyilván tisztában voltak vele, hogy ez mit jelent.


A bankároknak még ekkor sem volt annyi tisztességük, hogy egy közleményt adtak volna ki, hogy ők így nem rontanák el a bulizni vágyók estéjét. Nem, ezek inkább patkány módjára titokban nem mentek el. (vagy valahogy beosontak, de erre kisebb az esély)
Hagyták, hogy megtörténjen, ami már megtörtént az otp konferencián, darákkal az otp bankban, több banki alkalmazottal a bankárfuttatások során, kövérrel a házánál egy reggelen, kovilevivel a bankszövetség irodájában, rogánnal, vargával, és még sok politikussal a Kossuth téren…

Személyes véleménynyilvánítások résztvevői lettek testközelből.


Táblákkal, dudákkal, sípokkal, kamerákkal felszerelt véleménynyilvánítók várták már 16:30-tól a bálozókat.


A merev állami gépezet miatt a taxik nem mehettek a Nemzeti Galéria bejáratáig. A Hunyadi udvarban ki kellett tenni az utasokat. A macskakövön, tiltakozók gyűrűjében kellett eltipegniük a sötét alagúton keresztül kordonok mellett, biztonsági szolgálat kíséretében az áruló bálozóknak a bejáratig.

A felvilágosítás megtörtént.
Néhányan megpróbáltak kiskapukat keresni. Miután meglátták a tiltakozókat, megnézték a személyzeti bejáratot, és más lehetőségeket. Nem jött össze. Mindenütt volt pár ember táblával, dudával. Mert –mint kiderült – sokan végeztek az akció előtt terepszemlét. A bejutási lehetőségekről az információ a jelenlévők körében futótűzként terjedt.

Voltak tiltakozók az alagút előtt, az alagút után, az alagútban. De többen felderítették a Szent György teret is, és a hátsó lépcsőn vagy a garázson keresztüli bejutás lehetőségét is.

Érdekes volt látni, hogy sok bátor jogász férfi előre sietett, miközben hölgy partnerét hátrahagyta, és kitette a véleménynyilvánítók szózuhatagának. (Láttunk azért néhány lovagiasan viselkedő személyt is)


Meg egy büdös parasztot is, aki tettlegesen bántalmazott egy idős hölgyet. Erről részleteket később teszünk közzé. Ekkor még nem voltak ott a rendőrök.
Aztán megérkeztek. Mármint a rendőrök. Na nem a bántalmazás miatt, hanem a véleménynyilvánítók miatt. És tették a dolgukat. Őrizték a rendet, vigyázták az alapvető jogok érvényesülését. Megfigyelték több helyszínen is, hogy az egyik alapvető jog gyakorlása, nem korlátozza-e egy másik alapvető jog gyakorlását aránytalanul. Természetesen készek voltak beavatkozni. Nem kellett. Mert több kicsi, békés véleménynyilvánítás volt, aminek tanúi lehettek. Jól végezték a munkájukat. Nem avatkoztak be egyik oldalon sem. Nagyon helyesen csak arra figyeltek, hogy jogsértés ne történjen.


Egyre többször tapasztalom, hogy a rendőrség törvények szerint jár el véleménynyilvánítás terén.
Felmerül a kérdés, – mint ahogyan felmerül sokszor, amikor politikusok, bankvezérek házainál nyilvánítunk véleményt – hogy szabad-e ilyent csinálni. Szabad-e megzavarni bálba igyekvő embereket? Hiszen az oda igyekvők nagy része elvileg nem tehet erről a súlyos társadalmi válságról.


Én úgy gondolom, hogy de igen. Mind tehetnek, és mindenki tehet arról, hogy százezrek feje fölött lebeg a kilakoltatás réme. És mindenki tehet arról, hogy akik látszólag megmenekültek állami segítséggel, azok nagy része az adófizetők pénzéből szabadult, és nem a károkozó bankárokéból.

Mert amíg helyet biztosítunk olyanoknak közöttünk, akik 1 000 Milliárdot elvettek tisztességtelenül, addig mi magunk is bűnösök vagyunk. Ennyi erővel a teljes Magyar alvilágot is meg lehetett volna hívni a bálba. Mert eddig még senki nem vett el 1 000 milliárdot az emberektől, csak a bankárok.
Ebből adódóan lehet, hogy a teljes Magyar alvilág ott volt bálban? Vagy legalábbis a listán rajta volt?

A valódi alvilág?
Mátyás Király, aki maga is előszeretettel élvezte a Budavári Palota pompáját így beszélt az egyik monda szerint a Jogász – és bankárbálról:


„Hiszen osztozik a bűnnel, aki vak rá.”
Hajrá!
(PL)

Big szerint:
2017-02-04 - 16:56
Gondnok-gyámja még a nyugdíját sem folyósította neki. Ez zsidó privilégium,ők kezelik és lopják a gondozottak pénzét.Az ilyen történések miatt leszünk nácik??,antiszemetek??
Válasz
Balázs szerint:
2017-02-04 - 21:06
Nem.
Egy rokkant nyugdíjas hajléktalan illetékének lenyúlása nekik nem tétel,
ezért én bizonyíték nélkül ezt a verziót nem hiszem el.
A jogos kritikára szorítkozva(van hozzá elég hiteles forrás) lehet csak változást elérni. Azt kéne feszegetni inkább, hogy kik húztak hasznot a svájci frank “alapú” hitelekből és kik helyezték a végrehajtókat az ember fölé.
A cigányok azt mondják, hogy a bőrük szine miatt utálják őket…hát nem!
Felőlem lehetnének lilák is, de mivel a börtön lakók 80%-a cigány…valószínűleg más lehet a népszerűtlenségük oka.
A bank szakmában a górék 80%-a pedig nem eszkimó.
Egyébként igen sokat hallanánk az “anti-eszkimóizmusról”.
De ugye nem ez folyik a csapból is…(.)
Válasz
Big szerint:
2017-02-04 - 22:12
Semmit sem tudsz!Sok kicsi sokra megy,a húsos fazékhoz sem mindenki fér hozzá,
Válasz
akárki szerint:
2017-02-04 - 22:44
sok kicsi sokra megy. balázska.
Válasz
Hun szerint:
2017-02-04 - 22:11
+1. Adolf Hitler is kis miska a zsidók nácizmusához képest 🙂
Válasz
Edmond szerint:
2017-02-05 - 18:25
+1
Válasz
zls-179 szerint:
2017-02-04 - 18:32
Gondnok-gyámjának ugyanaz legyen a sorsa mint az elhunytnak,aki nyugodjon békében!
Válasz
Balázs szerint:
2017-02-04 - 20:52
+1
Válasz
Hun szerint:
2017-02-05 - 08:18
+1
Válasz
vitorla123 szerint:
2017-02-05 - 09:46
Így működik a nácivadászat mintájára a kommunista vadászat!Ez országos politika szintjére emelve.Bűnünk az,hogy 5 órás munkanapot akarunk! Sztálin után szabadon.
Válasz

Nyílt levél Gundel Takács Gábornak, a Jogász – és bankárbál műsorvezetőjének.

Mivel Ő lesz a Jogász – és bankárbál műsorvezetője, Őt is megszólítanám.


(Sajnos nincs hozzá elérhetőségem. Valaki el tudja juttatni neki? Ha gondolod, oszd meg minél több felé, hátha a következő pár nap elég lesz ahhoz, hogy olvassa. Ha valakinek van kedve, akkor a fellépőknek, és a Gundel étteremnek is lehet írni hasonló leveleket.)

Nem adom a házamat fényképe. Nem adom a házamat fényképe.

„Tisztelt Gundel Takács Gábor Úr!

Műsorvezető munkásságát nagyra becsülöm. Különösen a napokban felröppent hírek alapján, miszerint megalkuvás helyett volt bátorsága egy olyan döntést hozni, hogy gyermekei szemébe tudjon nézni.

Felhívom a figyelmét, hogy 2017. február 11-én egy olyan bál műsorvezetője lesz, – a bál hivatalos oldala szerint – ahol két díszvendég miatt már többen lettek öngyilkosok. Ezrek veszítették el miattuk az otthonaikat, és százezrek lehetnek hamarosan földönfutók, ha folytathatják aljas tevékenységüket.

Ezek az emberek jogerős bírósági döntések alapján a haverjaikkal 1 000 Milliárd Forintot vettek el az emberektől tisztességtelenül.

Emiatt felelősségre vonásukat sem a bál fővédnöke, az mnb elnöke, sem a bál tiszteletbeli fővédnöke, a legfőbb ügyész nem kezdeményezte. Inkább együtt buliznak.
Ez a két ember, a két bankár, becsei és kovilevi, főbírákat utasítanak perekben való döntésekre, politikusokat vesznek rá, hogy a bankok számára kedvező törvényeket hozzanak.

Talán ezeket nem tudta. Most már tudja.

Bár nem voltam még soha ilyen bálon, – ilyen bűnöző társaságban nem is szeretnék – de el tudom képzelni, hogy Önnek ott feladata lesz köszönteni, méltatni, esetleg bemutatni a díszvendégeket, védnököket.

Mit fog róluk mondani?

– Aljas gyilkosok?

– Csalók?

– Kifosztók?

– Árulók?

Vagy most meg fog alkudni, és szemet huny a felett, hogy az egyik legsúlyosabb társadalmi probléma okozóit kell méltatnia? És… felolvassa, amit odaírtak Önnek?

Eszébe fog-e jutni a felkonferálás közben annak a két hajléktalannak a tekintete, akit utoljára látott? Elgondolkodik-e azon, hogy jóllehet, ezek miatt kerültek utcára?

Az Ön családja által készített ételek illata el fogja-e nyomni az aluljárókban érzett bűzt? Mert az ott élő emberek nagy része is az Ön által köszönteni, magasztalni tervezett díszvendégek, védnökök miatt került oda.

Én ott leszek 11-én. Na nem bent, hanem kint. Táblákkal, feliratokkal, dudával, hangosítással, Sárgapólóban. Úgy hallottam, mások is terveznek hasonlót.

Még az is lehet, hogy a bálra igyekezve szembetalálja magát egy „Gyilkosok!” felirattal.

Akár gondolhatja, vagy meg is írhatja nekem, hogy „Engem miért…?” – csak elvállata a felkérést, és nem foglalkozott a vendégek társadalmi, vagy gazdasági szerepével. Így tett az egyik védnök is, az ügyvédi kamra elnöke. (poltot, és matolcsyt már levélre sem méltatom. Azok teljesen lepaktáltak a bankárokkal)

Dédi mamám az esetlegesen a fentiek szerint felmerülő gondolataira az alábbit mondaná: „Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.”

Mátyás Király a híres mondában ezt mondta hasonló helyzetre: „Osztozik a bűnnel, aki vak rá.”

Én a bankár díszvendégek miatt, jelen társadalmi helyzetben méltatlannak tartom a bált arra, hogy Ön legyen a műsorvezetője.

Tisztelettel: Póka László

0630-931-9802

pokalaszlo@nemadomahazamat.hu”

Megtisztelt Gundel Úr azzal, hogy válaszolt. Csakúgy, mint Dr. Bánáti János.

Nem adom a házamat fényképe.Nem adom a házamat fényképe.


Gundel Takács Gábor válasza:

„Tisztelt Póka László Úr!

Én ennek az eseménynek a műsorvezetését még tavaly novemberben vállaltam, akkor, amikor még szó sem volt arról, hogy kik lesznek a védnökök és a díszvendégek. Eszembe se jutott ezzel foglalkozni mostanáig, mert nem gondoltam, hogy politikai jelentősége lenne ennek a bálnak.

A felsorolt emberek minősítéséhez nem rendelkezem elég ismerettel, mint ahogy azt sem tudom megítélni, hogy az Önnel kapcsolatos sajtóhírek igazak-e, vagy sem. Igyekszem a politikától távol tartani magam, mint ahogy most is egy bál és nem egy politikai gyűlés műsorvezetője leszek, amitől most már szerződéses kötelezettség okán nem tudok eltekinteni.

Szombat este sem fogok politizálni és kérem, hogy Ön se akarjon a saját politikai céljai elérésének eszközévé tenni!

Üdvözlettel

Gundel Takács Gábor”

Mai válaszom:

„Tisztelt Gundel Takács Gábor Úr!

Köszönöm válaszát.

Kíváncsi vagyok, hogy mely híresztelések alapján tart attól, hogy Önt politikai céljaim megvalósítására akarnám Önt felhasználni.

HA az politikai cél, hogy:

– segítsek elkerülni százezrek számára a jogtalan követelések miatti kilakoltatást,

– kártérítését követeljek az átvert SeVizakárosultaknak,

– felemeljem a szavam egy épülő diktatúra ellenében,

– kritizáljam, hogy a hatalmi ágak egy irányítás alá kerültek,

– tegyek a politikusok, bankárok felelősségre vonásáért, ez esetben büszkén vállalom, hogy politikai céljaim vannak.

Azt viszont tudni kell, hogy számomra mindegy, hogy a célomat miként jellemzik.

Így a cél elérése érdekében alkalmazott eszközökben sem vagyok finnyás.

Bármi elfogadható a cél érdekében.

Szombaton látjuk egymást.

Bízom benne a zenekar lejátssza a díszvendégek tiszteletére az alábbi dalt is: Deák Bill Gyula – Kilakoltatás

Tisztelettel: Póka László”

Lecsukni, minden bankárt, vagyonát elvenni!
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.27 másodperc
1,340,519 egyedi látogató