Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 1
SamHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mit akarnak még elérni ezek a liberális hulladékok...?

Hírek
A liberális métely megtámadta a legkedvesebb szavunkat!
Ilyenkor hol van a ratyi vatikán?!
Jaj má, ha ezt a magyaridõk neofasiszta ormányzati szócsõ írja, nem a kutyainfó, az már valami! Na és? Édes "keltetõgépem", vagy drága jó inkubátorom...oszt hol a qva zsidó anyátokba vótatok eddig? Ja, egymás valagjában? Mosmá' az nem divat erre a keleti végén Nyugatnak? Anyánkat sem kímélik.

A „brit tudósok kiderítették” kifejezés a mai magyar társasági nyelvben a bizonytalan eredetû, kétes értékû, áltudományos, haszontalan információkra vonatkozik, amelyeket inkább megmosolygunk, mintsem komolyan vennénk. Merjük remélni, hogy ezt a képtelen, eszement agyszüleményt is inkább kinevetjük, ami, ugyebár, a megalázás egyik formája. És ez határozottan kijár neki!

A Brit Orvosi Kamara szerint az „anya” szó használata diszkriminatív és ódivatú!

Ezt kapjátok ki! Az eszem megáll! Kit diszkriminálok azzal, ha édesanyámat Anyának szólítom?! Az apámat? Eddig nem ágált ellene, sõt mindig arra nevelt, hogy tisztelettel beszéljek édesanyámmal, édesanyámról. (Kis mellékes: jómagam még azt is furcsának tartom, ha a gyerek keresztnevükön szólítja a szüleit.)

De folytassuk, hiszen ámokfutásukat ezzel nem hagyták abba a brit orvosok:

A kamara új irányelve szerint a „tradicionális nemi kifejezések” kerülendõk, mert sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Ezért kerülendõ a „kismama” megszólítás, helyette a „terhes személy, állapotos ember” kifejezések használandók. Piedesztálra emelve azon transzszexuálisok vélt érzéseit, akik biológiailag nõk, ám férfivé szeretnének válni, vagy már azzá is váltak, de szülni azért még szeretnének. Megszólítás tehát, „kedves terhes apuka!” – még leírni is természetellenes. És itt eljutottunk egy kulcsszóhoz: természet. Sõt, leírom, nem szégyellem: ANYATERMÉSZET! Vele küzdeni lehetséges, de legyõzni sohasem. Még akkor sem, ha nem nevezzük nevén.

Tovább is van, mondjam még…? Folytassuk akkor, hadd emelkedjen a vérnyomás!

A kamarai irányelvek szerint az „anya, várandós anyuka, édesanya vagy nevelõanya“ kifejezéseket teljes mértékben ki kell szorítani a brit egészségügybõl, mert használatuk önmagában „kirekesztõ” és „elavult”.

A dokumentum így fogalmaz:

„A nemi egyenlõtlenség oka, hogy a férfi és nõi nemet a hagyományos tradíciók keretein belül értelmezzük annak ellenére, hogy ezek csak mélyen gyökerezõ hipotézisek és sztereotípiák, amik idõvel meg fognak változni.”

Szerintem meg nem. Nagyon remélem!

Végezetül azt is remélem, hogy a brit orvosi kamarát a nem transzszexuális többség a „brit tudósok” közé sorolja, és hangosan kiröhögi!

Utóirat: az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a liberális média és megmondóemberek szeretnék szétrobbantani azt a társadalmi egységet, amit családnak nevezünk. Az anyaság elleni támadás ennek egyik mérföldköve lehet.Link

Ezeknek a köcsögöknek, sem Isten, sem ember nem tud parancsolni?!

329#1 gutai zub
- 2017. február 06. 17:18:17
Kinek a legkedvesebb szava?

Azoknak talán nem annyira akik az Anyaföldet fatherlandnak nevezik.
Azoknak se Izraelben, ahol a tömeg közlekedési eszközökön elhatárolva, hátulra engedik csak fel a hölgyeket.
A zsinagógákról ne is beszéljünk.

Sok sok évvel ezelõtt, amikor Kanadába érkeztem, még brit hatásra, a kocsmáknak három bejárata volt:
egy a férfiaknak, külön a hölgyeknek, és a harmadik, azoknak a hölgyeknek akik egy férfival mentek be, igy le is ülhettek.
A brit orvosi kamera ilyen helyeken nem is okoz megütközést...........
254#2 mujko
- 2017. február 06. 19:39:32
Számukra ez természetes mert hát nincs az anyának,anyaságban hagyománya a brit,angol történelemben.
Meg jó sok buzi lakhat abban az országban.
267#3 Perle
- 2017. február 06. 21:24:54
Szerencsére az ilyen degenerált kamarai tagok útmutatását nem kell figyelembe venni. Nem is értem, miért kell a többségnek a világ népességének néhány ezrelékét kitevõ " más" érzékenységére ennyire tekintettel lenni?.

Engem egyébként az is zavar, ha a kisgyerekek az édesanyjukat, nem anyának, anyunak szólítják, hanem maminak, a nagymamát pedig nagyinak. Legyen továbbra is az anya anya, a nagymama nagymama, vagy röviden mama
A magyar nyelv szerencsére elég gazdag ahhoz, hogy pontosan érzékeltesse a családi viszonyokat, korra, nemre való tekintettel.

Ahol a liberális métely még nem tötte fel a fejét, a világ tõlünk keletebbre esõ lenézett részén az anyaság és a család szépségét ünneplik családi vetélkedókkel évente. Tatárország ad ehhez helyszínt.
http://rt-online....li-rodina/
Itt még nem szégyen a nem, a család , a születés, szülõ és a haza fogalma, amely a forrás szóból ered.
Hasonlóan a mi szülés, szülõk, szülõföld szavainkhoz, vagy az anyag,anya, anyaföld szavainkhoz.
118#4 keepfargo
- 2017. február 07. 03:47:47
Feleim, nézzük a kiindulást: ezeknek az angolszász szerencsétleneknek csak egy istenük van (ha van ?!);természetesen hímnemü, hogy ne kelljen sokat magyarázni, ki is a fönök, nemcsak a párkapcsolatban, de mindenben.

Nekünk istenANYA is kellett, kezdettöl fogva, mert a magyar/hun/szkíta/sumér nemcsak természeti nép(ek) volt(ak), de valahogy mintha eszük is több lett volna. (mint az egyisten-hívöknek). Legalábbis "síkhülyék" nem voltak, és tudták, hogy életet csak a férfi-nö egyesülés hozhat létre. Ebböl kiindulva még ma is tiszteljük a nöt (illetve amit a liberalizmus meghagyott belöle), és föképp az ANYÁT, akiböl az élet fakad.

Ezeket a buzikat, elferdült hajlamúakat ne bánjátok feleim; az élet elsodorja majd öket is - ha másképp nem, hát a sokgyerekes muszlim családokkal...
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.27 másodperc
6,927,701 egyedi látogató