Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyarország teljes megszállás és cion diktatúra alatt, halálra ítélve!

Hírek
Ez a valódi terrorizmus Magyarországon!
Póka Lászlót a Nem adom a házamat mozgalom alapítóját és tagját tegnapelõtt õrizetbe vették.
Póka László Tökölön él és onnan indul naponta megvívni a maga csatáit Budapestre a hiénaklán ellen. Évek óta elkeseredetten harcol hol egyszál magában, hol 10-20-30 fõs kis serege élén a banki-politikai-jogi összefonódás torzszüleményével, a kapitalizmussal. Bár ezt talán még õ maga sem ismerte föl a teljes valóságában, de a RENDSZER ELLEN harcol, amely egyre brutálisabban gyûri le a póri kisemberek tömegeit.


Antikrisztus!
Póka László az örök Dávid, Góliáttal szemben.

Az eszköztelen kisember kiáltása az övé, azé a kisemberé, aki valahogy megpróbálja értelmezni az olykor egymásnak is ellentmondó jogszabályokat, és ezeknek fényében igyekszik törvényesen cselekedni.

Póka Lászlónak és csipet csapatának amúgy semmi esélye a hatalommal szemben. Nem lehet esélye egy olyan bankrendszerrel szemben, amelynek vezetõi közösen báloznak együtt azokkal az ügyészekkel, bírókkal, akiknek éppen a bankok ellen kellene képviselni a kisembereket.

Póka Lászlónak nem lehet esélye a kis fénymásolt A4-es papírjaival, azok fel celluxozásával, a mindenkori hatalom nagyurainál, mert folyamatosan rendõri zaklatásnak van kitéve és csak õ húzhatja a rövidebbet.

Tegnapelõtt a rendõrök séta közben õrizetbe vették!

Történt, hogy pár napja Póka László ellen távoltartási határozatot hozott a RENDSZER BÍRÓSÁGA Csányi NAGYÚR óhajára. Ez alapján Póka László nem közelítheti meg sem Csányit, sem a lakhelyét. Egy dolog kimaradt viszont a végzésbõl. A nagy sietve meghozott “bírói” verdikt arról nem rendelkezik, hogy milyen távolságról szól ez a megközelíthetetlenség. Illetve az sem szerepelt a tiltó határozatba, hogy a Laura utcán sétálhat-e Póka László.

Ennek ellenére Póka Lászlót elõállították. Több kérdés is felmerül az alábbi videót megnézve.
Nos! A videot elnézve úgy tûnik, hogy a “bírói” távoltartó végzés a megközelíthetetlenség mértékét teljes egészében Csányi Nagyúrra bízza. Nincs ugyanis beleírva a távolság, a hely, az idõtartam!

Ergo: ha a Nagyúr kedve úgy tartja jónak, akkor a FELSÉGTERÜLETE EGÉSZÉN, KORLÁTLAN IDEIG! Értsd: Döbrögisztán egész területén, a RENDSZER FENNÁLLÁSÁNAK VÉGÉIG!

A végzés EGYELÕRE CSAK a Csányi kontra Póka “viszályban” hatályos! EGYELÕRE!

Mert a bíróság HOZHAT ÁLTALÁNOSAN KITERJESZTETT HATÁLYÚ végzést is!

Lesz egy lista, amin a nyugalomra és megközelíthetetlenségre vágy NAGYURAK és DÁMÁK becses nevei fognak szerepelni.

A VÉGZÉS pedig tartalmazza majd, hogy a LISTÁN NEM SZEREPLÕK kötelesek a LISTÁN SZEREPLÕK közeledtének hírére a vonulás útvonaláról eltûnni! Aki ennek nem tesz eleget-vagy nem eléggé gyorsan!-a helyszínen fölkoncoltatik!

Kivétel is lesz persze. Kivéve a LISTÁN SZEREPLÕK ÜNNEPLÉSÉRE KIJELÖLTEKET! Az ünneplés és dicsõítés idõtartamáig! De az OSZOLJ!-vezényszó után nem távozók…
(sztarklikk nyomán)

istván szerint:
2017-02-21 - 07:54
Póka László és csapata a fentiek alapján az egész Budapest területérõl ki lesz tiltva,illetve ki lehet õket tiltani!Ráadásul ki lehet tiltani õket a vidéki,nemes,és rablólovagi kastélyok,üdülõk ,vadászkastélyok,és vadászháznak álcázott magánlakok és egyéb nagybirtokok környékérõl,valamint az Adrián,Ibizán,és más exkluziv helyeken található ,a nép pénzén vásárolt csecsebecse házak környékérõl,és a tengereken kószáló nagyúri jachtok mindenkori tartózkodási helye környékérõl is.Valószinüleg az fog ebbõl következni,hogy valóban le kell ezeket az embereket csukni,vagy számûzni a bolygóról,nehogy valamikor is Pcsányi,vagy hasonló gnóm közelébe kerüljenek puszta véletlenségbõl is!
Nem ötletadás,hanem a lehetetlenség szomorú paródiája ez az egész!
Nem kellett volna lopni,csalni,offshorozni ,kedves csányik,rogánok,orbánok és nemes gázszerelõk,és saját lábunkon álló leszármazottaik!
Ha normálisan vezették volna ezt az országot,akkor gazdagodhattak volna úgy,hogy áldassék a nevük,és annyira,hogy telett volna bõven luxusra is!
Az igaz,hogy nem tellett volna világuralomra,,sem arbszolgákra,de lenne becsületük,és nem kellene bujkálni,és a szintén korrupt bíróság,ügyészség,rendõrség talpnyaló hadseregének machinációira,vagy esetlen aljas kegyetlenségére számítva,lopva a fal mellett osonni,tartva a nép jogos haragjától!
Válasz
Hun szerint:
2017-02-21 - 09:46
Diktatúra a kõbön
Válasz
joz szerint:
2017-02-21 - 10:14
Azért én sajnálom a kivezényelt rendõröket! Látszott rajtuk, hogy szégyellik magukat. Van olyan pillanat, ahol szinte mindannyian lefelé néznek. Azt kéne felelõsségre vonni aki a parancsot kiadta. Az õ szégyene!
Válasz
joz szerint:
2017-02-21 - 10:15
Ja!!! És a miénk!
Válasz
Szaszi szerint:
2017-02-21 - 10:37
Bonafarm Security.
Ma is tanultam valamit.
Magánhadsereg.
Válasz

Már pár órája kint vagyok.

Nem adom a házamat fényképe.

Két nap volt a sitten, a Gyorskocsi utcában.


Készülök a holnapi (február 20) tárgyalásra. Az ügyész lakhelyelhagyási tilalmat kért rám.

Méghogy nincs értelme annak mait csinálunk?

Látom, hogy ezt csak a gyáva irigyeink mondják.

9 órakor kezdõdik az ülés a fõ utcában. Kiderül, hogy a bíróság hogyan látja: megszegtem-e a távoltartást?

Az egész eljárásban az volt a szép, hogy láttam, az uzsorásnak inkább lenne szüksége gyógykezelésre, mint távoltartó eljárásra.

(Hamarosan elérhetõ lesz a magánindítványa.)

Azok számára lesz szabadulás, akik harcolnak.De csak azoknak, akik nem fosnak valóban cselekedni.

A többiek, a fotelforradalmárok, a puhapöcsû szájhõsök, a haszonlesõk szerintem szép lassan el fognak veszni.

HAjrá!

Póka László

Big szerint:
2017-02-22 - 07:06
A Kásler elárulta az EMBEREKET,Póka Lászlót is megvezetve,EZÉRT TARTUNK ITT.
Válasz
Hun szerint:
2017-02-22 - 09:13
Póka László követendõ példa a Magyar ellenállás számára! Kiváncsi leszek hogy ezt a cikket hányan fogják kommentelni. Hiszen hamarosan lejár a kilakoltatási moratorium, akkor pedig…….
Válasz

A sátán végett kell szenvedned...!

"Polip"
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.98 másodperc
6,941,731 egyedi látogató