Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 1
MichaelMoB

-> Regisztráltak: 232
-> Legújabb tag: JudyHoife

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Betiltott magyar múlt...

Hírek
Tettek nélkül nem lesz változás!

Drága szeretett gyermekeim, népem!
Nimród vagyok, a csillagos ég uralkodója, ki Öreg Isten vérét és Nagyboldogasszony szeretetét hordozza magában.

Engedjétek meg, hogy egy történetet mondjak el Nektek.

Gyermekként, mikor egyszer édesapámmal sétáltam az erdőben, így szólt hozzám az én Mágus édesapám:

„Nimród, eljött az idő, hogy megtudd, az Öreg Isten vérét hordozod magadban, minden egyes sejtedben Nagyboldogasszony szeretete van. Ez tesz Téged igazi királlyá, ez tesz Téged szolgává, mert az igazi uralkodó az szolgája saját népének.
De azt is tudnod kell, hogy e nép, melynek szolgája vagy, a királyok népe, és mindegyikük hordozza magában az isteni minőséget, melyet te is hordozol magadban. E nép gyermekei közül bárki lehetne uralkodó, amennyiben bejárja azt az utat, melyet az Öreg Isten és Nagyboldogasszony mutat neki.
Nimród, drága fiam, Te meghallottad az Öreg isten óhaját és Nagyboldogasszony hívását, hogy Isten oroszlánjaként óvjad és vigyázzad a királyok népét. Eljön az idő, mikor más istenségek ezt a népet el akarják taposni, ezért a Te feladatod lesz mindig, – örökkön – örökké -, hogy ezt a népet óvjad és vigyázzad.
Tudd, hogy létezik egy hatalmas szeretetenergia ebben a világban, mely pecsétként köti össze és szövetségben tartja az embert az Univerzummal. Ez egy szent pecsét, melyet mi Szent Koronának hívunk, és ennek a szent pecsétnek az energiája és a neki tett ígéretünk kötelez minket arra, hogy minden ember fejét felemeljük a porból és a szellemét megnyitva szabaddá tegyük. Mert tudnod kell Nimród, ha a királyok népe szabad, akkor általunk szabaddá válik minden nemzet és a Földön újra paradicsom lesz.”

Mikor édesapám átadta nekem ezt az információt, akkor értettem meg a hatalmas felelősséget, mellyel saját népem és az emberiség irányában tartozom.

Én, Nimród mondom Néktek, Ti mindannyian hordozzátok magatokban az Öreg Isten vérét és Nagyboldogasszony szeretetét.
Ezért a Ti felelősségetek nem kisebb, mint az enyém. Ezért hát forduljatok egymás felé, hiszen egy vérből és egy szeretetből valók vagytok. Együtt, kéz a kézben, saját szeretetünk által tudjuk csak felemelni a világot.

Én a csillagos égen, éjjel-nappal a végtelen szeretetben és harmóniában, Ti pedig lenn a Földön testben, lélekben és szellemben, hogy minden síkon, minden dimenzióban a szeretet, béke és harmónia uralkodjon. Mert, ahogy Ti lenn a Földön, Én úgy fenn az Égen, s a királyok népének a békéje és szeretete lesz a szeretet és a béke a Földön.

Én, Nimród december 21-én veletek leszek.

Testvérem, hívjál meg a tűzhöz, hogy veletek együtt ünnepelhessem a szeretetet és a szabadságot.

Én, Nimród kilövöm íjamból a szeretet nyílvesszejét, mely körbe repüli a Földet és az Ő szárnyalása hirdeti, hogy mindenki megtudhassa, hogy a mágusok népe feltámadt, mint Főnix hamvaiból.

Drága szeretett gyermekeim, véreim!

Éljetek szakrális királyokként és mutassátok az utat az emberiségnek, mert csak egyetlen út van, a FÉNY útja, mely szeretettel van kikövezve.

Az Én békém legyen Veletek! Tegyétek a dolgotokat, alázattal szolgáljátok a Földet és az emberiséget!A cikk forrása: Nimród üzenete a MAGoknak – Sólyom Nemzet-s-Ég 2016.12.18.

http://www.fvszme.hu/nimrod-uzenete-a-magoknak/#more-6240


Indulatokat kavart a vértói műanyag pálya ötlete

Szeged - Tragédiának tartaná Apró Juhász János ötletgazda, ha elvinnék a vértói dombról a szoborcsoportot és a székely kapukat. Szerinte a javasolt műanyag szánkópálya túl rövid és zajos lenne.

– Nem kerestek a várostól, én hívtam fel az újságot, olvasva Kozma József (MSZP) makkosházi önkormányzati képviselőt, hogy tiltakozzak a vértói nemzeti emlékhely megsemmisítése ellen – mondta Apró Juhász János, a Független Városi Szövetség elnöke. Megírtuk: a Vértó és környékének fejlesztési tervei között felmerült az a javaslat, hogy a szánkópálya mellé építhetnének egy műanyag lesiklópályát is, amit egész évben lehetne használni (2017. február 24.: Műanyag sípálya is lehet a vértói székely kapuk helyén). Pénteki lapzártánkig a delmagyar.hu 2043 olvasója szavazott, 77 százalékuk ellenzi az ötletet.

Az elnök felidézte, a vértói domb és tó kialakításának ötlete is tőle származik, illetve a szánkózóhelyet és mellette a szoborcsoportot is ő találta ki a székely kapukkal. 33 év munkája van benne onnantól kezdve, hogy még Ipoly sori közös képviselőként kijárta, spóroljon több milliárd forintot a város a záportározónál. Vagyis hogy a Vértó helyéről kitermelt földet formázza dombbá. Ezzel megszüntették a döglerakót, a környék csapadékát összegyűjtő záportározó épült, és egyúttal élhetővé és széppé tették a környéket.

Hozzátette, mestere, Makovecz Imre a domb láttán azt kérte tőle, hogy a helyhez kötődő, a hun és magyar történelmet idéző szakrális alakokkal népesítsék be. Megmozdult az egész magyarság, a szoborcsoporthoz hozzájárultak ajándékokkal a felvidéki magyarok, a bácskaiak, a székelyek a nyolc székely kapuval.

Apró Juhász János hangsúlyozta, semmiféle futópályára nincs szükség, mert most is használható sportolásra a domb. Az építészszakma, amely őt a hír hallatán kereste felháborodva, tragédiának, agyament ötletnek tartja, ha lebontanák a szobrokat és kapukat. Úgy gondolja, több száz millió forintba kerülne az alkotások áttelepítése, ha a bontást és az új helyen az alapozás és szoborállítás költségét is hozzászámítjuk.

A műanyag pályának szerinte nincs elég hely, és amúgy is túl zajos lenne. Megmutatta a városi főépítész nyolc évvel ezelőtti levelét, amelyben azt írta, a hely mondanivalója, szellemisége mára jelentős eszmei értékkel bír. A székely kapuk telepítésével egyetértett, mondván, eredetük, motívumaik, összetett jelképrendszerük és jelentésük üzenet lehet a gyökereitől lassan elszakadó mai ember számára.


Török József Ha mindezt nem racionálisan, hanem érzelmi és pártszimpátia alapon nézzük, akkor nem jutunk messzire: marad a szimpla személyeskedés és gyűlölködés. Elő hát a töri meg az esztétika könyveket, no meg a jó ízlést kommentelés előtt! :)
A műanyag lesikló tényleg marhaság, de anélkül ízléses és praktikus a terv, még a víz fölötti séták is beleférnek, ettől az még nem lesz wellness. Minden esetre annál a nemzeti giccsnél/gagyinál, ami most ott van, az üres tér is szebb és jobb lenne. Az ottani szimbólumok számos eleme még általános iskolai történelemkönyvekből is minimum ellentmondásosnak és hamisnak számítanak. Részletes indoklás itt: http://5mp.eu/.../torokjozsef/kie_itt_a_ter_www.5mp.eu_.doc És hát lássuk be, hogy egy székelykapu teljesen abszurd látvány egy panelrengetegben. És sajnálom az alkotóikat, hogy nem méltó környezetben állnak, mondjuk az ópusztaszeri emlékparkban.
Amúgy Apró Juhász megszállottsága önmagában nem lenne probléma, ha nem zavaros rögeszmékről szólna, hanem progresszív értékekről.
9 · 5 órája · Szerkesztve
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai Tisztelt Uram! Gondolatmenetét követve az is felvethető:Miért állítottak kereszteket valaha a Városban? Tisztelettel Szabój.
2 · 9 órája
Dovalovszki András
Dovalovszki András Ez a rész tetszik a legjobban
"És hát lássuk be, hogy egy székelykapu teljesen abszurd látvány egy panelrengetegben."
Mert a panelrengeteg teljesen táj-azonos, ugye? :D
3 · 8 órája
Török József
Török József Dovalovszki András 1. Pont annyira, mint bármely nagyvárosi sokemeletes épület. Mennyivel "táj-azonosabb" pl. a városháza épülete? Ne keverjük össze az építőanyag fogalmát érzelmi alapon a "szép" fogalmával. Egyáltalán: mi a fittyfene a táj-azonosság? Tudná definiálni? Talán a nomád körsátor? A települések nem "táj-azonosan" épülnek, hanem emberi szükségletek és a kor kulturális értékei és technikai feltételei szerint. 2. A városrész már egy már meglévő entitás - mégis csak ahhoz kell viszonyítani a további fejlesztéseket. 3. Olcsó poénkodás előtt érdemes gondolkodni. Addig is ajánlom olvasásra - bár ebből sem lesz érve, viszont differenciálhatja meglévő tudását :) : http://epiteszforum.hu/varos-taj-epiteszet További szép napot! :)
3 · 8 órája · Szerkesztve
Dovalovszki András
Dovalovszki András Török József Az az "olcsó poénkodás" a véleményem, amit illene még Önnek is tiszteletben tartania. ;)

Egyébként csak arra akartam utalni, hogy a városi ember annyira elszakadt a természettől, hogy igenis kellenek olyan pontok a városban (is), amik a természetközeliséget próbálják visszahozni, lehetővé tenni.
(A zöld területek folyamatos és szisztematikus felélése, elpusztítása nem erre irányuló törekvés és mélységesen elítélendő!)

Az hogy Ön görcsösen ragaszkodik a saját álláspontjához, abszolút nem győz meg arról, hogy "igaza lenne", ellenben nem szimpatikus. A kioktatását pedig külön köszönöm, a link úgy sem volt még lementve közel száz Építészfórumról olvasott cikk kapcsán. :)
2 · 8 órája
Magdolna Borsos
Magdolna Borsos szerintem legyen vizi csuszda jön a 40 fokos höség 3 hónapig meg lehet örülni majd a melegbe!
3 · 6 órája
Török József
Török József Dovalovszki András 1. Tiszteletben tartottam: azért válaszoltam - tisztelettel, a szolíd cikiző stílus ellenében is. 2. Zöld-ügyben nincs vitánk, sőt, maximálisan egyetértek. 3. Árulja már el, mi a különbség a görcsös, meg a nem görcsös álláspont-védésben? Tudja mit? nem-görcsösen gondolom uazt egyfolytában... Így jó? :) 4. Hát ennyit már csak viszont-engedhetek meg magamnak a stílusa okán, nem? Na jó, üdv. és további szép napot! :)
1 · 5 órája
Tibor Tary
Tibor Tary De jó, hogy az agyament kommenteket nem látom a minden lében kanál aktivistától. :D
2 órája
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai Török József Bocsásson meg, hogy az ajánlott idézést elolvastam. Én nem látok sem itt sem a közvetlen környéken semmi olyan ami az ott leírt elveket követi.szj
2 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Nem hülyeség a pálya. Sokaknak okozna örömet. A kapuit bárhová tehette volna. Még otthon is valószínűleg az van.
52 perce
Zsolt Barna
Zsolt Barna Bár több száz évig megvolt a város székelykapu nélkül is, mi több semmi igény nem merült fel korábban, hogy már minden megvan csak épp székelykapu nincs, úgy gondolom, a környék lakói döntsék el mit szeretnének ott látni vagy nem látni. Bár Juhász urat személyesen nem ismerem, nyilatkozatai, írásai alapján nehéz rá azt mondani, a realitások embere. Ez nem gond persze, az viszont nem szimpatikus, hogy ki/rá erőszakolta ezt a " projektet" a dombra. Az a személyes véleményem, / bár ez nem számít/ egyszerűen nem való oda. El kell utazni székelyföldre, az - és ott - autentikus.
13 · 9 órája
Ildikó Faragóné Tóth
Ildikó Faragóné Tóth Fölvilágosítom, hogy ennél kisebb helyen is működik műanyag sípálya Szegeden! SZEOL-stadion, felsőtiszaparti bejárójától indul! Kicsit nevetséges, de állítólag jól működik, tehát a Vértói domb hosszabban elnyúló lejtője nagyon is alkalmas lenne rá!..... és nem hangos! Ennek ellenére a Székely kapuk megmaradása mellett szavaztam! Szebb a látképe! A többi fejlesztés, ami a dombot magát nem érinti, az elkélne!
4 · 10 órája
Vígh Gabriella
Vígh Gabriella MIért nem a lepusztult, elhanyagolt helyekkel fogllkoznak? Elég sok van belőle, nem csak a belváros tartozik Szegedhez. Ez a domb így szép ahogy van, kár lenne hozzányúlni.
5 · 4 órája
Tibor Tary
Tibor Tary A "szép" relatív, hiszen ízlés dolga!
2 · 2 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Meglássátok, hogy kötelező lesz a Székely himnusz éneklése, az oroszok után szabadon. Most nehogy azt higgyétek újra, hogy ez a Himnusz a Quimby-től a Most múlik pontosan... Az ugyanis a drog elhagyásáról szól... Szerintem a legszörnyűbb az, hogy a székelyek erről mit sem tudnak... Mármint, hogy mennyit kapuzunk.😀
1 · 1 órája · Szerkesztve
Orcsik Sándor
Orcsik Sándor Teljesen osztom a nézetem Apró Juhász János Úrral. Többször és több vendégemet vittem ki megnézni, megcsodálni a helyet. Mindenki elragadtatással volt a történelmi emlékhely láttán. Egyöntetűen azt javasolták, hogy ezt minden szegedinek, sőt minden magyarnak látnia kell. Még annyit, hogy ez nemcsak a környéken élők, hanem az egész városunk érdeke, hogy ha lehet, ezt az emlékhelyet bővítsük, még gazdagabbá tegyük.
1 · 1 órája
Tibor Tary
Tibor Tary Újabb 12 kaput( legalább). :O
48 perce
Ágnes Gonda
Ágnes Gonda sztem az indulatok,személyeskedések, gyűlölködések,egymás lehülyézése helyett inkább összefogásra ,ötletelésekre,javaslatokra lenne mielőbb szükség ,mert majd még mások döntenek a fejük fölött lakókörnyzetünkről mig mi csak egymás véleményének szapulásával,cilizésével vagyunk elfoglalva....
3 órája
Mária Malatinszki
Mária Malatinszki mindezt a tervezés előtt kellet volna persze.. ..
2 órája
Korom István
Korom István Ahogy a minap is írtam a tanösvény fontos,a játszótér szintén,kompromisszummal a futókör is elmegy még....de a műanyag szánkópálya és a tóra tervezett hidak-pallók feleslegesek.Ne legyen már vidámpark ebből a szép zöld területből. Apropó,a hozzászólók közül beszélgetett valaki személyesen Apró Juhász Jánossal? Mert én az Ikv-nál anno többször is,amikor Apró úr fb tag volt ott. Lehet,hogy kissé megszállott és mélyen belekavarodott a szakrális témákba,de egy nyílt és jó szándékú ember,kár lehülyézni....a szívügye a Vértó,hallgassák meg őt is.
6 · 10 órája
Török Zsolt
Török Zsolt Mi szakrális lehet egy épített dombban amit a 60-as évek végén emeltek oda a panelházak alapozásából kitermelt földből???
Még ha a szegedet körülölelő körtöltést emelnénk ilyen szintre, mert ugye az védelmezi szegedet az árvíztől.
6 · 8 órája
Ferenc Csamangó
Ferenc Csamangó Legyünk pontosak! A 80-a évek elején építették a dombot, és a vértóból kitermelt földből. A környék panelházait pedig a hetvenek évek derekán kezdték el építeni. Hogy az alapokból került-e oda föld, azt nem tudom, nem emlékszem.
3 · 6 órája
Mária Malatinszki
Mária Malatinszki Korrekt.
3 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Nem kedves István, nem beszéltem vele...Személyesen. Itt viszont ordított velem, mert minden kultúrát, szokást felrakatott arra a szerencsétlen szánkódombra. Pár évvel ezelőtt volt szó arról, ki gondozza majd ezeket. Örömmel tölt el, hogy AJJ ezt megteszi saját pénzből.
2 órája · Szerkesztve
Béla Varga
Béla Varga Valakik -fölöslegesen- oda állították azokat a magukban szép, de semmit érő, semmi nem jelentő Szegedhez nem kötődő kapukat.
Szlalomozni életveszélyesek -legföljebb sífelvonóként lenne hasznuk.
Kibicnek semmi sem drága!
Döntsenek az ott lakók, kell-e sípálya, vagy nem!
3 · 5 órája
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán Ez a vén hülye tényleg azt hiszi, hogy ő rendelkezhet ennek a -Délép által összehordott "szakrális domb"- sorsáról? Világosítsa már föl valaki, vagy utalják be gyógykezelésre!
8 · 11 órája
15 válasz elrejtése
Péter Jankovics
Péter Jankovics Stefán Zoltán a " vén hülye " minősítés az hozzád hasonló gyökértelen birkamagyaroknál mindennapos. Ahogy a pofád elnézem, a ló arca azért megnyerőbb . Úgyi dade, mostmán mégvilágosodtál, more !
4 · 10 órája
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán Sajnálom, de: ... :P
Stefán Zoltán fényképe.
1 · 10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Télapó figyu már miert beszelsz magyarul ha nem vagy az? A vén hülyéről meg annyit hogy te fiatalabban is szarabbul nézel ki. Hiaba nem sikerült az Obi Van projekt mert ment a cigi meg a pia ugye tatter?
2 · 10 órája · Szerkesztve
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán Béla Waldmann: Részemről meg ennyi, -bár korábbi kommentejeid alapján humanoidnak gondoltalak! Sajnálom, én is tévedhetek! :P
Stefán Zoltán fényképe.
1 · 10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Mindig megtiszteltetés szamomra ha egy rosszindulatú vénember elkerül messzire. Jó utat old man
3 · 9 órája
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán Utolsó válaszomként: Nem én kerüllek el messzire, hiszen te reagáltál -alpári módon- az én hozzászólásomra! Ezért inkább távol tartalak magamtól! :P
1 · 9 órája
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai Stefán Úr! Nem tudom maga hogy érezi magát ha lehülyézik? Akkor mi jogon teszi ezt másokkal? Nem tudom maga honnan szivárgott be Szegedre, de itt ez nem volt általános szokás ,csak a káderozással jött be. De ezzel magát minősítette, Szabójózsef.
1 · 9 órája
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán Ilona Tornyai: Józsikám! Úgy érezném magam, mint azok, -ismerve eddigi kommentjeidet- akiket korábban te is lehülyéztél ezen az oldalon! :p Ahhoz meg még neked sincs semmi közöd, hogy miként szivárogtam be Szegedre! És mondom ezt úgy, hogy tudom, -az Apró Juhász ismerőse vagy, de emiatt nem kellene az asszony profilképe mögé bújnod! :P
2 · 9 órája
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai Nézze A DM ismer és akit érdekelt az újságírók közül a véleményem, megkeresett otthonomban: Tehát hamis képzet,hogy én elbújok.M(m)agát is szívesen látnám, ha erre igényt tart, de nem tartom érdemleges partnernek. Játsszon tovább az emotikonokkal és képzelegjen: AJJ-vel életemben egyszer találkoztam, de köszönöm neki, hogy polgári módon tájékoztat a maga világáról, elfogadja a véleményem ha van, elfogadja ,hogy sok dolog nem érdekel és nem káderez.Kérem legyen szíves és ne tegezzen,szj
1 · 8 órája
Nagy István
Nagy István Bélám azért a te arcberendezéseddel bárkit is kritizálni a külleme miatt, hogy is mondjam, mókás:D
1 · 8 órája
Péter Jankovics
Péter Jankovics Ilona Tornyai " Stefán úr " megszólítás azért mégis csak sok a dadenak !
1 · 7 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Nagy István Mondja ezt az aki a kilencéves pöcsös képével mer csak kimaszni az internetre 😁 Tudod mi az az önkritika ? Lol 😁
4 órája · Szerkesztve
Béla Waldmann
Béla Waldmann Stefán Zoltán Ha visszaolvasod a sajat első hozzám intézett posztodat, hogy ki is intézett vajon alpári támadást a masik ellen. Persze ertem en hogy maris elfelejtetted, ebben a korban már ez termeszetes. Csak akkor ne huzogasd a nikotintol megsargult bajuszodat, ha visszapattan a szargolyó amivel focizni kezdtél és osszepottyozi a Télapó ábrázatod 😁
4 órája · Szerkesztve
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán Béla Waldmann:
Stefán Zoltán fényképe.
1 · 2 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Nem kell foglalkozni vele. Vasútőr volt, Amcsiba megy vagy ment ki, mert ott szabadon zsidózhat...Ilyen névvel😀Hú, lehet, hogy Trump nem fogadta személyesen a bevándorlót?!
49 perce · Szerkesztve
Dobo Tündi
Dobo Tündi Szerintem is maradjon meg ilyen sétaparknak mint most, több szemetest kell kihelyezni és a horgászoknak is be kell tartani hogy ne motorral menjenek a füves területen.Elférne egy jó játszótér a domb felől és egy nagyobb kutyafuttató.Az emberek menjenek a Szvse pályára futni nincs is messze !
4 · 7 órája
Mária Malatinszki
Mária Malatinszki Bizony, a SZVSE-t kellene karbantartani. Futni a töltés is megfelelő.
3 órája
Ricsi Szegedi
Ricsi Szegedi szerintem bánya kellene oda, esetleg vaskohó, vagy űrkikötő.. értelme kb. annyi, mint műanyaggal bevonni. vagy esetleg ilyen dolgok helyett lehetne esetleg a várost is tisztán tartani, pl. a Mérey utca/mars tér sarka a volt kajálda környékén tele szeméttel.
5 órája
Tibor Tary
Tibor Tary Én bővíteném kicsit. Mikszáth K. és Mérey u. között végig. Szerintem az előbbi és mars tér sarka gyalázatos.
1 · 2 órája
Zsuzsanna Márkus
Zsuzsanna Márkus "Várost tisztán tartani", "tele van szeméttel", bocs, de ki szemeteli össze? Tegye fel a kezét, aki otthon is szétdobálja a szemetet, mert jön a takarítónő, és rendet csinál!
2 órája
Ricsi Szegedi
Ricsi Szegedi nem értem. és??
2 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Építsenek szánkópályát a varosháza helyett. Onnan úgyis csak a szar jön
6 · 11 órája
11 válasz elrejtése
Lajos Monoki
Lajos Monoki Olyanok mint te?
7 · 11 órája
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán Nyisd ki a szád!
1 · 11 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Lajos Monokini. Profilkep nélkül ugatni ugyanolyan nagyszerű cselekedet, mint szarás után nem törölni ki a segget. Tudtad?
3 · 10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Stefan Zoltán te ne nagyon akarj szerintem szánkózni a vertón. Felfelé hogy birnád? Vagy a parkinson felrángatna? Bar a Télapónak vannak szarvasai de én azt hittem hogy az az Andy Vajna.
3 · 10 órája · Szerkesztve
László Zsolt
László Zsolt Külföldről pofázni nagyobb pofátlanság, te szarházi (hogy maradjunk a szinteden).
2 · 10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Nem kell irigykedni mindenki előtt ott a lehetőség hogy kimasszon a mocsarbol. Kiveve téged mert te eleve egy pocsolyalakó vagy. Amugy meg 29- évi adobefizetésemet leugatom ott ahol akarom.
A profilkeped alapjan meg buta kutya ül fekszik okosodik.
2 · 10 órája · Szerkesztve
Korom István
Korom István Béla Waldmann ...helyesbítsél,Béla. A városházáról neked csak s.ar jön,de másnak nem csak az :-)
10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Mert te ott vagy biztonsagi hős. Neharagudj en nem akarok tobbet ilyen fényességes karriert befutni, a tanulás segitett a dolgon ☺
1 · 10 órája
Tamás Bozsák Göbölyös
Tamás Bozsák Göbölyös Béla Waldmann Nem jutott trafik ?
2 · 10 órája
Vicus Szűcs
Vicus Szűcs Béla!
Nàlad a pont! :)
De Baktóban is van hely!Pl.oda is lehetne!
Itt a Vértó ,nekünk a Riviéra!
Úgyhogy köszönjük szépen,jô ìgy ahogy van!
2 · 10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Tamás Göbölyös Honnan szedted azt a kifinomult logikát hogy a zajos szánkópálya vs csendes emlékhely csakis fideszes vagy politikai megfontolás targya lehet? Csak nem az egyetemről? Tenyleg kudarcos a magyar oktatás ha ilyen vegtermékek keletkeznek. Levezetem neked mert az agyontanult fejeden a hallás mint érzékszerv már nem jatszik látom
Tehát: A szánkózók zajosak. Sikongatnak, ordítanak, kacagnak. Ha ott laksz esetleg majd elnyomják a filmek hangját amit a torrentekkel lopkodsz, és szopórolleren leszel. Az emlékhely csendes. Néha lobog egy két fáklya de az nem fog zavarni. Remélem segíthettem.
2 · 9 órája · Szerkesztve
Zoltán Banovec
Zoltán Banovec Nem tudom mi a franc folyik Szegeden (a Tiszán kívül), de ez egy kibaszott szánkózódomb, nem emlékmű-tanya, meg egyéb ostobaság.
6 · 8 órája
15 válasz elrejtése
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Zolika, gondolom, te azok közé tartozol, akik reggel délbe meg este boldogan szánkóznak ott télen nyáron....
1 · 7 órája
Zsuzsa Török
Zsuzsa Török Inkább, mint turulmadaras faragott székely - szarokat kerülgetni :)
2 · 7 órája
Zoltán Banovec
Zoltán Banovec Gabika (ha már így), nem csak szánkózni lehet rajta, de giccsparádé szerintem nem kell rá.
4 · 6 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Kedves Zoltán! Ami itt folyik, nevetséges. Egy pali kisajátította Szeged szánkódombját. Felcsicsázta és védi a hülyeségét. Ebben az országban, mint köztudott dönthet egy ember, város, ország felett.
2 · 2 órája · Szerkesztve
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Zsuzsa Török , Zsuzsika tudod én inkább "kerülgetnék" olyanokat mint sem libsi hozzászólásokat....
1 · 1 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Gyere haza magyar! És feküdhetsz a kapuk alatt!
48 perce
Tibor Tary
Tibor Tary Kovács Gábor Géb Mitől "libsi" egy hozzászólás? :O
1 · 46 perce
Borsi Margit
Borsi Margit Nem tudja. Csak megtanították neki.
45 perce
Borsi Margit
Borsi Margit Kedves Tünde! Csak hogy tudd! Innen tudják, hogy magyar vagy! Mert mikor én kérdeztem ezt akkor csak annyit írt egy szintén noname emberke, hogy magyar vagyok-e. Ebből adódóan magyar akinek van székelykapuja! 😀
43 perce
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Zoltán Banovec Zolika, azon gondolkodtam, hogy hordasz e nyeles fésűt a farzsebedben.
35 perce
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Tibor Tary a tartalmától.
33 perce
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Margit drága, a te kedvedért hazamegyek, de csak ha hajlandó vagy meginni velem egy üveg házi páleszt
31 perce
Tibor Tary
Tibor Tary Kovács Gábor Géb Talán ha bővebben.... Mit kell tartalmaznia, hogy az legyen?
25 perce
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Tibor Tary mit nem értesz rajta? Egy hozzászólás tartalmát értelmezni kell és abból eldönthető hogy mi is az valójában. A fenti esetben egy libsi hozzáállással van dolgunk nem pedig véleménynyilvánítással, mivel nem tartalmaz érveket csak libsi fröcsögést.
20 perce
Tibor Tary
Tibor Tary Én azt szeretném megérteni, hogy egy tartalom mitől libsi?! Milyen jellemzőkkel kell rendelkeznie?
18 perce
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai Hadd meséljek a dombról. A lakótelepek építésénél volt egy olyan fázis ,hogy termőtalaj mentés. Aztán szent naivitással oda tolták, hogy majd a tavat betöltik. Csak azzal az a baj, hogy először az 1800-as években a Városi Vágóhíd szennyvíze, majd a helyén létesült Gázgyár kátrányos szennyvize folyt bele. Ez közel százötven év szennyezés. Rehabilitációja hatalmas pénz és sok idő. Mindig a siker felmutatása kellett, meg átminősíteni könnyű. Lehetett a fekélyből pihenőtavat nevezni, meg lehet ma is képzelegni.szabójózsef
8 órája
Ferenc Toth
Ferenc Toth Érdekes dolog szerintem sokan nem tudtak ezt velem együtt . Igazából a vágóhídi víz akkoriban nem volt vegyszerekkel szennyezett. A gáz gyár bezárása óta is el telt pár év. Es ha jól emlékszem ra ki is tisztították a tavat néhány éve. Igazából a szennyezett víz is már megtisztult es a to is rehabilitálta magát. Bár erről nincs szakértői vélemény.
1 · 6 órája
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai Hát azért egy szakértői vélemény elkelne az altalajt illetőleg. No meg úgy tudom csapadékvíz tározó is. Hát nem tudom, ment-e már dinnyeérés idején a kukásautó után. A szegedi utcánkat évek óta nem mossa csak az eső,szj
2 órája
Istvánné Buha
Istvánné Buha NEM SZABAD HOZZÁ NYÚLNI ÍGY JÓ AHOGY VAN , CSAK PADOK ÉS A HORGÁSZOKNAK WÉCÉ KEL,NA MEG TISZTA LEGYEN A FŰ LENYÍRVA, SZÉP AZ MOST IS. PÉNZ POCSÉKOLÁS LENNE.!!!!MEG TÖBB KUKA.!MARADJON MEG AZ A JÓ CSEND MIKOR SÉTÁLUNK ÉS LE ÜLÜNK.
9 · 10 órája · Szerkesztve
Dovalovszki András
Dovalovszki András Bizonyára nincs semmi más dolga a városvezetésnek, a városüzemeltetés és más elsődleges feladatok rendben vannak, már csak ez hiányzik, ugye?
2 · 8 órája
Török József
Török József No ezen az alapon semmi városfejlesztés -szépítésnem történne. Kákán a csomó?
5 órája
Dovalovszki András
Dovalovszki András Török József Ezen az alapon rendelkeznie kellene a városnak tervekkel, átfogó koncepciókkal a jövő tekintetében, amit következetesen be is tart.
Eddig én csak egy ilyenről tudok: "nem lehet olyan pályázat amin Szeged nem indul"
Erről a fabatkát sem érő Botka utasításról minden városházi alkalmazott tud, ekképp is cselekszenek, sokszor eszetlenül.
A körvonalazódó Vértói projekt is kb. ezt a szintet képviseli.
Szánalmas.

A kákán az szokta a csomót keresni, aki soha semmit nem tesz a közösségért, így nem szembesül a realitásokkal, ellenben elvárja, hogy minden kedve szerint történjen.
Én is biztos ilyen vagyok. :D
28 perce
Tamás Bozsák Göbölyös
Tamás Bozsák Göbölyös A székely kapuk háttérben a panelokkal annyira NER :)
9 · 10 órája
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai A panelek szavatossága 40 év után ahogy építésükkor mondták lejár. Arról meg nincs szó. Miért? szj
9 órája
Tamás Bozsák Göbölyös
Tamás Bozsák Göbölyös Ilona Tornyai A francba a panelok szavatossága 40 év múlva lejár? Több szalicil kellett volna?
Lásd még anyagfáradás. ku
2 · 9 órája
Kurvákból van Elegem
Kurvákból van Elegem Megbaszlak anyád hátán zsidó !
8 órája
Ilona Tornyai
Ilona Tornyai Tamás Bozsák Göbölyös Az akkori építési osztály vezetője mondta, hogy 40 év után sztatikai felülvizsgálat kell, Nevet is mondhatnék, de már meghalt. Meg is kérdeztem és akkor mi lesz? Az már nem a mi gondunk. szj.
7 órája
Tibor Tary
Tibor Tary Ilona Tornyai Milyen elektromos felülvizsgálatra van szükség?! ( sztatikai). Az emberek is azért járnak szűrő, vagy felülvizsgálatra mert lejárt a szavatosságuk? Te jó ég! Már értem miért volt kötelező 18 évesen is a tüdőszűrés. :/
2 órája
Gáborné Hegedűs Bea
Gáborné Hegedűs Bea Tibor Tary Statikus akart az lenni...
1 órája
Tibor Tary
Tibor Tary Gáborné Hegedűs Bea Akkor miért nem azt írta?! Mert... okos, figyelmes...
1 órája
Éva Fábián
Éva Fábián Minek ide nekünk székelykapu?
7 · 11 órája
16 válasz elrejtése
Tünde Panyi
Tünde Panyi Mert a többség imádja a nemzeti identitászavarral küszködő, Csaba királyfi népét. :(
3 · 11 órája
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Azért Évike, hogy neked megadassék a lehetőség arra, hogy hülyeségeket kérdezhess.
5 · 10 órája
Péter Jankovics
Péter Jankovics Idézet Csehov Ványa bácsi színműből : Fabijanov Fabijanovics Nyanyuska, azért mert már megvan !
3 · 10 órája
László Zsolt
László Zsolt Kovács Gábor Géb Teljesen jogos a kérdés: minek ide székelykapu? Ráadásul egy rakás. Ahogy a neve is mondja: székely kapu.
3 · 10 órája
Éva Fábián
Éva Fábián Ugye hogy ugye László Zsolt
10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann László azert mert te egy intenditaszavaros vagy és szeretnél kutya lenni, azert még történelemből nem kellene hulyenek lenned. Tanulmanyozd kik azok a székelyek es mi koze van a magyaroknak hozzajuk.
Aztan szopogass csontot es mondjad hogy vau
6 · 10 órája
Béla Waldmann
Béla Waldmann Evike igazad van a te szemszogedből. Egy S. O. S. Gym berlet jobban elkelne.
2 · 10 órája
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb László Zsolt látom, lejjebb már megkaptad a választ.......
10 órája
Zsuzsa Török
Zsuzsa Török Éva azért, hogy ez a sok hülye mély magyar idejöhessen élvezkedni meg mocskolódni, ha már egyéb élvezetük nincs abban a szomorú nyomorúságos életükben!
1 · 7 órája
Szécsi István
Szécsi István Tünde Panyi Az identitászavarról csak annyit,hogy miért is alakult ki,mert eltagadták,elhazudták a történelmünket.Mert igenis van egy réteg,aki már ébredezik,és szükségét érzi,hogy megismerje,kik is is voltak az őseink,honnan is jöttünk.
4 órája
Árpád Nobela
Árpád Nobela Tünde Panyi Hát elég sötét vagy. A szádban világít a negró.
3 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Én már azt várom, mikor lesz a Tejút átnevezve...
2 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Azért, mert magyar vagy, azért kell székelykapu. Mert amikor én kérdeztem egy kalapja mögé bújt emberke azt válaszolta erre, hogy magyar vagyok-e?
2 órája
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Zsuzsa Török az én életem egészen biztosan nem nyomorúságos, de a böfögésedből ítélve a tied igencsak siralmas lehet
2 órája
Kovács Gábor Géb
Kovács Gábor Géb Tünde Panyi , Tündike, szerintem te meg inkább mentális zavarokkal küzdhetsz ha azt hiszed hogy Csaba királyfi népe identitászavaros lenne
1 órája
Borsi Margit
Borsi Margit Csaba királyfi népe, pontosabban onnan származtatják magukat, azok a székelyek. Nem a magyarok.
46 perce
Vali Szélné
Vali Szélné A sípályákat fel kell szerelni különböző biztonsági kellékekkel, azonkívül az oktatás és a felügyelet hogy lesz megoldva?
1 · 5 órája
Géza Baksa
Géza Baksa Ne vitázzunk kérem,épüljön piroslámpás házikó,úgyis kúpi az egész ország. :) Este még jól is mutatna. :)
1 · 7 órája · Szerkesztve
Tunde Papdi Istvanne
Tunde Papdi Istvanne Stefán Zoltán!Ki is az a vén hülye ?Azt hiszem,hogy majdnem olyan idős,mint Ön!
4 órája
Tibor Tary
Tibor Tary Ettől csupán a koruk lehet közel azonos, de a hangsúly nem ezen van.
1 · 2 órája
Tunde Papdi Istvanne
Tunde Papdi Istvanne Hanem a vén hülyén???Tudom,hogy hol van a hangsúly!!!
54 perce
Tibor Tary
Tibor Tary Akkor miért az életkorra koncentrálsz? :/
45 perce
Istvánné Buha
Istvánné Buha TEGYÉK VISSZA A VOLT HELYÉRE A JÁTSZÓTERET AZ KEL.
3 · 10 órája
Péter Jankovics
Péter Jankovics A játszótér is kel ( mint a nap ) ??? helősírunk. ugyi mami ??
4 órája
Tombácz Ferenc
Tombácz Ferenc Istenem .....😐
2 · 11 órája
Tamas Szabo
Tamas Szabo A műanyag sípálya baromság. viszont lanovaka az köll!!
Tamas Szabo fényképe.
3 · 8 órája
Szasa Nurse
Szasa Nurse Nem férne el a szánkópálya a kapuk mellett???
2 · 9 órája
Dovalovszki András
Dovalovszki András Elfér, mert most is úgy van.
A téma itt a székelykapuk eltüntetése (számomra úgy tűnik, bármi áron.) :(
2 · 8 órája
Borsi Margit
Borsi Margit De, eddig is elfért. Csak sokkal biztonságosabb, ha nem ütközik a gyerek a kapuval, több hely is lenne...Igazából azokat a kapukat csak odarakatta, úgyhogy senkit nem kérdezett meg a város lakói közül.
2 órája
Garcha Olivér
Garcha Olivér Majd épít Kovács Gergő hegyet. Utána lehet kisvasutat építeni köré.Maffia, Diktatúra, Terrorizmus!KötélrevalóNapjainkra a Vatikán uralja a világot...!
Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.24 másodperc
1,348,965 egyedi látogató