Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ne higyj a hazug cionista libsi bíróknak!

Hírek
A Nép elõtt felelnetek kell az elkövetett Tetteitekér! Ezek egy cionista, rohadt zsidó, megszállók!Közeledik a cionista zsidó hatalom vége! Veszni fogtok mocskok!


A NÉPET NEM LEHET KITENNI A SAJÁT ORSZÁGÁBÓL!


Szarok a cionista zsidó tõrvényeitekre!CSÖRTE: Lesújtó véleményt mondtak a nem adom a házamat mozgalom tagjai, (: FÕVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK:) 2017.03.07. ítélete miatt,melyett Dr.Dóczi Márta hirdetett ki.
Az ítélet indokolását a Bírói Tanács elnöke helyett a mozgalom tagjai mondták ki. Törvényszék Bíráinak el kellett hagyni a Tárgyaló termet, mivel a mozgalom tagjai birtokossá váltak. A mozgalom tagjai kijelenttték
" a népet nem lehet kitenni aaz országból "


Monic Grünwald
Monic Grünwald Bocs itt mindenkitõl de ettõl jobb lett? Nem mert az hogy a biróság kivonul semmit nem èrtetek el sajnos lesz uj tárgyalás amit majd zártan fognak csinálni ès kèsz ennyi. Amig nem a kormány ellen megy a nèp direktbe semit nem lehet elèrni ilyen akciokk...Bõvebben
1 · 3 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza A 2010-es választások elõtt MINDEGYIK "nagy" párt kampányígéretei közt szerepelt a CHF-adósok megmentése. A GYÕZTESEKÉ KÖZÖTT IS... Hm... Hm... Hm...
1 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza Persze - nem lett jobb - de talán hallgatniuk kellene???
1 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza Ezeket a kétes hitelakciókat a pénzügyi felügyeletnek, hatóságnak típus-szinten kellett volna - hivatalból - tiltani, szigorúbban szabályozni. Egy-egy deviza-alapú, árfolyam-függõ hitel elbírálása sokkal szigorúbb kellett volna történjen. Ez a Napnál világosabb - hiába masszírozzák utólag.


A felelõsség is egyszerûen megállapítható...
1 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza Természetesen szembesíthetik a kárvallottakat a jelen törvények megszabta helyzettel - de HA NINCS MEGOLDÁS - tovább gördül a botrány mint egy piszkos hógolyó, és csak egyre nagyobb lesz.
1 · 1 órája
Edit Varga
Edit Varga Hát itt nem vert tanyát az igazság.
1 · 1 órája
Istvan Pasztorfi
Istvan Pasztorfi Magyar ! Szavazz esszel !!!
53 perce
Drescher János
Drescher János Hazaáruló tetvek!
3Monic Grünwald
Monic Grünwald Bocs itt mindenkitõl de ettõl jobb lett? Nem mert az hogy a biróság kivonul semmit nem èrtetek el sajnos lesz uj tárgyalás amit majd zártan fognak csinálni ès kèsz ennyi. Amig nem a kormány ellen megy a nèp direktbe semit nem lehet elèrni ilyen akciokkal sajnos.Nekem ajánloták règen a hitelt volt is már règen fedezetem de mivel már akkor tudtam hogy 5 èvnèl elõrèbb nem tudok tervezni az anyagi dolgokat nem vettem fel aminek most örülök. Támogatlak titeket mert áldozatok vagytok de cèlt csak a kormány üldözèsèvel lehet elrni a birák a lètra alján vannak csak egy senkik azt megkèrdeztètek páran tölük hogy nekik van e deviza hitele ès hogy èl ? Sajnos nem pedig sokan közülük is elvesztette a házát.
1 · 3 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza A 2010-es választások elõtt MINDEGYIK "nagy" párt kampányígéretei közt szerepelt a CHF-adósok megmentése. A GYÕZTESEKÉ KÖZÖTT IS... Hm... Hm... Hm...
2 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza Persze - nem lett jobb - de talán hallgatniuk kellene???
2 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza Ezeket a kétes hitelakciókat a pénzügyi felügyeletnek, hatóságnak típus-szinten kellett volna - hivatalból - tiltani, szigorúbban szabályozni. Egy-egy deviza-alapú, árfolyam-függõ hitel elbírálása sokkal szigorúbb kellett volna történjen. Ez a Napnál világosabb - hiába masszírozzák utólag. A felelõsség is egyszerûen megállapítható...
2 órája
Csaba Gyurkocza
Csaba Gyurkocza Természetesen szembesíthetik a kárvallottakat a jelen törvények megszabta helyzettel - de HA NINCS MEGOLDÁS - tovább gördül a botrány mint egy piszkos hógolyó, és csak egyre nagyobb lesz.
1 · 2 órája
Edit Varga
Edit Varga Hát itt nem vert tanyát az igazság.
1 · 2 órája
László Fodor
László Fodor Ilyen Birokal nincs igazság!
49 perce
Istvan Pasztorfi
Istvan Pasztorfi Magyar ! Szavazz esszel !!!
1 órája
Drescher János
Drescher János Hazaáruló tetvek!
1 órája · Szerkesztve4 perce · SzerkesztveDe a liberális szaroknak sem!

12 millió forintot tüntetett el a Momentum dúsgazdag vezetõje

Soros Györgyhöz szorosan kapcsolódó intézményekben dolgozott Hajnal Miklós, a Momentum Mozgalom egyik vezetõje, aki egyébként korábban tagadta, hogy Soros-ösztöndíjas lenne. A 22 éves, dúsgazdag, Oxfordban tanuló Hajnal korábban egy internetes honlapot indított volna a diákok online tanulását segítendõ, azonban a vállalkozásból nem lett semmi. Viszont az induláshoz kapott, magyar startupokat segítõ összes pénz, 12 millió forint szõrén-szálán eltûnt. Tanulássegítõ honlap ugyanis nincs – ha azt valaki megnézi, semmit nem talál ott, viszont eljut egy valutaváltó oldalra.


Zárt ajtók mögött és teljes titoktartás mellett alakult párttá és jelentette be a jövõ évi országgyûlési választásokon való indulását az úton-útfélen a nyitottság és átláthatóság politikáját hangsúlyozó Momentum Mozgalom. Az országos pártpolitizálásra készülõ egyesület elnöke Fekete-Gyõr András maradt. Az elnök mellett azonban a társaság egyik legérdekesebb figurája Hajnal Miklós.
Közel 10 millióba kerül az oxfordi oktatás

A 22 éves Hajnal jelenleg Oxfordban tanul politikát, közgazdaságot és filozófiát. Az egyetem honlapja szerint ez évi 7,6–9,6 millió forintba kerül, igaz, ebben már benne vannak a lakhatási költségek is. A Momentum üdvöskéje minderrõl azt nyilatkozta, hogy diákhitelt vett föl a tanulmányaira, de ezt a képzést nem valószínû, hogy minden magyar család megengedhetné magának.

Munka a Soros-ernyõszervezeteknél

Hajnal többek között dolgozott a Soros Györgyhöz szorosan kapcsolódó Közép-európai Egyetemen (CEU). Ott segédkutató volt a közpolitikai iskolában. A Linkedin-profiljából kiderül, hogy részt vett a világkormányzati modul oktatásában.
Emellett szakmai gyakorlatot folytatott Berlinben a Global Public Policy Institute (GPPi) intézetnél. Ez a szervezet is erõsen köthetõ Soroshoz, mivel a vezetõje, Wolfgang Reinicke mondta el egy interjúban, hogy a CEU-n is végez kutatásokat. A beszélgetésben élesen bírálta egyébként Orbán Viktor miniszterelnököt.

A GPPi magát egy független és nonprofit szervezetként határozza meg. Céljuk a világ irányításának a javítása, kutatás és politikai vita által. A GPPi azért végez kutatást, hogy „jobban megértsük, és meg tudjuk magyarázni a világot, ami körülöttünk zajlik”. Elemzik a globális ügyek és törekvések politikai vonatkozásait a tudomány alapján. A GPPi egyébként több, Soros Györgyhöz köthetõ szervezet Facebook-oldalát lájkolta, így például a Direkt36-ot is

Brüsszeli munka

Hajnal ezenkívül a brüsszeli Google-irodában 2016 júniusától 2016 szeptemberéig dolgozott gyakornokként, ahol még ebben a státuszban is elég jó a fizetés, hiszen a Glassdoor.com szerint – amennyiben lehet bízni benne – 1,8 millió forintnak megfelelõ dollárt lehet havonta hazavinni.

Bejelentett lakcíme a XIII. kerületi Újlipótvárosban, a Kresz Géza utcában van, ahol 25–35 millió forint között mozognak az ingatlanárak.

12 millióból készült a nagy semmi

A Momentum Mozgalom politikusa már 2014-ben nemzetközi hírnévre tett szert, amikor társával, a szintén magyar Stickel Adriánnal kitaláltak egy olyan internetes honlapot, amin keresztül elõmozdították volna a diákok online felületen történõ tanulását. Ez volt a LiteUp.org, amelyre 40 000 dollár – közel 12 millió forint – támogatást kaptak egy hazai startupokat támogató cégtõl: a Traction Labs Zrt.-tõl.
A támogatás ellenére a LiteUp azóta eltûnt, a honlapról egy valutaárfolyamokat számontartó oldalra irányít az internet.

Érdekes tény, hogy Stickel Adrián 2016-ban négy céget is alapított, és valamennyi „saját tulajdonú ingatlanok adásvételével” foglalkozik. Beszámolót még nem tettek közzé, ezért nem látható, hogy mennyire prosperálnak a cégek, azonban feltûnõ, hogy éppen a Momentum megalakulásának évében „támadt” ekkora kedve Adriánnak a vállalkozáshoz.

Hajnal tagadta a Soros-kapcsolatot
Hajnal édesanyja Szvetelszky Zsuzsanna, aki pszichológus, az MTA kutatója. Fõ kutatási területe a pletyka. Számos egyetemen és munkahelyen tart elõadásokat, illetve többek között a Nõk Lapjának is adott interjút. Több évet éltek Németországban, mivel az édesapa, Hajnal Zoltán fizikus ott kapott katedrát. A momentumos Hajnal Miklós édesapja is az MTA-nál dolgozik, több helyen beszélt a teremtéstörténetrõl fizikusszemmel. Facebook-oldalán látszik, hogy kedvence a 444, de a fia Momentum Mozgalmát is népszerûsítette.

Hajnal Miklós több interjút is adott, ahol például arról beszélt szakértõ szemmel, hogy miben jó és miben rossz a mostani ellenzék, hangsúlyozta, hogy a Momentum nem lép koalícióra senkivel, illetve hogy a melegházasság tekintetében a „jogegyenlõség pártján állnak”. Tagadta, hogy Soros-ösztöndíjas volna.

Mibõl fizették a kampányt?

Fõképp ismert, balliberális politikusok gyerekei vállaltak vezetõ szerepet a Momentum Mozgalom létrehozásában. Az egyelõre kérdéses, hogy a MoMo pontosan milyen forrásokból finanszírozza a hálózatépítést, mint ahogy az is, mibõl fizették az olimpiaellenes kampányt. A hazai ellenzéki pártok jelentõs része komoly anyagi problémákkal küzd, ezért képtelenek pénzügyi támogatásra, a hozzájuk kötõdõ „civileket” pedig köztudottan külföldrõl pénzelik. Tény ugyanakkor, hogy az Index és a Soros-pénzbõl mûködõ 444.hu hathatós, permanens támogatást nyújt a mozgalomnak.

Balliberális potentátok gyerekei

Egyelõre a sajtó is csak találgat, néhány név azonban már nyilvánosságra került a lehetséges háttéremberek közül. Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselõje Haris Évát, a szocialista párt választmányának egykori elnökhelyettesét nevezte meg, mint a mozgalom egyik fõ szervezõjét. Mécs Imre, egykori szabaddemokrata politikus, volt szocialista országgyûlési képviselõ egyik fia is a Momentumot erõsíti, aki éles vidékellenességével hívta föl magára a figyelmet. Donáth László evangélikus lelkész, volt MSZP-s parlamenti képviselõ lánya is tag. Donáth Anna szociológusi tanulmányait részben Amszterdamban folytatta.

2016-ban a Soros György birodalmához tartozó Menedék – Migránsokat Segítõ Egyesületnél helyezkedett el.

Soproni Tamás jelenleg is a Momentum elnökségi tagja. Róla köztudott, hogy a 2014-es önkormányzati választáson éppen a Fekete-Gyõr által reménytelennek tartott Együtt–MSZP–PM–DK jelöltjeként indult Budapesten, a VI. kerület 7-es számú választókörzetében. A mozgalom aktivistáinak koordinátoraként ténykedik, emellett saját fordítócégét is mûködteti.

A Momentum tagjai között felbukkan Radnóti Sándor filozófus, a Soros Alapítvány könyvpályázati zsûrijének egykori elnöke, volt SZDSZ-es politikus fia, Radnóti András is mint külpolitikai koordinátor. A fiatalemberrõl, aki több külföldi egyetemen tanult, egyebek mellett azt érdemes tudni, hogy Göncz Kinga szocialista európai parlamenti képviselõ irodájában munkálkodott.

És akkor ejtsünk szót Tabajdi Péterrõl, Tabajdi Csaba szocialista politikus fiáról is, aki szintén a mozgalomban tüsténkedik, bár korábban az MSZP informatikai rendszerén munkálkodott.
(origo)

Bal-Rad komm: Még mielõtt nagyokat káromkodnánk, jegyezzük meg gyorsan: A DÖBRÖGISTA UDVARI LAKÁJMÉDIA TOLJA EZT A KARAKTERGYILKOS ÍRÁST! Ami persze föl fog bukkanni a farvízen még számtalan helyen és idõpontban! Ez most a divat! Ha a horda VALAKIKBEN veszélyt szimatol magára nézvést, azonnal rárontanak!

Nem is lenne ezzel baj!-hiszen mint kiderül, ISKOLATÁRSAK MARAKODÁSÁRÓL VAN SZÓ! A mecénás is ugyanaz! Soros!
A Momentum jeleseinek mentalitása is a döbrögista horda kezdeti idõszakára emlékeztet! “MI TUDJUK A TUTIT!” Agyakorlat is hasonlít! Csinálj népszavazást (“lásd:”négyigenes”) lopd be magad a köztudatba!

Egyszóval a Momentum sem egyéb, mint volt anno BÁRMELYIK LIBERÁLIS VAGY ÁLNEMZETI-de bõszen nemzetieskedõ-RENDSZERVÁLTÓ NYERÉSZKEDÕ BÛNBANDA!

Országunk pedig ma már odáig jutott, hogy teljesen mindegy kik fosztogatják tovább a népet! NEM SAJÁT NÉPÜKET, MERT AKÁR A DÖBRÖGISTA HORDA, AKÁR AZ IFJONTI MOMENTUM POTENTÁTJAINAK NÉVSORÁT ELNÉZVE…

Szégyen ez a magyarokra nézve!

EZEK csak a csontjainkért EGYMÁSSAL marakodó ragadozók!

A MAGYAROK PEDIG SZURKOLNAK AZÉRT, HOGY MELYIK CSAPHASSON LE RÁJUK!

Ahelyett, hogy Igaz is
MINDEN NÉP MEGÉRDEMLI A MAGA VÁLASZTOTTA VEZETÕIT!

vitorla123 szerint:
2017-03-08 - 13:41
Lassan nem marad más hátra mint Györkös esetében:”Ölj,vagy megölnek!Falj,vagy felfalnak!” Ezt nevezik polgári demokráciának!
Válasz
vitorla123 szerint:
2017-03-08 - 13:43
Ja a magyarázat:a zöld fasiszta összefog a vörös fasisztával,mert az ellenség közös!
Válasz
Hun szerint:
2017-03-08 - 15:23
+1. Nagy igazság van ebben a hozzászólásban
Válasz
rotyibá szerint:
2017-03-08 - 15:02
Na de kinek lett itt jobb???
Válasz
vitorla123 szerint:
2017-03-08 - 15:30
Sorosnak,aki együttmûködött a német nácikkal a magyar zsidók kifosztásában.Most pedig együttmûködik a nácikkal a vörös fasiszták kifosztásában!És persze Orbán Viktorral aki a vörösök kifosztásában érdekel!Nekik ez jó!Mindenki másnak meg rossz!Sõt nagyon rossz!
Válasz

kudarcot vallanak, ahogy az emberiség felszabadulása közeledik, már pedig közeledik!

kétségbeesett kísérleteinek szerte a világon, hogy megpróbálják megfordítani legutóbbi vereségeik...

Peking küldötte azt mondja, hogy 2018-ig minden amerikai dolláron kínai aláírás lesz
Egy összehangolt támadás folyik, hogy véget vessenek a kazár maffia uralmának ebben az évben
A világkormány elkerülhetetlen, de soha nem lehet fasiszta
Tanúi lehetünk a sátánimádó kazár maffia kétségbeesett kísérleteinek szerte a világon, hogy megpróbálják megfordítani legutóbbi vereségeiket és megtartani a hatalmukat. Ezek az erõfeszítések azonban valamennyi fronton kudarcot vallanak, és egyre több prominens sátánista tûnik el.

A leghevesebb harcok Washingtonban tombolnak, ahol a sátánisták "Az oroszok csinálták!" történetet nyomják, hogy eltávolítsák Jeff Sessions fõügyészt és megakadályozzák a gyermekgyilkos politikusok letartóztatását. Pentagon források megerõsítik, hogy több mint 1500 pedofilt tartóztattak le azóta, hogy Donald trump hivatalba lépett, mint az Egyesült államok elnöke, és egy esküdtszék vádiratokat készít egy egész sor washingtoni és New York-i hatalmi figura ellen.

Egy másik jele annak, hogy a dolgok elkezdtek változni az, hogy jogi eljárás kezdõdött a börtön rabszolga táborokat mûködtetõ magánszektor ellen az USA-ban.

http://www.msn.com/en-us/news/us/thousands-of-ice-detainees-claim-they-were-forced-into-labor

A sátánisták ellentámadását az Egyesült Államokban a Rothschildok és a Bush/Clinton maffia vezényelte, akik rászabadították magas rangú szolgáikat, mint például Barack Obama korábbi elnököt és Jeff Bezos Amazon vezért a Trump rendszerre.

A múlt héten Obama bejelentette, hogy felállít egy Trump-ellenes központot Valerie Jarret tanácsadóval mindössze három kilométerre a Fehér Háztól. Ezt a lépést követte Trump azon Twitter bejegyzése, miszerint "a rossz vagy beteg" Obama illegálisan hallgatta le õt. Azt tanácsoljuk a házi rabszolga Obamának, hogy ne kockáztassa az életét és a szabadságát Rothschild rabszolga mestereinek megbízásából.

Egy másik Rothschild házi rabszolga Loretta Lynch, Obama fõügyésze felvonulásra, vérre és halálra szólított fel az utcán.

http://www.wnd.com/2017/03/loretta-lynch-need-more-marching-blood-death-on-streets/

Azt tanácsoljuk az afroamerikaiaknak, hogy ne hagyják, hogy ezek a házi rabszolgák tiltakozásokba keverjék õket bele a sátánimádó rabszolga vezetõik nevében.

A dühöngõ csata intenzitása abból volt látható, amikor Bezos a gyermekkínzó és a Clinton kampány egykori vezetõjének, John Podestának munkát ajánlott fel a Washington Post propaganda gépezetében. Podesta ezen felül egy 600 millió dolláros támogatást adott a Washington Postnak a csaló (Bush) CIA-n keresztül propaganda célokra.

https://conservativedailypost.com/trump-leak-now-points-to-bezos-hidden-600m-deal-with-obama-cia-to-feed-washington-post/

https://www.washingtonpost.com/pr/wp/2017/02/23/john-podesta-joins-the-washington-post-as-a-contributing-columnist/?utm_term=.65553479079c

Miután Bezos mindezt bejelentette, az Amazon szerverei nehéz, folyamatos támadás alá kerültek.

http://www.theverge.com/2017/2/28/14765042/amazon-s3-outage-causing-trouble

Nem valószínû, hogy maga Bezos túl sokáig fog élni, CIA és Pentagon források szerint.

Egyértelmû jele annak, hogy a sátánisták elvesztették az amerikai emberek feletti irányítást, az egykor domináns vállalati propaganda apparátusuk impotenciájából látható. Azon felmérések ellenére, melyek azt mutatják, hogy a nagy vállalati média híradások 88 százaléka negatív volt Trumppal kapcsolatban, mióta hivatalba lépett, a közvélemény-kutatások azt mutatták, az amerikaiak 79 százaléka nézte és kedvezõen fogadta a múlt héten a Kongresszus elõtt mondott beszédét.

https://www.rt.com/usa/379270-mrc-study-trump-negative-coverage/


Vessünk egy pillantást a ház Demokrata Párti vezetõjének , Nancy Pelosinak az arckifejezésére Trump beszéde alatt. Számomra úgy tûnik, mintha halálfélelme lenne.

Talán a legmagasabb rangú náci frakciós sátánista, akit amilyen hamar csak lehet, el kell távolítani, az Bill Gates. Bill Gates egy hatalmas föld alatti bunker komplexumot épít Karuizawában, Japánban, a japán katonai hírszerzés szerint. Gates a magas rangú japán szolgájával Masayoshi Son-nal a SoftBanktól és Yasuyuki Nambu-val a Pasona csoporttól dolgozik együtt. Son SoftBankja vette át a Fortress Investment Group-ot.

https://www.forbes.com/sites/antoinegara/2017/02/15/softbanks-big-fortress-takeover-is-a-bet-on-infrastructure-senior-housing-and-mortgages/#c7d32a537336

Ez azt jelenti, hogy most már õ irányítja a Musashi Engineering vállalatot, amely manipulálta a választásokat Japánban. Son természetesen csak egy magas rangú Rothschild szolga Japánban.

A Rothschild család francia ágának dolgozó ügynökök, David (akit csalás miatt köröz a rendõrség) és Benjamin (pigmeusok meggyilkolásával vádolják) Rothschild a közelmúltban megpróbálták rávenni e sorok íróját, hogy sétáljon bele egy csapdába Nambu akaszakai központjában, Tokióban. Nambut és Sont jelenleg a császárhoz közelálló szélsõjobboldaliak vették célba, japán jobboldali források szerint.

A Rothschild család volt teljes mértében felelõs a 2011 március 11-i szökõár és nukleáris terrortámadásért (más néven 311) Japán ellen, és kétségbeesetten próbálják szolgáikat hatalmon tartani, hogy megakadályozzák a tömeggyilkos incidens miatti megtorlást. A Rothschildok azonban már elvesztették a csatát és japán hálózatukat felszámolják.

Sok olvasó kérdezte, hogy miért szerepel a dalai láma neve a sátáni alvállalkozók listáján. Itt a nyilvánosságra hozatal érdekében be kell vallanom személyes ellenszenvemet a dalai láma iránt. Egy észak-koreai nõi ügynököt küldött õ és a sátánimádók, hogy tönkretegyék az életemet. Ehelyett a nõ belémszeretett és várandós lett közös gyermekünkkel. Amikor öt hónapos terhes volt, a nepáli import áruház, ahol dolgozott, egy nepáli munkára küldte õt, hogy termékeket vásároljon az áruház számára. Amikor ott volt, elkábították és egy kórházban ébredt, de akkor már nem volt terhes. Az áruház tulajdonosa azt mondta, hogy az apja, aki a dalai lámának dolgozik tette ezt a dalai láma megrendelésére. Más szóval, ez az úgynevezett szent ember egy gyerekgyilkos. Ezt követõen a barátnõm elment a japán rendõrségre egy hamis feljelentéssel, hogy kábítószerezek és bántalmazom. Amikor szembesítettem vele, hogy ezt mondta, azt állította, hogy a családját gyilkossággal fenyegették meg, ha nem teszi meg. Tehát ezért van a személyes ellenszenv a dalai lámával szemben. De mélyen a szemébe nézhettem és azt mondhatom, hogy mélyen gonosz. Hamarosan meg fog halni és a lelke is. Soha nem fog testet ölteni ismét az örökkévalóságban.

Mindenesetre Bill Gates közelmúltbeli burkolt fenyegetését követõen, miszerint "több mint 30 millió embert" ölnek meg, már több jelentés érkezett biológiai harci anyagok terjedésérõl szerte a világon, a japán katonai hírszerzés szerint. Maga Tokió súlyos chemtrail és radioaktív méreg támadás alá került Gates nyilatkozata után. Mindenki, akit ismerek, beleértve magamat is erõsen köhögni kezdett a közelmúltban. A Tokió elleni támadások már eloszlottak és halálesetet nem eredményeztek. A kínai és az indiai kormány szintén azt állítja, hogy biológiai harci anyagokat használnak ellenük.

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2017/02/19/bill-gates-warns-of-epidemic-that-will-kill-over-30-million-people/#1a6aec5a282f

http://www.eurasiareview.com/27022017-is-india-under-weaponized-biological-attack-oped/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2307170/China-bird-flu-outbreak-Officer-accuses-United-States-secret-biological-attack.html

Míg Sorcha Faal, az amerikai haditengerészet hírszerzõje jelentéseinek akár 90 százaléka is lehet dezinformáció, a következõ beszámolójában azt állítja, hogy a biológiai hadviselési támadások a világon valószínûleg igazak. Ami nem igaz, az a tömeges halálozásról szóló beszéd, mivel a biológiai harcanyagokat hatástalanná tették.

http://www.whatdoesitmean.com/index2254.htm

Bill Gates-re jelenleg aktívan vadásznak, és az amerikai hadsereg már értesítette a Fehér Sárkány Társaságot, hogy amilyen hamar csak lehetséges, elkobozza a Karuizawában épülõ bunkerét. Gates ingatlanait az USA-ban szintén el kell kobozni, amint lehetséges. Bill Gates kastélyában Seattle közelében van egy szoba, ami tele van csontvázakkal, melyeket a halál imádatának szentelt egy csúcstechnológiai oligarcha szerint, aki járt már ott.

Más vezetõ sátánisták felismerve, hogy vége a dalnak, menekülni próbálnak. A szaúdi Salman király lefoglalt öt darab ötcsillagos szállodát Balin, Indonéziában a kísérete, köztük 25 herceg számára. Salman védelmet fog kérni Indonéziában, Malajziában és Kínában, de nem fogja megkapni, CIA források szerint.

Az ok, amiért Salman elmenekült a Pentagon forrásai szerint az, hogy a Daesh (megjegyzés az olvasóknak: úgy döntöttünk, hogy nem sértjük meg Isis istennõt azzal, hogy nevét továbbra is a sátáni terroristákkal azonosítjuk) elleni hadjárat kiterjedt Jemenre. A szaúdiak, együttmûködve a francia olaj óriás Total vállalattal nemzetközi jogot sértenek azzal, hogy ellopják a jemeni olaj 65 százalékát.

http://ahtribune.com/world/north-africa-south-west-asia/war-on-yemen/1537-saudi-arabia-yemen-oil-total.html

Egy másik sátánista, aki menedéket keres, az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu. Netanjahu védelmet kért Vlagyimir Putyin orosz elnöktõl, miután Izraelt megfenyegették, hogy megsemmisítik valamennyi nukleáris létesítményét, ha nem lép fel a sátánisták ellen, orosz FSzB források szerint.

Az amerikai esküdt áruló John "Daesh" McCain pedig Erdogan török elnöktõl kért védelmet, amit szintén nem kapott meg, Pentagon források szerint. Az emberiség hamarosan szabad lesz.

Benjamin Fulford

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 22. 12:56:41
Oral Jelly Kamagra Congestion Nasale canadian pharmacy cialis 20mg Viagra Et Procreation <a href=http://cialibuy.com>Cialis</a> Wellbutrin Xl No Prescription Online
265 #2 Kelsata
- 2020. janur 30. 11:00:01
Amoxicilina Medication Quick Shipping cialis Dog Throat Infection Cephalexin <a href=http://ggenericcialisle.com>Cialis</a> Clomid Acupuncture Ivf

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.54 másodperc
6,941,464 egyedi látogató