Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 5

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Diktatúra, nyomor, forradalom, vagy béke? Te döntessz...!

Hírek
árcius 20-án elõzetesbe tesznek-e egy békés véleménynyilvánítót?

Távoltartás, lakhelyelhagyási tilalom az miatt, mert sorozatosan, kitartóan kimondtam a véleményemet a pénzügyi és politikai diktatúráról.


Ezek a döntések már jogerõsek. Megkaptam a törvényszék végzéseit.
Megfelelõ választ fogok rá adni. Ez kiderül ebbõl az írásból.

A végzések alapján úgy gondolom, hogy elértük a bíróbûnözés legalját. Egy lépcsõ van még hátra: Vajon vannak-e még olyan bírók, akik hajlandók az uzsorás elvárásai szerint egy békés véleménynyilvánító ellen elõzetes letartóztatást elrendelni?

Azt látjuk, hogy a rendõrség az õrizetbe vételt minden további nélkül hajlandó elrendelni.

Azt is látjuk, hogy az ügyészség képes lenne teljesen lekorlátozni a mozgásomat, és még nyomkövetõt is kért rám.

De a bírók meddig mennek el? Van-e olyan határ, amikor azt mondják, hogy elég? Ezt már nem vagyok hajlandó!

Ez hamarosan ki fog derülni. Szándékosan megszegem a lakhelyelhagyásit, és a távoltartást is a bíróság értelmezése szerint.

Teszem ezt az miatt, hogy megmutassam, a diktatúrát szolgáló bíróságok elvtelen ítéleteit nem tartom magamra nézve kötelezõnek. A szabadság, és igazság értelmezése nem lehet oligarchák kiváltsága.

Felhívás lesz ez a végzések jogtalanságaira. Tiltakozás az miatt, hogy vannak bírók, akik elvtelenül kiszolgálják uzsorások, és az uzsorásokat szolgáló politikusok elvárásait.

Mielõtt a tettekre térek, pár gondolat a törvényszéki végzésekrõl.

A képek között ezek a végzések olvashatók. Lentebbi hivatkozásokon a fellebbezéseim, és a nyomozási bírók végzései.
– Egyik végzés sem részletezi, hogy hogyan, mitõl áll fenn az alapos gyanú. Csak arról ír a törvényszék, hogy a nyomozási bíró alaposan körüljárta.


Azzal az egy mondattal? – hogy ha nem az lenne a célom, hogy a magánéletébe avatkozzam, akkor az otp-ben tüntetnék? Értik ezek egyáltalán, hogy mit írnak le?

Ha az otp-be megyünk, akkor eljárást indítanak, garázdaság, birtokháborítás, gyülekezési joggal visszaélés, közveszéllyel fenyegetés, jogszerû intézkedéssel szembeni ellenszegülés miatt.

Az Andrássy úton is csak nekünk nem szabad tüntetnünk. A homoszexuálisoknak, és egyéb parádézóknak lehet. Ha mégis odamegyünk, akkor gyülekezési joggal visszaélés, közlekedési szabálysértés, jogszerû intézkedéssel szembeni ellenszegülés, oszlatás, elõállítás.

Ha az irodaházban mondjuk el a véleményünket kövérnek, akkor oszlatás, jogszerû intézkedéssel szembeni ellenszegülés,

Mi már petíciót sem adhatunk át. És ha ezen felháborodunk, akkor 15 napra bezárnak Baracsakára.

Ha mi tüntetünk az úton, vagy a villamossíneken, akkor közlekedési szabálysértés, jogszerû intézkedéssel szembeni ellenszegülés, közüzem megzavarása. Ha ezt fociszurkolók teszik, akkor egy jó buli, és még táncolnak is velük a rendõrök.

HA a házaikhoz megyünk, zaklatás, tiltott közterületi plakátolás, magánéletbe beavatkozás, távoltartás, lakhelyelhagyási, õrizetbe vétel, elõzetes letartóztatás.

Még jó, hogy szabad a véleménynyilvánítás! Kicsi, vagy nagy „D”-vel bírónak mondott hatalom kiszolgálók.

Bár rávilágítottam a fellebbezésemben, de mégsem tért ki a törvényszék arra, hogy ez a mondat – mármint, hogy ha nem akartunk volna beavatkozni a magánéletébe, akkor az otp-be mentünk volna – nem az iratok között fellelhetõ tény, hanem a bíróság feltételezése. Az sem zavarta a törvényszéket, (meg az ügyészséget sem) hogy az alapos gyanú fennállásához nem elég a feltételezés. Tényekre kell rámutatni. Azt kellett volna mind a négy bíróságnak és az ügyészségnek is megvilágítani, hogy milyen tények vannak arra nézve, hogy nekem célom volt a beavatkozás az uzsorás magánéletében. Ilyenek nincsenek. Két éve nincsenek.
És én egy hónapja vagyok kényszerintézkedés alatt. És két napot ültem sitten.

Még alapos gyanújuk sincs, és közben bûnismétlésrõl beszélnek.

Ezek nem bírók. Ezek az uzsorás hû kutyái. De még ha bíróként le is szerepeltek, legalább hûségesek.

– Azt azért megállapította a törvényszék, hogy mégiscsak közéleti szereplõ az uzsorás. Majd azt is kifejezte, hogy azért ne nyilvánítsak vele szemben véleményt. Mert amit teszek, az már túlmutat a közügyekre vonatkozó vélemények ütköztetésének határán és a véleménynyilvánítás szabadságának határán. A törvényszék szerint a véleménynyilvánítások szükségtelenül avatkoznak be, és kihatással vannak a magánszférása. Csakhogy azt felejtette el a törvényszék, hogy ez nem büntetendõ. Legfeljebb a gyülekezési törvény szerint oszlatási ok lenne, de a zaklatás szempontjából nem vizsgálható. Azt viszont õk sem fejtik ki bármekkora „D” betû is van a nevük elõtt, hogy milyen tény van arra nézve, hogy a beavatkozás a célom lett volna.

Bízom benne, hogy az miatt bírálta el egy azon tanács mind a két ügyet, mert csak ezt a hármat találták, akik hajlandók voltak ezt az aljasságot képviselni.

Azt is írják ezek hárman, hogy azért kell engem távol tartani, mert nem csináltam össze magam a korábbi eljárásoktól.

Tehát elismerik, hogy az ellenem folyó több mint ötven eljárás célja megfélemlítés volt?

Lehet, hogy mást sikerült elriasztani attól, hogy kimondja a véleményét, de engem, és még néhány bátor Sárgapólóst nem.

– Egyik végzésben sem térnek ki ara, hogy mi a távol, és mi a közel. Pedig ezzel kapcsolatban is részletes érvelést közöltem a fellebbezésben.
Erre nem volt válaszuk? Tudták, hogy igazam van? Mert minden távol van, ami nem ér hozzá? Csak nem merték leírni, hogy távol voltam? Ki tiltotta meg nekik? Már a matematikát, és a szavak általános jelentését is az uzsorás magyarázza meg a bíróknak?

Pont úgy, mint a nyomozási bíró, ezek sem írták le, hogy hogyan szegtem meg a távoltartás szabályait. – Ezek nem bírók, hanem aljas gazemberek.

– És a lakhelyelhagyási idejével kapcsolatban is teljes a csend. Egy sort nem írnak arról, hogy gyakorlatilag korlátlan idõre tiltottak ki Budapestrõl, és 17 megyébõl.
Mert ugye még az elõzõ zaklatásos ügy is több mint két éve folyik.

Azt nem hiszem, hogy csak a felét olvasták el a fellebbezésemnek. Mert az indoklásba beleírták, hogy ezt is sérelmeztem. De a fellebbezésem ezen részének elutasításával kapcsolatban sem nyilatkoztak.

Ezt most hagyjam szó nélkül?

Sokan így tennének. Sokan elfogadnák, hogy a rongykirállyal szemben tehetetlenek. De én nem ez vagyok.
Én egy vagyok azon kevesek közül, akik szembe mernek szállni még az elsõ számú uzsorással is.

Ilyenek még a Sárgapólósok, …és nem is tudok most mást felsorolni. Sajnos a nem felsoroltak közé kell érteni a legtöbb rendõrt, ügyészt, bírót, politikust is. Úgy gondolom, hogy lázárral az a kis csörte – a devizások milliárdjaival történõ páváskodással kapcsolatban – a politikai cirkusz része volt. Tehát nem szembeszállás. És nem volt szembeszállás a führer látszólagos bankellenessége sem. Csak a választások miatt volt és van jelenleg is.
Maradtunk mi, a Sárgapoósok.

Nem, én nem hagyom szó nélkül.

Az a tervem, hogy hétfõn, 2017. március 20-án (az uzsorás születésnapján elmegyek a Laura útra.

Szándékosan szembe helyezkedem az álságos bírói döntésekkel, és értelmezésekkel.

Megnézem, hogy a bíróbûnözést tud-e tovább süllyedni.

– Találnak-e olyan bírókat, akik egy békésen véleményt nyilvánítót képesek elõzetes letartóztatásba helyezni.

Van egy ajánlatom a rendõrségnek:
Ha már rongykirályt (királyokat) szolgálnak, tegyék ezt méltósággal. Ha háborítatlanul oda tudok jutni a diktatúra oszlopához, akkor a rendezvény végén ellenállás nélkül beülök a rendõrautóba, hogy elõ tudjanak állítani. Ezzel megtisztelik azt, azokat, akik még önöknél is bátrabbak. Akik szembe mernek szállni a pénzügyi diktatúra magyarországi helytartójával.

Ha ellenállnak, ha akadályozzák a békés véleménynyilvánításomat, akkor én is ellenállok.

Sok véleményt hallgattam meg az elmúlt napokban arról, hogy megtegyem, vagy ne tegyem. Mindenki azt mondta, hogy ne tegyem.
Többen egyetértettek abban, hogy meg kell tenni. De azt mondták, hogy még nem most. Többen elégséges válasznak tartják a Sárgapólósok Laura úti, és egyéb akcióit. Néha úgy érzem, hogy az miatt teszik ezeket erõn felül, hogy én ne lépjek meg olyant, ahonnan esetleg nincs vissza út.

Viszont nem volt egyéb érv egyik féltõ vélemény mögött sem,. Kérdésemre sem tudott senki ötletet adni, hogy még mivel válaszoljunk ezekre a gyalázatos és szakmailag is silány végzésekre. Senkinek nem volt jobb ötlete.

Most még az ritka helyzet is elõállt, hogy Anita sem tudott azonosulni a gondolattal. Ez érthetõ. Mert igazán neki lesz nehéz, ha mégis kikukáznak egy olyan bírót, aki hajlandó elõzetest elrendelni. Most nem lesz egyszerû itthon sem ez a pár nap hétfõig. Mint ahogyan nem egyszerû ez már kedd óta, amióta megkaptam a végzéseket.

Elõzetest vagy a mostani kényszerintézkedéseket olyan véleménynyilvánítóra, aki nem bántott senkit, nem volt erõszakos, aki nem okozott anyagi kárt? Aki csak bírálta a fennálló rendszert, és leginkább a rendszert fenntartó személyeket? Aki megszemélyesítette a kifosztást? Ja hogy pont ez a baj? Hogy a szemünkbe kell nézni? Hogy meg kell hallani az áldozatok hangját? Ez fáj? Így már büdös a lopott pénz?

Békés véleménynyilvánításért börtönt? Ez hamarosan kiderül.

Egyébként szerintem nem egy nagy ügy. A legtöbb ember élve kikerült az elõzetesbõl. Már kevesebben, de azért még mindig sokan testi és lelki sérülések nélkül is megúszták. Szerintem van min gondolkodni a hatalmat szolgálóknak.

Békés véleménynyilvánítót rablók, és gyilkosok közé küldeni… Elvenni a szabadságát annak, aki a szabadságért, az õ szabadságukért is emel szót?
Majd látjuk.

Ezt az írást kiteszem a fészre, sajtót értesítem, ezen kívül elküldöm az érintett bíróságoknak, rendõrségnek ügyészségnek.

Kérem, hogy juttassák el az eljáró bíróknak, nyomozóknak, ügyésznek.
Kérem, hogy tekintsék panasznak a gyanúsítás ellen. Tekintsék, és kezeljék a bírók – mind az öt – elleni kizárási indítványnak, valamint felülvizsgálati kérelemnek is, így kérem, hogy továbbítsák a kúria felé.
Na ez utóbbival kapcsolatban felmerülnek kérdések. A kúria eljárhat-e az én ügyemben, amikor annak vezetõjét, és más fõbb tisztségviselõjét is már többször nyíltan bíráltam. Vajon pártatlannak számít-e a kúria bármelyik bírája a sok kúra elõtti, és a kúria épületében lebonyolított véleménynyilvánítás után?

Nem hívok a helyszínre senkit. De ha valaki úgy érzi, hogy a Sárgapólósok tettek bármit a szabadságért, igazságért, SeVizás szabadulásért, most kifejezhetik elismerésüket azzal, hogy ott lesznek sárga pólóban 2017. március 20-n 12:30-tól a Laura út 26 elõtt. A pénzügyi diktatúra oszlopánál, ami jelképe már a bírói, rendõri, ügyészi, politikusi bûnözésnek is.
Az elmúlt öt év, és különösen a közelmúlt aljas támadásai, és politikai cirkuszai miatt úgy gondolom, hogy már kevés a fészbúkon biztosítani a cselekvõket a támogatásotokról.


Itt már hús-vér emberek kellenek. Leginkább nem nagy terekre gõzt kiereszteni, hanem a kifosztók házaihoz, hivatalához valóban véleményt nyilvánítani.

Hétfõn minden kiderül. Még sok emberrel fogok addig beszélni.

Ebben az egész távoltartásban, az a vicces, hogy április 10-én személyes találkozót intézett az uzsorás. Ismét becsületsértési ügyben van kitûzve meghallgatás. Ez is vicces lesz. Akkor, április 10-én nem lesz baj, hogy kérdéseket tehetek fel neki? Csak az gond, hogy az utcán véleményt nyilvánítok.

A sorsát senki nem kerülheti el. – Most szembe megyünk, rongykirály!

Emlékezetes szülinap lesz.

HAjrá!

(PL)

Végzések, fellebbezések:

Törvényszéki végzések: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1795001223859148

Távoltartás végzés: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1747514411941163

Távoltartás fellebbezés és egyéb iratok: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1744073638951907

Lakhelyelhagyási végzés és a fellebbezés: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1771041152921822

Érdekességként az uzsorás magánindítványa, amit sokáig titkoltak elõlem: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1766547580037846

Még nem derült ki, nem tudom, ki szervezi...

ÚJ ÖSSSZEFOGÁST HIRDETÜNK!

Április 2-án 10 órától április 14-én 11 óráig Budapest, Kossuth-tér
1) – NEM LESZÜNK CSAK AZÉRT SZEGÉNYEK, HOGY MÁSOK MEGGAZDAGODJANAK!

2) – SENKI SE MONDJA MEG A MÁSIKNAK, HOGY MIÉRT ÉLJEN, VAGY MIÉRT HALJON!

3) – INNENTÕL NEM CSAK ÜLTETJÜK A GYÕZELEM MAGJÁT, DE LE IS ARATJUK.

4) – KÖVETELJÜK A BECSAPOTT DEVIZÁSOK ADÓSSÁGÁNAK TELJES RENDEZÉST.

5) – AZ EGÉSZSÉGÜGY REFORMÁJÁT AKARJUK.

6) – A QUAESTOR KÁROSULTAK ÜGYÉNEK MIELÕBBI RENDEZÉSÉT.

GONDOLJUK EGYÜTT TOVÁBB!

Elég volt az adókból és minden olyan megszorításból, ami csak tovább növeli szegénységünket, nyomorúságunkat.

Sokan eltávoztak közülünk csak azért, mert egy szûk közösség saját érdekeit ránk erõltetve a nyakunkra telepedett és évtizedekig fojtogatott minket.

Mi már csak aratni szeretnénk. Elvettettük sok rossz magot, mely csak zsizsiket hozott. Mától új magokat ültetünk és saját akaratunk és tetteink alapján aratjuk le azokat. Mi vetjük el a nyakunkra telepedõ kormány magjait is.

Csaltak a bankok és csaltak a kormányok. Csalt mindenki. Becsaptak mindnyájunkat. Ennek vége. Ha kell erõszakkal vetünk véget a rablásnak.

Honfitársaink ezrei vesznek oda értelmetlenül kórházakban. Kórházakat akarunk és nem stadionokat. Senki nem játszhat az életünkkel. Követeljük az Egészségügyi Minisztérium visszaállítását.

Semmi sem gusztustalanabb annál, mint elvitatni az idõsek jogát a nyugdíjhoz egy végigdolgozott, végigharcolt élet végén. A magyar nyugdíjasnak nincs jövõképe. Nincs jövõképe, mert nem él már sokáig.

A kormányfõ azt üzente: 2017 a lázadás éve! Hát tessék! Mutassuk meg, hogy az lesz!

IDEJE KIDOBNI A SZEMETET!

Gyõzni csak együtt tudunk. Szükség van az öregek bölcsességére, a fiatalok lendületére és a középkorúak erejére, tapasztalatára “Idézet: Dr. Katona Andrea”.

MERJÜNK HARCOLNI!

Arra kérünk mindenkit, hogy a további kiírásokat figyelmesen olvassa el, mert ezen is múlik a siker. Igen fontos, hogy mindenki megossza a felhívást csoportokban és a saját idõvonalán, valamint hívjátok is meg ismerõseiteket.

Most mindenkinek szervezõvé kell válnia, ha eredményeket akarunk elérni. Vállaljatok feladatokat, mert nem kisebbre készülünk, mint 100. 000 vagy még több embert utcára vinni.

Csatlakozzatok a megyei csoportokhoz a devizasosszefogas@gmail.com címen a név, email cím, telefonszám és a városnév megadásával. Budapest esetében a kerület is szükséges.

Összehozunk benneteket, hogy kialakíthassátok saját településetek közös érdekvédelmét.

RAGADJÁTOK MEG AZT AZ UTOLSÓ LEHETÕSÉGET!


Angyalpor, Gina – szexdrog a szórakozóhelyeken
Angyalpor néven, de szexdrog-ként is szokás emlegetni ezt a szagtalan és színtelen folyadékot, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy gyanútlan lányok italába töltve akarat nélküli lénnyé változtassa õket.
A Ginát bódult, euforikus állapot elõidézésére, vagy randidrogként nemi erõszak elkövetésére használják. Számos lány esett már áldozatául ennek a veszélyes drognak.

GHB: gyógyszer vagy randidrog?
A GHB vagy köznyelvben a Gina a természetben is elõforduló anyag. Kis mennyiségben még az emberi szervezetben is megtalálható. Több országban is tiltott kábítószer. Gyógyszerként a Jazz Pharmaceuticals nevû cég állítja elõ nátrium só formájában és Xyrem néven forgalmazza. Az orvoslásban érzéstelenítésre, kóros állapotok kezelésére használják, mint az álmatlanság, klinikai depresszió, narkolepszia és alkoholizmus.

A fogyasztásakor jelentkezõ hatások hasonlítanak az alkohol és az ecstasy használatakor fellépõ tünetekre, mint pl. eufória, gátlástalanul fokozott érzékiség.

Ma már nem kell alkohol ahhoz, hogy valakivel akarata ellenére – és a tudta nélkül – szexuális kapcsolatot létesítsenek, elég pár csepp Gina ahhoz, hogy akár csoportosan, órákon keresztül kövessenek el nemi erõszakot az áldozaton.

A Gina színtelen, és szagtalan folyadék, ami könnyen italba keverhetõ. A GHB-t nehéz kimutatni, ugyanis az áldozat miután bedrogozták, képtelen felidézni a nemi erõszakot. A drogot egy nap után már a vizeletmintából is nehéz kimutatni.

Halálos esetek
Az alkohol és a Gina együttes fogyasztása légzéskimaradást okozhat. 194 haláleset tulajdonítható az együttes fogyasztás után jelentkezõ végzetes kimenetelû tüneteknek. Egy másik kiadvány szerint 226 haláleset tulajdonítható a GHB-nak. Ebbõl 213-an szenvedtek szív és légzõrendszeri bénulást és 13 esetben történt halálos baleset a drog hatása alatt.

A Gina ellen persze lehet védekezni, például azáltal, hogy a lányok csapatban járnak bulizni, és valaki mindig résen van, ha csak bontatlan italt fogadnak el, ha nem isznak bele más poharába, és ha legalább egy lány a csapatból egyszerûen használja az eszét a legvadabb buli során is.

OSZD MEG!

http://www.mobilra.eu/filmek/doctor-strange-2016.html

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.93 másodperc
6,941,696 egyedi látogató