Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Veszélyben a szegedi vértó! Le akarják rombolni!

Hírek
Felhívás minden igaz magyar honfitársunknak!
A hazánkat megszállók már a szegedi Vértót is kinézték maguknak!Le akarják rombolni, el akarják pusztítani! Minden ami a népet szolgálja, minden ami nemzeti, azt megtámadják, tönkreteszik. Ezek a hiénák semmit nem hagynak meg a közösen felépített, létrehozott értékeinkbõl!
Minden ami számunkra fontos, a történelmünk, a múltunk, a kultúránk, a nyelvünk, számukra elpusztítandó!
A megszállók addig terjeszkednek az õseink által örökségként ránk hagyott Kárpát-medencében, amíg ki nem ûznek bennünket véglegesen! Segítsetek abban, hogy a hazánkat megszálló ellenségeinket mielõbb kiûzzük innen hazánkból!
Választanunk kell! Nincs harmadik lehetõség! Vagy õk vagy mi!

Szabad, Bátor, Erõs Nagy HUNNIÁT!

Szeretettel küldöm minden igaz magyarnak!

Hazánkért, nemzetünkért

Örök nagyhatalom mindenség temploma,
Ki rügyet bontogatsz a leveletlen ágra.
Ki beszórod az eget ragyogó csillagokkal,
Erdõt üdvözítesz nótázó madárral,
Bájoló színt csókolsz a föld virágába,
Vizet fakasztasz sziklabérc falába,
Kinek a megváltás pillanat lehelet,
Te tudod a kezdést és látod a végzetet.
Ismered megrabolt koldus nemzetünket,
Mennyire civódik, mégse akar egyet.
Széthúzás, gyûlölet kel ki rajta,
Ezt a gazt irtani már alig akarja.
Elveszünk Istenünk, könyörülj meg rajta,
Összetartó lelket lehelj a magyarba.
Lelkesedõ tüze ne csak pislákoljon,
Elveszett hazánkért magasra lángoljon.
Add vissza vérünkért koszorús földünket,
Áldásod kincsével szeretve szenteld meg!

Áldás, Áldás, Áldás!

Szolidaritási fölhívás minden igaz magyarhoz, hazafihoz!
Egyesületünk, a Független Városi Szövetség a Magyarok Világszövetsége segítségével, az önzetlen fafaragók, a Délalföldi Erdõgazdaság, az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, a vértó szegedi népe, a világ magyarsága, székely testvéreink, a szegedi vízmû és sok ezer önkéntes magyar összefogásával valósította meg 1 Ft állami támogatás nélkül, több száz millió Ft anyagi és felbecsülhetetlen szellemi értékben a világon egyedülálló elemekkel a valós magyar történelmet fölmutató Szeged Vértó – Magyar Történelmi Nemzeti Emlékhelyet egy köszönet nélkül!


Nem a köszönetért dolgoztunk, hanem fiainkért a jövõért! Az egykori döglerakó helyett életre keltettük a záportározót tóként – ami nélkül a zápor és szennyvíz csúcs egybeesése esetén a fél várost elöntötte volna az áttervezés nélkül a szennyvíz! Az áttervezéssel, kivitelezéssel, az egész terület befüvesítésével 6000 fa, 3000 rózsatõ (szõregi rózsások hozadéka) társadalmi munkában történõ elültetésével élõvé tettük a területet! A város mindenkori vezetése a legaljasabb módon viszonyult mindehhez! Az elsõ székely kaput fölgyújtatták! A magyar oltárt, Kölcsey Ferenc Himnuszának szent helyét többször emberi ürülékkel kenették be! Koppány kardot tartó karját hatszor lefûrészeltették, a szobrot háromszor földöntötték! És tettest a rendõrség soha nem talált! A helyi sajtóból csak a cinikus mocskot szórták reánk (megrendelésre)!

És Szeged Megyei Jogú Város részérõl most jött el a köszönet! Az MSZP dr. Kozma József helyi képviselõ(?!) Irányításával egy éve titkos munkába kezdtek! Az egész emlékhelyet a földdel tennék egyenlõvé, az egészet megsemmisítenék és az MSZP-s város “vezetés” a nemzeti emlékpark helyére, a zöld város Program(!) segítségével az egész szánkózó dombot – nekünk szent kurgánt – mûanyag sípályává alakítanák át a dombot beborítva mûanyaggal(?!) 650 millió Ft beruházási összegben (Fontos Rómeó és Társa) MSZP utasításokat végrehajtva és a szakmai szempontokat félresöpörve!

A tisztviselõ kar – székeit féltve -, mint egy rongyos csicska mindent végrehajt szakmai meggyõzõdésük ellenére! Már megvan az üzemeltetõ: Yetisí kft, Szeged, Etelka sor 3. Takács Gábor ügyvezetõ (jelenleg a tervezõ fizetett tanácsadója)!

Tehát összefoglalva: a város 650 millió Ft-ból megépít egy agyament nyári(!) mûanyag sípályát 3.000-12.000 Ft/óra közötti használati lehetõséggel (lásd honlapjukat), mellyel a nyomorszinten élõ, gyáraitól, üzemeitõl megfosztott, ottfelejtett proletár-munkás sereget tovább nyomorítja! Így kerül a 650 milliós önkormányzati beruházás egy haver kft üzleti értékének növelésére! A mûanyag pályát a dombon a tervek szerint még körbe is keríti, kizárva a közterület mindenki számára hozzáférhetõvé válásának lehetõségét! Itt tartunk Szegeden, 2017-ben! Az elmúlt 20 évben a város teljesen elsüllyedt!
Kérek minden magyart – a világ bármely részben él is – segítsen megmenteni a világon egyedülálló nemzeti emlékhelyet! Minden eszköz igénybe vehetõ, mert a megsemmisítésre fölesküdött MSZP-s városvezetés gátlástalansága, cinizmusa határtalan! Ezek után még tõlünk kérnek kompromisszumot! 33 évnyi munkámba telt, hogy az egykori szemét és döglerakóhely élõvé lett, és most jön egy magasabb szintû, szemetes, gátlástalan csapat…

Arra kérek minden tiszta magyar Testvéremet, hogy ezen kérést küldje 100 és 100 felé tovább, hogy megállítsuk a gonoszok rombolását egy újabb szenny áradattól! Segítsetek!

Áldás,
Apró Juhász János
FVSZME alapító elnöke

U.i.: Ébresztõ magyarok, mert jelenleg az ország a “nyugat” gyarmata! A Btk. és a Ptk. részletesen rendelkezik a haza és nemzetárulásról és a nemzet kirablásairól…
Add tovább, oszd meg?!
Ha nem segítetek elveszünk, ha az utolsó harcban egyedül leszünk...!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.06 másodperc
6,910,858 egyedi látogató