Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A piramis csúcsán...

Hírek
A Vatikán!
A Vatikán a felelõs a jó és a rossz, a háborúk kialakulásáért! Minden szenvedés a Vatikán számlájára
írható!

A lúgos orvosért imádkoznak a zugligeti hívek

Közös imádságot szerveznek a lúgos orvosként elhíresült Bene Krisztián családjáért a Zugligeti Szent Család Egyházközösség tagjai. A plébános szerint magánügy, ki és miért imádkozik.

Ami nem Isten, az semmi és semminek is kell tartani. Ez a mottószerû mondat fogadja a látogatót a Zugligeti Szent Család Egyházközösség internetes oldalán, ahol egyebek mellett megtudhatjuk, hogy a közösség a Szarvas Gábor úti templom felépítésének százéves évfordulójára készül. Az viszont már csak a közösség tagjainak Facebook-bejegyzéseibõl derül ki, hogy közös imádságot szerveznek Bene Krisztián családjáért, az errõl szóló felhívást a lúgos orvosként elhíresült férfi édesanyja is megosztotta.

Rács mögött az orvos

Bene Krisztiánt kedden este õrizetbe vették, a Kúria helyet adott az ügyészség indítványának és elrendelte a férfi elõzetes letartóztatását. A bíróság szerint Bene 2013-ban megtámadta volt szerelmét, elkábította, majd nemi szervét lúggal öntötte le. Miután fennállt a veszélye annak, hogy a nõ belehal a sérülésekbe, ezért a Budai Irgalmasrendi Kórház volt igazgatója másodfokon kilenc év fegyházbüntetést kapott, orvosi hivatásától pedig örökre eltiltották. Közfelháborodást és általános értetlenséget váltott ki, hogy egy ilyen súlyos ítélet után miképp sétálhatott ki a bíróságról.

Gyámolítsák az elesetteket!

A férfi áldozata, Renner Erika döbbenten reagált tegnapi megkeresésünkkor a mise hírére.

– Imádkoznak a Bene családért? Persze, értem én, valahol õk is áldozatok. De katolikus emberként úgy gondolom, hogy a vallás alapvetõen az elesetteket, az áldozatokat gyámolítja. Értem ki imádkozik?– tette fel a költõi kérdést Erika, aki hozzátette: támadója keddi letartóztatása megnyugvással tölti el. Önmagában a kilencéves ítélet nem jelentett számára sokat, hiszen azt látta, hogy utána Bene megint szabadon távozhat a bíróságról. Mint mondja: kedden viszont a helyére billent az igazságszolgáltatás.

Továbbra is bíznak az ártatlanságában

A Bors szerette volna meghallgatni Bene Krisztián hozzátartozóit is, felvettük a kapcsolatot a doktor sajtóügyeit intézõ férfival, ám a család lapzártánkig nem reagált. Pedig Bene új barátnõje igen vehemensen védi kedvesét internetes bejegyzé­seiben. Homályos utalásokat tesz, például egy ilyet: „Besúgókat találtunk telefonszámokkal, elsikkasztott rendõrségi infókkal”. Bene letartóztatásakor pedig ezt írta: „Elõzetes letartóztatásba helyezték Krisztiánt, azt az embert, aki ÁRTATLAN, aki nem menekült el… Üzenem, hogy ne felejtsék el, hogy van viszont szabadon egy közveszélyes ember, aki továbbra is nõket fog meggyalázni, mert kényszere van rá, és jót röhög a markában”.

Ne kutakodjon!

A Bors utolérte a Zugligeti Szent Család Egyházközösség plébánosát, arról érdeklõdtünk, hogy miért érzik fontosnak, hogy a Bene családért imádkozzanak. Rosszkedvében találtuk az atyát, aki rövid beszélgetés után bontotta a vonalat. – Ez egy magánügy, hogy ki és miért imádkozik. Ne kutakodjon, ne érdeklõdjön, mert ez a vallásszabadságba ütközik! – mondta emelt hangon, mielõtt letette a telefont.
(bors)

Bal-Rad komm: Ez az eset azért elég jól példázza, hogy milyen erkölcsi és morális mélységbe süllyedt A MAGYAR NÉP!

Itt van ez a Mikola-rokon orvos, aki az ügyészség szerint…-és a bíróság ezért elitélte. Nem prejudikáció történt, hanem egy végigjárt jogi út MAJDNEM LEGVÉGÉN modja ki a bíróság, hogy a vádlott bûnös. (Nyilvánvaló, hogy az pedig az ellenkezõjét bizonygatja!-még ha nem is természetes a bizonyítottság miatt.)

-At itélet hírére föllázad a döbrögista alom! “Mi az hogy a csorda egyik egyedét elítélik? Hiszen ROKON!”
Miséznek egy középszerû, köztörvényes bûnözõért! Aki közülük való! CSAK AZÉRT!

Lecsúszott ez a nép olyan morális mélységekbe, hogy innen fölkapaszkodni már szinte lehetetlen. A dolog pedig azért rémisztõ, mert ennek a népnek kellene a széthullott, romokban lévõ országot MAJDAN megkezdeni újból felépíteni!

Ezzel a néppel? Amelynek egy jó része hóhérait/kifosztóit isteníti, és ha kell ölni képes védelmükben?! Egy másik része pedig kést köszörül, baltát fen, kötelen fon, mert bosszúra szomjazik?!

Ezt a népet olyan mértékben szembefordították egymással lélek és tudatmérgezõ politikai gonosztevõink, hogy félõ: EZ A NÉP MÁR CSAK ÖNMAGÁNAK KÉPES ÁRTANI, DE ÖNMAGÁN SEGÍTENI SOHA!
Londonban


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.07 másodperc
6,927,871 egyedi látogató