Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 6

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Szent Koronáról

HírekÉrdekes a cikk és sok gondolat és kérdés fogalmazódott meg bennem. No nem most már régebben is, de ezek a cikkek felszínre hozzák a régi kérdéseket is.
Elég hányatott élete volt a Koronának - nem véletlenül hagytam le a Szent jelzőt! - sok kézen-közön megfordult és sokat "őrizték" a római egyház főbb tisztségviselő papjai is. Már ez is kérdés, hogy a magyarság koronája hogy került Rómába, amit aztán új koronaként adtak Istvánnak! Vajon ott mit tettek vele??? Mihez nyúltak hozzá? Mit cseréltek le, vagy ki rajta??
Ugyanis a magyarság koronája Szakrális erővel bíró Korona volt, speciális energiát hordozott, mely segítette az emberi értékek megőrzését, továbbadását, segítette a kapcsolódást a Teremtővel.
Számomra nem az a kérdés, hogy miért nem kaphatja vissza a hatalmát, hanem az, hogy milyen energetikai változtatásokat hajtottak végre rajta, hogy nem a szeretet magas rezgésű energiáját közvetíti - többek között - hanem valami mást, ami miatt sikeresen megosztottá tették a magyarságot.
A Koronát 1978--ban 30 év után adták vissza az amerikaiak, addig "őrizték". Én úgy gondolom, hogy 30 évig vizsgálták, energetikailag átalakították, hogy már ne azt az erőt segítse, amivel a magyarság összetart! Az igazi megosztásunk azután lett sikeres miután a Korona haza került. Eddig csak történészek vizsgálták, kvantum fizikusok nem!
Az sem lehet véletlen, hogy a jogilag érvénytelen alaptörvény megcsinálása után erősödtek fel a szent koronával kapcsolatos információk! Miért csak most erőltetik annyira?? Szeretném hinni, hogy a Szakrális Koronánkhoz nem nyúltak hozzá, nem változtatták meg energetikailag, viszont a jelen működése pont az ellenkezőjét támasztja alá.
Nézzük végig a történelmet, a római egyház úgy adta vissza a koronát, mintha ez az egyház ajándéka lenne. Jó lenne tudni, hogy akkor mit változtattak rajta, elég ha egy-egy kristályt kicserélnek, vagy a helyzetén változtatnak, akkor energetikailag már nem úgy működik. Vajon ennek volt köszönhető, hogy ha tűzzel-vassal is, de István a római vallásra tudta kényszeríteni a magyarságot?? És ugyanígy végig lehetne nézni a történelmi eseményeket annak tükrében, hogy éppen hol és kiknél volt a korona. Tudjuk, hogy voltak rajta javítások pl. egy ékszerész ólommal javított rajta, mely a mai napig rajta van a koronán. Az ólom energiát nyel el! Gondoljunk csak arra, hogy atomerőművekben is használják pontosan ezért!
Tehát vannak itt olyan kérdések, melyekre jó lenne választ kapni, mégpedig korrekt választ! Az amerikaiak nem fogják megmondani, hogy 30 év alatt mit csináltak vele, nekünk kell kideríteni és visszaállítani a Korona energetikáját, hogy újra úgy működjön ahogy azt létrehozták!!

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.28 másodperc
1,369,844 egyedi látogató