Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 1
JoeHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hogyan lopták el Magyarország vagyonát és taszították adósságba?

Hírek


Központi Nyomozó Fõügyészség
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 38.
Tárgy: Feljelentés
Dátum: 2017.05.23.

Alulírott Borbély József (6000 Kecskemét, Tavaszmezõ utca 18.)

feljelentés

-t teszek az összes parlamenti képviselõvel és az érintett közjegyzõkkel, járásbírókkal, bírósági titkárokkal, illetve a fellebbezések elbírásában érintett törvényszéki bírókkal szemben, bûnszervezetben folytatólagosan sorozat gyilkosság "Magyar Állam" nevében történõ elkövetése miatt az alábbi tényállás alapján:

Magyarok százezrével a halálsoron (a halálsor Amerikában az, ha valakit halálra ítélnek és vár a kivégzésének az idõpontjára, amit nem tud, hogy mikor érkezik el, persze õk túlnyomó részt elkövették azt, amivel megvádolták õket)
Mi nem követtünk el semmit, mégis harminc évvel a "rendszerváltás" után ezrével születnek naponta a halálos ítéletek a száz járásbíróságon, a polgári bírók és a bírósági titkárok, illetve az összes magyarországi közjegyzõ által - akik a fizetési meghagyásokat bocsájtják ki -, az önálló bírósági végrehajtók pedig a hóhéraink, akik szintén a magyarországi népirtás szereplõi közé tartoznak.
Az egészért a "rendszerváltás" utáni törvényhozók az elsõdleges felelõsök, mivel õk hozták a végrehajtási eljárásról szóló törvényt, illetve õk tartják fent hatályában, jóllehet, hogy a jogalkalmazóknak, még a bunkó végrehajtóknak is észlelniük kellene, illetve kellett volna, hogy a végrehajtási törvény az Alaptörvénybe ütközik, mivel a végrehajtási törvény nem tartalmazza azokat a garanciális elemeket amelyek biztosítanák, hogy az Alaptörvényben rögzített emberi, és az élethez fûzõdõ jogaink ne sérüljenek. Ezt az ütközést a több ezer jogalkalmazónak a végrehajtási törvény "megalkotása", 1994 óta nem sikerült észlelni (pusztán egy dolgot kiemelve, hogy a végrehajtási eljárásban a végrehajtás alól mentes jövedelem a 28.500,- Ft, a Policy Agenda által számított létminimum összege pedig több mint 80.000,- Ft, a KSH adataiból számítottan (persze a 80.000,- Ft csak akkor elég az életbe maradásra, ha a hóhér nem lakoltatta ki az illetõt az otthonából, mert ebbe az albérleti díj nem került kalkulálásra)).
A fentiekbõl az következik, hogy akinek az önálló bírósági végrehajtó a levonásokat úgy eszközöli, hogy nem marad meg havi 80.000,- Ft -ja, az hamarább fog meghalni, mint egyébként egy normális életvitelnél élhetne, azaz úgy kerül a halálsorra, úgy hozták meg a halálos ítéletét polgári ügyben eljárva a közjegyzõk, bírósági titkárok, és polgári járásbírók, hogy semmi Btk. -ba ütközõt nem követtek el(?). Ezek a szerencsétlen embereknek, pusztán annyi a "bûnük", hogy nem verték még idejében agyon lapáttal ezt a sok hazaáruló féreg hivatali eljárót.
Az Orosházi Járásbíróságon már a fentieket egy tárgyaláson jegyzõkönyvbe mondtam, megvádolva az eljáró bírót is, mely jegyzõkönyvet amint megérkezik közzé teszünk.
A fentiek, illetve a létminimum kifejezés nem csak játék a szavakkal, hanem a véresnek ugyan elsõre nem tûnõ, nem feltétlenül lassú halál, mivel az utcára kikerülõ kilakoltatott férfiak átlagban három hónapon, a nõk kettõ héten belül haláloznak el.
A volt "devizahitelesek" árfolyamgátjának megszûnése miatt, hamarosan újabb százezrek veszítenék el az otthonaikat, ezért még a mai napon megtesszük a feljelentést a hordával szemben melyet szintén közzéteszünk.
A fentiekkel az összes parlamenti képviselõ tisztában van, mégsem tesznek semmit, csak lopnak tovább pártállásra tekintet nélkül.
Indítványozom, hogy a Végrehajtási törvényt helyezzék hatályom kívül, vagy függesszék fel az alkalmazását.
Ügyész érted ugye? Ha valami nem világos hívjál a 70/6000134-es számon.

Kelt: Kecskeméten, 2017. május 23.

/Borbély József/

Nem feljelenteni kell ezeket a gyilkosokat, hanem fellógatni mind egy szálig!

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.93 másodperc
6,881,131 egyedi látogató