Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 3
MichaelMoB, CharlesHoife, Hounteeenfose

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Törvénytelen pénzbehajtók? 2.

HírekTörvénytelen pénzbehajtók?
Meg nem történt előállítás után akar tőlem a Csongrád Megyei Rendőr-Főkapitányság Gazdasági Igazgatóság, Közgazdasági Osztálya 6722 Szeged, Kossuth L. sgt.22-24. elővezetési költséget behajtani. Legjobb tudomásom szerint engem még soha nem állítottak elő és nem is vezettek elő.
Válaszom a rend őrének.
A pénz behajtó nem adja fel!
Ma, azaz 2017. 07. 04-én ismét a posta ládámban landolt a pénz behajtó fenyegető levele.
A paraziták már nem merik ajánlottan küldeni a levelüket, mert tudják, hogy nem veszem át!
Ön és az önhöz hasonló emberek jelentik a magyar nép számára az igazi, valós veszélyt. Mert nem a bevándorlók jelentik az igazi veszélyt, hanem Önök és az önöket irányító szervezetek!
Az Önök hazugságai tartják fent ezt a rendszert./Korábbi levelemben felszólítottam, hogy igazolja, kit és hová állított elő, mert Ön azt hazudja, hogy engem előállított! Hol van az én aláírásom, amivel bizonyítani tudja, hogy engem előállítottak?
Önök addig terrorizálják a magyar népet, amíg el nem űzik otthonaikból, hazájukból!
Önök és az önökhöz hasonlóak legveszélyesebbek, a Magyar népre nézve.
Tisztelt Olvasók, tisztelt Magyar nép! Addig hazánkban a magyar népnek nem lesz nyugta, amíg a magyar néppel az ellenségeinket fel nem számoljuk!
Korábbi levelemben lehetőséget adtam Önnek, tisztelt Tóth Szilvia r. alezredes, hogy bizonyítsa az eljárás jogosultságát! Nem tudom, megkapta-e a korábbi levelemet, olvasta-e, vagy értelmezési problémákkal küzd?
Mert mind a mai napig. nem válaszolt a feltett kérdésekre.
Levele egy nagy /katyvasz/ melyet ismételten kiküldött. Nem tudom hogy magának van ennyi esze, vagy mások utasítására írta alá a levelét? Mindebből arra lehet következtetni, hogy a törvénytelenül működő rendőrségnek, vagy az Önöket irányító szervezetnek nagyon fontos, hogy ez a júdás pénz a Magyar Államkincstár kasszájába landoljon, hogy ezzel is tovább terrorizálják a magyar népet. Mert nem ez az első eset, amikor az áldozatot addig űzik, pl. gyorshajtás miatt, legyen az jogos vagy jogtalan, míg a gépjármű kivonásával el nem érik, hogy az egyszerű emberből kivasalják az utolsó garast is. De mondhatnánk példának erre a rendőrök közreműködését a devizahitelesek kilakoltatásánál. A deviza károsult halálba kergetése.
Tisztelt Tóth Szilvia! Ön és az önhöz hasonlók tartják fent ezt a júdás és római törvényeken alapuló terrorista rendszert.
Az Ön levelét fentiek alapján csupán magánvéleménynek tekintem, A "Mózes" által kitalált, létrehozott törvények, rám nem vonatkoznak. Tőlem egy forintot sem kap a törvénytelenül működő szervezet.

Nagy Bálint a Hunok Nagy Szövetségének elnöke

Nagy Bálint
Szentes,
6 6 0 0
Csongrád Megyei Rendőr-Főkapitányság
Gazdasági Igazgatóság
Közgazdasági Osztály
6 7 2 2 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24.
Ügyszám: 06000/14932-1/2016/ált.
Tisztelt Tóth Szilvia r. alez.
Igaz, hogy április már elmúlt, de ugye a fenti számú levelet áprilisi tréfának szánta?
2017. május 02.-án kaptam Önöktől egy levelet, melyre a következő kérdéseket teszem fel:
1./ Hol, mikor, kit és hová állítottak elő? / Mert Önök ezen jogcímen szeretnének tőlem pénzt beszedni!
Kérem okirattal bizonyítani, alátámasztani állításukat! Fontos, hogy az előállítási bizonylaton az én sajátkezű aláírásom szerepeljen! /Tudomásom szerint engem még soha nem állított elő sem ügyészség, sem rendőrség, sem bíróság!
Mielőtt tovább folytatnám a kérdéseimet, lehetőséget adok arra Önnek, hogy bizonyítsa, van-e eljárási jogosultsága? Ha tudja bizonyítani, kérem azt részemre küldje meg a fenti címre!
Amennyiben a feltett kérdéseimre választ tud adni, akkor megbeszélhetjük a folytatást. Különben addig én senkinek a kérésére nem vagyok köteles és nem is kötelezhet semmire! Mivel nem rendelkezik semmiféle joghatósággal ezért az Ön által küldött levelet csak magán véleménynek tekintem, annak rám nézve semmiféle joghatása nincs!
Továbbá felhívom a figyelmét, hogy semmiféle fellebbezési illetéket ne szabjon ki, mert nem fizetem meg, ugyanis az Önök szervezete illegitim és törvénytelen. 2012. január 01.-óta a rendőrség, bíróság, ügyészség, törvényhozás nem rendelkezik semmiféle joghatósággal, ezért illegitim és törvénytelen!
A fentiek figyelembevételével kérem azonnali hatállyal töröljék a törvénytelenül kiszabott előállítási költséget!
Szentes, 2017. május 8.

Nagy Bálint
Hunok Nagy Szövetségének elnökeHozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.27 másodperc
1,369,906 egyedi látogató