Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A megoldás ?

HírekAz elsõ tisztázandó kérdés a politikával kapcsolatban, hogy az abban turkáló, kurkászó és matatók többsége tévesen azt gondolja, "emberek" játsszák ezt a "játékot". A második az, hogy valóságként fogadják-e el a "tálalt eseményeket", nem ismerve vagy részben ismerve a "mozgató rugókat", és a harmadik, hogy pusztán egyetértésükkel vagy egyet nem értésükkel meg tudják-e változtatni a háttérbõl dróton rángatott politikusnak nevezett bábok mozgását illetve saját jelölt (báb?) állításával részt vehetnek-e a "Grand Chess" játszmájában, amit alapvetõen nem a "politikusok" irányítanak. Kiindulás az a probléma, hogy a legtöbben csak a maguk által elgondolt vagy szájukba rágott "játékszabályok" szerint értelmezik ezt a "halálos küzdelmet", pedig a "szabályokat" nem azok hozzák, akik bõrét elsõsorban -és célként a vásárra viszik. A játék neve "túlélés", és ebben a "játékban" nem ismerik a fair play-t. Szun Ce szerint: "a háború legmagasabb foka, amikor fegyverek nélkül nyerünk csatát". A világ népességét fordítják saját maga ellen, saját megalkuvásukat, de ezt a késõbbiekben még bõvebben is kifejtem...

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyûlölni azokat akik kimondják!"

GEORGE ORWELL

Kezdhetnénk a történetet a távoli múltban, amikor az embernek látszók rablóbandákba tömörültek egy kényszerû tapasztalásra bukkanva - a vérfertõzéssel kitenyészthetõ pszicho -és szociopaták felhasználására - túlélésük érdekében. A történetüket bárki megismerheti, és aki nem ismerné, megtalálhatja a "héber vagy zsidó történelem" címszó alatt, igaz, nagy részben plagizáló, de mégis hû képet festõ összeollózóiról. Történelmük, a jelenhez vezetõ útjuk, ember milliárdok kifosztásán és halálán keresztül vezet a mához, amelyben a virtuális, elénk vetített álvalóság mutatja a megtévesztés milliónyi, évezredeken keresztül átörökített tudományának siralmas "eredményeit". Amit ma politikának neveznek, egy "világszínház", amelyben a "nézõk" is szereplõk, és a forgatókönyv szerint interaktív lehetséges gyõztesek vagy áldozatok is lehetnek, de inkább az elõbbiek a szereposztás és forgatókönyv szerint.


Az emberek túlnyomó része megint pofára esett, és akik még hisznek a mesékben, ugyanúgy próbálnak bízni Trumpban mint Putyinban, ahogy a legtöbb politikusnak nevezett másodrendû ragadozóban. Trump is beállt a sorba és kipát ragadva tiszteletét tette a siratófalnál, amit nem is a magukat zsidóknak nevezõk építettek. Az utóbbiak ugyanis nehezen tudnák megmagyarázni Herzl Tivadar "egy nép, egy faj, egy nemzet” zsidó besorolását a néger falasha fekete, vagy szefárd sárgább bõrû, esetleg kínai vagy indiai manipúr zsidókkal, a genetikailag és bõrszínében is eltérõ, fehér kazár, de zsidó vallásúakról nem is beszélve. Ezek a rablásra szakosodottak egy bizonyos ideig egységesek, viszont, mint minden rablóbandában, a "mûvelet" végrehajtásáig "csapatjátékosok", utána már egyedi túlélõk, és nem tõlünk, hanem egymástól kell rettegniük.

Mindenki igyekszik túlélést vásárolni. Szalud-Arábia zsidó származású "uralkodó családja" 380 milliárd dollárért, Orbán 30 milliárd euróért, és az utóbbinál érdemes is egy kicsit elidõzni, mert a számlát mi fizetjük. Annál is inkább, mert módfelett bosszantó Aradszky selejtes összegzése az atomenergia és a bõvítés elõnyeirõl, az EU "rosszindulatú" károgásáról, meg sem említve a több ezer évig sugárzó radioaktív hulladékokat. Az általa mondottak nem fedik a valóságot. A "beruházás" több okból is felesleges. Egyrészt Magyarország szinte a világon egyedülálló geotermikus energia mennyiséggel rendelkezik, másrészt Orbán 30 milliárd eurós "védelemvásárlása" sem tart örökké. Egészen pontosan csak addig, ameddig Magyarország a leendõ Eurázsiai Unió oroszországi tulajdonosai egyikének "meg nem tetszik". De hogy senkit se hagyjak elsõ kézbõl származó információk nélkül, ismételten leírom, hogy miért feleslegesek - nem csak a beruházás, de - a jelenlegi és a bõvítésben szerepelõ paksi atomreaktorok is.


A történet 1985-ben kezdõdött a Fábiánsebestyén-4 jelû kút kitörésével ahol 170-190 fokos hõmérséklettel tört fel a gõz 4239 méterrõl, megölve egy embert. A kutat még nem hasznosították, ahogy a Fábiánsebestyén-Nagyszénás mezõ egyedülállónak gondolt gõzkitermelési lehetõségeit sem (Vén István; Nagyszénás-3). 1989-ben került lemélyítésre a Tiszaalpár I. jelû kút, amely 5400 méteres talpmélységével akkor az ország legmélyebb fúrása volt. 1200 atmoszféra gõzt fogtunk (azért írom, hogy fogtunk, mert ott voltam), de az 1050 báros szerelvények kibírták addig, ameddig le nem cserélték 1350 bárosokra. Erõmûvi hasznosításban gondolkodtunk, mert az R-63-as jelzésû 160 tonnás horogkapacitású DHR-160-as berendezés a kút 1990-es kivizsgálása során biztonságosan el tudta végezni méréseket. De a Világbank letiltotta hasznosítást és betemettette (rekultiváltatta) a lyukat. Pedig 1990-ben már egy 550 tonna horogkapacitású diesel-elektromos berendezést is vásárolt az akkor még Rotary Fúrási Kft. néven futó cég. A berendezésre nem csak a gõzhasznosításban lett volna szükség, de az akkor felfedezett "Makói-árok" szeizmikus mérések szerint 6200 m-es mélységben található gáztárolójának eléréséhez is (15000 milliárd m3). A berendezés 8000 m-ig biztosította volna a fúrást, de 1991-ben Szabó Iván és társai gyorsan eladták az egész MOL Rt-t. Rotarystól, ami része volt annak a koncepciónak, miszerint Szanyi szavaival élve: "A deficites vállalatoktól még akkor is meg kell szabadulni, ha csak egy forintot kapunk értük". Milliárdos nagyságrendû olyan közvagyon került "ebek harmincadjára", amelyekért Magyarország lakossága dolgozott meg, és elsõként a nyereséges cégektõl szabadultak meg. Az "eltûnt 20 ezer milliárd nyomában" címszavakkal futó tényfeltárás 2008-ig még talán tartotta magát (Lakatos Pál - Kõrösi Imre), de valójában a zsidó kormányok által okozott kár millió milliárdokban mérhetõ. A mi tulajdonunkban és gyermekeink "örökségében"!

A Paksi-Atomerõmû reaktorait néhány Tiszaalpár I. mélységû kút képes lenne kiváltani. Izlandon is megoldották, mi is megoldottuk volna. A só-kirakódás megakadályozása sem lehetetlen feladat, és különben is, az egy köbkilométeres hõtartalom a lényeges, nem csak a rétegvizek gõzhozamának felszínre hozatala. A kérdésben szerepelõ válasz nagyszerûsége, hogy Magyarországon, sík területen mindenhol hasonló gõzviszonyok találhatók 5000 méter körüli mélységben, de jól ismert valakiknek ugyanúgy nem érdeke, hogy Magyarország lakosságának hozzon hasznot az energia eladás, mint ahogy a palesztinok sem láttak semmit a Leviathan-medence õket illetõ gázkészleteibõl. "Véletlenül" ugyanazok az "érdekeltségek állnak mindkettõ mögött. Ugyanezért kell "elüldözni" minden jelentõsebb magyar találmányt, felfedezést, kutatási eredményt zsidó érdekeltségek alá, hogy ne az országnak hozzon hasznot (Lásd: Dr, prof Horváth vakcinája, a forgács nélküli vágás technológiája, Dr Szabó László-féle ingyen energia generátor, és a sor még hosszú). Ehhez mindössze csak olyan, a nép megkérdezése nélkül hatalomba ültetett "álkormányok" kellenek, amelyek gátlás nélkül eladhatják, átjátszhatják a magyar nemzeti vagyont a magyarság nevében, miközben sértõdötten utasítanak vissza minden leleplezést. Igaz, odáig egyik rablóbanda sem mert elmenni, hogy rablásaikat, tolvajlásaikat biztosító "alkottákolmányaikat" népszavazásra bocsássa, úgy mint ahogy 1996-ig az összes volt szocialista csatlós-ország ezt megtette, kivéve Magyarországot. A geotermikus energiát, az ásványkincseket országunk mostani önkényes és önjelölt "tulajdonosai" (Izrael kiürítése után) maguknak tartják fenn...

Az illegitim rendszer eresztékei ugyan recsegnek, ropognak és Orbán már csak úgy tud ülni az EU döglött bikáján, hogy idegen hadseregekkel, megvett orosz támogatással, izraeli fegyveres erõkkel, terrorizmus elleni illegitim törvénnyel és a "mindenki gyarmatává" tett Magyarország bekerítésével tudja csak megvédeni saját és gyarmatosítóink érdekeit. A szinte megszámlálhatatlan idegen érdekeltség bõszen rontana rá a tulajdonosokra, vagyis ránk, ha egy "választást" nem sikerülne elcsalni. A 2018-ban esedékes "magyar választás" várhatóan ugyanúgy vagy még rosszabbul fogja végezni, mint a korábbiak, esetleg egy "terrorizmus elleni törvényre" hivatkozó rendkívüli állapottal is "hatálytalanítva". Orbánnak, ahogy enyveskezû bûntársainak is, nincs sok választása (ahogy Merkeléknek sem). Az elcsalt skót, holland, osztrák, francia választás után még csoda, hogy akadnak, akik a nemzeti egység létrehozhatóságában bízva mozgósítani próbálják a magyarságot és a szintén elnyomott etnikai kisebbségeket. A jó szándék jeleként, de követendõ példaként is érdemes az Új Magyar Front mozgalom elnökét meghallgatni és tájékozódni Link:


A lakosságot - és itt szándékosan nem csak a magyarságról beszélek - a gengszterváltás óta elmúlt 28 évben lakosonként legalább 100 millió forinttal (valójában az összeg sokkal nagyobb) lopták meg, rabolták ki, és zátonyra futtattak minden összefogásra szólító kezdeményezést. Akik kísérletet tettek erre, kihasználva tapasztalatlanságukat, módszeresen és kiröhögve a szervezõket, beterelték egy olyan - oxfordi módszertan szerint kialakított - 'ökörátjáróba', amelybõl csak egy felé vezet az út, a vágóhídra. Ki, mit rontott el? A nemzeti oldal mindazokat a hibákat elkövette, amelyek máig megakadályozták az egység létrejöttét. Ez utóbbiért nem csak a tapasztalatlanság a felelõs. Mit jelentene az alulról szervezõdés? Azt, hogy csoportok alakulnak, kiválasztják maguk közül a legmegbízhatóbbnak és ez mellett a legokosabbnak, legtöbb rálátással rendelkezõt, és delegálják a többi csoport hasonlóan kiválasztott képviselõi felé, de senki sem sajátíthatja ki az "alapító ötletgazda" nem létezõ privilégiumait, így a "vezetõ státuszt" sem. Egy igazi vezetõ soha nem önjelölt, hanem kiválasztódik. A "csoportképviselõk" ismételten választhatnak maguk közül vezetõket, de kizárást kell jelentsen a DNS-teszttel igazolt vérfertõzés (szocio -és pszichopaták kizárása), és az MRI vizsgálat (empatikus képesség ellenõrzés) együttes eredménye. Vezetõ csak az lehet, aki megfelelõ szinten ismeri a világpolitikai helyzetet és helyzetünket, valamint a szakterületét. Az ilyen szervezõdési metódus minden helyzetben biztosítani tudja a népképviseletet, és a jog elõtti egyenlõséget. Ez utóbbi képezte hosszú idõn keresztül az alapját a sokszínû, soknemzetiségû Magyarország történelmi egységének, de a legfontosabb a célokként megjelölt nemzeti -és ország-érdekek iránti alázat. Egy vezetõnek képesnek kell lennie alárendelni egóját az elérendõ közös célok magasabb rendû célkitûzéseinek.

Természetesen a Soros-Orbán jól megrendezett összjáték az Unió szakadását kívánja elérni, de nem tesz jót a "álválasztásoknak" sem. Csak a vak nem veszi észre, hogy az EU bevándorlás-politikája egyetlen célt szolgál: az EU felbomlásának meggyorsítását. Soros áldatlan tevékenysége is több feladatot lát el. Amit lehetett, már elloptak, hosszú távon is biztosították, hogy mindenkinek fizessünk a Goldman-Sachstól a City Groupig, a FED-tõl az oroszokig (Orbán rá a garancia), de Soros bevándorlás-politikájával biztosított Nyugat-Európa lakosságának tétlenségbe és védekezésképtelenségbe kényszerítése is. Ez utóbbi azt eredményezi, hogy a korábban Kelet-Európából, a Közel-Keletrõl, Afrikából és a Távol-Keletrõl Nyugat-Európába bevándorló kvalifikáltabb munkaerõ tovább meneküljön a közel 43 millió képzetlen munkanélkülivel büszkélkedhetõ USA-ba. Trump így már tényleg hazatelepítheti az ipart a Távol-Keletrõl. A módszer kísértetiesen hasonlít a II. Világháborús amerikai agyelszívásra, amikor is, a német tudósokat is hasonló "kedvezményekkel" hurcolták el az USA-ba. Egy világhatalomra törekvõ "világ-elitnek" a legképzettebb munkaerõvel kell rendelkeznie... a többi rabszolga vagy "selejt" a számukra…


Nyugat-Európa maradék lakossága sem marad tennivalók nélkül, futhat az életéért, vagy áttelepülhet az USA-ba, esetleg alternatív lehetõségként Kelet-Európába, és ismételten vagy, felveheti a harcot "kormányuk" vagy az EU irányítás és "bevándorlóik" ellen. Az utóbbi két évben gyújtózsinórnak behozott bevándorlók és az utánpótlásként érkezõk elleni harc, az EU irányítás, Soros és bérencei, az USA által felfegyverzett bevándorlóknak álcázott "terroristákkal" elegendõ veszélyt jelentenek majd az Európa-ellenes jelenlegi és az leendõ Európai Egyesült Államok vezetése számára, hogy aláírják az s.2277-es amerikai törvény alapján létrehozott egyezményt, miszerint 180 napos idõszakra átveszi az amerikai fõparancsnok a maradék EU, vagyis Nyugat-Európa katonai irányítását, mivel nem képesek megoldani a bevándorlási kérdést. Nem tûnt fel senkinek, hogy Európát ugyanúgy kényszerítik térdre, mint a Közel-Keletet? Nyomatékot terrorcselekményekkel, elsõsorban merényletekkel és robbantásokkal adnak ebbéli elképzeléseiknek, de már küszöbön áll a nyílt lázadás Merkel "módszerei" ellen. A "multikulturalizmus és politikai korrektség" még fedõsztorinak is gyenge indoklás. A szerencsétlen iszlámisták azt hiszik, vallási küldetésüket teljesítik, pedig most írják alá halálos ítéletük véglegesítését. A kivégzésük 2001-óta folyamatos. A lengyel belügyminiszter, Mariusz Blaszczak, de a francia választási csalással kiütött Le Pen is hasonló érveket sorakoztat fel a bevándorlás ellen, de még mindig nem beszél egyik sem az EU-irányítás 2010-2013 közötti 120 milliós (70 millió muszlim és 50 millió néger) többször módosított betelepítési rendeleteirõl, amelyeket végre is hajtottak, és amelyrõl az összes vezetõ európai politikus tudott; így õk is.

A 2009. december 19-21. között lezajlott koppenhágai klíma-csúcstalálkozóra Obamba már kész népességátcsoportosítási tervekkel érkezett, de a "csúcs" csúfosan megbukott, és nem csak azért, mert a fejlõdõ országok CO2-kvótáit akarták megkaparintani maguk számára a "fejlett országok". Szorgos hackerek(?) közzé tették, hogy a Kelet-Angliai Egyetem "több mint 100 éves mérési eredményei" hamisítványok, mivel állítólag az összes klímaváltozással kapcsolatos eredeti feljegyzés "elveszett" (ha nem engedik be az ajtón, bemegy az ablakon). A "népesség átcsoportosítási tervezetrõl" nem sok szivárgott ki, de a 2009. májusában WHO (Egészségügyi Világszervezet) "oltalom" alatt kirobbantott H1N1 "járvánnyal'' is, a 6-os pandémiás fokozat (katonai irányítás elrendelhetõségért) jött létre a Baxter amerikai méreggyártó vezetésével. 2010. májusában, a perbe fogott WHO, valamint a Baxter és társai - miután kiderült, hogy a H1N1 elleni "vakcinát" 2009 februárjában, a "járvány kitörése" elõtt szabadalmaztatták - szintén csúfosan és látványosan megbuktak. Az is kiderült, hogy az 1918-1919-es spanyolnátha-járványban elhunyt eszkimó asszony kiásott tetemébõl kinyert vírusból tenyésztették ki a H1N1-et.

Hogy miért említem meg mindezeket? Csak azért, mert 2001-óta elszabadították a poklot. FEMA-táborok ezreit építették fel az USA-ban azokhoz a "katasztrófákhoz" amelyeket a világ elitpatkányai hoztak és hoznak létre. A "Lisszaboni EU" életre hívását és Európa teljes kifosztását majd feldarabolását megtervezték, de mindez nem ment volna, ha az EU irányítás és a tagországok kormányai, delegált "képviselõi" azok lettek volna, és azok lennének, akinek gondolta az európai lakosság. 2009. december 1-tõl Európára erõszakoltak egy olyan EU-t, amely elsõdleges feladataként több szinten kirabolta megbízóinak saját országait. A kollaboráns kormányok egymást túllicitálva követték -és követik el népeik elleni hazaárulásukat, árulnak el minden embert és emberi értékeket. Az európai helyzet csúcstörvénytelenségei, mint mindig, a még Magyarországnak (és NSZK-nak) nevezett területen zajlanak.

A magukat "liberálisnak" nevezõ hazaárulók pofátlansága nem ismer határt. Egyes cégéres gazemberei nyíltan az ország és nem az illegitim csaló, tolvaj "kormány megbüntetését" követelik attól a brüsszeli, senki által meg nem választott, illetve hazaáruló, csalással pozícióba helyezett ember formájú férgek bûnszövetkezetétõl, akik most erõszakos betelepítéssel fenyegetõznek. A szerencsétlen és magatehetetlen európai népesség pedig az "aktuálpolitikán rágódik", nem véve észre, hogy ilyen nem létezik. Amit egyesek annak gondolnak az, az a színjáték, amit számunkra játszanak el tehetségtelen, de annál mohóbb, kapzsibb, "elõre gyártott", adott szerepekre kinevelt, kitenyésztett "politikusnak nevezett színészek". Hogy mi okozza mindezeket? A szereplõk túlnyomórésze és a megbízók is zsidók vagy zsidó típusúak. Az egyetlen kritérium velük szemben, hogy mindenre kapható szociopaták legyenek.


"Az egyik zsidó a másik üldözésében is önmagát félti és védi. Példás összetartásuknak nem ösztönös, hanem spekulatív alapja van. A kevert fajú ember sem nemzetével, sem a többi emberrel érzelmi kapcsolatot nem érez. Ezért önzõ a végtelenségig és aszociális. Számára a szabad verseny a legelõnyösebb érvényesülési terrénum, mert a becsület érzése nem gátolja. Az intellektuális bûnözés terén, mint csaló, sikkasztó, sötét kereskedelmi ügyletek lebonyolítója, orgazda, uzsorás, csalárd és vétkes. Bukás terén a zsidóság kimagasló nagy számban szerepel a statisztikában. A kereskedelmi életben való hihetetlen érvényesülésüket ezen gátlás nélküli természetük magyarázza. Ilyen lelkiség mellett magasabb rendû szervezetet nem is tudnak alkotni. Nem is volt ez szándékában a zsidóságnak, hiszen a meglévõ társadalomképzõ erõknek a bomlasztására törekedett mindig. Találó Papini jellemzése a 'Gõg' címû könyvében, amikor az emberiség nagy eszményeinek, a romanticizmusnak, a katolicizmusnak, a nõi eszménynek, a zseni magasabbrendûségének, a világegyetem stabilitásának destruálóit látja bennük, Heine, Weininger, Lombroso, Freud és Einstein személyében. Dr. Sz L J. (Epol: 1943. szeptember.)"

"Az élõsködõ megtéveszti az áldozat immunrendszerét, megbénítja védekezõ képességét, illetve átveszi az immunrendszer funkcióját. Egy másik hasonlat szerint a harci gépek barát/ellenség felismerõ rendszerének átprogramozásához, megbénításához hasonlítható a tevékenység. Következtetés: az immunrendszerünket kell erõsítenünk"! Ami nem is olyan nehéz, ha arra gondolunk, hogy miért akarja a zsidó EU, vagy a magyarországi szintén zsidó vezetésû - és nagy részben tagságú - DK és MSZP a muszlimokat befogadni, amikor Orbán "aranytartaléka", a cigányság már készülõdik ellenük. A cigánynak a zsidó is "gádzsó", mert fehér, legalább is a kazár zsidó. A muszlim õsi ellenségének tekinti a zsidót, mégis arab testvéreivel való összefogásra szólítja fel a francia Rabbi Korsia "híveit" a korábbi Rothschild-bankár Macron elnöki jóváhagyásával, ami annál is inkább nevetséges, mivel Nyugat-Európában abszolút többségben migránsok követik el az "antiszemita" bûncselekményeket, amiért egyre több nyugat-európai zsidó menekül Izraelbe. Akár az arab, akár a cigány esetében csak tippet kell adni mindkettõnek, melyik ellenségüket hol lehet megtalálni. A cigány azért verné agyon Gyurcsányt és Molnárt, mert nyakukra hoznák a "konkurenciát", a muszlim meg azért, mert nagyon jól tudják, hogy zsidók parancsára dúlták fel, pusztították el és fosztották ki otthonaikat, országaikat. Mivel Gyurcsótány lecsukatná a bírókat, ügyészeket (saját embereiket), mi a közjegyzõk egy részét és a végrehajtókat is, Gyurcsányt és Orbánt a sleppjével együtt, mindazokkal, akik 1944. március 19-óta ártottak az országnak.

Természetesen a minimum lenne a lopott vagyonok elkobzása, mert tízezer milliárdokra tehetõ az, amit elloptak és millió milliárdokban mérhetõ csak, amit átjátszottak külföldi bûntársaiknak, akik ezért "védelmet" biztosítottak és biztosítanak számukra. Sajnos egyik oldalról a nemzeti csomagolású Orbán-terror (a 2010-es elcsalt választásokra és a 2011-es államcsínyre hivatkozva), a velük egy követ fújó "másik oldalon" a "liberális" hasonszõrû gazemberek fenyegetõznek a szólásszabadság betiltásával, szankciókat, szigorú büntetéseket kilátásba helyezve. Ujhelyi István és az MSZP európai parlamenti képviselõi támogatni fogják a baloldali EP-frakciók Magyarország megbüntetésérõl szóló közös indítványát, ami minõsített hazaárulás, szándékos károkozás Magyarország lakosságának. Botkával, a szegedi véresszájú "polgármesterrel" ugyanazt a táncot akarják eljárni, mint Trump Hillary Clintonnal. Az amerikai elnökválasztásnál felkínáltak egy esélytelen, de "színes" uralmat, teljes terrorral, háborúval és a lehetõ legrosszabb kilátásokkal, ha a lottyadt, véresszájú leszbikus lotyó nyerne. Sokan be is dõltek a trükknek. Trump munkát, békét a hadi kiadások csökkentését, csapatkivonásokat ígért, amibõl semmi sem lett. Az amerikai munkanélküliek továbbra is azok lesznek, még akkor is, ha "hazahozzák a külföldre", egészen pontosan a Távol-Keletre telepített ipart. Az oka egyszerû. 43 millió semmihez sem értõ munkanélküli ember nem fog bonyolult, magas képzettséget és szaktudást igénylõ munkát végezni. Ezt a "munkaerõt", mint korábban és jelenleg is folyamatosan, a világ minden tájáról szipkázzák el. Ez az igazi "népesség átcsoportosítás", de nevezhetjük "selejtezésnek" is. Nem lenne könnyû azt mondani a bolygó kétharmadának, hogy "felesleges zabálók vagytok" (idézve Henry Kissingertõl). Az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése világosan megfogalmazza a célkitûzéseiket. Link


"50%-os létszámcsökkentés" 2050-ig. Az ún. "aktuálpolitika" az a maszlag, amit feltálalnak a "selejtezésre várók" számára, elhitetve, hogy az embereknek van választása, javulhat a helyzet, békés életet élhetnek, és biztosított "fajfenntartásuk". Valójában az egész emberiséget belerángatták a hatalmi harcaikba, az évezredeken keresztül felépített terveik szerint módosított "történelem" általuk kreált borzalmaiba. Maga a túlélési verseny bárkinek ismerõs lehet az állatvilágból, de egyetlenegy állatfaj sem törekedett és törekszik kizárólagos uralomra, territóriumának tekintve az egész világot, kivéve a szociopatákat, az élõsködõket és a vírusokat. Az emberek többségére igaz, hogy azt sem akarja látni, ami a szemét is majdnem kiböki, de hagyja róla elterelni a figyelmét, mert úgy gondolja, nem érinti. Hogy szemléletesebb legyen az elõbbi kijelentés, lehet példa megint csak Magyarország. A bevándorlók miatti pánikkeltés és Orbánék napi szintû lopási, csalási, visszaélési botrányai elfedik, hogy emberek tízezreit ölik meg évente az egészségügyi rendelkezésekkel. Ez csak egyet jelenthet; sokkal nagyobb a baj. Nem kell ide Obama-CARE törvény. Orbánék és elõdei megoldották hangzatos elnevezés és "kidobolás" nélkül.

Mindenki tudja, hogy csalás, megtévesztés és törvénytelen is a devizahitelesek pokoljárása, de az USA-ban cégként regisztrált bíróságok már be sem fogadják a perkérelmeket. Link Link Link Link
(A linkeken bárki tájékozódhat, de mellékelek néhány bejegyzést is képekkel)
Ha véletlenül mégis befogadják a perkérelmeket, pofátlanul kijelentik, hogy a közjegyzõi törvényben elõírtaknak nem megfelelõ szerzõdések megfelelnek a törvényi elõírásoknak, hogy a nem létezõ kölcsönzött devizára hivatkozva jogos a pénzintézetek árfolyam emelkedés miatti tartozásnövelése. Mindenki tudhatja, hogy "mire megy itt a játék". Megmagyarázzák, hogy 28.500 forintból egy, de akár két ember is meg tud élni egy hónapban (bírósági döntés is van róla). Magyarországnak 73 éve nincs magyar kormánya, de vannak százezres nagyságrendben éhezõ gyermekei, öt millió koldusa, és tízezres nagyságrendben banki csalások, és a hozzájuk kapcsolódó közjegyzõi és bírósági visszaélések miatti öngyilkosai. Magyar nemzeti érzelmeket hangoztató zsidók, nemzeti trikolórokba burkolózva használják pajzsnak kifosztott népünket. Aki nem venné észre, fokozódik a lakosság elleni terror elcsalt választásokkal nyakukba ültetett "vezetõk" központosított hatalmi visszaéléseivel, lopásaival, csalásaival. Nyugat-Európába, de fõleg az NSZK-ban Merkel és visszataszító sleppje már nyíltan megtámadja a lakosságot és azokat a tagállamokat is, amelyek nem hajlandók elfogadni nemzet -és Európa-árulási módszereiket.

Heiko Maas német (?) igazságügyi miniszter 2015. decemberében a §202d – Btk. bevezetésével "csatlakozott" a magyar "titkosított bûncselekmények mintájára, államszintû német bevezetéséhez". Ha titkosított visszaéléseket, bûncselekményeket társz fel, börtönbe kerülhetsz. Ha méred a bárium, alumínium és stroncium koncentrációt a légkörbe a vegyi-permetezések eredményeként, ismételten bûnözõvé minõsítenek. Ha meg akarsz gyógyulni az állami egészségügy keretein belül, jobb, ha koporsót is rendelsz, mert megölnek a várakoztatással, a lepusztított egészségüggyel vagy "mérgezõ „gyógyszerekkel". Soros "nyugati nyílt társadalma" szigorított fegyház, csak a falakat az országhatárokon húzták fel és a hóhérok helyben mészárolják le áldozataikat. Magyarország egy olyan siralomház, ahol több fogdmeg van, mint halálra ítélt. Ha békésen beletörõdsz abba, hogy lassan meggyilkolnak téged, gyermekeidet, a környezetedben élõket, törõdj azzal, amit elvárnak tõled, jó „halott magyar” lesz belõled...

De az egész így nem "kerek". Azzal, hogy szokás szerint megkongatták a "vészharangot" Észak-Koreával, Kína ölebével, kiadva az "erõgyûjtõ" fegyverkezési kiadásokat növelõ riasztást, csak a zsidó klánok közötti hatalomgyûjtéshez nyújtottak menetrendszerû segítséget. Hányadik alkalom volt már ez az utóbbi években? De a Közel-Kelet "konfliktusaira" is mindaddig szükség van, amíg az Európai Unió fel nem dobja a talpát, vagyis szét nem szakad az évekkel ezelõtt legyártott forgatókönyv szerint. A Lisszaboni EU Európa kifosztása érdekében jött létre, majd az újrafelosztására. Az európai "irányítás" sincs jobb helyzetben, mint Orbán, vagy bármelyik "kormány" bármely tagja. Szabad végrehajtani minden utasítást, és ez Sorosra is vonatkozik, nem csak az utasításaira. Rudolf Kastnert és Roger Graudit sem árt elfelejteni. Az izraeli perben Rudolf Kastnert azzal vádolták, hogy egyetértésben a cionista vezetõkkel (akik közül a legtöbben a per idején miniszterek voltak) Eichmannal üzletelt 1684 "hasznos zsidó" (a kiemelés Roger Garaudytól) kiszabadításáról és Palesztinába emigrálásáról, mint az eljövendõ Izrael építéséhez szükséges emberekrõl, annak fejében, hogy meggyõzi a 460.000 magyarországi zsidót, hogy csak egy egyszerû áttelepítésrõl van szó, semmiképpen sem az Auschwitzi haláltáborokba való szállításáról. A mostani helyzet hasonlatos a II. Világháború elõtti állapotokhoz. Akkor Graudi riposztja szerint 460 ezer zsidót "selejteztek le", mert nem ütötték meg a "mértéket". Halevi bíró rámutatott arra, hogy ezek a gyilkosságok mind a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával, pontosabban hozzájárulásával történt. De ha tovább "pontosítunk", a német munkatáborok utánpótlási vonalainak elvágása, bombázása Churchill és Roosevelt parancsára, mi volt? Függetlenül attól, hogy Izrael közben atomhatalommá vált, Netanjáhú ugyanúgy kénytelen "eltakarítani a felesleget", mert az "izraeli államban" is egyre nagyobbak a feszültségek és csak az Izrael által fizetett "palesztin belsõ fenyegetés", az iráni, szíriai, libanoni "külsõ" tudja fenntartani a lakosság félkatonai készenlétben tartásával az irányíthatóságot. A "takarítás", vagy más néven "selejtezés" Magyarországot is érinteni fogja, ahogy Európa más országait is.

A szíriai expanzió is egyre világosabbá teszi, hogy bár "nincs eurázsiai NATO", de egyre jobban mûködik. Az osztozkodó felek egyre türelmetlenebbek, és bár ugyan nincs hadüzenet, de ami folyamatban van, az háború Oroszország és az USA között, amibe egyre jobban bevonják Iránt és Kínát is. Ez valójában az orosz és amerikai zsidó klánok harca. Egyenlõre még "külsõsökkel" lövetik le egymás gépeit, de ez meg fog változni az EU részekre szakadásakor. A háborús provokáció már Ukrajna felõl is erõsödik. Valcman-Porsenko, annak ellenére, hogy a magyar illegitim kormány részérõl nincs területi követelés, hadüzenetnek nevezheti a magyarországi trianoni társaságok Nagy-Magyarország visszaállítási törekvéseit és a románok is egyre jobban érzékelik, hogy Izrael, akár orosz katonai segítséggel is, de Romániát is felosztaná, nem csak Ukrajnát (magának követelve a Trianonban elcsatolt magyar területeket). Ez utóbbit természetesen már magát magyarnak nevezõ "hazai" és folyamatosan betelepülõ izraeliekkel. Sajnos ezekkel az eseményekkel párhuzamosan Merkel módszeresen számolja fel a Német Szövetségi Köztársaságot. A II. Világháború végén és utána németek millióit gyilkolták meg a zsidó-megtorlás jegyében, de a népirtás jelenleg is tart, azon kívül, hogy Merkel Európa igáslovának használja a német népet, mindenki szekerét húzatva, bár a "haszon" mindig a FED-nél, Goldman-Sachs megabank-rendszernél, az AIPAC-nál meg City of Londonnál csapódik le. Ahogy nálunk, a németeknél is felszámolták a nyugdíjalapot, ellopták az aranykészletet, és a fiatalok tömeges és módszeres elüldözése a "kormányzási" gyakorlat, ami nálunk a "népességcsere program" elsõdleges pártcélkitûzéseként jelent meg 1989-ben.


Egy demokratikusnak csúfolt rendszerben nehéz meghatározni, hogy mi képezi még a "demokrácia" részét és mi nem. Egy biztos, ahogy a szocializmus sem volt szocialista, úgy a judeo-demokrácia sincs köszönõ viszonyban sem a demokráciával (népuralommal). Sem amivel próbálják betömni az emberek száját, és amiért nem a "fogalom" és jelentése a felelõs. Egyesek régebben is tévesen azonosították a kommunizmust a szovjet, kubai, kínai, vagy akár a luxemburgi kommunizmussal, de senkinek sem jutott eszébe, hogy a kommunák túlnyomó része jól mûködik, a kommunizmus pedig eddig sehol sem valósult meg államszinten, mert az embereknek zsidó vezetõk azt hazudták, hogy azt valósították meg amit Marx és Engels annak idején megálmodott. Viszont azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy 2001. elõtt pl. Svájcban is volt még demokrácia, amit mára már sikeresen felszámoltak.

Az "antidemokratikus rend" mesterséges kialakítása lehetõvé teszi, hogy az "emberek" olyanokban próbáljanak bízni, akik hamis "igéket" hirdetnek, kezdve a pápától egészen a zsidó -vagy túlélésük érdekében zsidókat kiszolgáló politikusokig. A "leantiszemitázás" divattá vált, pedig a sémi népek sorában soha nem szerepelt a kazár-zsidó. Nem is szerepelhetett, mivel semmi közük hozzájuk (ahogy ezt Benjamin Netanjáhú 2015. év eleji beszédében is elmondta), de belföldi kazár zsidóink bõszen zsidónak és fajnak vallják magukat (ahogy most az antiszemitának bélyegzett Orbán is, aki büszkén vallotta magát zsidónak magát származása alapján egy francia lapnak… zsidó antiszemita?), ami legfeljebb vallásilag lehetne igaz, de az a probléma, hogy genetikailag csak "kazárok", fajilag, nem zsidók, mivel nincs genetikai egyezés az Ábrahám népének nevezett sémi (szemita) és a kazár-zsidók között. Nem mellesleg az ún. "szemita zsidó" is csak vérfertõzött arab. A "vallási hivatkozási alapokkal" mindig az a baj, hogy rendre "anyagi és hatalmi természetûek". "A Pesten született világhírû írónak, Arthur Koestlernek mégis igaza lehet: új genetikai vizsgálatok alapján a ma élõ zsidóság 90 százaléka csak kis részben közel-keleti, azaz szemita eredetû. A kelet- és közép-európai zsidók inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. Ezzel gyakorlatilag megdõlt az antiszemitizmus genetikai alapja." Wikipedia

Nem elég, hogy kifosztóink "antiszemitának" bélyegeznek mindenkit, aki kifogásolni meri kirablását, de biztosítják a folytonosságot is. Magyarország hivatalos GDP-je egyes "becslések" szerint 25 és 39 ezer milliárd forint között mozog (illetve nem megállapítható az ellentmondó adatoknak köszönhetõen). A GNI érték 69 ezer milliárd, de a költségvetés mindössze 18,7 ezer milliárd, aminek még így is nagy részét ellopják. Link Fizetünk az EKB-nak a pénzkiadásért, fizetünk a Goldman-Sachs-nak és társainak a nem létezõ magyar államadósság kamataiért, és fizetünk a FED minden valótlan követeléséért, ráadásul a kifizetések jelentõs része nem is szerepel a „költségvetésben”. Az ötször-nyolcszor jobb életszínvonalunkat lopják el folyamatosan, nem csak gyermekeink jövõjét. A miénket már így is ellopták. Évi 20-40 ezer milliárd forint tûnik el szinte nyomtalanul, a kibányászott aranyról, és az ellopott vízrõl nem is beszélve. Nem tudni, mióta szinonimája a populista szó a tolvajnak, rablónak, hazaárulónak (talán a régi mondás miatt: "aki hazudik az lop és csal is"). A híradások zsúfolásig megteltek a visszaélésekrõl, mutyizásokról, kormányzati lopásokról és tolvajlásokról szóló hírekkel, de jellemzõen a "másik oldalnak" nevezett tolvajok tárnak fel tényeket, a saját bûneikrõl hallgatva. A kisember csak kapkodja a fejét, mert nem látja a folyamatokat. Olyan mennyiségû információ zúdul rá nap mint nap, amit már képtelen feldolgozni.


Ma már nem beszélhetünk olyanról, hogy "világpolitika", mert csak azok érthetik meg a történéseket, akik módszeresen figyelemmel kísérték a távoli és közeli múlt eseményeit. Európa lakosságának ismét befellegzett. Rothschild bábú Sorosok, Merkelek, Macronok és Orbánok mûködnek közre a tagországok felszámolásában. A németek olyan diktatúra alatt szorulnak egyre hátrányosabb helyzetbe, amilyen néhány évvel ezelõtt még rémálmaikban sem jelent meg, de ugyanez a helyzet a franciáknál és a svédeknél is. Mire szolgált a 2011-es "Arab Tavasztól" kezdve felerõsített Közel-Kelet elleni népirtásokban való nyugati részvétel? A válasz egyértelmû: A 2010-es idõjárás-módosítással létrehozott 2011-es éhínség indokot teremtett a közel-keleti "rendcsinálásra" és a nyugat fosztogatására, melybõl fõleg a franciák és a britek vették ki a részüket. Természetesen nem a francia és a brit lakosság kezdeményezte, hanem a népirtásra kihegyezett, pontosabban ellenük felbérelt kormányaik. Nagyon jól tudták, hogy lerombolt, kifosztott Közel-Kelet jó indok lesz ahhoz a Soros által gerjesztett menekülthullámhoz, ami Európa ismételt felszámolásához vezet. Történt ilyen már korábban is. A II. Világháború szintén Európa újrafelosztását eredményezte. Hányszor lehet kirabolni Európa nemzeteit? A zsidó idõrõl-idõre "felhizlalja" áldozatait, hogy késõbb kirabolhassa õket.

Az ilyen ciklikus fosztogatásokhoz mindig újabb ideológiákat kell kidolgozni. Az oroszországi forradalommal a "kommunizmus elleni harc" volt az indok. Utána a kábítószer elleni, majd a "demokráciáért" folytatott. 2001-óta a "terrorizmus" elleni. Ha fellázadsz a zsidó fosztogatás és a háborús uszító, provokációs tevékenységeik ellen, "terroristának" bélyegeznek (Oszama Bin Laden: Színjáték)! De nem szabad elfeledni, hogy még mindig gój hadseregekkel vívják egymás -és ellenünk folytatott háborúikat. Mint említettem volt, a klánok gazdasági-pénzügyi és ezen keresztül hatalmi potenciáljának növeléséhez a fegyvergyártáson keresztül vezet az út. A fegyverek felhasználásához háborúkat kell generálni, hogy még több fegyvert lehessen eladni, miközben stratégiailag fontos területeket lehet megszerezni az újabb háborúkhoz, és egyes klánok megerõsödéséhez. Európa muszlimokkal elárasztása is egy olyan közeljövõben megvalósuló régi tervet takar, amely gátlástalanságában felveszi a versenyt a mohamedánok gerinctelenségével. A Koránra hamisan esküdõ muszlim ugyanúgy vallási "feloldozásról" biztosított, mint a hamisan esküt tévõ zsidó. Mohamed ugyanúgy rendre megszegte a "tisztátalanoknak" adott szavát, velük kötött szerzõdéseit, mint ahogy hamis esküket tesznek az Európai Unió vezetõi és a tagországok kormányai, mert a Talmud megengedi számukra a gójok felé tett hamis esküt. Legrosszabb az, amikor zsidó beszél "becsületrõl". Link


A "két legyet egy csapásra", jó taktika, ameddig ki nem derül, hogy Európát ki akarják játszani az iszlám ellen és viszont. Nem kétséges, hogy az iszlám fog veszíteni, de milyen áron… Rámegy Európa lakosságának a fele.120 millió bevándoroltatott és közel 190 millió európai (az amerikai és orosz sallangról nem is beszélve) Közel-Kelet és Afrika kiirtásáért. Kelet-Európa orosz pajzsként felkészülhet a Putyin-féle diktatúrára, az "Eurázsiai Unió védõszárnyai" alatt, de odáig is rögös az út, totális Orbán-diktatúrával megfejelve Magyarországon. A V4 találkozón az osztozkodásba Macron az egyik oldal és Netanjáhú is beszáll a másik oldal részérõl. Szerencsére a kilátásokat már sokan sejtik az "egyik és a másik oldalon" is. Mi a „harmadik oldalként” csak eszközök vagyunk egymás elleni konkurenciaharcukban. A maradék nemzet lassacskán elvérzik, hacsak nem formálódik egy olyan, sokak számára elfogadható parlamenti áljobboldal és álbaloldal elleni egységes erõ, amely fel tudja számolni a parlamenti patkányokat sleppjükkel együtt. Ha a FIDESZ-tábor szavazói, ha a Jobbik maradék hívei és a DK, LMP stb. bõrüket nagyra értékelõ zsidói is észreveszik, hogy rövidtávon ugyan túlélést kapnak közremûködésükért, de hosszútávon csak a vágóhíd vár rájuk is, talán lehet értelme számukra is az összefogásnak. Ne azokban bízzanak, akik fejpénzt kapnak a kiirtásukért… és ez utóbbi vonatkozik a világ valamennyi országának lakosságára is… "Meleg" õsz várható, ilyenkor hasznos lehet a hideg fej, de az sem árt, ha ez a fej nem üres…

/Tulok/

Azt elmondtad, hogy mit ne tegyünk, de azt nem mondtad, hogy mit tegyünk.

Magyar Nemzet hozzád, ezúttal így szólok,
versbe szõve jönnek imígyen a kódok.
A történet igaz, bár ezt csak az hiszi,
aki a szívében Isten hitét viszi.
Pilisi kisközség apraja és nagyja
ágyba bújt már akkor, mit sem sejtve, hallva.
Híres templomukba, fenn a domboldalon,
lelkek gyülekeztek, némán, odaadón.
Három férfi, két nõ, kis csapatuk tagja
a szeretet lángja, ami õket hajtja.
Eltökélt szándékuk, tesznek õk a közért
Világért, Hazáért, állatért, növényért.
Van köztük ki érez, ki lát, az is ki hall,
olyan is van velük ki fennhangon szaval.
Egységük csodás, mert egy húron pendülnek,
G az oktáv melyen, fontos hangok csendülnek.
Van eleje mindennek, de legfõképpen annak,
amiért õk odamentek, azt a Jó akarta.
Meg lettek õk szólítva, ki, milyen nyelven értett,
lehetett az álom, vers, vagy egy vegytiszta képlet.
Legyetek a Hegyen, ketten-hárman és úgy öten,
a Szózat fentrõl így hangzott: Legyetek éberen.
Védd a tested, védd a lelked, gondolj a Szellemre
a vendéged nem lesz más, mint e kornak Vezére.
Nem volt az másképp, ahogy az lett jósolva
zajlottak a dolgok, mentek szépen sorba.
Mátyás, Özséb érkezett vállt vállnak vetve,
Biztosítják, rend lesz, bárki jön követnek.
S eljött a Rettegett, mondják õt még Széth-nek
nem is hívják Õt, csak szólítják szemétnek.
Semmibõl orkán lett, s belibbent a körbe
Egy Anya várta Õt, szeretõ ölébe.
Áthatolt a testén, változásra készen
az anyai szívben, átszeretve lészen.
Kínok, gyötrelmek közt szülte Õt meg újra,
átadva Istennek a Teremtõ útra.
A Nagy Úr pokoli ereje sem veti vissza,
kardjának átadására bátran felszólítja.
A fekete gyilok szerszám felfénylett kezében,
az Igazság Kardjává nemesült át szívében.
Égi Seregek járultak e Nõnek elébe
Zászlóikat, derekukat hajtják meg elõtte.
Mátyás király, Boldog Özséb ereszkedett térdre,
tudták, magyar anya képes e hõsies tettre.
Van Aranyasszonya újra e hazának,
részesei voltak a rég várt csodának.
Méltó helyére került újra a Magyar,
nem fenyegeti többé vicsorgó agyar.
Amíg történések voltak a Szentély méhében,
égi jelek íródtak, a külsõ tér kövébe.
Mint az érett búzatáblák misztikus körei
úgy jöttek létre a Mindenség, csodás jelei.
Erõsítve mindazt, amit átéltek és láttak,
kétségük se legyen, hogy ott tettek és szolgáltak.
Felemelõ az érzés, bár nagyon nagy a terhe,
persze földi ésszel mindez érthetetlen lenne.
Hallod-e idegen! A te boltod bezárt!
Rettegett Urad már a Jó Oldalra állt!
Ismer téged, hiszen a Teremtõ Atyád,
tudja gyengéidet, a semmibõl kreált.
Õ lesz Ítélõ Bírád, Isten szent színe elõtt,
ahol számot kell adnod az elmúlt életedrõl.
Nem lesz neked sógor, koma, rokon, ki megvédjen,
s tévedsz, mert ott nem a pénz lesz az intézõisten.
Kárpát-hazát az embernek teremtette Isten,
nem parazitának, tehát távozz most el innen.
Menj el, tedd amíg módod van, a te idõd lejárt,
már nem tehetsz Boldogasszony földjén, ennél több kárt.
Egy közbensõ üzenetet adok által néked,
ha van egy csöpp eszed, felfogod, mindezt megérted.
A sötétség bugyrában a Szent Korona Lelkét
korcsosult Gnómok gúnyolták, alázták, gyötörték.
Tehették mindezt büntetlenül, századokon át,
de eljött a nap, s Atilla kilõtte nyilát.
Nem csak ostorával bír, nála Istennek nyila,
mindkettõt átlõtte, s eljött életük alkonya.
Koronánk felragyogott, magasra az égre szállt,
csak idõ kérdése és megjelenik ideát.
Jó szándékból mondom, eredj, szedd össze népedet!
Vidd el innét a vagyonod, de legfõképp pénzedet!
Messzire nem jutsz, utolér a sötét végzeted,
azt kapod, mit megalkotott pénzsóvár életed.
Megaláz a sorsod, ahogy te bántál másokkal,
bár újra megszülethetsz, de ezúttal más okkal!
Megnyugvás téged, más Magyar Földön érhet,
egy helyre mehetsz csak, a Megszentelt Földre.
Jeruzsálem, Jeruzsálem, Jeruzsálem!
Itt mondhatod, ez lesz a végsõ menhelyem.
Viselkedned kell, s megszállhat ott egy tiszta lélek,
idõvel meggyúlhat benned, felsõbbrendû éned.
Ahol meghúzhatod magad, nem hívják majd másnak,
mint boldog, tiszta, felszentelt Palesztínának.
Magyar lesz a királyod, bár õt meg nem érdemled,
de csak õ bocsájthatja meg, számtalan vétkedet, bûnödet
Zsidók, hagyjatok el minket, ennyit kellett szólnom,
s ez volt hozzátok baráti, utolsó mondatom.
Kereszt alakú hüvely, melyben kardnak van helye,
most elválnak egymástól, mert itt van az ideje.
Kicsusszan az éles penge megmutatja magát,
elárultam most a Pálos, Kettõs Kereszt titkát.
Bal kezedben kereszt legyen, imára magyar,
a másikban pedig a kivont, isteni jogar.
Az igazság fényes kardját õrzi erõs karod,
mindenképp gyõztes leszel, ha te is úgy akarod.
Utánam magyar testvér, semmit nem veszíthetünk,
amikor megszülettünk a halált már megnyertük!
Szentjeinknek, õseinknek, hazánknak tartozunk,
Megvédünk Kárpát-haza, drága, édes Otthonunk!Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 17. 02:56:38
Zentel Real Propecia Caduta Indotta Cialis Precio Sin Receta buy cialis online 3 Dollars Viagra Levitra Receta Buy Ciprofloxacin
265 #2 Kelsata
- 2020. janur 22. 14:31:15
E Alopecia Finasteride Propecia cialis for sale Canine Cephalexin 500 Mg <a href=http://cialibuy.com>Buy Cialis</a> Donde Venden Viagra Murcia

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.26 másodperc
6,927,416 egyedi látogató