Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Helyszíni tudósítás folytatása

HírekMa reggel megjelent egy nem létezõ tartozásra hivatkozó törvénytelen végrehajtó. Az eljárás joghatóságát semmivel igazolni nem tudja, telefonon hívott fel a lányom és közölte, hogy valami szakállas férfi ólálkodik a ház elõtt. Rögtön tudtam, hogy a nem létezõ tartozás behajtására jött próbálkozni törvénytelenül a behajtó. A Szénászki Tünde szentesi törvénytelen végrehajtó, amely hivatalosan a törvényességét és joghatóságát a mai napig nem tudta igazolni. Levélben többször lett felszólítva, hogy igazolja joghatóságát, azonban ez a mai napig nem valósult meg. Ezért a mai napon, 2017.08.01. 11:45 körül megérkezett a törvénytelen végrehajtó (egy szakállas férfi), valamilyen Tichy Rács Ádám. Mivel a Hunok Nagy Szövetségének elnöke vagyok, kötelességem azért a személyért kiállni, akit a törvénytelen behajtó inzultál, vagyonát jogtalanul akarja elvenni. A bûnbanda annyira rá van szorulva egy több mint 20 éves autóra, amely a család gyermekeinek érdekét szolgálja ki, és amely nélkül a mindennapi teendõk elvégzése jóval nehezebb lenne, így jelenleg lakatos segítségre várnak, hogy a jármûvet jogtalanul ám erõszakkal elvehessék.
Mivel a tulajdonos önként nem adta át a jármûvét, ezért a behajtó rendõrt hívott. A ház elõtt már több rendõr áll.
Az eseményrõl videó felvétel fog készülni, amit közzé fogunk tenni, valamint a helyszínen történtekrõl is be fogunk számolni.
11 óra 38 perc A hiénák szép lassan gyülekeznek az utcán. A nap ezerrel süt, sülnek a z urak a napon. Két rendõrautó , a tréler és a vh. autója. Szokatlan ez egy zsákutcába. A lakosság mit mit sem vett észre. Nézelõdõk még nincsenek. Kitartunk az igazság mellett a végsõkig!

Rövid idõn belül újabb 2 rendõrautó érkezett erõsítésként, átlagban kb. 3 rendõr volt egy-egy autóban. Lassan a rendõrök száma elérte illetve meghaladta a bûvös tízes létszámot, a mi 3 fõs kis csapatunkkal szemben.
A hazánkat megszálló és kifosztó hiéna had, váratlanul cserkészte be áldozatát, zsákmányt és pénzt
szimatoltak, ezért titokban, észrevétlenül, váratlanul rontottak a kiszemelt áldozatra! A szakállas férfi a trélernél állt és a platón nézegetett bizonyos papírokat.

Az áldozat kapubejárójában álló gépjármûvével beálltam az udvarra, mert készültünk vidékre. Ezért hûvösre vittem az autót. Ezután az "áldozat " odament a trélernél álló személyhez, s megkérdezte tõle, hogy mi járatban?
Ekkor bemutatkozott a szakállas férfi, hogy õ végrehajtó és azért jött, hogy lefoglalja és elszállítsa a gépjármûvet, amivel az úr az elõbb beállt az udvarba.
Miután bemutatkozott és közölte a végrehajtó, hogy mi járatban van, az "áldozat" közölte, hogy bemegy a Végrehajtó irodába Szentesen, hogy rendezzék az ügyet. Közölte a végrehajtó, hogy ne menjen, mert nincs ügyfélfogadás, majd csak csütörtökön lesz!
Mivel az "áldozat " rendezési szándékát egyértelmûen kinyilvánította, ezért felkérte a végrehajtót, hogy függessze fel a végrehajtási cselekményt!
Azt közölte az "áldozattal", hogy nem függeszti fel, már késõ és viszi a kiszemelt prédát, mert neki fájt rá a foga.
Ezután mivel nem mutatott együttmûködésre utaló szándékot, ezért az "áldozat" ott hagyta és becsukta maga után a kaput, majd bement a lakásba.
A végrehajtó szorgalmasan telefonálgatott. Ebbõl arra gondoltunk, hogy a szentesi végrehajtó iroda vezetõjét, Szénászki Tündét hívja, hogy tájékoztassa az "áldozat" rendezési szándékáról. De nem ez történt!
Megjelent az elsõ rendõrautó, majd szép lassan szaporodtak. Ebbõl is arra lehet következtetni, hogy a végrehajtó nem hagy lehetõséget az "áldozatnak", hogy ilyen helyzetben bármit is cselekedjen, békés úton rendezze a törvénytelen követelést.! Hiszen a behajtónak az "áldozattól" elvett vagyonából, pénzébõl keletkezik a júdáspénze.
A 40 fokos melegben az aszfaltozott utcán gyülekeznek a zsákmányra váró hiénák. A nap nem kímélte õket. A zsákmányért keményen meg kell izzadni!

"Tüzesen süt le a nyári nap sugára, az ég tetejérõl a hiénákra!"

Hiába süt a nap sugára oly nagyon, a hiénáknak ebbõl nem lesz vagyon!

Erõsen tanácskoznak, telefonálgatnak, hogy miként cserkésszék be az esemény "áldozatát".
Arra az elhatározásra jutottak, hogy "ügyészke" által adjanak ki elfogató parancsot az "áldozatra" és az õt segítõ Hunok Nagy Szövetségének elnökére azaz Nagy Bálintra.
Jó hosszú idõ telt el, mire kiötlötték és megérkezett a Hunok Nagy Szövetségének Elnökére szóló elfogató parancs. Így az "áldozatot" védõt kiiktatták, hogy a kiszemelt autóhoz hozzáférhessenek!
A kapu zárva volt, ezért nem tudtak a kiszemelt zsákmányhoz hozzáférni. Már kezükben volt a védelem eltávolítására feljogosító törvénytelen "fecni", így odavonultak a kapuhoz és jó hangosan kiabálták:"Nagy Bálint jöjjön ki, mert elfogató parancs van ellene kiadva, ezért velünk kell jönnie a szentesi tõrvénytelenül mûködõ Rendõrkapitányságra." megjegyzés: amely törvénytelenül mûködik Szentesen is. Itt jegyzem meg, hogy az ügyész által kiadott fecni is törvénytelen és okirathamisításnak minõsül.

Ügyészség, bíróság, rendõrség, törvényhozás, mind törvénytelenül mûködik, valamint az ezek alá tartozó szervezetek is, mivel 2012 január 1-tõl életbe léptette a politikai bûnszervezet az Alaptörvényt, amely érvénytelen és törvénytelen, mivel politikai pártnak nincs joghatósága és hatásköre alkotmányt módosítani, vagy azon bármilyen változtatást végrehajtani. A politikai bûnszervezet csak 33% szavazatot kapott, amely nem jogosítja fel arra, hogy 2/3-os többségnek hazudott választási eredményre hivatkozva a Magyar Köztársaság Alkotmányához és államformájához hozzá nyúljon!
Fentieket figyelembe véve a Magyarországon regnáló szervezeteknek nincs eljárási jogosultsága és joghatósága. Ezért a rendõrnek sincs intézkedési jogköre a magyar néppel szemben! Velem szemben sem volt! Fentieket figyelembe véve nem is vagyok köteles a felsorolt szervezetek bármely tagjának felhívásának eleget tenni. Ezt a tényt közöltem az ott lévõkkel is!
2012 megelõzõen a Magyar Népköztársaság nevû állam mûködött, ezért a ma Magyarországnak nevezett állam illegitim és törvénytelen!
Felhívom a tisztelt rendõrurak figyelmét, hogy a Magyar Köztársaságra tett alkotmányos fogadalmukat, esküjüket megszegve hagyták, hogy mindez megvalósuljon, holott esküjüket az Alkotmányra tették.
Mivel a hiénák engem Nagy Bálintot a Hunok Nagy Szövetségének elnökét hívtak, ezért én kimentem az udvarra a kapuban gyülekezõ hiénákhoz.
Folyt. köv.


Felhívás!
Gabriellát egyszer már megvédtük, de Dr. Berecz Dániel végrehajtó helyettes újra rátámad. Nem szavak kellenek, inkább tettek.

Koppányosok!

2 napunk van, hogy megmozgassuk az országot. Nem gyõzhet a végrehajtó. Szójatok mindenkinek, szervezzetek közös felutazást és fõleg a kilakoltatás híre legyen ezerszám megosztva.

Ezúttal pajzsokkal megyünk.

A kilakoltatás helye: Csömör, Szabadság utca 34
A kilakoltatás napja: 2017.08.10. – 10:00 óra. Már elõtte érdemes ott lenni.

Aki gyalogos azt a Budapesti Népligetben vesszük fel. Találkozó 8:00 órakor a buszpálya udvarral szemben a híd alatt. Az autósok lehetõleg ide jöjjenek.

Szimpátiatüntetést is bejelentünk.Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 17. 08:47:52
Sildenafil G???‚????“?????’??nstig Online Kaufen Cialis Kamagra Malaga

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.00 másodperc
6,927,769 egyedi látogató