Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 6

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagyon nehéz az olvasottak után ülve, nyugodtnak maradni...!

Hírek


Álljanak már ki azok a "kurva nagy magyar vagyok" emberek és ácsoljanak párezer akasztófát a Kossuth térre... ideje van!
Ti azt hiszitek létezik jobb megoldás? Nem. Ne várjatok mert rosszabb lesz. Vagy - most télen is húzódjatok be a négy fal mögé (ameddig még megvan!) és dideregjetek ott egyedül. Ha fáztok menjetek el egy kis sétára megnézni, kiváltságosaitokat amikor kiszálnak a füthetõ ülésü AUDI-ból és boldog, áhitatos mosollyal mondják bele a pofátokba: "-Magyarország jobban teljesít." Nem a FIDESZ majmairól beszélek hanem az összes mocskos tetürõl, akik az utóbbi három évtizedben szétrabolták a Magyar Hazát. Nézzetek már körül mi lett belõle? Nektek tetszik a kép?
Legyen továbbra is boldog napotok - de az biztos, hogy egyszer, egy ilyen hír hatására meg fog indulni a magyar... ha meg nem akkor nem lesz többé se magyar se haza, se becsület... se emléke ennek a népnek.

KILAKOLTATÁS VÁRT RÁJUK 3 GYEREKÉVEL...
PERMETLEVET IVOTT...
AZONNAL MEGHALT!!!!
Monika Szimuly posztja

Szomorú hírt szeretnék elmondani nektek...Szomorú hírt szeretnék elmondani nektek. Közvetlen környezetembõl egy asszony, feladta a küzdelmet a törvénytelen rendszer általi kizsigerezés miatt. Nevezzük Andreának. 3 gyermek édesanyja volt, a családjának élt, a nyomor ellenére mindig optimista volt. Férjét nevezzük Bélának, tökéletes párja volt, a családnak élt szintén. Nem ittak, nem volt semmi szórakozás az életükben. Volt, hogy karácsony elõtti napon nem tudták mi lesz az" ünnepi" vacsora, ajándékokról már nem is álmodtak. Egy nagy bûnük volt, 2007-ben, hogy végre sajátjuk legyen 8 millió forint kölcsönt vettek fel. Andrea 3 munkahelyen dolgozott, Béla szinte éjjel-nappal. Ennek ellenére a törlesztõ részleteket nem / részben/ tudták fizetni. Az adósság figyelj!!!!!!!! 29 millióra hízott!!!!
Vh., kilakoltatás várt rájuk, amit Andrea már nem tudott feldolgozni...ma reggelre permetlevet ivott. Azonnal meghalt. Üvölteni tudnék a fájdalomtól......egy angyal lett újra!
Vádolom a jelenlegi kormányt, vádolom az impotens álbaloldalt, vádolom az összes devizamegmentõs mozgalmat, Kasler, Falus, Póka....mit tesztek ti? Álbaloldal egyetlen program pontja sem említi a megoldást, a többiek pedig megosztják az embereket, dedós módra nem engedik, hogy máshonnan is tájékozódjanak.
Takarodjatok el mind....mondom üvöltve...megélhetési prostituáltak. A NÉP megoldja, csak tûnjetek el az életünkbõl!
Annyi tisztesség nincs bennetek, hogy kimondjátok az igazat, amit mindenki tud...hazudtok folyamatosan!
A jó Isten kegyelmezzen benneteket!
Andrea nincs többé.....még nagyobb erõt ad!!!!!
Szaralakok vagytok.....ez a véleményem!
Nyugodj békében......barátnõm!
Erõt adtál, mégjobban fogok harcolni!
Egyet már biztosan tudok, a megszállókra rossz idõk jönnek!

https://youtu.be/05bOt9sv9RE

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.94 másodperc
6,911,133 egyedi látogató