Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 1
AnnaHoife

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Törvénytelenül akar velem szemben eljárni

Hírek


Nagy Bálint
Szentes,

Szentes Járásbíróság
Szentes, Erzsébet tér 4.
6 6 0 0
Hiv.szám:5.B.80/2017.

Tárgy: Joghatóság bizonyítása

Tisztelt Kádár Gábor!
Az Alaptörvény érvénytelen!
„Magyarország nevû állam pedig nem létezik, mert jogilag nem jött létre.” idézet Kollár György alkotmányjogásztól.
„A Magyar Köztársaság Alkotmánya világosan kimondja, hogy senki tevékenysége nem irányulhat a hatalom erõszakos megszerzésére, annak gyakorlására, valamint kizárólagos birtoklására, és az ilyen törekvésekkel szemben mindenki jogosult és egyben köteles a törvényadta keretek közt fellépni.”
Ezt a cikkelyt az Alaptörvény egy az egyben átvette.
„Annak alkalmazójával szemben bármikor ellenszegülhetek, mivel egy közjogilag érvénytelen Alaptörvényt nem vagyok köteles elfogadni, ellene bármikor, bármilyen eszköz használatba vételével felszólalhatok, felléphetek.”
Mivel az Alkotmány nem adott lehetõséget ezt a törvényt és pláne nem ebben a formában megalkotni, az nem helyezheti hatályon kívül az Alkotmányt, és maga az új Alaptörvény is köz jogilag érvénytelen, joghatás kiváltására nem alkalmas.
A Magyar Állam neve továbbra is „Magyar Köztársaság” ami 1989 óta ideiglenes név. A Magyarország nevû állam pedig nem a Magyar Állam, sõt jogilag létre sem jött, még csak nem is állam.
Bárki szabadon hivatkozhat arra, hogy ellene egy nem is létezõ állam /a „Magyarország” nevû állam/ nevében akarnak eljárni, ami jogszerûtlen, törvénytelen eljárás lenne. A hatóságok nem tudnak védekezni, mert egy nem létezõ állam nevében eljárva csak arra tudnak hivatkozni, hogy”õk” nem tudtak róla.
A Magyarország területén mûködõ hatóságoknak nincs joghatósága, a magyar állampolgárok felett!
Az Alkotmánybíróság már csak az érvénytelen Alaptörvény-ellenességet vizsgálja, és azt is csak egy érvénytelen felhatalmazás alapján. /24.cikk. (2).
A Kormányhivatalok nem rendelkeznek többé végzési vagy határozati jogkörrel.
A helyi Önkormányzatok, a Polgármesteri Hivatalok sem rendelkeznek többé végzési vagy határozati jogkörrel.
Minden szerv, vagy hatóság Magyarországon hozott határozata, végzés, rendelet, törvény, vagy korábbi törvény módosítása kivétel nélkül mind érvénytelen, vagyis joghatás kiváltására nem alkalmas.
Az Ügyészség sem tud senki ellen sem vádat képviselni a Magyar Állam nevében, az Alaptörvénybõl szerzett jogkör alapján!
Nincs ma Magyarországon olyan Bíróság (sem helyi, sem járási sem központi, sem kúria) ami rendelkezik érvényes jogszabályi felhatalmazással, döntési jogkörrel!
Mivel az Alaptörvény érvénytelen, így Önnek Kádár Gábornak sincs törvényes jogköre, tehát csak törvénytelenül tud velem és másokkal szemben eljárni.
Jogtalanságra, törvénytelenségre még Ön, vagy Önök sem alapíthatnak jogot!
Ezért Ön engem nem szólíthat fel és nem kötelezhet semmire!
Minden 2012 január 1- után alkotott törvény érvénytelen, de az elõtte lévõt is beleértve, vagyis a Választási törvényt is,/ 2013. XXXVI./
Felszólítom Önt, okirattal bizonyítsa Kádár Gábor, hogy rendelkezik-e Ön érvényes joghatósággal!!

Szentes, 2018. 01. 28.

Nagy Bálint
Hunok Nagy Szövetségének elnökeSzkíta, Hun, Avar, Magyar! Kötelességed a hazánkat megszálló, hazánkat kifosztókkal szembeszállni!Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.85 másodperc
6,881,320 egyedi látogató