Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 1
AaronFourn

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

KRIPTOVALUTÁK - BITCOIN ÉS TÁRSAI

Hírek
Korona néven jön az új, EU-ra hangolt kriptovaluta

A tervek szerint március közepén már használható is lesz, és a többi kriptóval ellentétben reális tranzakciókra lehet majd használni. Ennek az EU-n belül lesznek a legkedvezőbbek a feltételei.
A Korona Development Team, Jean Stiegermeier, a Wall Street egykori pénzügyi tanácsadójának vezetésével február közepén Budapesten nemzetközi sajtótájékoztató keretében mutatja be a blockchain alapú kriptovalutát, a Koronát. Az új kriptovalutát a tervek szerint március közepe táján Svájcban indítják útjára. Ekkor történik meg a fizetőeszköz ICO-ja (Initial Coin Offering), azaz a Korona piacravezetése.

A valuta kibocsátói azt remélik, hogy a Korona globális fizetőeszközként a mindennapokban rendszeresen használt digitális valutává növi ki magát. A fejlesztők szerint a Korona jobb lesz, mint a Bitcoin, többek között azért, mert az Európai Unión belül vele lehet majd a legolcsóbban, illetve legkedvezőbben vásárolni, ráadásul rögtön a kibocsátás után használható lesz.

A fejlesztők a Koronával való vásárlást reális applikációkba ültették, tehát a fejlesztéssel egy időben már felhasználói kört is kialakítottak. A jelenlegi kriptovaluták 90 százaléka ugyanis semmiféle reális tranzakcióra nem alkalmas, szinte csak "teoretikus" pénzügyi eszközök. A fejlesztőcsapat több nemzetközileg elismert szakemberből áll. Úgy, mint többek között egy korábbi Wall Street-i pénzügyi befektető, aki egykor a NASA-nak is dolgozott, valamint a fejlesztésben nemzetközileg elismert számítástechnológiai szakemberek vesznek részt.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.32 másodperc
1,369,927 egyedi látogató