Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tiéd a döntés

HírekA Rothschild-terv újratöltve: az emberiség megtizedelésének vészforgatókönyve.
Hatalmas háború készül? Franciaország és a világ elkezdett felfegyverkezni! Nem véletlen mozgolódik a világhatalmi elit, és a Rothschildek? Egyre nagyobb a belsõ mozgás azokon a titkos szervezeteken belül, melyek a nagyvilág eseményei mögött ténykednek.
Nem csak a bankrendszerekrõl van szó, melyek titokban a nemzetállamok és egyéb még ellenálló országok felszámolását végzik.
Arról is szó van itt, hogy folyamatos fegyverkezés indult, és a világ egy hatalmas, háború elõtti sakktáblává vált. A mezõkre pedig az egyes országok, hatalmi erõk sorakoztak fel, az egészet pedig egy hatalmas kéz a globalista világkormány irányítja.

Mattot fognak adnia világnak az Agenda 21 protokoll elindításával, mely egy elõre eltervezett népirtás formájában fog megszületni. Az Agenda 21 protokollt már egy ideje tesztelik Afrikában, illetve ennek egy lassúbb lefolyású változatát. A védõoltás a kormányok tökéletes vektora arra, hogy titokban rejtett vegyi anyagokat vagy vírusokat adjanak be az oltóanyagokba, így ez az információ rejtve marad az emberek elõl.
Afrikában folyamatosan zajlik évek óta, és az egyik legnagyobb támogatója az oltási programnak maga Bill Gates is, aki sokak szerint szabadkõmûves, vagy illuminátus tag is. Õ tehát egy globális háttérhatalmi elit részét képezi, akárcsak sok más, szupergazdag családba tartozó személy. A szupergazdag réteg ugyanis el akarja söpörni a Föld színérõl a szegénységet.

A világhatalmi elit és a Rotshcild-klán egy másik, B tervet is kieszelt: ez a gyorsított Agenda 21 protokoll, mely egy hatalmas, harmadik világháborúval vetne véget emberek életének százmillióinak.
Ne véletlen, hogy különféle óvóhelyek épültek az elmúlt években, ahová komplett infrastruktúra rendszereket költöztettek le a legnagyobb titokban.
Ezek egy részének tervezésében és kivitelezésében maga a Pentagon is benne volt, amit megint csak a Rothschildek pénzeltek közvetett módon, különféle fedõszervezeteken keresztül.

A világháborút Európából fogják majd kirobbantani, miután az Észak-Koreai provokáció – melyet szintén mesterségesen akartak háborúvá gerjeszteni – úgy tûnik nem jött össze. A franciák mintha tudnának már valamit, elkezdtek felfegyverkezni, és háborúra készülni. Emmanuel Macron ugyanis teljesíteni akarja választási ígéretét, miszerint nemzeti szolgálatot akar létrehozni Franciaországban.

“Általános lesz, egy teljes korosztályt fog érinteni, és kötelezõ lesz” – mondta Benjamin Griveaux a Radio classique közrádiónak adott interjúban.

Eközben a svédek legutóbb azt tanították a lakosság számára, hogyan kell védekezni és cselekedni háborús kataklizma során. Mindeközben az oroszok is gõzerõvel fegyverkeznek… bele sem merünk gondolni, mi sülhet ki majd ebbõl…

Hunok vagyunk, sólyom népe
Ereinkben sólyom vére.
Õsatyánkat sólyom szülte,
Õsanyánkat Isten küldte.
Királyaink koronáján
Aranysólyom fényesen áll.
Feje türkiz, teste arany
Szellemében nap fénye van.
Õsök lelke szellemlénye,
Aranysólymunk szent rejtélye.
Nap madara fény hírnöke,
nemzetünknek égi jele.
Hunok vagyunk a Nap népe
Sólyomlelkek összessége.
/Cey-Bert Róbert Gyula/

Országok országa Törvénytudás népe,
Napkelet s Nyugat közt A világnak fénye,
Nagy a te nemzeted, Nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos, Hogy föl sem érheted

Mint a magas menny s ég, Szíved mérhetetlen,
Életed gyökere Szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdõk, Hõs föld büszke
népe, Ez a te végzeted Õsi öröksége:

Erõs, gazdag vár vagy, De az örök törvényt,
Amit Isten rád rótt, Vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön Gyõzelmes végzeted:
Úr oltára te vagy, Emeld fel a fejed!Szkíta, Hun, Avar, Magyar! Kötelességed a hazánkat megszálló, hazánkat kifosztókkal szembeszállni!

Szkíták! Hunok! Magyarok!
Kedves Barátaim!

Idén ismét megtartjuk a szokásos Árpád-napi rendezvényünket.
Találkozó 2018. március 24. szombat 9 óra 30.

A dátum egy kicsit korai, tekintettel arra, hogy Árpád napja a húsvét elõtti nagyszombatra esik, és az utána következõ héten a választások miatt a mûvelõdési ház foglalt.
A mûvelõdési háztól indulunk a Holdvilág-árokba.
Az idõ szûkössége miatt pontos érkezésetekre számítok.

Remélem, hogy az idõjárás nem akadályoz meg senkit abban, hogy a túrán részt vegyen.
Aki azon nem tudna részt venni, természetesen a - du. 16 órakor kezdõdõ, mûsorral egybekötött - könyvbemutatóra várom a pomázi mûvelõdési házban.

Felhívnám szíves figyelmeteket arra, hogy életem elsõ könyve elkészült, aminek a bemutatója 16 órakor kezdõdik a mûvelõdési házban.
Nem szeretnék senkinek csalódást okozni, ezért azt már most megígérhetem, hogy e könyvért nekem nem fogják kiosztani a Nobel díjat.

Mindenkit nagy szeretettel várok.

Barátaitoknak, ismerõseiteknek kérem, köldjétek tovább!

Tisztelettel

Herceg Ferenc

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.94 másodperc
6,911,244 egyedi látogató