Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szent-é vagy sátán?

Hírek


A szavazásról csak annyit, sátán, ez volt az utolsó hazug, tõrvénytelen, megtévesztõ
vállasztósdid!

Tulok - 2018.04.09. 22:03:31
"Keleti Györgyi
Ha emiatt tiltanak vagy komolyabb gondom adódna leszarom, én akkor is lemerem közölni a tényleges választási eredményeket:

Jobbik 32%

Fidesz 24%

MSZP-Párbeszéd 19%

LMP 12%

DK 9%

Ez a valós eredmény csak elcsalták!
Ezért állt le a rendszer 4 órára és indultak el a rendõrök a fõvárosba és vették körül a választási irodát! Féltek hogy a csalást nem fogja elfogadni az ellenzék! Mert miért is állt le egy olyan rendszer, ami nem állhatna meg...hát úgy, hogy valaki leállította...
Megjegyzem, hogy a választási iroda még mindig körbe volt véve rendõrökkel a délután folyamán.
GRATULÁLOK!"

https://www.faceb...8003038474

​Bemutatásra kerül az alábbiakban a " jóságos " lengyel pápa magyarellenes ​​tettei​:​
Számunkra sohasem lehet "szent" II. János Pál. S hogy miért? Íme a bûnei.

TISZTÁZZUNK DOLGOKAT!!!

Az elsõ fõbûn

A szentistváni alapítású magyar egyházkormányzati egységek határainak a trianoni határokhoz igazítása. Ezzel a lépéssel az "ügyelõ" ország-világ elõtt kinyilvánította - hogy joga volt-e hozzá, vagy sem, azt most ne firtassuk! -, hogy érvényesnek, sõt jogosnak ismeri el a Kárpát-medence Isten-áldotta egységét szétdaraboló, lélekvesztõ trianoni diktátumot. Magyarán: viszszamenõleg szentesítette azt! Eddig egyedül az õ felügyelete alatt mûködõ egyház kezelte a maga szervezeti rendjében egységesen a kárpát-medencei magyarságot, s tartotta ébren vele a reménységet, hogy ez az egység ismét helyreállhat. Most ennek vége. (De nem a reménységnek!)

A második fõbûn

Az ugyancsak Szent István által alapított két érsekség átszervezése. Ma már nincs se Esztergomi, se Kalocsai érsekség Magyarországon. Az elõbbit Budapesthez, ehhez a kereszténynek éppenséggel nem nevezhetõ helységhez csatolta, az utóbbit a régen is, ma is inkább protestáns szellemiségû Kecskeméthez. (Megint megkérdezhetnénk: vajon volt-e joga hozzá?) Ettõl kezdve a Gresham-törvény gáttalanul érvényesülhet: ha egy zárt rendszerben (ez most az érsekség) egyszerre kétféle normarendszer van forgalomban, az értéktelenebb elõbb-utóbb törvényszerûen kiszorítja az értékesebbet. A folyamat - legalábbis a Budapest-Esztergom viszonylatban - máris "in flagranti" tanulmányozható.

A harmadik fõbûn

A csángók térden állva könyörögtek hozzá, hogy magyarul misézhessenek. Nem kaptak rá lehetõséget. De magyarázatot sem a döntésre. Manapság ha egy magyar család templomba vonul vasárnap, mondjuk, Pusztinán, tudhatja õ is, mi is, hogy románosodni megy. És a papja minden alkalommal beléjük is sulykolja, hogy a magyar nyelv az ördög találmánya, ha használják, akár otthon is, el fognak kárhozni.

A negyedik fõbûn

A Krisztus utáni második évezred utolsó évében (apokaliptikus idõ!) Romániába látogat "ügyelõnk". Tudvalevõ, hogy a Trianonban összetákolt, Párizsban újra összefércelt országban ha azt mondom, katolikus, magyart (nem-románt!) értek alatta, és ezek a katolikusok túlnyomó többségükben Erdélyben élnek. 1999-ben szívrepesve várták az "ügyelõt". Feléjük se nézett. A kérdést, hogy miért hagyott cserben minket, magyarokat, a szóvivõi "magasabb egyházpolitikai szempontokra" hivatkozva hárították el. A csiksomlyói búcsún pedig - szem- és fültanúja voltam! - a küldötte az õ nevében arra szólította fel a magyarságot, hogy "béküljön meg" a románokkal. Mintha mi sértettük volna meg õket...

Az ötödik fõbûn

A felvidéki magyarság hiába kérlelte õt, nem kaphatott magyar püspököt. Az "ügyelõ" utolsó évtizedében már azért imádkoztak felvidéki honfitársaink - ezt biztos forrásból tudom -, hogy vegye õt magához a Teremtõ. Mert minden vitás kérdésben (és ilyen elég sûrûn adódott) következetesen a szlávok javára döntött. Isten malmai lassan õrõlnek - az ocsút talán nehezebb is, mint a tiszta búzát -, de azért õrõltek ezúttal is... Tudhatjuk, mert láthattuk: kínhalállal távozott közülünk.

A hatodik fõbûn

Az országvesztõ Habsburg-uralkodó, IV. Károly boldoggá avatása. Utolsó háborús miniszterelnökünk, Wekerle Sándor emlékirataiból tudjuk, mennyit könyörögtek neki, adja már ki a parancsot a Magyar Honvédségnek - amely nem azonos a K. u. K. hadsereggel, és amelynek csakis õ, mint magyar király adhatott (volna) ki, fõ hadúri minõségében, ilyen parancsot -, hogy vonuljon fel az ezeréves határok védelmére. Nem adta ki. Egyszemélyben felelõs a trianoni tragédiáért! Ha fanyarul akarunk fogalmazni, azt kell mondanunk: ártott õ annyit és olyan eredményesen a magyarságnak, hogy az "ügyeletes" tettestárs méltán nyilváníthatta boldognak.

A hetedik fõbûn

Hivatalos formában megerõsített egy régebbi keletû, kifejezetten ellenünkre fogalmazott hazugságot. Azt, hogy a Szent Koronát II. Szilveszter pápa küldte (volna) Rómából az elsõ ezredfordulón Szent Istvánnak. A nyilatkozat a Korona Esztergomba szállításakor hangzott el, a saját fülemmel hallottam. Abban az idõpontban éppen a Duna TV stúdiójában ültem. A riporter megkérdezte, mit szólok ehhez a bejelentéshez. Azt válaszoltam - egyenes adásban! -, nem áll módomban, hogy megítélhessem, mi késztet egy páratlan rangú és befolyású személyt ilyen kijelentésre, de én a magam véleményét csak az igazsághoz szabhatom. 1000-ben az akkori pápa se nem csináltatta, se nem küldte a magyar Szent Koronát a mi királyunknak. Koronaküldésre egyetlen alkalommal került sor a történelmünkben. 1308-ban, amikor V. Kelemen pápa készíttetett koronát védence, Károly Róbert számára. Meg is koronázták vele, de ezt a koronázást a nemzet egy pillanatig sem ismerte el érvényesnek.

Kifogytunk a "fõbûnökbõl"? Legyünk szerényebbek! Csak a számozottakból. Mi lehet erre a magyarság válasza? Elítélés? Netán bosszúállás? Ha engem kérdeznek, a feleletem egyértelnû: semmiképpen! Az ítélkezés nem a mi dolgunk. A "bosszú népe" pedig - nem mi vagyunk. De ez nem azt jelenti, hogy hallgatnunk kellene a bûnökrõl. Igenis szóvá kell tennünk azokat!

(Pap Gábor: A hét fõbûn és az "ügyelõ")Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 19. 06:39:16
Levitra Fertilita Buy Cialis Cheap Med Shq

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.26 másodperc
8,064,880 egyedi látogató