Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 2

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 4
-> Legújabb tag: fozosandor

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Adósságok, kormányok, bankok, hivatalok eltörölve...!

Hírek


@ADÓSSÁGOK ELTÖRÖLVE MINDENKINEK! Kedves Igaz Magyar Testvéreim! Ezt a videót nem csak annak ajánlom aki deviza vagy bármilyen állítólagos tartozása van, hanem minden Magyarnak aki végre hajlandó tenni saját és Magyarsága fennmaradása érdekében!
Kérem tőletek, hogy minél többen osszátok meg, hogy minél többen tudhassanak róla, és alkalmazhassák saját védelmük érdekében! Senkinek sincs veszteni valója mert minden nyomtatvány INGYENESEN ELÉRHETŐ BÁRKI SZÁMÁRA! Viszont nagyon fontos a pontos megértése és a végsőkig való kitartás az mellett, hogy hivatalos állásfoglalást kapjatok rá! Amennyiben nem vitatja az akinek elkülditek, akaratlanul is elismerte a saját érvénytelenségét, így nem lehet semmilyen követelése veletek szemben! Azért kellene ezrével alkalmazni ezeket a törvényeket mert akkor már nem tudják tovább eltitkolni a 2012-12-25.-e óta fennálló hazugságaikat! Aki nem találja a nyomtatványokat a megadott helyen az kérheti tőlem is a 06-20-511-9651- es számon vagy a SOKABIN@GMAIL.COM címre írt kérelemmel! Ébresztő Magyar Testvéreim mert itt az idő a változásra ! :)

WWW.OP.HARMONIABAN.ORG/JOGI-VALTOZASOK

https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type&dateb&owner=exclude&count=100

Addig amíg nem érzed azt az érzést, hogy meghalnál a hazáért, addig nem tudod mi a haza!Mi, a Hunok Nagy Szövetségével tudjuk a megoldást. Akartok rajta változtatni, akarjátok a változást?

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.09 másodperc
841,157 egyedi látogató