Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 7

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

UCC. Érvényessége

Hírek


A UCC kapcsán jelezzük, hogy: A jogismeret hiánya senkit sem mentesít a jogi következmények alól.

A UCC érvényessége
Közzétéve: 2014.01.13. - 23.32
A UCC érvényessége
Jelezzük, hogy a UCC (Uniform Commercial Code – Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) a Földön zajló összes gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyletre vonatkoztatható, amelyet a jelentõsége miatt, minden egyes embernek ismernie kell(ene).

Sok tapasztalatból viszont azt is tudjuk, hogy a UCC-t nagyon kevesen ismerik a Földön, emiatt a jogok és a szabályok betartása nagyon gyakran akadozik.

A fentiek alapján, segíteni kívánjuk a helyes megértést, ezért a UCC érvényességével kiemelten foglalkozunk.A UCC érvényessége a Földön
Alapok
Természetes, hogy a Földön lennie kell egy, a helyes és minden érintett által elfogadott jogrendszernek, amely elsõsorban a gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyleteket szabályozza, amelyet mindenki ismer és betart, mert enélkül káosz lenne...

Az alábbi források is megerõsítik a tényt:

Idézet ebbõl a cikkbõl: The One People’s Public Trust (OPPT): Your Frequently Asked Questions… ANSWERED
“The UCC is a mechanism of commercial regulation in the United States of America. What effect do the UCC filings have outside the United States?”

The UCC is the Prime Commercial Registry on the planet. Its international, national and state portals, branches and franchises under the UCC-preserved “Agent to Principle is Principle to Agent” doctrine are all uniform. Notice by public registration entered via any one of the system’s portals is deemed as notice to the entire system. Basically, if you enter one portal you enter the whole system.

Washington DC is an international portal for UCC filings, therefore “any and all domestic and international equivalents” (as specified in the preamble) covers all the corporations linked to the UCC… which is ultimately all corporations world-wide when the interlinking of ownerships centred around the Bank of International Settlements (BIS) are taken into account.

If you read the following excerpts you will see the lodgement location is Washington DC. You can also start to see how the filings cross-reference many of the previous filings and pulls them into this one document “as if set forth here in full”.

Eligazodásul ajánljuk még a The Application of Commercial Law címû, angol nyelvû forrást is, amelynek fordítását itt tettük közzé: A kereskedelmi törvény alkalmazása

Egyelõre csak ennyi forrást soroltunk fel, hogy megértethessük az érdeklõdõvel azt a tényt, hogy a UCC a

nemzetközi kereskedelem „bibliája”, vagyis ez az, ami a
Földön zajló összes gazdasági és/vagy kereskedelmi ügyre vonatkoztatható alaptörvény.
A UCC érvényessége Magyarországon
A jogi útvesztõben nehéz, ámde nem lehetetlen megérteni azt, hogy a UCC Magyarországon is érvényes.

Az elsõ és a legfontosabb tény:
Magyarország vállalatként van regisztrálva az USA-ban, egészen pontosan New York államban, ahol minden tekintetben érvényes a UCC, ennek következtében pedig Magyarországon is.

Kattints az alábbi képre, hogy ellenõrizd a jelzett tényt:

Magyarország vállalatként van bejegyezve New York-ban.

Részletezve:

A SIC 8888 kódszám alatt látod az ide besorolt, vállalatként mûködõ kormányokat, ahol megtalálható Magyarország (Hungary) is, a 0000889414 kóddal.Idézet az állítólagos alaptörvény-bõl (magyar)
Q) cikk

(2) Magyarország nemzetközi jogi kötelezettségeinek teljesítése érdekében biztosítja a nemzetközi jog és a magyar jog összhangját.

(3) Magyarország elfogadja a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait. ...

Kedves Olvasó!
Az OP magyar nyelvû közössége bízik abban, hogy a fentiek alapos megismerése után, immár Te is tisztában vagy vele, hogy a UCC valóban érvényes a magyar ügyletekre is.

Amennyiben cáfolni kívánod az általunk leírtakat, akkor a Cáfolási lehetõség és a módja részben leírtak alapján tedd meg.

UCC joganyagok
Az USA államaiban valamelyest eltérõ a UCC egyes pontjainak érvényessége, amelyekrõl itt tájékozódhatsz: UCC-Locator

A New York államra – így Magyarországra is! – vonatkozó UCC törvények itt vannak: NY Code - Uniform Commercial Code

A teljes UCC joganyag itt található: Uniform Commercial Code

Ha még bõvebben érdekel a kérdés, akkor angol nyelvû UCC szakkönyveket pl. itt találsz: Amazon.com: ucc

Cáfolási lehetõség és annak a módja
Az alábbi tényeket, mely szerint:

a UCC, a Földön az összes kereskedelmi ügyletre vonatkozik,
mindegyik bank, kormány és jogi entitás jogalap nélkül mûködik,
az összes adósság törölve lett,
egyéni felelõsség van,
senki nem állhat a Teremtõ, és a Teremtõ bármely teremtménye közé,
ha valaki valaki cáfolni akarja és hitelesen cáfolni is tudja, akkor azt jogában áll megtenni.

A hiteles cáfolatot a UCC-ben kell megtenni, mi pedig ha tudomást szerzünk róla, akkor azonnal közzé tesszük és vállaljuk annak a következményét, hogy csak egy ideig volt igaz, amit írtunk.
Jelezzük, hogy 2012. decembere óta egyetlen „kormány”, bank, nagyvállalat stb. nem cáfolta az általunk is leírtakat.

Zárszó
A fenti okfejtést alaposnak, ámde koránt sem véglegesnek tartjuk.

Amennyiben új és mérvadó szempont merül fel, akkor a késõbbiek során, módosítani fogjuk a leírtakat.

Ajánlott információk:

Tájékoztató a bankok, „kormányok” és a vállalatok felszámolásáról

A UCC alapján, hogyan érvényesítheted a jogaidat?

Tájékozódj és tájékoztass az alapvetõ jogi változásokról!

A kereskedelmi törvény alkalmazása

Rovat:
UCC - Uniform Commercial Code

https://op.harmoniaban.org/ucc-ervenyessege

Tudnivalók harmadik fél bevonásáról - követelés esetén
Közzétéve: 2014.04.07. - 10.19
Tudnivalók harmadik fél bevonásáról
A szerzõdés megköveteli a szerzõdõ felek átláthatóságát és egyetértését. Te aláírtad a harmadik féllel kötött szerzõdésedet? Egészen biztosan: nem! Az a mód, ahogy erre õk sort kerítenek az, hogy megkérnek, küldj pénzt, még ha az csak egy csekély összeg is. Felajánljak a részletfizetés lehetõségét, ( miután vagy ezzel elismered FELÉJÜK) az adósságodat. Ez az, ami legális (de nem törvényes) alapot formál a szerzõdésre, melyet aztán ellened próbálnak fordítani, és sikeresen meg is teszik. Legális, de nem törvényes? Nézzük meg, hogy is van ez:

A legális alapot úgy hívják, hogy Tacit Procuration. A „tacit” azt jelenti, hogy: hallgatólagos, passzív, szótlan. A “procuration” az a tett, amely által valaki felruház egy másik személyt, hogy a nevében úgy járjon el, mintha õ tette volna. (Meghatalmazás). A prokurátorok (meghatalmazottak) vagy egyértelmûek – vagyis akkor, ha a felek beleegyezésének kinyilvánításával válnak azzá; vagy pedig hallgatólagosak – vagyis abban az esetben, ha az egyén azt tapasztalja, hogy az ügyeit más kezeli, de nem tud beleavatkozni, hogy ezt megakadályozza.

A megbízásra való beleegyezésre „utalhat” a válaszadás elmulasztása, vagy „más egyéb” kinyilvánítása. Mivel ezek a jelentések adottak, megérthetjük, hogy az ELMULASZTÁS válasz a BELEEGYEZÉSRE. Tehát nem elég, ha félretolod az adósságbehajtó postaládádba besunnyantott levelet. VISSZA KELL UTASÍTANUNK az ELÕFELTEVÉSEKET, miszerint a harmadik félnek bármilyen jogalapja lenne az adósságra. A (harmadik fél felé fennálló) adósság visszautasítása egy írásban tett nyilatkozattal, törvényesen, abszolút hatékony eszköze az elõfeltételek visszautasításának és MEGSZÜNTETI azt a CÉLZÁST, hogy egy fel nem fedett harmadik fél esetleg jogot formált az adósságra hallgatólagos formában.

Sok esetben – nem mindig! – ez az út a legcélravezetõbb.

Ne dõlj bele a csapdájukba. Ahhoz, hogy egy szerzõdés érvényes és érvényesíthetõ legyen, az “elméknek találkozniuk” kell, vagyis ez megköveteli a teljes felfedést és átláthatóságot. A szerzõdésben lévõ fél, aki eladja a kamatot egy másik félnek az ÖSSZES szerzõdõ fél közvetlen hozzájárulása nélkül (vagyis ami egyértelmû beleegyezést jelent) nem érvényesíthetõ törvényileg, hacsak nem tudtukon kívül Hallgatólagos Meghatalmazást hagy számukra azáltal, hogy NEM utasítja vissza az elõfeltételeket és nem válaszol a szerzõdésre tett ajánlataikra.

Hivatkoznak nyilatkozatokra, amit az eredeti szolgáltató, hitelezõ tesz, vagy a magukéra, miszerint õk a kedvezményezettek. Ennek sose dõlj be. Öt behajtócég nyilatkozhat akár, de a nyilatkozatát, ami csak egy állítás, igazolnia is kell. Kérd a SZERZÕDÉST, amit az állítólagos ügyedben kötöttek (akár a rájuk vonatkozó pénzügyi adatok kiszerkesztésével), ÉS FÕKÉPP: kérd a harmadik fél és közted fennálló, mindkét részrõl aláírt szerzõdés egy példányát.

Minden levélben tüntesd fel, hogy természetesen a törvényesen igazolt tartozásodat megfizeted, de igazolniuk kell a szerzõdéses jogosultságot. Így nem vitatsz semmit, nem bírósági tétel az ügy.

Természetesen minden telefonos ügyintézést, névtelen ügyintézõket, akik a 'cég' nevében, aláírás nélkül irkálnak, háríts el. Tértivevényes levél az egyetlen csatorna, az ügyintézõnek címezve. Az ügyedet így azonosítsd: "állítólagos (ügyszám)".

Forrás: https://www.facebook.com/OP.Magyarorszag/posts/619033998141296

Rovat:
Jogérvényesítés a UCC alapján"A félelmeink sorsunk, követnek akár az árnyék, a mi sorsuk az, hogy útra keljünk!"


Megtudja valaki mondani, hogy mi a mi sorsunk?
A kiválasztottnak megmutatták az égiek az utat!
Rajta kívül, tudja még valaki?!
Áldás... Testvérek

Megtörténhet veled is ha ezt a gyilkos rendszert szolgálod!

Volt rendõr gyilkolhatott Inárcson

Ma reggel egy férfi halálra szurkált egy ügyintézõt az inárcsi hivatalban. Úgy tudjuk, el akarták venni az adóságban úszó férfi házát és gyerekeit. Ettõl dühödött föl úgy, hogy többször belevágta a kését a nõbe.

A gyilkosság után Inárcs legforgalmasabb útját lezárták. Az egész itt történt. Több helyen is rendõrségi szalag volt kihúzva. A hivatalban még ott jártunkkor is helyszíneltek a rendõrök.

Felháborító, ami történt, ha valakivel valami bajom van, akkor azt nem a munkahelyén rendezem le
– mondta egy arra biciklizõ idõsebb asszony.

Egy közelben lakó fiatal nõ szerint a 61 éves férfi azért gyilkolt, mert el akarták tõle venni a gyerekeit.

Öt gyereke van a férfinak, akiket a gyámhatóság el akar venni tõle. Azért ment be reggel a családsegítõ szolgálathoz, hogy ezt megakadályozza. Az a nõ kezelte az ügyét, akit megölt. Valószínûleg nem tudott neki segíteni, ezért lett ideges a férfi, és gyilkolta meg
– mondta a nõ az Origónak.

Lapunknak több helyi is elmondta, hogy nagyon megrémítette õket a gyilkosság, elmondásuk szerint Inárcson még soha nem történt ehhez hasonló.

Reggel, amikor erre sétáltam láttam a rendõrségi kordont és rendõrautókat, de akkor még nem tudtam, hogy mi történt. Nem is gondoltam arra, hogy itt megöltek valakit. Ilyen itt még nem történt soha
.

Egy közeli presszóban egy férfitól megtudtuk, hogyaz áldozat 42 éves volt, és van egy kislánya.Azt is mondja, jó szándékú, átlagos asszony volt.

Úgy tudom, hogy egy nyugdíjas rendõr gyilkolt. Bement a hivatalba, ideges lett, majd nyakon és hason szúrta szegény nõt. El akarták venni tõle a házát, a gyerekeit pedig otthonba vitték volna. Ezt akarta megakadályozni, ehhez akart segítséget kérni
– mondta egy helyi férfi.

A rendõrség a helyszínen elfogta a férfit. András Tamás õrnagy az Origónak elmondta, hogy gyilkosság miatt indítottak nyomozást.

A Fasiszták elakarták venni a volt rendör házát és beteg kislányát.

Ezért a volt rendör kiiktatott egy fogaskereket a fasiszta gépezetböl.

BÁRMELY POZICIOT TÖLTESZ BE A FASISZTA GÉPEZETBEN FIZETÉSÉRT.
Részt válalsz a fasizmus müködésében.

Késöbiekben a népi biroság elött a törvény alol nem mentesit,hogy én csak a munkám végeztem.

Javalom törvénybe iktatni,hogy azon hivatalnokok,
akik beteg gyermekek kilakoltatásban részt vállaltak a bankok nyereszkedésére,
KÖTÉL ÁLLTALI HALÁBUNTETÉST.

Tetemük közszemlére tételét,hogy tanuljon bünükböl az emberiség.

Hozzászólások

265 #1 Kelsata
- 2020. janur 19. 12:49:26
Orlistat Effets Secondaires Cialis Tadalafil 50mg Order Kamagra Online Cialis Amoxicillin Pets Progesterone Gestagen

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 2.79 másodperc
8,064,644 egyedi látogató