Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 4

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 535
-> Legújabb tag: Gergely36

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Te döntöd el, hogy velük tartasz, vagy velünk...!

HírekAz OPPT [Emberi Közösségek Érdekképviselete] jogszerûen lezárja a részvénytársaságokat, bankokat, és kormányokat annak okán, hogy rabszolgaságot és magán pénzrendszereket mûködtettek

2013. február 17.

Andy Whiteley írta, aki Társ-alapítója az Ébredj fel világ és a Teremtõ lény nevû weblapoknak.
Sokan közületek hallottatok róla, sokan pedig nem. Nyilvánosan 2012. december 25-én került bejelentésre, hogy a testületi-kormány rendszer uralmának lezárása megtörtént. Jogszerûen került lezárásra... annak egyik saját mechanizmusán keresztül. A „jelenleg meglévõ hatalomból” most már az „egykori volt hatalom” lett. Minden adósság és részvénytársaság a testületi kormányokkal és bankokkal együtt, de nem csak azokra korlátozva – eltörlésre került.

Bizonyos, hogy õk még játszadozni fognak annak reményében, hogy együtt fogunk velük mûködni. De hála az UCC (Egységes Kereskedelmi Kódex) számos feliratának, melyeket az Emberi Közösségek Érdekképviselete (OPPT néven közismert) készített, most tiétek a választás, hogy azt megtegyétek. Egy új társadalmi kormányzati keretegyezmény hatályos most; ez egy tény, melyet jóváhagyott annak ‘legális’ testületi formában irányított elõdje.

Rendszer szerûen fogalmazva… SZABADOK VAGYUNK!!

(Helyezkedjetek el kényelmesen, mindannyian – ez egy hosszú cikk lesz, ám ugyanakkor egy olyan, amit nem engedhettek meg magatoknak, hogy elmulasszatok!!)

Emberi Közösségek Érdekképviselete (EKK)
Az EKK által megtett jogi intézkedések lezárását követõen az izgatottság a tetõfokára hágott. És ez jogosan van így! A pozitív változás lehetõsége, amelyet az létrehoz NAGY JELENTÕSÉGÛ!

De mielõtt belemegyünk a részletekbe, szeretnék bemutatni nektek, hogy „mi történt” és „hogyan” alakult ki a helyzet.

A testületileg kontrollált kormány és testületileg ellenõrzött média elutasítja, hogy bejelentsék saját kimúlásukat – nyilvánvaló ok miatt. Tehát tájékozott globális polgárokként, úgy vélem, az a feladatunk, hogy megértsük, mi történt és hogyan, annak okán, hogy informálni tudjunk másokat…és végre elkezdjük a világméretû változás folyamatát, amire mindannyian vártunk. De elõször is, egy valóság ellenõrzéssel kezdem. Mielõtt folytatom, engedjétek meg, hogy kijelentsek néhány tényt mindenekelõtt.

1) A kormányok részvénytársaságok voltak (Már nem). A testületi kormányzati jelenséget nemcsak azzal lehet szemléltetni, hogy a „kormányok” úgy viselkednek, mint kedvezményezettjei a kormányzati bizalomnak (nem úgy, mint annak megbízottjai), hanem nyomozati anyag is bizonyítja azt! Az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Brazília, Japán, Dél-Afrika…és folytatódik a lista mind USA-központú testületi entitások, melyeket úgy regisztráltak, mint az Egyesült Államok Biztonsági és Csereforgalmi Bizottságát…és úgy is mûködnek azok a mi költségünkön. „A rendszer” oligarchikus természetû, amennyiben azt csak a „kevesek” haszna irányítja, miközben mi, a többség azért dolgozunk, hogy támogassuk azt.

2) A személyek cégek voltak (már nem): Születéskor, egy születési anyakönyvi kérvény kerül aláírásra a szülõk által, melyet a testületi kormányzat arra használ fel, hogy elkezdjen egy érdekszövetkezetet a nevedben. Ezt a trösztöt fedezetként használják, és egy fedezeti számlát hoznak létre és finanszíroznak a nevedben. Te vagy a kedvezményezettje ennek a trösztnek…, de senki nem mondja el neked, hogy ez létezik. Ha nem véglegesítesz egy végrendeletet 7 éves korodig, a szövetségi kormányzat halottá nyilvánít – az admiralitási [tengerészeti] törvény alapján mindenképpen! – és téged a rendszer hivatalosan „tengerbe veszettnek” fog nyilvánítani. Komolyan. A Szövetségi Kormányzat azután anyagi ellenõrzési igényt tart a vagyonodra, és – tekintettel arra, hogy legtöbben tovább élünk 7 éves korunknál – elkezd velünk élõ rabszolgákként bánni. A pénzösszeg azáltal keletkezik, hogy törvényes fizetõ eszközzé teszik az életedet – téged használva fizetõ eszközként – kölcsönt biztosítanak neked, mikor bankkölcsönt igényelsz, jelzálogkölcsönt stb. Azután kényszerítve vagy arra, hogy dolgozz, hogy visszafizesd azokat az összegeket – kamatostul – arra használnak fel téged, hogy támogasd a rendszert. Legálisan, semmilyen jogaid nincsenek, mert téged már 7 éves korodra „halottá” nyilvánítottak. Te veszítesz.

(Ide kattintva még több információ található a kormányzati érdekszövetségi kapcsolatról).

3) A tömeges média a szövetségi kormányzatok eszköze, melyet arra használnak, hogy a propagandát direkt módon az otthonodba szállítsák. Arra használják, hogy manipulálják a szövetségi kormányzat tetteinek és tétlenségeinek érzékelhetõségét, hogy megerõsítsék a társadalmi normákat, korlátozásokat, és magatartás formákat, és eladják neked a mellébeszélést azáltal, hogy egy „szükségletet” teremtenek, majd ellátnak téged a termékkel, hogy ki tudd azt elégíteni. És ez nemcsak a médiára van korlátozva; a „régi” paradigma meg van erõsítve oktatási és vallási intézmények által is.

A részvénytársaságok, a kormányok és a média mind ugyanazokat a hazugságokat mondják. Azok alkotó részei ugyanannak a fenevadnak.

4) Ennek eredményeként, a világ gazdasági rendszere a tömeges rabszolgaság mechanizmusa volt (már nem). A rabszolgaság egy olyan rendszer, amelyben az embereket tulajdonként kezelik, és arra kényszerítik õket, hogy dolgozzanak. A rabszolgákat akaratuk ellenére fogva tartják elfogásuk, megvásárlásuk vagy születésük idejétõl fogva, és megtagadják tõlük a jogot arra, hogy eltávozzanak, vagy hogy megtagadják a munkát.

Ismerõsen hangzik?
Beleszülettél egy „rendszerbe” anélkül, hogy beleszólásod lenne abba, hogy az hogyan mûködik. Arra neveltek és tanítottak, hogy járulj hozzá a rendszerhez. Dolgoznod kell kimerítõ órákig a rendszerben, és adókat kell fizetned a rendszernek. Ragaszkodnod kell a rendszer szabályaihoz – melynek legtöbbje a tulajdonra és a birtoklásra vonatkozik – vagy meg leszel büntetve a rendszer által. A terv szerint, a rendszer csak a kiválasztott keveseknek nyújt jólétet, és sokan mások éhezni fognak. De ha neked nem tetszik az, nem tudod elhagyni a rendszert. A rendszer „birtokol” mindent, mindenkit és mindenhol.

Mostanáig, neked csak egy választásod volt: hogy együttmûködj. Ez olyan, mint egy olyan kaszinóban élni, melynek nincs kijárata. És mindig a ház gyõz.

Mikor alakultak vállalatokká kormányaink?
Mindez a Federal Reserve bank rendszer bevezetésével kezdõdött. Amikor a Federal Reserve Törvényt bevezették 1913-ban az Egyesült Államokban, Charles Lindberg kongresszusi képviselõ arra figyelmeztette az USA kongresszusát egy 1913. december 22-i kongresszusi lejegyzésben (51-es kötet), hogy elkerülhetetlen következménye a Federal Reserve Bank Rendszer intézményesítésének, hogy hatalmukat egy gazdaság inflációjára vagy csökkentésére használhatják – vállalatok fogják kezükben tartani a hatalmat.

Lindbergh szavai errõl így szólnak: „Mostantól fogva, a válságokat tudományosan fogják megalkotni”.

És úgy is lett. 1929-ben az „akkori hatalmak” szándékosan tették tönkre a tõzsdét. Hogyan? Érzelmi alapon ingadoztatták a tõzsdét. Az 1929-es összeomlást megelõzõen, feszültséget teremtettek a piacon, amely megalkotta az infláció idõszakát. A hatalmon lévõk alapáron szabadultak meg kötvényeiktõl, majd pánikot keltettek a piacon. És ahogy az árak lezuhantak, õk visszavásárolták részvényeiket erõsen csökkentett áron – és megsemmisítették beteges versenyüket a folyamatban.

Röviden, a Nagy Gazdasági Válságot mesterségesen generálták, hogy a nagyvállalatok, amelyek ellenõrizték a tõzsdét, profitot tudjanak létrehozni azáltal, hogy kölcsön adják a szükséges pénzt a kormányoknak, hogy kilábaljanak a megrendezett összeomlásból. Szuverén nemzetek voltak ultimátumszerûen arra kényszerítve, hogy aláírjanak adóssági megegyezéseket, melyeket természetük szerint, soha sem lehet majd visszafizetni. És ahogy a nemzeti adósságok elkezdtek halmozódni, kialakult a „rabszolgaság adósság révén” paradigma…és a vállalatok átvették az irányítást.

Ma, a szövetségi kormányzatok folytatják, hogy megjátsszák az igazi kormányok szerepét. A Reserve Bank rendszer, (amely uralja a nyugati gazdaságokat) tovább folytatja annak irányítását hogy, ‘piaci fellendülés’ és ‘piaci csõd’ idõszakai váltakozzanak, oly módon, hogy stratégiailag szorosra veszik, vagy lazára a pénz ellátást és a hitel biztosítását. A jelenlegi globális pénzügyi válság egy tökéletes példa. És mindeközben a kormányzati média eljátssza a maga szerepét azáltal, hogy befolyásolja a tõzsde érzelmét, és elõsegíti a politikai hazugságok terjesztését.

De a komplex kampány, amelyet az OPPT folytatott lezárásra kényszerítette a vállalati rendszert. Minden nagyvállalat, beleértve a kormányzati és bank rendszereket, megszûntté lett nyilvánítva azáltal, hogy a saját kereskedelmi törvényhozási szabályozásukat használták fel arra. Jogi nyelven szólva, ez a régi részvénytársaságok ügyének végét jelenti, és az újak elkezdõdését! Tehát, ez a „kormányok megdöntését” jelenti?

Nem, ez a nagyvállalatok megdöntését jelenti, amelyek kormánynak voltak álcázva. Ha megérted, hogy a „kormányok” valójában nagyvállalatok, amelyek felülírták szuverén nemzetek alkotmányait titokban, azok megszüntetése régóta esedékesnek tekinthetõ.

A kormányzat csalása valódi. És végül – kudarcuk okán, hogy képtelenek voltak megcáfolni az UCC vádjait – az egész szövetségi kormányzati komplexum bûnösnek tekinthetõ csalás, árulás és rabszolgaság elkövetésének vádjával. A nemzetközi jog szerint, az OPPT-nek megvan a joga ahhoz, hogy jogorvoslatot követeljen az Emberek Egységének Bizottsága nevében azokért a bûntettekért. Õk azt választották, hogy lezárták és megszüntették a részvénytársaságokat, bankokat és felelõs kormányokat, és elkobozták ezen entitások összes vagyonát, infrastruktúráit – beleértve az összes, bankok által vagyonként megtartott aranyat és ezüstöt- és belehelyezték azt az Emberek Egységének kezébe.

Ne úgy gondoljatok arra, mint elbocsátásra, gondoljatok arra úgy, mint az ellopott tulajdon visszaszerzésére. Az OPPT [Emberi Közösség Érdekképviselete] alapvetõen követeli azt, ami a miénk, ezen bolygó szuverén embereiként. Az univerzális törvény, a szokás jog, és az UCC most a bolygót szabályozó törvény.

(Késõbb le fogom írni részletesen a mechanizmust, amelyet megvalósított az OPPT annak érdekében, hogy helyettesítse a kormányzat szükséges funkcióit.)Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.99 másodperc
8,065,003 egyedi látogató