Hunok Nagy Szövetsége

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 3

-> Online tagok: 1
Bennysap

-> Regisztráltak: 238
-> Legújabb tag: JavSwalk

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Te döntöd el, hogy velük tartasz, vagy velünk...!

HírekAz OPPT [Emberi Közösségek Érdekképviselete] jogszerűen lezárja a részvénytársaságokat, bankokat, és kormányokat annak okán, hogy rabszolgaságot és magán pénzrendszereket működtettek

2013. február 17.

Andy Whiteley írta, aki Társ-alapítója az Ébredj fel világ és a Teremtő lény nevű weblapoknak.
Sokan közületek hallottatok róla, sokan pedig nem. Nyilvánosan 2012. december 25-én került bejelentésre, hogy a testületi-kormány rendszer uralmának lezárása megtörtént. Jogszerűen került lezárásra... annak egyik saját mechanizmusán keresztül. A „jelenleg meglévő hatalomból” most már az „egykori volt hatalom” lett. Minden adósság és részvénytársaság a testületi kormányokkal és bankokkal együtt, de nem csak azokra korlátozva – eltörlésre került.

Bizonyos, hogy ők még játszadozni fognak annak reményében, hogy együtt fogunk velük működni. De hála az UCC (Egységes Kereskedelmi Kódex) számos feliratának, melyeket az Emberi Közösségek Érdekképviselete (OPPT néven közismert) készített, most tiétek a választás, hogy azt megtegyétek. Egy új társadalmi kormányzati keretegyezmény hatályos most; ez egy tény, melyet jóváhagyott annak ‘legális’ testületi formában irányított elődje.

Rendszer szerűen fogalmazva… SZABADOK VAGYUNK!!

(Helyezkedjetek el kényelmesen, mindannyian – ez egy hosszú cikk lesz, ám ugyanakkor egy olyan, amit nem engedhettek meg magatoknak, hogy elmulasszatok!!)

Emberi Közösségek Érdekképviselete (EKK)
Az EKK által megtett jogi intézkedések lezárását követően az izgatottság a tetőfokára hágott. És ez jogosan van így! A pozitív változás lehetősége, amelyet az létrehoz NAGY JELENTŐSÉGŰ!

De mielőtt belemegyünk a részletekbe, szeretnék bemutatni nektek, hogy „mi történt” és „hogyan” alakult ki a helyzet.

A testületileg kontrollált kormány és testületileg ellenőrzött média elutasítja, hogy bejelentsék saját kimúlásukat – nyilvánvaló ok miatt. Tehát tájékozott globális polgárokként, úgy vélem, az a feladatunk, hogy megértsük, mi történt és hogyan, annak okán, hogy informálni tudjunk másokat…és végre elkezdjük a világméretű változás folyamatát, amire mindannyian vártunk. De először is, egy valóság ellenőrzéssel kezdem. Mielőtt folytatom, engedjétek meg, hogy kijelentsek néhány tényt mindenekelőtt.

1) A kormányok részvénytársaságok voltak (Már nem). A testületi kormányzati jelenséget nemcsak azzal lehet szemléltetni, hogy a „kormányok” úgy viselkednek, mint kedvezményezettjei a kormányzati bizalomnak (nem úgy, mint annak megbízottjai), hanem nyomozati anyag is bizonyítja azt! Az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Brazília, Japán, Dél-Afrika…és folytatódik a lista mind USA-központú testületi entitások, melyeket úgy regisztráltak, mint az Egyesült Államok Biztonsági és Csereforgalmi Bizottságát…és úgy is működnek azok a mi költségünkön. „A rendszer” oligarchikus természetű, amennyiben azt csak a „kevesek” haszna irányítja, miközben mi, a többség azért dolgozunk, hogy támogassuk azt.

2) A személyek cégek voltak (már nem): Születéskor, egy születési anyakönyvi kérvény kerül aláírásra a szülők által, melyet a testületi kormányzat arra használ fel, hogy elkezdjen egy érdekszövetkezetet a nevedben. Ezt a trösztöt fedezetként használják, és egy fedezeti számlát hoznak létre és finanszíroznak a nevedben. Te vagy a kedvezményezettje ennek a trösztnek…, de senki nem mondja el neked, hogy ez létezik. Ha nem véglegesítesz egy végrendeletet 7 éves korodig, a szövetségi kormányzat halottá nyilvánít – az admiralitási [tengerészeti] törvény alapján mindenképpen! – és téged a rendszer hivatalosan „tengerbe veszettnek” fog nyilvánítani. Komolyan. A Szövetségi Kormányzat azután anyagi ellenőrzési igényt tart a vagyonodra, és – tekintettel arra, hogy legtöbben tovább élünk 7 éves korunknál – elkezd velünk élő rabszolgákként bánni. A pénzösszeg azáltal keletkezik, hogy törvényes fizető eszközzé teszik az életedet – téged használva fizető eszközként – kölcsönt biztosítanak neked, mikor bankkölcsönt igényelsz, jelzálogkölcsönt stb. Azután kényszerítve vagy arra, hogy dolgozz, hogy visszafizesd azokat az összegeket – kamatostul – arra használnak fel téged, hogy támogasd a rendszert. Legálisan, semmilyen jogaid nincsenek, mert téged már 7 éves korodra „halottá” nyilvánítottak. Te veszítesz.

(Ide kattintva még több információ található a kormányzati érdekszövetségi kapcsolatról).

3) A tömeges média a szövetségi kormányzatok eszköze, melyet arra használnak, hogy a propagandát direkt módon az otthonodba szállítsák. Arra használják, hogy manipulálják a szövetségi kormányzat tetteinek és tétlenségeinek érzékelhetőségét, hogy megerősítsék a társadalmi normákat, korlátozásokat, és magatartás formákat, és eladják neked a mellébeszélést azáltal, hogy egy „szükségletet” teremtenek, majd ellátnak téged a termékkel, hogy ki tudd azt elégíteni. És ez nemcsak a médiára van korlátozva; a „régi” paradigma meg van erősítve oktatási és vallási intézmények által is.

A részvénytársaságok, a kormányok és a média mind ugyanazokat a hazugságokat mondják. Azok alkotó részei ugyanannak a fenevadnak.

4) Ennek eredményeként, a világ gazdasági rendszere a tömeges rabszolgaság mechanizmusa volt (már nem). A rabszolgaság egy olyan rendszer, amelyben az embereket tulajdonként kezelik, és arra kényszerítik őket, hogy dolgozzanak. A rabszolgákat akaratuk ellenére fogva tartják elfogásuk, megvásárlásuk vagy születésük idejétől fogva, és megtagadják tőlük a jogot arra, hogy eltávozzanak, vagy hogy megtagadják a munkát.

Ismerősen hangzik?
Beleszülettél egy „rendszerbe” anélkül, hogy beleszólásod lenne abba, hogy az hogyan működik. Arra neveltek és tanítottak, hogy járulj hozzá a rendszerhez. Dolgoznod kell kimerítő órákig a rendszerben, és adókat kell fizetned a rendszernek. Ragaszkodnod kell a rendszer szabályaihoz – melynek legtöbbje a tulajdonra és a birtoklásra vonatkozik – vagy meg leszel büntetve a rendszer által. A terv szerint, a rendszer csak a kiválasztott keveseknek nyújt jólétet, és sokan mások éhezni fognak. De ha neked nem tetszik az, nem tudod elhagyni a rendszert. A rendszer „birtokol” mindent, mindenkit és mindenhol.

Mostanáig, neked csak egy választásod volt: hogy együttműködj. Ez olyan, mint egy olyan kaszinóban élni, melynek nincs kijárata. És mindig a ház győz.

Mikor alakultak vállalatokká kormányaink?
Mindez a Federal Reserve bank rendszer bevezetésével kezdődött. Amikor a Federal Reserve Törvényt bevezették 1913-ban az Egyesült Államokban, Charles Lindberg kongresszusi képviselő arra figyelmeztette az USA kongresszusát egy 1913. december 22-i kongresszusi lejegyzésben (51-es kötet), hogy elkerülhetetlen következménye a Federal Reserve Bank Rendszer intézményesítésének, hogy hatalmukat egy gazdaság inflációjára vagy csökkentésére használhatják – vállalatok fogják kezükben tartani a hatalmat.

Lindbergh szavai erről így szólnak: „Mostantól fogva, a válságokat tudományosan fogják megalkotni”.

És úgy is lett. 1929-ben az „akkori hatalmak” szándékosan tették tönkre a tőzsdét. Hogyan? Érzelmi alapon ingadoztatták a tőzsdét. Az 1929-es összeomlást megelőzően, feszültséget teremtettek a piacon, amely megalkotta az infláció időszakát. A hatalmon lévők alapáron szabadultak meg kötvényeiktől, majd pánikot keltettek a piacon. És ahogy az árak lezuhantak, ők visszavásárolták részvényeiket erősen csökkentett áron – és megsemmisítették beteges versenyüket a folyamatban.

Röviden, a Nagy Gazdasági Válságot mesterségesen generálták, hogy a nagyvállalatok, amelyek ellenőrizték a tőzsdét, profitot tudjanak létrehozni azáltal, hogy kölcsön adják a szükséges pénzt a kormányoknak, hogy kilábaljanak a megrendezett összeomlásból. Szuverén nemzetek voltak ultimátumszerűen arra kényszerítve, hogy aláírjanak adóssági megegyezéseket, melyeket természetük szerint, soha sem lehet majd visszafizetni. És ahogy a nemzeti adósságok elkezdtek halmozódni, kialakult a „rabszolgaság adósság révén” paradigma…és a vállalatok átvették az irányítást.

Ma, a szövetségi kormányzatok folytatják, hogy megjátsszák az igazi kormányok szerepét. A Reserve Bank rendszer, (amely uralja a nyugati gazdaságokat) tovább folytatja annak irányítását hogy, ‘piaci fellendülés’ és ‘piaci csőd’ időszakai váltakozzanak, oly módon, hogy stratégiailag szorosra veszik, vagy lazára a pénz ellátást és a hitel biztosítását. A jelenlegi globális pénzügyi válság egy tökéletes példa. És mindeközben a kormányzati média eljátssza a maga szerepét azáltal, hogy befolyásolja a tőzsde érzelmét, és elősegíti a politikai hazugságok terjesztését.

De a komplex kampány, amelyet az OPPT folytatott lezárásra kényszerítette a vállalati rendszert. Minden nagyvállalat, beleértve a kormányzati és bank rendszereket, megszűntté lett nyilvánítva azáltal, hogy a saját kereskedelmi törvényhozási szabályozásukat használták fel arra. Jogi nyelven szólva, ez a régi részvénytársaságok ügyének végét jelenti, és az újak elkezdődését! Tehát, ez a „kormányok megdöntését” jelenti?

Nem, ez a nagyvállalatok megdöntését jelenti, amelyek kormánynak voltak álcázva. Ha megérted, hogy a „kormányok” valójában nagyvállalatok, amelyek felülírták szuverén nemzetek alkotmányait titokban, azok megszüntetése régóta esedékesnek tekinthető.

A kormányzat csalása valódi. És végül – kudarcuk okán, hogy képtelenek voltak megcáfolni az UCC vádjait – az egész szövetségi kormányzati komplexum bűnösnek tekinthető csalás, árulás és rabszolgaság elkövetésének vádjával. A nemzetközi jog szerint, az OPPT-nek megvan a joga ahhoz, hogy jogorvoslatot követeljen az Emberek Egységének Bizottsága nevében azokért a bűntettekért. Ők azt választották, hogy lezárták és megszüntették a részvénytársaságokat, bankokat és felelős kormányokat, és elkobozták ezen entitások összes vagyonát, infrastruktúráit – beleértve az összes, bankok által vagyonként megtartott aranyat és ezüstöt- és belehelyezték azt az Emberek Egységének kezébe.

Ne úgy gondoljatok arra, mint elbocsátásra, gondoljatok arra úgy, mint az ellopott tulajdon visszaszerzésére. Az OPPT [Emberi Közösség Érdekképviselete] alapvetően követeli azt, ami a miénk, ezen bolygó szuverén embereiként. Az univerzális törvény, a szokás jog, és az UCC most a bolygót szabályozó törvény.

(Később le fogom írni részletesen a mechanizmust, amelyet megvalósított az OPPT annak érdekében, hogy helyettesítse a kormányzat szükséges funkcióit.)Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.31 másodperc
1,369,993 egyedi látogató